Juli 2007

Tiden strekker ikke alltid til.

Hei..
Jeg har lovet dere å legge ut bilder fra dåpen til Jenny å det skal jeg gjøre når jeg har fått satt meg ned å lagt dem inn på dataen, blir med di første dagene.
Men dagene går i et her hjemme, så sånne ting må jeg ta på kvelden når unga har lagt seg, men da vil jeg ha litt kjærestetid med Dan, men prøver så godt jeg kan å få klemt inn litt tid til blogging også =D
Jeg kan hverfall si at dåpen til Jenny var kjempe fin, vi storkoste oss alle sammen med god mat og ikke minst gode kaker, er verdens mest stolteste mor, og Lotte og Mia fikk oppgaven å ta av lua og tørke håret etter at Jenny hadde fått vann i det, å det gikk kjempe fint, en skikkelig fin dag og ikke minst minnerik.
Åååå, jeg vil gratulere min kjære barndomsvenninne Betina og hennes samboer med lille Emilia Linnea som ble født på Jenny sin dåpsdag, vi gleder oss veldig til å hilse på Jenny sine nye venninne.
Bloggen til Betina er : www.betina776.blogg.no

Men se der, nå er det jeg litta tulle her som vil kose litt med mammaen sin å da er ikke mammaen vond å be, legger inn bilder fra dåpen så fort tiden strekker til.

img3584
Dan, meg og dåpsbarnet Jenny =D
 • Skrevet: 30.11.2009
 • Klokken: 14:52
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 18

Putti Plutti Pott.

Bestevenninna mi ringte meg tidlig igår morres å spurte om Lotte, Mia og jeg hadde lyst å være med på putti plutti pott for mammaen hennes hadde fått gratisbilletter, å det vil vi jo selvfølgelig =D
Så vi skal ditt 18 desember, gleder oss veldig.
Mia er hos mammaen sin da, så hun får ikke vært med :(
Har noen av dere vært på puti plutti pott, syns dere det var morro?
Å er Lotte stor nok til å syns det er morro?
Hun gleder seg veldig hvertfall, selvom hun ikke helt hva det er.

puttipluttipott

Imorgen skal Jenny døpes så nå er jeg hos bestemor å ordner litt, skal ha selskapet hos bestemor og bestefar, er greit det når huset er stort nok :-)
Gleder meg veldig til imorgen, det er blir en stor dag for oss alle, skal ta masse bilder og legge ut,
Lotte og Mia gleder seg fælt også, dem skal ta av lua til Jenny og tørke hode hennes når hun har fått vann i det, gleder meg så fælt =D
Sitter egentlig bare å venter på at hun som har lagd marsipankaka skal ringe å si jeg kan hente den, er så spent på hvordan  den ser ut.

Ha en fin dag videre alle sammen =o)
 • Skrevet: 28.11.2009
 • Klokken: 13:05
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 23

RUSSEN - MALIN... MAI 2008

Det var noen som lurte på om jeg hadde vært russ når jeg hadde spørsmålsrunde, og det har jeg vært, jeg var russ i Mai 2009.
Jeg har gledet meg siden jeg var jentunge til å være russ, hvorfor det vet jeg ikke helt, men er sikkert noe med at da er man snart ferdig med videregående en skikkelig avslutning på skolen.
Men en skikkelig avslutning blei det ikke, jeg hadde jo Dan, Mia og Lotte så blei ikke så mye sprell som jeg hadde håpet på, det var heller ikke det viktigste, jeg var russ på skolen og tokk russeknuter der med venninner, men jeg var ikke på tryvann,lillehammer,stavanger eller noe sånt, jeg ville heller være hjemme med Dan og jentene, jeg prøvde å snu situsajonen litt, tenkte meg hvis Dan hadde vært russ å han hadde dratt på tryvann osv, jeg ville neppe likt det, så det droppa jeg :)
Vi hadde heller privatfester med russejentene som alle kunne ha med kjærestene sine, var sånn at du fleste jente hadde kjæreste så da tokk vi med dem, å det var veldig koselig ♥

Jeg er glad jeg fikk oppleve bare det å være russ, selvom mange syns sikkert jeg var en kjedelig russ, men jeg hadde en fin opplevelse og det er det viktigste å Lotte var VELDIG stolt når jeg kom å henta hu i barnehagen når jeg var russ.. Hehe

Noen bilder fra russetia mi :

dsc00619
Spise ostepopp på 5min, var umulig.. Blei litt sår i gommen til slutt :-P

dsc00735
Drikke 1 øl med 2 tamonger i munn, gikk strålende.. (Ida min bestevennine og meg)

dsc00738
Dan var med på knutene.. Haha, søten

n78834022228831186729
"Tut og vi danser" =D

n7883402222975184842
Lotte var med, bilde tatt ifra russetoget. Vi hadde ikke råd til bil, derfor vi hadde trillebår.. " Det enkle er ofte det beste" ;-)

Noen bilder fra min russetid, en opplevelse for livet, med gode venner,kjæreste og selfølgelig noen glass øl, men det kan man unne seg når man er russ, det er jo bare en gang i livet =D
 • Skrevet: 25.11.2009
 • Klokken: 22:45
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 11

25 november - 2009

Idag så har Jenny og jeg bare vært hjemme, det er jo skikkelig drittvær :(
Så vi koser oss inne, selvom det begynner å bli litt kjedelig nå, har tenkt meg på city å handle litt, men orker ikke når været er så tragisk, så jeg utsetter det hver dag, men imorgen MÅ jeg, eller innen fredag, må handle dåpsgave til Jenny fra jente.
Jenny skal døpe seg til søndag, alt er under kontroll å vi venter egentlig bare på sødangen, ikveld får vi besøk av presten vi skal ha dåpssamtale, blir spennende =D
Lotte er ennå hos pappaen sin, hun kommer hjem imorgen for da er det avslutning på turninga så da blir det kuli og boller, Lotte har vært borte i snart 1 uke å jeg savner henne no sinnsykt, men hun koser seg og har det bra hos pappaen sin, der har hun jo også lillesøstrene sine som hun er glad i :-)
Ellers idag så har pakket inn pakkekalenderne til Mia og Lotte, så det er klart, er så koselig med pakkekaldere syns jeg, er selv oppvokst med det når jeg var liten så vil føre den tradisjonen videre..
Åssen kalender har dere til barna dere?

dsc02212
(Jenny som sover så godt)
 • Skrevet: 25.11.2009
 • Klokken: 20:34
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Barnehagebilder 2009

Jeg gleder meg til vær høst i barnehagen for da tar dem nemmelig bilder, elsker bilder, og gledet meg veldig til denne gangen jentene skulle ta bilder for da hadde Dan og jeg bestemt oss for at dem skulle ta bilder sammen som blir kalt søskenbilder, det er mye billigere og egentlig en ganske grei løsning.
Bildene blei tatt og dem sa i barnehagen at dem var kjempe flinke å da var det bare å gjenstå og se, dem er ikke alltid like heldig med bilder, så dette blei spennende..
Det hadde gått 4 uker så fikk jeg dem i barnehagen når jeg var der, jeg åpnet dem er der ser jeg et A4 bilde av jenten som var sinnsykt fint, jeg blei så glad og stolt for at vi hadde fått så fine bilder av dem begge to.

Her er resultate:

dsc02242

Jeg er SUUUPER fornøyd =D

Hva syns dere om barnehagebilder, pleier dere å bli fornøyde?
 • Skrevet: 24.11.2009
 • Klokken: 18:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 21

For 6år siden..

... Tenk, neste mnd så er det 6år siden jeg fant ut at jeg ventet lille Lotte.
Det er noen som lurer på om jeg kan legge ut bilder av oss fra sykehuset og barseltiden, å jeg har prøvd meg så kan jeg kan på å ta bilder av bildene, for jeg nemmelig ingen bilder av oss på dataen når Lotte var så liten, har alt i fotoalbum =D
Men ja,det er snart 6år siden jeg fant ut jeg ventet lille Lottemor, jeg var da 14,5år gammel, bare en liten skolejente som gikk i 9klasse.
Når jeg var 5,5 mnd på vei så fikk resten av familien min vite at jeg hadde en baby i magen min, jeg hadde bært på denne hemmeligheten helt aleine i 5,5mnd, jeg hadde rett ogslett fortrengt at jeg var gravid å håper at det bare skulle forsvinne på noen måte, det er stygt å si det, for nå er jeg sjeleglad for at jeg blei gravid med Lotte å elsker henne overalt på jord.
Ja, jeg fikk henne i VELDIG VELDIG ung alder, har ikke opplevd alt det mine venner har opplevd, har gått glipp av masse, har hatt mange våkennetter, masse fravær fra skolen pga syktbarn, men alikevell så er hun det beste som har skjedd meg uansett, hvor slitsomt det har vært ♥

Her får dere en liten smakebit av meg og Lotte fra henne blei født å som sagt så har jeg tatt bilde av bilde, så kvaliteten er ikke den beste ;-)

i214114292992604
5,5 mnd på vei å 14år gammel.

dsc02228
Lotte er her 3timer gammel =D

dsc02229
1 dag gammel.

dsc02227
En sliten Malin etter fødsel, Lotte 4timer og min lillesøster Marte..

lotte 011
<3

dsc02231
Litt sliten etter masse nattevåk, men frokost må man ha..
Lotte var ekstremt mye våken frem til hun begynte i barnehage.

dsc02233
Lotte 10 mnd å jeg har endelig blitt 16år =D

dscn1348
Her begynner vi begge og vokse litt til, Lotte er vell 1,5år her.

12september 116

bilder 101

dsc02232

Dette var noen bilder av meg og Lottis på våre "yngre" dager, en fantastisk tid som har gått utrolig fort, lille jenta mi som skal begynne på skolen til høsten, helt utrolig.
Det var ei som lurte på om jeg bodde jeg hjemme etter jeg fikk Lotte, jeg flyttet ut når Lotte var 6mnd, da flyttet jeg inn under i kjeller leiligheten til min bestemor og bestefar (=

Ha en fin kveld videre søtiser :*

 • Skrevet: 23.11.2009
 • Klokken: 20:40
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 20

1-2-3 så var helgen over...

IGJEN!! Baah
Helgene går altfor fort, som vanlig..
Men vi har kost oss, igår var Dan, Jenny og jeg på Solberg motorshow i telenor arena, det var ganske morro til å begynne med, men etter pausen så var alt bare teit, dem hang 1 time etter tidsskjema å det var kaldt inni hallen, så jeg og Jenny blei "boende" litt på stellerommet, for der var det godt og varmt =D
Jenny var god og varm hele tiden, men værre med meg, jeg var iskald..
Vi var der i 3,5 timer, Jenny sov og bare tittet rundt seg hun var blid hele tiden, ikke noe problem å ha med seg den lille solstrålen der.. (,")
Lotte har vært hos pappaen sin i helgen å skal være der til imorgenkveld, så hun koser seg der, hun hadde spist sushi igår med spisepinner å var kjempe stolt så hun måtte ringe meg å fortelle det..

Idag er det skikkelig kjedelig søndag, været er dritt og varmepumpa har klikka så Dan fyrer for harde livet her, nå er det kjempe kjempe varmt her å lile Jenny ligger fornøyd i bleia i lekegrinda å titter på uroen sin, ellers så har jeg sovet litt på sofaen.

Jeg får ikke lagt ut bilder, aner ikke hva som skjer med blogg.no =/

Men hva har dere gjort i helgen?

 • Skrevet: 22.11.2009
 • Klokken: 15:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7

Ligner Lotte på meg?

Dette har jeg fått spørsmål om, om jeg kan legge ut bilde fra jeg var en liten jente å selvfølgelig kan jeg det :-)
Noen syns Lotte og jeg ligner VELDIG, andre syns vi ligner litt, mens noen syns vi ikke ligner i det hele tatt.
Jeg kan se trekk som vi ligner fra jeg er liten og nå som jeg er "stor", ifølge Dan så er vi like når vi ikke får vilja våres å når vi blir sure..
Jeg selv syns Lotte er veldig lik pappaen sin, men det kommer jo ann på øyet som ser, å nå kan dere bedømme det selv? ;-)

dsc02221

Dette er meg, 4år tror jeg at jeg er =D
 • Skrevet: 20.11.2009
 • Klokken: 21:32
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 25

Svar på spørsmålsrunden.


Vil du ha flere barn??(i såfall, når?)
-Akkurat nå er vi fornøyd med di barna vi har, men man skal aldri si aldri.. Men akkurat nå har vi ikke planer om fler barn.

Har du utdannelse?

-Jeg er utanndet hjelpepleier
Tror du på ekteskap?
Ja, det gjør jeg.

Ønsker du deg en liten gutt,?
Hadde vært morsomt med en liten tass når vi har 3 jenter, men hvis vi skal ha fler barn en gang så er det viktigste at der er velskapt og frisk, men hadde vært stas med en gutt :)


Hvilken linje gikk du på videregående ?
-Jeg gikk Grunnkurs helse og sosial, VK1 og VK2 Hjelpepleier

Før du ble gravid, hvordan levde du da? stil, tanker, skole, festing osv? har du ikke flere bilder av deg som barn og som ungdomm og vidre?
Levde som andre 13åringer, jeg blei jo gravid veldig tidlig så har ikke fått "levd" som di andre på min alder, blei fort voksen og måtte ta ansvar for lille Lotte, men jeg syns det var 100 ganger bedre enn å feste og rase rundt.
Har veldig lite bilder fra jeg var ungdom, noe som er veldig dumt. Skulle ønske jeg var flinkere til å ta bilder når jeg var mindre.


Hvordan har du forandret deg som person etter du ble gravid?
-Blitt mye mye mer voksen!

hva var de første tegnene på at du var gravid med Lotte?
-Fikk ikke mensen

kan du lage videoblogg hvor du svarer på spm. mye morsommere:)
-Skulle gjerne gjort det, men er så sinnsykt masse spm å da hadde jeg sittet hele dagen å det er ikke så lett med en litten jente som krever sitt, men skulle gjerne gjort det ;)

Hvem har laget header din ?
-Maria, min bestevenninne

Hvilke blogger leser du ?
- Betina776.blogg.no
Mamma1991.blogg.no
ungoggravid.no
melamin.blogg.no
linni.blogg.no
anettemarie.blogg.no

Og mange fler, men husker ikke alle (=

hva var yndlingsfage ditt på skolen ?
Gym
Heimkunnskap


har du drømmejobben ?
Nei, har ikke det.. Men trives VELDIG godt i jobben min å det er det viktigste.

17.nov.2009 kl.16:03
Hvordan er det å være mamma til 2? :)
Kjempe stas, jeg elsker å være mamma, dagene fylles med glede hele tiden,selvom det ikke alltid er ros på danser.

17.nov.2009 kl.16:27
Jeg har bare lurt litt på hvordan dere løser barnehagen når Mie er hos dere? Har hun full-plass i bhg hos dere og hos moren sin? Hvordan blir det når dem begynner på skolen?? :)
-Mia går i bhg når hun er hos oss, ikke hos sin mor. Vi vet ikke helt hvem Mia skal bo hos når hun begynner på skolen.

17.nov.2009 kl.16:36
Har Jenny og Lotte tippoldeforeldre? Og hvor gamle er isåfall de/den? :)
-Lotte hadde tippoldeforeldre til ifjor, da døde min oldemor å hun var rundt 78 år.
Jenny har en tippoldemor som jeg ikke vet hvor gammel er.

Og hvor gammel er Jenny og Lottes mormor, oldemor osv, iogmed at du er så ung?? :):):)
-Bestemoren/bestefar til Jenny39(min mor),50(min far),47(Dans far) og 46(Dans mor)
Oldemor/oldefar 55(Min bestemor),59(min bestefar),75(dans farmor)

17.nov.2009 kl.16:40
var Jenny planlagt?
-Nei, men veldig velkommen fra dag 1 =D

Hvordan kom dere frem til navnet Jenny?
Dan likte navnet veldig godt så han foreslo det.

Hva er det du er mest Missfornøyd med, som dem sendte på unge mødre?
Måten festinga ble framstillit på.

Hva er du mest fornøyd med av det som ble sent på unge mødre?
At vi ble fremstillit som er hyggelig og fin familie

Har du tenkt til og ta noe mere utdannelse?
Kanskje etterhvertHva er din største drøm? (Jobbe med,Reise lit elns )
-Bli ambulansesjåfør

17.nov.2009 kl.17:34
ble du mmamma som 14 åring? var det planlagt? hvorfor tok du ikke abort?
-Ja, jeg ble mamma som 14åring, det var overhode ikke planlagt åjeg ville ta abort, men turte ikke å si noe til mammaen min

Hvordan går det med vennskapet med venninne dine som ikke har barn. De lever jo sikkert livet, er på fylla annehver helg osv..føler du at du går glipp av noe?
Vennskap mellom vennene mine går kjempe bra, dem er kjempe forstålelsesfulle og vil veldig gjerne ha med jentene mine på shopping. Føler ikke jeg går glipp av noe, syns det er mye mer deiligere å være hjemme enn å fly rundt å være fyllesjuk dagen etterpå


17.nov.2009 kl.18:20
kan du ikke være med på noen få episoder med unge mødre? bare så vi kan se hvordan du og dine har det idag ? :-)
Det har jeg sagt jeg kunne være med på, men dem var ikke int hvis dem ikke fikk filme hverdagene våres 24/7 og da kan dem ha det så godt ;)


17.nov.2009 kl.18:50
Lurer på om du kan fortelle litt om fødselen med Lotte? Smerter, hvem som var der, hva du tenkte og følte etterpå osv.
Fødselen gikk kjempe bra, var selvfølgelig kjempe vondt, men jeg holdt ut.. Jeg hadde med meg min mamma og bestemor, det er dem jeg hadde mest med under graviditeten og støttet med 120%.
Hva jeg tenkte etter fødselen husker jeg ikke helt, men jeg husker veldig godt at jeg var utrolig stolt som hadde født et barn så var så perfekt :-D


Hvordan hadde du det etter at Lotte var født, økonomisk og sånn?
-Fikk mye hjelp av NAV når jeg var alene mamma


- Har du vært russ?
-Jeg var russ Mai 2008

har dere kjøpt bo eller leier dere? hvor stort er det?
-Vi har kjøpt, å det er 164kvm


hvordan fortalte dere lotte at hun skulle bli storesøster? forstod hun det?
-Vi sa det når vi hadde spist middag å hun blei glad, men forsto ikke så mye av det før magen kom frem å vi hadde vært på UL.

17.nov.2009 kl.19:58
Hei, jeg lurer på hvordan foreldrene dine reagerte når du sa at du var gravid som 14-åring? Var det ikke i grunn litt flaut å fortelle dem det?
-Dem tokk det veldig veldig bra det var ikke noe å gjøre når dem fikk vite det når jeg var 5,5mnd på vei. Jeg sa ingenting til mamma hun spurte selv.

17.nov.2009 kl.20:10
Er du fortsatt like sjalu som du var når du var med i unge mødre?
-Nei, Heldigvis =D

 Var du sammen med barnefaren til Lotte når du ble gravid med han ?
Ja, men blei slutt like etter.

Har du kontakt me noen fra unge mødre??
Nei, veldig lite.

Er det noen andre fra unge mødre som har blogg? I såfall hvem?
www.camillakvarsvik.blogg.no
melamin.blogg.no


Kan du legge ut et bilde av magen i slutten svangerskapet med vs. Lotte og Jenny?
Det kan jeg

Hvor lenge har dere Mia om gangen?? Og hvordan er det når hun er i barnehagen når hun er hos dere og his moren?? ( har forstått det slik at hun bor veldig langt unna)
Vi har Mia 1 mnd av gangen

Også lurer jeg på hvor langt bor dere i fra svergie?
Ca 45 min


Fikk dere noe av TvNorge når dere skulle være med i Unge Mødre?
Nei, ingenting. Det var helt frivillig.17.nov.2009 kl.21:18
- Hvor lenge var du sammen med faren til Lotte, eller var du noen gang sammen med han( er ikke ment som er frekt spm alså) :) ?
ca 2mnd eller no


- Hva sa faren til Lotte og hvor gammel var han? :)
Han var 15år

- Skal Lotte og Mia gå på samme skole?
Det vet vi ikke ennå

- Hvem skal være faddere på Jenny?
Min mamma og pappa og dan sine foreldre.


17.nov.2009 kl.21:37
er du søsteren til heidi alexandra ? , lurer veldig på dette :)
Marianne
Nei, hvem er hu?

18.nov.2009 kl.10:38
Hva er det du liker å gjøre når du har barnefri? :)
Kino, bowle være med venner eller bare kose meg aleine med Dan eller sove lenge.


bor ikke mie eller mia sammen med dere mere ?
Hun bor hos oss 50%


Er Lotte å Mia gode venner?
Ja di går veldig godt overens.

har du morsinstinkt for Mia?
Mia har en mor, så morsinstinkt har jeg vel ikke men jeg er utrolig glad i henne og behandler henne som min egen.


18.nov.2009 kl.15:36
Lurte på om du kunne fortelle litt hvordan det var å være gravid som 14 åring og tankene dine?
Om du går litt tilbake på eldre innlegg finner du et langt innlegg om det.

Kan du fortelle om graviditeten me Lotte?
Skrevet et innlegg om før,  bare å lete lenger tilbake ;)

Hadde du fast jobb før du fikk Jenny?
Ja.

Har dere stort hus? Eller har du den leilligheten du hadde på Unge mødre?
Kjøpt oss et passe stort hus.

Hva sa de du gikk med i 9ende klasse, når du ble gravid?
Di ble selfølgelig sjokkerte men tok det veldig bra. Selvølgelig er det bestandig baksnakking, men opplevde ikke noe særlig til det.


Hvordan var det for deg når Dan sa at han også hadde en datter? Ble du glad?
Jeg og dan gikk på samme ungdomskole så jeg visste godt at han hadde Mia.


18.nov.2009 kl.17:52
Jeg lurer på om Du kan lage videoblogg?
Har tenkt og prøve meg på det.

Har Lotten noen gang spørt hvorfor du er så ung ? ( reiner med de andre mødrene i barnehagen er 35) Lotte er nok litt ung til og forstå helt det med alder ennå, så har ikke fått noe spørsmål ang det ennå.

Er de mange av dine venner som ble tidlig mødre, før 21 år ?
Har 3 veninder under 21 som har termin 2010.

Hvordan føler du deg når du henter Lotte og alle andre mødrene er gift og over 30 ? Føler du deg annleis? Nei egentlig ikke, aldri fått noen blikk eller lignende så har egentlig aldri tenkt over det.

Hvordan synes du Dan er som pappa ?
Helt super!

18.nov.2009 kl.18:08
Kan hende noen har spørt lenger opp, men jeg orker ikke å lese igjennom alt, for jeg glemmer hva jeg har lest :P
- Hvordan møtte du Dan?
Møtte han i barnehagen da vi hadde Mia og Lotte i samme barnehage.

Hvem er født først av Lotte og Mia?
Mia, januar 2004

Har dere dyr? Eller vi du ha? Hvordan isåfall?
Har ingen dyr nå, en hund i fremtiden kansje.

 Er Lotte og Mia mye sjalu på Jenny?
Det er veldig lite.

Leser du linni.blogg.no sin blogg for å lese/se ungen hennes?
Leser bloggen hennes ja.

 Ble Dan overasket da han fikk vite att du hadde Lotte når dere ble sammen? Siden er så ung..
Det visste han.

 Har du kontakt med barnefaren til Lotte, foreldrene hans eller moren til Lotte?
Ja vi har god kontakt.

Hadde du vært glad visst Mia hadde bodd hos dere fast?
Selvfølgelig, men hun trenger jo mamman også.

Savner Lotte, Mia når hun er hos moren sin?
ja det gjør hun.

Du er utdannet hjelpepleier?
Ja det er jeg.

Har du sertifikat?
Holder på

18.nov.2009 kl.20:00
hvordan gikk det med skolen etter du fikk lotte ?
Jeg fullførte.

Tusen takk for mange spørsmål, prøvd svare så godt jeg kan på alle sammen!
 • Skrevet: 19.11.2009
 • Klokken: 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

STOPP!!!

Nå kan dere ikke spørre om mere på spørsmålsrunden min, nå har den ligget ute 1 døgn.
Nå har jeg fått mange spørsmål på spørsmålsrunden min, å jeg prøver så godt jeg kan å svare alle sammen, det er mange like spm, men jeg skal svare!
Er bare ikke lett å svare på så mange spm når Jenny er våken for da vil hu ha min oppmerksomhet, men jeg svarer når henne sover og på kvelden for da kan hun være litt hos pappaen sin..
Dere er utrolig flinke til å stille spørsmål, å det syns jeg er morsomt, så løpet av døgnet så får dere nok svar på det dere har lurt på alle sammen.

Nå skal jeg, jenny og ei venninne på ikea å titte litt, Dan kommer hjem med lekegrind til Jenny idag, så jeg skal kjøpe teppe og sprinkelbeskytter til den, liker og ordne litt ;-)

dsc02203

Baj Baj, søte dere :*
 • Skrevet: 19.11.2009
 • Klokken: 11:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9

Aktiv litta jente/Sverige tur

Jenny snur seg fra mage til rygg å gjort det egentlig en stund nå, om hun gjør det bevisst eller om hu bare ruller rundt er det ingen som veit, men jeg blir like stolt vær gang hu snurer rundt :-D
Å nå har jeg endelig fått det på film å bilder(Jeg har tenkt å begynne å videoblogge, men blogg.no, vil ikke lasta opp noen videoer)
Jenny gjør fremskritt hver dag, nå er hun våken noen timer før hun skal sove, hun har begynt å nesten le når hun smiler, hun lager noen herlige lyder hvertfall, hun er skikkelig god jente som er orntlig snill, sover hele natta fra 21.00- ca 06.00, å det er så godt, for alle sammen ;-)

img3502 img3503
img3505 Og endelig rundt på magen! :-)

Igår var vi i sverige med Anniken, det var en skikkelig koselig tur, vi koste oss på shopping,mat handling og spising på Mc Donlads, tiden gikk altfor fort tror ikke vi var hjemme før 22.30, men heldigvis hadde vi med oss snille jenter som var blide og toldmodige å da gjør det ikke noe å ta en sånn tur innimellom ;-)
Så idag sov vi alle sammen litt lenge å nå er Lotte levert i barnehagen, idag skal mamma komme på besøk en tur for vi skal se LOtte ha skuespill i barnehagen, å det blir første gang Lotte har det så kan påstå at jeg er en smule spent, jeg har så sinnsykt masse hormoner for tiden så jeg blir ikke overraska om det kommer noen tårer :p

Noen bilder av turen i sverige..
dsc02186 dsc02179
dsc02181 dsc02188
 • Skrevet: 18.11.2009
 • Klokken: 09:36
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 11

Harry, harry , harrytur :-D

Vi skal til sverige, skal hente storesøster i barnehagen så skal vi på harry tur med min bestevenninne Anniken..

webcam200911171611
Haaaadetbraaa! :-D

Hva skal dere ikveld?? =D
 • Skrevet: 17.11.2009
 • Klokken: 16:19
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

SPØRSMÅLSRUNDE IGJEN..

Det er ganske mange som spør meg om ting, men jeg får desverre ikke svart alle, derfor kan dere nå utnytte dette så nå er det bare å spørre, skal la det ligge ut ca 1 døgn før jeg svarer.
Så nå kan dere spørre om alt dere lurer på, men spør med måte ;-)

n6983605799536541176
(Dan og meg, sommern 2007)

nå får dere spørre folkens :)
 • Skrevet: 17.11.2009
 • Klokken: 14:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

Tenk at jeg er sååå heldig...

... Som har to så perfekte barn ♥

img3419

img3420

Alle syns jo sine egene barn er di skjønneste barna i verden, så her er mine to herlige jenter :-)

 • Skrevet: 16.11.2009
 • Klokken: 13:47
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 14

Resultate av våres helg =D

Denne helgen her så har vi slappet av å bare kost oss hjemme med barna, Mia er forsatt hjemme hos sin mamma.
Igår var jeg hos min bestevenninne helt aleine uten mann eller barn, bare slappet av og koste oss, det var skikkelig deilig å komme seg ut litt aleine, selvom det ikke var så veldig lenge.
Idag så tokk vi oss en tur til sverige, egentlig bare for å få tiden til å gå, når vi kom hjem så kom min bestemor og bestefar på besøk.
Det er noen som har lurt på når Jenny skal døpes, å hun skal døpes 29 november å det er ikke lenge til, nesten alt er i boks og nå er marsipankaka i boks også, gleder meg veldig til denne dagen.

Noen helg bilder:

img3473
Susse litt må vi, er så godt å lukte på henne for hu har så spesiel lukt! Mmm

img3464
Jenny & Lotte <3

img3490
" Løs tann Lotte?".. Det var dårlig med løse tenner ennå gitt, en smule skuffet Lotte.

img3475
Skjønnhetssøvnen =D

img3494
DanGranMarsinpan :-P

Hva har dere gjort i helgen?
 • Skrevet: 15.11.2009
 • Klokken: 21:29
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Trillevenner?

Jeg må spørre på eget innlegg jeg altså, etter jeg spurte om jeg kunne få høre litt om dere så har det kommet inn masse å jeg føler jeg har blitt litt bedre kjent med dere alle sammen, tusen takk for at dere er så søte å skriver litt om dere, tusen takk! :-)

Men det var ei som la igjen en kommentar, hun var 19 år og hadde en sønn på 4mnd og hun bodde på bjørkelangen..?
Hvem er du? Syns det var så koselig å lese at det er fler unge mødre her på bj.langen som har barn..
HVEM ER DU!!?
Ja, jeg er desperat.. Men kjenner ingen unge mødre her jeg bor, å hadde vært koselig å bli kjent med noen :-)
Du kalte deg: Jane mor til Markus<3

er det fler unge mødre rundt dette område så si ifra, jeg vil gå turer med noen jeg kan skravle med, nå hører jeg på radio når jeg er på tur eller prater med Lotte :-)
 • Skrevet: 13.11.2009
 • Klokken: 21:37
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 8

Kjapt blogginnlegg

Her kommer et kjapt innlegg, har ei litta tuppe som vil ha oppmerksonheta mi :-P
Men igår var jeg og venninna mi på Mc Donalds en tur, og Jenny var selvfølgelig med, Lottemor var hjemme med Dan for dem skulle på turning..
Vi henta maten våres å satt oss å Jenny så på oss med store øyer når vi spiste, akkurat som hun visste at vi spite mat..
Så jeg la burger'n i fangen hennes å da kom dette smilet frem....

dsc02095

Kanskje hun blir glad i burgere om noen år? :-p

God helg alle sammen :-)

 • Skrevet: 13.11.2009
 • Klokken: 11:48
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 9

Unge mødre.

Vintrer 2007 ble jeg kontaktet av et firma som het Limelight,dem hadde lest på hjemmesiden min(den tiden hadde jeg hjemmeside) at jeg var ung mor og blei mamma i veldig ung alder.
Dem kontaktet meg å fortalte at dem hadde tenkt å lage en serie som skulle hete "unge mødre", jeg syns dette virket veldig spennende å sa jeg var innterisert i å bli med så vi startet filmingen allerede noen uker etter, men i den mellomtiden så hadde jeg blitt kjæreste med Dan og min livssituasjon hadde forandret seg fra da dem blei "kjent" med meg..
Men jeg fortalte dem situasjonen min å dem syns det var ennå mer spennende når Dan var ung pappa! :-)

Så vi begynte å filme, å jeg syns det var veldig morro i begynnelsen, dem var med overalt å vi levde med dem så og si, men etterhvert så begynte det å bli slitsomt, dem blei med oss nesten på do å ville være med på alle aktiviteter vi skulle.
Jeg var veldig glad når dem var ferdig med å filme oss, da skulle dem redigere alt sammen.
Vi fikk det på DVD før det blei sendt på TV, å dem hadde regdigert det rart, det så ut som vi festet hele tiden nesten, også hadde dem lagt over ting å spolt ting frem og tilbake, det så jo ut som la unga midt på dagen og ga dem mat etter dem hadde pusset tenner osv.
Så jeg var ikke akkurat fornøyd med det dem hadde gjort der, så var det ting dem ikke hadde redigert noe, å det var morsomt å se for da følte jeg at det var oss.
Hele konsepte har vært spennende å det er jo veldig populært, mange som ser på det og mange som vil være med på det, jeg selv elsker å se på det =o)

Vi har fått tilbud om å være med igjen, men vi takket nei.. Min periode i unge mødre er over, syns jeg gjorde mitt der å star for alt jeg har sagt og gjort! :D
Dem ville være medpå fødselen til Jenny og følge oss i graviditeten, men det ville jeg ikke dele med hele verden, for det er min og Dan sin ting som vi skal ha i minnene våres å ikke hele norge skal se.
Så dere fåt fortsette å følge bloggen min, blogge kommer jeg til å gjøre LENGE!!

Nå har dere fått vite litt om meg fra unge mødre og dere alle sammen må ha en fin dag videre..

ungemodre
 • Skrevet: 11.11.2009
 • Klokken: 13:32
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 33

KJEDER MEG!!!!

Herregud som jeg kjeder meg nå, sitter bare her å glor på alt og ingenting.
Jenny ligger og sover og Lotte er i barnehagen, jeg får besøk av bestevenninna mi etterpå, men tiden går så sakte når man venter på no koselig! :-)
Har vært ute å gått tur en times tid idag, været er jo ganske stabilit så da må man nyte det.
Senere idag så vet jeg ikke helt hva jeg skal, blir nok til å bare slappe av med barna mine og kjæresten min å ikke minst se på TV,er jo TV kveld på tirsdager for denne familien her, eller hverfall Dan og meg ;)
Da ser vi på: Hotel Cæsar,Jon&Kate pluss 8,Unge mødre og Greys Anatomy!
Elsker tirsdager.
Nei, jeg får finne på noe å gjøre ordne albumet til Jenny,skrive opp litt julegaver og ordne litt småting.

Hva skal dere idag?

Ha en fin dag videre mine bloggvenner :-D

n69836057947346006873
(Når man kjeder seg så er det morro å ha webcam å leke med, hahaha)

 • Skrevet: 10.11.2009
 • Klokken: 10:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Plutselig kom jon blund på besøk

Lotte sovner i di rareste stillinger, hver kveld jeg går inn til hu så er jeg spent på hvordan hun ligger, skulle tro hun sovna på sekundet.
Lotte pleier å ligge å se i bok når hu legger seg for kvelden, å for å si det sånn så begynner jeg å tro hu sovner på sekundet.
Bare se på di bildene her :

dsc02277

dsc02281
Skjønner dere hva jeg mener? haha ( ja, hun har dratt av malinga på veggen)

Når hun var liten så fant jeg henne sittende å sove i senga si, så hun har alltid sovna veldig rart :-P Hehe

Sonver barna dere i rare stillinger noen ganger?
 • Skrevet: 09.11.2009
 • Klokken: 10:03
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 6

GRATULERE TIL ALLE PAPPAER :-D

GRATULERER MED FARS DAGEN ALLE PAPPAER!! :-D

Selv har vi ikke gjort så mye ut av det, men Dan fikk en liten ting av Jenny å Dan blei fornøyd med det, å det er det viktigste.

dsc02069
( Dette ga Jenny til pappaen sin, en kortholder meg bilde av seg selv på)
(Bildet er lit dårlig, har tatt bilde med kamera på mobilen)

Hva gjør dere ut av farsdag?
Hva har dere kjøpt?
 • Skrevet: 08.11.2009
 • Klokken: 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Hvem er dere?

Dere vet hvem jeg er, dere vet om familien min, hva jeg gjør,hva jeg har gjort med andre ord dere vet ganske mye om meg å det syns jeg er koselig..
Men nå lurer jeg på hvem dere er?
Har tittet på mange av dere som legger igjen hilsen i gjesteboka mi(som har blogg selvfølgelig) men alle har ikke blogg, så hvem er resten av dere, fortell litt om dere selv?
Så blir jeg kjent med dere på en måte også.

Gleder meg til å lese om dere, å ha en fin kveld videre alle mine blogglesere =D

n69836057927905043750

(Gammelt bilde av meg fra sensommern 2006)
 • Skrevet: 07.11.2009
 • Klokken: 22:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

Jenny er 2 mnd, 6 november.

Og jeg lovet dere å legge ut bilde hver mnd, så igår var Jenny 2 mnd!! :-) Hvor blir tiden av?

img3429

(Beklager for at jeg ikke fikk blogget igår..Men jeg syns det er så mye tull med blogg.no når man skal laste opp bilder) • Skrevet: 07.11.2009
 • Klokken: 09:40
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 7

Resultate av frisør timen :-)

Det blei....

dsc02065

Pannelugg IGJEN!!!

Jeg er fornøyd, men blir mer fornøyd når jeg får ordna det, det har ikke gjort på bilde :-P


 • Skrevet: 05.11.2009
 • Klokken: 20:56
 • Kategori: Velvære
 • Kommentarer: 21

Bye Bye.

Nå stikker jeg å klipper meg å aner ikke hva jeg skal gjøre med håret =p
Skal legge ut bilde når jeg har klipt meg å kommer hjem ikveld, dette blir spennende å håper jeg ikke driter meg helt ut når jeg skal velge sveis.. Har lyst på nytt og litt fresht, er lei det tyrisk rett ned håret som bor i en klump øverst på hode 90%.
Så dette blir spennende..

Bye:-D
 • Skrevet: 05.11.2009
 • Klokken: 14:18
 • Kategori: Velvære
 • Kommentarer: 4

Noen fine ord...

... om min kjære ♥

Jeg får aldri sagt hvor mye jeg elsker Dan og hvor mye han betyr for meg, men han vet at jeg elsker han å at han er gutten i mitt liv så det er det viktigste.

Dan og jeg ble kjærester 26.2-2007, en av mine viktigste dager.
Siden vi blei sammen så har vi nesten vært sammen hver dag og sovet sammen hver natt, ja det er helt sant! Jeg er avhengi av og ha Dan vedsina meg om natta, ingenting er bedre enn å ligge vedsina sin bedre halvdel, våkne av snorkinga hans, kan vekke han hvis jeg har hat marereitt, bare holde rundt hverandre når vi skal sove =D
Dan er veldig veldig snill, han er fantastisk pappa og stepappa og ikke minst verdens beste kjæreste, han er det hvis jeg trenger noen å prate med,hvis jeg trenger en skulder å gråte på eller noen å le med ♥
Men vi har ikke hatt 2,5år som kjærester som bare har vært perfekt og dans på roser, langt ifra!
Alle forhold har perioder der ting går dårligere en andre perioder, vi har lært masse av krangling, diskusjoner,usikkerher og sjalusi. Men man blir bedre og bedre kjent med hverandre for hver dag som går, man må lære og feile, det er helt normalt, selvom det kan være tøft til tider, men man får igjen for det siden.
n69836057947440535407 2
                                                                (første bilde av Dan og meg)
 
Dan har en hobby han virkelig brenner for og elsker, han kjører cross å har gjort det siden han var , han er veldig flink til å kjøre cross og ikke minst styre og ordne med sykkelen sin, etter vi kjøpte hus så har han ikke kjørt så mye for det er en veldig dyr sport! Er så stolt av gutten min når jeg ser på han! =)
hillclimb20083 img1572
img0148

Dan er en fantastisk pappa for Jenny, han var med på alle svangerskapskontrollene i svangerskapet, han pratet til Jenny hver kveld når vi skulle sove. For meg så er dette veldig spesielt og veldig stas, jeg hadde ingen pappa(til Lotte) i forige svangerskap så jeg syns Dan var helt perfekt ♥
Han engasjerte seg masse, leste bøker og blader om svangerskap og fødsel, han var en drøm å ha med seg på fødselen han var der for meg hele tiden og hånda hans var alltid tilgjenglelig, JEG HAR EN FANTASTISK PAPPA FOR JENNY, og det er jeg så glad for! :)
Når jeg Jenny blei født så har Dan og Jenny hatt et veldig spesielt forhold fra dag en, og jeg elsker å se på dem når dem har far og datter tid sammen i sofaen ♥
img3412


Og ikke minst, han er utrolig flink stepappa også!!!
img2999


JEG ELSKER DEG AV HELE MITT HJERTE DAN ♥ 

 • Skrevet: 04.11.2009
 • Klokken: 09:28
 • Kategori: Kjæresten
 • Kommentarer: 22

Rockmybaby.no

Det er så sinnsykt masse kult der, jeg elsker ting med navn på å klær med div tekster på =D
Nå i det siste så har jeg vært litt på utgikk etter rangle som kan henge på vogna til Jenny som hun kan titte på når vi er i butikker og på sentre, men har ennå ikke fått kjøpt noe :-P
Men så kom jeg over en på rockmybaby.no, den var fin, men virka litt kjedelig og enkel.?

strollerpink

(Jeg syns denne var søt.. Men kanskje litt enkel??

Har dere noen å annbefale, som dere har vært fornøyd med?
Vet dere om noen som kan man bestille på nett? =D

Ta en titt:.http://www.rockmybaby.no
 • Skrevet: 03.11.2009
 • Klokken: 17:39
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 11

"JEG ER RIK"

Det var det første Lotte sa når hu åpnet sparegrisen sin.
Vi skal en tur til sverige nå å jeg sa hun kunne ha med seg litt egene penger så hun kunne kjøpe seg en ting å hun blei kjempe glad =D
Når jeg driver å teller penger så sier hun"JEG ER RIK; JEG ER RIKEST I VERDEN", måtte bare smile av hun, hun var jo så god der hu sto.
Hun har egen sparegris som hun sparer egene penger i som hun kan ha med seg på ferie og slike ting så sparer jeg til henne på egen konto som trekkes hver mnd! :)

dsc02056
(Lotte har lært seg at det mange penger i en lapp så hun var visst rik)

Sparer dere til barna deres?
 • Skrevet: 03.11.2009
 • Klokken: 10:49
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 10

Svangerskapskiloene er borte!

Å det er så godt :-) Nå er alle 14kg borte og jeg er 3kg nesten 4kg lettere enn det jeg var før jeg blei gravid, det bare raser av. Det eneste jeg gjør er å gå turer og amme ;-)
Jeg som var så redd for åssen disse kg skulle gå av, også bare raste dem av! Jaja! :D
Det var ikke like lett etter jeg fikk Lotte hvertfall, di svangerskapskiloene der hang i skikkelig lenge, men nå vil jeg ta av noen kg til så begynner jeg å bli fornøyd.. ;)
Skulle gjerne hatt litt strammere mage, men det kan jeg bare skylde meg selv det er jeg som må bli flinkere å ta sit ups. Haha! Men alt kan ikke være perfekt etter 2 svangerskap, er stolt av kroppen min som har klart å bære frem så to velskapte og fine barn, det er det viktigste, ikke hvordan kroppen ser ut (=

dsc01897
Magen min for 8 uker siden. Tenk at lille Jenny lå inni der =)

img3409
Magen 8 uker etter fødsel =)
 • Skrevet: 02.11.2009
 • Klokken: 15:30
 • Kategori: Kropp
 • Kommentarer: 15

Dette våkner jeg til hver morgen

dsc02047

En blid og fornøyd Jenny

 • Skrevet: 02.11.2009
 • Klokken: 09:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 13

Halloween Lotte

Å det var virkelig stas for Lotte, det er første året hun går dette så hun var VELDIG spent, hun skjønte ikke helt hva det egentlig ville si å gå halloween så hun ble en erfaring rikere igår kveld.
Jeg tokk en sjapp tur innom nille, det var sinnsykt med folk å ikke så veldig mye klær igjen til halloween så jeg måtte tenke ut litt, så jeg røsket med meg en vampyr kappe,litt sminke og no til å ha godteri.
Men resultate blei bra :-D
Men når jeg hadde handlet dette så ville ikke Lotte gå halloween med meg, men med tanta si for det var visst mye mer morsomt å gå med hu enn mamma, så da var det bare å håpe på at hun kunne gå med hu å det kunne hu, så Lotte blei VELDIG glad! :D
Vi kjørte Lotte opp til pappa,tante og Linda å der møtte vi søstern ferdig kledd ut så da var det bare å gå å få inn litt godt. Dan,jeg og Jenny var der til dem kom tilbake igjen å kan si dem hadde fått en god del godteri, så Lotte var veldig fornøyd.

(får ikke lasta opp bilde av Lotte.. Kan si jeg begynner å bli ganske lei av at det hele tiden er no dritt med den opplastinga med bilder på blogg.no. Noen fler som sliter med det?)


Idag har jeg og Lotte vært å sett på knerten med pappaen min,min stemor og lillesøster Marte..
Det var utrolig koselig, var å spiste på peppz etterpå.
Lotte syns filmen var fin, men hun er ikke helt iform idag, tror kanskje svinen har kommet hit til oss også :(
Foreløpig bare til Lotte, så får håpe hun bli frisk snart =)

1224530049491285
(Lillebror og knerten! Veldig koselig film!! )
 • Skrevet: 01.11.2009
 • Klokken: 20:12
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 5
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits