september 2011

Sophie falt i smak.

Var en tur innom baby shop istad og hvem var det som sto og så på meg ved kassa? Jo, den berømte sjiraffen Sophie.
Jeg har hørt og lest at denne søte sjiraffen skal være et veldig fint leketøy for de minste, så jeg røsket den med meg gikk ut av butikken og tokk den ut av esken og ga den til Molly, etter 10sekunder så sovet hu, så for meg så var det et vellykket kjøp.. Haha.
Blir spennende og se fremover om hun er like fasinert av denne som mange andre babyer her..


Sovende Molly med sjiraffen Sophie <3

"Lille Sophie (18 cm) er en meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Sophie er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser Syn: De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet. Hørsel:Når barnet klemmer på Sophie, avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt. Smak: Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie. Føle: Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne. Lukt: Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske. Leveres i flott gaveeske."
( Dette er ikke et sponset innlegg)

Om du har lyst på shopie til ditt barn, så kan du bestille det HER!

Q: Har barnet ditt Sophie?

-MALIN

 • Skrevet: 30.09.2011
 • Klokken: 21:26
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 19

Babykino.

Har jeg fortalt dere at jeg fikk med meg Dan på babykino på onsdag?
Det var ikke noe problem, han ble med siden han er hjemme på dagtid og jobber natt så hadde vi mulighet til det, Jenny fikk være hos oldeforeldrene sine imens vi var der.

Vi kjøpte med oss brus og godteri, vi hadde Molly i bilsete sitt noe jeg er utrolig glad for, det var mange med vogner så det ble ganske stappa med vogner på 1rad så vi satt oss litt lenger opp med Molly, Molly sov den første halvtimen, når hun våknet så tittet hun lenge på den store skjermen, så pratet hun og var veldig fornøyd. Lyden var perfekt og lyset var litt på, så det gikk fint og gi mat samtidig, vi stor koste oss alle sammen! <3
Dette er en ting vi absolutt kommer til og gjøre mer  og filmen vi så var Friends with benefits, anbefales og se, utrolig morsomt film! :D


Ei litta som veldig gjerne vil rundt på magen, og jeg tror ikke det er lenge til før hun skjønner hvordan hun skal gjøre det :)

Q: Har dere vært på babykino før? Hva syns dere?

-MALIN

 • Skrevet: 30.09.2011
 • Klokken: 08:21
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 17

Innkjøp av vinterjakka.

Idag har vi kjøpt inn vinterjakke til Jenny, det viktigste for hu var at den var lilla :-)

-MALIN

Lotte - blogging ( skriver selv)

hei alle sammen.

jeg har vert på skolen i dag å nor jeg kom hjem så hjelp jeg dan med og sage ned treet vårt, så nå har vi fott større hage.

men nå skal jeg ut jeg kan blogge mer en annen dag vis dere vil? :)

-LOTTE

 • Skrevet: 28.09.2011
 • Klokken: 16:39
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 54

Tirsdagen våres, ikke veldig spennende!

Go kveld!

Da sitter jeg godt plantet i sofaen og slapper av, det er helt stille i huset, noe som er utrolig deilig! :D
Idag har jeg hatt besøk av ei venninne og dattern hennes på 8,5mnd, jeg fikk låne edge bagen hennes som jeg kunne ha på city cross understellet vårt, citybagen ble litt i det trangeste laget med pose oppi, og Molly er jo litt for liten til og begynne med sportsdelen ennå, så takk til deg Siv!


Slik ser vogna vår ut nå :-)

Ellers idag så har vi kkke gjort sånn veldig mye, Jenny har vært ute mesteparten av dagen og hjulpet Dan med og ta grus på gårsplassen. Molly, Lotte og jeg gikk en tur og handlet cherox til Lotte, tror det ikke er så lenge før man kan begynne med det nå, jeg syns det er kaldt om morran..

Nå sitter jeg bare og trykker på nettet og da ble det plutselig litt mer klær på unge og faktisk to gensere til meg selv, det er ikke ofte, ingenting er mer spennende med pakke i posten, selvom jeg vet hva pakkene innholder.
Men nå skal jeg rydde her litt og ordne matpakke til Lottis så skal jeg legge meg etterhvert, en ny dag med nye muligheter i morgen, kanskje jeg skal prøve og få med meg Dan på babykino iløpet av uka? :P He he

-MALIN

 • Skrevet: 27.09.2011
 • Klokken: 21:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

Pottetrening.

Nå som Jenny har passert 2år så syns vi det er på tide og begynne med pottetrening, i sommer kjøpte vi en potte, etter Jenny sitt ønske selvfølgelig kjøpte vi den og tenkte kanskje dette går det riktig veien, altså at hun selv vil slutte med bleie..
Potta kom i hus, men ingen Jenny ville sitte på den, etter mye om og men kunne hu sitte på den med klær, helt greit for oss, vi ville at hun skulle bli trygg på potta og vi ville selvfølgelig ikke presse henne.
Jeg satt potta overalt i huset etter Jenny sitt ønske, den sto lenge midt på stugulvet i håp om at hun ville tisse, men neida!

Sommeren gikk og vi pratet ikke så mye om potta, jeg kjøpte inn en potte bok som heter "go jentas potte bok" der følger det med klistremerker som barnet får den dem tisser, noe som ikke Jenny brøy seg så mye om, hun syns det var veldig spennende og se i boka og se på jentene som satt på potta og tissa, vi satt bamsene hennes på potta og det var veldig morro, men Jenny selv skal IKKE tisse på potte.

Så fikk vi en sånn som står på doen med stige på, ville dette funke tro? Nei, det var bare mer skummelt så den tokk vi raskt bort, vi vil ikke at hun syns det skal være skummelt og gå på do..
Jenny kan gå en stund uten bleie og tisser sjelden på seg, og hvis hun tisser så blir hun veldig lei så det virker som hun vet når hun må tisse, men tør bare ikke og knekke den skummle kneika med og tisse på potta si..
Hun sier ofte "tisse do,tisse potta" og jeg følger henne inn, men da ombestemmer hun seg..
Hun har kommet til det stadie at det er litt flaut og bæsje i bleie og vil helst ikke si ifra at hun har bæsja, MEN hvordan skal vi få henne til og til og bæsje på potta?

Uansett hva jeg tilbyr henne så gjør tørr hun ikke, hun vil veldig gjerne være med når jeg skal på do og jeg har hatt henne også med når jeg har tissa( man gjør alt for at unga skal se at det ikke er farlig og sitte på do), hun får også lov til og trykke på knappen, noe som er veldig stas! :D

Vi vil ikke tvinge henne til og gå på do/potte, da dette må komme naturlig, men jeg tar gjerne imot all hjelp til og kanskje knekke den "farlige" kneika hun syns er litt skummel!
Hun er jo bare 2år, men til sommeren håper vi at hun slutter med blei, hvertfall på dagtid.
Lotte sluttet rett før hun var 3år, men ingen barn er like :-)


Lille Jennymor som jeg tror egentlig har lyst og tisse på potta, men det er litt for skummelt.

Q: Når begynte barnet ditt med pottetrening? Var han/hun redd?

-MALIN

 • Skrevet: 26.09.2011
 • Klokken: 21:29
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 34

Rutinene våres.

Med 4 barn i hus så skal jeg innrømme at dagene her kan være hektigste, men jeg liker det, slik er det og være småbarnsmor og det er bare for en periode, jeg prøver og nyte det nå selvom det kan være slitsomt til tider, for jeg vet at jentene blir større og tiden aldri kommer tilbake.. :)

Dagene våres starter 07.00 da står jeg opp med Lotte og spiser frokost med henne, Jenny og Molly pleier som regel og sove da, vekker dem litt senere.
Rundt halv 8 tiden vekker jeg Molly og Jenny, kler på dem og gir Molly en flaske, hun pleier og sovne i vogna igjen når vi følger Lotte til skolen, Jenny pleier og spise når vi kommer hjem igjen, hun må ha litt tid på seg på morran før hun spiser, får hun mat når hun står opp spiser hun to biter og sier "mett" derfor pleier vi og vente litt med den.

Når vi kommer tilbake så får Jenny frokost, og Molly pleier og våkene når vogna stopper så da ligger hun og ser på babygymmen sin eller sitter i vippestolen sin når jeg sitter sammen med Jenny når hun spiser, når Jenny har spist så pleier hun og få se litt på tv imens jeg ordner meg, Molly vil som regel ha et måltid til rundt halv10-10 tiden.
Når klokka er ca 10.00 så pleier vi og gå ut, noen ganger på butikken og handler, på sentret, eller møter venninner av meg med barn, leker ute, hoppe på tramolina, dette er noe av det vi gjør, alt avhenger jo av været selvfølgelig og litt hva selv Jenny ønsker.
Hvis det er veldig kaldt eller dårlig vær er vi som regel inne, da koser vi oss med tv,tegning, modeleire, lage kaker eller leker på rommet hennes, dette avhenger også selvfølgelig av hva Jenny vil.
Når klokka er ca 11.30 er det tid for en liten dupp for Jennymor, da sover hun til ca 13.30, de to timene hun sover er det Molly og mammatid, da koser vi oss på sofaen bare oss to, og innimellom så sovner vi en liten dupp vi også..

Når Jenny står opp så er det skifting av bleier og en lite måltid igjen, det er som regel en brødskrive eller youghurt, Dan og Lotte pleier også og komme hjem rundt denne tiden, vi pleier og spise middag en gang mellom 15-17.00, middagene våres består av, kjøpttkaker,kylling,spagetti,fiskegrateng,fiskeboller,pølser,laks, pannkaker og masse mer.
Når middagen er spist, rydder vi alle av bordet, viktig og lære barna og bli flinke til og delta med slike ting og ikke ta alt som en selvfølge om at vi voksene gjør alt, fra middagen er spist til det er leggetid så gjør vi så forskjellige ting, noen ganger ute, går tur, kjører Lotte og Mia på diverse aktiviteter osv.

Kvelden i dette huset er kl:19.00 da er det seng for Jenny, 19.30 er det senga for Molly og 20.00 for Lotte, så nå klokka er 20.00 er som regel alle unga i seng, det skal vi ikke klage på.
Da er det kjærestetid for Dan og meg, den tiden er hellig. He he


Minste snuppa som er klar for natta :-)

Jeg pleier og legge frem klær til jentene kvelden før og smøre matpakker, det sparer mye tid om morningene for oss, med en liten baby i hus syns jeg ikke ting har blitt veldig annerledes, men ting må planlegges litt mer.
Nå virker det som Molly alltid har vært her hos oss.
Selvfølgelig så pleier jeg og koke flasker, henge opp klær, sette på maskin,støvsuge og gjøre diverse husarbeid når det er tid og mulighet for det, men akkurat når det på døgnet er forskjellige ifra hverdag..
Det og ha så mange barn i hus syns jeg går veldig bra, jeg var jo litt spent på hvordan hverdagen ville bli med to pleiebarn også, men det går jo veldig bra :D

Håper dere ble litt bedre kjent med hvordan rutinene våres er og at faktisk ikke er så slitsomt med mange barn i hus, det trenger bare litt mer planlegging på diverse ting :)

-MALIN

 • Skrevet: 26.09.2011
 • Klokken: 19:46
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Videoblogg: En liten morgenhilsen ifra Lottemor og meg!

Lotte prater litt lavt, hu blir litt flau :)

-MALIN

 • Skrevet: 26.09.2011
 • Klokken: 07:52
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 12

Søndag 25.09.2011

Idag har vi vært ute og gått tur, vi gikk opp til barnehagen så unga fikk lekt litt, Jenny koste seg nok mest av alle sammen.

Nå er nettopp unga lagt og Dan og jeg skal slappe av resten av kvelden forann tv'en, eller jeg skal slappe av forann tv'en, Dan kommer nok til og drive med iPade'en sin resten av kvelden tror jeg :-P


En iverig Jenny som ville til barnehagen for og leke :D


Jenny sine favoritt ting er og skli og huske og ekstra stas er det når Lotte ville være med.


Molly måtte jo også huske litt ;)


Mia og Lotte hadde konkurranse om hvem som hoppet lengst.

Ha en fin kveld videre alle sammen :-D

-MALIN

 • Skrevet: 25.09.2011
 • Klokken: 19:50
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7

Tester ut iPaden til Dan.

Dan fikk iPad i bursdagsgave igår av foreldra sine, ingen dum gave det ;-) hi hi
Molly og jeg må teste den ut litt :-P

-MALIN

Svar på spørsmålsrunden 25.09.2011

- Hvilken av graviditene var den tøffeste?
Molly, jeg var så utrolig sliten på slutten, med masse maserier og brekt ribbein så syns jeg det tøffeste svangerskapet var med Molly..

- Hvilket gutte-navn hadde dere planlagt hvis Molly var en gutt?
Det er hemmelig :-)

- Hvordan er forholdet mellom søskene, noe sjalusi?
Vi er ganske heldige, her er det veldig lite sjalusi, heldigvis! Men jeg tror det har noe med at vi også er flinke til og involvere dem i ting, som feks og skifte på Molly, sjelden dem vil være med, men da har vi spurt..

Tenker du ofte på hvordan livet ditt hadde vært hvis du ikke hadde hatt 3 barn? Hadde du festet mye, bodd alene, tatt lang utdanning?
Tenker selvfølgelig på det innimellom, jeg har aldri vært noen veldig party menneskem så veldig mye festing har det nok ikke blitt, men kanskje litt mer en slik det er nå, nå fester jeg SJELDEN. Jeg tror kanskje jeg hadde studert også håper jeg jo at jeg hadde bod med Dan i en koselig leilighet eller noe :)

Hva hadde du gjort om du hadde blitt gravid på nytt?
Vansklig spørsmål, derfor må man være forsiktig så man slipper og komme i en slik situasjon..

 

Hvordan var samværet med pappaen til Lotte når hun var mindre? Er hun hos dere 50/50 nå? :-)
Lotte er hos pappaen sin anhver helg, jul,påske osv :)

 

- Sover Molly på eget rom? (syns du har skrevet det tidligere)
Ja, og det har hun gjort siden vi kom hjem ifra sykehuset. Det går veldig bra, hun sover hele natten og stor trives på rommet sitt.

- Hvorfor valgte dere å legge henne på eget rom med en gang?
Det vet jeg egentlig ikke helt, bare ble sånn. Gikk så fint med Jenny så da ville vi prøve ut på Molly også, og jammen gikk det like fint.
Er ganske deilig og kunne prate litt om kveldene når man har lagt seg uten at vi trenger og hviske fordi vi er redd for Molly skal våkene ;)


- Hvordan er det å ha Jenny hjemme? Tror du hun hadde hatt bedre av å gå å barnehage med andre barn?
Det går veldig fint og ha Jenny hjemme, vi stor kose oss.. Selvfølgelig innimellom så hadde nok Jenny hatt det mer morro i bhg, men nå er situasjonen slik, til sommeren skal hun begynne i bhg og skal få kose seg der :D

Hvordan kom dere fram til navnet Molly?
Det var Dan, egentlig så var det bare et tulle navn Dan begynte med så begynte vi og like det etterhvert.

Korleis e dokkå sine rutina?
Kan skrive det i et eget innlegg.

Korleis he dokkå styr på alt? Slikat alt blir gjort når det skal :-)
Jeg må ha styr på alt, det er ikke noe problem, bare en vanesak!

- Skal du fikse puppene dine nå som du sier du er ferdig med graviditeter?
Ja, det skal jeg ;)

- Hvilke guttenavn ville du brukt om du hadde fått tre gutter?
Hmm, si det.. Lotte skulle heter Sondre eller Oliver.

- Hvor bra er forholdet mellom deg og Dan? Skala fra 1-10?
jeg syns vi har det veldig bra, så jeg sier 10! :D

- Tror du dere kommer til å vere sammen for alltid?
Slik det er nå så tror jeg det, men ting kan selvfølgelig forandre seg, noe jeg håper det ikke gjør.

- Hvor gammel er du ?
22,

- hvor gammel er dan ?
23

- har dere planer om å gifte dere ?
Kanskje, etterhvert, Men først må jeg jo få den berømte ringen på finger'n.

- pleier Lotte og Mia å krangle om Jenny og Lotte ?
Det er mest Lotte og Jenny som pleier og krangle,

- jobber du ?
Nå er jeg i permisjon, men skal tilbake i jobb til sommeren igjen..

- kan du vise flere bilder av huset dere ?
Nei, beklager!

- du har en kjempe fin design hvem har laget den?
Det husker jeg ikke.

Ser du på Mia som en av dine egne ?
Hu er en stor del av livet mitt, men jeg ser ikke på hun som mitt barn. Hun har en mamma og det er en mamma man skal ha, ikke to! Derfor er rollen min BARE stemor.

Hvordan er Dan som far?
I mine øyne så er han verdens flinkeste. Han er toldmodig og flink med barna, han tar ansvar for det han har satt til verden ;)

Er du lykkelig ?
JA! =D

 

Hvordan oppfører Lotte (og Mia) seg overfor Jenny og Molly? Er de flinke til å leke og passe på dem, eller har du opplevd mye sjalusi og avvising? :)
Dem er flinke, og det er veldig lite sjalusi blant dem. Skal ikke akkurat skryte av at dem er VELDIG flinke til og leke med dem, men det er nok ganske så vanlig når det gjelder søsken. Jeg var heller ikke veldig flink eller glad i og leke med lillesøstra mi, men dem er veldig flinke den lille tiden dem vil eller har tid til og leke med dem :)

Hva synes du egentlig om at Molly er en så svær bebi ?
Hu var stor når hun ble født, men nå er hun ganske "normal", det er fler på helsestasjon som er ca like store som hun, så nå ser jeg ikke på hun som noe stor baby lenger.

Skal dere ha fler barn nå :) ?
Nope!

Hva har du tenkt å gjør videre i livet når det gjelder karriere :) ?
Har lyst og studere etterhvert, men det blir nok ikke før barna er blitt litt større.

"møter du veggen" ofte med så mange barn ?
Nei, vil ikke si det. Er innimellom jeg mer sliten en andre dager, men da får Dan ta seg av barna så går jeg meg en tur eller bare setter meg aleine i et rom og titter litt på dataen, mer skal ikke til. Bare litt pusterom innimellom, tror det er normalt.

Ammet du barna dine?
Ja, Lotte ammet jeg i 2dager ( klarte rett og slett ikke, var så vondt) med Jenny så ammet jeg hu i nesten 6mnd og Molly i 1mnd.

Hvis så, hvor lenge og hadde du nok melk?
Med de to andre så husker jeg ikke. Nå er det 2mnd siden jeg sluttet og amme Molly og jeg har fortsatt melk, kan klemme på puppa så kommer det. Selvfølgelig er det ikke like som da man har sinnsykt mye, men det er der ennå.

- Hvilke verdier lærer du barna dine?
Lærer dem helt normale ting som og være høffelige, takke for maten, vise omsorg, respekter alle mennesker, være hyggelig og snille.

- Hvordan er forholdet mellom deg å Lotte? Snakker dere mye i lag? har dere alene tid sammen? Å du å Mia? Kommer dere godt overns?
Lotte og mitt sitt forhold er kjempe fint, vi snakker jo selvfølgelig mye sammen og vi krangler også litt, hun begynner og bli stor og har helt klart meninger som a ikke mor er helt enige i.
Vi er litt dårlig på aleinetid bare Lottemor og meg, vi prøver selvfølgelig og få det til. Sist vi skulle ha det så ville hun veldig gjerne ha med Molly, og det ser jeg på som et godt tegn :D

Mia og jeg kommer godt overrens :D

- Det beste og det verste med å være trebarns mor :)??
Alle de fine tingene jeg får oppleve er helt klart det beste og det værste jeg er, og ikke kunne sove så lenge man vil.. Ha ha

Kan du si litt om hvordan det er å ha en flaskebaby? når dere skal ut på tur feks?
Ikke noe problem! Jeg koker opp flasker når vi skal bort og lager dem ferdige, da er det glovarme når vi drar og er som regel lunka når hun vil ha mat igjen, det er ikke noe stress som mange skal ha det til.
hvor lang og hvor mye veide du da du ble født ?
4990gr og 52cm.

- hvem av jentene dine syntes du gråt mest da de var så gammel som molly er nå?
Vansklig spørsmål. syns egentlig ingen av barna mine har gråti så mye når dem var så små.

Kva utdanning har du?
Er hjelpepleier.

Vil du ha meir utdanning?
Ja, når barna har blitt større :)

Kva er drømmejobben din?
Jordmor, barnepleier, vernepleier eller ambulansesjåfør.

- Hvordan føler du deg ovenfår Mia som ikke er ditt egentlige barn?
Jeg er veldig glad i henne, og hun er en stor del av livet mitt.

- Hvor mange kjærester har du hatt.
Hmm, 2stk før Dan.

- Har du planer om et barn til? Vis, du ikke har. Blir du lei deg/sur om du får det?
Nei, har ingen planer om det. Et barn står plutselig ikke på trappa våres, den må lages og jeg vil ikke komme i en situasjon der jeg ikke vet om jeg vil ha barnet eller ikke, derfor er vi forsiktige og bruker prevansjon ;)

- Ønsker du deg flere barn?
Nope.

- Ønsket du å få Lotte så tidlig eller ville du ha ventet?
Jeg ønsket ikke og få hu så tidlig, Tror ikke det er så mange andre fjortenåringer som ønsker seg barn egentlig. Men nå er det Lotte født og det er jeg SÅ glad for, verdens fineste jente.

- Hva het faren til Lotte?
Magnus

- Syns du det er plagsomt eller koselig å ha Mia hos deg?
Koslig.

- Liker du at Lotte drar til faren sin?-
For min del så kunne hun vært hos meg hele tiden, men nå er det slik at jeg ikke er sammen med pappaen hennes og da må hun til pappaen sin anhver helg, men det er koselig for Lotte som får vært sammen med pappaen og søskene sine :) Jeg liker det jo selvfølgelig!

Hvorfor slo du opp med faren til Lotte?
Det funka bare ikke!

- Hva jobber Dan med?
Jobber i collie care.

- Hva ønsker du å jobbe med?*
Barnehage

- Har du piercinger/tattoo - Hvor mange? Hva slags? Hvor?
Har piercing i tunga og tattoo bak på skulderen.

Hva liker Lotte og Mia best på skolen av fag?
Dem er veldig glad i matte begge to.

Sover Mia og Lotte på samme rom når begge er hos dere?
Ja, på samme rom :D
Hvordan synstes du det er og være 3 barns mor?. er det mer slitsomt? hva synstes du om de som får barn tidlig, ville du ha ''annbefalt'' folk og få barn i 16-18 aledern?
Jeg syns det går veldig greit og være 3 barnsmor, litt mer slitsomt er det jo med to tette barn, som begge bruker bleier, men det går veldig fint. Det er bare for en periode det er slik, om noen år så har dem så mye glede av hverandre..
Jeg vil ikke anbefale noen og få barn, det er noe dem selv må føle på om dem er modene nok til og sette barn til verden.


-Hvor mange barn så du får deg (før du fikk lotte) at du ville ha?
3!

- Har dere dyr?Hvilke??
Dårlig med dyr dette huset her.

-Hvordan er det og være 3/4 barns mor?
Koselig, slitsomt, hektisk, utfordrene, men mest av alt helt fantastisk! <3

-Tar Dan mye del i husarbeid?
Nei, men det er min egen skyd. Jeg liker og gjøre det selv. Dan pleier og ta unga så ordnet og vasker jeg hjemme, det er en tid for meg der jeg kan være helt aleine og høre på høy musikk :)

-Vil han ha en sønn ?
Egentlig ikke. Er veldig fornøyd med jentene mine, føler jeg er flinkere med jenter enn med gutter.

-Bruer jenni og molly klær som lotte brukte?
Molly bruker klær etter Jenny, Jenny arver noe, men ikke så veldig mye :)

-Har pappan til Lotte flere barn ?=
Ja, 3 til

-Kommer Dan godt overens med han ?
Ja, vil si det.

-Får du og Dan tid til .-...... sex liv med så mange barn?
Skal ikke klage på det :P

-kan du legge ut bilder av soverommene kjøkkenen stua og badet deres?(er veldig interiørintresert)
Nei, desverre. Pga innbruddsfare.

- har Mia noen flere søsken enn Molly og Jenny?
Ja, en lillebror hos moren sin.

-kan du legge ut bilder av alle vognene til Molly og Jenny( regner med at jenny har vogn og)?
Nå har vi bare city cross i hus, Jenny har bare ståbrett :)

-hadde du tatt abort viss du hadde blitt gravid igjen?
Vansklig og svare på! Liker ikke abort, noen ganger må man. Vil helst ikke i den situasjonen.

Da du var gravid med Lotte var du 14/15 år. Det var veldig tidlig.
14 :)

-hvordan fikk du mistanke?
Fikk ikke mensen.

-hva mente vennene dine?
Ikke så veldig mye, dem fleste støttet meg.

-hvordan ble ting forandret da hun ble født?
Forandret seg ikke så mye, hadde de samme vennene. Fikk jo MYE mer ansvar.
Ble så utrolig nysgjerrig når jeg så Christoffer på bloggen din! Er dere i slekt?!
Nei, han er bestekompisen til Dan.

- Hvilken prevensjon bruker du? (evt. har pleid å brukt)
Har hatt litt forskjellig jeg, p-piller og spiral.

- Skal du begynne å jobbe / ta skole etter Molly og Jenny er blitt større?
Jobbe først.

Synes pappaen til Lotte og mammaen til Mia at det er greit at du skriver og legger ut bilder av dem her på bloggen?
Moren til Mia syns det er greit til en viss grad, derfor det ikke blir så mye blogging om hun. Pappaen til Lotte har ikke sagt så mye på det :)

Har du mye strekkmerker etter svangerskapene?
Har litt, på magen, puppa og låra, men dem er veldig lyse. Fikk alle med Lotte :P

Hvor lenge skal du være i permisjon? evt hvor mye permisjon skal Dan ha?
Til sommeren 2012, Dan skal ikke ha noe permisjon :)
Hva vil du jobbe med i framtida? (om 10-15 år)
Hmm, vansklig og si.

Skal du jobbe fullt når du er ferdig i permisjon?
Har lyst og jobbe 80%.

- Hvilket prevensjons middel anbefaler du, utenom kondom?
Spiral er jo veldig fint, da slipper man og tenke på og husker og ta noe som p-piller feks. Den kan man ha i 4-5år

- Er det nok barn nå, eller ønsker du flere?
Nok ;)

-Hvilke blogger leser du?
Mammasilje.blogg.no
mammaoglillemor.blogg.no
anettemarie.blogg.no
Hilde88.wordpress.com

Noen av dem som jeg kommer på i farta.

-Hvordan er rutinene deres?
Skal skrive om det i et eget innlegg.

Da har jeg svart på spørsmålene deres, ble dårlig med videoblogg, men det er så flaut og sitter her og prate til kamera når Dan er hjemme :P haha

-MALIN

 • Skrevet: 25.09.2011
 • Klokken: 17:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Aftenposten.

For litt siden så fortalte jeg dere at aftenposten var her hjemme hos oss og intervjuet meg, og idag kom det på trykk :D

Intervjuet kan du lese på nett, hvis du trykker HER, så kan du lese det! :D

-MALIN

 • Skrevet: 24.09.2011
 • Klokken: 10:49
 • Kategori: Media
 • Kommentarer: 16

Jenny tester ut mei tai'en til Molly..

Har jo lest fler steder at man kan bære barna lenge i meitai, så satt jeg og så på forskjellige knytemetoder på tettinntill.no og der var det jo mange av barna på Jenny sin alder, så da måtte jeg selvfølgelig prøve!
Jenny syns selvfølgelig det var utrolig stas og tokk med seg sausen sin og begynte og kose med totte, så jeg tror hun koste seg oppi der, det som var mest rart var at jeg nesten ikke merket vekta hennes, hun er jo tung og bære på så derfor trodde jeg det ville bli tungt og ha hun i mei tai'en, men der tokk jeg feil :-)


Jenny i meitai'en :D

Elsker mei tei'en min og skulle øsnke Molly likte den bedre enn det hun gjør, hun liker ikke og sitte "fast" oppi der og hvertfall ikke se rett i brystet mitt, har prøvd den metoden og knyte hu så hun ser fremover og det falt mer i smak, helt til hun ikke ville sitte fast mer.. Men kanskje en dag så vil hun like det mer? :) he he

Q: Liker ditt barn og bli båret i sjal,mei tai, manduca, baby bjærn eller noe annet?

Forestten, nå avslutter jeg spørsmålsrunden, skal prøve og få svart iløpet av helgen! :-)

-MALIN

 • Skrevet: 23.09.2011
 • Klokken: 15:06
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Molly - 3 mnd.

Gratulerer til lille Molly! :D

Hjelpes, 3mnd allerede, hvor blir tiden av? Nå ser jeg ikke på Molly som liten baby lenger!
Di siste ukene har hun blitt mer opptatt av leker, hun kan ligge lenge under babygymmen og se på dem og hun har nå begynt så smått og prøve og gripe etter dem, og i det hun tar armen opp så ser hun armen sin og da blir hun veldig fasinert, hun liker også og dra seg i bodyen..

Nå som hun har blitt 3mnd så er det 3måneders kontroll på helsestasjon snart med sprøyte, liker ikke at hun skal ta sprøyte og få vondt, men det blir fort glemt med litt trøst ifra mamma, gleder meg bare til og få det overstått.
Molly er veldig sterk i nakken og holder den så og si selv hele tiden nå, hun vipper fort på ryggen når hun ligger på magen og vil gjerne rundt på magen når hun ligger på ryggen, hun bøyer seg som en banan for og prøve og få med seg alt som skjer, en nyskjerrig liten frøken.
Hun har funnet ut at hun har stemme og babler som en foss, noen ganger så blir det litt i høyeste laget for Lotte som prøver og følge med på tv, he he!


Molly 3 mnd<3

På fredag veide Molly 7,7kg og var 63lang, hun følger kruven sin perfekt.

Et barn på 3mnd skal kunne: ( Stjelt av,litloo.com)

Se forskjell på ansikter - Ja, tror det. Furte leppa kan komme hvis hun er hos personer hun ikke kjenner så godt.

Gripe leker som blir plassert i hendene - Ja, men det går rett i munn, alt skal i munn!

I 3mnd alderen liker de leker med masse farger og lyd. Likevel liker de best å titte på ansikter. De er mer aktive når du legger de på gulvet. Spreller og sparker, men er ikke klar for å rulle seg rundt helt enda. Plasserer man en leke i hånden på barnet, griper det den og fører den til munnen for å smake. Det begynner å holde hodet oppe lenger når det ligger på magen, men det er fortsatt tungt. De hviner og smiler av glede når de ser noen de liker.

Legger ved en liten film av Molly som ble filmet nå nettopp:

-MALIN

 • Skrevet: 22.09.2011
 • Klokken: 13:15
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 12

Spørsmålsrunde, spør i vei!

Det er fler av dere som ønsker spørsmålsrunde, så da er det vel på tide og kjøre en, spør om det dere ønsker så svarer jeg på det jeg selv vil dele med dere..
Er ikke helt sikker på om jeg svarer på videoblogg, men kanskje, det får være en overraskelse :P Ha ha!
Hadde satt pris på om dere spurte om MAX 3spm hver,  noen ganger blir det så utrolig mange spørsmål og over halvparten av de samme spørsmålene..


Meg, her er jeg 4år tror jeg :P

Så kjør på, spør om om det dere lurer på! :D

-MALIN

 • Skrevet: 22.09.2011
 • Klokken: 08:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 31

Lotte og Jenny på handletur.

Her er Lotte og Jenny på handletur :-)

-MALIN

 • Skrevet: 21.09.2011
 • Klokken: 20:54
 • Kategori: Mobilblogging
 • Kommentarer: 9

Følg meg på facebook.

Følger dere meg på facebook? om du ikke gjør det, så gjør det da vell..
bare trykk på den linken HER, og vips så kan du følge meg på facebook også, gleder meg til og se deg der! :D-MALIN

 • Skrevet: 21.09.2011
 • Klokken: 08:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Dagen Lotte outfit, 21.09.2011

Genser ifra: WOW
Bukse ifra: Lindex

-MALIN

 • Skrevet: 21.09.2011
 • Klokken: 08:11
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 10

Mandag 19.09.2011

Idag våknet vi til REGN, det plaska rett ned så vi ble ikke sånn veldig våkene av og se ut, idag har vi ikke gjort noe fornuftig, bare vært inne, Lotte har kost seg på skolen!
Jenny var skikkelig sliten etter gårsdagen så hun sov 3 timer på dagen idag, tror hun trengte den søvnen, når vi sto opp lå hun på sofaen og så på tv, hun pleier og leke og være i godt humør, men ikke idag.
Hun ville i seng ca 11.00 og sov til 13.30, etter det har hun vært i strålende humør, så det hjalp nok med søvn.

Molly har vært i strålende fornøyd idag, gulpa litt vell mye så hun har vell hatt på seg 4 forskjellige bodyer, så godt vi har masse klær, Dan er og kløyver ved, istad gikk vi alle sammen opp i 2 etasje, Lotte og Jenny lekte med duplo på rommet til Jenny, og Molly og jeg sorterte klær som Jenny brukte når hun var liten, kan si vi har en del klær som Molly arver, det ser jo ikke brukt ut..
Nå sitter vi alle sammen i sofaen og ser på barnetv, Molly sover akkurat nå, men våkner nok om ikke så altfor lenge, da skal hun få mat og få bade litt, så er det natta for hun kl:20.00.

Men nå skal jeg lage matpakke og finne frem klær til Lotte i morgen, så slipper jeg og stresse med det i morgen tidlig, orker ikke og stresse om morran, da er hele dagen ødelagt for meg..
Egentlig så har jeg mest lyst til og dra og shoppe klær til meg selv, jeg er så fryktelig dårlig på og handle til meg selv, jeg elsker og handle til unga mine og for og være ærlig så har dem vell egentlig litt for mye klær, så jeg har bestemt meg for at nå skal jeg handle klær til meg selv, det fortjener jeg :)


Trutemunn :)


Smiley <3

Q: Er dere flinke til og handle klær til dere selv?

-MALIN

 • Skrevet: 19.09.2011
 • Klokken: 18:09
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Det er nesten uvirkelig..


Bildet tatt en uke før Molly kom til verden.
( På dette bildet ser jeg nesten litt liten ut i forhold til dem Dan tokk av meg på sykehuset)

Det er nesten uvirkelig at jeg har vært så stor, jeg viste Dan dette bildet igår og han fikk nesten sjokk, det er utrolig hvor fort man glemmer.. Jeg husker jeg var stor, men ikke så stor!
Jeg husker folk sa til meg at det så ut som jeg skulle sprekke hvert øyeblikk, at det så vondt ut og være så stor som jeg var, jeg forsto jo ikke hvorfor dem sa det, før jeg faktisk ser på bilder nå..
Jeg fikk helt sjokk når jeg så hvor stor jeg var, men heldigvis var det en grunn, Molly var jo ganske stor..

Jeg savner ikke og gå gravid, når jeg ser andre gravide damer så må jeg innrømme at jeg er så glad jeg er ferdig med og gå gravid og føde barn, tror jeg fikk dosa mi med Molly, den siste uka var så vondt og ubehagelig at jeg bestemte meg for at jeg er HELT ferdig med barn, med knekt ribbein, masse maserier, vann i kroppen og trøtt hele tiden, så er min tid som gravid over!
Nå har jeg fått 3 nydelige barn som skal følges opp, så 3 barn holder massevis for meg, tror Dan er ganske enig også, og når Mia er her så er det 4 barn :)
Mange av dere lurer på om når gutten kommer og at det må være kjedelig for Dan med så mange jenter rundt seg, men her kommer det ikke noen gutt om vi ikke kjøper oss en guttehund en gang og Dan stor koser seg med jentene sine, selvfølgelig hadde det vært morro med en gutt, men vi kan ikke bare få barn får vi vil også ha en gutt, man må tenke på hva vi orker og har økonomi til.
Nå har vi 4 fine jenter og det holder for oss, den gutten alle prater om blir vi kanskje besteforeldre til en gang i fremtiden ;) Hihi..

-MALIN

 • Skrevet: 19.09.2011
 • Klokken: 10:27
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 9

en vellykket dåp, bilderas!

Da er dåpen ferdig og unga er i seng, Dan og jeg ligger rett ut på sofaen og halv sover, dåpsdagen til Molly var utrolig fin, hun var veldig snill i kirka og litt mer lei under middagen, hun var sliten og litt mange folk, men nå  ligger hun og sover i senga si etter en stor dag med masse inntrykk..
Molly fikk masse fine gaver, hun fikk: Smykker, dåps asjett med ingravert vekt,lengde og dato når hun ble født. smykkeskrin, barne service og penger :-)


Klare for dåp! :D


<3


Her sitter vi og venter på at ting skulle skje og selvfølgelig skulle Molly ha mat 5minutter før selve dåpen begynte :P


Her går vi oppover, Lotte og Mia går lenger bak og bærer frukt.. Det var også utdeling av 4års bibelen så det var en barnevennelig gudstjeneste, med masse barn :-)


Mia fikk oppgaven med og tørke =)


Da var Molly døpt og er nå guds barn ;)


Litt nussing må man ha tid til <3


To stolte faddere, Hilde og Christoffer!


En stk sliten Molly..


Her er selve dåpskaka, ei gammel venninne av meg lagde den.. Hun hadde aldri lagd dåpskake med bilde på så dette var første gangen, syns hun var veldig flink og den smakte veldig godt! :D


Jenny syns det smakte veldig godt med kake..


Her er skoen Molly fikk når hun ble født, denne sto på bordet med blomster i, og neste gang den skal stå på bordet er når hun skal konfirmere seg og gifte seg ;) Hi hi..
Alle mine barn har en slik sko!

Takk til alle som delte denne store dagen med oss, vi setter utrolig stor pris på det! :D

-MALIN

 • Skrevet: 18.09.2011
 • Klokken: 20:56
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 15

Klar for dåp.

To stolte storesøstre som er klar for dåp :D

-MALIN

God helg.

Sniker bare innom for og si god helg, blir nok ikke så mye blogging denne helgen..
Skal ha barnedåp på søndag så har nok og styre med, ser fler av dere ønsker spørsmålsrunde, kommer til og kjøre det til uka, høres det bra ut? :-)

Nå skal vi slappe av resten av kvelden, Jenny og Molly sover..
Lotte er hos oldemor og oldefar og koser seg :-)

-MALIN

Høsten.

Nå har høsten kommet, når vi gikk ut idag var det kun 9 grader, så da var det på med ulldress på Molly, lue og vanter på Jenny..
Nå skal vi tusle bort på skoringen, det er jo barnasdag, ta 2 betal for 1, genialt tilbud :-D

Ha en fin dag alle sammen :-)

-MALIN

Unge mødre sesong 1.

Det er fler av dere som lurer på hvor man kan se unge mødre sesong 1, der jeg var med..
Jeg kom over denne linker HER, man må betale et lite beløp for og se det, men da har dere hvertfall mulighet til og se det, dere som ønsker det.

-MALIN

 • Skrevet: 14.09.2011
 • Klokken: 13:16
 • Kategori: Media
 • Kommentarer: 8

Russe jentene mine..

Med russelua mi, tenk at det er 3,5år siden jeg var russ :O

-MALIN

 • Skrevet: 13.09.2011
 • Klokken: 14:09
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 15

Emmaljunga edge duo VS Emmaljunga city cross.

Har lest at fler av dere vil se den nye vogna til Molly, nå er det vell ca 2mnd siden jeg kjøpte den og vi er strålende fornøyde, utrolig fin og lett vogn!
Jeg angrer virkelig IKKE på at jeg byttet ut edge duo'en med city cross, city cross'en er så lett og trille iforhold til edge duo'en, den var utrolig stor og tung og tokk  en enrom plass i bilen og ikke minst et mareritt og ta ut og inn av bilen, kjempe fine vogn, men ingen slår city cross!! :D
Dette er selvfølgelig smak og behag, men min mening..


Fine fine vogna <3


Det er søte sauer inni vogna, Molly elsker og ligge og titte på dem..

Molly har ennå god plass i bagen, bagen er ikke så liten som alle skal ha det til.
Den er bare 3cm kortere enn edge duo, men den er litt smalere i bånd..
Lotte og Mia kan også trille denne vogna uten at dem må slite seg ihjel for og svinge med den, så jeg vil si at ALLE i dette huset er fornøyd med Emmaljunga City Cross!! :D :D

-MALIN

 • Skrevet: 13.09.2011
 • Klokken: 08:48
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 22

bilderas ifra danmark.

Fikk bildene som Hilde og Christoffer tokk når vi var i danmark og det var noen fine jeg må dele med dere! :D


Christoffer og Hilde og er klar for danmarkstur med maaange timer kjøring!


Gutta krutt :P


En spent Lottis..


Møkkavær!!!


En litt sliten Malin, lite søvn og altor mange timer i bil :P


Jennymor =)


Molly bader i vasken.


Søstrene sisters husker..


Peneste Lotte <3


En veldig glad Jenny..


"Ta bilde av meg daaaa"


Lotte ville veeeeeldig gjerne bade, resultate var en kliss blaut bukse..


"Naaam, mmmm"


<3


Lotte og Jenny i legoland.


En sliten Jenny som måtte låne vogna til lillesøster.


En nyklipt og fornøyd Lotte.


Solbriller er tingen!


Mat må man også ha :)


Molly og meg, på vei til løveparken.


YO!!!

Det er så mange fler bilder, jeg skulle gjerne viste dere alle sammen, men da ville jeg nok sitti her i helge kveld, men her er hvertfall noen fler =D

-MALIN

 • Skrevet: 12.09.2011
 • Klokken: 17:38
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Malemester Jenny.

Det regner og regner så da må vi finne på noe inne, så idag ble det maling!
Jenny elsker og male,tror hu kunne malt hele tisen..
Men nå skal storesnupp sove så skal Molly og jeg slappe av på sofaen, etterpå er det foreldresamtale for Lotte på skolen, det blir veldig spennende! :D

Malemesteren min :-)

-MALIN

 • Skrevet: 12.09.2011
 • Klokken: 11:41
 • Kategori: Mobilblogging
 • Kommentarer: 3

Blidfisen.

Denne lille blidfisen sov helt til 08.30 idag, hun sovnet ca 20.00 igår kveld, helt utrolig! Om jeg føler meg opplagt? Ja, gjett om! :-D

-MALIN

Nå kan dere bli litt bedre kjent med Molly.

Molly er nå snart 3mnd og er ei bestemt litta frøken, hun liker veldig godt og ligge i lekegrinda og se på lekene sine, men det som er aller mest spennende er når hun blir prata til, da smiler hun ifra øre til øre.
Molly er veldig flink til og sove om nattene, hun legger seg ca 20.00 hver kveld da har hun fått en flaske med velling som metter godt i magen hennes, da sover hun til ca 06.00, også får hun en flaske med melk og sover noen timer til, jeg ammer ikke Molly fordi hun aldri ble orntlig mett, så da måtte jeg kaste inn håndkle og gi henne MME, noe jeg ikke angrer på, hun har blitt en helt ny baby..

Helt siden Molly kom til verden den 22 juni - 2011 så har hun vært en stor baby, ved fødsel veide hun 5650gr og den dagen idag så veier hun nesten 7kg, er 2uker siden hun har veid seg nå, ved fødsel var hun 58cm lang og er nå 62cm, så hun har ikke vokst sånn veldig mye i lengden, så hun er en skikkelig klump!
I tross for at Molly sover bra om nettene så sover hun ikke like godt på dagtid, hun sover kun 30minutter av gangen og da våkner hun med en gang når det har gått 30 minutter, det er helt utrolig at hun våkner akkurat på halvtimen, men som dem på helsestasjon sier så er nattesøvnen det viktigste, hun er jo blid og fornøyd på dagtid, hun liker ikke så godt og kjøre bil, det er helt greit og kjøre når hun sover, men når hun våkner og finner ut at hun sitter fast så kommer det litt skringing før hun gir seg, så er det greit..
Vogna er hun heller ikke sånn veldig fan av heller, det blir fort kjedelig og ligge oppi der, hun vil heller bli løfta opp så hun får titta litt rundt, men når vi er på sentrer osv så bare tar vi kalosjen helt ned så hun kan titte på alt det spennende i taket..


Lille Molly er blid som en sol! :D

Molly liker heldigvis og ligge på magen, så hun er veldig sterk i nakken sin, hun kan ligge lenge og titte rundt seg og vips så ruller hun rundt på ryggen, noe hun ikke gjør helt bevist.
Molly har også funnet ut at hun har hender, hun drar henda opp i ansiktet sitt så ser hun i iverig på dem, øya går helt i kryss, når hun er trøtt så gnir hun hele den tykke gode lanken sin i øyet.
Neste søndag skal Molly døpe seg, noe vi gleder oss til alle sammen, jeg vet hvertfall at hun skal få i seg nok mat så vi har ei litta fornøyd jente i kirka, min største skrekk er og ha en baby som skriker og skriker hele tiden..

Dette var litt om Molly, håper dere ble litt bedre kjent med hun nå..? :-)

-MALIN

 • Skrevet: 10.09.2011
 • Klokken: 11:39
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 30

Godt med mange søsken.

Ingen tvil på at Molly syns det er veldig stas når alle 3 storesøstrene hennes henger rundt vippestolen og prater med hu! :-D

-MALIN

Kom med noen forslag!

Kom med noen forslag som dere vil lese mer om på bloggen, aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om, føler det går i det samme hele tiden, kanskje det bare er noe jeg føler? :P Hehe

Skriv ned deres øsnker, så kanskje jeg får litt dytt i rompa til og komme igang skikkelig med bloggingen igjen..

Go helg..


Jenny og meg <3

-MALIN

 • Skrevet: 09.09.2011
 • Klokken: 13:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 32

Jenny er iverig på dataen..

Jenny fikk mikke mus data i bursdagsgave og det er noe som falt i smak, hu trykker iverig på den..
Hun skjønner ikke helt hva man skal gjøre, men det som er morro er og trykke og høre Mikke prate :-)

-MALIN

Onsdag 07.09.2011

Igår ble det ikke mye blogging, da hadde Jenny bursdag så jeg ville ikke sitte på dataen på dagen hennes, det er ikke akkurat veldig morro for hu!

Men nå er middagen spist og alle slapper av, Dan skal dra og kjøre litt cross, så vi jentene skal kose oss hjemme.. Må si jeg gleder meg til ikveld da er det tv tid, med cæsar,idol, unge mødre og dokument 2, en herlig onsdagskveld og jeg skal ligge rett ut på sofaen..


Molly som måtte prøve brilla til Jenny :P Hehe


Molly syns det er veldig morro når storesøster Lotte snakker babyspråk og tuller med hu!


Jenny var ikke helt enig med og bli tatt bilde av, lille jenta har virkelig egene meninger ;)

Nå skal jeg leke med litt med de søte små før det er dusjing og ordning til kvelden, klokka går utrolig fort!

-MALIN

 • Skrevet: 07.09.2011
 • Klokken: 16:45
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Verdens fineste 2åring!

Idag er Jenny 2år, tenk for 2år siden sto jeg opp og satt meg i sofaen og ingen tegn på rier, gikk og la meg i 12 tiden bare for og få tiden til og gå, våknet i 1 tiden og 16.44 kom en perfekt liten jente som fikk navnet Jenny! <3


Det er ikke vær dag man får gaver når man våkner :)


Gratulerer med dagen jenta mi!<3

-MALIN

 • Skrevet: 06.09.2011
 • Klokken: 08:42
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 41

Vinneren av donald konkurransen..

Vinneren er: Hilde.

Hun sendte inn dette..

"Det beste jeg husker at jeg lærte av Donald, både i bladet og tegnefilm, er at familien er der uansett. Var Ole, Dole og Doffen i vanskeligheter, kom Donald til unsettning (og omvent). Jeg husker jeg syntes det var så fint og spesielt, at familien stod sammen og var der for hverandre. Jeg trodde nok at det var slik for alle, at alle hadde noen. Selvom det ikke er sant var det fint å tenke på som barn."

Fint om du kunne sendt med navn og adr på mail til meg, mailen min er: Malla657@hotmail.com

Gratulerer som vinner av 1års abonnement av donald duck & co :-)

-MALIN

 • Skrevet: 05.09.2011
 • Klokken: 07:20
 • Kategori: Konkurranse
 • Kommentarer: 11

Bursdagsselskapet vell overstått.

Idag har Jenny feiret bursdagen sin ( hun fyller ikke 2år før på tirsdag ) men vi valgte og feire den idag med familien, Jenny har gått rundt og sagt i hele dag at hun har "buuusdag" og skal spise "mussus", som betyr muffins, så hun ville ikke sove luren sin på dagen idag, så nå var det en trøtt Jenny som la seg, fornøyd og mett på kaker.

Hun var fast bestemt på at hun skulle få leker i gaver så Dan og jeg krysset fingrene for at hun kom til og få noen leker, hvis ikke så ville hun blitt veldig skuffa, men heldigvis så fikk hun leker, klær,regntøy og ullklær.
Vi skal også har bursdag til helgen med venner og dems barn..


En spent Jenny som venter på gjestene.


Jenny pakker iverig opp pakka, det første hun sa var "sesse" som betyr prinsesse :P


Det var ikke bare Jenny som var nyskjerrig på gavene, men storesøstrene også.


Blåååse ut lysa, lysa måtte vi tenne på 3 ganger før hun var fornøyd :)

Nå gleder vi oss alle sammen til hun er 2år på orntlig, lille store jenta mi <3

-MALIN

 • Skrevet: 04.09.2011
 • Klokken: 20:31
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 21

Videoblogg: Jenny leker ikke med moddeleire, men spiser det.

Heldigvis så er det ikke farlig! :-)

-MALIN

 • Skrevet: 03.09.2011
 • Klokken: 17:58
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 16

Her er svarene på hva det betyr..

Jeg syns dere har vært flinke til og gjette og det er ikke lett og vite hva det betyr, men vi vet det..

Bullull - Potetgull
Kippikopp - Helikopter
Nais - Stein

Disse ordene har helt klart blitt skrivd opp i boka hennes, et ord til som hun sier er "avas" som betyr bestefar :p

Ha en fin helg, jeg har lagt meg nå. Formen er skikkelig dårlig :-( Bah!!

-MALIN

Vet noen av dere hva det betyr?

Jenny prater som en foss, men ikke alt er like lett og forstå hvis man ikke kjenner hun.

Her kommer det:

- Bullull
- Kippikopp
- Nais

Q: Hva tror dere det betyr?


Jenny på handletur :D

-MALIN

 • Skrevet: 02.09.2011
 • Klokken: 10:11
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 28

Plutselig ble formen dårlig!

Iløpet av dagen så har halsen blitt sår og nesa renner, er det ikke typisk at jeg skal bli dårlig nå som Jenny skal ha bursdag til helgen? Det var jeg ifjor også på 1årsdagen hennes og nå skjer det i år IGJEN! :(
Men jeg håper formen holder seg stabil til i morgen, da har jeg en avtale med aftenposten, greit og være litt i form da, så får jeg heller ligge rett ut resten av helgen og se på at kakene baker seg selv, haha..


Bildet ble tatt idag tidlig og da var formen på topp, rart hvor fort den kan endre seg :O

Nå tror jeg at jeg skal ta med meg den tette nesa mi og legge med under den deilige varme dyna så krysser jeg fingra for at formen er fin i morgen, har ikke tid til og bli syk.

God natt søtiser :)

-MALIN

 • Skrevet: 01.09.2011
 • Klokken: 21:43
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Lotte hjelper til med kveldsstellet..

Og slik er resultate når Lotte hjelper til når Molly bader, Molly er en smule ivrig og spreller med armer og bein :P

-MALIN

Kose dag.

Idag koser vi oss ute med ei venninne av meg og dattern hennes, sola har også tittet frem, kan det bli bedre? :-)

- MALIN

 • Skrevet: 01.09.2011
 • Klokken: 11:59
 • Kategori: Mobilblogging
 • Kommentarer: 2
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits