Kropp

SELVBRUNINGSKREM?

Jeg sitter her og titter ut av vinduet nå og været er sååå herlig og di store varme jakkene kan pakkes bort og erstates med tynne jakker, og godt er det :) Kjøpte meg en jakke igår, som jeg gleder meg til og bruke fremover, skal vise dere den når jeg har den på meg..
Men nå er været så fint at jeg vil brette opp buksene litt og vise litt hud, hvem vil ikke det når sommeren nærmer seg?
Men jeg er jo såå bleik, kan ikke vise huden min sånn den er nå og jeg vet at man ikke blir brun hvis man ikke soler seg, men jeg tenker tanken på litt selvbruningskrem nå i startsfasen før solen gir meg fargen på huden som skal sitte hele sommern.. Ifjor så hadde jeg en selvbrunings krem ifra DOVE, veldig fin farge, men ble litt skjolete, syns jeg!
Har dere noen fine selvbruningskremer dere er fornøyde med, så viil jeg gjerne vite navn, sted man kan kjøpe den og evt sånn ca pris ;) Kanskje jeg kan bli litt brun på mine hvite legger ;) HahaDenne kremen ser jeg overalt, noen som har testet denne?

-MALIN
 • Skrevet: 07.mai.2010
 • Klokken: 11:43
 • Kategori: Kropp
 • Kommentarer: 16

JEG BITER MED HARD I LEPPA, DETTE ER SKUMMELT! MEN HER ER MAGEBILDE AV MAGEN MIN SLIK DEN ER NÅ...

Nesten 8mnd etter fødsel, jeg er ikke fornøyd i det hele tatt med magen min, men jeg kan takke meg selv jeg har ikke trent eller tatt noen sit - ups så jeg skal ikke klage ;) haha


Iiiik!

Dette er skikkelig skummelt altså, men nå ser dere strekkmerkene mine og nå venter jeg på kremen som skal lysne dem litt så skal vi se om den funker, dere skal få se før og etter bilder ;)

Q: Er du fornøyd med magen din etter graviditet og fødsel?

-MALIN
 • Skrevet: 29.apr.2010
 • Klokken: 10:16
 • Kategori: Kropp
 • Kommentarer: 17

ER DU FORNØYD MED DEG SELV!?

Først kan jeg begynne med meg selv:
Jeg er en helt vanlig jente på 20år, og jeg er som alle andre, noen ting er jeg mer fornøyd med på meg selv og andre ting er jeg ikke fullt så fornøyd, men sånn er det med di fleste tror jeg?
Etter to svangerskap så har kroppen forandret seg, men det gjør det jo også for di fleste og jeg syns det er fantastisk at et jeg bært frem to velskapte barn så at kroppen har forandret seg litt gjør meg egentlig ingenting, men det er et MEN der!
I det siste, egentlig etter jeg fødte Jenny, så har jeg tenkt tanken på og ordne puppene mine litt, jeg mener ikke og ta inn store silikon innplantat og bli deilig og sexy, det er ikke det jeg vil, men jeg vil løfte dem litt opp for min egen skyld, min egen selvtillit.
Jeg er ikke helt fornøyd med magen min heller, men den kan faktisk trenes opp, så det kan jeg bare begynne med, men puppene kan faktisk ikke trenes opp derfor må man legge seg under kniven :)
Dan og jeg har pratet om dette her, han støtter meg i det jeg vil, han vil jo at jeg skal føle meg mest konfertabel med kroppen min, jeg er VELDIG glad jeg har en kjæreste som forstår meg på dette.
For det er jo Dan som ser meg naken og hadde ikke han støttet meg i en slik situasjon jeg tenker på og gjøre, jo faktisk og legge meg under kniven for og bli fornøyd med puppene mine, så hadde det vært skikkelig tøft, så jeg er glad han forstår :)
Jeg er 20år bare, og at jeg skal gå rundt i MANGE MANGE år til og være missfornøyd med puppene mine gjør meg skikkelig gretten, når jeg faktisk kan gjøre noe med dem, det og ta silikon og heise opp puppene er VELDIG normalt i det samfunnet vi lever i idag.
Men jeg er også veldig redd, jeg er redd puppene skal bli stygge,skeive,arene blir stygge, mister følelsene i nippla,ene puppene blit høyre opp enn den andre osv osv osv.
Men jeg må på en måte ta en valg -
Vil jeg leve med di puppene jeg har nå resten av livet og ha litt dårlig selvtillit akkurat på det punktet der?
eller...
Skal jeg kaste meg utti det, og mest sannsynlig få fine pupper og at selvtilliten min kommer til og bli sånn den var før jeg fikk barn?

Noen syns jeg helt sikkert er litt teit som vil ordne puppene mine for det er sikkert mange der ute som tenker" Har dere valgt og få barn så får dere leve med den kroppen dere har"
Ja, det må vi, og kroppen forandrer seg mye under en graviditet, men det viktig for oss mødre og føle seg litt sexy også, mener nå jeg ;-)


Jeg syns det er viktig med god selvtillit, det gjør en i bedre humør, mindre sjalu og mer sikker på seg selv!

Er du fornøyd med kroppen din?
Hva kunne du tenkt deg og forandret på?


-MALIN
 • Skrevet: 10.jan.2010
 • Klokken: 19:56
 • Kategori: Kropp
 • Kommentarer: 32

Svangerskapskiloene er borte!

Å det er så godt :-) Nå er alle 14kg borte og jeg er 3kg nesten 4kg lettere enn det jeg var før jeg blei gravid, det bare raser av. Det eneste jeg gjør er å gå turer og amme ;-)
Jeg som var så redd for åssen disse kg skulle gå av, også bare raste dem av! Jaja! :D
Det var ikke like lett etter jeg fikk Lotte hvertfall, di svangerskapskiloene der hang i skikkelig lenge, men nå vil jeg ta av noen kg til så begynner jeg å bli fornøyd.. ;)
Skulle gjerne hatt litt strammere mage, men det kan jeg bare skylde meg selv det er jeg som må bli flinkere å ta sit ups. Haha! Men alt kan ikke være perfekt etter 2 svangerskap, er stolt av kroppen min som har klart å bære frem så to velskapte og fine barn, det er det viktigste, ikke hvordan kroppen ser ut (=

dsc01897
Magen min for 8 uker siden. Tenk at lille Jenny lå inni der =)

img3409
Magen 8 uker etter fødsel =)
 • Skrevet: 02.nov.2009
 • Klokken: 15:30
 • Kategori: Kropp
 • Kommentarer: 15

Hormoner!!

Idag er kroppen min helt på tryne!!! Baah.
Har masse hormoner som fucker med kroppen min, humøret er i dass og følelser som styrer seg selv.
Har hatt jentene hjemme fra barnehagen fordi det blei så sinnsykt seint igår, var ikke hjemme før nærmere halv 12, dem har vært skikkelig krevende idag, men heldigvis så har Jenny sovet masse:-)
Nå gleder jeg meg til Dan kommer hjem så han kan ta med seg jentene på turning så jeg kan slappe ta litt aleine.

img3366
3 blide jenter, søstrene sisters :)

Hater hormoner!!
Har dere dager der alt er dritt og møkk?
Klarer dere og håndtere hormonene deres.?

Jeg klarer ikke å ta hånd over mine hormoner, her kan kan tårer og alt ta overhånd noen ganger ;) haha
 • Skrevet: 29.okt.2009
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Kropp
 • Kommentarer: 6

Disse svangerskapskiloene..?

Ja, nå sitter jeg å ser på bilder fra jeg ble gravid og sånn jeg ser ut nå, og jeg har blitt stor å magen skal vokse hvertfall 6 uker til..
Så nå sitter jeg å tenker på om jeg noen gang vil få bort denne gravid magen, kommer den noen gang til å bli sånn den var før jeg ble gravid.?
Ser liksom ikke for meg at denne magen jeg går rundt å bærer på nå noen gang kommer til å bli borte, jeg har aldri vært no super tynn, men vil hvertfall se sånn jeg så ut før jeg ble gravid.
Har tenkt å amme,gå masse turer og begynne å trene når lillemor kommer til verden, men nå begynner jeg å bekymre meg for hvis dette ikke går bort!
Når jeg fikk Lotte så la jeg på meg 20 kilo å jeg amma ikke hun, men kiloene blei veldig fort borte, jeg trente ikke noe spesielt,men gikk masse turer, men det ble da borte,selvom magen ikke ble helt stram igjen som den var.
Denne gangen har jeg lagt på meg 10kg(hittil) regner med at jeg legger på meg et par kilo til å det er helt greit.
Jeg sitter å titter på mammablogger opptil fler ganger om dagen, å ser at det er MANGE som er helt "normale" igjen noen uker ette fødselen.? :)

Ikke missforstå meg, det viktigste i verden er ikke å få flat mage ogalt det der, vil heller ha litt mage enn å ikke ha di 2 barna jeg snart har, men jeg vil jo føle meg fresh og fornøyd med kroppen min, man får det jo så mye bedre med seg selv da.

1551 3331
     Her er jeg 18 uker på vei                   Og her jeg 33 uker på vei

Elsker å gå gravid, ingenting er mer spesilt enn det <3

Men jeg tar gjerne imot råd for å bli "stram" igjen i kroppen når jeg er ferdig å gå gravid:-)

Ha forsatt en fin dag folkens (: • Skrevet: 12.jul.2009
 • Klokken: 15:49
 • Kategori: Kropp
 • Kommentarer: 9
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits