februar 2009

Lotte, Jenny og Molly.

Lotte:

Lotte kom til verden 15 august- 2004, hun veide 3800gr, 51cm lang og 36cm H.O! Etter 7 timer på sykeshuet kom hun til verden kl: 13.42.

14år og gravid kan du lese HER!

Lotte er en snill og omsorgsfull jente, hun vil ingen vondt og hjelper gjerne til hjemme med og rydde eller bare passe litt på lillesøstrene sine så jeg får hengt opp klær eller støvsugd.
Lotte er veldig glad i dyr og ønsker seg en hest hun kan ha i garasjen til Dan og en liten hund som hun kan gå tur med.
Lotte har arvet staheten etter meg, og siden vi begge to er like stae så kan det by på noen utfordninger, men som regel så møtes vi på halveien.


Verdens fineste Lottemor <3Jenny:

Jenny kom til verden 6 september - 2009, hun veide 4530gr, 52cm lang og var 37cm i H.O! Etter 2 timer på sykehuset kom hun til verden kl: 16.44.


Fødselshistorien kan dere lese HER!

Jenny er en snill og rolig jente som vil veldig gjerne henge etter storesøstrene sine, hun er en typisk lillesøster som løper etter og hermer etter alt hva Lotte og Mia gjør.
Hun har kommet i den alderen der alt skal gjøres selv, Jenny har ingen problemer med og si ifra hvis det er noe hun er missfornøyd med eller bare hvis hun får litt vondt i viljen sin.
Hun elsker jordbær og kan lett spise opp en gurv med jordbær, nå som Jenny har blitt storesøster så har hun blitt veldig glad i dukker og alle dukkene heter Molly, hun vil veldig gjerne putte smokken til Molly i munn hele tiden og helst låne den litt selv..


Verdens fineste Jenny <3


Molly:

Molly kom til verden 22juni - 2011, hun veide 5650gr, 58cm lang og var 40cm i H.O! Etter ca 3 timer på sykeshuet kom hun til verden kl: 14.36.
Molly var ingen liten jente da hun kom til verden, må legge til at hun har vært den største babyen som er født på nye A-hus ;)

Fødselshistorien kan du lese HER!

Molly er ei "litta" jente som for det meste sover ennå, hun er rolig og snill og gråter sjelden. Hun kan sove kjempe godt og hardt og plutselig våkene og være kjempe sulten og kommer ikke maten akkurat når hun vil så kan hun virkelig si ifra.
Hun har gitt oss det første smilet når hun var 3uker+1dag.
Molly liker best og ligge til puppen og kose seg.


Verdens fineste Molly <3

Mia:

Mia er dattern til Dan som han har ifra et tidligere forhold, jeg ble bonusmamma ( jeg skriver det, syns det høres mer koselig ut en stemamma) når Mia var 3år.
Mia er en snill og rolig jente, hun elsker og sy og veve, hun sier heller ikke nei til og tegne eller spille spill med Lotte.
Jeg velger og ikke legge ut mer om Mia, siden moren til Mia ikke ønsker at det kommer for mye informasjon ut på nett og det respekterer jeg! :)


Verdens fineste Mia <3


-MALIN

 • Skrevet: 04.02.2009
 • Klokken: 14:43
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 60

Kontakt

Kontakt :

Har du noe på hjertet eller bare vil spørre om noe som ikke alle på bloggen skal se, så kan jeg kontaktes på mail, jeg sjekker mailen min jevnlig og kan garantere svar.

Malla657@hotmail.com

Jeg har også en "fan" gruppe på facebook som du kan bli medlem i HER!!
-MALIN
 • Skrevet: 02.02.2009
 • Klokken: 12:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 31

Media

Media:

Januar 2007, ble jeg kontaktet av et filmteem som kaller seg limelight.. Dem var på utgikk etter unge mødre til og lage en dokumentar som skulle hete "unge mødre", dem var med og filmet hverdagen hjemme hos oss på godt og vondt.

Dette var et konsepet jeg virkelig brente for, jeg syns hele greia var mega spennende også var det jo veldig spennende og bli filmet også.
Men jeg må si jeg ble litt skuffa, dem redigerte alt på en helt feil måte.. Det så ut som vi spiste middag og la jentene midt på dagen uten at dem fikk noe. Helt feil!
Selvfølgelig var det også mye fint dem hadde klart og sette sammen bla når vi var på sirkus, det var jo en veldig fin sene.

Etter at disse episodene ble vist på TV fikk jeg forespørsel om og være med i en del blader og TV, vi ble intervjuet av Hjemmet,Se&hør,Allers og [MAG].


Linker .

Unge mødre: 

sesong 1: http://rdml.no/studio1/Podcast?podcast=ungemodre

sesong 2: http://rdml.no/studio1/Podcast?podcast=unge_modre_2

sesong 3: http://rdml.no/studio1/Podcast?podcast=ungemodre3


Lotte og jeg på photoshoot for bladet [MAG]
Våren 2008!

-MALIN
 • Skrevet: 01.02.2009
 • Klokken: 15:42
 • Kategori: Media
 • Kommentarer: 15

Om meg

1989- Da kom jeg til verden en "liten" jente som fikk navnet Malin.. Så liten var jeg ikke, jeg veide 4950gr og 52cm lang! En liten bolle med masse svart hår.

Årene gikk og jeg var en liten snill jente, jeg fikk flaske med saft på til jeg var 4år og elsket og pelle buser som regel satt jeg og mevlet smør om morran før mamma sto opp..
Så begynte jeg på skolen, jeg elsket skolen, men det var ikke lenge allerede i tredje klasse var jeg skolelei, men jeg var flink fulgte med og gjorde det jeg fikk beskjed om, jeg klarte og lese før første klasse og regnet pluss og minus til den store gullmedalje.
Jeg hadde masse venner og elsket og spille fotball, begynte på rent guttelag som 6'åring og stortrivdes der.. Jeg var en typisk guttejente som elsket og kle meg i stor t-shorte og shorts, nekta og gre håret mitt og brydde meg ikke noe om at jeg hadde en stor floke i bakhode, da satt jeg meg heller bakerst i klasserommet så ingen kunne se det..Her er jeg 5år!

Ungdomsskolen, det var en stor forandring i mitt liv det var liksom en et nytt kapitell med ny venner, ny skole og nye lærere.. Man kunne liksom starte på blanke ark igjen.
Igjen, fikk jeg meg fort nye venner, jeg hadde to jenter som var mine ALLE bestevenninner, vi digget a1 og gjorde alt for og komme oss på konserter og sendte bla en pakke på over 3kg med masse bamser og silkeboksere og selvfølgelig et brev til dem fra oss og der måtte jeg jo spørre om Ben ville bli min kjæreste, men jeg fikk aldri svar så levde i min egen boble om at han ikke hadde fått pakken ennå.

Gravid, i 9klasse fant jeg ut at jeg var gravid! Jeg hadde blitt gravid med en gutt som var året eldere enn meg, vi var ikke sammen og hadde ikke spesiell god kontakt. Jeg prøvde og fullføre skole så godt jeg kunne, men i den perioden jeg ble gravid så byttet jeg ungdomsskole så det var litt mye som skjedde den perioden og når man er ny på et sted så er liksom ikke det første man vil si "Jeg er gravid" så jeg skjulte det, like godt som jeg skjulte det for min familie, det var bare jeg som visste at jeg var gravid.
Når familien min fikk vite så var neste skritt og fortelle det til klassen min så helsesøster tokk på seg den oppgaven og takk gud for det, jeg hadde aldri turt og stått og sakt det selv, men alle tokk det kjempe fint.
Jeg var aleine med Lotte i 2,5år vi bodde i en kjellerleiligehet under min bestemor og bestefar.
Det og gå gravid som veldig ung gikk kjempe fint, veldig lite plager og fødselen gikk supert.
Hadde supere venner stilte opp for meg og mange av dem har jeg ennå.
Jeg fullførte grunnskolen med hjemmeundervisnig også var jeg på skolen 2 dager i uka for og få litt undervisning..

Videregående, jeg søkte helse og sosial var fast bestemt på at jeg ville bli hjelpepleier! Noe jeg har blitt! :D
Men årene var tøffe, det var mye fravær Lotte var mye syk di første årene i barnehagen, men jeg ga meg ikke, jeg fullførte skolen, egentlig så bestemte jeg hvert år at jeg skulle ha et friår, men med familie som ga meg masse støtte og hjalp meg på di "tøffeste" dagene så ga jeg meg ikke..
Etter 3år på videregående Grunnkurs helse og sosial og VKI og VK2 hjelpepleier så ble jeg hjelpepleier, jeg jobber ikke innen dette yrket nå, men har lyst og videre utannde meg.
Jeg er veldig stolt at jeg har en utannding.

2007- Jeg begynte og snakke med en gutt med navnet Dan, han hadde en liten datter på aldern til Lotte. Vi bestemte oss for og finne på noe med jente, så vi dro på mc donalds og koste oss.. Sånn egentlig så ville jeg ha Dan så jeg "brukte" Lotte litt for og komme nærmere Dan..
Jeg sa at Lotte ville leke med Mia så hadde vært koselig om vi kunne møtes, og Dan var ikke vondt og be. Han ville også finne på noe, etter noen dager så dro Mia hjem til moren sin igjen og da var det ingen som Lotte kunne leke med så da måtte Dan og jeg finne på noe "aleine", det var litt skummelt for vi var vant til og ha jentene der og styre med, men nå var det bare oss to..
Det tokk ikke lange tiden før vi ga hverandre vårt første kyss... Ja, det ene førte med seg det andre..
26.2-2007, ble datoen.. Datoen for vår dag når vi ble kjærester.
Det tokk ikke lang tid før Dan flyttet inn til Lotte og meg, det var jo så spennende det og ha en samboer som kom hjem hver dag etter jobb, vi spiste middag sammen,handlet mat sammen og bare den første turen på ikea sammen var super spesiell. Husker Dan sa " Malin, kan vi kjøpe inn litt nye ting til leiligheten, for da føler jeg litt mer at det er våres".
Mia flyttet inn på rommet til Lotte, vi måtte ombøblere hele rommet, jeg brukte opp alle skattepengene mine på seng,klær,sykel,hyller og div ting til Mia, det ble jo super bra på rommet..


Min store kjærlighet.


Gravid igjen 2009 - Lille julaften, altså 23.12-2008 viste testen positiv.. Jeg skulle bli mamma igjen!
Men denne gangen var vi to om det og alt var mye mer stabilit, jeg gledet meg fra dag en og planlagte alt, for denne gangen skulle alt være perfekt.. Og det ble det også mer eller mindre, jeg prøvde og kose med i graviditetet, selv om jeg skal ærlig innrømme at det var noen veldig slitsome dager også.
Dan var verdens beste, han koste, snakket, strøk og kjente på spark på magen min hele tiden.
Fødselen gikk super fort, tokk 2 timer fra jeg kom på sykehuset så var lille Jenny ute i denne store verden.

2010- Nå er jeg i permisjon med Jenny og nyter tiden hjemme med henne, vi har kjøpt oss hus og har store planer for hva vi skal gjøre for at det skal bli "drømmehuset".
Dagene bare flyt av gårde og vi alle begynner og glede oss til jentene skal begynne på skole.


OneBigHappyFamily :)

2011 -  Nå er jeg gravid igjen med nr 3 og vi blir snart en familie på 6.. Lillesøster ventes 19 juni og vi gleder oss veldig alle sammen.


-MALIN

 • Skrevet: 01.02.2009
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 59
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits