Videoblogg

Onsdag, jeg elsker onsdager..

Vet dere hvorfor jeg elsker onsdager? det er tvkvelden min, det er så deilig og bare ligge rett ut på sofaen og se på tv hele kvelden og gjerne kose seg med noe godt, men det prøver vi og hoppe over, prøver og være flinke og kun spise på lørdager, fler som kjenner seg igjen?

Idag har vi egentlig ikke gjort stort, hatt besøk av mamma en tur.
Idag hadde vi stektepoteter og kylling til middag, og Molly er jo veldig pratesyk om dagen og skal helst sitte på fanget mitt hele dagen og prate, men det funker jo ikke, må jo kose og ta meg av Jenny også, også må jeg jo gjøre husarbeid også.
Så idag når jeg skulle lage middag tokk jeg med meg teppet inn på kjøkkenet og la hun der, det var helt greit, hu ligger og ser etter meg når jeg går frem og tilbake.
Etterhvert så kom Lotte og Jenny og la seg på gulvet også, så lå vi alle sammen midt på kjøkkengulvet og prata..


Fine jentene mine <3


<3

Nå skal Dan ta med seg Jenny på butikken, så skal jeg ordne Molly for kvelden. Lotte har besøk av ei i klassen, så det er livat det her idag. he he

-MALIN

 • Skrevet: 12.10.2011
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 7

Da var man klare for fest.

Da er vi klare for fest og venter på dem andre som skal komme, tror dette blir en koselig kveld..
Har kjøpt inn litt pizza som vi skal kose oss med, viktig og spise når man skal drikke også, nå skal jeg gå og ordne et par små ting før dem kommer..
Vi blogges mer i morgen, har helt sikkert noen bilder og vise dere :)


Mammaen og pappaen som er klare for fest!

P.S og det går kjempe fint med Molly. Har ringt og hørt og dem koste seg masse, hun var bare blid og smilte hele tiden, lille go jenta våres.

-MALIN

 • Skrevet: 08.10.2011
 • Klokken: 18:25
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 11

Bilder av meg som liten..

Når jeg leverte Lotte istad til mamma så hadde hun funnet frem en hel haug med bilder til meg ifra jeg var liten og på noen av dem kan jeg se Lotte i meg, det er første gangen jeg sier dette, men nå kan jeg se likheter mellom Lotte og meg, jeg syns hun er snytt ut av rompa på pappaen sin, men nå syns jeg hun er litt lik meg også.. Hehe.. Jenny kan jeg ikke se så mye likheter ennå, det eneste jeg kan se er hårfargen ellers så har hun alt annet etter Dan sin side, syns jeg ;)


Koser meg på tivoli :DHer var vi i dyreparken i kr.sand, kan så huske det laaaangt baki hode :P


Haha.. Dette er på campingplassen her er jeg 8-9år gammel.. Legg merke til skoa, PLATÅSKO!! Lekkert ;)=DHer syns jeg selv at jeg ligner veldig på Lottemor, hvertfall i munnen.. Er dere enige?Her kjører jeg karrusell med onkel, stor stas ;)"baby" Malin ;)


Q: Syns dere Lotte og Jenny ligner på meg?

-MALIN

 • Skrevet: 21.05.2011
 • Klokken: 16:51
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 37

Jeg skal være litt ærlig med dere..

Selvom jeg deler MYE med dere på denne bloggen så er det MASSE dere ikke vet også, det er for at jeg skal føle at jeg har litt privatliv, jeg er en person som gjerne kunne delt alt jeg tenker og mener med dere, men for at jeg skal føle at vi har litt privatliv selv, så gjør jeg ikke det..

Men jeg skal fortelle dere en ting, den siste uken så har jeg tenkt en del på og slutte og blogge, eller kanskje ikke slutte og blogge, men ta meg en pause som jeg kun blogger når jeg føler for det og har lyst, men det er så mange av dere som gjør så jeg ikke klarer og slutte, de fleste av dere er bare helt fantastiske.. Er det noe jeg lurer på så kan jeg spørre dere og dere kommer med råd og erfaringer selv, jeg elsker og blogge, men noen kommentarer er stygge, jeg syns dem er så stygge at jeg tenker ofte på dem, jeg er et menneske jeg også med følelser og når folk skriver til meg at jeg ikke er glad i Mia, hvorfor jeg ikke kjøper diverse ting til Mia så sårer det veldig. Det er masse dere ikke vet, jeg er ikke en person som legger ut hva jeg har kjøpt til unga til en hvertid, hvem vet, kanskje jeg kjøper noe til Mia og Lotte hver dag? Ikke at jeg gjør det, men tenk før dere slenger med leppa deres!!! Det er vell disse kommentarene som gjør så jeg får lyst til og slutte og blogge, men så tenker jeg på alle dere som er så hyggelige og positive. Jeg er også veldig hormonell for tiden, det skal jeg innrømme og jeg tror også at disse hormonene gjør så jeg blir veldig lei meg når jeg lese slike stygge kommentarer, selvom jeg sletter dem så leser jeg jo dem, og dem setter seg igjen i hjertet :(

Noen av dere har hengt dere VELDIG opp i Mia, virker som mange av dere ikke tror at mammaen til Mia eksisterer, men det gjør hun, hun er fult oppegående og er en kjempe snill og hyggelig jente, og som er som mammaer flest, som elsker Mia av hele sitt hjertet. Selvom Mia er hos oss 50% så kan hun gå til mammaen sin akkurat når hun selv vil, mammaen til Mia bor kun noen få meter ifra oss. Mia har en egen liten kommode her med litt klær i som jeg kjøper inn når jeg finner noe fint, men mammaen til Mia selv har sagt at hun kan stå for klær,sko,uteklær osv, at dette er ikke noe vi MÅ kjøpe for mammaen til Mia syns det er greit og kjøpe selv, og det respekterer jeg 110%, vi har helt lik ordning til Lotte når hun skal til pappaen sin, og vi syns dette passer ganske fint for oss også. Og noen av dere reagerte på hvorfor jeg ikke skulle kjøpe joggesko til Mia og det er ikke fordi jeg vil kjøpe til hun fordi jeg mindre glad i hu, men det er fordi mammaen til Mia vil kjøpe det selv, skjønner dere det? Dere mødre som sitter og leser, skjønner dere at moren til Mia vil handle selv til sin egen datter? Alle har forskjellig smak, er ikke sikkert moren til Mia liker feks klær og sko jeg kjøper, hvem vet? Dette var bare et eksempel. Fra jeg ble sammen med Dan og til moren til Mia flytta nedover så har jeg alltid handlet inn sko,klær,jakker,dresser,sykkel og alt diverse ting Mia trengte så hun skulle slippe og ha med seg masse masse på flyet nedover til oss, men siden situasjonen nå har blitt annerledes så syns moren til Mia at det er greit og handle til Mia selv.. Da vet dere det! :-)

Men hvertfall, jeg ville være litt ærlig med dere og tar jeg en pause så kommer det ikke som et sjokk på dere hvertfall. Jeg skal innrømme at jeg passer VELDIG på hva jeg legger ut av ny innkjøpte ting til unga, for da tar det ikke lang tid før jeg få kommentarer om hvor stygg jeg er imot Mia osv osv osv, jeg er så dritt lei. Jeg er glad i Mia som et bonusbarn, og jeg tror Mia også er glad i meg som en bonusmamma, men det er det. Hun har en mamma som hun ELSKER overalt på jord, en mamma er en mamma uansett, ingen kan ta en slik plass og det har jeg heller ikke lyst til og gjøre, men jeg er der for Mia om hun vil prate, ha en klem eller bare spille et spill, så vil jeg være der.. Jeg har kjent Mia siden hun var bittebitte liten og vil hun alt godt og hun har helt klart fått en spesielt plass i hjeret mitt, og det vil hun alltid ha, hun er storesøstren til mine barn og dattern til gutten jeg elsker mest i hele verden. Dere må også tenke på at selvom jeg blogger og deler mye med dere så kjenner dere oss ikke, dere ser bare en liten del av livet vårt og hvis jeg er så "fæl" som mange av dere tror jeg er imot Mia så er jeg ganske sikker på at Dan ikke ville vært sammen med meg, barna kommer alltid i første rekke, uansett.


Lotte og Mia klare for og gå på skolen i dag morres.

Ha en fin dag alle sammen, jeg setter VELDIG stor pris på dere som legger igjen koselig og hyggelig kommentarer til meg, det varmer veldig i hjertet mitt♥

-MALIN


 • Skrevet: 25.03.2011
 • Klokken: 09:34
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 109

Hvem er mine barn?

Ser det er MANGE av dere som ikke helt skjønner hvem som er mine barn og mange av dere tror Mia også er min datter.. Så her skal jeg lage en liten historie:

Desember 2003 ble jeg gravid og i magen min skjulte det seg en liten jente som fikk navnet Lotte, Lotte og jeg bodde aleine frem til august 2007 ( da flyttet Dan inn til oss ) februar 2007 ble jeg sammen med en gutt som het Dan, han hadde ei jente ifra et tidligere forhold, dette er da Mia.. Jeg ble bonusmamma til Mia, til dere som lurer så er Lotte og Mia født i samme år, så dette var skikkelig stas for dem.. Desember 2008 ble jeg gravid og Dan og jeg skulle få et felles barn sammen, Lotte og Mia skulle bli storesøstre, så nå er vi en skikkelig norskfamilie med "mine,dine og våre barn" når Jenny var ca 13mnd så fant vi ut at det skulle kommer en liten baby til hos oss som kommer i juni 2011.

En liten oppsumering:

Dan - Er pappaen til Mia,Jenny og lille babyen i magen

Meg - Er mammaen til Lotte,Jenny og lille babyen i magen.

Mia er hun med mørkt hår i headren min og Lotte er hun med lyst hår..


Lotte (min datter), Jenny ( Dan og min sin datter) og Mia ( Dan sin datter)

Q: Henger dere med? :)

-MALIN

 

 • Skrevet: 15.03.2011
 • Klokken: 16:57
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 19

Imorgen skal jeg jobbe for første gang på 1år..

Jeg har sagt ja til og jobbe ekstra på jobben når dem trenger folk, og idag ringte mobilen og jeg fikk spørsmål om og jobbe imorgen, og det kan jeg jo :D Jeg har en snill bestemor som stiller opp og hjelper meg, hun skal følge unga på skolen og hente dem, så dette kan bli spennende!
Jeg har blanda følelser til og jobbe, jeg gleder meg utrolig til og komme ut og prate med andre og bare være Malin, men samtidig så lurer jeg på hvordan det går med Jenny hjemme, hun er vant til og være med meg for det meste, så jeg vil tro dette blir godt for både mor og barn.. Lotte og Mia gleder seg masse til at oldemor skal komme, så akkurat der blir det ikke noe problem..
Jeg gleder meg til og se gammle og kjente fjes på jobben imorgen, er noen nye ansatte og barn, så dette kan bli spennede altså :D
Jobber fra 08.30 - 16.00, ønsk meg lykke til ;-)

-MALIN
 • Skrevet: 30.08.2010
 • Klokken: 15:36
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 22

Jeg følte meg som verdens dårligste mamma..

Å, herre!! Dere kan jo tenke dere hvordan morningen her kan være, idag var det litt stress med 3 unger i hus, så jeg fikk kledd på di to største og hivd dem ut, så var det Jenny sin tur.. Lotte og Mia hadde begynt og sykle litt sakte før meg, jeg tar dem igjen, så setter jeg Jenny i sete på sykkelen, spenner hun fast og drar!! Jeg møter jentene litt lenger oppi bakken og vi sykler og prater, så ser jeg på Jenny og syns det er noe som mangler, jo, jeg hadde glemt og ta på hu hjelm!! =O '
Jeg fikk panikk, og jeg kunne heller ikke snu for da hadde vi ikke rekt skolen, ååå! :( Jeg følte meg som verdens verdste mamma, jeg sykla i muse,muse stille fart og det gikk heldigvis bra, vi kom frem på skolen 5 min før timen startet og Jenny i go behold selv om hjelmen lå igjen i trappa hjemme..


Bare et bilde, fordi jeg kjeder meg!!

Nå ligger Jenny og sover, turen hos legen gikk greit! Legen syns det var rart at Jenny fortsatt hadde disse "puppa" siden hun nå er 1år om 1,5 uker, så hun ringte barnelegen på A-hus for og høre og han mente at hvis ikke de kule ble borte innen jul så ville han ha inn Jenny til en sjekk sånn forsikretskyld, men Jenny er i god form og var ikke noe og bekymre seg over, det lettet mammahjerte :-D

Q: Stresser dere om morningen?
Q: Har dere hatt en episode, der dere har følt dere litt "dårlig"?

-MALIN
 • Skrevet: 25.08.2010
 • Klokken: 10:21
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 6

Hva skal jeg gjøre med denne pannluggen?
Nå er håret satt på og jeg er snart klar for kvelden, jeg elsker og være tidlig ute! Nå mangler bare klæra, men det kaster jeg på meg rett før jeg skal dra senere idag :-) Men jeg står og ser meg i speilet og ser denne pannluggen, som bare henger der, den er for kort til og tas bak øra og litt for lang til og bare henge der.. Jeg har lyst på en litt fin tykk flette, men jeg suger på og lage slike fletter :-( Og det så bare teit ut med spenne, så det blir vell til at jeg har denne panneluggen hengende ned resten av kvelden kjenner jeg meg rett..

Q: Har dere no forslag?

-MALIN
 • Skrevet: 20.08.2010
 • Klokken: 13:43
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 9

Hvordan husmor er jeg??
Ja, det spørsmålet kan jeg stille meg selv!! Jeg har egentlig aldri tenkt så mye over dette, dette er noe som kommer seg veldig naturlig når man får seg familie og barn, men jeg spurte Dan hva han mente og her er det:

Jeg er en helt perfekt husmor, da mener han en husmor som holder huset ryddig, vasker når det trengs og lager middag når han kommer hjem ifra jobb, selvfølgelig syns han jeg er "perfekt" når middagen står ferdig på bordet når han kommer hjem ifra jobb ;)

Men jeg ser på meg selv som en helt vanlig husmor som rydder,vasker klær,henger opp klær, vasker,lager middag og tar meg av unga, disse oppgavene kommer seg veldig naturlig og ikke noe jeg tenker veldig mye på.
Jeg rydder hver dag, jeg rydder hver gang Jenny legger seg for en blund på dag tid, jeg hater rot rundt meg, det er aldri VELDIG rotete her hjemme hos oss, unga får lov til og leke i stua, men når dem er ferdig og leke så bærer dem det opp på rommet sitt igjen.. Jeg vil ikke lære unga mine at stua er en lekeplass, her i huset har alle unga hver sitt rom så dem har nok plass og boltre seg på.. Mia og Lotte har rom helt innpå hverandre, bare med en dør mellom, så dem har egentlig en kjempe rom :)
Det værste jeg ser er når stua er fylt opp med masse leker i et hjørnet, det er min smak..  Jeg støvsuger hver 3 dag og vasker når det trengs, noen ganger må det vaskes oftere enn andre ganger, men jeg har ingen spesiell plan på når jeg SKAL vaske.. Jeg skifter på sengene våres hver 14 dag, ingenting er bedre enn og legge seg i nytt sengetøy ;-)

Jeg kjører hvertfall 1 maskin hver dag, henger opp klær hver dag og bretter klær, dette er vell den "kjedeligste" jobben, det og brette og henge opp klær.. Jeg elsker og legge i maskin med klær og sette på maskinen, men det har kanskje noe med at da krymper klesvasken våres.? Hihi.. Vi har 2 skittentøys kurver, en for undertøy og en for vanlig klær.. Jeg skal innrømme at Dan vasker så og si aldri klær og hvertfall ikke legger inn i skapa, det er MIN jobb! Jeg har full kontroll på hvor ALT skal ligge og alt er brettet og ligger fint, blir det lagt feil i systemet mitt så blir det krise.. Hehe

Middag spiser vi hver dag, da sitter alle på kjøkkenet og spiser sammen, det er det viktigste måltide i huset vårt, da er alle samlet.. Jeg lager som regel middag til Dan kommer hjem, er jeg sliten etter en veldig krevende dag, så venter jeg til Dan kommer hjem så han kan lage den eller at vi lager den sammen. Men jeg syns det er koselig og ha maten klar for Dan er hjemme, han har vært på jobb mange mange timer så jeg skjønner at han er sulten :p
Vi prøver og ha fisk 2 ganger i uka det er det eneste målet vårt, utenom det så har vi vanlig mat som, spaghetti,pølser,pizza,kjøttkaker,pølse gryte, grøt,pannekaker og supper..

Produkter til barna:

Til Jenny så bruker vi libero produkter og natusan sinksalve, vi er veldig fornøyd med det :)

Lotte og Mia, bruker vanlig shampoo og balsam som meg (elvital), dem må balsam nå som håret dems har blitt så langt, ellers så er det litt vansklig og få gredd det.. Dem bruker fuktihetskrem ifra natusan :)

-MALIN
 • Skrevet: 11.08.2010
 • Klokken: 23:25
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 5

Kveldens outfit, 3 august - 2010.


Genser og joggebukse kjøpte på cubus.
49 kr for en del, så jeg hamstret inn masse.. :D Må bare nyte det når det er salg, selv om det var rimelig utplukket ^^

-MALIN
 • Skrevet: 03.08.2010
 • Klokken: 19:31
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 14

Her ser dere før og etter bilde med clip on extation :) en smule uvant og gå med, håret mitt ble sin

237121-1-1279791291569.jpg
237121-1-1279791292052.jpg
Her ser dere før og etter bilde med clip on extation :) en smule uvant og gå med, håret mitt ble sinnsykt tykt og tungt!! Nå skal jeg lære meg og sette det på, for det var en utfordning for meg;) hahaa!! Må dra og handle litt spenner, kamm og speil så jeg ser bakhode mitt.. Hva syns dere om håret?? Til dere som vil bestille, det er bestillt herifra: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=22473476Ha en fin dag alle sammen :D kleeem <3 
 • Skrevet: 22.07.2010
 • Klokken: 11:34
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 20

IDAG HAR JEG BURSDAG :D :D

Og nå begynner jeg og bli stooor jente, hele 21år!!! :D

Iløpet av mine 21år så har fått til masse fint, lært av mine feil og blitt veldig veldig selvstendig, kom til denne verden helt hjelpesløs og idag så tar jeg meg av mine barn,eier hus og har fått meg verdens nydelige samboer og en fin utanndelse, blir litt glad inni meg når jeg tenker over hvor fint livet mitt er..
Rart og tenke på at for 21år siden så lå mamma og skreik og vrei seg i smerter for og få meg  ut, jeg var heller ikke veldig liten, veide 4990gr, skikkelig plugg!! Tank, bare 14år etter jeg blei født så skulle jeg bli gravid og bære fram mitt eget barn. Sånnsom dette kan jeg tenke til jeg blir helt gal, noen ganger skulle jeg ønske hva jeg visste hva fremtriden ville bringe, hvertfall når det gjelder barna mine.. Da hadde jeg visst mer hva jeg må være strengere på og fokusere mer på, men slik er ikke verden og på en måte så er det godt :)

Men dagen idag blir en rolig dag, Lotte skal på 6års kontroll på helsestasjon og jeg har ikke tenkt og ha no feiring, det er mest fordi huset ser ikke ut nå, så og be inn folk hit da vil ikke være noe koselig så da lot vi være og ha feiring iår, dette er faktisk mitt første år der jeg ikke feirer bursdagen min, men er litt godt på en måte, slipper og stresse med kaker..  Hihii.. ;-)

Ha en fin dag alle sammen og jeg gleder meg til Dan kommer hjem.. Tror han har med seg en gave da :D :D
Jeg ELSKER gaver! Noen fler som elsker gaver?

Hahaha.. 8-)


-MALIN

 • Skrevet: 28.06.2010
 • Klokken: 08:38
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 77

JEG ER SÅ SKUFFET!

Og ikke minst sint.. En av mine nærmeste har virkelig problemer med og være ærlig, skjønner ikke hvorfor det er så vansklig?? :( Ærlighet varer lengst!


Disse to småtrolla skal hvertfall oppdras til og være ærlige..
Elsker dere <3

Nok syting fra meg, nå skal jeg slappe av litt så skal vi prøve og få en frisør time til Lotte så hun får klipt seg før 17-mai.

Q: Er dere ærlige?
Q: Har dere opplevd at noen av deres nærmeste ikke har vært ærlige med dere?

Ha en fin dag alle sammen :)

-MALIN

 • Skrevet: 06.05.2010
 • Klokken: 08:00
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 20

NOEN SANGER SOM SITTER GODT IGJEN HOS MEG..

Noen av dere som ville jeg skulle skrive ned mine 20 favorittsanger, men jeg har ikke 20stk som jeg kommer på nå, men kan legge ut sanger som betyr noe og har litt minner :D

Da kan jeg jo begynne med a1, minner meg om fjortistiden min.. a1 var alt for meg :D
a1 var jeg fan av fra jeg var ca 11år til rundt 15...Husker så godt den sommeren jeg var gravid med Lotte så gikk O-zone mye på radioen og hver gang den kom så begynte Lotte og sparke så det ente med at jeg kjøpte singelen så vi kunne høre på når henne blei født og hun husket den igjen for hun ble rolig hver gang.. Men det gikk også mye i a1 ennå ;)Så begynte jeg på videregående og da gikk det mye i boten anna! HahahaaHmmm, så husker jeg ikke helt i farta nå hvem fler sanger som sitter igjen.. Eller jo, denne her :D Denne sangen minner meg veldig om Dan ;) ikke at det er så koselig sang, men man kan ha koselig minner til den ;)Og denne går det veldig mye i hjemme hos oss nå ;)Her er noen sanger som jeg kommer på i farta ;)

Q: Har dere noen sanger som sitter igjen hos dere? :D

-MALIN
 • Skrevet: 02.05.2010
 • Klokken: 16:23
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 3

JEG HAR STRIPET HÅRET MITT.


Og slik ble resultate, jeg ble veldig fornøyd selv! Er godt og freshe opp håret nå når våren er rett rundt hjørnet.
Men nå skal vi spise middag, idag er det kjøttboller som står på menyen noe vi alle elsker her, Jenny også ;)

Q: Syns dere det ble fint med striper?

-MALIN
 • Skrevet: 30.03.2010
 • Klokken: 16:30
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 19

JEG HAR VIRKELIG EN STOR DRØM HER I LIVET.

Og det er ikke og bli millionær, få nytt hus,hund eller noe sånt det er nemmelig og bli ambulansesjåfør :D

Dette yrket her har jeg siklet på en stund og jeg VIL bli det, sommern 2008, kom jeg inn på denne linja, jeg søkte meg mest inn for morroskyld bare sånn egentlig for og søke, tenkte at jeg neppe ville komme inn med 1 skole i akershus og ikke mine verdens beste karakterer, men tror dere jeg ikke kom inn!? :O
Jeg ble veldig glad og ikke minst VELDIG stolt, av 15 plasser her i akershus(hvertfall litt nærme jeg bor) så kom hjem inn, men så var det slik at jeg hadde fått meg fast jobb i barnehage og vi var på husjakt!
Ikke lett og få huslån og kjøpe seg hus med bare en inntekt, så jeg måtte desverre trykke "nei takk" til denne plassen, det gjorde sinnsykt vondt! :(
Tenker ofte på dette og skulle på en måte ønske jeg fikk gått det jeg ville, men så har jeg fått meg en kjempe fin arbeidsplass i en bhg som jeg stortrives i og et stort fint hus :D

Men en dag så vil jeg så gjerne kanskje søke meg inn igjen på nytt og håpe på at jeg vil komme inn, og at vi har råd til det selvfølgelig! Er ikke lett og klaffe med en inntekt og stipend, så vi får se ann hvordan årene blir fremover.
Jeg er nesten som en liten unge, hver gang jeg ser en ambulanse bil så ser jeg for meg at jeg sitter forann, jeg kan nesten se ansiktet mitt sitte der. Nesten så jeg klipper ut et bilde av meg selv og limer i blader osv :O
Jeg ser så opp til mennesker som jobber innenfor dette yrke, dette er yrke som krever MASSE!
Tenk på alt det fæle man ser? Men tenk også på alt det fine som skjer? Tenk bare det og vite at man har redda et mennenske fra og dø? eller hjelpet et menneske ut til denne verden? Masse fine ting man kan oppleve og selvfølgelig masse trist også :( Men sånn er desverre livet, jeg er stolt jeg tror jeg er en av di "sterke" som vil jobbe innenfor dette yrket :-D


Håper en dag jeg kan kjøre en slik en, ikke som pasient, men som utanndet ambulansesjåfør! ;D

Jeg er jo utanndet hjelpepleier og er veldig stolt av det, men jeg vil utannde meg mer innen for helse, har også lyst bli jordmor, men det er bare en drøm og ikke noe jeg kommer til og gjennomføre! For da må jeg gå sykepleie'n og det vil jeg ikke. Vært mye i praksis og møtt pripende sykepkeier som tror dem er SÅÅÅ mye bedre enn alle andre, så sykepleier vil jeg ikke bli, har desverre fått et dårlig bilde av sykepleiere :( Mener ikke noe stygt om dere sykepleiere, dere gjør en super jobb ;)

Q: Hva har du lyst og bli når du blir "stor"?
Q:Har du en utannding du er fonøyd med?

-MALIN
 • Skrevet: 23.03.2010
 • Klokken: 14:43
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 29

FADER, JEG BLIR SÅ IRRITERT! HVORFOR ER DET SÅ VANSKLIG!?

At det kan være så vansklig og skjønne hvordan man lager krøller med rettetang, nå har jeg sittet og sett på video på video LEENGE og klarer ennå ikke og få til krøller! Baah
På filmene så ser det så lett ut, men når jeg selv prøver så blir det bare en liten bølge på håret, nesten ikke det en gang :O
Jeg vil klare og lage krøller. Dan og jeg skal ut på kino en tur imorgen og da har jeg lyst og freshe meg opp litt med krøller, men jeg klarer jo ikke! Har dere noen tips eller bra linker på noen filmer som beskriver så jeg får det inn med teskje åssen jeg får krøller? Så vil jeg gjerne ha :D


Bildet tatt ifra google!
Jeg vil ha sånne krøller (,")

Blæh, nå høres jeg bare sint og frustert ut, men det er det jeg er akkurat nå! :-P

-MALIN
 • Skrevet: 19.03.2010
 • Klokken: 11:24
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 20

HAR DERE SETT MEG?

Nå skal jeg spørre dere om noe litt teit kanskje?
Men har dere sett meg ute? På butikken, sentret eller ute på tur feks? (:

Jeg liker meg på sentrer og er ofte på butikken også legger jeg jo merke til at det er noen som ser på meg litt mer enn andre, det er jo ikke sikkert det er noe.. Er jo sånn selv at jeg ser litt ekstra på noen personer.. hehe
Jeg titter veldig fælt på personer som jeg føler jeg "kjenner" som jeg ser på tv, leser bloggen til eller kjendiser jeg føler jeg kjenner dem så godt at jeg kan gå bort til dem og prate, men så skjønner jeg jo at jeg ikke kan det..
Sånn, da feks istad! Vi var i sverige og det var to jenter som så på Dan,Jenny og meg, dem titta og smilte til oss "kjenner jeg dem tenkte jeg" Ehm. "Neh, det gjør jeg ikke" Men kanskje dem leser bloggen min?

Ser dere meg så si "Hei", vet det virker teit, tror ikke jeg ville turt det selv.. Men jeg syns det hadde vært koselig, jeg biter ikke det jeg kommer til og gjøre er og si "Hei" tilbake ;)

Egentlig bare et svada innlegg, men følte jeg bare måtte spørre.. :-D(:

Q: Føler dere at dere kjenner personer dere leser bloggen til eller kjendiser?

-MALIN
 • Skrevet: 06.03.2010
 • Klokken: 20:42
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 17

JEG ER SYK! :(

Ja, jeg syns veldig synd på meg selv :-P
Defor jeg ikke har blogget idag, og orker det egentlig ikke nå heller, men siden jeg skulle sjekke noe på nettet så kunne jeg legge ut et innlegg uansett.
Jeg er pottetett,vondt i halsen og hode og sinnsykt slapp i kroppen, så imorgen kommer min mor i 09.00 tiden og skal ha Jenny litt så jeg får sove og slappe av :-)

Håper jeg er bedre til imorgen, nå skal jeg snart sove og håper formen er topp og på SOL og litt mildere enn 15-, mulig jeg er opptimist nå,men drømmer og håp må man ha ;)

-MALIN

 • Skrevet: 21.02.2010
 • Klokken: 21:01
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 16

Det er snart 5 uker siden sist :O

Som jeg har skrevet tidligere så har jeg gått på lavkarbo diett nå i snart 5 uker, dette begynte jeg på for og gå ned 5kg som legen min ønsket så ble sjangsen større for at jeg fikk dekt brystløft.
Så jeg har tatt meg skikkelig i skinnet og har klart og gått ned 5kg, jeg er SUPER stolt! :-D
Så nå som jeg har gått ned, så skal jeg unne meg litt "vanlig" mat igjen og ikke minst godt i helgen, jeg elsker sjokolade overalt på jord og får nesten spasmerer av og gå forbi sjokoladehyllene på butikken på lørdager for da veit jeg at det er godtedag, men ikke for meg..
Men idag, skal jeg kose meg. Med den STOOORE kvikk lunsj sjokoladen :D :D :DMmmmm :D

Som jeg skal kose meg ikveld, Dan jobber natt og jeg får besøk av ei venninne når jentene er i seng da skal vi kose oss med sjokolade og snakke om jenteting ;)

Q: Er dere glad i sjokolade?
Q:Hvem sjokolade liker DU best?

Ha en fin fredagskveld alle sammen, nå skal jeg se på barneTV og gi Jenny litt mat.

-MALIN
 • Skrevet: 19.02.2010
 • Klokken: 18:13
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 23

Ut på byen igår for første gang på over 1,5år :O

Og det gikk strålende :-D
Kvelden begynte med at vi var hos Linn der drakk vi litt og koste oss, Diana holdt dildoparty og det var lærerikt og ikke minst spennende, ente jo selvfølgelig med litt shopping ;)
Jeg hadde bestmet meg for at jeg ikke skulle drikke mye så jeg tokk med meg kun 4 cider.. Haha
Men jeg har en tendens til og bli kanskje litt for full? :-P
Men jeg drakk 2 cider en tikila shouts og en drink når vi kom ut på byen, egentlig en helt perfekt mengde for meg, jeg blei ikke full,men var i godt humør og det er det viktigste.
Vi dansa og koste oss ute, det var skikkelig morro.

Selv om jeg var hjemme kvart på 2 inatt så er sykt trøtt, formen er fin, men merker på magen at det har vært litt alkohol innabors.
Skulle ønske jeg kunne bare ligge på sofaen, titte på filmer og ligge i armkroken til Dan uten noen forpliktelser om at unga skal dusjes, mates og legges.
Jeg skal innrømme det at jeg gleder meg til dem er i seng så jeg kan slappe av og legge meg tidlig idag.
Men jeg er helt klart ikke noe fest menneske og tror det kommer til og bli en stund til neste gang jeg skal ut, jeg syns det er MYE MYE MYE bedre og kose meg hjemme i helgene stå opp til normal tid uten og være trøtt. ;)

Det blei tatt masse bilder igår, men ikke med mitt kamera det er fortsatt ødelagt. Men får bildene iløpet av moregndagen så skal legge ut litt da.

Q: Er dere ofte ute?
Q: Syns dere det er best og være hjemme og slappe av i helgene eller være ute på byen med venner?

-MALIN
 • Skrevet: 14.02.2010
 • Klokken: 17:42
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 3

JEG HAR BEGYNT PÅ PROFET KOST!!!

(Protein og Fett), vektreduksjon med god mat og uten sult!

Dette hefte fikk jeg av legen min, der står det fine forslag på fokost,lunch og middager...
Dette er en kur der man spiser veldig lite karbohydrater, og koser seg med fet mat som egg og bacon til frokost, veit det høres helt sykt ut, men jeg har godt igang med dette her, jeg skal ned 5kg!
Jeg har kutta ut, poteter,ris,brød og makaroni sånne generelleting som det er kryr av masse karbohydrater i, på denne kuren jeg går på skal man ha maks 60gram karbohydrater om dagen, og i et kneip brød er det 53g(hvertfall det vi pleier og ha).
Jeg syns det går veldig fint hittil, men merker jeg manglet noe idag når jeg lagde meg to speilegg med agurk, men ikke helt mett som man hadde blitt med brød vedsina, så jeg håper dette virker.. hehe
Så til middag idag, skal jeg ha kottelett og salat, høres skikkelig spennende ut.
Men jeg har en sååå snill kjæreste som ville være med meg på denne slankingen, for han vil ned noen kg og det hjelper meg jo veldig veldig masse for da slipper jeg og se på han kose seg med skikkelig middag(Vi lager vanlig middag til jentene, hvis vi skal ha kjøttkaker en dag så lager jeg poteter til dem feks)

Men det som kommer til og bli værst for meg er og ikke spise godteri på lørdager, da pleier jeg og kose meg med melkesjokolade, men det står i hefte jeg fikk at hvis det var no snaks man kunne spise så var det baconsvor, det er det bare 0,1gr krabohydrat.

Jeg skal ikke spise:
- Brød eller kornprodukter,pasta,pizza, havregryn osv.
- Sukker,kaker,snop,kjeks, sjokolade osv
- Poteter
-Ris
-Øl og søte drikker

Jeg kan spise:
- Fisk
-Kjøtt,bacon og kylling
-Helmelk,rømme,kremfløte og fete oster
-Fet majones og smør

Grønnsaker:
- Det som vokser over jorden som feks:
-Tomater,agurk,avokado,purre,blomkål,rosenkål,brokkolo og kål

Frukt:
Maks 1 glass appelsinjuice om dagen og eller moderate mengder frukt (For frukt innholder mye fruktsukker)

Drikkevarer:
-Vann
-Te
-Kaffe
-Helmelk
-Vann uten sukker
-Tørre viner

Nå skrev jeg bare opp fort hva jeg kan spise og ikke kan spise, så dette blir spennende!
Jeg syns det er rart jeg går ned av og spise egg og bacon til frokost, så jeg tror før jeg får se det selv, skal veie meg 1dag i uka, jeg skal selvfølgelig oppdatere dere! :-)
Jeg går selvfølgelig tur to ganger om dagen, så jeg beveger meg også en del!Og noen skrev til meg at dere hadde fått henvisning til kirurg i retur, og det kan godt hende det skjer med mange og det kan hende det skjer med meg også, hvem vet?
Men jeg har hvertfall kommet meg til legen og hun skal sende henvisnig så får vi bare håpe på det beste, jeg håper jo selvfølgelig at det går i orden. Men gjør det ikke det så gjør det ikke det, da får jeg punge ut av egen lomme ;-)

Q: Har dere prøvd og gå ned noen kg før?

-MALIN
 • Skrevet: 29.01.2010
 • Klokken: 11:21
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 10

Hvorfor fikk jeg brysløft?

Er det så enkelt som og gå til legen og klage litt på selvtillit og flæshe puppa?
Dette fikk jeg spørsmål om, og det er desverre så lett.

Jeg gikk til legen fordi jeg har store og tunge og hengete pupper jeg bruker str E i BH og bh stråpene skjærer nedi skuldra mina, ikke så veldig godt og gå med!
Det hemmer utrolig mye i hverdagen, det gjor vondt og løpe, jeg må bruke str ENORM i BH for at puppa skal holde seg inne bh'en, ryggen er vondt og ikke minst skuldra.
Jeg gjør dette kunn for min egen del, for og få bedre selvtillit og ikke minst for at ikke ryggen min skal være ødelagt når jeg er 50år fordi jeg har gått med tunge pupper uten og gjøre noe med det.
Når man har store pupper,tunge pupper eller små pupper så kan man få slike ting dekt, så man betaler bare en liten egenandel, jeg var så heldig og får denne operasjonen dekt fordi puppene mine er for tunge for ryggen min så den blir ødelagt.

Og hvorfor måtte jeg gå ned 5kg?

Jo, fordi legen sa at det vil bli finest resultat om man går ned, det er alltid er risiko og operere "overvektige" fordi hvis man går ned etter operasjonen så kan puppene bli stygge og henge igjen, så det er viktig at man er fornøyd med vekten sin og legen følger BMI, og hun mente min BMI var fin om jeg gikk ned 5kg og det er jeg helt enig i jeg vil også selv ned 5kg.
Så det er jo egentlig ganske greit.

Tusen takk for all støttene alle sammen, dere er super søte hele gjengen :*

-MALIN
 • Skrevet: 27.01.2010
 • Klokken: 19:52
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 15

Dette er min lille "hemmelighet"..

Som dere vet så skrev jeg på mandag at jeg skulle gjøre noe på onsdag og noen av dere har vært inne på det jeg har gjort idag.
Ja, og det var noe med puppeoperasjon og gjøre, jeg har vært hos legen idag og vist frem puppene mine og etter 2 svangerskap så har jeg ikke no sprettpupper lenger for og si det sånn :-P

Alt startet med at jeg ringte legen for og få time til brystløf ,jeg kunne jo være så heldig at jeg fikk det dekt så jeg ville prøve meg på det. Etter to uker med tanker,spennening og selvfølgelig litt gruing..
Så begynte jeg plutselig og grue meg no utrolig idag tidlig, klarte ikke og spise og tenkte bare alt negativitet, ei venninne av meg kjørte meg til legen og passet på Jenny for meg.. Det var selvfølgelig 30min forskina på legekontoret og det er di 30 mest lengste minuttene i mitt liv, vær gang dem ropte opp noen så hoppa hjertet mitt nesten opp av munnen og henda mine skalv no sinnsykt.
Jeg har aldri vært en jente som viser meg frem til gud og værmann, har alltid vært litt sjenert så tanken på og vise puppene mine til legen min, var ganske skummel syns jeg.
Men, så blei jeg ropt opp!! Legen sto nederst i gangen og venta på meg, skummelt skummel! "tenkt om hun syns jeg er sinnsykt teit, som vil ordne puppenen mine" Di skritta ned til legen gikk sinnskt fort, skulle ønske jeg kunne ta det i sakte film, så jeg visste litt mer hva jeg skulle si.
Jeg satt meg ned i stolen og hun spurte hvordan det gikk osv, så spurte hun hvorfor jeg var hos hu!!!
Jeg bare"Ehm, jo" så fortalte jeg henne alt, om hva jeg følte, min selvtillit osv.
Så viste jeg henne puppene mine, det gikk greit hun så på dem maks 1 min også ba hun meg gå på vekta og måle høyden min.
Hun mente også at en operasjon må gjøres, så hun syns det var helt riktig at jeg kom og skjønte hvorfor jeg ville ha en operasjon =D MEN jeg må gå ned 5kg, så jeg skulle komme tilbake etter påsken så skulle hun se hvor mye jeg veide og sende rekvisasjon til kirurg!!!! :)

Dette var min hemmelighet, nå er det ikke no hemmelighet lenger nå skal jeg dele alt med dere, gleder,tårer,bekymringer og selvfølgelige alt det positive.
Nå har jeg kommet et skritt nærmere, og gleder meg allerede til etter påske for da er jeg ennå mer nærmere ønsket mitt..

Jeg er så utrolig glad og letta, dette var egentlig ikke noe og grue seg til for dette gikk over all forventinger.
Må si dette er en av mine beste dager i livet mitt, for når man får ødelagt selvtillit fordi man skemmes over puppene sine så er det veldig godt og få høre av en fagperson at puppene dine kommer til og "normale" igjen, og du kommer til og bli så fornøyd med resultate.

-MALIN
 • Skrevet: 27.01.2010
 • Klokken: 14:35
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 24

JEG SKAL FORTELLE DERE EN HEMMELIGHET..

.. Men ikke før til onsdag!
På onsdag som kommer, så kommer det en dag jeg har ventet på lenge, en dag som kan forandre meg på en positiv måte.
Jeg gruer meg selv til denne dagen! Jeg er en person som gruer meg til ting som jeg egentlig ikke trenger og gruer meg for, jeg gruer meg nesten bare for en liten fille ting til tider.. Men jeg selv føler at dette er IKKE en liten fille ting, men er STOR ting for meg!
Men jeg krysser fingra og håper det går bra!
Og jeg håper dere kan krysse litt fingre for meg også, så skal jeg fortelle dere ALT på onsdag! =D


En smule spent Malin :-)

-MALIN
 • Skrevet: 25.01.2010
 • Klokken: 09:45
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 24

27 ting dere KANSKJE ikke visste om meg?

- Jeg kom til verden 28 juni - 1989

- Legene måtte knekke begge kragbeina mine når jeg blei født, hvis jeg skulle klare og bli født på en "normal" måte

- Jeg veide 4990gr når jeg kom til verden

-Jeg har aldri gått i barnehage, bare park fra 10-14

- Jeg har flytta 6 ganger fra jeg var født til jeg blei 15år

- Jeg har spillt fotball i 6år

-Jeg ble gravid som 14åring

- Flytta for meg selv når jeg var 15år

- Jeg er livredd for slanger

- Jeg ELSKER hotel cæsar

- Elsker og handle matbokser til Lotte og Mia

- Elsker og handle luer til Jenny

- Dan og jeg har sovet borte fra verandre maks 4 ganger på 3år

- Er ikke spesielt glad i brunkrem

- Ble sammen med Dan 26.2-2007

-Jeg kommer fra fetsund i akershus

- Elsker og tenne stearinlys

- Hater og fyre opp i ovnen( etter jeg prøvde det når jeg var 14 og eksploderte inni ovnen og flisene på kjøkkenet datt av)

- Før jeg fikk Lotte så elska jeg og opptre forann mennesker

- Hater kaviar

- Er veldig glad i og sove

- Er dårlig på og drikke vann

- Er utanndet hjelpepleier

- Jobber 100% i en barnehage

- Fra jeg var 11- 14 digga jeg a1 over alt på jord..

- Jeg hadde 612 plaketer av a1 på rommet mitt

-Jeg elsker og få nye mobiltelefoner

- Må lese blogger hver dag

Hahaha, bare et lite tidsfordriv ;-)


Litt om meg!! Bare fordi jeg kjeda meg litt her jeg satt ^^

-MALIN

 • Skrevet: 22.01.2010
 • Klokken: 08:14
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 12

VELDIG VELDIG SLITEN!

Jeg må bare legge inn et innlegg her kjapt imens Jenny klarer og ligge litt aleine.
Jeg har ei litta tulle her som har vært UTROLIG krevende di siste dagene, hun vil bare kose, spiser lite, snørrer og sover maksimaltlite enn det hun pleier, enten så er no tenner på vei eller så begynner hun og bli syk.
Hun har ikke noe feber, men har begynt og gulpe mer enn vanlig til måltider, igår så kulpet hun opp 2 måltider og da kom bokstavelig ALT opp igjen, utover hele meg og sofaen.
Lille jenta mi er ikke helt i slaget om dagen, har fått hu til og sove litt idag på armen min, men det varte maks 30min, så jeg er sliten nå og ikke minst trøtt, så nå gleder jeg meg veldig til Dan kommer hjem snart så jeg kan bare slappe av litt da skal jeg gå på rommet og legge meg i senga og slappe av, det trenger jeg nå.
Er veldig slitsomt med en liten baby som vil henge på deg hele tiden, Jenny pleier og være veldig flink til og leke litt selv i lekegrinda si når jeg feks,lager meg mat,henger opp klær eller rydder litt, men nå er det ikke aktuelt!
Men skjønner at formen hennes ikke er helt på topp så vi koser oss masse, man trenger mye kos og nærhet når man ikke er i form.


Selv om Jenny ikke er helt iform så smiler hu hvertfall og det er godt i mammahjertet!

Jeg lovet dere og ordne den filmen jeg la ut på spørsmålsrunde, som varte over 10 min på nytt og jeg håper det har forsålelse for at det har jeg ikke hatt mulighet til dag, men når roen har senket seg i heimen ikveld så skal jeg prøve og få ordnet det, MEN DEN KOMMER,DET LOVER JEG!

-MALIN
 • Skrevet: 14.01.2010
 • Klokken: 14:04
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 11

Museflette Malin.

Sto og så meg selv i sepilet idag når jeg hadde vasket meg og pusset tenner, jeg hadde heller ikke på meg no sminke så jeg syns jeg så veldig "ung" ut.
Så da tenkte jeg kjøre en litt annerledes hårsveis idag, men så godt det er og gå sånn, føler meg nesten litt søt her jeg tussler rundt uten sminke og med musfletter, mangler bare kosedressen, men den har jeg tatt av nå :-)


Måtte prøve og se litt matcho ut så jeg tokk på meg hetta ^^

Syns ikke dere det er godt og bare ta en dag og ikke tenke på sminke seg og åssen håret skal se ut?
Det syns hvertfall jeg, og jeg skal ikke ikke nekte for at jeg har lite av di dagene, her i huset så har jeg dem egentlig kanskje litt for ofte? :p

-MALIN
 • Skrevet: 12.01.2010
 • Klokken: 11:20
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 8

FY FY FY FY!!

FY TIL MEG!!!


Jeg la ut bilder som dere kunne lage header til meg og jeg har fått mange fine headere, tusen tusen takk! =D
Men når jeg så på det så var det masse bilder av Jenny, så ut som det var bare hu som er i fokus og det er det ikke, vi er glad i alle barna våres så vil ikke at det skal være masse bilder kun av Jenny, så jeg byttet ut noen bilder.
Så om dere kan bytte litt bilder så hadde jeg satt stor pris på det, har jo fått noen favoritt headere alt ;-)

-MALIN
 • Skrevet: 08.01.2010
 • Klokken: 16:49
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 13

En julehilsen til mine bloggvenner...

... Bedre sent en aldri! ;)


(Ja, jeg elsker og kose med det herlige hode hennes, det er så godt og ta på!)

Kos dere masse idag.

 • Skrevet: 28.12.2009
 • Klokken: 09:18
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 14

RUSSEN - MALIN... MAI 2008

Det var noen som lurte på om jeg hadde vært russ når jeg hadde spørsmålsrunde, og det har jeg vært, jeg var russ i Mai 2009.
Jeg har gledet meg siden jeg var jentunge til å være russ, hvorfor det vet jeg ikke helt, men er sikkert noe med at da er man snart ferdig med videregående en skikkelig avslutning på skolen.
Men en skikkelig avslutning blei det ikke, jeg hadde jo Dan, Mia og Lotte så blei ikke så mye sprell som jeg hadde håpet på, det var heller ikke det viktigste, jeg var russ på skolen og tokk russeknuter der med venninner, men jeg var ikke på tryvann,lillehammer,stavanger eller noe sånt, jeg ville heller være hjemme med Dan og jentene, jeg prøvde å snu situsajonen litt, tenkte meg hvis Dan hadde vært russ å han hadde dratt på tryvann osv, jeg ville neppe likt det, så det droppa jeg :)
Vi hadde heller privatfester med russejentene som alle kunne ha med kjærestene sine, var sånn at du fleste jente hadde kjæreste så da tokk vi med dem, å det var veldig koselig ♥

Jeg er glad jeg fikk oppleve bare det å være russ, selvom mange syns sikkert jeg var en kjedelig russ, men jeg hadde en fin opplevelse og det er det viktigste å Lotte var VELDIG stolt når jeg kom å henta hu i barnehagen når jeg var russ.. Hehe

Noen bilder fra russetia mi :

dsc00619
Spise ostepopp på 5min, var umulig.. Blei litt sår i gommen til slutt :-P

dsc00735
Drikke 1 øl med 2 tamonger i munn, gikk strålende.. (Ida min bestevennine og meg)

dsc00738
Dan var med på knutene.. Haha, søten

n78834022228831186729
"Tut og vi danser" =D

n7883402222975184842
Lotte var med, bilde tatt ifra russetoget. Vi hadde ikke råd til bil, derfor vi hadde trillebår.. " Det enkle er ofte det beste" ;-)

Noen bilder fra min russetid, en opplevelse for livet, med gode venner,kjæreste og selfølgelig noen glass øl, men det kan man unne seg når man er russ, det er jo bare en gang i livet =D
 • Skrevet: 25.11.2009
 • Klokken: 22:45
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 11

Om meg

1989- Da kom jeg til verden en "liten" jente som fikk navnet Malin.. Så liten var jeg ikke, jeg veide 4950gr og 52cm lang! En liten bolle med masse svart hår.

Årene gikk og jeg var en liten snill jente, jeg fikk flaske med saft på til jeg var 4år og elsket og pelle buser som regel satt jeg og mevlet smør om morran før mamma sto opp..
Så begynte jeg på skolen, jeg elsket skolen, men det var ikke lenge allerede i tredje klasse var jeg skolelei, men jeg var flink fulgte med og gjorde det jeg fikk beskjed om, jeg klarte og lese før første klasse og regnet pluss og minus til den store gullmedalje.
Jeg hadde masse venner og elsket og spille fotball, begynte på rent guttelag som 6'åring og stortrivdes der.. Jeg var en typisk guttejente som elsket og kle meg i stor t-shorte og shorts, nekta og gre håret mitt og brydde meg ikke noe om at jeg hadde en stor floke i bakhode, da satt jeg meg heller bakerst i klasserommet så ingen kunne se det..Her er jeg 5år!

Ungdomsskolen, det var en stor forandring i mitt liv det var liksom en et nytt kapitell med ny venner, ny skole og nye lærere.. Man kunne liksom starte på blanke ark igjen.
Igjen, fikk jeg meg fort nye venner, jeg hadde to jenter som var mine ALLE bestevenninner, vi digget a1 og gjorde alt for og komme oss på konserter og sendte bla en pakke på over 3kg med masse bamser og silkeboksere og selvfølgelig et brev til dem fra oss og der måtte jeg jo spørre om Ben ville bli min kjæreste, men jeg fikk aldri svar så levde i min egen boble om at han ikke hadde fått pakken ennå.

Gravid, i 9klasse fant jeg ut at jeg var gravid! Jeg hadde blitt gravid med en gutt som var året eldere enn meg, vi var ikke sammen og hadde ikke spesiell god kontakt. Jeg prøvde og fullføre skole så godt jeg kunne, men i den perioden jeg ble gravid så byttet jeg ungdomsskole så det var litt mye som skjedde den perioden og når man er ny på et sted så er liksom ikke det første man vil si "Jeg er gravid" så jeg skjulte det, like godt som jeg skjulte det for min familie, det var bare jeg som visste at jeg var gravid.
Når familien min fikk vite så var neste skritt og fortelle det til klassen min så helsesøster tokk på seg den oppgaven og takk gud for det, jeg hadde aldri turt og stått og sakt det selv, men alle tokk det kjempe fint.
Jeg var aleine med Lotte i 2,5år vi bodde i en kjellerleiligehet under min bestemor og bestefar.
Det og gå gravid som veldig ung gikk kjempe fint, veldig lite plager og fødselen gikk supert.
Hadde supere venner stilte opp for meg og mange av dem har jeg ennå.
Jeg fullførte grunnskolen med hjemmeundervisnig også var jeg på skolen 2 dager i uka for og få litt undervisning..

Videregående, jeg søkte helse og sosial var fast bestemt på at jeg ville bli hjelpepleier! Noe jeg har blitt! :D
Men årene var tøffe, det var mye fravær Lotte var mye syk di første årene i barnehagen, men jeg ga meg ikke, jeg fullførte skolen, egentlig så bestemte jeg hvert år at jeg skulle ha et friår, men med familie som ga meg masse støtte og hjalp meg på di "tøffeste" dagene så ga jeg meg ikke..
Etter 3år på videregående Grunnkurs helse og sosial og VKI og VK2 hjelpepleier så ble jeg hjelpepleier, jeg jobber ikke innen dette yrket nå, men har lyst og videre utannde meg.
Jeg er veldig stolt at jeg har en utannding.

2007- Jeg begynte og snakke med en gutt med navnet Dan, han hadde en liten datter på aldern til Lotte. Vi bestemte oss for og finne på noe med jente, så vi dro på mc donalds og koste oss.. Sånn egentlig så ville jeg ha Dan så jeg "brukte" Lotte litt for og komme nærmere Dan..
Jeg sa at Lotte ville leke med Mia så hadde vært koselig om vi kunne møtes, og Dan var ikke vondt og be. Han ville også finne på noe, etter noen dager så dro Mia hjem til moren sin igjen og da var det ingen som Lotte kunne leke med så da måtte Dan og jeg finne på noe "aleine", det var litt skummelt for vi var vant til og ha jentene der og styre med, men nå var det bare oss to..
Det tokk ikke lange tiden før vi ga hverandre vårt første kyss... Ja, det ene førte med seg det andre..
26.2-2007, ble datoen.. Datoen for vår dag når vi ble kjærester.
Det tokk ikke lang tid før Dan flyttet inn til Lotte og meg, det var jo så spennende det og ha en samboer som kom hjem hver dag etter jobb, vi spiste middag sammen,handlet mat sammen og bare den første turen på ikea sammen var super spesiell. Husker Dan sa " Malin, kan vi kjøpe inn litt nye ting til leiligheten, for da føler jeg litt mer at det er våres".
Mia flyttet inn på rommet til Lotte, vi måtte ombøblere hele rommet, jeg brukte opp alle skattepengene mine på seng,klær,sykel,hyller og div ting til Mia, det ble jo super bra på rommet..


Min store kjærlighet.


Gravid igjen 2009 - Lille julaften, altså 23.12-2008 viste testen positiv.. Jeg skulle bli mamma igjen!
Men denne gangen var vi to om det og alt var mye mer stabilit, jeg gledet meg fra dag en og planlagte alt, for denne gangen skulle alt være perfekt.. Og det ble det også mer eller mindre, jeg prøvde og kose med i graviditetet, selv om jeg skal ærlig innrømme at det var noen veldig slitsome dager også.
Dan var verdens beste, han koste, snakket, strøk og kjente på spark på magen min hele tiden.
Fødselen gikk super fort, tokk 2 timer fra jeg kom på sykehuset så var lille Jenny ute i denne store verden.

2010- Nå er jeg i permisjon med Jenny og nyter tiden hjemme med henne, vi har kjøpt oss hus og har store planer for hva vi skal gjøre for at det skal bli "drømmehuset".
Dagene bare flyt av gårde og vi alle begynner og glede oss til jentene skal begynne på skole.


OneBigHappyFamily :)

2011 -  Nå er jeg gravid igjen med nr 3 og vi blir snart en familie på 6.. Lillesøster ventes 19 juni og vi gleder oss veldig alle sammen.


-MALIN

 • Skrevet: 01.02.2009
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 59
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits