august 2009

Grey's Anatomy og Sykehusbesøk

Fy fader å jeg gleder meg til 21.40, å det er ekstra bra denne sesongen for det går jo på MANDAGER og TIRSDAGER :-)
Jeg bare elsker denne serien å har gleda meg hele sommern til at det skal begynne igjen, så jeg må ta frem litt skillingsboller så Dan og jeg kan kose oss :-)
Jeg lever meg helt inn i serien, sitter og griner og ler omhverandre^^

greysanatomy1

Ja, du leste riktig.. Dan og jeg har vært på sykehuset idag, men ikke iforbindelse med no fødsel akkurart, jeg har kjent veldig lite liv det siste døgnet så jeg ringte inn å fikk beskjed om å komme inn til en sjekk.
Først ble vi tatt imot av en hyggelig sykepleier som tokk belte på magen min som skulle registrere kynnere,hjerterytmen, og ikke minst bevegelsene til lillemor, der skulle jeg ligge i 30 min å trykke på en knapp hver gang jeg kjente liv, fikk 2 sukkerpiller som skulle få lillemor til å bli litt aktiv ;-)
Der lå jeg å kjente etter spark og hørte på nydelige hjertelyd, å jeg blir en smuleflau når jeg har med meg Dan, greit han syns det er kjedelig i lengden, men han titta i alle skap, skrudde på gyn stolen, smørte fingern sin inn i ultralyd gele osv osv. Blir så flau, er så redd det plutselig kommer inn noen å der sitter Dan å skrur på di skålene man skal ha beina oppi denne gyn stolen, men heldigvis kom ikke inn noen..;)
Når vi var ferdig med den undersøkelsen skulle vi vente på lege, som skulle ta en ultralyd på meg for å se om alt var bra. Det var en spesiel lege, hun sa nesten ikke noe til oss, det hun sa var at alt så fint ut å at babyen veien rundt 4,3kg, hun kunne ikke si at det kom til å stemme helt 100%..
Men etter di målene hun hadde tatt av lillemor idag, så kom hu fram til 4,3kg å det er sinnsykt mye, så jeg er glad jeg har født før for å si det sånn ;-)
Men alt var bra, og vi ble sendt hjem å fikk vente på fødsel, kommer det ikke no fødsel iløpet av uka, skal jeg på overtidskontroll i begynnelsen i neste uke(håper jeg slipper det)

1226001034000ahuskam2243603m
Ganske så fansy nytt sykehus, men vansklig å finne frem om man ikke er så kjent..

Men nå skal jeg finne frem skillingsboller så skal jeg vente på Grey's :-D
 • Skrevet: 31.aug.2009
 • Klokken: 21:08
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 12

Helgen 28-30 august

Denne helgen har egentlig bare vært en slappe av helg og ikke minst vente vente på baby helg ;-)
Lotte har vært hos pappaen sin og Mia har dratt til mammaen sin så det har bare vært Dan og meg denne helgen, vi har kost oss sammen bare vi to for det kan jo bli lenge til neste gang vi får en hel helg aleine igjen, om lillemor bestemmer seg for å komme ut snart.
Har dato for å bli satt igang å det er 11.sep å det syns jeg er altfor lenge, liker ikke ordet overtid, har lest så masse rart om det, barn som har blitt så store at dem har dødd i mors mage osv, å det er så trist :(
Merker at bevegelsene hennes blir mindere, men man skal kjenne barnet godt hver dag.
 
Fredag:
Var Dan og jeg ute å spiste på bislett kebab, sinnsykt god kebab og veldig billig der, så der koste vi oss på fredag, virkelig til å anbefale ;) Ellers tokk vi oss en tur på alnabru å titta litt.
Leverte Lotte til pappaen sin og Mia til mammaen sin, egentlig det vi gjorde på fredag ;-)

dsc01897
Termindato bilde.. 40+2 :-)

dsc01891
Det står det på t-shorta-- "Baby under constraction" Kjøpt på www.lillemille.dk

lørdag var Dan å skrudde bil nesten hele dagen å jeg var hos ei venninne, vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, men jeg hu hadde kjøpt masse fine klær til lillemor og jentene, jeg fikk klæra til lillemor nå så ville hun gi gaven til jentene selv å det skjønner jeg, for det var sinnsykt fine gaver hu hadde ordnet, skal legge det ut når dem får det :-)
Her er klæra:

dsc01899 dsc01900 dsc01901 dsc01902
dsc01903

Masse masse fine klær fra str:62-74 å det er så godt å få klær som er litt store, for da har vi noe å vokse i etterhvert!
Tusen takk Anniken, du er verdens beste jente :-)

Søndag: Vet ikke helt hva vi skal idag jeg, Lotte kommer hjem hvertfall det er det eneste vi vet som skjer ennå, kanskje lillesøster vil komme ut idag ogsp? hvem vet? :-P

Håper dere alle sammen har hatt en fin helg å får en fin søndag i sola, nå skal vi stikke på bensinstasjonen å kjøpe nystekt brød til frokost, fikk så lyst på det :-)

Blogges! :-D

 • Skrevet: 30.aug.2009
 • Klokken: 10:25
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 12

Idag er termindatoen, 28.8-2009


Jess, idag har jeg termin å her sitter jeg fortsatt :-O Vet at det ikke er mange som føder på termindatoen, men siden jeg gjorde det med Lotte så har jeg egentlig håpa på at det skjer denne gangen også ;)
Men her sitter jeg uten noen tegn til at det kan skje fødsel etterhvert, jeg våkna idag tidlig å blei nesten skuffa når jeg ikke merket noe til smerter.. Tenk her sitter jeg å venter på di vonde smertene, å når di smertene kommer så vil jeg sikkert ikke føde alikavell.. Haha
Men det er ikke bare jeg som er utoldmodig, Dan venter og venter han også.. Vi våkner om monringen og ser på hverandre å sier"det kom ikke no baby inatt heller":-p
Men hvertfall det er jo litt spennende også dette her, man vet aldri når og hvor det skjer, plutselig bare går vannet, og plutselig får man bare vondt.. Så vi får se åssen denne fødselen starter ;-)

40 uker gravid:

211220083
Bevis på at det ligger en bittebitte liten spire i magen min.. 23.12-2008

Rart å tenke på at dette er det første bevise på at det ligger en mini mini baby i magen min som skal vokse seg stor og sterk i hele 40 uker så er den klar til å komme ut i denne verden, å dagen er idag! :)
Det har gått utrolig fort..

Alle dere som er gravide: kos dere å nyt tiden som gravid, for snart sitter dere der å tenker sånnsom jeg gjør nå, det går så utrolig fort! :-) Lykke til alle gravide.

Jentene var på sin første turn time igår å det var  virkelig populært å veldig veldig morro.
Begge jentene hoppe rundt der å smilte hele tiden, var utrolig godt å se, så dette ville dem være med på mere.
Dem danset, lekte stiv heks,hadde hinderløype og blei kjent med hverandre, jeg satt å så på å smilte hele tiden, var så stolt når jeg så på dem, dem lærte jo så fort :-O
Å Lotte så på meg innimellom å hver gang hu så på meg så smilte hun skikkelig til meg, så jeg forsto at Lotte syns dette var virkelig virkelig morro :-)

Jeg tokk bilder, men det er så masse barn på dem, så jeg vil ikke legge dem ut, desverre!:(
 • Skrevet: 28.aug.2009
 • Klokken: 10:38
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 14

Gym og turn

Hva innebærer det for no egentlig?
Jeg har meldt på jentene på turning som kommer til å være hver torsdag frem til jul, jentene gleder seg veldig å det gjør jeg å.
Er jo godt for dem å ha en aktivitet som man er på fast en gang i uka, så kan dem gå der frem til dem skal begynne på skolen så kommedem helt sikkert til å ville begynne på noe annet. hehe
Men gym og turn, det er sånn å klatre i ribbevegger,hoppe på tjukkass,leke stiv heks osv.?
Det er prøve time idag, så vi får se hva dem gjør der å om jentene vil gå der i det hele tatt :-P

1222786967normal

Idag blir det pannekaker til middag, ungas favoritt(å min), det er jo sååå godt :-D
Så nå står røra klar i kjøleskapet, så skal jeg hoppe i dusjen,lage middag til min kjære kommer hjem så skal vi på turning med jentene.

pannekaker225b

Ha en fin dag/kveld videre dere alle sammen


 • Skrevet: 27.aug.2009
 • Klokken: 15:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Hjelpsomme jenter og 40 uker gravid

Igår så skulle Dan stable ved som han har kløyvet opp å det var ganske mye, så jentene ville hjelpe til å det syns Dan var kjempe fint å dem var utrolig flinke, dem fikk stablet opp alt sammen..
Dem var så stolte når dem var ferdig å jeg kunne se på dem at dem var veldig fonøyde med innsatsen sin ;-)

img2476
"Ta bilde av oss a Mamma!" :-)

img2478
"Plukke Plukk!"

img2479
Også må man stable litt ;)

Imorgen skal jentene begynne på turning, så det blir den første "timen" dems imorgen, kan si det er to veldig veldig spente jenter..
Så imorgen skal jeg ut å handle nye gymsokker og en turnebukse som dem kalte det.
Blir spennende å se om dem syns det er morro.

Oooog idag er jeg 40 uker gravid, det er bare 2 dager til termin.
Håper hun vil komme ut snart til oss, krysser fingra for at hun vil ut iløpet av helgen hvertfall. :-)

dsc01885
 40 uker gravid og fødeklar


 • Skrevet: 26.aug.2009
 • Klokken: 12:29
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Svar på spørsmålsrunden min

Fikk ganske mange spørsmål så her er svara:
Kos dere ;)

Fortell om forsjellen fra graviditeten nå å når du var 15?

Forskjellen å være gravid som 20åring og 14åring har vært ganske forskjellige, men også like på noen måter.

Når jeg var 14: gikk jeg på grunnskolen,bodde hjemme,hadde ikke økonomi,var alene om svangerskapet,usikker,redd,fikk trygd

 

Når jeg var 20år: Har fast jobb,eier hus,stabilit forhold, god økonomi,mer sikker på meg selv,har utannding.

Jeg syns dettte har vært litt tryggere svangerskap med tanke på at jeg har økonomi,jobb og stabilit forhold.


Hva andre navn hadde du til Lotte?

Fikk først vite at Lotte var en gutt så da hadde jeg noen guttenavn:

Sondre

Oliver

 

Så fikk jeg vite det var en jente:

Alexandra

Emma

Lotte


Hvor ofte er Mia hos dere?

Mia bor hos oss 50%

 

Var lillemor planlagt?

Lillemor var ikke planlagt, men veldig ønsket og elsket fra dag 1.


Hva jobber du med?

Akkurat nå jobber jeg i en studentbarnhage på en små avd.


Skal du gå mer skole etterhvert/studere?

Det har jeg lyst til, men akkurat når vet jeg ikke.

 

Hvordan synes du det har gått å være gravid som 15 åring og samtidig skulle ha ungdomstiden din?
Jeg selv syns det har gått veldig veldig bra, har ikke fått gjort alt som alle vennenne mine har fått gjort som å gå ut når dem vil, dra på jenteturer osv. men føler selv jeg har fått opplevd mye. Har selv vært på turer med venner, men det må planlegges godt først, å når man er ute å koser seg med venner så setter man ekstra pris på det å(hvertfall jeg)

Men andre på min alder sysn sikkert jeg har opplevd lite og har hatt litt ?kjedelig? liv, men jeg er fornøyd å det er det viktigste.


Synes du at du liksom måtte vokse opp og at du savner det og bare være "ungdom"?
Nei, egentlig ikke.. Når jeg ser på mange på min alder om hvordan dem er å oppfører seg så er jeg veldig glad jeg lever det ?voksenlivet? jeg gjør.

Også er jeg litt ungdom innimellom når jeg tar meg en tur ut ;-)


Hvordan oppførte utenforstående seg mot deg når du fortalte at du var gravid med Lotte?
Veldig bra, mange positive og hyggelig mennesker, som kjøpte inn gavner og stash når Lotte blei født.. Jeg selv føler ikke jeg har opplevd noen stygge kommentarer. Men det er jo selvfølgelig folk som har sett litt ekstra på meg siden jeg er så ung, jeg fikk spm om på toget av billettmannen om jeg var ofte trillepike, å jeg turte ikke å betale for barnebiellet på bussen når jeg var høygravid, for da bare så sjåføren dumt på meg.


Bor Mia hos dere fast?

Mia bor hos oss 50%

 

Hva slags forhold har du til Lottes pappa?

Et helt vanlig forhold å det er viktig for Lotte sin del

 

Har du kontakt med andre unge mødre?

Jeg har egentlig veldig lite kontakt med andre unge mødre, jeg kjenner eller vet om noen, men har ikke no spesiell god kontakt med noen.

Vet om flere jeg kjenner nå som er gravide så kan jo hende jeg får meg noen GODE venninner.

 

Hvis du skulle fått en gutt nå, hva skulle han hete?

Det er hemmelig, for vi vil ikke at noen andre skal bruke det, men kan si en ting. Det er veldig spesielt og veldig veldig fint.


Hva synes du om de 16-17 åringene som planlegger barn?

Det å planlegge barn er et ganske stor skritt tror jeg( ikke har jeg fått gjort det selv), men kan se for meg at det er ganske spesilt, sette seg ned for å prate om at man vil ha barn sammen å ha masse sex for å bli gravid.

Det å sette seg ned å prate om å bli gravide for et par på 16år ,som ikke har utannding,mest sannsynlig bor hjemme,bor hver for seg,å ikke jobb er ganske så rart syns jeg. Men alle folk er forskjellige å man elsker barna sine uansett hvem alder man får dem i, å 16åringer kan være like gode mødre som ei på 30..

Men man vet virkelig ikke hva man går til når man får barn.


Har du og Dan planer om å gifte dere?

Nei, det har vi ingen planer om! Men hvis vi skal det blir det når vi er godt voksene og har masse penger ;) haha


Hvis du hadde visst det du vet nå om hvordan det er å være med på "unge mødre", ville

du blitt med?

Jeg elsker slike programmer å ville selv delta på et slik program for å vise lille norge at man kan klare seg bra selv om man er 14år og gravid..

Men sånn TV setter sammen ting så ville jeg ikke vært med, dem hoppet fra en episode til en annen episode og klippte og limte akkurat som dem ville, å det visste jeg også at dem kom til å gjøre, men ikke fullt så mye.


Hvis du kunne reist hvor som helst i hele verden, hvor ville du dratt?

USA

 

Hva ville du helst blitt i livet, om du fikk velge?

Ambulansje sjåfør


Er du fornøyd med yrket ditt?

Er utanndet hjelpepleier, er veldig fornøyd med det, men lite jobber å få i det yrke.


Synes du at det å bli ung mor har forandret mulighetene dine til lengre studier osv?

På en måte så har det forandret litt ang studie, jeg har alltid hatt lyst til å gå hjelpepleier, å det har jeg gjort å er utanndet hj.pleier.

Men når jeg var ferdig med det så ville jeg gå ambulanse, og jeg søkte å jeg kom inn også, men måtte takke nei. Fordi vi var 4stk i en liten leilighet så vi bestemte oss for å ta opp lån å kjøpe oss hus, for vi trengte et større sted å bo.

Å da er vi avhengi av 2 inntekter.


Hvilke navn har dere til babyen?

Det er hemmlig.


Er Mia hos moren hennes noen ganger?

Mia er hos moren sin like mye som hu er her.


Er Lotte hos faren/med farens familie?

Lotte er hos faren sin anhver helg,påske,jul,nyttårsaften osv.

 

Hvor gammel var Lotte når dere flyttet sammen med Dan, og hvordan var forandringen for henne?

Da var Lotte 2,5år å hun elsket Dan fra dag en, han hadde jo med seg Mia så tror egentlig ikke hun tenkte så mye over det, det eneste som var forkjell var at jeg hadde en kjæreste og Lotte fikk en ?søster?.

Bare 3mnd etter vi hadde blitt sammen så dro vi til spania alle 4, å alle glei rett inn i den nye hverdagen til å bli en ?stor familie?


Sier Lotte pappa til Dan?

Nei, hu sier Dan J

 

Dan er pappaen til Mia ikke sant?

Dan er pappaen til Mia

 

Hva sa pappaen til lotte om å bli pappa?

Det er en ting som jeg ikke vil svare på.

Men kan si en ting som gjaldt oss begge to, at det var ikke akkurat drømmen å bli foreldre som 14 og 15åringer..

 

kan du ha videoblogg?

Det kan jeg prøve meg på en dag.

 

 

Var det du som var med på serien unge mødre?

Ja, det stemmer

 

Hva sa foreldrene dine da de fikk vite at du var gravid med Lotte?

Det var egentlig ikke så mye å si, dem fikk vite det når jeg var nesten 6 mnd på vei, men dem tokk det veldig fint fra dag en og det gjorde hele familien min.

Dem har støttet å hjelpet meg, så jeg har fått utannding,vært litt ungdom bare det å sove ut om morran.

Skal ikke si det var knirkefritt, dem fikk  selvfølgelig sjokk å satt oppe mange netter for å finne ut åssen jeg skulle bo, fullføre skole osv. men med en god familie som ser løsninger i ting og tenker fremover så har det gått overraskene bra.


Kan du anbefale andre å bli mødre i såpass ung alder?

Nei, absolutt ikke! Kan egentlig ikke anbefale å få barn i det hele tatt når man ikke har utannding,fast jobb og bor hjemme.

Men hva mennesker gjør er opp til dem selv, å jeg beundrer alle som velger å få barn så tidlig, for det er veldig tøft til tider.


Hva slags musikk liker du?

Typisk NRJ musikk


Favorittfilm?

Ja, si det.. er egentlig ikke no sånn film elsker, men elsker jentefilmer, som:

Mars og Venus

Knouket up

I dine sko

Noen av dem hvertfall


Hva er din mening om homofiles rettigheter? Bør du få gifte seg i kirka? Få barn?

Sånne ting engasjerer jeg meg ikke i.


Hva tenker du om abortloven?

Abort er abort og alle har en grunn for at man tar det, jeg har ikke noe imot abort selv, for noen er det den beste løsningen og kanskje det beste som barnet å?

Men for noen så er abort et følelsesløs ting som man bruker som et prevansjonsmiddel, sånne mennesker har jeg lite til overs med.


Noen blogger du pleier å lese fast?

Ja, det er det.. som:

Betina776.blogg.no

Melamin.blogg.no

Ungoggravid.blogg.no

Mamma1991.blogg.no

Linni.blogg.no

Laguna.blogg.no

 

Noen av dem J


Finnes det noe mer mellom himmel og jord?

Tja, si det.. noen ganger så tror jeg det å andre ganger så tror jeg ikke det.

 

Føler du deg mer "voksen" under denne graviditeten enn den andre?

Absolutt, bare det å bo sammen med barnefaren og ha hus sammen og stabilit med penger og jobb så føler jeg meg mer voksen enn da jeg ikke hadde noe å var 14 år å gravid


Hvordan er forholdet mellom deg og Mias mamma, og forholdet mellom Dan og Lottes pappa?

Det er veldig bra, vi er venner alle sammen. Syns det er viktig for unga sin del. Å skjønner egentlig ikke hva folk skal krangle med foreldra til stebarna sine.

Er ofte det er et problem i forhold, men ikke her. Her er alle venner.


Angret du noen gang på at du var med på Unge Mødre, skal du eller ville du gjort det igjen?

Har aldri angret på unge mødre, å er glad for at jeg blei med, blei kjent med masse nye mennesker å blei en erfaring rikere. Har blitt spurt om å fortsette, men vi takket nei.

Er ganske slitsomt å ha dem oppå seg fra tidlig om morningen til langt påkveld å bli foreslått ting vi skal få gjøre så dem kan filme.


Hvilket parti stemmer du på?

Stemmer ikke.


Er pappaen til Lotte mer sammen med Lotte nå enn han var feks da unge mødre ble spilt inn?

Nei, like mye som nå. Anhver helg.


Er du og Dan like gamle?

Nope, Dan er 1år eldre enn meg så han er 21.


Vil du fremdeles bli sykepleier?

Vil bli ambulansesjåfør

 

Hvor gamle er søsknene dine?

Har to lillesøstre og dem er 15 og 11 år J


Hvem er fadderene til Lotte ?

Det er min mor,min far,min onkel og min bestevenninne

 

Hvordan går det i det nye huset, og blir det trangt økonomisk når dere har (snart) tre barn og du er ute i permisjon?

I det nye huset går det kjempe fint, vi trives veldig veldig godt å har allerede lagt masse planer for hva vi skal gjøre med det videre å det starter vi med allerede til sommeren igjen.

Elsker huset mitt, det er perfekt til oss, alle har vært sitt soverom å det er så deilig.

Nei, vi føler ikke det blir trangt økonomisk, vi har en god økonimi begge to så ser ikke på det som et problem. Selvfølgelig blir det trangt hvis man skal shoppe hele tiden å bruke penger, men sånn er ikke vi. Man må prioritere når man har barn,hus og regninger.

Jeg får penger selv om jeg er i permisjon.

 

Nå har jeg prøvd å svare, mange like spørsmål, men har prøvd så godt jeg kan for å svare for meg.

Mange spennende spørsmål jeg fikk. Beklager skrive feil, men orker ikke å rette igjennom.

 • Skrevet: 26.aug.2009
 • Klokken: 10:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: Ingen

Spørsmålsrunde?

Jeg har blitt spurt om jeg kan ha spørsmålsrunde snart, og det kan jeg ha, men da lurer jeg på om det er fler der ute som  vil at jeg skal ha en spørsmålsrunde.?
Er ikke så veldig mye vits å ha det hvis det er bare 3-4 stk som vil det :-P

259861

 • Skrevet: 25.aug.2009
 • Klokken: 11:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Bakemester Lotte

Igår så var det bare Lotte og jeg som var hjemme så vi fant ut at vi skulle bake litt som vi kunne kose oss med, å noe som vi kunne fryse ned til lillesøster blir født som vi kan servere når vi får besøk litt utover høsten ^^
Det ble skillingsboller vi lagde å dem ble veldig veldig gode å Lotte syns det var stas å lage sin egen skillingsbolle, eller ligna litt mer på en klump med sukker og kanel på, men det viktigste er at dem ble kjempe gooode :-D

img2456
Klar til å bake

img2457
"Røre er viktig Mamma"

img2461
Klar til heving :-)

img2463
 :-)

img2464
Kjevle,kjevle og kjevle...

img2465
Klar til å stekes (:

img2467
Ferdig, og veldig goooode!! :-D

img2468
Og dette er skillingsklompen til Lotte som var aller aller best ;)

Så nå gleder Lotte seg til lillesøster kommer så vi kan servere di gode skillingsbollene til besøke vi får som skal besøke oss og den lille babyen ;)
 • Skrevet: 24.aug.2009
 • Klokken: 20:37
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 12

Svangerskapskontroll 24 august.

Idag har jeg vært hos legen til svagerskapskontroll, jeg håpet egentlig jeg skulle slippe den kontrollen her, men det gjorde jeg ikke gitt :(
Men uansett alt var fint med lillemor, hun vokser og koser seg inni magen til mammaen sin.
Legen syns jeg så så pigg og fin ut til å ha termin til fredag, man pleide å kunne se på mødrene når dem var orntlig "slitene" å fødeklare, å det syns hun ikke jeg så ut som så hun trodde jeg kom til å gå over termin :-O
Men ellers var alt fint med mor og barn, og jeg fikk ny time neste fredag å jeg håper virkelig jeg ikke kommer meg ditt, da håper jeg lillemor er ute i denne verden ;-)

2462
Se på dette lille nurket som gjemmer ansiktet sitt bak hånda si, rart svangerskapet snart er over å jeg har ruga på dette lille perfekte barnet i 40 uker

 • Skrevet: 24.aug.2009
 • Klokken: 16:31
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 4

Helgen 21 - 23 august.

Denne helgen har vært lit spennende, har egentlig ikke gjort så mye..
fredag så sov jentene hos hver sin bestemor så Dan og jeg var hjemme aleine, vi tokk oss en tur ut å spiste og gikk å tittet litt på strømmen storsenter, å selvfølgelig fant jeg noe jeg måtte kjøpe til lillemor (:

dsc01861 dsc01864
Dette var så sinnsykt tøft sett så jeg måtte bare kjøpe det, det er motive som er på t-shorta.. Nydelig eller hva? :-P
Blir en liten rocka jente ^^

lørdag så kom Lotte hjem å vi hadde besøk av mamma på kvelden, vi spiste taco og koste oss masse,når mamma dro hjem så satt Lotte og jeg meg ned å lagde vinduspynt, er noe hun fikk i bursdagsgave som vi måtte prøve ut!

dsc01865
Vinduspynten vi prøvde oss på igår kveld å nå bare venter vi på at det skal
bli helt tørt så det kan pynte opp vinduene på rommet til jentene :-)

Idag er det søndag, tror jeg skal bake litt i efta, mer vet jeg ikke ennå..

dsc01867
Nydelig Lotte gullet mitt <3

Håper dere har også hatt en fin helg..?

Åååå, det har blitt dårlig med no baby i helga, så vi får håpe at neste helg så har vi snuppa vår hos oss ;)
 • Skrevet: 23.aug.2009
 • Klokken: 12:04
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

En meget aktiv liten jente

video:mov01859

En livlig liten jente i magen som liker smaken av sjokolade mousse. Har sitti å sett på dr.phil å kosa meg med sjokolademousee å kjent på di delige sparkene til lillemor som har blitt ganske så kraftige.

 • Skrevet: 21.aug.2009
 • Klokken: 12:52
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 14

Jeg har blitt utfordret, hva står navnet mitt for?

Jeg har blitt utfordret av www.hildeaurora.blogg.no, så da får jeg prøve meg på dette her! :)

HVA STÅR NAVNET DITT FOR - UTFORDRING

1. Skriv ned hva hver bokstav i fornavnet ditt står for. Altså du bestemmer hva de står for, men det må være noe som beskriver deg.

2. Beskriv hvorfor du har valgt nettopp de ordene.

3. Legg ved et bilde som kan beskrive et av ordene du har skrevet. Enten av deg selv eller noe helt annet.

4. Utfordre like mange som du har bokstaver i ditt navn.

 

1.

M - Masete

A - Artig

L - Lykkelig

I - Ivrig

N - Nerd

 

2.

Masete fordi jeg kan være veldig veldig masete til tider.

Artig fordi jeg elsker å være med vennen mine og da har vi det veldig artig.

Lykkelig fordi jeg er veldig lykkelig fortiden.

Ivrig fordi jeg blir fort ivirig når det er ting jeg vil få gjort så gir jeg meg ikke før det er gjort.

Nerd fordi jeg er liten datanerd som elsker babyverden,blogger og facebook.

 

3.

img2435

Elsker dette bilde av Lotte, hu er blid og ikke minst lykkelig og stolt fordi det er hennes 5års dag! :-)

 

4.

Siden jeg har da 5 bokstaver i navnet mitt så skal jeg utfordere 5 stk å di heldige er:

 

www.betina776.blogg.no

www.melamin.blogg.no

www.idaKE.blogg.no

www.mamma1991.blogg.no

www.ungoggravid.blogg.no

 

Lykke til ;-)

 


 • Skrevet: 20.aug.2009
 • Klokken: 20:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: Én

Masse salg på kid

Dem hadde masse salg på kid når jeg var der igår, det skulle være ut uka, så LØP Å KJØP! ;-)
Det var opptil 60% på masse barne/baby ting, var så sinnsykt masse fint der..
Å jeg som ennå ikke har klart å somle meg til å kjøpe ammepute, kom selvfølgelig over en fin en der som det var 40% på :-D Den var ganske så lik den som jeg har sett på babyshop bare den var 380 kr billigere, så jeg betalte bare 120 kr for den..

dsc01848
En vanlig enkel ammepute som er lyserosa med hvite striper :)

Ellers idag har jeg tenkt til å bake, har sååå lyst på kanelboller så det skal jeg lage som vi kan kose oss med i kveld også skal jeg fryse ned noen som vi kan ha når vi får besøk når lillemor har kommet til verden.. Er så mange som har tipset meg om at det er lurt å gjøre, så da får jeg gjøre det :-)
Ellers idag så skal jeg ikke mye, jeg vaska alle gulv igår, så blir vell for det meste baking,dr.phil og en liten lur før jeg skal hente jentene i barnehagen igjen :-)

Hva skal dere idag.?
 • Skrevet: 20.aug.2009
 • Klokken: 10:18
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

Uke 39, er dette siste magebilde tro?

dsc01844
Uke 39, tatt idag! :) Er dette siste magebilde tro?


Jepp, så var jeg i uke 39 gitt.. Dette svangerskapet har gått utrolig fort, men di siste ukene nå har ikke gått like fort, men innen 11 september så har vi snuppa vår hos oss.
Jeg merker ingenting til fødsel, slimproppen min har heller ikke gått(men tror ikke den gikk med Lotte heller).
Merker jeg blir fortere sliten og trøtt, men utenom det så er formen ganske så fin.
Jeg takker for alle "kjerringrådene" jeg har fått av dere, å begynner med et allerede nå når jeg er ferdig med å blogge, jeg skal vaske hele huset så skal jeg og jentene møte ei venninne(faddern til Lotte) Vi skal spise lunsj og tenkte jentene kanskje skulle bowle litt, men får se hva dem vil :-)
Det jeg kommer til å savne mest når magen blir borte å lillemor har kommet til verden er di deilige sparkene hennes å ikke minst Dan som koser med magen min å snakker med Lillemor hver kveld når vi skal legge oss, det har han gjort hele siden jeg vi fant ut at jeg var gravid, så det er fast hver kveld..
Dem snakker med hverandre, å han får respons tilbake å det er så koselig for meg og hvertfall for Dan som ikke bærer på barnet hele tiden..
Med en gang Dan prater til hu, så får han et dult eller et orntlig spark tilbake :-)

Men nå får jeg komme meg opp av stolen å vaske litt så dra på lunsj, å det var noen som ønsket at jeg skulle blogge før vi dro til sykehuset(når fødselen er igang) om jeg har mulighet selvfølgelig.. Det skal jeg prøve på! :-)
Hvis dette blir en lik fødsel som jeg hadde med Lotte så har jeg god mulighet til å blogge, var hjemme å la på sofaen et par timer før jeg dro på sykehuset da ;-) Så det blir spennende! :)

Ha en fin dag alle sammen, nyt solen! :-D
 • Skrevet: 19.aug.2009
 • Klokken: 09:31
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 5

10 dager igjen å jeg er FØDEKLAR!

Det er 10 dager til TERMIN, å lurer på hva jeg skal fylle dagene med?
Føler jeg bare går rundt å bare dasser om dagen, jeg står opp ordner jentene lager frokost å får dem i barnehagen så kommer jeg hjem, sitter på dataen å ser dr.phil å går å legger meg litt så henter jeg jentene så kommer Dan hjem så spiser vi middag..
Høres ut som en orntlig kjedelig kjerring.. haahaa
Jeg vil ha ut babyen min NÅÅÅÅ! nå er det fint vær om dagen så jeg kunne vært ute å trilla turer, men neida, ingen tegn til at det vil no baby ut her..
Så da spør jeg dere, hva kan jeg gjøre om dagen for at dagen skal gå litt fortere å bli litt mer "morsome".?
Tar gjerne imot noen gøyale kjerringråd som jeg kan prøve ut om dagen å :)

dsc01814
Nå sitter jeg å spiser frokost på kjøkkenet også leser jeg selvfølgelig nytt se&hør,
jeg sitter faktisk på kjøkkenet så sitter jeg å ser på bilene som kjører forbi, nesten så jeg teller dem også..
Føler meg ut som en gammel mann som er orntlig nyskjerrig :p hehe


 • Skrevet: 18.aug.2009
 • Klokken: 10:44
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 10

Bilder fra bursdagen til Lotte fra helgen

img2412
Dan ordner krem til bløtkaka :)

img2414
Der var kaka ferdig, helt vanlig enkel bløtkake, men veldig good.

img2418
Ballonger må man ha, å Lotte blåser for harde livet :-P

img2427
Fikk dukkevogn av bestemor, å den var veldig veldig godt ønska :-)

img2431
Pakke opp pakker. :-)

img2432
Synge for 5års jenta må vi jo å gjøre, å en smule stolt Lottemor


img2433
Blåse blåse!

img2435
Nydeligste jenta <3

img2440
Lotte og Tante Marte.

img2449
MiaMooor :)

img2452
Dan står og forklarer alle di fine planene han har tenkt å gjøre med huset for at det skal bli "drømmehuset" :)

Dette var noen bilder fra bursdagen til Lotte, så da er det 1år til neste gang! :-)
 • Skrevet: 17.aug.2009
 • Klokken: 10:39
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 12

Familiebursdag søndag, 16.8-2009

Idag har vi hatt familiebursdag for Lotte, det var en veldig fin dag for alle sammen, å ikke minst Lotte som fikk alt hun ønsket seg + litt til :p
Dagen gikk i kakespising og leking, når alle gjestene hadde dratt hjem satt vi oss ned for å åpne alle disse lekene hun fikk, å hun ville ikke legge seg når den tiden vr inne, men det skjønner jeg jo.. Var jo så MASSE FINT!
Kan si alle er ganske slitene nå, nå sitter jeg å venter på at Dan skal komme hjem med pizza, vi bestillte det nå, syns vi fortjente det ;)
Lotte fikk ennå mer pet shop ting, ny dukkevogn,småtteri,hello kitty ting,klær og no annet stæsh! :)

Prøver å legge ut bilder jeg,men det er noe som ikke fungerer som det skal, så får ikke lastet opp noe.. :(
Får prøve imorgen :)
 • Skrevet: 16.aug.2009
 • Klokken: 22:14
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Lotte er 5år idag :-D

Det er 5år siden verdens nydeligste lille skapning kom til verden som fikk navnet Lotte.

Jeg stikker bare en kjapp tur innom for å blogge før vi skal spise å kose oss litt med godteri, dagen idag har gått til å være på mc donalds,åpne gavener og det er vell egentlig det dagen har gått til.
Nå sitter Mia og Lotte på rommet hennes å leker med sminkedukker og pet shop.
Vi skal ha bursdagselskap imorgen med barn og familie, å da blir det ennå mer pakker :-)

Idag har hun fått:
- Masse pet shop ting
- Dukke + dukkevogn
- Pet shop, DC spill
- Barbi stæsh og litt sånn

Og kan si jenta er veldig fornøyd...
Men nå skal jeg kose mer med Lotte så skal jeg lage bløtkake til imorgen.. Blogger mer imorgen når bursdagen er over, å da legger jeg også ut bilder fra dagen ;)

Ha en fin kveld videre.. :-D
 • Skrevet: 15.aug.2009
 • Klokken: 18:45
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 2

Dagen før dagen :)

Imorgen blir min lille Lottemor hele 5år, det har gått så utrolig fort, altfor fort!
Men imorgen er dagen her, vi skal feire med familien på søndag, men selvfølgelig blir det noen gaver imorgen..
Idag har hun feiret bursdag i barnehagen, hadde med seg muffins og fikk krone og en liten ting av avdeling hun går på.
Hun var veldig fornøyd med dagen og krona har hun hatt på seg i hele dag (:
Så nå venter hun bare på morgen dagen så hun kan si hun er 5år også venter hun ennå mer på søndagen med masse kaker og ikke minst GAVER! :-)

dsc01811
Bursdagsjenta mi, som blir 5år imorgen! :-D
 • Skrevet: 14.aug.2009
 • Klokken: 22:12
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Jentedag

Idag har jeg hatt jentene hjemme ifra barnehagen, vi har vært i lillestrøm å shoppa litt til bursdagen til Lottemor, hun blir 5år på lørdag, men skal feire den på søndag med familien :)
Etter det dro vi en tur til min bestemor, var der å prata litt så tokk vi turen til min gooode venninne Anniken, satt hos hu noen timer å prata å kosa oss ute i sola.
Dan har vært å kjørt supermotard med en kompis etter jobb, så jeg måtte finne på noe er jo så kjedelig å sitte hjemme med jentene aleine så når formen er på topp så drar vi ut på shopping og venninne besøk.

dsc00647
   Dan som kjører supermotard (:

Nå skal jeg bake muffins til imorgen, så Lotte kan ha med i barnehagen.. Hun gleder seg veldig veldig å det skjønner jeg, hun får jo krone å masse oppmerksomhet ;-) Hehe

Har dere gjort no spennende idag.? å den jakka jeg ville kjøpe til Lotte som var på salg på baby shop var selvfølgelig utsolgt i str hennes.. TYPISK! Men jeg kan skylde meg selv når jeg venter.. haha
 • Skrevet: 13.aug.2009
 • Klokken: 20:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3

Halv pris på baby shop :-)

Var en tur på baby shop igår å kom over en god dress til lillemor, som hun kan bruke når det blir litt kaldere.
Jeg syns dem dressen her er så sinnsykt søt, har sett på den før, men da syns jeg den var litt dyr, men når jeg kom tilbake nå var den på halv pris så da slo jeg til! :-)

dsc01787
Dressen til lillemor å Lotte ville selvfølgelig være med på bilde ;)

Vurderer å ta meg en tur ned ditt idag IGJEN, var sånn fin jakke der til Lotte, som jeg har tenkt litt på inatt om jeg skal kjøpe, å nå sier fristelsen LØP Å KJØP! ;) haha
 • Skrevet: 13.aug.2009
 • Klokken: 09:39
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 5

Vi fikk et overraskende besøk idag tidlig

Jentene sto opp rundt halv 8 idag, dem satt seg for å se på TV å jeg lå å dro meg til kl nærmet seg 8 :-)
Da gikk jeg ned og fant klær til dem, mens dem kler på seg så skulle jeg ordne litt frokost til dem så spaserer jeg ut på kjøkkenet, men først må jeg gå igjennom spisestua for å komme til kjøkkenet å gjett hva som lå der..??
EN LANG,TYKK,SLIMETE LARVE... Jeg måtte ringe Dan å høre om han hadde lagt den der for å kødde med meg eller noe.
Men det hadde han ikke(heldigvis).
Så måtte jeg få denne ut, med en spade som var Lotte sin, gjennom stua med denne som krølte seg rundt spaden også kasta jeg den lang til helvete, jentene sto med store øyer å så på meg..
For å si det sånn, bare tanken på at den har vært inni huset mitt i hele natt gjør meg kvalm, jeg orket nesten ikke noe frokost, tenkte at larva hadde gått overalt.. Åååå, blir kvalm av tanken..
Å hvordan den kom inn? Ja, si det.. Det eneste Dan trodde var at den har klatra opp veggen og igjennom vindu.

dsc01785
       Denne stygge lille jævelen har kost seg inne hus oss inatt!!!

 • Skrevet: 12.aug.2009
 • Klokken: 10:16
 • Kategori: Ekkelt
 • Kommentarer: 11

Ganske så krevende bord...

.. Ja, det utrolig fint(syns jeg) å elsker bordet mitt, men herregud så krevende det er, det er 2 etasjer på det å det legger seg støv på det med en gang..
Så når man må vaske det 2 ganger om dagen så er det ganske så krevende, å ikke nok med det.
For å få vaska "1etasje" så må jeg nesten ligge på alle 4 å med denne magen så er det ganske så slitsomt, så nå er det gjort å jeg får bare manne meg opp til å vaske det igjen imorgen ;)

dsc01784
Dette er det krevende bordet mitt ;) haha

Nå skal jeg stikke på posten å hente en pakke ifra H&M, elsker å få gaver som jeg har betillt, selvom det er bare no høstvester og luer til jentene (: • Skrevet: 11.aug.2009
 • Klokken: 14:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

Hvor blir energien min av?

Jeg føler meg sliten HELE tiden, å når jeg har mulighet til å sove så sover jeg!
Er veldig slitsomt, hvis jeg har vært ute eller oppe mer enn 3 timer så vil jeg sove igjen, dette har skjedd over helgen nesten.
Jeg og Dan tokk oss en tur til sverige idag, jeg sov til sverige nesten, å på vei hjem, kom hjem å sov i 1time da også, nå sitter jeg her å gleder meg til unga er lagt så jeg kan legge meg å :O
å sånn har ikke jeg vært før i dette svangerskapet,jeg har jo vært sliten og trøtt, men ikke sånn.
Kanskje det er noe som skjer snart, kanskje hun vil ut?:p hehe

uke 3741
Bilde av magen, tatt idag! man vet aldri når siste bilde er ;) Her er jeg 37+4

Har jo alltid hatt kynnere, men i helgen så har jeg begynt å få kynnere som er litt vondere enn vanlig, kjenner dem tar tak i ryggen, men ikke noe mer som skjer.. Kommer bare innimellom.. Men er nok bare jeg som håper på at lillemor vil komme ut snart ;)
 • Skrevet: 09.aug.2009
 • Klokken: 18:32
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 8

Orker ikke overskrift en gang!

Aner ikke hva jeg skal blogge om, sitter her å har nettopp sovet en times tid å føler meg ennå mer sliten og null energi, Igår så var vi hos mine svigeforeldre i drøbakk på båten dems spiste og koste oss, var hjemme rundt 24 igår kveld, så det er nok det som har tatt knekken på meg å kanskje varmen? Men koste meg VELDIG! :-)

dsc01773
                             Soltrålene mine(tatt igår)

Nå skal jeg vente på at Dan er ferdig i garasjen å skru sykkel så skal vi grille, å jeg vurderer på om jeg skal dra på butikken å kjøpe en film vi kan se ikveld.. kanskje humøret og formen stiger litt?

Ha forsatt en fin dag dere alle andre! :)
 • Skrevet: 08.aug.2009
 • Klokken: 15:36
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

Permisjon

Den starter idag, er ganske rart å tenke på, det har gått så utrolig fort dette svangerskapet her.
Nå er det 1år til jeg skal på jobb igjen, jeg skal bare nyte tiden hjemme med en liten ny verdensborger som kommer forhåpentligvis innen 3 uker.
Gleder meg så veldig til hun kommer til verden så vi alle kan bli kjent med hun, storesøstrene gleder seg veldig til dem kan se lillesøstra si.
Gleder meg så utrolig til dem kommer på sykehuset for å titte på henne, får klump i halsen av bare tanken så jeg tror det kommer til å bli et tårevått besøk( grunnet mine hormoner) haha

 

baby011

Og igår gikk jeg inn i uke 37, nå merker jeg kroppen blir fort sliten å at det presser no SINNSYKT på blæra mi, er oppe hvertfall 2 ganger om natta for å tisse, da klarer jeg så vidt å åle meg ut av senga og ned trappa, blir så sinnsykt støl i bekkene når har liggi rolig lenge.

Men prøver å holde meg litt ifrom om dagen selvom jeg blir fort sliten å må sove en dupp midt på dagen, så jeg sykler med jentene i bhg hver dag til og fra, det er ikke altforlangt, men langt nok for ei som er høygravid.

Hver kveld når jeg legger meg så tenker jeg" det kan hende det skjer inatt" men det skjer ingenting :-P

Haha.

 

dsc01772
        Magen min tatt idag (37+1)

 

dsc01767
          Jentene sykler til barnhagen

 

dsc01769
Pause må vi også ha, her står vi hver dag å ser på 4 nydelige hunder i en hundegård! :)

 

 • Skrevet: 06.aug.2009
 • Klokken: 21:27
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 2

Permisjon

Den starter idag, er ganske rart å tenke på, det har gått så utrolig fort dette svangerskapet her.
Nå er det 1år til jeg skal på jobb igjen, jeg skal bare nyte tiden hjemme med en liten ny verdensborger som kommer forhåpentligvis innen 3 uker.
Gleder meg så veldig til hun kommer til verden så vi alle kan bli kjent med hun, storesøstrene gleder seg veldig til dem kan se lillesøstra si.
Gleder meg så utrolig til dem kommer på sykehuset for å titte på henne, får klump i halsen av bare tanken så jeg tror det kommer til å bli et tårevått besøk( grunnet mine hormoner) haha

 

baby011

Og igår gikk jeg inn i uke 37, nå merker jeg kroppen blir fort sliten å at det presser no SINNSYKT på blæra mi, er oppe hvertfall 2 ganger om natta for å tisse, da klarer jeg så vidt å åle meg ut av senga og ned trappa, blir så sinnsykt støl i bekkene når har liggi rolig lenge.

Men prøver å holde meg litt ifrom om dagen selvom jeg blir fort sliten å må sove en dupp midt på dagen, så jeg sykler med jentene i bhg hver dag til og fra, det er ikke altforlangt, men langt nok for ei som er høygravid.

Hver kveld når jeg legger meg så tenker jeg" det kan hende det skjer inatt" men det skjer ingenting :-P

Haha.

 

dsc01772
        Magen min tatt idag (37+1)

 

dsc01767
          Jentene sykler til barnhagen

 

dsc01769
Pause må vi også ha, her står vi hver dag å ser på 4 nydelige hunder i en hundegård! :)

 

Til tider kan jeg virkelig se meg selv i Lotte

img2394
Når jeg kom over dette bilde som er tatt på hunderfossen så jeg virkelig like
trekk som Lotte og jeg har, satt bare å lo for meg selv :-P
 • Skrevet: 05.aug.2009
 • Klokken: 15:30
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 3

Lille Lille Lottemor

Titta litt rundt på dataen å kom over noen bilder av Lotte når hun var liten, se hvor nydelig hu er
Å når jeg sitter å ser på disse bildene så kan jeg huske hvor den tiden har blitt av, den har jo gått så fort,altfor fort :(

i216170684477554
Lotte er 1år og det er hennes første dag i bhg!

i216136711994474
Nydusja liten Lotte, med et lite sår på nesa si.

i243806323287894
Lottemor som viser tenna sine ;)

i243812562951184
På ridetur med mammaen sin, litt over 1år her.

i295974472990054
2år og ville ri på hesten helt aleine :-)

untitled
Go jenta mi :)

n69836057947001542186
Barnehagebilde (3år)

09062009612
Oooog plutselig var hun 4,5år å klar for skolen snart! :-)

Lottemor er den beste jenta i verden, elsker henne av hele mitt hjerte • Skrevet: 04.aug.2009
 • Klokken: 12:18
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 9

Dan har laget middag..

.. og det blei FISK, røkt kolje. Denne fisken hadde jeg aldri smakt før så jeg var litt spent, men den smakte ganske så godt å jentene syns det også.. Vi er ganske heldige, for vi har 2 jenter som er ganske glad i fisk :)


dsc01761
Den søte familien min venter på god middag som far har lagd ;)
 • Skrevet: 03.aug.2009
 • Klokken: 19:27
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

IDAG HAR JENTENE HATT SIN FØRSTE DAG I NY BHG!

Dette er en dag vi har ventet på lenge, for nå har det vært kjedelig å gå hjemme å bare traske rundt å ikke kjenne så mange på et helt nytt sted, så idag var endelig dagen :)
Dan var også hjemme så han fikk være med å titte å.
Vi kom bhg å fikk vite at jentene hadde fått plass på hver sin avd(noe jeg som syns er veldig stressende siden det blir mest sannsynlig jeg som leverer og henter i tilegg til at det kommer en liten til som er med på henting og bringing)
Vi søkte om at dem skulle gå i samme avd, men det fikk dem ikke :( ( BAre flaks Dan blei med, for jeg skulle egentlig ha tilvenning på dem aleine)
Så Lotte blei veldig veldig skuffa når vi måtte gå hver til sitt, vi kom inn på hennes avd å hun var kjempe sjenert, så seg bare rundt å turte ikke noe, jeg er ikke vant til å se Lotte sånn, hun har gått i bhg fra hun er 1år å hun har da vært baiass fra jeg leverte hu til jeg kom å henta hu.
Så dette er nok veldig nytt for hu, å veldig nytt for meg også.. Jeg ville gjort alt for at hun ikke måtte bytte bhg, men når man flytter i en annen kommune så må man bare :(
Men jeg tror Lotte kommer til å trives veldig når hun får vært der litt mer fremover nå.
Det blir jo ikke lange dager på hun, siden jeg er hjemme i permisjon, så hun er i bhg for å komme seg ut med andre barn å få lov til å være førskolebarn(for det er veldig veldig stas).

Men jeg gir dette en sjangse å håper Lotte kommer til å trives like godt som hun alltid har gjort i bhg! :-)

 • Skrevet: 03.aug.2009
 • Klokken: 18:01
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7

Hva syns DU om å ha barn i senga om natta?

Jeg lurer på hva du mener og syns!

Her er min mening:
Når et barn blir født så syns jeg det er greit å ha det i senga til foreldrene til en viss tid(di første mnd kanskje, må selvfølgelig se barnet osv)
Men når barnet er 6mnd da trenger det ikke mer mat på natta å med andre ord da så trenger det heller ikke å våkne for at en av foreldrene skal hente barnet for å komme i mamma og pappa sin seng.
Jeg skal ikke skryte av at jeg var så flink til dette, jeg hadde Lotte i senga mi til hu nesten var 1år, så skjønnte jeg det selv at dette hadde gått for langt altfor LANGT!
For det første så våkna hun HVER natt kl.02.00ca for da visste hun at jeg kom å hentet hu så hu fikk ligge vedsina mammaen sin, det er veldig godt å ha en liten en sovenende ved sina seg, men en dag så sier det stopp!
Så når Lotte var ca 1år så fant jeg ut at dette gikk bare ikke, jeg tokk høsteferien til å avvenne hun med dette(for jeg gikk på skole så jeg tokk en høstferie for jeg visste at det kom til å bli en tøff uke)
Uka kom å Lotte våkna, jeg gikk inn til hu, snakket med hun å la henne ned i senga, hun reiste seg opp å grein, eller kan ikke si det var gråt heller, mer skriking for at mamma ikke gjorde som hun ville.
Sånn holdt det på en hel uke å etter den uka med gråting,tårer og en veldig trøtt mamma så sov Lotte hele natta å har gjort det siden den gang! Å det er veldig veldig deilig.
Nå er Lotte 5år å kommer inn til oss en gang ibland da er det enthen fordi hun har hatt mareritt eller at hun er syk å da får hun selvfølgelig lov å komme i senga(men mareritt er ikke alltid mareritt) har lært å kjenne hu!

Så min mening om barn i senga om natta er at jeg syns det er helt greit at barnet ligger i senga til foreldrene om det er syk eller en annen grunn!(om barnet ikke er et lite spedbarn da)

jeg leser/hører om mødre som klager over at barnet dems ligger i senga til dem begynner på skolen osv, hvorfor gjør dem det?
Hvorfor ikke lære dem til at alle har vær sin seng å sove i fra dem er små?
Jeg syns det er viktig å få den kjærlighetstiden med Dan når vi skal legge oss, så vi kan holde rundt hverandre å prate osv, å ikke ha en haug med unger oppi senga så vi ikke kan snakke til hverandre.
Ingenting er bedre en å kose med Lotte i senga mi om morran, å det får hun selvfølgelig lov til, men ikke hver dag, vi gjør det en gang innimellom å da koser vi oss orntlig også for da er det ekstra stas å komme i mamma og Dan sin seng. :)
Og kanskje noen syns jeg er streng, men jeg gjør det for Lotte sitt beste.. Er ikke morro å begynne på skolen å forsatt ligge i mamma sin seng å kanskje ikke tørr å sove borte for man er så avhengi av mammaen sin. 

Hva mener DU om dette temaet?

dsc00047
En sovende Lotte etter sliten dag i barnehagen(for ca 1år siden)

dsc01903
Og rett og slett klar for en høneblund ;)

 • Skrevet: 02.aug.2009
 • Klokken: 12:52
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 17

Grillings :D

Etter en koselig dag i harryland så kom vi hjem å grilla goood mat :-)
Nå sitter vi ute på verandan å koser oss, jeg knasker M&M til den store gullmedalje.. Mmmm

dsc01749
Grillkongen, som ville bli tatt bilde av bak flamene :-P haha
 • Skrevet: 01.aug.2009
 • Klokken: 19:40
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Harry tur.

Nå er vi snart klare til å dra på harrytur, vi har nettopp spist frokost å jeg sitter egentlig bare å venter på at Dan skal bli ferdig på do.
Jeg vet jeg skal handle meg smågodt som jeg skal spise i bilen på vei hjem, det minner meg om skikkelig svensketur, det er det eneste målet jeg har for dagen ;)
Ellers så har jeg lyst å ta meg en tur å bade i ettermiddag, ser ut som det kan bli veldig godt å varmt idag, å ingenting er bedre enn det.
Så er det denne ammeputa da, jeg håper på å finne en i sverige idag, har vært å titta der før å kan ikke si utvalget var noe å skryte av, men kan jo hende det har kommet inn noen nye i det siste.?

dsc012411191237465
               Her skal jeg handle litt idag ;-) hehe

Å, jeg sover så utrolig dårlig om natta fortia, kan ligge maks 30min på sia å da våkner jeg av at det verker i bekkene/hofta, det gjør så veldig veldig vondt har prøvd alt med dyne og pute mellom beina osv, men det blir jo ikke bedre =S
Har dere no forslag til hva som kan hjelpe?
Jeg klarer ikke å ligge på ryggen, det blir så stramt, magen stramer seg hele tiden så jeg ligge på siden..
Er ikke lett det her, men nå er det ikke så altfor lenge igjen, så jeg holder ut denne siste mnd. :)
 • Skrevet: 01.aug.2009
 • Klokken: 09:45
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits