Utroskap

UTROSKAP!!!

Det er et det styggeste ordet jeg hører!
Jeg skjønner ikke hvorfor folk er utro, merker man at følelsene svikter og man har lyst på en annen så hvorfor ikke snakke med sin parter og heller gjøre det slutt istede for å gå bakken ryggen å såre den personen?
Kjenner jeg blir irritert av å bare prate om dette.. Jeg kunne aldri vært utro imot Dan, så lite respekt har jeg ikke for han!
Jeg og ei venninne satt og pratet om dette, mange har så forskjellige synspunkter på dette på hvor utroskap går?

Hos meg så skal det ikke så mye til for at ting er utroskap, jeg mener man er utro hvis man møter en jente/gutt i skjul å dama/typen ikke vet det. At det faktisk holdes hemmelig, det ser jeg på som utroskap, hvis man skjuler ting for sin parter som teksmeldinger osv. Jeg er så imot dette her.
Sjekker dere mobilen til din kjære?
Noen er helt imot at man skal se på mobil til hverandre, hvorfor er man det?
Her er min mobil fult tilgjenglig for Dan om han vil se på den, men han ser på den aldri.
Men jeg vil gjerne titte på Dan sin, men han skjønner ikke hvorfor jeg vil sjekke den, men det har helt sikkert no med at han aldri sjekker min.. ikke vet jeg.. Men jeg tror vi jenter er værre en gutter der, når det kommer til sjekking av mobiltelefoner?
Hmmm, dette kunne jeg skrevet et langt innlegg om, men nå har jeg hvertfall skrivet mitt synspunk, og jeg lurer på hvor lang deres grense går for at ting er utroskap?
Bare det at den personen du er mest glad i å betyr mest for deg går bak din rygg, må bare være helt sinnsykt vondt.

Hvor langt går deres grense for utroskap?
Sjekker du mobilen til din kjære?
Har dere opplevd at noen er utro mot dere?

7643utroskap1fam


Sikkert noen som lurer på om Dan har vært utro imot meg når jeg legger ut et slikt innlegg, men vi har det veldig bra sammen og lever livets glade dager sammen.
 • Skrevet: 09.des.2009
 • Klokken: 10:53
 • Kategori: Utroskap
 • Kommentarer: 35
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits