Privat

TIL TIDER SÅ KAN LIVET VÆRE VELDIG TØFT!!

Dette er ikke et syte innlegg, men noe jeg vil dele med dere!

Jeg sitter og ser på bilder på pc'en, en haug med bilder.. Så kommer jeg over en mappe som heter "Meg og søstern"!
Dette er en mappe av meg og min lillesøster Sandra som er nå 15år, vi er oppvokst sammen hos mamma, men vi har ikke samme pappa.
Vi alle har en bagasje med oss, og det har jeg også! Og jeg skal være veldig ærlig med dere nå, jeg tenker ofte på min lillesøster Sandra, jeg er MEGA glad i henne, men hun har det tøft og sliter en del til tider.
Hun har nå bodd i fosterhjem siden hun var 11år, når hun var 11år så ble hun sendt til en instutisjon og deretter i fosterhjem 2,5timer ifra oss.
Sandra har sliti med mye siden hun var veldig lite, hun opplevde blant annet at sin far døde når hun bare var 6år, noe som ikke har vært lett for en liten jente.
Det og komme i feil miljø som veldig liten, kan ødelage masse, noe som det desverre har gjort med Sandra.
Men ting begynner og bli bra igjen, selv om hun sliter på skolen så prøver hun så godt hun kan med hjemmeundervisnig, hun er veldig bevist på hva henne vil bli her i livet, men nøler når hun tenker på skolegangen, at det er så fryktlig mange år og gå.

Dette innlegge her hørers kanskje ut som et innlegg om bare Sandra, men langt ifra!
Det er tøft og være storesøster til ei som bor i fosterhjem, vi har veldig god kontakt med fosterforeldrene hennes, vi er der oppe hos dem på besøk jevnlig og dem er hos oss, Sandra besøker mamma og familien sin her nede jevnlig og fosterforelderene til Sandra er ingen "mamma eller pappa" for en mamma har henne, også en pappa selv om han er død!
Sandra har diagnosen ADHD, noe vi merket veldig tidlig alder, men har ikke blitt behandlet for denne diagnosen før for noen år siden, men hun har blitt mye mer roligere etter hun får riktig medisinering..Tante Sandra og Lotte :D

Lotte og tante Sandra elsker hverandre, Lotte skulle ønske tante kunne bo her hos oss, og Lotte syns det ikke er rart at tante bor langt unna, Lotte er vokst opp med det, så det er helt naturlig for Lottemor.
Når jeg sitter og mimrer og ser på bilder ifra "gammledager" når vi bodde hos mamma begge to, så skulle så gjerne ønske jeg kunne spole tilbake tiden så vi kunne satt litt mer pris på det, når vi bodde hjemme hos mamma begge to så krangla vi masse, Sandra var skikkelig lillesøster som rota på rommet mitt hele tiden, tømte kontantkortet mitt i smug for og ringe til folk og ikke minst bare plage livshiten ut av meg, når jeg våknet på morningen noen ganger så lå Sandra med hode innafor dørtersklen min bare fordi hun ikke ville sove aleine på rommet sitt..
Nå så har vi begge blitt eldere og krangler ikke sånn lenger, vi er selvfølgelig uenige til tider, men det er vell helt normalt når man er søsken?
Dan syns det er så morsomt og se når vi ikke får viljen våres, for vi sparker med det ene beinet hardt i bakken*flau*
og jeg ser at Lotte har tatt etter oss :-P

Vi gleder oss veldig til påske, for da skal Sandra sove hos oss noen dager, hun skal jo også til mamma.

Da vet dere litt mer om meg og mitt liv, nå skal jeg hoppe i seng, er stup trøtt! God natt alle sammen :DHihihi, Mamma,Sandra og meg ;)
(Gammelt bilde)

Jeg er VELDIG VELDIG glad i lillesøstra mi, og vil henne alt godt! Hun er super tante for Lotte og Jenny og kjempe flinke "fille"tante for Mia.. Hun vil ingen vondt og er stortsett blid som ei sol :D jeg er super glad i denne jenta! Ta en titt på bloggen hennes Sandrailut.blogg.no!
Jeg har nå sittet og nøla litt med og legge ut dette innlegge her siden det er veldig personlig, men jeg vil være ærlig med dere og håper dere forstår.
Nå vet dere litt mer om min bagasje! (:

-MALIN
 • Skrevet: 13.mar.2010
 • Klokken: 00:12
 • Kategori: Privat
 • Kommentarer: 12
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits