august 2011

Gabrielle - Ring meg.

Jeg er helt hekta, første gange jeg hørte sangen så syns jeg ikke noe om den, men nå elsker jeg den.
Når vi er ute og kjører bil og denne sangen kommer på radioen roper Jenny "mamma", tror hun har fått den med seg at jeg liker den ;) Hehe

Q: Hva syns du om denne sangen?

-MALIN

 • Skrevet: 31.aug.2011
 • Klokken: 13:22
 • Kategori: Musikk
 • Kommentarer: 19

Gjeeesp!

Go morgen!

Nå er vi våkene alle mann, eller Molly sover ennå, men sitter bare og venter på at hun snart skal våkne.
Lotte er nå på skolen og Jenny sitter her og ser på barnetv, hu har blitt skikkelig forkjøla iløpet av natta og litt blank i øya er hun også, så man skal ikke se bort ifra at det er no sykdom på gang.
Idag tidlig når klokka ringte hadde jeg virkelig lyst til og bare snu meg og sove videre, jeg var så trøtt, jeg skal egentlig ikke klage, her er alle unge i seng til kl:20.00 og da kan jeg jo egentlig legge meg selv, men da pleier jeg og sitte opp 2-3 timer bare og for og få litt tid aleine og sammen med Dan.
Vi har fått til en fin rytmne på Molly nå, når klokka er 20.00 så legger jeg hu i senga si og hun sovner på bare noen minutter og da sover hun til ca 06.00 får litt mat og sove til mellom 08.00-09.00, ganske så deilig! :D


Når jeg begynte og skrive dette så våknet Molly, så nå er alle sammen våkene..


Ei nyskjerrig liten frøken!

Nå skal vi ut og gå en tur og kose oss litt ute, ser ut som solen vil titte frem snart også..

Vi vil veldig gjerne ha fler stemmer i lano konkurransen, send " lano 2" til 2210..

Ha en fin dag alle sammen =D

-MALIN

 • Skrevet: 31.aug.2011
 • Klokken: 09:09
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 15

Vil bare minne dere på konkurransen..

Vil bare minne dere på konkurransen som jeg har på bloggen nå, vinneren kåret i slutten av uka..
Konkurransen finner du HER.


Lille smiley <3

Blogger mer i morgen, nå skal jeg snart legge meg!

-MALIN

Nye gode mellommåltider for "feinschmeckere" fra ett år.

Etterspørselen etter ferdige mellommåltider for små barn øker kraftig. De siste årene har salget gått opp med 59 prosent i Norge. Nå følger Nestlé opp sin suksess med mellommåltider og lanserer to nye varianter i den populære Jogolino-serien, en variant med blåbær og en med bringebær for barn fra 12 måneder. Beriket med kalsium, zink og magnesium er Jogolino et praktisk mellommåltid som vil bli de små feinschmeckernes favoritt.

Nestlés forbrukerundersøkelser viser at et godt ferdiglaget mellommåltid skal være enkelt å ta med seg i vesken eller barnevognen, den skal ha et næringsrikt innhold og smake godt. Jogolino Bringebær og Jogolino Blåbær fyller alle disse kriteriene. Med en kombinasjon av frukt og yoghurt, passer de nye Jogolino variantene for barn fra 12 måneder og oppover.

Jogolino er beriket med kalsium, zink og magnesium. Hvert beger inneholder ca. 30 % av det anbefalte daglige inntaket av disse tre mineralene som bidrar til å bygge opp et sterkt skjelett. Den er lett søtet, og inneholder ingen kunstige tilsetninger eller konserveringsmiddel. I stedet er den varmebehandlet for å holde seg frisk lenger. De nye velsmakende variantene med blåbær og bringebær er et utmerket mellommåltid for små barn som vokser og som har behov for mye energi.
Mellommåltidsprodukter ? et voksende marked

Markedet for ferdige mellommåltider som Jogolino, som er sunne, enkle å ta med seg, ikke trenger kjøling og som barna liker, har hatt en sterk fremgang de siste to årene. Siden 2009 har salget av ferdige mellommåltider vokst med 59 prosent i Norge.

-         Vi ser en stor økning av salget på mellommåltider.  Noe av årsaken til dette er at foreldrene ønsker å være trygge på at barna får i seg den næringen de trenger og de ønsker praktiske pakninger. Akkurat dette er det Jogolino tilbyr, sier Kari Helverschou, kategorisjef for Nestlé Barnemat.

Kan oppbevares i romtemperatur

Fordi Jogolino kan oppbevares uåpnet i romtemperatur er den perfekt å ha med seg i vesken eller barnevognen.  Uåpnet holder den seg i ni måneder i romtemperatur og en åpnet pakning holder i cirka to døgn hvis den oppbevares i kjøleskap.

Jogolino fra tolv måneder finnes i butikkenes barnematshyller fra september 2011. Cirkapris for pakningen på 4 x 100 gram er kr 34,-

Jenny tester mellommåltidet:


En spent Jenny som ville ha..


*mmmm*


" Dette var godt mamma, kan jeg få mer"?


En fornøyd Jenny som gjerne ha mer :-)

Dette var noe som virkelig falt i smak hos Jenny så dette er noe vi kommer til og kjøpe fremover når det blir og kjøpe i butikkene, i denne youghurten kan man også ta andre ting i som feks, banan og havregryn.
For ca 1år siden så skulle Jenny teste ut jogolino youghurt, det innlegget kan du se HER!
Jeg kan nesten garantere for at dette kommer til og falle i smak hos ditt barn også :D

-MALIN

 • Skrevet: 29.aug.2011
 • Klokken: 09:57
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 9

Foreldre og barn..Idag er det nye foreldre og barn i salg og inni der så er det et lite intervju med oss, har lovet og minne dere på det, så hvis dere har lyst og lese det så er det i salg fra og med idag, bladet får man kjøpt i de fleste matvarkebutikker og kiosker :-)

-MALIN

 • Skrevet: 29.aug.2011
 • Klokken: 09:20
 • Kategori: Media
 • Kommentarer: 12

Søndag..

Søndager er skikkelig kjedelig og da blir jeg ekstra slapp, men når klokka hadde passert 14.30 så var det på tide og finne på noe med unga, så vi tokk på oss jakker og gikk en tur på nesten to timer, det har blåst no helt sinnsykt idag, men det gjorde ingenting når vi hadde gode jakker på oss..
Vi ble så overrasket over Jenny, hun gikk hele tiden og sto kun på ståbrettet sitt i noen få minutter, hun skulle gå hu også, hi hi!

Når vi kom hjem så lagde vi oss pøler og spiste kaker til dessert, nå sitter vi og se på kaptein sabeltann på tv alle sammen og Molly tar seg en liten lur etter et deilig bad..


Søstrene sisters <3


En stk Jenny som har tatt på seg både lue OG hette, hu syns det blåste fælt :P


Et tydelig bevis på at det har blåst fælt :) Begge datt i det vinden tokk tak.. he he


En sovende Molly som koser seg på tur..


Og alle de søte jentene til Dan ;)

Q: Hva har dere gjort idag?

-MALIN

 • Skrevet: 28.aug.2011
 • Klokken: 18:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

Barnebursdagen vell overstått.

Barneburdagen til Lotte gikk strålende, Lotte stor koste seg og det gjorde gjestene også :D
Med 10 jenter som alle er 7år + Jenny på snart 2 så skal jeg si det ble liv i leiren, men når det er bursdag så er det lov, men godt det er 1år til nesten gang! he he.


En spent Lotte åpner gaver :D


Pøler må man ha i bursdag..


Jenny fikk lov til og spise sammen med jentene, noe som var VELDIG stas :)


En fornøyd Mia =)


*Blåse,blåse*

Neste bursdag nå er Jenny, tenk at Jenny blir 2år neste tirsdag, helt utrolig!

Vil du stemme på Jenny i lano konkurransen? Send " Lano 2 " til 2210 ( det koster 2kr per melding)

-MALIN

 • Skrevet: 28.aug.2011
 • Klokken: 11:11
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 13

Puh.. Endelig kan jeg legge meg på sofaen!

Da ligger jeg rett ut på sofaen, det er fortjent syns jeg!
Nå er sjokoladekaka lagd,muffins og gele, nå står det bare og venter på så det kan bli spist opp i morgen, dagen idag har vært ganske slitsomt, Molly har ikke vært helt fornøyd og krevd masse oppmerksomhet, sovet lite, noe som ente med at hun skrek og skrek, gikk og la hun i senga si i 20.00 tiden og hun sovnet med en gang, tror den lille kroppen var sliten.

Når unga var i seng så hadde jeg lyst og legge meg selv, men her måtte det lages kaker, Lotte skal ha barnebursdag i morgen..
Dan er og bytter motorsykkel så det var ikke mye hjelp og få, men det er utrolig hva man klarer når man innstiller seg på at man SKAL klare det :)
Nå gleder jeg meg til i morgen så Lotte kan feire med alle de fine jentene i klassen, hun gleder seg veldig og det skjønner jeg godt, husker så godt ifra jeg var liten, ingenting var mer stas og ha alle jentene i klassen på besøk.
Nå skal jeg ikke bruke hele kvelden på og blogge, men jeg må jo oppdatere litt.. He he!
Nå skal jeg ligge på sofane og vente på at min kjære kommer hjem.


Lotte og Mia er klare for senga i sine one piece pysj! :D

Har du stemt på Jenny idag? Hvis du vil så kan du gjøre det ved og skrive " Lano 2" til 2210

God helg alle sammen..

-MALIN

 

 • Skrevet: 26.aug.2011
 • Klokken: 21:42
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 18

Videoblogg: Jenny og Molly.

Vil du stemme på Jenny i lano konkurransen? Send " lano 2 " til 2210.. Vi er nærme! :D

-MALIN

 • Skrevet: 25.aug.2011
 • Klokken: 08:10
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 16

Plutselig ble det en helt ny verden.

Idag har Dan og jeg henta brillene våres og vips så ble det en helt ny verden :-D

-MALIN

Badenymfen min.

Molly ELSKER og bade, hun blir så rolig og sparker ivrig med beina sine, ingenting er bedre enn barn som liker og bade, heldigvis liker alle jentene mine det..
Jenny gleder seg til Molly blir litt eldre for da skal dem bade sammen, tror dem kommer til og få mye glede av hverandre oppover åra, gleder og gruer meg litt.. Hehe.

Må bare legge ved et bilde til....

Molly titter ivtig rundt seg når hun ligger på magen og vips så ligger hun på ryggen, tror ikke hun snur seg bevist ennå, er nok bare hode som er litt tungt og holde når det vipper litt på siden.

Nå sitter jeg her og blogger litt, Jenny sover og Molly ligger på gulvet og titter..
Lotte er på skolen idag og skal ha med seg ei venninne hjem, egentlig så burde jeg skrive opp en liste med hva jeg trenger og handle inn til lørdag, Lotte skal ha bursdag med alle jentene i klassen sin da, men tror jeg venter til Lotte er hjemme så kan vi gjøre det sammen, er morro for hun og plalegge sin egen bursdag :-)

- Vil du stemme på Jenny i lano konkurransen så send "lano 2" til 2210 (det koster 2kr pr melding)

-MALIN

 • Skrevet: 24.aug.2011
 • Klokken: 13:02
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 20

Donald konkurranse.

I samarbid med egmont serieforlag så har vi blitt enige om at jeg skal ha en konkurranse på min blogg, dette er en konkurranse iforbindelse med skolestart, premien er 1års abonnement på baldet til en verdi av 1900kr, en utrolig fin premie..

Hundretusenvis av norske barn har lært å lese gjennom underholdende, faktabaserte og kunnskapsbyggende Donald-historier. I anledning skolestart, er derfor fredagens utgave av Donald Duck & Co forvandlet til et stort glupingspesial-nummer.

I den spesielle skolestart-utgaven blir blant annet barna selv og en rekke kjente personer som kunnskapsminister Kristin Halvorsen, språkviter og forfatter Helene Uri og professor i sosialantropologi Thomas Hylland Eriksen, spurt om hva de har lært av Donald Duck & Co.

Halvorsen sier blant annet at hun har lært at barn ofte kan være smartere enn voksne, og Uri forteller at hun lærte en mengde geografiske navn som Gobiørkenen, Sargassohavet og Andesfjellene.

I tillegg får barna servert en rekke morsomme glupingoppgaver og morsomme historier der Donald og vennene hans får brynt sine små grå.
Du skal fortelle meg hva DU har lært av donald duck og vennene hans.?

Gleder meg til og lese hva du har lært og bladet er ute i butikken for salg nå, løp og kjøp! :D

-MALIN

 • Skrevet: 24.aug.2011
 • Klokken: 08:07
 • Kategori: Konkurranse
 • Kommentarer: 32

Jenny på shopping.

Trenger jeg og si mer? :p
Jenny SKAL bære posene når vi handler, uansett hvor tunge dem er..
Det er ganske herlig når hun tusler rundt med poser som subber etter seg.

Jeg hadde blitt veldig glad om du hadde stemt på Jenny i lano konkurransen, nå som vi faktisk har kommet SÅ langt så hadde det vært morro og vunnet ;-)
Hvis du vil stemme så sender du "Lano 2" til 2210.
Takk til alle som har stemt og fortsetter og stemme :-)

-MALIN

Kåring av lano ungen 2011

Da er kåringen av lano ungen i gang, Jenny ble fylkesvinner og det er takketvære alle dere som har stemt på hu, tusen takk! :-D
Nå skal selve lano ungen bli kåret og man kan stemme hver dag frem til 22september.
For og stemme på Jenny så skriver du "Lano 2" og sender det til 2210.
Du kan også følge med på konkurransen ved og gå inn på http://lano.no/fylkesvinnere
Håper du tar deg tid til og stemme og husk man kan stemme HVER dag :-)
Takk til alle dere som vil stemme!! :D :D

-MALIN

Tran!

Jenny og jeg har nå rydda kjøleskapet og vasket det, så tenkte jeg og prøve og gi hu tran, hun ville jo selvfølgelig smake.. Hu ble helt stille når hun fikk det i munn så sier hu "Mmm,meer"?
Så nå blir det tran hver dag på hu også :-)

Ø: Får barnet ditt tran?

-MALIN

Hilsen ifra Jenny og Lotte.

Nettet vårt funker ikke, så da er det godt jeg har mulighet til og mobilblogge ;-)
En liten hilsen ifra Jenny og Lotte, nå er Lotte på skolen og koser seg.

-MALIN

 • Skrevet: 19.aug.2011
 • Klokken: 08:49
 • Kategori: Mobilblogging
 • Kommentarer: 6

Første skoledag.

Idag var det første skoledag så nå har jeg ei jente som går i 2 klasse, utrolig rart og tenke på!
Tror Lotte syns det var veldig koselig og møte alle sammen igjen, virka hvertfall sånn.
Nå ligger Jenny og sover så da utnytter jeg tiden til og legge meg litt på sofaen med en sovende Molly på brystet, det er så godt.

Ser det er fler av dere som har prøvd og tippe vekta til Molly, noen av dere har vært veldig nærme.
Hun veier nå 6897gr og var 61cm lang, akkurat helt perfekt, hun er nå 8uker.
Kontrollen gikk veldig bra igår, Molly er veldig sterk i nakken sin, kommuniserer bra og "prater" masse, dem var veldig fornøyde med hu, ingenting gleder en mor mer enn og høre slike ting om sine barn.

-MALIN

6-ukerskontroll!

Nå tusler Molly og jeg avgårde på 6 ukerskontroll, 2 uker forskinket men.
Blir spennende og se hvor mye hu har vokst :D noen som vil tippe vekta? :p

-MALIN

Spiestua våres.

På onsdag så dro vi og kjøpte nytt spisebord, vi hadde et gammelt et som var over 20år så nå ville vi ha en som var litt mer ungdommelig og etter litt surfing på finn.no, så fant jeg det jeg ville og heldigvis så var det heller ikke solgt, så da sendte je Dan avgårde for og hente bordet, det fulgte også med to tileggsplater så nå er det plass til 12 rundt bordet hvis vi skal få mange gjester en gang..
Vi har også kasta ut kjøkkenbordet så nå spiser vi kun i spisestua og det er MYE koseligere, kjøkkenbordet blei litt lite og når Molly skal begynne og spise og få sin egen tripp trapp stol så hadde vi ikke hatt sjangs til og få plass på kjøkkenet, derfor måtte vi ha stort nok bord i spisestua.
Så nå vi hadde fått opp spisestua så ble veggen så tom, en stor kald hvit vegg, først pratet vi om og få tapet der, men etter litt frem og tilbake så malte vi veggen lilla, fargen heter "natt" og nå driver vi og titter litt på wallstickers som kan pynte opp veggen litt :)

Nå har jeg ikke no bildet av hvordan spisestua var før, men det var bare kjedelig. Men nå er vi ganske fornøyd med den, det skulle ikke så veldig mye til egentlig :) 

Q: Hva syns dere?

Jeg så forestten at lano konkurransen er avsluttet og at fylkesvinneren er kåret, jeg har ikke hørt no om at Jenny er fylkesvinner, så at hun lå på 1.plass i akrshus. Men det er morro og være med selvom man ikke vinner. Men ifra 22 august til 5september så skal man begynne og stemme på nytt igjen så skal dem kåre lano ungen., så vet dere det! =D

-MALIN


 • Skrevet: 16.aug.2011
 • Klokken: 13:12
 • Kategori: Huset
 • Kommentarer: 27

Mandag 15.08.2011

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, Jenny sover, Lotte ble med bestefar hjem istad og Molly får sitt siste måltid av Dan før hun skal sove for kvelden.
Når Lotte sto opp idag tidlig og det var tidlig også fordi hun viste hu skulle få pakke når hun våkna, så hun kom og la seg i senga sammen med meg og Molly så åpnet hun gaver, etter det spiste vi god frokost alle sammen, ikke Dan siden han var på jobb og etter det så skulle vi ut og gå litt, det var litt opphold så vi utnytta muligheten, det tokk ikke veldig lang tid før det begynte og regne no helt sinnsykt, jeg ble klissblaut, Molly lå godt nedi dyna si, Jenny hadde regnklær og Lotte satt på med ei venninne vi møtte hjem, men så utrolig godt det er og komme hjem og ta på seg tørre klær når man har vært kald sånn..

Til middag idag så sto det pannekaker på menyen etter Lotte sitt ønske og det fikk hun selvfølgelig, kjøpte også inn sjokoladepudding til dessert, men før vi fikk spiste den så ville hun sove hos bestefar i natt, så Jenny,Dan og jeg spiste dessert aleine.


Lotte og Molly var klar for bursdag igår :)


Bollemor <3


Lottemor blåste ut lysa og hun hadde 2 kjærester.. Bildet ble tatt igår!En blaut Jenny.


Og slik er resultate av pannekake spisingen til Jenny =)

Nå skal jeg rydde litt her og hoppe i dusjen før det er natta imorgen så håper jeg på fint vær, vil ut og gå i sola eller hvertfall opphold.

Nå er det heller ikke lenge til lano konkurransen avsluttes, det er den 22 august. Så vi vil veldig gjerne ha fler stemmer, du har ikke lyst og stemme på Jenny, vi blir veldig glad for alle stemmer..
Hvis du vil stemme så kan du gjøre det ved og trykke HER så trykker du på "<3"

-MALIN

 • Skrevet: 15.aug.2011
 • Klokken: 21:16
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 34

Verdens fineste Lotte er 7år idag.

Verdens beste Lottemor er 7år, helt utrolig og tenke på!
Igår hadde vi voksen bursdag og når skolen starter igjen så skal vi be dem i klassen, idag så står det pannekaker på menyen Lotte sitt ønske og gele til dessert, har man bursdag så har man bursdag..

Jeg husker så godt for 7år siden da lå jeg på sykehuset med rier nå, at det er 7år siden er helt utrolig det føles ut som det skjedde i går,
Årene har gått veldig fort, men samtidig gått sakte i perider :)


Tenk for 7år siden så var Lotte så liten. Veide 3800gr og var 51cm lang <3 '

Gratulerer med dagen jenta mi! <3 Mamma elsker deg.

-MALIN

 • Skrevet: 15.aug.2011
 • Klokken: 09:56
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 59

Ugletrekket er til salgs.

Nå som jeg har byttet til city cross så passer ikke ugletrekket lenger :(
Derfor har jeg bestemt meg for og selge det med tung hjertet, siden vi er ferdig med barn nå så er det kanskje noen andre som vil få like mye glede av det som meg? :-)
Trekket er kun brukt i 6uker og ser HELT nytt ut, det kan også brukes begge veier, på andre siden er det prikker.
Verdens fineste trekk og jeg kan nesten garantere at det ingen som har lik.

Dette er det eneste bildet jeg hadde på mobilen av ugletrekket, ikke bry dere om det slitene ansiktet mitt. Haha!
Prisen på trekket: 350kr!
Hvis du er intr så send meg en mail på: Malla657@hotmail.com

-MALIN

Vedens fineste vognpose.

Min bestemor har laget vinterpose til Molly og den ble så utrolig fin, så jeg må legge ut bilde av og vise dere! :-)


Her ser dere hele posen, denne er stor så den kan hun ha hele vognperioden sin :)


Og sånn er den inni, barbapappa som falt veldig i smak hos Jenny. Hehe.

Nå er det ingen fare for at Molly skal fryse til vinteren, denne posen er veldig tykk så den vil være super på kalde vinterdager.

Q: Hva syns dere?

-MALIN

 • Skrevet: 13.aug.2011
 • Klokken: 20:49
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 31

Ikea.

Idag er vi en tur på ikea, en del folk og Jenny som begynner og bli utoldmodig.

Nå skal vi spise pølser så skal vi hjem
:) hva gjør dere idag?

-MALIN

 • Skrevet: 13.aug.2011
 • Klokken: 14:12
 • Kategori: Mobilblogging
 • Kommentarer: 5

Tottejente?

Får vi enda ei tottejente i hus tro? :P

-MALIN

Trenger sårt litt hjelp.

Jenny har jo snart bursdag og da fyller hun 2år, det er nok ikke altfor lenge til jeg får spørsmål om hva hun ønsker seg og trenger, jeg har skrivd opp en LANG liste med vinterklær eller generelt klær, men hun må jo også få litt harde pakker, men jeg kommer ikke på noen ting hun absolutt trenger eller ønsker seg av leker, hun har egentlig masse leker, men noen ting må det da være?
Jeg er ikke veldig flink til og tenke og gir fort opp, så om dere har noen forslag til hva som er morro og få i bursdag til ei jente som fyller 2år, så skriv det gjerne opp! :D


Tenk at denne lille jenta snart fyller 2år..

-MALIN

 • Skrevet: 10.aug.2011
 • Klokken: 17:21
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 49

Nå er det lenge siden..

Ja, nå er det lenge siden jeg har satt meg ned på dataen for og blogge, det er så lett og mobilblogge.
Men nå som Molly sover og Jenny leker så må jeg utnytte muligheten.

Idag er Molly 7 uker, jeg syns tiden bare går fortere og fortere, hun er ei veldig nyskjerrig jente og har ikke mye tid til og sove på dagen, utenom når vi kjører bil. Heldigvis sover hun hele natten og det er vel egentlig det viktigste, nattesøvn er viktig for alle!
Hun har blitt kjempe sterk i nakken sin og holder det oppe lenge av gangen, hun kan bli veldig hissig hvis hun ikke kommer fremover, hun prøver så godt hun kan og dra knæra opp under seg, men det ender bare med at hun blir hissig.
Hun elsker og bli bært rundt på og bli synget for, hun liker og ligge for seg selv og ikke inntil, noen ganger så er det greit og ligge oppå brystet om kvelden, men det alle beste er og ligge aleine i senga si.
Dan og jeg har sterk følelse på at hun kommer til og bli ei veldig sta og bestemt jente, kan se tendener til det allerede.. Hihii!


Se, så sterk hun har blitt! :D


Nå er det ikke lenge til hverdagen begynner igjen, unga på skolen og vi blir vekt av vekkeklokka.
Skal innrømme det at jeg gleder meg til og komme igang med orntlig rutiner igjen, men gruer meg til at vi opp seinest 07.00, i sommer har jeg blitt skikkelig bortskjemt med unger som sover til rundt 09.00 hver dag.
Idag så lå vi alle sammen til nesten 09.30 før vi sto opp, da spiste vi god frokost og nå leker Jenny med dukka si og Mia spiller på dataen, Lotte er hos pappen sin og kommer hjem i morra.
Men nå må jeg brette litt klær før Molly våkner og vil ha litt mat igjen, alt må gjøres når man har mulighet.

Tenkte også og minne dere på lano konkurransen, nå er det ikke lenge til dem skal kåre fylkesvinner, den blir kåret 22.august og kåring av lano ungen blir kåret 5.september, så vi vil gjerne ha fler stemmer.
Hvis du vil stemme så kan du gjøre det HER.


Verdens fineste Jenny, bildet ble tatt i danmark på ferie.


Jeg ønsker dere alle en super dag, her regner det rett ned og er 12grader, er dette begynnelsen på høsten? Isåfall så gleder jeg meg ikke veldig merker jeg..

-MALIN

 • Skrevet: 10.aug.2011
 • Klokken: 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Testing av den nye vogna.

Det ble en emmaljunga city cross, den er en drøm og trille, utrolig lett og go.
Fargen på vogna er grå med søte sauer inni :)
Bagen er heller ikke så liten som jeg trodde, Molly har ennå god plass i den, regner med hu kan bruke den til rundt 4-5mnd alderen, da ville ikke Jenny ligge lenger i bag, hun ville opp og se litt, har på følelsen at Molly er ganske nyskjerrig også, virker sånn hvertfall ;) hihi.

Og forestten, jeg selger en svart city bag, den ser ut som ny. Hvis noen av dere er interresert så send meg en mail på: malla657@hotmail.com

-MALIN

Gammledager.

Lotte og Mia syns det var veldig morro og bli tatt bilde med denne app'en, dem later som dem levde i gammledager for da ble nemnelig bildene slik som dette fikk jeg høre ;)
Nå skal jeg henge opp litt klær, imens Molly sover.
Mia, Lotte og Jenny spiller x-box.
Ha en fin dag alle sammen :-D

-MALIN

Jenny er også baby innimellom.

Selvom Jenny vet godt at hun er storesøster så leker hun baby innimellom, så når hun vil være baby så legger hun seg under babygymmen til Molly :-)

Her er Jenny under babygymmen :P
-MALIN

 • Skrevet: 06.aug.2011
 • Klokken: 15:31
 • Kategori: Mobilblogging
 • Kommentarer: 9

Her knipses det til alle døgnets tider.

Jeg vil gjerne ta bilder av unga HELE tiden, jeg vet at tiden går så fort når man har barn derfor vil jeg dokumentere alt sammen, men det blir jo vansklig og ta bilder hele tiden.
Så igår kveld tokk jeg noen bilder av Molly, babytiden går så utrolig fort og jeg vet jeg vil angre hvis jeg hadde tatt lite bilder, derfor prøver jeg heller og ta litt for mange selvom jeg ikke tror at det går ann og ta for mange.? Hehe


En våken og nyskjerrig Molly.
Jeg vet at jeg ikke kommer til og huske hvor små hender Molly hadde da hun var liten, men da kan jeg ta frem dette bildet og se at hun faktisk har hatt så søte små hender <3


Verdens søteste tottelotter <3


Q: Er dere flinke til og ta masse bilder?

- Vil du stemme på Jenny i lano konkurransen, kan du gjøre det ved og trykke HER.
Tusen takk til alle som stemmer på hun =D

-MALIN

 • Skrevet: 05.aug.2011
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 17

Oslo tur.

Idag koser vi oss i oslo med et vennepar, Jenny og Lotte er hos bestemor og koser seg :-)

-MALIN

Dagens smil.
Hahaha. trenger jeg og si mer? :P

-MALIN

 • Skrevet: 03.aug.2011
 • Klokken: 13:05
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 23

Kjolejentene mine.

Idag har alle jentene mine pynta seg med kjoler, det er no sinnsykt varmt ute idag.
Nå er vi på bauhaus og titter på litt baderoms innredninger, har planer om og pusse opp badet etterhvert :-)

Q: Har dere fint vær?

-MALIN

Emmaljunga edge duo + Kiddo tripp trapp stol, til salgs.

Jeg selger vognen til Molly og en Kiddo tripp trapp stol, dere kan dere lese annonsen og er dere interesert så send meg en mail eller send meg en melding (nr mitt står i annonsen)..

Grunnen for at jeg selger vognen til Molly er fordi jeg rett og slett har vogndilla og vil nå prøve ut city cross, vognen er i fin stand og pent brukt, vognen er en 09 modell! :)

Annonsen finner du HER.


Verdens fineste jenter <3


Ha en fin dag alle sammen, etterpå skal jeg hente bagen til city cross'en og resten av vogna får jeg i slutte av uka :-)

-MALIN

 • Skrevet: 02.aug.2011
 • Klokken: 08:30
 • Kategori: Til salgs!
 • Kommentarer: 25

Se så stor jeg har blitt.

Se hvor stor jeg har blitt, ting begynner og bli mer morro nå, jeg elsker og ligge og se på lekene mine på babygymmen, men det som er aller morsomest er og se og høre mamma og pappa prate, da smiler jeg masse! Til fredag skal mamma ta meg med på helsestasjon og veie meg og måle meg, hu syns det er SÅ morro og se hvor mye jeg legger på meg, for 1,5uke siden veide jeg akkurat 6kg.
Nå mens mamma skriver dette så ligger jeg rett ut og halvsover, jeg får mat og koser meg.
Også har jeg blitt så flink til og sove om natta, nå sover jeg som regel hele natta ifra 23 tiden, det er veldig godt for mamma og meg :D
Dette var en liten oppdatering ifra meg som vokser og blir stor for hver dag..

-MOLLY

Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits