Juli 2007

Verdens søteste lille hund..

Må bare vise dere lillesøster Marte sin nydelig lille hund som heter Lost, han er så herlig.

-MALIN

.

 • Skrevet: 31.01.2011
 • Klokken: 18:56
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 23

Foreldresamtale.

Idag var det tid for foreldresamtalte for Lotte, noe jeg har gledet meg veeeldig til, Lotte var selvfølgelig med på samtalen.. Som jeg har oppfatet så liker Lotte seg veldig godt på skolen og er en skoleflink jente, så jeg håpet virkelig læren hennes mente det samme, og det gjrode hu! Lotte er ei veldig lærevillig jente, snill imot med elever,sitter rolig og gjør det hun får beskjed om, kan det bli bedre? Jeg er stolt! =D Lotte er veldig flink i matte, hun regner som en reser, hvem kan hun ha arvet det av tro? Hehe..

Nå er nettopp middagen spist i dette huset, idag var det erter,flesk og flattbrød til middag, noe unga elsker.. Jenny er helt gal etter det, salt og godt. Nå er Lotte og Mia sendt opp på rommet sitt for og rydde, det ser virkelig ikke ut der oppe så nå håper jeg dem rydder bra og holder det ryddig, skal opp og ta en titt der og se. Imorgen skal jeg til tannlegen igjen og borre, hater tannlegen, men når jeg har vært der nå så er det 1år til nesten gang.. Jejj!


Hvis du spør Jenny om hun kan vise tenna sine, så gjør hun sånn på bildet ;)

Men nå skal jeg opp og se på rommet til jentene så skal jeg rydde i gangen, vi har så mye jakker og sko at det ser ut som en skobutikk der nå, ikke pent! Så skal jeg få Dan til og få opp klokka på veggen, vi har kjøpt oss en stor stilig klokke på ikea som skal få plass i stua, tror det blir veldig fint ;)

-MALIN

 • Skrevet: 31.01.2011
 • Klokken: 16:19
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

Lotte sin nye jakke og sko!

Lotte sa jo at hun skulle vise dere den nye jakka og skoa hun fikk før vi dro på disney on ice, alt er kjøpt på salg så for skoa og jakka betalte jeg underkant av 400kr, Lotte som valgte skoa og jakka selv.. Ny vinterjakke trengte hu siden den andre begynner og bli dårlig i glidlåsen.. Her er jakka og skoa:


Jakka som er ifra nameit =D


Sko fra skoringen..


Og imens vi er i gang så må jeg bare legge inn bilde av jenny, dette er en liten dame som er veeeldig glad i sko og vil helst gå med Lotte og Mia sine sko hele tiden ^^

-MALIN

 • Skrevet: 29.01.2011
 • Klokken: 09:18
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 43

Natta!!Natta mine kjære blogglesere, nå skal jeg legge meg og lade opp til i morgen. Når man er gravid så legger man seg tidlig, jo fler timer man får sove jo bedre ;-) Hehe.

-MALIN

 • Skrevet: 28.01.2011
 • Klokken: 21:21
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 18

Jenny og kattepusen..

Jenny elsker kattepuser og når vi pleier og gå til postkassa så kommer nabokatten løpende etter oss, er nok fordi han vet han får masse kos og oppmerksomhet ;)

-MALIN

 • Skrevet: 28.01.2011
 • Klokken: 17:30
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17

Svangerskaps uke 20.

Idag er jeg 20 uker, det vil si jeg er halvveis! Om kanskje 20 uker så har jeg lille jenta mi i arma mine, helt sinnsykt og tenke på at tiden går så sinnsykt fort.. Jeg skal nyyyte de siste ukene og bare kose meg, holder formen seg sånn den er nå så er det ingenting og klage på, jeg merker nesten ikke at jeg er gravid utenom magen som vokser og lillemor som sparker, men utenom det så har jeg ingen plager, bank i bordet! =D Skal ikke på kontroll hos jordmor igjen før 1mars, føles ut som en evighet til, men hvis jeg ville ha en kontroll i mellomtiden så kunne jeg bare ringe..


Gravid uke 20 <3

Jeg har ennå ikke kjøpt noe mer enn den ene bodyen, vi har jo masse klær etter Jenny, men jeg syns det er så vansklig og vite hva man kan kjøpe av klær til en baby som kommer i juni, det er kjedelig og kjøpe inn en haug med bodyer og bukser så blir det en sinnsykt varmt sommer og klæra ikke blir tatt i bruk og akkurat nå så må jeg innrømme at jeg ikke kan se for meg at det noen gang blir varmt igjen, syns denne vinteren har vært i eeevigheter! Jeg tar det litt som det kommer, er jo ikke værre enn og dra ut og shoppe litt når lillemor har kommet til verden også, jeg er jo glad i og shoppe så ;) hehe

Om babyen:

Vekt: 325gr
Lengde: 25cm

 

Fra babyverden.

"Fosteret er i begynnelsen av denne uken 18 uker gammelt. Til nå har fosteret hatt perioder med mer og mindre aktivitet, men først nå får det søvnfaser. Det veksler mellom aktive perioder og perioder med søvn, men har ikke noe bestemt søvnmønster helt ennå. Det sover gjerne mest når du er i aktivitet og våkner når du skal legge deg. Noen fostre finner fort en favoritt-sovestilling.

Det fine lanugohåret dekker nå hele hodet og øyenbryn begynner å formes. Hos jenter vil livmoren være ferdig utviklet i løpet av denne uken, og skjeden formes.

Det er brunt fett som hjelper barnet å holde varmen etter fødselen. Slikt fett dannes nå under huden på halsen, brystet og i skrittet. Et annet fettlag vil dannes over hele kroppen etter hvert.

Et kremaktig vokslag kalt vernix begynner å dekke huden. Dette inneholder blant annet døde hudceller, lanugoceller og olje fra kjertlene. Vernix beskytter fosteret mot blant annet infeksjoner. Noe vernix vil være til stede på kroppen ved fødselen, og gjør barnet glatt slik at det lettere kan passere gjennom fødselskanalen. Nyfødte har gjerne rester av vernix i hudfolder.

Morkaken er ferdig formet og vokser fra nå av bare i diameter, ikke i tykkelse."

-MALIN

 • Skrevet: 28.01.2011
 • Klokken: 17:16
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 26

Idag har vi kjøpt oss ny ovn..Denne har vi bestillt oss, er den ikke fin? Vi tokk kleberstein på siden, det er stilig og det holder bedre på varmen.

Etter mange uker med ovnprating så byttet vi til slutt, den vi har nå er en gammel som har sitti i huset laaang tid før vi flyttet inn og den varmer ikke akkurat noe bra lenger, så tilslutt så fant vi en ovn begge likte og som varmer kjempe godt.. Er litt avhengi av en ovn som varmer godt når vi bor i hus ifra 50 tallet.. Haha. Etter vi hadde bestilte ovnen så dro vi på megaflis og kjøpte fliser til og ha på veggen bak ovnen og på gulvet, gleder meg som en unge til og få alt ferdig. Selvom det ikke skjer idag, det var 2uker venting på ovnen så vi får prøve og holde ut med en dårlig ovn så lenge, får bare krysse fingra for at været er mildt fremover. Hehe

-MALIN

 • Skrevet: 27.01.2011
 • Klokken: 13:54
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

Hair extensions til salg..

"Få lengre hår fort og enkelt med Clip on set hair extensions! clipon set er den perfekte løsningen hvis du har lyst på lengre eller fyldigere hår, om det være seg til fest eller hverdags. Disse Clip on settene er klare til bruk, lette å sette inn på egenhånd og brukes av mange kjendiser verden over. Clip on settene finnes i mange varianter for at det skal passe din hårfarge perfekt. Extensions gir deg tykkere hår med mer volum, eller gjør håret ditt lengre hvis du ønsker det. Alt dette på bare 5 minutter!"

Jeg velger og selge min hair extensions, fordi nå begynner mitt hår og bli langt og jeg skal farge håret mitt så jeg tar ikke sjangsen på og farge extensions! :-)

Håret et tatt veldig godt vare på, ikke hatt noe hårspary i det, gredd med natur børste og brukt maks 5 ganger, i en travel hverdag med småbarn så har jeg ikke brukt håret, har brukt det når jeg har vært i bursdag og ute på middag med jobben så håret er tatt godt vare på, når det ikke har vært i bruk så har jeg oppbevart det i en boks, så det skal holde seg pent!
Håret er 50cm langt og fargen er lysbrun..

Legger ved et bilde av min hårfarge:


Her ser dere meg med håret på, slik er min ekte hårfarge! :-D Om du er int, så send meg en mail på : malla657@hotmail.com så kan vi bli enige om pris, men jeg selger den ikke for under 300kr, jeg kan sende også, hvis kjøper betaler porto! :-)

-MALIN

 • Skrevet: 26.01.2011
 • Klokken: 11:21
 • Kategori: Til salgs!
 • Kommentarer: 10

Må bare vise dere to nydelig bilder.-MALIN

 • Skrevet: 25.01.2011
 • Klokken: 16:55
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 35

Ingen av dere har riktig!

Ser dere kommer med masse fine forslag på jentenavn, men det er faktisk ingen av dere som har tippa riktig ennå, hehe! Det er mange fine navn bla liker jeg:

Maya ( Dan liker)
Saga ( Dan liker IKKE)
Hedda( Dan liker IKKE)
Ella (Dan liker IKKE)
Milly ( Dan syns er greit, men aller helst vil han kalle hun for MOLLY!! Og jeg håper han bare tuller, for den er ikke jeg helt enig i )
Aurora (Dan syns er ok)
Moa ( Dan liker IKKE)

Dette er litt uvanelig navn fordi jeg ikke er så fan av navn som blir brukt hele tiden, jeg syns det er maaange fine navn til jenter,men det med passe litt med den jenterekka vi har, så vi syns ikke Thea,Leah og Emilie feks passer helt inn, selvom jeg syns navnet Thea er suuuper søtt navn ♥ Som dere ser så er ikke Dan og jeg helt enig i navn, så det ene navnet jeg fant likte vi begge to, så vi er ganske sikkre på navnet selvom vi må venne oss litt mer til det.. Og navnet Molly har Dan sagt leenge, bare som er koste navn, men nå syns han navnet er litt kult, men tror han bare tuller med meg siden jeg ikke er helt enig i det.. Haha


Må bare legge inn bilde av Jennymor, vi har det veldig gøy med støvsugern når vi støvsuger, her suges alt håret opp i en stoor hanekam.. Og Jenny bare ler ^^

-MALIN

 • Skrevet: 25.01.2011
 • Klokken: 11:40
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 85

Detta går unna gitt.. Jeg har ikke ro i ræva, her skal det sorteres..

Nå som jeg vet hva som bor i magen min, så måtte jeg selvfølgelig finne frem alle klæra Jenny brukte fra hun var født, det var såå sinnsykt masse! Er ennå 4 bæreposer som jeg ikke har sett igjennom ennå, men det tar jeg litt senere siden det er klær ifra 9mnd og oppover, fant masse klær lille snuppa i magen kan bruke,kasta noe og tokk vare på noe som minner.. Er egentlig så altfor masse vi trenger og kjøpe, litt mer kortermet bodyer og kjoler som hun kan bruke på varmedager, men utenom det så tror jeg vi har det meste, de klærene i 56 ble så lite brukt så det har ikke rekki og blitt slitt ennå, så det ser jo ut som nytt. Imens jeg rydda i klæra så fant jeg Jenny og Lotte sine klær som dem brukte når dem skulle hjem ifra sykehuset, nå skal det vaskes og strykes så skal jeg ha det i ramme på rommet dems, det er utrolig stilig :-) Det er så rart med oss jenter/damer vi husker det meste når det gjelder klær til unga, jeg husker ALT Jenny hadde og jeg spurte Dan "åå, Dan, sjekk! Husker du Jenny brukte den?" Dan svarer "Eh, nei" og jeg like oppgitt, til slutt så gadd jeg ikke og spørre mer, er så rart og se at "store" Jenny har vært så lite og brukt alle de babyklæra!


Masse klær, fra str 56-68 :) Jepp, Dan ligger bak og spiller x-box.. Mannfolk!


Denne dresser brukte Lotte når vi skulle hjem ifra sykehuset, dette er str 56 og hun svømmte i den :)


Dette brukte Jenny når vi skulle hjem :D


Måtte bare legge ved denne.. Tenk at jeg brukte den når JEG skulle hjem ifra sykehuset, den er snart 22år gammel.. Hihi..

 

Og jeg ser MANGE av dere er veldig nyskjerrig på navnet til lille snuppa og jeg tror dere skal få vite hva hun skal hete før hun kommer til verden, vi er 99% sikker på navnvalget, må bare være 130% sikker før vi sier noe.. Men før vi røper navnet vil jeg gjerne vite hva dere kanskje tror vi kommer til og kalle hun, og hva dere syns passer til Lotte,Mia og Jenny, kan jo hende dere kommer med noen fine forslag som ikke vi har tenkt på ;) Noen av dere lurer sikker også på hva Lotte og Mia sa til at dem skulle få en lillesøster til, Mia ble veldig glad og sa ikke så mye og Lotte ble veldig lei seg siden det ikke ble noe gutt, men det gikk over når vi fikk pratet litt sammen.. Lotte skal jo få en lillebror i mars hos pappaen sin, så hun får lillebror og lillesøster med bare noen mnd forskjell, det er ikke hverdagskost.. Hihi

Ha en fin kveld videre alle sammen..

-MALIN

 • Skrevet: 24.01.2011
 • Klokken: 20:49
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 56

Ultralyden, 24.01.2011

Herregud, så fort egentlig tiden gikk, plutselig satt jeg der og dem ropte meg opp og vi møtte en koselig jordmor som kjente meg igjen fra jeg var der på ultralyd med Jenny, så det var veldig koselig.. Kjempe hyggelig dame =D Etter vi hadde pratet sammen så fikk jeg beskjed om og legge meg ned og dra frem magen, og før jeg visste ordet av det var det en liten baby på skjermen over meg som sparka,vinka,sutta på fingra sine og viste seg frem, men når vi skulle få tatt noen bilder så snudde h*n seg med ryggen til så bildene ble ikke bra, men vi slapp og betale for dem siden det blei så dårlig bilder. Babyen hadde det supert inni magen min med nok fostervann og en morkake som ligger forann babyen, derfor jeg ikke kjenner så mye bevegelse ennå.. H*n hadde 10 fingre og 10 tær, storehjerne,lillehjerne og 4 hjertekammere alt var perfekt <3


Veldig dårlig bilde, men det er hvertfall 1 minne for livet.. Jeg ble helt forelska av og se på h*n :D

Og nå er det sikkert mange av dere som er spente på hva som skjuler seg i magen min, og magefølelsen hadde rett denne gangen her også, det er ei JENTE til! :D Og terminen er 19 juni, så den stemte nesten med den jeg hadde ifra før. Dan og jeg gikk ut fornøyde og blide ifra sykehuset og vi begge var veldig glade for at vi skal ha ei jente til, så nå skal jeg finne frem alle babyklæra til Jenny og sortere.. Som jeg gleder meg til og bli mamma til ei litta jente igjen, og jeg er ganske sikker på at Jenny og lille snuppa blir gode venner, navnet er klart og dere skal selvfølgelig få vite det etterhvert.

-MALIN

 • Skrevet: 24.01.2011
 • Klokken: 16:54
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 52

JEG DØØØØR!

Jeg dør av venting og spenning, klokka går så aaaltfor sakte! :( Vi har ikke time før kl:13.00, og jeg har vært våken x-antall ganger i natt så tror jeg kommer til og være sliten i ettermiddag, men jeg klarer hvertfall ikke og slappe av nå før vi skal dra, jeg skal oppdatere dere senere idag om hvordan det gikk og evt hva som skjuler seg i magen min, om dem klarer og se det, det er jo ikke alltid like lett det.. ;) Men nå skal jeg henge opp litt klær og legge i ny maskin så håper jeg plutselig klokka er 13.00 og jeg blir ropt opp! =D

Ha en nyyyedelig dag alle sammen ♥

-MALIN

 

 • Skrevet: 24.01.2011
 • Klokken: 08:23
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Jenny var såå glad for og se Mia igjen.

Nå Jenny sto opp istad så satt Mia i sofaen, og Jenny ble såå glad for og se storesøster igjen, øyene hennes bare lyste opp =D Så nå sitter dem i sofaen og ser på tegnefilm og leker litt, jeg skal snart begynne med mat så kommer nok Dan hjem snart også, han er og ordner litt mer ved til oss.. Lotte kommer seinere idag :)


Kooose <3


Og leke litt =D

Denne dagen går såå utrolig sakte, er så spent på morgendagen at jeg ikke klarer og tenke på noe annet.. For og få tiden til og gå så har jeg skifta på senger, vaska klær, finne frem klær til alle unga i morgen og ordnet matpakker, var ikke så mye og ordne siden det er turdag i morgen, men har lagt pølser og lompe i matbokser så alt er klart, lage kakao'en gjør jeg i morgen tidlig..

-MALIN

 • Skrevet: 23.01.2011
 • Klokken: 15:00
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 18

Svangerskapsuke 19..

Jøss, som tiden flyr! Idag er jeg 19 uker, 1 uke igjen så er jeg halvveis.. Om 2 dager så skal vi på ultralyd, håper dagene går kjempe fort, vi har ikke time før halv 1 på dagen på mandag, så jeg vil tippe dagen kommer til og gå saaakte.. Denne siste uken har ikke vært noe annerledes enn uke 18, jeg er fortsatt hekta på sjokoaldemelk og formen er super bra fortsatt, bank i bordet! Gleder meg til vi har vært på ultralyd og kanskje vi får vite kjønnet også, da skal det shoppes litt etterhvert, selvom jeg syns det er rart og gå og se på babyklær, Jenny har jo vokst ut av babyavd så at jeg skal gå tilbake ditt og handle klær igjen er så rart, er jo ikke lenge siden jeg gjorde det til Jenny.. Er en del ting som må gjøres før babyen kommer til verden, alle jentene må bytte rom for at det skal bli praktisk nok for oss alle.. Lotte og Mia skal ha det største rommet og dele rom, det ble dem veeeldig glade for, så vi må kjøpe ny seng til dem og ordne rommet dems litt mer.. Jenny skal få Mia sitt rom og lille babyen skal få Jenny sitt, jeg vil at babyen skal sove aleine på eget rom fra dag en, det gjorde vi med Jenny og det var ikke noe problem, så da håper vi det blir like problemfritt denne gangen også ;) Jeg har en god ammestol inne på babyrommet som jeg ammer i om natten og legger babyen tilbake i egen seng når vi er ferdige med amme, dem på helsestasjonen syns dette var supert og det syns vi også, så vi krysser alt vi har for at det blir en snill baby, slik som sin storesøster.. Hihi.


Uke 19.. Vet jeg har kul boxer ;-) Haha

Lille magetrollet:

Vekt: ca 250gr
Lengde: ca 21,5cm

Også er det denne vekta da? Eneste som er litt negativt med graviditet er denne vekta, det er veldig fokus på vekt gjennom hele svangerskapet. Med Jenny var jeg veeeldig streng med meg selv og spiste minnemalt med godteri,fast food,brus og alt mulig annet dritt, ville ikke legge på meg så mye som jeg gjorde med Lotte, med Lotte la jeg på meg hvertfall 20kg, men da var jeg hekta på wienerpølser og potetgull, så det forklarer vell hele greia? Men uansett om jeg var veldig forsiktig med godteri og alt mulig annet så la jeg på meg nesten 15kg, nå føder jeg ganske store barn ( Jenny veide 4530gr) så jordmor tror det har noe med det og gjøre, så denne gange skal jeg unne meg litt når jeg ønsker det, til rimelighetens grenser selvfølgelig, sist jeg veide meg hadde jeg lagt på meg 5kg, og jordmor syns det var bra, så det blir spennende neste gang jeg skal på vekta.. Haha. Men når vi snakker om godteri så skal jeg sette meg til rett i sofaen med litt potetgull og dipp, det er jo trossalt lørdag. Men ikke missforstå meg, jeg vet man skal gå opp når man er gravid, men jeg mener innen rimelighetens grenser :)

Ha en fin kveld alle sammen =D

-MALIN

 • Skrevet: 22.01.2011
 • Klokken: 19:49
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 18

Verdens søteste nike shox.

Jenny har fått to par nike shox, verdens søteste sko! Jenny elsker sko så hun går rundt i stua her mer skoa på =DQ: Søte?

-MALIN

 • Skrevet: 22.01.2011
 • Klokken: 18:18
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 22

HURRA, Mia er 7år idag =DGratulerer med dagen til Mia som fyller 7år idag.. Nå koser hun seg på disney on ice med mamma, lillebror og sin stefar. Rart og tenke på at hun er 7år allerede, når jeg ble sammen med Dan så hadde hun nettopp fylt 3, helt utrolig hvor fort tiden går. Du er en kjempe fin jente Mia, vi er veldig glad i deg alle sammen♥

-MALIN

 • Skrevet: 21.01.2011
 • Klokken: 18:08
 • Kategori: Mia
 • Kommentarer: 56

Jordmødrene og et stort glass sjokolademelk :D

Kan det bli bedre? Nå er Lotte og Jenny nydusjet og i seng. Lotte har lånt bok på skolen idag ifra skolebibliotoket, så vi leste den før hun la seg, var en liten bok så vi leste hele.. Nå har jeg lagt meg i sofaen og skal se på jordmødrene på netttv og nyte sjokolademelk, det er det beste jeg kan drikke nå som jeg er gravid, har blitt helt hekta ;)


Skååål ;)

Til dere som vil se jordmødrene på nett trykk HER! :D ( Hvis dem ikke vil funke så funker den på internett explore, firefox'en min vil ikke spille av den)

-MALIN

 • Skrevet: 20.01.2011
 • Klokken: 19:06
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

Fy fader for et dritt humør..

Humøret mitt er skikkelig dritt idag, blir sliten av meg selv så tanken på hvordan Dan og unga blir klarer jeg ikke og forestille meg.. Hehe.. Idag har jeg vært på jobben og pratet om permisjon, jeg skal tilbake og jobbe august 2012, høres leenge ut, men det går fort ;) Nå Har jeg nettopp ordnet middag som står i ovnene og potetene koker seg selv, idag blir det laks. Det er så godt. Håper humøret mitt blir bedre når jeg har spist litt, så skal jeg blogge mer senere :D


:-D

-MALIN

 • Skrevet: 20.01.2011
 • Klokken: 15:43
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Hjemme ifra disney on ice!

Nå har vi kommet oss hjem, Lotte er nettopp lagt og vi har stor kost oss :D Blogger mer i morgen, nå skal jeg spise litt så skal jeg legge meg, opp tidlig i morgen og få Lotte på skolen så skal Jenny og jeg på jobben min en tur og prate om permisjon, blir spennende! ;)

-MALIN

 • Skrevet: 19.01.2011
 • Klokken: 21:46
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Lotte - blogging. 18.01.2011Hei alle sammen! =D

Nå er det lenge siden jeg har hatt "Lotte blogging"  så nå var det på tiden. Nå ikveld var mamma og jeg en liten tur på sentret og da fikk jeg sko og ny fin jakke, skal be mamma ta bilde av meg med det i morgen så dere kan se.. Skal ha det på meg når vi skal på disney on ice imorgen kveld, gleder meg veldig veldig masse.. Nå sitter jeg her og spiser polarbrød med salami og et glass melk (som jeg har drikki opp). Etter mamma dusja meg idag, så fletta mamma håret mitt i 3fletter, vil ha krøller til imorgen.. Hihi =D Men nå skal jeg snart legge meg, sov godt alle sammen..

- LOTTE ♥

 • Skrevet: 18.01.2011
 • Klokken: 19:46
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 13

Og imens vi er igang.. Brio bilsete 0-13kg?Jeg er så glad for at jeg kan spørre dere om erfaringer og råd her på bloggen og siden vi allerede er i gang så lurer jeg på om noen av dere er fornøyde med brio bilsete 0-13kg? Vi vurderer dette sete denne gangen, med base selvfølgelig. Med Jenny hadde vi graco og var ikke helt fornøyde, vi syns sete var utrolig tungt og klumpete, og vi har vært og titta litt på brio setet og syns dette virka lett og fint også var jo ikke prisen så ille heller, kunne få det for 1300 med base, var jo selvfølgelig på salg.. Har titta litt på maxi cosi også, men jeg syns det var sinnsykt dyrt med base, sikkert kjempe fin sete det også.. Men denne gangen så tror jeg vi kanskje går for brio :D

Q: Er du fornøyd med brio sete?

-MALIN

 • Skrevet: 17.01.2011
 • Klokken: 20:10
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 48

Baby bjørn vippestol?Noen som har erfaring med denne? Jeg vurderer og kjøpe denne vippestolen til babyen, har hørt at det er veldig mange som er fornøyde med den, også er den jo veldig fin.. Men jeg lurer på om det går ann og legge den litt ned, tenker på hvis en en liten baby skal sitte i så er den vell litt "bratt"? mulig jeg er fjern nå, men på den Lotte og Jenny hadde var det slik man kunne stille etter hakk som babyen vokste.. Blir litt mye babyprating, men slik er det når man er gravid :D

Q: Har du hatt slik vippestol til barnet ditt? Har du vært fornøyd med den?

-MALIN

 • Skrevet: 17.01.2011
 • Klokken: 19:05
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 35

Lille mini "mamma"Lille Jenny er så god, hun tror alle har baby i magen for tiden og hun vil veldig gjerne ha dukken sin under gensern, når hun får den under gensern så går hun rundt og er stolt som en hane og sier "babyy" og når hun har gått såppas lenge at den detter ned på gulvet så sier hu "oi". Rart og tenke på at jenter er ikke så gammel når dem begynner og bli  innteresert i babyer osv. Nå skal vi lage litt middag, idag er det indrefilet og ris som står på menyen, Lotte kommer hjem snart også, hun har vært hos sovet hos tante,bestefar og Linda i natt :D

-MALIN

 • Skrevet: 16.01.2011
 • Klokken: 16:30
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 21

Svangerskapsuke 18.

OM BARNET

"Fosteret er i begynnelsen av denne uken 16 uker gammelt. Ørene stikker litt ut fra hodet og øynene når sin endelige plassering i ansiktet. Selv om øyelokkene forblir lukket en stund til, kan fosteret allerede blunke.

I tarmen samles avfallsstoffer, døde celler og fordøyelsesvæsker. Dette kalles mekonium og vil bli barnets første avføring.

Fingertupper og tær utvikler sine særegne avtrykk!

Nervene begynner å dekkes av et fettlag kalt myelin. Det gjør nervecelletransporten enklere og beskytter mot ubrutte impulser.

Blodsirkulasjonen er i full gang. Navlestrengen vokser og blir tykkere når blod transporteres med betydelig kraft gjennom den for å gi næring til fosteret. Immunsystemet begynner å virke denne uken og lager antistoffer.

Nå begynner fosteret å bli stort og sterkt nok til å sparke så hardt at du kan kjenne det. Noen kjenner spark allerede, andre må belage seg på å vente en liten stund. Som regel kjenner flergangsgravide spark tidligere, fordi de vet hva de skal kjenne etter."


Uke 18 <3
( ser ut som navelen min har poppet ut, men det har den ikke.. Tror det bare er t shorta mi som er rar)

Idag er jeg 18 uker på vei, jeg lurer virkelig på hvor ukene har blitt av? Jeg er jo snart halvveis, helt utrolig hvor fort tiden går.. Formen min er veldig bra fortiden, skal ikke klage på den, har blitt helt hekta på sjokolademelk :D mmm! Jeg føler magen min vokser så fort, noen ganger så lurer jeg på om det er fler en 1 foster der inne.? Jeg kjenner ikke til veldig mye sparking, men jeg kjenner litt innimellom, lurer på om kanskje morkaka ligger litt i veien? Gleder meg veldig til ultralyden den 24 januar, da vet man litt mer hvor morkaka ligger og hvor mange foster det er evt der inne ;) Jenny vet godt at jeg har baby i magen, hun sier baby og skal hele kose og ta på magen min. Vi kjøpte jo en body for noen dager siden og den har liggi på spisestubordet, og Jenny peker på den og sier "babyy".  Nå skal jeg lage litt vaffler til Dan og unga, så ser jeg frem til ikveld for da skal jeg ligge rett ut på sofaen og se på tv..

-MALIN

 • Skrevet: 15.01.2011
 • Klokken: 15:49
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 29

En herlig fredagskveld..

Nå har jeg,Lotte og Jenny nettopp kommet inn døra, vi har vært i bursdag hos kusina mi idag som ble 5år. Vi har kost oss med pølser og kaker.. Lotte og Emili (som kusina mi heter) leker så fint sammen, så tror dem har kost seg veldig :D Når jeg kom inn døra lå min kjære rett ut på sofaen og så på harry potter, han har operert idag, så han er litt slapp og sliten, men overraskende god form, Jenny syns veldig synd på pappa som har au au, hun koser han hele tiden. Nå skal Lotte snart få dusje og ordne seg til kvelds, så skal Dan og jeg slappe av resten av kvelden i sofaen og tv titting <3


3 slappe troll ;)

Forestten igår så var vi ute på vogn titting, jeg var fast bestemt på at vi skulle ha emmaljunga i "golden check", men alt var utsolgt og det var heller ingen fler igjen på lager og ikke skulle dem få den inn heller igjen, det var bare en "limited edition" vogn så dem hadde fått 250stk av den.. Så nå må jeg finne en ny favorittvogn, syns også emmaljunga edge duo " pro cofee" med sportsunderstell er veldig fint, så spørs om det ikke blir den.. Dem i butikken sa vi burde bestille den i løpet av februar/mars så vi var sikkre på at vi fikk den litt før termin, noen ganger er det litt ventetid på dem. Men nå skal jeg dusje Lotte, så må dere kose dere alle sammen i helgen :D

-MALIN

 • Skrevet: 14.01.2011
 • Klokken: 18:45
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 25

En vond tann..

Dagen idag har ikke vært veldig spennende, jeg har hatt en tann som har begynt og bli vond så jeg har ringt og fått time hos tannlegen på mandag, må si jeg gruer. Har aldri hatt hull før, og jeg har vell det mest sannsynlig nå :( Bah! Skal innrømme at jeg ikke er veldig glad i tannlegen, men jeg overlever vell..? :PHar jo trossalt født to barn.. HahaSenere idag så skal vi en tur på strømmen og titte på litt vogner så vi blir enige om hvem vogn vi vil ha, jeg syns emmaljunga er super fine og se på, men er jo ikke sikker jeg liker og trille den så jeg må prøve litt i butikken :) Nå skal jeg prøve og legge Jenny litt, hun sov ikke veldig lenge på formiddagen idag så er liten blund vil nok hjelpe på humøret vil jeg tro, i mellomtiden skal jeg hoppe i dusjen og slappe av litt på sofaen.. Idag så blir det kjempe enkel middag, nemmelig toast :P Må innrømme at jeg har skikkelig lyst på Mc donalds mat, med sjokolade milkshake til, jeg har blitt helt hekta på sjokolademelk,is og milkshake :D Mmm, selvom det ikke er veldig sunt så er det veldig godt ;)

Q: hva blir middagen hos deg idag?

-MALIN

 • Skrevet: 13.01.2011
 • Klokken: 14:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 23

Se hva min kjære kom hjem med idag :D


<3 Som jeg elsker denne gutten <3

-MALIN

 • Skrevet: 12.01.2011
 • Klokken: 15:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 20

Disney on ice!

Fler som skal ditt? Vi skal ditt 19 januar, og som jeg gleder meg.. Har alltid hatt lyst til det fra jeg var liten, så når jeg fikk barn så skulle dem få oppleve så da tar vi turen ditt neste onsdag.. Lotte gleder seg veldig veldig hun også, hun har sett masse reklame om dette så når jeg sa at vi skulle ditt, hoppet hun i taket :DDet blir bare Dan, Lotte og jeg som skal ditt. Mia skal ditt på bursdagen sin med mammaen sin, vi har fire billetter så det blir nok til at Lotte tar med seg ei venninne tenker jeg, hvis hun vil da ;) Hehe. Jeg har veldig store forventinger til dette, hihi..

Q: Har du vært på disney on ice før?

-MALIN

 • Skrevet: 12.01.2011
 • Klokken: 09:55
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

Jeg klarte ikke og holde meg, jeg sprakk..

Jeg hadde bestemt meg for og IKKE kjøpe noe til magetrollet før vi hadde vært på ultralyd, Jeg er veldig redd for at noe er galt.. Men idag klarte jeg ikke og holde meg, Lotte og jeg var innom cubus etter skolen og der gikk vi inn i baby avdelingen og det var jo så masse fint, også var det en liten krok med litt nøytrale klær og Lotte syns vi skulle kjøpe noe til babyen, og jeg ble så klart revet med. Hihi. Ente med at vi kjøpte en hvit body med et motiv av en lyse brun hund på, det passer til gutt og jente.. Men Lotte er veldig sikker i sin, hun mener det er en gutt i magen selvom jeg har prøvd og forklare hun at det er ikke jeg som bestemmer kjønnet på babyen, men hun vil få en lillebror, så jeg håper hun ikke blir veldig skuffa om det viser seg og være jente.? Jeg forklarte hun at det viktigste er at babyen er frisk, men Lotte syns det viktigste var at det var en gutt.. hehe..


En stolt Lottemor som valgte ut babyens første kjøpte body ;)

 

-MALIN

 • Skrevet: 11.01.2011
 • Klokken: 15:08
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 23

Jente eller gutt?

Dette spørsmåle stiller jeg meg selv MANGE ganger om dagern, jeg er såå nyskjerrig, heldigvis er det bare 2 uker til ultralyd og med min uflaks så vil sikker ikke babyen vise om det er en gutt eller jente.. haha.. Det viktigste er at babyen er frisk :-) Dette hadde vært veldig morro med en gutt, men jeg er nesten 100% sikker på at det er en liten jente inni der, kan ikke se for meg at vi får no gutt i familien, kan jo hende vi blir skikkelig overraska.. Blir det ei jente så er navnet klart( Ja, dere skal få vite det senere ) og hun har masse masse klær etter Jenny, så det er jo greit.. Hehe.Er det en liten guttebass som ligger inni der får jeg sjokk tror jeg, det er veldig mange som har følelse på at vi får gutt denne gangen, skal innrømme at den følelsen har ikke jeg ;) Får vi gutt, må jeg shoppe, har jo ikke noe gutteklær i dette huset (utenom Dan sine)Men det viktigste er at babyen er frisk så er det egentlig samme hva som skjuler seg inni magehuset, men jeg skal innrømme at jeg gleder meg til og shoppe litt babytøy som er rosa eller blått.. Hvis dem ikke klarer og se det på ultralyd så skal vi bestille 3D, det er en fin opplevelse! Med Jenny klarte dem ikke og se om det var gutt eller jente, siden navlesnora lå mellom beina hennes, så jeg krysser fingra for at navlasnora ikke ligger der nå ;) Mage følelsen stemte med Jenny, da hadde jeg skikkelig jentefølelse. Med Lotte var jeg veldig usikker, siden dem sa forskjellig på 2 ultralyder, men jeg lest at magefølelsen stemmer ofte.

Q: Tror du det er jente eller gutt?
Q: Stemte magefølelsen din når du var gravid?

-MALIN

 • Skrevet: 10.01.2011
 • Klokken: 21:46
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 44

Timene går så altfor fort..

Nå skal jeg snart kle på Jenny så skal vi hente Lottemor på skolen, jeg syns timene går altfor fort.. Siden jeg leverte Lotte på skolen idag, har jeg rukket og støvsuge huset,vaske badet og gangen og sovet en time ca.. Nå hører vi på the voice og danser, Jenny er helt dansegal om dagen :DJeg er så takknemmelig for at Jenny er så snill som hun er, hun går bare etter meg og prater hele tiden når jeg vasker og ordner, når jeg vasket gulvet i gangen ga jeg hun en klut så satt hun seg på alle fire og tørka gulvet, er så takknemmelig for at hun er så rolig og snill :-)


Lille Jennymor som syns det er veeeldig morro og pelle seg i nesa og hvis det følger med no ut, blir hun redd :P

Aldren til Jenny er så herlig nå og ikke minst deilig, hvis jeg ber hun gå og hente bleie så gjør hun det, hun har blitt så selvstendig di siste ukene, kanskje det er fordi hun skal bli storesøster? Jeg har fortalt hun at jeg har baby i magen og hun sier "baby" og peker på magen min, hvis jeg spør hun om hun vil kose babyen så legger hun hode på magen min og sier "mmm", mammahjertet smelter veldig da.. Formen er skikkelig fin idag, og det nytes med og gjøre ting i huset. Dan skal jobbe ikveld så jeg blir aleine med Lotte og Jenny, når unga er lagt skal jeg legge meg rett ut på sofaen og se på tv, og favoritt programmet ikveld er unge mødre, fler som ser på det? :) Nå mens jeg sitter her og skriver til dere kjenner jeg små bitte små spark i magen, det er nok en hilsen til dere bloggleserne fra magetrollet i magen..Nå har Jenny dratt ut alle bleine og vi gjerne prøve og ha alle på hode, det er skikkelig stas.. Oi, nå må vi snart gå, gleder meg til og høre om Lotte har kost seg idag på tur med ski,pølser og kakao, tror jeg hadde kosa meg hvertfall ;)

-MALIN

 

 • Skrevet: 10.01.2011
 • Klokken: 13:33
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Drømmevogna..Her er drømmevogna mi," golden check" heter den, det er en emmaljunga edge duo! :D Denne gangen vil jeg ha emmaljunga, til Jenny hadde vi simo kombi og var veldig fornøyd med den, men siden vi solgte den 2 dager før jeg fant ut at jeg var gravid så må vi ha ny vogn og denne gangen blir det emmaljunga.. Eneste som er dumt er at dem er så sinnsykt dyre hvis man skal kjøpe den ny, må nesten opp i 9000kr, Dan mener det er altfor dyrt.. Hihi.. Vet man sparer litt på og kjøpe den i sverige, så tror vi skal kjøre over til sverige etterhvert og ta en titt på priser der, hvis ikke så håper jeg at drømmevogna blir solgt på finn også, kan spare litt penger på det.. Har hørt at di fleste som har emmaljunga er VELDIG fornøyde, og håper jeg også blir det ;) Elsker det tøffe sports understellet, det gjør vogna litt tøffere.. Jeg vil gjerne høre dere erfaringer med emmaljunga, gjerne andre vogner også :D Har hørt masse postivit om city crossen også, men syns bagdelen virker så liten..? Og det er så kjedelig hvis dem vokser fort ut av bagdelen, for den er grei og ha lengst mulig.

Q: Er du fornøyd med din vogn? evt hvilke vogn har du?
Q: Positivt og negativt med emmaljunga vogner?

-MALIN

 • Skrevet: 10.01.2011
 • Klokken: 10:16
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 55

Wow..

Tusen takk for så mange fine kommentarer, og mange av dere har noen skikkelig rørende kommentarer også, med mine hormoner så skal jeg ikke nekte for at jeg sitter med klumpt i halsen.. :D Det er mange av dere som lurer på hvordan Lotte og Mia tokk det og at jeg skal skrive hvordan dette gikk til om det var planlagt osv, det skal jeg gjøre, etterhvert ;) Det kommer, det kommer :D

Nå skal jeg følge Lottemor på skolen, idag er det uteskole så hun skal ha med seg ski, så det kan bli spennende ;D Blogges mer etterpå.. :D

-MALIN

 • Skrevet: 10.01.2011
 • Klokken: 07:48
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 5

Her kommer det første magebildet :D


17+1 <3

-MALIN

 • Skrevet: 09.01.2011
 • Klokken: 18:41
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 51

Her er grunnen for lite blogging!!

Mange av dere har vært veldig toldmodige og andre har ikke vært så toldmodige, men sånn er det!! Grunnen for lite blogging er fordi jeg er gravid, ja, du leste riktig jeg er gravid igjen.. Blogglysten ble veldig liten di første ukene i svangerskapet, jeg var TRØTT med stor T hele tiden, små kvalm og uggen, samtidig som jeg måtte følge Lottemor på skolen og være mamma for Jenny her hjemme på dagtid, men jeg klarte meg fint.. Men det er derfor det ble lite blogging, etterhvert som formen ble bedre og jeg ville begynne og blogge igjen, så syns jeg det var vansklig og blogge siden jeg har en liten baby i magen som påvirker vår hverdag, så satt jeg skulle sitte og "lyve" hvordan formen er osv osv, så lot jeg heller være og blogge, mer eller mindre ;)
Men nå er formen på topp igjen, sånn ca hvertfall.. Foreløpig termin er 20 juni, så jeg er 17+1 uke på vei idag, jeg har fått ultralyd 24 januar, og vi gleder oss veldig :D :D :D

Lotte og Mia gleder seg veldig til og bli storesøstre igjen, og stemmer for at dem ønsker seg en gutt ( Jeg har en jente følelse ) tanken på at lille Jenny skal bli storesøster er så fjern for meg, hun er ennå min lille baby og få to så "tette" barn virker litt skummelt, men jeg tenker positivt og da går det som regel bra. :) Jeg var hos jordmor på onsdag og alt var bra med den lille, jordmor målte 140 hjerteslag i minutte ( mamma påstår at det er gutte hjertelyd, men siden Lotte og Jenny lå rundt de slagene også, så har jeg liten tro på det), jeg har begynt og kjenne små spark og gleder meg veldig til jeg kan kjenne dem litt mer tydelig, jeg krysser alt jeg klarer og håper at ultralyden viser at det er en frisk og sprek baby i magen min, og jeg vil veldig gjerne vite kjønn om dem klarer og se det ;)

Da er dere infomert og jeg vil garantere dere at det blir mer blogging fremover :D Ha en fin dag virdere alle sammen.

-MALIN

 • Skrevet: 09.01.2011
 • Klokken: 12:06
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 157

Ingen overskrift!En liten kveldshilsen ifra oss, vi sitter i sofaen og koser oss med lill potetgull, ikke en dritt på tv'en, som vanlig på lørdager.. Hehe! Håper dere alle sammen har en fin kveld og koser dere, det gjør vi :D

-MALIN

 • Skrevet: 08.01.2011
 • Klokken: 21:45
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

Liten trøtt snuppe..Lille Lottemor er sliten etter skolen om dagen, så når jeg lagde middag idag så sovnet hu på sofaen.. Lille skatten min <3 Selvom hun begynner og bli stor, så kommer hun alltid til og være "lille" :D

-MALIN

 • Skrevet: 05.01.2011
 • Klokken: 17:26
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 12

Barnas dager på ikea!Istad var vi en tur på ikea og tittet litt, fikk gavekort på 2000kr, så vi kjøpte oss nye dyner og litt småting til huset.. Men på ikea nå er det sirkus dager, så det er masse tilbud på diverse ting og det var en klovn som malte barna, Lotte og Mia ville jo selvfølgelig male seg litt og vips så var dem to små klovner.. Hihi!! :) Og ikke nok med det, på vei ut fikk man gratis popcorn noe familien Finstad/Hammersgård liker, så på vei hjem satt vi i bilen alle man og koste oss med popcorn, er ganske så herlig tur.. Nå ligger Dan på sofaen og spiller, og jeg skal hoppe i dusjen. .Må si det er godt og komme tilbake i rutiner igjen, selvom det var ganske så vansklig og stå opp til vekkeklokke idag, vi har jo liggi og dratt oss til nesten halv 10 hver morning nå, men vi kom oss opp til slutt :p

-MALIN

 • Skrevet: 04.01.2011
 • Klokken: 21:20
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 5

Jenny var så glad for og se storesøster igjen..
Disse bildene ble tatt på lørdag når Lotte kom hjem, men jeg skal si det var en liten snuppe som var veldig glad for og se Lottemor igjen.. Jenny prata og prata i et sett og ville helst være med Lotte overalt ;)


Jenny elsker at Lotte løfter hu oppi stolen ;)

Idag har jeg ryddet ut julen av dette huset, nå står bare juletreet igjen og det skal ut ikveld, men det kan Dan få lov til og hjelpe meg med, var godt og få ut det røde og inn med litt lyse duker igjen :D

Q: Har du ryddet bort julen?

-MALIN

 • Skrevet: 03.01.2011
 • Klokken: 14:18
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

Årets første innlegg..

Hadde dere en fin feiring igår? Det hadde vi, vi koste oss med go mat og spilte kinect nesten hele kvelden.. Jenny våknet når rakettene begynte og smelle så vi tokk henne opp så hun fikk se på dem, noe som var litt skummelt, men mest spennende :) Nå har vi nettopp kommet inn etter en liten tur ute i fin været, det er helt blå himmel og 2 grader :D


Lille snuppa mi <3

Imorgen kommer Lotte hjem og jeg gleder meg masse til og få hun hjem igjen, nå har hun vært hos pappaen sin i nesten 1 uke, så nå blir det godt og få hu hjem :D :D

-MALIN

 • Skrevet: 01.01.2011
 • Klokken: 14:24
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits