juni 2011

Sjal, noen med erfaring?

Er det noen av dere der ute som har erfaring med sjal til og bære baby i? Molly vil veldig gjerne ligge inntil mesteparten av dagen, men siden jeg har Jenny hjemme så er det veldig vansklig, men jeg ble anbefalt og kjøpe sjal for da kan hun ligge inntil meg samtidig som jeg får lekt med Jenny og gjort litt her hjemme. Men jeg kan virkelig ingenting om sjal, har bare erfaring ifra babybjørn bæresele. Så hvis dere har no erfaring med sjal så legg gjerne igjen en kommentar og kan man bestille det på nett, så blir jeg glad for en link også ;)


Molly 8 dager <3


-MALIN

 • Skrevet: 30.jun.2011
 • Klokken: 21:01
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 48

Litt skrytebilder ifra dagen.

Shit, så varmt det har vært idag, jeg har nesten kokt bort, fler som har det veldig varmt om dagen? Jenny og jeg har gått to turer idag, ikke så veldig lange turer siden Jenny går selv, så koste vi oss med jordbær og potetgull i hagen.. Når Dan kom hjem spiste vi middag så dro vi og bada, eller Dan og Jenny bada, Molly og jeg holdt oss på land.. På fredag kommer Lotte hjem ifra pappaen sin, da har hun vært borte en hel uke, må si jeg gleder meg til og få hjem go jenta mi. Mia er på ferie hos mammaen sin nå, til dere som lurer på det ;)

Q: Har dere hatt en fin dag? :)

-MALIN

 • Skrevet: 29.jun.2011
 • Klokken: 20:43
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 26

Molly er 1uke idag..

Tiden går så fort, for 1 uke siden så lå jeg på sykehuset med vonde rier, det er 7dager siden, men det føles ut som det var igår.. Dagene er veldig hektiske her, er mye nytt og sette seg inni, er ikke mye tid til og slappe av, men det blir bedre.
Nå sover Molly ute i vogna si og Jenny sover i senga si, håper dem sover litt, så jeg rekker og rydde ut av oppvaskmaskin og hengt opp litt klær hvertfall, er så typsik når jeg begynner med noe så våkner Molly..


Molly har helt klart blitt MYE mer våken på disse 7dagene.


Også er det viktig og prate litt sammen <3


Stemmer dere på Jenny i lano konkurransen? Vi trenger masse masse stemmer for at Thea ikke skal gå forbi oss, stemme kan du gjøre HER.

Men nå skal jeg ta ut av oppvaskmaskinen, skulle virkelig ønske jeg hadde mer tid til og blogge, men timene strekker ikke til og på kvelden så er jeg helt utslått, så jeg blogger når jeg har tid, slik som nå..
Og til dere som lurer på header, det kommer en ny etterhvert, men når det vet jeg ikke..

-MALIN

 • Skrevet: 29.jun.2011
 • Klokken: 11:39
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 30

Fødselsannonse.

Til dem som vil se, kan dere se Molly sin fødselsannonse HER :)

-MALIN

 

 • Skrevet: 27.jun.2011
 • Klokken: 08:49
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 29

Første dagen aleine med Jenny og Molly,

Idag er det første dagen jeg er aleine hjemme med Jenny og Molly, Mia og Lotte er hos sin mor og far.
Nå sitter Jenny og jeg og ser på barnetv, Molly sover fortsatt, tenkte og trille bort en tur på helsestasjon etterpå og se hvor mye Molly har lagt på seg, hun er ei stor jente som trenger masse mat, derfor må jeg veie henne så jeg vet at jeg har nok melk, hun liker veldig godt og henge i puppen, og hun pleier som regel og sovne til den..

Igår var vi en tur i sverige, handlet inn litt mat og tittet litt, er jo så sinnsykt mye salg om dagen nå, jeg blir jo helt gal, elsker alt som er på salg, man får så mye for så lite penger.. Nå hører jeg litt grynte lyder ifra babycalen, så tror Molly er klar for og stå opp snart og få pupp nå, så vi blogges mer siden når jeg har tid igjen, er så typisk di gangene jeg setter meg ned på dataen for og blogge så er det ei som skal ha pupp. Hehe


Storelille jenta mi <3Lille Molly som ikke har noe imot om lua sklir litt langt ned ;)


Nå MÅ dere stemme på Jenny i lano konkurransen folkens, nå går snart Thea forbi henne.. Nå trenger vi MASSE MASSE stemmer, husk at dere kan stemme en gang hver dag. En stemme betyr så mye for oss, hvis du vil stemme på Jenny så kan du gjøre det ved og trykke på denne linken HER.
Tusen takk til alle som vil stemme! <3

-MALIN

 • Skrevet: 27.jun.2011
 • Klokken: 08:46
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 29

En liten oppdatering ifra oss..

Hei alle sammen!

Her kommer en kjapp oppdatering ifra oss, nå har vi vært hjemme i 1døgn og jeg må si det var super godt og komme hjem... Molly er kjempe snill og gråter kun når det er mat hun vil ha, utenom det så sover hun for det meste, den første natten hjemme gikk også supert, merker at det er en liten stund siden jeg var våken med Jenny på natta, men man kommer vell fort inn i våkennetter igjen? :)

Ser det er mange av dere som lurer på fødselshistore og den kommer, men jeg vet ikke akkurat når, nå vil jeg kose meg med Dan og unga og sitte minst mulig på pc'en, men den kommer.. Jeg kan jo si såppas mye at fødselen gikk veldig bra, hun var ute på 3timer, jeg kom inn med 5cm og etter 2 timer så sjekket dem igjen åpningen og det var fortsatt 5cm, så dem tokk vannet mitt og etter det så skjedde alt kjempe fort, jeg fødte uten bedøvelse og er veldig stolt av meg selv, hvertfall når jeg fikk vite at hun var så stor, hadde jeg visst at hun var så stor så hadde jeg ikke turt og føde hun, men dem sa på sykehuset at jeg hadde fått KS om dem hadde visst at hun var så stor, men nå spiller det ingen rolle, jeg fødte hun og jeg kom ifra det hele med ingen rifter, helt utrolig! Jordmora mi hadde aldri tatt imot et så stort barn før og at jeg ikke fikk en rift syns hun var helt utrolig, hun sa at det og gå gravid og føde barn kan jeg ;) Hehe
Formen min er veldig bra, magen er selvfølgelig øm og kroppen er sliten, men utenom det så er formen veldig fin og det er jeg også veldig glad for,

Storesøstrene tar det veldig bra, Lotte og Mia er såppas stor at dem skjønner hva som skjer.. Jenny vet at Molly bor her og det er helt greit, og hun syns det er veldig morro at hun får melk av puppen, når vi først er inne på amming så ammer jeg Molly og det går veldig bra, hun er ei stor jente og trenger masse mat og i natt våknet jeg med veldig sprengte pupper så nå er det orntlig i gang og det er deilig!
Vi kose oss alle sammen og nyter den nye tilværelsen med en liten baby i hus, jeg prøver og nyte hvert sekund, babytiden går så altfor fort..
Her kommer et lite bilderas:


Første møte <3Store jenta våres :)En stolt pappa <3Stolte storesøstre <3Molly 2 dager gammel.Verdens fineste lille lanke <3


Klar for hjemreise :DGodt man har plass til flere om gangen på fange.


Her var det litt bilder, har så masse så bare plukket ut noen.. Nå begynner Molly og grynte så hun vil nok ha pupp, vi blogges mer siden.. Og dere, husk og stem på Jenny i lano konkurransen, vi trenger stemmer.. Stemme kan dere gjøre HER.

-MALIN

 • Skrevet: 25.jun.2011
 • Klokken: 19:34
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 49

Tusen takk for alle gratulasjoner alle sammen &lt;3 Nå har jeg nettopp spist frokost og skal snart på e

237121-1-1308902388147.jpg
Tusen takk for alle gratulasjoner alle sammen <3 Nå har jeg nettopp spist frokost og skal snart på en samtale om amming så kommer Dan og storesøstrene og henter Molly og meg så skal vi hjem. Gleder meg veldig til og komme hjem og slappe av hjemme :-) Molly er veldig snill, spiser masse mat eller hun henger i puppen min veldig masse for og få opp melkeproduksjonen min, hun har levd veldig godt i magen og er vant med og få masse masse mat. Ha en fin dag videre alle sammen :-D 
 • Skrevet: 24.jun.2011
 • Klokken: 09:59
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 38

"Lille" Molly blei født 14.36. Veide hele 5650 og var 58 lang:) Alt bra med oss alle sammen. Fødsele

237121-1-1308760824071.jpg
"Lille" Molly blei født 14.36. Veide hele 5650 og var 58 lang:) Alt bra med oss alle sammen. Fødselen gikk veldig bra! :D 
 • Skrevet: 22.jun.2011
 • Klokken: 18:40
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 368

Ingen baby ennå, bare masse maserier!!

Ser dere begynner og bli nyskjerrig nå, men her er det ingen baby ennå.. Jeg står og skal lage middag så her er alt normalt. Jeg har MASSE maserier, det er så slitsomt og ubehagelig. Hva er disse maseriene godt for? Jeg syns det er orntlig ubehagelig, kan nesten ikke røre på meg uten at jeg får kynner..
Jeg kan ligge våken nesten hele natta, magen min er konstant hard, akkurat som jeg har en kynner som aldri går over, noen som vet hvorfor?
Siden det ikke har kommet noe baby ennå, så har jeg pratet med jordmor idag og hun ringte inn på A-hus for meg og bestillte time til overtidskontroll til fredag, så har ikke snuppa kommet til fredag så skal vi inn på A-hus halv 9 på morningen, om jeg blir satt igang da vet jeg ikke, alt avgjør hvor stor snuppa er! Får jeg beskjed om at hun veier rundt det Jenny gjorde når hun ble født (4530gr) og han eller hun mener jeg skal gå kanskje ennå 1uke til, så setter jeg meg på bakbeina, jeg vet jo at dem helst ikke vil sette igang at alt skal skje "normalt" og det vil selvfølgelig jeg også, men jeg barnet skal faktisk ut også, og jo større barnet er jo større risiko er det for at det kan oppstå komplikasjoner..


BIldet er ifra forrige onsdag, trodde jeg skulle bli mamma den dagen. Men alt stoppet opp bare :( Har hørt rykter om at nr3 er en skikkelig luring, og det vil jeg påstå også. Hehe


- Husk og stem på Jenny i lano kokurransen, trykk HER.

-MALIN

 • Skrevet: 21.jun.2011
 • Klokken: 16:48
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 42

Her er man oppe før fulga står opp..Er dere våkene? Jeg har vært våken siden 02.30, da fikk jeg ikke sove lenger, da gjorde ribbeinet så vondt at jeg måtte opp, la meg på sofaen og halvsov der litt. Nå er Lottemor på skolen og Jenny er kled på ordnet for dagen, nå skal jeg lage havregrøt til hu, det er den beste frokosten hun kan få til frokost. Lurer på hva vi skal gjøre idag, jeg orker ikke akkurat og gjøre veldig mye, bekkenet og ryggen samarbeider ikke helt med kroppen for tiden, men en liten tur ut må vi, så Jenny får brukt litt energi. Idag prøver Dan seg på jobben igjen, han var hjemme med meg forrige uke, men idag så ble vi enige om at han får jobbe, man trenger jo penger også. Så det er ikke altfor lenge til jeg får besøk av min bestemor. Jeg syns det er greit og ha noen sånn tilfelle fødselen starter, siden det er et lite stykke til sykehuset.. 


Man har det ikke mer morro enn det man lager selv ;)


Jeg må jo også mase om denne lano konkurransen jeg da, dere er sikker lei det nå? Men nå må dere fortsette og stemme folkens, Thea begynner og ta skikkelig innpå.. Hvis du vil stemme på Jenny i lano konkurransen så kan du gjøre det HER (bare trykk på linken så kommer du rett inn)

Men nå skal jeg lage frokost til Jenny, brette klær også må vi skrive opp middag for uka så kan vi gå ut og leke litt.. Vi handler hver mandag og da handler vi inn for hele uka, er så godt for da slipper vi og dra flere turer i butikken, blir så dyrt og dra anhver dag :P hehe

-MALIN

 • Skrevet: 20.jun.2011
 • Klokken: 09:11
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 28

Jeg har SÅ lyst på denne.
Har dere sett noe så smart? Denne må da være genial? Husker vi hadde Jenny mye på kjøkkenet i vippestolen sin når hun var baby, men hun var ikke helt fornøyd alltid når hun måtte sitte så langt ned og vi andre satt rundt bordet, derfor sikler jeg nå på denne.. Her kan jo babyen sitte sammen med oss ifra hun er nyfødt!
Det er jo ikke akkurat veldig billig, men jeg tror faktisk den er vært den 1000lappen, vi må jo også kjøpe en tripp trapp stol, siden Jenny bruker sin, men tripp trapp stol skal hun jo få uansett, så om vi kjøper den nå eller når hun 6mnd er egentlig det samme. Titta også litt på finn igår og man kunne få den newborn stolen til 700kr og den ser fortsatt helt ny ut, man sparer jo litt penger ;)

Q: Noen av dere som har stokke newborn set? Er dere fornøyde?

- Husk og stem på Jenny i lano konkurransen, nå begynner Thea og ta oss igjen.. Stemme kan du gjøre HER.

-MALIN

 • Skrevet: 19.jun.2011
 • Klokken: 09:02
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 35

Termin idag, når skal du komme ut lille venn?

Det er helt utrolig, idag har jeg termin, det er 19 juni. Selvom jeg tviler veldig på at hun vil ut idag så er det en stor dag, da vet jeg at det er ikke lenge til jeg får se hun uansett.
Tror hun koser seg og har det bra inni magen min, jeg tenker konstant på fødselen så det er kanskje derfor hun ikke kommer, for hun merker det på kroppen min? Hmm!
Lotte kom på termindatoen og det var veldig kjekt, med Jenny gikk jeg 9dager over og det var ikke så kjekt, men dem kommer når dem er klare..
Jeg går hvertfall rundt og ruger ennå og prøver og nyte det, selvom det begynner og bli ganske så tungt og slitsomt..


Magen min i dette sittende øyeblikk når jeg skriver her til dere.. Termin magen, 19juni <3


Her er det bare jeg som er våken ennå, Dan og Jenny sover.. Skulle så gjerne sovet jeg også, men finner virkelig ingen god stilling med denne ryggen og det brista ribbeinet mitt så jeg sto opp til slutt, tenkte og legge meg på sofaen til dem andre våkner så skal jeg ordne litt rundtstykker så vi får kost oss med en deilig frokost :)

-MALIN

 • Skrevet: 19.jun.2011
 • Klokken: 08:52
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 10

Svangerskapsuke 40.


Bildet tatt idag.. Uke 40 <3


Tenk, nå er jeg snart i mål, det er helt utrolig.. Trodde virkelig ikke denne dagen skulle komme så fort, men idag var den her og på søndag har jeg termin, det er noen spennende dager vi har i vente. Alle går og venter hele tiden, selv har jeg en følelse på at hun kommer i begynnelsen av neste uke..
Skrev jo litt om formen min i det forrige innlegget så jeg dropper og skrive om det nå igjen, ikveld skal jeg slappe av på sofaen med Dan og potetgull, høres ikke det godt ut? ;)

Om barnet:

Vekt: Ca 3600gr
Lengde: Ca 50cm

Dette ble et kjapt innlegg, men en liten oppdatering.. Jordmora på sykehuset mente lillemor veide rundt 4,5kg allerede nå, men jeg har en følelse på at hun veier rundt 4kg, så det blir spennende og se. Ut må hun jo uansett. :)

-MALIN

 • Skrevet: 17.jun.2011
 • Klokken: 19:50
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Brista ribbein og fødsel rundt hjørnet?

Hei alle sammen.

Først vil jeg bare beklage for at det blir lite blogging, men bloggen blir ikke prioritert veldig høyt om dagen. Formen min er ganske elendig, kroppen min er sliten og roper etter søvn, igår fikk jeg beskjed om det jeg trodde jeg hadde, nemmelig brista ribbeinet mitt ( dette er noe snuppa i magen har gjort), det er noe helt sinnsykt vondt og jeg får ikke sove om natta, jeg sitter rett opp og ned og halvsover, søvn er jo veldig viktig og med tanke på at jeg skal snart føde så er det viktig og være uthvilt, noe jeg absolutt IKKE er for tiden, jeg spiser lite og ligger helst på sofaen i en spesiell stilling så ribbeinet ikke gjør så altfor vondt.. Jeg føler meg som verdens dårligste mamma, men heldigvis er Dan hjemme og tar seg av barna og det er utrolig glad for, jeg hadde aldri i verden klart og tatt vare på unga aleine nå slik situasjonen er.
Når det gjelder fødsel så er det ikke mye nytt der, tror hun liker seg godt der inne, jeg har hørt no rykter om at nr3 kan være en skikkelig snik og det vil jeg påstå, jeg trodde jeg skulle bli mamma på onsdag, men neida, magen er fortsatt her og lillemor er aktiv, så vi får bare vente..
Er ikke lillemor født til tirsdag så skal jeg få time på sykehuset og vurderers og bli igangsatt, jeg må innrømme at jeg nå gruer meg litt til fødselen når ribbeinet mitt er så vondt, er så synd jeg skal grue meg jeg som har gledet meg hele tiden, men JM mente at det ville gå bra, og det håper jeg virkelig..

I ettermiddag så har jeg prøvd og bevege meg litt, vi tokk en tur bortpå sentret her og det gikk egentlig ganske greit, ribbeinet gjorde ikke så altfor vondt, hvis jeg gikk en spesiell stilling. Men det var veldig godt og komme hjem igjen, så nå ligger jeg rett ut på sofaen og slapper av.
Dette innlegget ble egentlig veldig sytete, men det er meg i min situasjon nå, vi prøver og gjøre det beste ut av det. Lotte og Mia er kjempe snille og hører for det meste, dem skjønner at jeg har vondt og at dem må hjelpe til meg hjemme, men det virker som dem liker det, dem får masse ros og hvem liker ikke det? ;)
Jenny hun skjønner ikke så altfor mye, men hun går rundt og driver med sitt, idag kjøpte Dan en førbursdagsgave til Jenny, hun måtte visst bare ha det :P Hehe


Jenny med ny sykel. Sykel uten pedaler, det skal visst være veldig fin for balansen :)


Imens jeg er i gang så kan også minne dere på lano konkurransen, det er noen dager siden nå. Jeg håper dere stemmer selvom jeg ikke har lagt ut noe om det på noen dager?
Selvom jeg blir slakta på diverste forum fordi jeg linker dere til og stemme på Jenny, så slutter jeg ikke. Haha.. Hvis dere vil stemme på Jenny i lano konkurransen, så kan du gjøre det HER.
Og at voksene damer sitter og prater om utseende på barn, er helt sjukt. Alle barn er søte og fine på sin måte, får virkelig ikke håpe at dem har egene barn, er jo ikke godt og vite om dem syns sine barn er søte nok for denne verden? Tenk deg og sitte og prate sånn, jeg får helt sjokk!!

Ha en fin helg videre alle sammen, og send meg gjerne masse masse fødestøv :D

-MALIN

 • Skrevet: 17.jun.2011
 • Klokken: 16:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

Lotte sitt første skolebildet.


Måtte bare dele det med dere

-MALIN

 • Skrevet: 16.jun.2011
 • Klokken: 18:59
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 39

En liten oppdatring..

Ser dere begynner og bli nyskjerrige på om jeg har født, men her er det ikke kommet no baby ennå. Vi trodde hun skulle komme igår så jeg ble lagt inn mer rier og lå der mange timer, men det skjedde ikke stort så vi ble sendt hjem, jeg ble strippa før vi dro i håp om at ting skulle begynne igjen, men kvelden igår var rolig og jeg sov,  var kjempe sliten etter en natt med lite søv..
Gikk og la oss litt tidlig igår så vi skulle få oss søvn, men jeg våkna igjen med mensensmerter i natt, ikke rier, men mensensmerter jeg klarte ikke og sovne igjen så jeg satt våken i i 4 timer før jeg sovna igjen, så nå sitter jeg her som en zoombie, er kjempe trøtt og ikke minst sliten.. Vil bare ha ut denne babyen og bli ferdig, heldigvis er Dan hjemme med meg og tar seg av unga..
Skal til jordmor etterpå så får høre hva hun har også si :)

Ville bare oppdatere dere, så på kommentarene at dere trodde gullet var født, men hun er inni magen min ennå :P

-MALIN

 • Skrevet: 16.jun.2011
 • Klokken: 10:45
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 15

Jeg er her ennå..

Jadda, jeg går fortsatt og bærer på magen, som jeg skrev igår så hadde jeg hatt litt murringer igår kveld og det har jeg også hatt i natt, men det ga seg når jeg sto opp med jentene, tror kanskje det er no modingsgreier? Rart hvor utoldmodig man blir på slutten av svangerkapet, det minste lille tegn tar man som om det kanskje er noe som skjer..
Sånn egentlig så skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg går og venter på at fødselen skal starte jeg vet hvor vondt det er og gleder meg ikke veldig til di smertene. Hehe.


Bildet tatt idag. Uke 39+4 <3


Jeg har en følelse på at riene begynner på natta, Dan tror det begynner på dagen så det blir spennende og se hvem av som får rett.. Nå skal Jenny og jeg legge oss litt, en liten dupp er bra for liten og stor ;)

Jeg vil si takk til dere alle som stemmer på Jenny i lano konkurransen, hun ligger fortsatt på 1.plass, men det kan endre seg fort. Så vi blir veldig glad for at dere fortsetter og stemme, jeg må legge til at det er HELT frivillig og stemme, jeg tvinger ingen!! Hvis du vil stemme på Jenny så kan du gjøre det HER:

-MALIN

 • Skrevet: 14.jun.2011
 • Klokken: 10:34
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 39

Sol og grilling..

Idag har vi vært hos pappa, lillesøster Marte og Linda der grilla vi masse god mat og nøyt sola, selvom det er fint vær så blåser det en del, men vi koste oss masse.. Lotte og Jenny kosete seg veldig hvertfall.
Dette blir en kjapt innlegg, skal slappe av litt før jeg skal legge meg, her har vi 3 jenter som fortsatt er våkene, eller dem er i seng, men sover ikke, jeg håper dem sovner snart for dems del, hvis ikke så kan dem bli trøtte i morra på skolen.


Lotte og Jenny leker med hunde leka til Lost (hunden til Marte)


Ikveld har jeg faktisk hatt litt små murringer nederst i ryggen, så kanskje det skjer noe snart? Håper hun vil ut snart, begynner og bli en smul tungt også har jeg ikke noen sko som passer, det er nesten det værste :P Haha

-MALIN

 • Skrevet: 13.jun.2011
 • Klokken: 21:02
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 13

Søndag 12.06.2011


Skal ikke nekte for at det er lett og gå med denne magen :P Men vi prøver! Hehe

Aner ikke hva jeg skal blogge om.. Dagen idag har ikke vært sånn fryktlig spennende, vi har vært ute mesteparten av dagen og kost oss i sola. Jenny og jeg sov en liten blund midt på dagen imens Dan klipte gresset, ingenting er bedre en lukta av nyklipt gress, det lukter så godt! :D

Midt på dagen så kjedet vi oss litt, så vi tokk en kjøretur og titta litt, bare for og få tiden til og gå. Etter middagen så gikk vi bort på bensinstasjonen og kjøpte oss is, Jeny sykla på sykelen sin eller hun satt på og vi dytta hu.
Nå er Jenny i seng og i morgen kommer Lotte og Mia hjem igjen. Vi skal nyte kvelden aleine i fred og ro, man vet jo aldri om det er siste kvelden vi har aleine før lillegull velger og komme til verden.

Jeg maser idag også jeg, har dere stemt på Jenny idag? Hvis du vil stemme på henne så kan du trykke HER også trykker du på "<3" så er stemmen din registrert.. Vil takke alle som stemmer og har stemt på Jenny, uten dere så hadde vi aldri hatt så mange stemmer :)

-MALIN

 • Skrevet: 12.jun.2011
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 20

En stk sliten og trøtt Malin, men her er det ingen kjære mor..

Idag har jeg virkelig stått opp med feil bein, humøret mitt er skikkelig dårlig og jeg er trøtt.. Sov et par timer tidligere på dagen, men det hjalp ikke veldig mye på humøret, men selvom jeg er trøtt og dårlig humør så kan man ikke bare legge seg igjen, her er det to andre jenter som trenger min oppmerksomhet, så det er bare og prøve og holde seg i skinnet.
For og få tiden til og gå så har vi handlet litt også dro vi opp en en barnehage like i nærheten så Lotte og Jenny fikk leke litt, noe Jenny likte VELDIG godt, så når jentene lekte satt Dan og jeg og bare så på dem, tror ikke dem hadde merket om vi hadde gått en gang, dem stor koste seg.
Nå sitter Lotte,Dan og Jenny og ser på film og koser seg, jeg har litt aleinetid forann dataen, men tenkte og slenge meg på sofaen sammen med dem jeg også, Lotte blir hentet av bestefar(min pappa) om en timestid og skal sove der til i morgen.
Når Jenny har lagt seg ikveld skal Dan og jeg lage en litt god middag og bare kose oss vi to, det fortjener alle kjærestepar innimellom, litt aleinetid med god mat er viktig og ikke minst godt.


Jenny koser seg på huska :)*plaske,plaske*Lottisen husker :)Og Jenny fant sin favorittplass, som bussjåfør. Hadde hun hatt mulighet tror jeg faktisk hun kunne sitti der i hele dag ;)


Forestten, har dere husket og stemme på Jenny idag? Selvom vi ligger på 1.plass så trenger vi fortsatt stemmer, alle stemmer er dyrbare! Hvis du vil stemme på Jenny så kan du gjøre det HER.

-MALIN

 • Skrevet: 11.jun.2011
 • Klokken: 16:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Brillefine Lotte.Da har Lotte fått lesebrillene sine, jeg syns hun passer så godt med dem, selv syns hun det er litt uvant, men vil tro hun venner seg fort til dem.. Hun fikk velge brillene helt selv og jeg syns fargen passer så godt til hun, hun valgte enkle og reine briller med fargen blå. Trodde hun kom til og velge orntlig prinsesse briller, men der tokk jeg feil ;) Nå sitter Lotte,Dan og Jenny og ser på film og Lotte prøver brillene for første gang når hun ser på tv..

-MALIN

 • Skrevet: 11.jun.2011
 • Klokken: 16:10
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 17

Lørdagskos.

-MALIN

 • Skrevet: 11.jun.2011
 • Klokken: 08:26
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

Svangerskapsuke 39.

Kanskje dette er det siste innlegget, hvem vet? Selv tror jeg at jeg kommer til og gå inn i uke 41, jeg er så sikker på at jeg går over denne gangen også, det er kanskje fordi jeg gikk 9 dager over med Jenny og tror det skjer denne gangen også, men hvem vet kanskje hun vil ut noen dager før termin?

Formen min er fortsatt bra, blir fort sliten og sliter en del med vann i beina og kan sove ganske mange timer ekstra enn det jeg egentlig bruker og gjøre, men utenom det så er formen fin! Nå er jo alt klart og vi bare venter alle sammen, den som er mest utoldmodig er Jenny, hun snakker masse om babyen, babyen som faktisk ikke er her ennå, men hun ser vogna som står klar, babyseng,stellebord og lekegrind, men ingen baby som bruker disse tinga, lurer på hva hun tenker jeg, er ikke rart disse små blir litt forvirra, nå har hun hørt om denne babyen i mange mange mnd. Hehe.

Var hos jordmor på onsdag og alt var fint, nevnte for henne at jeg har fått en del vann i beina, men det var ingenting og bekymre seg for, siden jeg hadde ikke lagt på meg noe på 8dager og blodtrykket var kjempe fint, så jeg trengte ikke og bekymre meg, hun trodde mye av det skyltes også varmen..


Magen uke 39 <3


Q: Tror dere jeg kommer til og gå over tiden eller tror dere hun kommer iløpet av neste uke?

Om barnet:

Vekt: Ca 3400gr
Lengde: 49cm

Vil dere stemme på Jenny idag også? Stemme kan dere gjøre HER.
Og selvom jeg gjerne vil få Jenny på 1.plass igjen så betyr det ikke at jeg er en dårlig taper og ikke mener at han som ligger på 1plass nå fortjener og vinne, men er man med på en konkurranse så må man konkurrere litt for og komme på 1.plass.

-MALIN

 • Skrevet: 10.jun.2011
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 32

En liten kveldstur.

I ettermiddag så møtte jeg ei venninne og dattern hennes, vi gikk en tur på cafe og og satt og skravlet litt, greit og prøve og finne på noe så tiden går litt, føler den står veldig stille for tiden selvom den egentlig går fort også. Lotte sover over hos Mia inatt så det blir litt mindre og henge fingrene i når vi bare har et barn hjemme ;)
Når Jenny og jeg skulle gå hjem igjen så var det litt opphold så vi gikk oss en tur, det er jo kjempe klamt og varmt ute så det er nesten grusomt for ei høygravid og gå ute nå, men egentlig tanken med hele turen var jo at kanskje det ville sette igang noe, men jeg sitter her ennå uten noen rier..


Jenny koser seg på tur.. Hvis jeg spør hun om hu kan smile til meg, får jeg dette ansiktet.. Også SKAL hun se på bilde etterpå og da sier hun "Nenny" som betyr Jenny.. Utrolig hvor mye dem skjønner, elsker alderen hun er i nå, skjer så mye hele tiden :)


Ser vi har fått utrolig mange stemmer idag, tusen tusen takk for alle som stemmer.. I dag tidlig fant jeg også ut at det er noen som har lagt ut bilde av Lotte og Jenny på lano UTEN min tillatelse, bildet ble fjernet med en gang, jeg blir veldig sint og frusteret når jeg ser folk legger ut bilde av mine barn uten min tilatelse og utaler seg om at dem er tante og fått lov av meg og legge ut bilde, helt feil. Bildet er fjernet ifra lano nå og anmeldt..
Så hvis dere ser fler av slike tilfeller der noen har lagt ut bilde av mine barn eller Mia, så setter jeg veldig stor pris på om dere sender meg en mail eller legger igjen en kommentar i kommentarfeltet :)
Om du vil stemme på Jenny på lano, så kan du gjøre det HER.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin kveld, jeg koser meg inne i regnet.
Og i morgen skal vi hente brillene til Lotte, en smule spent Lotte ( og mamma), vil tro det blir godt for henne og bruke briller når hun skal lese og se tv :)

-MALIN

 • Skrevet: 09.jun.2011
 • Klokken: 21:38
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 27

Dere er enestående, tusen takk.

Jeg ble så overrasket igår når jeg gikk inn på lano.no og så alle stemme Jenny hadde fått, den hadde tippa over 1000, noe som jeg trodde kanskje ble litt vansklig. Uten dere så hadde vi aldri i verden klart og fått så mange stemmer og jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok, men jeg håper dere skjønner at vi setter VELDIG stor pris på at dere stemmer på Jenny? Tilogmed Dan syns dette er litt morro, han er egentlig sånnsom ikke bryr seg sånn veldig mye om slike konkurransen, men dette syns han var litt morro så han er innom innimellom og titter.
Jeg har fått noen stygge mailer der jeg får høre at jeg bare bruker dere til og stemme på Jenny og at Jenny ikke har det glimte i øye til og vinne lano-ungen 2011, tror enhver mor mener barnet sitt har det glimte som trengs for og vinne? Jeg tvinger virkelig ingen til og stemme, det er helt vrivillig, men vi blir veldig glad og vil takke alle som stemmer hver dag..

Jenny ligger på 1.plass landsbasis og 1.plass i fylke sitt, men for at Jenny fortsatt skal fortsette og ligge på 1.plass så trenger vi stemmer, man kan stemme hver dag:) Det er HELT frivillig og stemme, men hvis du vil gi Jenny en stemme så kan du gjøre det HER..

Ha fortsatt en fin dag alle sammen og igjen TUSEN TAKK til dere alle som gir Jenny en stemme hver dag :)

-MALIN

 • Skrevet: 09.jun.2011
 • Klokken: 08:05
 • Kategori: Konkurranse
 • Kommentarer: 47

Hva har jeg med i fødebagen?

Som jeg har skrevet tidligere så er fødebagen pakket og står klar, noen av dere lurte på hva jeg har pakka med og her skal dere få en liten liste. Denne gangen så tokk med kun det jeg trenger og ikke bare masse som ikke blir brukt, slik jeg gjorde med Jenny og er det noe jeg trenger med av så er det ikke værre enn at Dan tar det med..


Jeg har med:
Ammeinnlegg
Toalettmappe


I toalettmappa mi ligger det:
Bind
Smokk til babyen
Tannbørste
Tannkren
Hudkrem
Lepomade
Strikk
Shampoo
Balsam
Kropssåpe
HårbørsteI bagen ligger det:
2 bukser
2 singleter
2 gensere
3 amme bh'er
sokker
Truser
Klær til babyen
Teppe til babyen
Lader til mobilen
Klore votter til babyen


Da er alt pakket og klart og venter på og bli tatt i bruk. Nå er det viktigste pakket og mangler jeg noe så får Dan hente det.. Det eneste som mangler oppi der er helsekort og kamera, men det tar vi med når vi skal dra..


Q: Dere som snart har termin, har dere pakket fødebagen?

-MALIN

 • Skrevet: 08.jun.2011
 • Klokken: 17:22
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 18

Jenny og frukt.

Jenny elsker frukt noe vi selvfølgelig er super glade for! Hver gang vi går inn i butikken så vil hun gjerne ha frukt og med en gang, hun vet at det pleier og ligge ferdig oppskjært frukt så det er nok derfor hun er så utoldmodig, Jenny har fått frukt ifra hun var veeeldig liten, jeg bare moste det når hun var så liten at hun ikke hadde tenner.. Favoritten til Jenny er helt klart jordær, hun elsker jordbær og spiser gjerne en kurv helt aleine.


Bildet ble tatt igår.. Hun SKAL spise eplelet sånnsom vi spiser det og hun klarer det super bra uten noe problem.. Lille store jenta mi <3


Q: Er barnet ditt glad i frukt?

Jeg minne dere på at idag er det en ny dag og det betyr mulighet for og stemme på Jenny idag også, man kan stemme hver dag, er det ikke bra? Ser hun ligger på over 800stemmer og klarer vi og få det opp i 1000stemmer idag, eller jeg optimist da? :p
Hvis du vil stemme på Jenny så kan du stemme HER..

-MALIN

 • Skrevet: 08.jun.2011
 • Klokken: 08:49
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 23

Jeg føler meg så fresh!

Herremin, hvor kommer vannet ifra? vannet i kroppen altså, plutselig våknet jeg med MASSE vann i beina, Dan sier dem ser ut som to tømmerstokker og jeg må si jeg er ganske enig. Hehe.
Ulempen med masse vann i beina er at jeg ikke får på meg noen sko, eller det eneste sko paret jeg får på meg er crocsa mine, crocs liksom, hvor sexy er ikke det? Det er sko jeg bruker når jeg skal ned i kjellern bare og tanken på og ha dem på meg i butikken er fjern, det er ikke mye pent og gå rundt med crocs (min mening) ikke på voksene folk hvertfall.. Så når jeg er hjemme så går jeg rundt i crocs, men når jeg skal på butikken så tvinger jeg på meg joggeskoa, det er helt sant! I morgen skal jeg til jordmor og jeg er spent på hva hun sier om vannet, var jo hos hun for 8 dager siden og da hadde jeg nesten ingenting, så man kan trygt si at kroppen forandrer seg raskt når man er gravid..

Hurra for hovene bein!!! ;-)


Har dere husket og stemme på Jenny idag? Hvis ikke, så kan du stemme HER. Vi ligger på 1.plass og det hadde vi aldri i verden gjort hvis det ikke hadde vært for dere, dere er herlige alle sammen. Tusen takk for stemmer =D 

-MALIN

 • Skrevet: 07.jun.2011
 • Klokken: 19:16
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 15

For noen kjedelige dager..

Jadda, jeg er her ennå og har null tegn til at det er no fødsel med det første. Jeg syns dagene går så sakte, jeg går bare og venter på rier og når jeg først venter på noe så blir jeg utoldmodig, fler som kjenner seg igjen? Nå er Jenny nydusja, Lotte er på skolen og nå skal jeg lage havregrøt til Jenny, aner ikke hva vi skal finne på idag, ser ut som været kommmer til og være ustabilt idag også. Igår tordna og regna det noe helt sinnsykt, heldigvis er ikke Jenny redd for tordnen, hun gikk rundt og sa"båker" som betyr "bråker", Lotte er litt mer skeptisk for tordne, men det tror jeg har litt med at hun har hørt litt skrekkhistorier på skolen osv..
Igår regna det så mye her at vi fikk kjelleren full av vann, det var et rør som ikke funka som det skulle så det kom MASSE vann på vaskerommet, vaskemaskinen min svømte i vann, heldigvis så overlevde den. Så kvelden våres igår besto av og vaske,skylle og støvsuge bort vannet, ja, man kan faktisk støvsuge bort vann, hvis man har støvsuger som er lagd for det. Heldigvis har vi ikke mye kjellern som var verdifult.


En fornøyd Jenny som dusjer :)<3


Nå får jeg lage havregrøt til Jenny, hun står vedsina meg og drar i gensern min og sier "gøt" så da får jeg ta hintet om at hun begynner og bli sulten..
Også må jeg takke alle samme som har stemt på Jenny som lano-ungen2011, hun leder enn så lenge og det håper jeg vi kan fortsette med?
Så kom igjen og stem idag også folkens, man kan stemme hver dag, derfor må jeg minne dere på det, vi vil ikke gå glipp av noen stemmer, hihi.. Det er ikke vansklig og stemme, dere bare går inn på den linken HER. og når bilde kommer opp så trykker du på "♥". Ikke vansklig i det hele tatt :)

-MALIN

 • Skrevet: 07.jun.2011
 • Klokken: 08:34
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 27

Lano-ungen 2011.

Da var det igang igjen, alle legger ut linker slik at man kan stemme på barna dems.. Og jeg som aldri skulle ha med noen av mine barn på den lano tingen, jeg ombestemmte meg gitt!
Så nå er er konkurransen i gang og vi hadde blitt suuuper glad for stemmer og det som er så kjekt er at man kan stemme en gang hver dag =D

Hvis du vil stemme på Jenny så trykk HER! for og stemme så trykker du på "♥"

Tusen takk til alle som stemmer, jeg kommer til og minne dere på det innimellom, hadde vært morro og fått en del stemmer, men det vil vell alle? Hehe!

Ha en fin kveld videre, så blogges vi mer i morgen!

-MALIN

 • Skrevet: 06.jun.2011
 • Klokken: 21:23
 • Kategori: Konkurranse
 • Kommentarer: 40

Lotte og Mia 3år gammle.

Ryddet litt i bildene på harddisken idag tidlig og da kom jeg over noen bilder av Lotte og Mia og jeg bare må dele et med dere. Jeg husker så godt jeg tokk dette bildet, vi skulle i konfirmasjon og dem hadde pynta seg og var så stolte over de fine kjolene sine.


Har dere sett no så nydelig? =D<3


Er så rart og sitte og se på disse bildene for det første så føles det en evighet siden, men på en annen måte så er det faktisk ikke lenge siden og om 1års tid så er Jenny faktisk på denne alderen, helt sykt! Verdens nydeligste Lotte og Mia ♥

-MALIN

 • Skrevet: 06.jun.2011
 • Klokken: 13:01
 • Kategori: Mia
 • Kommentarer: 27

Da var absolutt den siste tingen i orden..

Vogna til lillegull har stått hos mine besteforeldre for og spare litt plass her, siden dem har stor hus så kunne den stå der frem til vi ville hente den og på fredag så MÅTTE jeg hente den, da klarte jeg ikke lenger da klødde det i fingra etter og få vasket den og pyntet den og ha den fremme så jeg kan se og beundre den hver dag frem til hun velger og komme til verden..
Dan satt også på søskenbrettet som Jenny skal bruke og det tokk ikke lang tid før hun sto på den også pekte hun oppi vogna og sa "babyen sitt navn" som fortsatt er hemmelig. Hehe.. Er viktig at Jenny venner seg til vogna og hun vet godt at det er vogna til babyen for Jenny har stor jentevogn(sportsvogn) ;)


Slik ser vogna ut på avstand, med ståbrettet :)Syns vogna ble søt og fin jeg, denne gangen så droppa jeg rosa og prøvde med på lilla og syns ikke det var et dumt valg ;)

Beklager litt dårlig kvalitet på bildene, bildet er tatt med iPhone.. Nå er Lotte og Jenny i seng så nå skal Dan og jeg nyte stilheten og slappe av litt uten barn.. Jeg vurderer nesten og legge meg meg allerede nå, vil at det skal bli en ny dag og en dag nærmere termin, men jeg prøver og holde meg litt lenger våken. Fler som kjenner seg igjen?

-MALIN

 • Skrevet: 05.jun.2011
 • Klokken: 19:44
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 23

Justin Bieber.

Søstra mi Marrte har vært i USA og når dem kom hjem så hadde dem kjøpte med noe til jentene, noe som virkelig falt i smak hos Lotte. Mia har ennå ikke fått sitt siden hun har dratt til mammaen sin, men jeg er ganske sikker på at det faller i smak hos Mia også.


En stolt Lotte med justin bieber t-shorte og ikke nok med det, den er jo faktisk ifra usa og da blir det jo litt ekstra stas :D

Jeg har fått inn spørsmål om hvordan det gikk med Lotte hos optiker på fredag og det gikk strålende, hun var så flink og gjorde alt det hun skulle, og resultate av timen ble at Lotte har skeve hornhinner så hun må begynne med lesebriller, så vi fant briller på fredag eller Lotte fant briller på fredag som hun likte og som passet perfekt til henne som vi skal hente til fredag igjen. Så nå må Lotte bruker briller når hun er på skolen (i timene), ser på tv, sitter på dataen generelt alt som har med lesing og gjøre, så dette kan bli spennende. Brillene hun valgte var fine og reine briller uten masse dilldall på, hun ville faktisk ha briller som var blå og dem passet perfekt til øynene hennes, han mannen som utførte testen sa også at brillene passet så perfekt til di blå øynene hennes.. Så jeg kan tenke meg at det blir godt for Lotte og begynne med lesebriller..

-MALIN

 • Skrevet: 05.jun.2011
 • Klokken: 10:28
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 10

Svangerskapsuke 38.

Nå vil jeg føde, har ikke tenkt så mye på det før nå, men nå begynner jeg og merke at jeg er klar for og føde. Nå er hun ferdig inni magen min, nå skal hun bare ligge der og "fete" seg opp til hun er klar for og møte verden. Lurer så fælt på hvordan fødselen starter og ikke minst på hvordan fødsel jeg vil få, det er vell egentlig det som svirrer mest oppi hode mitt for tiden.
Jeg har plutselig fått en del vann i beina, det kom over natta, ikke unormalt mye, men mer enn det jeg har hatt før, jordmor mente det var et sundhetstegn altså til en viss grad, jeg prøver og gå og holde meg litt i form, men det er ikke lenge jeg kan gå før jeg begynner og vagge som en pingvin og at jeg får en del nedpress, det føles ut som hun ligger laaangt nedi så langt ned at vannet kan gå når som helst, men hun ligger tydeligvis ikke så langt ned at vannet går.. Nå de siste dagene har jeg begynt og tenke på at vannet plutselig kan gå, tenk om det går når jeg står i butikken, tror jeg vil bli litt flau da.. Vannet mitt har aldri gått først på noen av fødsla mine, med Lotte tokk dem vannet mitt og med Jenny så gikk vannet rett før jeg fikk pressveer, når jeg står opp om natta så ønsker jeg at vannet skal gå, har så lyst og føde.. Men jeg kan faktisk gå 1mnd til som gravid, hvis jeg må gå 14 dager over. Men jordmor skal sende meg inn på sykehuset til en sjekk og se hvor lenge jeg evt skal få gå på overtid, siden barna mine blir så store, og håper jeg ikke får lov til og gå lenger enn 1 uke maks. Jeg har ikke veldig lyst til og bli satt igang, syns det virker litt skummelt, men jeg vil heller bli satt igang enn og gå 14 dager på overtid, liker ikke helt ordet overtid.


Har ikke tatt no magebildet idag, men tokk dette bilde for noen dager siden :)


Om barnet:

Vekt: Ca 3200gr
Lengde: Ca 48cm

Q: Hvordan startet fødselen din?

-MALIN

 • Skrevet: 03.jun.2011
 • Klokken: 22:29
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 30

Sommervær!

Nå er endelig sommerværet her, jeg ligger rett ut og prøver og få litt farge, Lotte og Mia ksoer seg med en is og Jenny har nettopp blitt lagt for en liten blund.. Dette blir bare et kjapt blogginnlegg. Etterpå skal Lotte til optiker og sjekke synet sitt, hun har klaga litt over at hun ser dårlig så da får vi se hva optikeren mener.


Viktig med vann i varmen, er fylles det opp jevlig :DMia og Jenny koser seg på trampolina =)Jenny skal hvertfall IKKE snu seg når jeg tar bilder.. Snakker vi sta? :P


Q: Har dere sommervær?

-MALIN • Skrevet: 03.jun.2011
 • Klokken: 11:30
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 15

Endelig kom mnd vi har ventet på..

Idag gikk vi inn i juni, det betyr snart fødsel og en liten baby i hus! Idag gikk det virkelig opp for meg at nå er det IKKE lenge igjen til lillegull kommer til verden. Så idag fikk jeg plutselig masse energi så Jenny og jeg vasket alle vinduer, bretta klær, hang opp klær, la i en maskin, vasket badet, støvsugde hele huset, hang ut alle dyner til lufting og vannet alle blomster før kl hadde slått 12.00, hvor kom energien ifra lurer jeg på? Når Jenny sov blunden sin så ryddet jeg klesskapet mitt for klær og kastet en hel haug som vi gir til uff.
Så idag føler jeg at vi virkelig har fått gjort masse, så nå er alt reint og klart så nå kan bare fødselen starte. Hehe! Middagen idag besto av grilling, været har vært knall så vi spiste ute i sola, selvfølgelig begynte det og blåse når vi skulle spise, det er så typisk.
Lotte og Mia tokk frem rulleskøytene idag, noe som var veldig stas. Dem har mast om og stå på rulleskøyter leenge og når dem først tokk dem frem så sto dem i maks 10 minutter.


Lotte og Mia gjør seg klare for og stå på rulleskøyter ;)Nå har voksen tenna til Lottemor kommet, hun er så stolt.. =D


Nå skal Jenny i seng, Lotte og Mia skal få lov til og være litt lenger oppe idag dem har jo fått lang helg, så da er det litt stas og få være litt lenger oppe. Jeg skal legge meg rett ut på sofaen og lade opp til fødsel, syns det kan skje snart, begynner og bli litt utoldmodig :p

-MALIN

 • Skrevet: 01.jun.2011
 • Klokken: 18:58
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits