Videoblogg

Fra rygg til mage..

Nå har Molly begynt og snu seg ifra ryggen til magen, hun har gjort nå et par ganger nå, men armen er i veien så hun kommer liksom ikke helt rundt.
Tar nok ikke lang tid før hun finner ut hvordan hun skal få flytta på den, men nå er ikke Molly noen baby lenger hvertfall, litt vedmodig, men også morro, det er jo så mye morro og se frem til, dem forandrer seg og utvikler seg hele tiden! :D


På siden :)


Åå, ta i.. Nesten rundt, men detter tilbake igjen.. Typisk når jeg skal ta bilde :P

Q: Når rullet ditt barn fra rygg til mage?

-MALIN

 • Skrevet: 12.10.2011
 • Klokken: 17:41
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 12

3mnd kontroll.

Idag var det 3mnd kontroll for Molly, dem henger litt etter, hun er jo snart 4mnd nå, men bedre sent enn aldri..
Det er 1mnd siden jeg veide hun sist, så jeg gledet meg veldig til og se hvor mye hun veide nå, hun veide 8,4kg og er 65cm lang, hun har lagt på seg nesten 1kg på en mnd, det er veldig bra, hun følger kurven sin perfekt!

Idag var det også tid for sprøyte, skal innrømme at jeg gruet meg, husker Jenny tokk den, hun gråt så fælt så jeg var litt spent på hvordan Molly ville reagere..
Det gikk jo som en drøm, hun grått bittelitt når sprøyte nr2 ble satt, men roet seg med en gang jeg snudde hun imot meg, så nå er neste sprøyte når hun er 5mnd.
Nå ligger hun ute i vogna og sover, håper formen ikke blir altfor dårlig *krysser fingrene*


Det var veldig stas og ha lillesøster i dukkevogna si :D


Jenny og Molly sovner faktisk samtidig, det er ikke ofte, så nå skal jeg få bretta litt klær og ordna her før dem våkner, idag tror jeg det blir pølse med spaghetti til middag, enkelt og godt..

-MALIN

 • Skrevet: 10.10.2011
 • Klokken: 12:26
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 13

Den første overnattingen..

Ja, det prater jeg om Molly.. Når skal den første overnattingen skje? Med Jenny så drøyde vi det lenge, til rundt 10måneder, men jeg bestemmte meg for når jeg gikk gravid med Molly at jeg skulle la hun få prøve og sove over litt tidligere enn det Jenny gjorde..
Så på søndag så kastet jeg meg uti det og ringte min bestemor og hørte om hun hadde lyst til og ha Molly ifra lørdag til søndag og det ville dem selvfølgelig, Molly har vært hos dem noen ganger før også, men det er bare 2-3timer på dagtid, men jeg tror det vil gå bra..
Så i morgen har vi sendt alle unga bort, så skal vi faktisk ha fest her, det er så leeenge siden jeg har festa, tokk en liten fest når Jenny var 6mnd, så det begynner og bli en stund siden nå, så jeg skal faktisk innrømme at jeg gleder meg litt til og være her hjemme med gode venner og bare slappe av..
Men samtidig så tenker jeg mye på Molly som skal sove borte, men jeg tror det hjelper mye om jeg kommer over den "skummle" kneika, og når jeg får vite at alt mest sannsynlig har gått greit så er det ikke så skummelt neste gang hun evt skal sove borte:
Molly er jo en veldig snill jente, hun er som regel blid og hun sover jo hele natten så jeg tror dette vil gå bra, sål skal jeg prøve og slappe av og kose meg på lørdag, det fortjener jeg =D


Man skal tidlig krøkes, her tegner Molly på padden :P

Q: Hvor gammelt var barnet ditt da det sov borte for første gang?

-MALIN

 • Skrevet: 07.10.2011
 • Klokken: 12:45
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 32

Sophie falt i smak.

Var en tur innom baby shop istad og hvem var det som sto og så på meg ved kassa? Jo, den berømte sjiraffen Sophie.
Jeg har hørt og lest at denne søte sjiraffen skal være et veldig fint leketøy for de minste, så jeg røsket den med meg gikk ut av butikken og tokk den ut av esken og ga den til Molly, etter 10sekunder så sovet hu, så for meg så var det et vellykket kjøp.. Haha.
Blir spennende og se fremover om hun er like fasinert av denne som mange andre babyer her..


Sovende Molly med sjiraffen Sophie <3

"Lille Sophie (18 cm) er en meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Sophie er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser Syn: De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet. Hørsel:Når barnet klemmer på Sophie, avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt. Smak: Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie. Føle: Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne. Lukt: Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske. Leveres i flott gaveeske."
( Dette er ikke et sponset innlegg)

Om du har lyst på shopie til ditt barn, så kan du bestille det HER!

Q: Har barnet ditt Sophie?

-MALIN

 • Skrevet: 30.09.2011
 • Klokken: 21:26
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 19

Babykino.

Har jeg fortalt dere at jeg fikk med meg Dan på babykino på onsdag?
Det var ikke noe problem, han ble med siden han er hjemme på dagtid og jobber natt så hadde vi mulighet til det, Jenny fikk være hos oldeforeldrene sine imens vi var der.

Vi kjøpte med oss brus og godteri, vi hadde Molly i bilsete sitt noe jeg er utrolig glad for, det var mange med vogner så det ble ganske stappa med vogner på 1rad så vi satt oss litt lenger opp med Molly, Molly sov den første halvtimen, når hun våknet så tittet hun lenge på den store skjermen, så pratet hun og var veldig fornøyd. Lyden var perfekt og lyset var litt på, så det gikk fint og gi mat samtidig, vi stor koste oss alle sammen! <3
Dette er en ting vi absolutt kommer til og gjøre mer  og filmen vi så var Friends with benefits, anbefales og se, utrolig morsomt film! :D


Ei litta som veldig gjerne vil rundt på magen, og jeg tror ikke det er lenge til før hun skjønner hvordan hun skal gjøre det :)

Q: Har dere vært på babykino før? Hva syns dere?

-MALIN

 • Skrevet: 30.09.2011
 • Klokken: 08:21
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 17

Molly - 3 mnd.

Gratulerer til lille Molly! :D

Hjelpes, 3mnd allerede, hvor blir tiden av? Nå ser jeg ikke på Molly som liten baby lenger!
Di siste ukene har hun blitt mer opptatt av leker, hun kan ligge lenge under babygymmen og se på dem og hun har nå begynt så smått og prøve og gripe etter dem, og i det hun tar armen opp så ser hun armen sin og da blir hun veldig fasinert, hun liker også og dra seg i bodyen..

Nå som hun har blitt 3mnd så er det 3måneders kontroll på helsestasjon snart med sprøyte, liker ikke at hun skal ta sprøyte og få vondt, men det blir fort glemt med litt trøst ifra mamma, gleder meg bare til og få det overstått.
Molly er veldig sterk i nakken og holder den så og si selv hele tiden nå, hun vipper fort på ryggen når hun ligger på magen og vil gjerne rundt på magen når hun ligger på ryggen, hun bøyer seg som en banan for og prøve og få med seg alt som skjer, en nyskjerrig liten frøken.
Hun har funnet ut at hun har stemme og babler som en foss, noen ganger så blir det litt i høyeste laget for Lotte som prøver og følge med på tv, he he!


Molly 3 mnd<3

På fredag veide Molly 7,7kg og var 63lang, hun følger kruven sin perfekt.

Et barn på 3mnd skal kunne: ( Stjelt av,litloo.com)

Se forskjell på ansikter - Ja, tror det. Furte leppa kan komme hvis hun er hos personer hun ikke kjenner så godt.

Gripe leker som blir plassert i hendene - Ja, men det går rett i munn, alt skal i munn!

I 3mnd alderen liker de leker med masse farger og lyd. Likevel liker de best å titte på ansikter. De er mer aktive når du legger de på gulvet. Spreller og sparker, men er ikke klar for å rulle seg rundt helt enda. Plasserer man en leke i hånden på barnet, griper det den og fører den til munnen for å smake. Det begynner å holde hodet oppe lenger når det ligger på magen, men det er fortsatt tungt. De hviner og smiler av glede når de ser noen de liker.

Legger ved en liten film av Molly som ble filmet nå nettopp:

-MALIN

 • Skrevet: 22.09.2011
 • Klokken: 13:15
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 12

en vellykket dåp, bilderas!

Da er dåpen ferdig og unga er i seng, Dan og jeg ligger rett ut på sofaen og halv sover, dåpsdagen til Molly var utrolig fin, hun var veldig snill i kirka og litt mer lei under middagen, hun var sliten og litt mange folk, men nå  ligger hun og sover i senga si etter en stor dag med masse inntrykk..
Molly fikk masse fine gaver, hun fikk: Smykker, dåps asjett med ingravert vekt,lengde og dato når hun ble født. smykkeskrin, barne service og penger :-)


Klare for dåp! :D


<3


Her sitter vi og venter på at ting skulle skje og selvfølgelig skulle Molly ha mat 5minutter før selve dåpen begynte :P


Her går vi oppover, Lotte og Mia går lenger bak og bærer frukt.. Det var også utdeling av 4års bibelen så det var en barnevennelig gudstjeneste, med masse barn :-)


Mia fikk oppgaven med og tørke =)


Da var Molly døpt og er nå guds barn ;)


Litt nussing må man ha tid til <3


To stolte faddere, Hilde og Christoffer!


En stk sliten Molly..


Her er selve dåpskaka, ei gammel venninne av meg lagde den.. Hun hadde aldri lagd dåpskake med bilde på så dette var første gangen, syns hun var veldig flink og den smakte veldig godt! :D


Jenny syns det smakte veldig godt med kake..


Her er skoen Molly fikk når hun ble født, denne sto på bordet med blomster i, og neste gang den skal stå på bordet er når hun skal konfirmere seg og gifte seg ;) Hi hi..
Alle mine barn har en slik sko!

Takk til alle som delte denne store dagen med oss, vi setter utrolig stor pris på det! :D

-MALIN

 • Skrevet: 18.09.2011
 • Klokken: 20:56
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 15

Nå kan dere bli litt bedre kjent med Molly.

Molly er nå snart 3mnd og er ei bestemt litta frøken, hun liker veldig godt og ligge i lekegrinda og se på lekene sine, men det som er aller mest spennende er når hun blir prata til, da smiler hun ifra øre til øre.
Molly er veldig flink til og sove om nattene, hun legger seg ca 20.00 hver kveld da har hun fått en flaske med velling som metter godt i magen hennes, da sover hun til ca 06.00, også får hun en flaske med melk og sover noen timer til, jeg ammer ikke Molly fordi hun aldri ble orntlig mett, så da måtte jeg kaste inn håndkle og gi henne MME, noe jeg ikke angrer på, hun har blitt en helt ny baby..

Helt siden Molly kom til verden den 22 juni - 2011 så har hun vært en stor baby, ved fødsel veide hun 5650gr og den dagen idag så veier hun nesten 7kg, er 2uker siden hun har veid seg nå, ved fødsel var hun 58cm lang og er nå 62cm, så hun har ikke vokst sånn veldig mye i lengden, så hun er en skikkelig klump!
I tross for at Molly sover bra om nettene så sover hun ikke like godt på dagtid, hun sover kun 30minutter av gangen og da våkner hun med en gang når det har gått 30 minutter, det er helt utrolig at hun våkner akkurat på halvtimen, men som dem på helsestasjon sier så er nattesøvnen det viktigste, hun er jo blid og fornøyd på dagtid, hun liker ikke så godt og kjøre bil, det er helt greit og kjøre når hun sover, men når hun våkner og finner ut at hun sitter fast så kommer det litt skringing før hun gir seg, så er det greit..
Vogna er hun heller ikke sånn veldig fan av heller, det blir fort kjedelig og ligge oppi der, hun vil heller bli løfta opp så hun får titta litt rundt, men når vi er på sentrer osv så bare tar vi kalosjen helt ned så hun kan titte på alt det spennende i taket..


Lille Molly er blid som en sol! :D

Molly liker heldigvis og ligge på magen, så hun er veldig sterk i nakken sin, hun kan ligge lenge og titte rundt seg og vips så ruller hun rundt på ryggen, noe hun ikke gjør helt bevist.
Molly har også funnet ut at hun har hender, hun drar henda opp i ansiktet sitt så ser hun i iverig på dem, øya går helt i kryss, når hun er trøtt så gnir hun hele den tykke gode lanken sin i øyet.
Neste søndag skal Molly døpe seg, noe vi gleder oss til alle sammen, jeg vet hvertfall at hun skal få i seg nok mat så vi har ei litta fornøyd jente i kirka, min største skrekk er og ha en baby som skriker og skriker hele tiden..

Dette var litt om Molly, håper dere ble litt bedre kjent med hun nå..? :-)

-MALIN

 • Skrevet: 10.09.2011
 • Klokken: 11:39
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 30

Badenymfen min.

Molly ELSKER og bade, hun blir så rolig og sparker ivrig med beina sine, ingenting er bedre enn barn som liker og bade, heldigvis liker alle jentene mine det..
Jenny gleder seg til Molly blir litt eldre for da skal dem bade sammen, tror dem kommer til og få mye glede av hverandre oppover åra, gleder og gruer meg litt.. Hehe.

Må bare legge ved et bilde til....

Molly titter ivtig rundt seg når hun ligger på magen og vips så ligger hun på ryggen, tror ikke hun snur seg bevist ennå, er nok bare hode som er litt tungt og holde når det vipper litt på siden.

Nå sitter jeg her og blogger litt, Jenny sover og Molly ligger på gulvet og titter..
Lotte er på skolen idag og skal ha med seg ei venninne hjem, egentlig så burde jeg skrive opp en liste med hva jeg trenger og handle inn til lørdag, Lotte skal ha bursdag med alle jentene i klassen sin da, men tror jeg venter til Lotte er hjemme så kan vi gjøre det sammen, er morro for hun og plalegge sin egen bursdag :-)

- Vil du stemme på Jenny i lano konkurransen så send "lano 2" til 2210 (det koster 2kr pr melding)

-MALIN

 • Skrevet: 24.08.2011
 • Klokken: 13:02
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 20

Her knipses det til alle døgnets tider.

Jeg vil gjerne ta bilder av unga HELE tiden, jeg vet at tiden går så fort når man har barn derfor vil jeg dokumentere alt sammen, men det blir jo vansklig og ta bilder hele tiden.
Så igår kveld tokk jeg noen bilder av Molly, babytiden går så utrolig fort og jeg vet jeg vil angre hvis jeg hadde tatt lite bilder, derfor prøver jeg heller og ta litt for mange selvom jeg ikke tror at det går ann og ta for mange.? Hehe


En våken og nyskjerrig Molly.
Jeg vet at jeg ikke kommer til og huske hvor små hender Molly hadde da hun var liten, men da kan jeg ta frem dette bildet og se at hun faktisk har hatt så søte små hender <3


Verdens søteste tottelotter <3


Q: Er dere flinke til og ta masse bilder?

- Vil du stemme på Jenny i lano konkurransen, kan du gjøre det ved og trykke HER.
Tusen takk til alle som stemmer på hun =D

-MALIN

 • Skrevet: 05.08.2011
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 17

Se hva jeg våkna til idag tidlig!

Verdens blideste Molly <3

-MALIN

 • Skrevet: 27.07.2011
 • Klokken: 09:12
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 35

Molly er 1mnd idag!


Molly 1mnd <3 

Idag er lille Molly 1mnd, denne måneden har gått så sinnsykt fort og nå sitter jeg her og tenker på hvor tiden har blitt av. For 1mnd siden var jeg på vei inn til sykehuset med rier, det føles ut som var igår det skjedde.
Nå ligger Molly og sover litt i vippestolen sin og nå har hun fått en fin rutine og er oppe kun en gang om natta, det liker vi alle sammen =D

-MALIN

 • Skrevet: 22.07.2011
 • Klokken: 10:18
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 21

Molly og babygymmen.

Molly har blitt ganske så interessert i farger og ting som beveger seg så nå har jeg funnet frem babygymmen og den falt virkelig i smak, hun kan ligge der en ltein stund og titte og titte.. Det er utrolig morro når dem begynner og følge med så mye, nå føler jeg at hun ikke er nyfødt lenge, men at hun har kommet et steg videre ;)

-MALIN

 • Skrevet: 21.07.2011
 • Klokken: 17:17
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 2

Stolt eier av meitai.

Igår fikk jeg meitai'en min, hun som sydde vogntrekket til vogna sydde også denne meitaien til meg, så nå matcher vogna og meitaien hverandre, kult?
Etter litt øving så klarte jeg og ta på den selv og legge Molly oppi, det var ikke veldig vansklig når man først fant ut hvordan man gjorde det, det er mange fine forklaringer til barn i alle aldere som man kan se på tettinntil.no. Jeg prøvde også Jenny i denne og det gikk supert, Jenny syns det var litt skummelt, men etter en liten runde i stua så ville hun mer :)


Ikke veldig bra bilder, men siden Dan er ute og vasker bil så tokk jeg bilder med webcam :)
Lille Molly ligger oppi og koser seg, sovner med en gang :DJeg kan bruke begge sider av meitaien, på andre siden er den brun med en ugle på, slik som er i vogna.


Nå gleder jeg meg ennå mer til vi skal på ferie, da kommer denne til og bli brukt MYE av både Dan og meg, denne er genial, merker nesten ikke at jeg har hun på magen. Nå kan jeg ordne hjemme og leke med Jenny med Molly hengende på meg..
Hun som har laget meitaien er sinnsykt flink og efektiv, hun svarer fort på mail og gjør alt for at du skal bli fornøyd, besøk bloggen hennes her om du vil ta en titt på alt det fine hun lager..
Bloggen hennes: http://alrutosyr.blogspot.com/
Du kan også følge hun på facebook
http://www.facebook.com/pages/Alruto/155165007877666:


Sånn ser den ut på den andre siden :D

Ser det er fler av dere som klager over at skriften er liten på det nye designet mitt, men nå har jeg pratet med hun som har laget det og hun sa at det er kun i internet explorer skriften blir liten. Jeg selv bruker firefox og der er ikke skriften liten, men veldig tydelig!

Har dere husket og stemme på Jenny idag? Hvis du har lyst og hjelpe oss med en stemme, så kan du gjøre det av og trykke HER.

-MALIN

 • Skrevet: 17.07.2011
 • Klokken: 13:12
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 24

Våken litta frøken.

De siste dagene har Molly blitt mer våken mellom måltidene, hun følger godt med når vi prater til hu..


Tenk idag er "lille" Molly 20 dager, hu er snart 1mnd, helt utrolig hvor fort tiden går.. :) Måtte bare legge ut et skrytebilde.
Nå er huset rydda,støvsugd,tatt støv og jeg har pumpa meg til den store gullmedalje så nå mangler bare andre etasje og støvsuges, det tar jeg når Molly og Jenny har våkna ifra blunden sin..

- Vil du stemme på Jenny i lano konkurransen, så kan du trykke HER.

-MALIN

 • Skrevet: 12.07.2011
 • Klokken: 11:49
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 34

Molly er 2uker idag!

♥

-MALIN

 • Skrevet: 06.07.2011
 • Klokken: 15:23
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 43

Fødselshistorien, da Molly kom til verden..

Datoen hadde blitt 22 juni, jeg var 3 dager over termin så jeg begynte og bli en smule lei. Denne natten hadde jeg ligget på sofaen, jeg klarte ikke og ligge i senga fordi ribbeinet mitt var brista, så sofaen var det meste stedet og ligge, vekkeklokka mi ringte 07.00, da var det på tide og få opp Lotte på skolen, jeg gikk opp og vekte hu og fant frem klær, jeg gikk på kjøkkenet og begynte og lage litt frokost, jeg kunne kjenne litt menssmerter, men tenkte ikke så veldig mye over det siden jeg hadde hatt mange dager med maserier, jeg satt meg ned og spiste med Lotte og jeg kunne kjenne at disse menssmertene kom regelmessig, sånn ca med 6 minutter mellomrom, kunne det være rier, skal jeg føde idag tenkte jeg? Selvom det var 3 gangen jeg skulle føde så kunne jeg ikke si 110% sikkert at fødselen var igang.

Jeg fulgte Lotte til gangen og ønsket hun en fin dag på skolen, akkurat i det jeg sa det så husker jeg at jeg fikk en litt vond rie, jeg holdt maska så ikke Lotte skulle se jeg hadde vondt, Lotte gikk på skolen og visste ingenting. Når Lotte var sendt avgårde så våknet Jenny, gikk opp og hentet hun, skiftet fort en ny bleie så la jeg meg på sofaen med hu, hun vil ikke ha frokost med en gang hun våkner, så vi la oss på sofaen og se litt barnetv. Jeg kjente at riene fortsatt kom med ca 6min mellomrom, så jeg bestemte meg for og ringe Dan, jeg fortalte hvordan det lå ann her hjemme og vi ble enige om at han skulle komme hjemover siden nå følte jeg at jeg skjønnte at dette var rier som ville ta seg opp og siden jeg var så redd Dan ikke skulle rekke frem så dro han hjemover i 08.30 på morningen, så vidt han hadde kommet på jobb.
Etter jeg hadde pratet med Dan så ringte jeg til min bestemor og bestefar og fortalte at nå var fødselen i gang, dem dro opp hit med en gang så dem kunne være her hjemme med Jenny og ta imot Lotte når hun kom hjem ifra skolen.
Jenny og jeg lå fortsatt på sofaen, jeg tokk tia og ringte sykehuset og fortalte at jeg har hatt kjappe fødseler før så sa jeg at jeg hadde rier med ca 5-6minutter mellomrom og rier som varer i ca 40-60sekunder, jeg fikk beskjed om og komme etter vi hadde spist frokost, siden vi bruker ca 40min til sykehuset.
Dan kom hjem og det var utrolig godt, det begynte og gjøre såppas vondt at Jenny så jeg hadde litt vondt, hun holdt rundt meg og ga meg kos, da husker jeg at jeg begynte og gråte, lille Jenny min som skulle bli storesøster var så uvirkelig, men samtidig veldig nær!

Når klokka var ca 10.30 kom vi på sykehuset, ble tatt imot av en hyggelig jordmor og ble lagt til registrering, som sjekket Molly sin hjertelyd og riene mine, lå med den i ca 1 time. Molly var veldig aktiv under fødselen og rørte MASSE på seg, noe som ikke var fult så behagelig under en fødsel, pulsen hennes var også ganske høy innimellom, men det var nok mest fordi jeg drakk masse sterk rød saft med herlige isbiter i.
Når klokka var litt over halv 12, så sjekket jordmor åpningen min og jeg hadde 5cm, 5cm liksom? Ikke mer, jeg trodde kanskje jeg hadder nærmere 7-8, men neida. Tiden gikk og riene kom regelmessig, jeg pustet med gjennom den og dem tokk seg ikke sånn veldig opp så jeg klarte meg veldig fint gjennom dem, Dan fikk jobben med og hente saft, rød sterk saft med masse isbiter og den jobben klarte han veldig fint, kanskje litt godt for han og ha noe og gjøre også.? Riene var forsatt levanes og humøret var bra!

Når klokken hadde rundt ca 13.30 så ville jordmor sjekket åpningen igjen, jadda det er bare og sjekke for nå var det hvertfall 10cm snart tenkte, men neida, det var fortsatt 5cm, jeg ble så oppgitt, det hadde ikke skjedd noe på 2timer, hvordan var det mulig tenkte jeg. Men da bestemte jordmora seg for og ta vannet mitt for da ville det nok skje litt fremgang og jeg skal love dere at det skjedde fremgang, når vannet var tatt fikk jeg rier ifra HELVETE, jeg mener det!! Det er di vondeste riene jeg noen gang har hatt, det og føde Lotte og Jenny var ingenting i forhold disse jævlig vonde riene. Siden jordmor måtte ta vannet mitt så kunne jeg ikke ligge i vann, siden da må man opserveres litt, fostervannet var kjempe fint.
Når jeg fikk disse vonde riene så trodde jeg min siste tid var kommet, jeg sugde lystgass til den STORE gullmedalje, men sånn egentlig så hjalp ikke den, men jeg måtte ha den forde.
Samtidig som jeg sugde lystkass så holdt jeg veldig godt i hånda til Dan, det er den beste hånda jeg noen gang kunne holdt i under en fødsel, jeg fikk klemme så hard jeg ville og det hjalp litt på smertene, når jeg hadde litt pauser mellom riene så var det eneste jeg klarte og si var "Dan, jeg har så vondt", Dan så at jeg hadde mye vondere under denne fødselen enn da jeg fødte Jenny..

Klokka var nå ca 14.20 og jeg fikk pressveer, da tenkte jeg at nå er jeg snart i mål, jeg pressa kanskje 5 ganger så var hu ute, men det tokk litt tid mellom vær pressrie.
Jeg skal ikke akkurat nekte for at jeg nesten vridde med i vinkel 7 ganger når hode sto ute og jeg fikk beskjed om og ikke presse, det sprengte og gjorde så sinnsykt vondt. MEN så, jeg fikk beskjed om og presse en gang til og det gjorde jeg, og da kjente jeg verdens fineste Molly skle ut, klokken var da 14.36, jeg fikk hun opp til meg med en gang og hun gråt, jeg så med en gang at dette var en stor baby, men så velskapt og fin hun var, det første jeg sa var "Yes, jeg klarte det" jeg var så stolt, første øyekaste mitt på hu så syns jeg hun lignet på Jenny når hun ble født.
Imens jordmora sjekket om jeg hadde noe rifter så tokk Dan over Molly og veide og målte hun, når jeg ligger der og blir sjekka nedentil så sier Dan til meg, hun veier 5650gr og er 58cm lang og er 40 rundt hode, jeg trodde han tulla med meg, men når barnepleiern sier også det samme og det er største barnet dem hadde hatt på nye a-hus så skjønnte jeg at dette ikke var tull, jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte.
Molly har kost seg godt i magen min, det er det ikke noe tvil på. Det kom flere jordmødre og sykepleiere inn iløpet av kvelden som hadde hørt hvor stor Molly var så dem ville ta en titt på hu, en smule stolt mamma.
Jeg hadde ikke fått en eneste rift noe jordmora syns var helt utrolig, hun var så imponert at hun nesten ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg, jeg fikk beskjed om at jeg ikke har noe problem med og bære frem store og fine barn og i tilegg klare en fødsel så bra! :D


Verdens første bilde av Molly. <3

Dan var en stolt pappa som selvfølgelig sendte bilde av Molly til familie og venner og etter noen timer så hentet av di stolte storesøstrene, dem kom med masse gaver og beundret sin nye lillesøster.. Jenny var mer opptatt av og ligge oppi senga mi sammen med meg og det fikk hun selvfølgelig lov til..


To stolte foreldre :D

Jeg vil si jeg hadde en kjempe fin fødsel og jeg kunne ikke hatt en flinkere jordmor og barnepleier der som var der gjennom fødselen og ikke minst Dan, han var super flink, han kunne virkelig ikke gjort noe annereleds.. Og til dere som lurer, di to navene det sto mellom var Molly og Ingrid, men hun var helt klart Molly.

Beklager hvis det er noe skrivefeil, her går det unna så jeg har ikke tid til og gå igjennom og rette opp feil, men her er hvertfall fødselshistorien :D

-MALIN

 • Skrevet: 05.07.2011
 • Klokken: 20:24
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 29

Molly er 1uke idag..

Tiden går så fort, for 1 uke siden så lå jeg på sykehuset med vonde rier, det er 7dager siden, men det føles ut som det var igår.. Dagene er veldig hektiske her, er mye nytt og sette seg inni, er ikke mye tid til og slappe av, men det blir bedre.
Nå sover Molly ute i vogna si og Jenny sover i senga si, håper dem sover litt, så jeg rekker og rydde ut av oppvaskmaskin og hengt opp litt klær hvertfall, er så typsik når jeg begynner med noe så våkner Molly..


Molly har helt klart blitt MYE mer våken på disse 7dagene.


Også er det viktig og prate litt sammen <3


Stemmer dere på Jenny i lano konkurransen? Vi trenger masse masse stemmer for at Thea ikke skal gå forbi oss, stemme kan du gjøre HER.

Men nå skal jeg ta ut av oppvaskmaskinen, skulle virkelig ønske jeg hadde mer tid til og blogge, men timene strekker ikke til og på kvelden så er jeg helt utslått, så jeg blogger når jeg har tid, slik som nå..
Og til dere som lurer på header, det kommer en ny etterhvert, men når det vet jeg ikke..

-MALIN

 • Skrevet: 29.06.2011
 • Klokken: 11:39
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 30

Fødselsannonse.

Til dem som vil se, kan dere se Molly sin fødselsannonse HER :)

-MALIN

 

 • Skrevet: 27.06.2011
 • Klokken: 08:49
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 29
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits