Jenny

Jenny og potta..

Jenny er ennå litt skeptisk for potta, men etter dokka hennes fikk sin egen potte, så ble det litt mer morro.. Jenny vil helst sitte på denne, selvom den er litt for liten, men hun koser seg og det er det viktigste..

-MALIN

 • Skrevet: 13.10.2011
 • Klokken: 18:11
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 14

Tøff jente med tøft regntøy..

Må bare vise dere dette tøffe regntøyet. Jenny og jeg elsker det, det er ikke sånn alle andre har, Jenny syns det er veldig fint at det er blomster på det selvfølgelig.
Hun fikk det i bursdagsgave av foreldrene til Dan, legg også merke til matchende støvletter =D

-MALIN

 • Skrevet: 07.10.2011
 • Klokken: 14:45
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17

Pottetrening.

Nå som Jenny har passert 2år så syns vi det er på tide og begynne med pottetrening, i sommer kjøpte vi en potte, etter Jenny sitt ønske selvfølgelig kjøpte vi den og tenkte kanskje dette går det riktig veien, altså at hun selv vil slutte med bleie..
Potta kom i hus, men ingen Jenny ville sitte på den, etter mye om og men kunne hu sitte på den med klær, helt greit for oss, vi ville at hun skulle bli trygg på potta og vi ville selvfølgelig ikke presse henne.
Jeg satt potta overalt i huset etter Jenny sitt ønske, den sto lenge midt på stugulvet i håp om at hun ville tisse, men neida!

Sommeren gikk og vi pratet ikke så mye om potta, jeg kjøpte inn en potte bok som heter "go jentas potte bok" der følger det med klistremerker som barnet får den dem tisser, noe som ikke Jenny brøy seg så mye om, hun syns det var veldig spennende og se i boka og se på jentene som satt på potta og tissa, vi satt bamsene hennes på potta og det var veldig morro, men Jenny selv skal IKKE tisse på potte.

Så fikk vi en sånn som står på doen med stige på, ville dette funke tro? Nei, det var bare mer skummelt så den tokk vi raskt bort, vi vil ikke at hun syns det skal være skummelt og gå på do..
Jenny kan gå en stund uten bleie og tisser sjelden på seg, og hvis hun tisser så blir hun veldig lei så det virker som hun vet når hun må tisse, men tør bare ikke og knekke den skummle kneika med og tisse på potta si..
Hun sier ofte "tisse do,tisse potta" og jeg følger henne inn, men da ombestemmer hun seg..
Hun har kommet til det stadie at det er litt flaut og bæsje i bleie og vil helst ikke si ifra at hun har bæsja, MEN hvordan skal vi få henne til og til og bæsje på potta?

Uansett hva jeg tilbyr henne så gjør tørr hun ikke, hun vil veldig gjerne være med når jeg skal på do og jeg har hatt henne også med når jeg har tissa( man gjør alt for at unga skal se at det ikke er farlig og sitte på do), hun får også lov til og trykke på knappen, noe som er veldig stas! :D

Vi vil ikke tvinge henne til og gå på do/potte, da dette må komme naturlig, men jeg tar gjerne imot all hjelp til og kanskje knekke den "farlige" kneika hun syns er litt skummel!
Hun er jo bare 2år, men til sommeren håper vi at hun slutter med blei, hvertfall på dagtid.
Lotte sluttet rett før hun var 3år, men ingen barn er like :-)


Lille Jennymor som jeg tror egentlig har lyst og tisse på potta, men det er litt for skummelt.

Q: Når begynte barnet ditt med pottetrening? Var han/hun redd?

-MALIN

 • Skrevet: 26.09.2011
 • Klokken: 21:29
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 34

Jenny tester ut mei tai'en til Molly..

Har jo lest fler steder at man kan bære barna lenge i meitai, så satt jeg og så på forskjellige knytemetoder på tettinntill.no og der var det jo mange av barna på Jenny sin alder, så da måtte jeg selvfølgelig prøve!
Jenny syns selvfølgelig det var utrolig stas og tokk med seg sausen sin og begynte og kose med totte, så jeg tror hun koste seg oppi der, det som var mest rart var at jeg nesten ikke merket vekta hennes, hun er jo tung og bære på så derfor trodde jeg det ville bli tungt og ha hun i mei tai'en, men der tokk jeg feil :-)


Jenny i meitai'en :D

Elsker mei tei'en min og skulle øsnke Molly likte den bedre enn det hun gjør, hun liker ikke og sitte "fast" oppi der og hvertfall ikke se rett i brystet mitt, har prøvd den metoden og knyte hu så hun ser fremover og det falt mer i smak, helt til hun ikke ville sitte fast mer.. Men kanskje en dag så vil hun like det mer? :) he he

Q: Liker ditt barn og bli båret i sjal,mei tai, manduca, baby bjærn eller noe annet?

Forestten, nå avslutter jeg spørsmålsrunden, skal prøve og få svart iløpet av helgen! :-)

-MALIN

 • Skrevet: 23.09.2011
 • Klokken: 15:06
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Verdens fineste 2åring!

Idag er Jenny 2år, tenk for 2år siden sto jeg opp og satt meg i sofaen og ingen tegn på rier, gikk og la meg i 12 tiden bare for og få tiden til og gå, våknet i 1 tiden og 16.44 kom en perfekt liten jente som fikk navnet Jenny! <3


Det er ikke vær dag man får gaver når man våkner :)


Gratulerer med dagen jenta mi!<3

-MALIN

 • Skrevet: 06.09.2011
 • Klokken: 08:42
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 41

Bursdagsselskapet vell overstått.

Idag har Jenny feiret bursdagen sin ( hun fyller ikke 2år før på tirsdag ) men vi valgte og feire den idag med familien, Jenny har gått rundt og sagt i hele dag at hun har "buuusdag" og skal spise "mussus", som betyr muffins, så hun ville ikke sove luren sin på dagen idag, så nå var det en trøtt Jenny som la seg, fornøyd og mett på kaker.

Hun var fast bestemt på at hun skulle få leker i gaver så Dan og jeg krysset fingrene for at hun kom til og få noen leker, hvis ikke så ville hun blitt veldig skuffa, men heldigvis så fikk hun leker, klær,regntøy og ullklær.
Vi skal også har bursdag til helgen med venner og dems barn..


En spent Jenny som venter på gjestene.


Jenny pakker iverig opp pakka, det første hun sa var "sesse" som betyr prinsesse :P


Det var ikke bare Jenny som var nyskjerrig på gavene, men storesøstrene også.


Blåååse ut lysa, lysa måtte vi tenne på 3 ganger før hun var fornøyd :)

Nå gleder vi oss alle sammen til hun er 2år på orntlig, lille store jenta mi <3

-MALIN

 • Skrevet: 04.09.2011
 • Klokken: 20:31
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 21

Vet noen av dere hva det betyr?

Jenny prater som en foss, men ikke alt er like lett og forstå hvis man ikke kjenner hun.

Her kommer det:

- Bullull
- Kippikopp
- Nais

Q: Hva tror dere det betyr?


Jenny på handletur :D

-MALIN

 • Skrevet: 02.09.2011
 • Klokken: 10:11
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 28

Nye gode mellommåltider for "feinschmeckere" fra ett år.

Etterspørselen etter ferdige mellommåltider for små barn øker kraftig. De siste årene har salget gått opp med 59 prosent i Norge. Nå følger Nestlé opp sin suksess med mellommåltider og lanserer to nye varianter i den populære Jogolino-serien, en variant med blåbær og en med bringebær for barn fra 12 måneder. Beriket med kalsium, zink og magnesium er Jogolino et praktisk mellommåltid som vil bli de små feinschmeckernes favoritt.

Nestlés forbrukerundersøkelser viser at et godt ferdiglaget mellommåltid skal være enkelt å ta med seg i vesken eller barnevognen, den skal ha et næringsrikt innhold og smake godt. Jogolino Bringebær og Jogolino Blåbær fyller alle disse kriteriene. Med en kombinasjon av frukt og yoghurt, passer de nye Jogolino variantene for barn fra 12 måneder og oppover.

Jogolino er beriket med kalsium, zink og magnesium. Hvert beger inneholder ca. 30 % av det anbefalte daglige inntaket av disse tre mineralene som bidrar til å bygge opp et sterkt skjelett. Den er lett søtet, og inneholder ingen kunstige tilsetninger eller konserveringsmiddel. I stedet er den varmebehandlet for å holde seg frisk lenger. De nye velsmakende variantene med blåbær og bringebær er et utmerket mellommåltid for små barn som vokser og som har behov for mye energi.
Mellommåltidsprodukter ? et voksende marked

Markedet for ferdige mellommåltider som Jogolino, som er sunne, enkle å ta med seg, ikke trenger kjøling og som barna liker, har hatt en sterk fremgang de siste to årene. Siden 2009 har salget av ferdige mellommåltider vokst med 59 prosent i Norge.

-         Vi ser en stor økning av salget på mellommåltider.  Noe av årsaken til dette er at foreldrene ønsker å være trygge på at barna får i seg den næringen de trenger og de ønsker praktiske pakninger. Akkurat dette er det Jogolino tilbyr, sier Kari Helverschou, kategorisjef for Nestlé Barnemat.

Kan oppbevares i romtemperatur

Fordi Jogolino kan oppbevares uåpnet i romtemperatur er den perfekt å ha med seg i vesken eller barnevognen.  Uåpnet holder den seg i ni måneder i romtemperatur og en åpnet pakning holder i cirka to døgn hvis den oppbevares i kjøleskap.

Jogolino fra tolv måneder finnes i butikkenes barnematshyller fra september 2011. Cirkapris for pakningen på 4 x 100 gram er kr 34,-

Jenny tester mellommåltidet:


En spent Jenny som ville ha..


*mmmm*


" Dette var godt mamma, kan jeg få mer"?


En fornøyd Jenny som gjerne ha mer :-)

Dette var noe som virkelig falt i smak hos Jenny så dette er noe vi kommer til og kjøpe fremover når det blir og kjøpe i butikkene, i denne youghurten kan man også ta andre ting i som feks, banan og havregryn.
For ca 1år siden så skulle Jenny teste ut jogolino youghurt, det innlegget kan du se HER!
Jeg kan nesten garantere for at dette kommer til og falle i smak hos ditt barn også :D

-MALIN

 • Skrevet: 29.08.2011
 • Klokken: 09:57
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 9

Trenger sårt litt hjelp.

Jenny har jo snart bursdag og da fyller hun 2år, det er nok ikke altfor lenge til jeg får spørsmål om hva hun ønsker seg og trenger, jeg har skrivd opp en LANG liste med vinterklær eller generelt klær, men hun må jo også få litt harde pakker, men jeg kommer ikke på noen ting hun absolutt trenger eller ønsker seg av leker, hun har egentlig masse leker, men noen ting må det da være?
Jeg er ikke veldig flink til og tenke og gir fort opp, så om dere har noen forslag til hva som er morro og få i bursdag til ei jente som fyller 2år, så skriv det gjerne opp! :D


Tenk at denne lille jenta snart fyller 2år..

-MALIN

 • Skrevet: 10.08.2011
 • Klokken: 17:21
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 49

Jenny sin nye hårsveis.

På tirsdag så klipte Jenny seg for første gang hos frisøren, det gikk overraskende bra selvom det var litt skummelt så satt hun faktisk stille hele tiden..

Før:Etter:

Vi alle syns hun ble kjempe fin og håret hennes ble mye tykkere..
En stolt mor og en stolt Jenny når hun var ferdig og klippe seg :-)

Q: Hva syns dere?

-MALIN

 • Skrevet: 28.07.2011
 • Klokken: 23:11
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 36

Litt søskenlikhet.?

Ser det er fler av dere som syns Molly ligner på Jenny og jeg må si meg enig, de siste dagene syns jeg dem har begynt og ligner mer på hverandre..
Fant frem to bilder fra Jenny når hun var 4uker og jeg kan se dem er søsken, se selv:

Q: Syns dere dem ligner?

-MALIN

 • Skrevet: 22.07.2011
 • Klokken: 16:26
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 31

Jenny og frukt.

Jenny elsker frukt noe vi selvfølgelig er super glade for! Hver gang vi går inn i butikken så vil hun gjerne ha frukt og med en gang, hun vet at det pleier og ligge ferdig oppskjært frukt så det er nok derfor hun er så utoldmodig, Jenny har fått frukt ifra hun var veeeldig liten, jeg bare moste det når hun var så liten at hun ikke hadde tenner.. Favoritten til Jenny er helt klart jordær, hun elsker jordbær og spiser gjerne en kurv helt aleine.


Bildet ble tatt igår.. Hun SKAL spise eplelet sånnsom vi spiser det og hun klarer det super bra uten noe problem.. Lille store jenta mi <3


Q: Er barnet ditt glad i frukt?

Jeg minne dere på at idag er det en ny dag og det betyr mulighet for og stemme på Jenny idag også, man kan stemme hver dag, er det ikke bra? Ser hun ligger på over 800stemmer og klarer vi og få det opp i 1000stemmer idag, eller jeg optimist da? :p
Hvis du vil stemme på Jenny så kan du stemme HER..

-MALIN

 • Skrevet: 08.06.2011
 • Klokken: 08:49
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 23

Jenny tester ut lekegrinda til lillesøster.

Jenny vet veldig godt at det er babyen sin "seng" som hu sier, vi har satt opp lekegrinda i stua så lillegull har en soveplass i stua også, også er det jo litt greit og ha et sted hun kan få ligge litt i fred. Men Jenny ville veldig gjerne prøve og ligge oppi der og hun stor koste seg veldig, sugde på totten og koste med sauen og sa "baby" tror hun ville være litt baby ;) Hihi. Viktig at hun får prøve og ikke nekte hun det, kan fort bli sjalusi pga slike ting, noe vi prøver og unnga..


Lotte og Mia.. Har dem ikke blitt store? Syns dem har blitt så store på så kort tid, tenk nå går dem snart i 2 klasse ;)

Vi ønsker dere en god helg alle sammen, nå skal vi kose oss med taco.. Dan har lagd taco og det lukter himmelsk, så nå gleder vi oss til middag alle sammen :D

-MALIN

 

 • Skrevet: 20.05.2011
 • Klokken: 17:39
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 19

Sliten etter en VARM, men FIN dag :D


<3


Bildet sier vell alt? En super sliten Jenny etter en varm dag i sola, Jenny sovner ALDRI i fanget vårt, men idag klarte hun ikke og holde øya oppe en gang etter vi kom hjem ifra middag hos min bestemor og bestefar. Vet om hvertfall en pappa som syns dette var veldig koselig ♥

Q: Har dere hatt sol og fin vær idag?

-MALIN

 

 • Skrevet: 22.04.2011
 • Klokken: 20:00
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

"Mamma, jeg vil klare alt selv"

JENNY 19MND


"Mamma, ta bilde av meg da!! Jeg har tatt på meg regnjakka mi HEEELT selv og det gjør ingenting at jeg har tatt den på opp ned.. Også syns jeg det er så morro og gjøre meg til når du tar bilde av meg"


"Hah, dette var morro mamma.. Kom og ta meeeeg" :-)


"Jeg gjemmer meg for deg så du ikke får tatt bilde av meg, og da vil jeg gjemme meg bak drømmehagen dvd'en min for det er så mye fint og se på inni der"


"Nei, dette gidder jeg ikke mer.. Nå går jeg meg min vei, men du kan gjerne løpe etter meg og prøve og ta meg for det syns jeg er kjempe morro.. Og ikke si til meg at jeg har tatt på jakka opp ned, det går kjempe fint og ha den denne veien også" :-)

-MALIN

 • Skrevet: 08.04.2011
 • Klokken: 11:42
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 18

Har jeg vist dere Jenny sine 3 favoritting?

Som de fleste barn har så har Jenny sine favoritting, ikke bare en ting, men tre ting som må være i senga hennes når hun skal sove.. Først begynte det med kosekluten, den har vært med helt siden hun var bittebitte liten, men etter hun byttet rom så er det to ting til som skal være i senga når hun skal sove og det er: Sauen, Minni mus og smokkesnora. Smokkesnora hennes har alltid bare vært til pynt siden hun ikke bruker smokk, men nå skal den ligge i senga vedsina hun.


Her er Minnimus,sauen og smokkesnora :DSmokkesnora hennes som det står Jenny på :-)

 


Q: Har ditt barn en eller fler favoritting?

-MALIN

 • Skrevet: 30.03.2011
 • Klokken: 18:06
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 14

Jenny har testa ut vår/sommer skoa sine idag..

Seriøst, idag er en slik dag der jeg hadde blitt super glad om noen kunne hatt Jenny noen timer, hun er så grinete og missfornøyd at jeg kan sette meg ned og grine, men jeg holder mote opp og prøver og finne på ting med hun, men når hun er blid i det ene øyeblikket og survete i det andre så blir alt bare vansklig :(
Men nå er hvertfall Jenny lagt og hun sovnet med en gang, så det er nok noe som plager henne, jeg håper det er de siste tenna som skal opp så blir vi kanskje ferdig med disse tenna snart? Hehe!! Tenkte og ta hun med ut en tur etterpå når hun våkner, prøvde det igår også, men det gikk ikke lenge!! Ente med at jeg måtte bære med meg en hylene unge inn igjen etter 15minutter, da hadde jeg fått nok så da tokk jeg på meg jakka, skoa og tokk med meg Lotte så gikk vi oss en liten tur, jeg måtte bare få meg litt tid aleine uten Jenny.. Dan var hjemme med Mia siden hun hadde vært hjemme siden hun hadde kastet opp natten før.. Sånn dager som dette må jeg bare innrømme er skikkelig slitsomme, men dem blir fort glemt, tror meg ;) Det er ikke alltid bare bare og være mamma, men jeg prøver så godt jeg kan!
Tenkte og prøve og få humøret til Jenny litt på topp igjen istad så vi gikk i skapet hennes og så på skoa hennes( sko er no hun elsker ) på 1års dagen sin fikk hun noen dødskule converse sko, disse måtte hun selvfølgelig prøve og dem passet perfekt, litt store, men da passer dem gjennom hele joggesko perioden..


Tøffa med solbriller og skoa sine =D


Verdens fineste converse sko! :D

Gleder meg så fælt til det blir litt tørrere ute så unga kan begynne og bruke joggesko igjen, nå er det så slafsete enkelte steder ennå så det går mest i cherrox, men om 1mnd tid til så er det nok blitt litt mer joggesko tid, jeg skal kjøpe joggesko til Lotte også snart, jeg gleder meg utrolig til og vise dere dem, dem er helt sinnsykt fine.. Nå har hun jo nike shox ifra fjor, men jeg bare kjøpe et nytt joggesko par til hun, jeg elsker og kjøpe sko til unga.. Også skal dere ikke se bort ifra at det blir noen sandlaer når sommer'n nærmer seg ;) Hehe Sandaler man ha når det er varmt, man må¨være godt forbrett ;)

-MALIN

 • Skrevet: 23.03.2011
 • Klokken: 11:14
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 26

Jenny går i pappas fotspor.

Ja, så lenge sov vi.. Jenny ville ikke sove så vi sto opp og la oss på sofaen og så på drømmehagen, men nå klarte hun nesten ikke og holde øya åpne lenger så nå prøvde jeg og legge hu igjen så håper jeg hun sovner og sover en stund, er slitsomt for hun også og være syk, derfor er søvn viktig.. Men selvom Jenny er dårlig så har hun sine meninger, hun fikk jakke av bestefar(pappaen til Dan) når hun var og sov der i helgen, en KTM jakke, denne brukte Mia også når hun var liten.. Både pappaen til Dan og Dan er ganske så KTM fan, dem kjørte KTM sykkler begge to en god stund, men nå har Dan bytta til yamaha, men hvertfall, Jenny fikk KTM jakke som hun SKULLE ha på seg og i tilegg ha feber og gå rundt med denne jakka inne er jo ikke en veldig bra kombinasjon, men hun gikk med den og var stolt som en hane =D
Tøffa!! Jenny er litt guttejente :-P

Drømmen til Dan er vell at Jenny en dag skal begynne og kjøre cross, Jenny er veldig glad i motorsykkler,traktorer,bilen og gravemaskiner så kanskje en dag hun går i pappa sine fotspor? ;-) For Dan som ikke har noen gutter som han kan lære og kjøre cross så tror jeg han hadde blitt veldig glad om Jenny kanskje vil begynne og kjøre cross slik som Dan, er jo ingenting som heter guttehobbyer og jentehobbyer, men det er mange ting som er typisk guttehobby og jentehobby, men er det noe unga vil gjøre så er det viktigste og stille opp og være der for dem, uansett! Enig?

-MALIN

 • Skrevet: 21.03.2011
 • Klokken: 10:20
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 19

Den lille sniken!!Bildet sier vell egentlig alt? Jeg vasket badet istad og Jenny tusler litt frem og tilbake og tittet litt på meg så går hun videre igjen.. Etter en liten stund så gikk jeg inn til hun i stua for jeg tenkte kanskje hun var litt tørst, men der sto ungen med potetgullposen og spiste som bare det.. Hun har vært i skapet på kjøkkenet og tatt den.. Hun var blid som en sol der hun sto, jeg hadde nesten ikke hjertet til og ta posen ifra hun.. Men jeg sa at sånn nam,nam, skal vi ikke ha idag og det var helt greit så vi gikk sammen og la den HØØYT oppi skape :-)

-MALIN

 • Skrevet: 11.03.2011
 • Klokken: 12:47
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 9

Videoblogg: Jenny sier MAAAIS!!

Igår når vi satt og spiste middag så spurte Dan om Jenny klarte og si "mais" og hør hvor tydelig hun klarer og si det :D

-MALIN

 • Skrevet: 17.02.2011
 • Klokken: 09:07
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 43

Jenny og svømmebrilla..

Istad når jeg skulle pakke ned svømmetøyet til Lotte, så hjalp Jenny meg og hun så jo selvfølgelig svømmebrilla, noe hun SKULLE ha på seg.. Hun fikk dem på og det var såå stas, hun gikk rundt med den leeenge og var så stolt, er kanskje litt morro og se lilla også, siden glassa er lilla ;)


Hihii.. Må le av denne skapningen, hun er så snodig, men på en fin måte :D Man skal være litt snodig, ingen tvil om at hun får meg til og le hvertfall ;)

-MALIN

 • Skrevet: 16.02.2011
 • Klokken: 13:30
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17

Jenny - blogging. "Se, hvor flink jeg er til og hjelpe pappa"


Se, hvor flink jeg er til og hjelpe pappa.. Han legger fliser bak ovnen våres i suta og det blir så fint :) Akkurat nå er jeg trøtt og vil egentlig bare få legge meg(derfor jeg har sauen min) , men mamma og pappa sier jeg må vente litt for pappa skal bråke med vinkelsliper'n og da kommer jeg ikke til og sovne, så jeg må vente med og sove.. Men det går greit, jeg tusler rundt og ser på alt det pappa gjør, det er masse fine ting og drive med.


Har dere sett en sånn før? Det bruker pappa til og smøre ut fliselimet og siden denne var helt rein så fikk jeg lov til og leke med den og "smøre" den ut på gulvet.. Veldig morro =D Kanskje noen lurer på hvorfor jeg har på meg peltora mine, det er fordi pappa går med sine så da må jeg også det, selvom jeg syns pappa sine er mer spennende siden han har radio i sine ;)

- JENNY


 • Skrevet: 08.02.2011
 • Klokken: 09:27
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 8

Jenny og kattepusen..

Jenny elsker kattepuser og når vi pleier og gå til postkassa så kommer nabokatten løpende etter oss, er nok fordi han vet han får masse kos og oppmerksomhet ;)

-MALIN

 • Skrevet: 28.01.2011
 • Klokken: 17:30
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17

Jenny var såå glad for og se Mia igjen.

Nå Jenny sto opp istad så satt Mia i sofaen, og Jenny ble såå glad for og se storesøster igjen, øyene hennes bare lyste opp =D Så nå sitter dem i sofaen og ser på tegnefilm og leker litt, jeg skal snart begynne med mat så kommer nok Dan hjem snart også, han er og ordner litt mer ved til oss.. Lotte kommer seinere idag :)


Kooose <3


Og leke litt =D

Denne dagen går såå utrolig sakte, er så spent på morgendagen at jeg ikke klarer og tenke på noe annet.. For og få tiden til og gå så har jeg skifta på senger, vaska klær, finne frem klær til alle unga i morgen og ordnet matpakker, var ikke så mye og ordne siden det er turdag i morgen, men har lagt pølser og lompe i matbokser så alt er klart, lage kakao'en gjør jeg i morgen tidlig..

-MALIN

 • Skrevet: 23.01.2011
 • Klokken: 15:00
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 18

Verdens søteste nike shox.

Jenny har fått to par nike shox, verdens søteste sko! Jenny elsker sko så hun går rundt i stua her mer skoa på =DQ: Søte?

-MALIN

 • Skrevet: 22.01.2011
 • Klokken: 18:18
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 22

Lille mini "mamma"Lille Jenny er så god, hun tror alle har baby i magen for tiden og hun vil veldig gjerne ha dukken sin under gensern, når hun får den under gensern så går hun rundt og er stolt som en hane og sier "babyy" og når hun har gått såppas lenge at den detter ned på gulvet så sier hu "oi". Rart og tenke på at jenter er ikke så gammel når dem begynner og bli  innteresert i babyer osv. Nå skal vi lage litt middag, idag er det indrefilet og ris som står på menyen, Lotte kommer hjem snart også, hun har vært hos sovet hos tante,bestefar og Linda i natt :D

-MALIN

 • Skrevet: 16.01.2011
 • Klokken: 16:30
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 21

Lille monster jenta mi :D

Jenny sin oldemor har prøvd seg på en monstergenser til Jenny, og vi ble veldig fornøyde :D Også passet den såå fint til monsterbuksa hennes, så når vi skulle følge Lotte til skolen idag så hadde hun på seg dette, og vil si det varma godt!


Lille monster jenta mi ;)


"ikke ta bilde a mamma" :p


Også må jeg bare dele et bilde med dere, sånnsom dette ser Jenny ut om morningen når hun våkner, jeg har aldri sett værre.. Det er så tova at det nesten ikke får gredd det på morran, så jeg må ta masse vann i håret hennes ;) HIhi

Jeg ønsker dere alle sammen en super fin dag og en fin helg :D

-MALIN

 • Skrevet: 17.12.2010
 • Klokken: 08:59
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17

SKRYTEBILDE...

... Av lillemor i kåpe! :D-MALIN

 • Skrevet: 09.12.2010
 • Klokken: 20:56
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 27

Jenny i farta :DIløpet av de siste dagene har Jenny blitt en reser på og gå, nå prøver hun og gå overalt :D

Q: Er hun ikke flink? :D

-MALIN

 • Skrevet: 06.12.2010
 • Klokken: 18:00
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 22

Spise selv, det er tingen!En blid liten snuppe som liker og spise selv, det som er mest morro er og ta skjea fort opp for da spruter det litt :P Heldigvis er formen til Jenny bra igjen, nå sover hun er liten lur og nå skal a mor skrive en liten handlelapp om hva vi trenger av julepynt, pynta her igår, men mangler litt småtteri.. Må si jeg fikk skikkelig julefølelse når julegardiner,pynt og stjerne kom opp :D

Q: Har du pynta til jul ennå?

-MALIN

 • Skrevet: 26.11.2010
 • Klokken: 09:56
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Feber kun på kveldstid? =/

Da sitter jeg her, Jenny sitter i sakkosekken sin og spiser mariekjeks, det er det eneste hun vil ha nå som hu er dårlig =/ Men det viktigste er at hun får i seg noe, ellers er formen hennes helt grei!! Men det jeg syns er så rart er at febern hennes stiger til nesten 40 grader på kvelden, tokk tempen på hu nå og hu hadde 37,8, det er jo høyre enn det hun pleier og ha.. Hun var slik igår morgens også, da var hu i fin form.. Vi var ute på sentret en tur og hun spise egentlig bra, men når vi kom hjem så steig tempen i nesten 40 =/ Lurer på hvordan det blir i kveld, da er det faktisk 3 kvelden med feber.. Det kan jo ikke være sundt? Hmmm! Men som Dan sier så er hun i form, hun krabber rundt og er blid og spiser litt, spiser masse frukt og drikker masse vann :D :D

Hvis hun får feber ikveld også, så tror jeg at jeg ringer legevakta og hører.. Bedre og ringe en gang for mye en 1 gang for lite.. Men nå må jeg tilbake til Jenny og kose litt, hun er ikke veldig kosete av seg, det har hun ikke ro i rompa til, men litt koseing når formen ikke er på topp har hu litt tid til linnimellom ;)

-MALIN

 • Skrevet: 25.11.2010
 • Klokken: 08:18
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Jenny har sin egen spilleliste..

Når Jenny og Dan har vært hjemme aleine så har dem funnet ut at Jenny er begeistra for musikk, eller musikkvideoer.. Og dem har lagd Jenny sin lille spilleliste på youtube og her kommer den:

 

 

 

 

 

Hahaha, trenger jeg og si mer? :P Jenny er helt borte når hun får se på disse på dataen og sutter no VELDIG på totten :P

Q: Har barnet ditt favorittmusikk? evt, hvem?

-MALIN


 • Skrevet: 22.11.2010
 • Klokken: 18:02
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 3

Jenny har fått seg "lillesøster".Denne "babyen" skal være med overalt, så idag tidlig når vi skulle følge jentene på skolen så skulle hun absolutt ha den med i vogna si.. Syns hu var så god der hu satt og sa "mmmm" så koste hun "beeejbii" (som hun sier) :D

-MALIN

 • Skrevet: 22.11.2010
 • Klokken: 08:59
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 10

GRISE - Jenny..

Her spises det fisk med hele anskiktet, men det tar jeg som et tegn på at hun liker det godt ;) Nå skal jeg snart hente Lotte på skolen, formen min er ikke helt bra idag, så det og gå ute i det snøværet som er her nå, frister ikke akkurart mye :P Men håper formen blir bedre.. På menyen står det poteter,flesk og grønnsaker idag, en sjelden gang har vi flesk, noe Dan og Lotte elsker.. Ikke akkurat sund mat, men innimellom må det være lov også? ;)

-MALIN

 • Skrevet: 15.11.2010
 • Klokken: 12:56
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 21

Jenny har testa ut snøen idag!

Klokka er ennå ikke 10 på morningen og jeg har rekt så mye idag, levert jentene på skolen, handlet litt mat, hengt opp tøy og lagt i ny maskin også vært en liten tur ute med Jenny og prøvd ut snøen.. Efektiv? :P


Litt usikker på hvorfor hu blei plastert midt på plen :P


Blir litt sint, for det var ikke veldig lett og bevege seg i denne tjukke dressen her..


Oi, oi så opptager vi snøen ^^


Må kjenne litt ;)


Og hu var ikke helt fornøyd med at det la seg snø på skoa hennes :)

Nå skal vi spise litt så skal Jenny få sove en liten dupp..

-MALIN

 • Skrevet: 10.11.2010
 • Klokken: 09:47
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 29

Jenny har tatt sine første små skritt :D

Og jeg er så stolt, det er ikke store skritta, men det er litt.. Når hun finner ut at hun går så setter hun seg fort ned igjen, men dette er en begynnelse og jeg håper hun snart finner ut at det er bedre og gå enn og krabbe, nå begynner hun og bli tung og bære på :P


Lille vakre Jennymor <3

Q: Når begynte barnet ditt og gå?

-MALIN

 • Skrevet: 09.11.2010
 • Klokken: 17:06
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Lille kosemor..

Etter middagen så ble Jenny veldig trøtt, vi satt henne i sakkosekken forann drømmehagen med sauen sin, og det var godt for en sliten liten sjel.. Etter vi stilte klokka så blir Jenny trøtt veldig tidlig, allerede rundt 17.00 så når klokka var vippa 18.00 så er hu veldig klar for senga og sover helt 07.00 dagen etter :) Nå skal Jenny snart dusje så er det natta.. Lotte og Mia er ute og leker hos ei venninne, resten av kvelden skal jeg kose meg forann tv'ev med cæsar og unge mødre ;) Og forestten, middagen var SUPER godt ;)

-MALIN

 • Skrevet: 08.11.2010
 • Klokken: 17:19
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 9

Museflette - Jenny ;)Har dere sett no så små og nydelige musefletter? :) Nå som Jenny har begynt og få litt lengde på håret så pleier vi og ha strikk i håret.. Og idag prøvde vi musefletter, syns hu er såå søt med det.. Jenny sitter helt rolig når jeg tar strikk og spenner i håret hennes, jeg tror hun skjønner at hun blir fin med det, hu ser jo Lotte og Mia ordner håret sånn og blir fine så da syns Jenny det er morro også.. <3

Q: Pleier du og pynte håret til jenta de om du har jente? :p

-MALIN

 • Skrevet: 07.11.2010
 • Klokken: 10:33
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17

Potetgull tyven..

Jeg skulle bare en tur på kjøkkenet og når jeg kom tilbake sto Jenny med henda godt planta med henda i bollen :P Jeg hadde ikke hjertet til og ta det ifra hu, så jeg måtte knipse litt bilder ;) Hihi!!


Lille tyven til mammaen sin..

Q: Har dere noen "tyver" hjemme? :P

-MALIN

 • Skrevet: 30.10.2010
 • Klokken: 14:02
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Her er vi i det krative hjørnet idag :D

Og det føles så godt, Jenny syns det var veldig morro og gjøre no nytt og siden Jenny ikke går i barnehage, så må vi "leke" litt barnehage hjemme :P


Litt rosa må man ha :D


Og lilla :D


Litt glitter og stas ^^


Og her er resultate, verdens fineste maleri :D

Dette lerret og akrylmalingen er kjøpt på europris, til en billig penge så er det lett og vaske av klær og hender.. Dette er jo også et fint julegave tips til dere med barn ;)

Q: Fint?

-MALIN

 • Skrevet: 26.10.2010
 • Klokken: 09:15
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 18

Jenny har fått sin egen lille dyrehage ;)

Jenny har en veldig stor interresse for dyr, hun elsker all slags dyr.. Og har en veldig stor svakhet for kattepuser, hun elsker alt av klær som har hello kitty på seg.. Da sier hun "puuuss" og viser meg pusen på klærne hele dagen.. Denne esken med masse forskjellige dyr oppi kjøpte Dan på biltema og var midt i blinken fore dyreelskern Jenny.. :D

-MALIN

 • Skrevet: 25.10.2010
 • Klokken: 09:30
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Jenny har brukt pute for første gang..... i natt og hun sov helt til 09.00, det har hun vell ikke gjort siden hun kom til verden.. Så jeg antar at hun likte puta jeg kjøpte.. Husker Lotte begynte med pute rundt 1års aldern så da tenkte jeg at det passet fint at Jenny fikk begynne nå også :D

Q: Bruker barnet ditt pute?

-MALIN

 • Skrevet: 24.10.2010
 • Klokken: 09:33
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Jenny sitt første møte med saksa..

Go kveld!

Beklager lite blogging, men man kommer alltid sterkere tilbake.. Jeg prøver og hvertfall få blogget et innlegg hver dag, idag har Jenny og jeg sovet masse, vi er slitene og Jenny er forsatt litt pjusk, men begynner og komme seg nå :) Ikveld har Lotte og Mia vært på svømming, noe som gikk veldig bra.. Dem stor koste seg, noen lurer sikkert på om Mia er her hos oss nå, men hun er fortsatt hos mammaen sin, kommer til oss på fredag! Nå har jeg nettopp bakt to brød, eller jeg har prøvd, men dem ser så sinnsykt kompakte ut, jeg får dem liksom ikke til og bli høye, men det viktigste er at de smaker godt, er det ikke? :P Men over til overskriften, Jenny har klipt luggen sin idag, den har blitt så lang at den har blitt hengende i øya, så idag til kveldsstellet tokk jeg saksa og klipte den bittelitt, litt vemodig var det, men godt for øye til Jenny.. Jenny satt helt rolig og pusta tungt tror hun lurte på hva jeg dreiv med saksa i hode henne for :P
Litt kortere pannlugg :D

Imorgen skal jeg jobbe igjen og etter jobb så får vi besøk av et vennepar, det blir utrolig koselig!! Er lenge siden vi har sett dem, så bi gleder oss veldig :D Men nå må jeg ta ut de flate brøa mine, det kunne tolkes feil :P Men brøa i ovnen.. Hahaha!

-MALIN

 • Skrevet: 20.10.2010
 • Klokken: 20:54
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 6

Lille cross jenta våres..

Dan hadde bestillt seg masse nye cross ting som kom i posten idag, og oppi der så hadde han bestillt med en cross pysj til Jennymor.. Og hun måtte selvfølgelig ha den på seg, men nesten 40 i feber så smiler hun, men rett etter bilder så var det ikke like greit.. Dette er faktisk første gangen Jenny er syk siden hun ble født.. Nå ligger hun i senga si og sover, jeg skal ta meg en dusj så skal vi slappe av forann tv :)


TØFFA 8-)

-MALIN

 • Skrevet: 16.10.2010
 • Klokken: 19:20
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 11

Dagens Jenny outfit. 15.10.2010


Genser: H&M
Bukse: Lindex
-MALIN

 • Skrevet: 15.10.2010
 • Klokken: 09:02
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

Monsterbukse!!

Idag lå det en pakke i posten til meg, og jeg skjønte med en gang at det var den nye monsterbuksa til Jenny.. Som ifjor så har jeg bestillt, betalte 326kr med frakt.. Ifjor hadde Jenny rosa og brun og i år har hu lilla og lyse lilla :D Tenkte hun kunne ha på seg den i morgen, er kaldt om dagen så denne buksa vil varma en liten kropp godt :) Til dere som lurer på hvor jeg har bestillt den, så er det ei dame på babyverden som strikker, hun strikker dem raskt.. 1 uke etter jeg bestillte denne buksa, lå den i postkassa mi :D


Litt dårlig bilde, siden det er tatt med webcam :)

Q: Har barnet ditt monsterbukse?

-MALIN

 • Skrevet: 13.10.2010
 • Klokken: 20:58
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 14

Pakke fra H&M..

Idag fikk jeg en pakke ifra H&M, med litt småtteri bare, og oppi der så lå det en lue jeg bestillte til Jenny med en pusekatt på og Jenny har nå med seg denne "katten" overalt, hun krabber rundt med den og sier "puuusss" Herlig <3


Det fulgte også med votter, kostet bare 79kr for hele settet :)

Q: Har barnet deres noen favoritt dyr?

-MALIN

 • Skrevet: 07.10.2010
 • Klokken: 12:52
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 18

Jenny vet AKKURAT hva hun vil...

... Det er det INGEN tvil om, etter middagen idag så gikk hun i skuffen sin og dro ut jakka si og skoa sine, det er ingen tvil om hva hun vil, jeg er ganske sikker på at hun vil ut en tur.. Så vi kler på og går en liten tur, godt med litt frisk i lungene etter middag og før det er natta..


Her har vi dratt frem høstskoa OG vinterskoa :P hihii

-MALIN

 • Skrevet: 04.10.2010
 • Klokken: 17:22
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 4

Verdens første plaster..Siden Jenny er VELDIG glad i totten sin så kan dere tenke dere hvordan tommelen hennes ser ut? Den blir veldig tøtt og sprekker innimellom, noe som ikke ser så godt ut.. Så nå går Jenny rundt og sier "au,au" og peker på tommelen.. Hun sutter ikke på den på dagtid, kun når det er soving og det er jo ennå godt, tørr nesten ikke og tenke på hvordan den ville sett ut da :P Men nå har jeg nettopp smørt den og tatt på plaster, det er første gangen hun har på plaster idag, mumiplaster <3 Hun sitter og ser rart på det og lurer nok på hvorfor hun har på seg det ;) hehe.

-MALIN

 • Skrevet: 01.10.2010
 • Klokken: 11:00
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 6

Dagens Jenny outfit. 01.10.2010


Alt er ifra : H&MJeg syns denne kjolen er så søt, som dere sikkert vet så er ikke jeg så veldig fan av hello kitty, men noen ting går.. Denne kjolen syns jeg var kjempe søt også var det bare en liten hello kitty på den så da går det ann.. Hehe :-P Er ikke så ofte jeg bruker kjole på Jenny, jeg har sånne perioder der jeg bruker det ofte så er det perioder der jeg nesten ikke bruker det, men selvom man ikke skal i bursdag osv så kan man pynte barna med kjoler, jeg syns det er skikkelig søtt.. Også er det jo så masse fine kjoler, jeg liker nameit, dem er har sinnsykt masse fint :D Jeg selv pleier ikke og pynte meg så ofte med kjole, det må bli når det er bursdag og fest osv. P.S Kjolen kjøpte jeg på salg igår for 75kr strømmen storsenter!

Q: Pynter dere barna deres med kjoler? Pleier DU og bruke kjole? :)

-MALIN

 • Skrevet: 01.10.2010
 • Klokken: 08:56
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 11

Lillemor koser seg ute i høstværet.

Bildene sier vell alt? :p Nå er høsten her, litt godt på en måte!

-MALIN

 • Skrevet: 23.09.2010
 • Klokken: 18:03
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 15

Punker Jenny..

Hihii!! Må bare vise dere lille punker Jenny, etter en dag med strikk i håret er resultate slik! :D Nå er hun ny badet og snart klar for senga, når Jenny er i seng så er det Mia sin tur til og dusje.. Jeg blei plutselig aleine med unga idag, Dan fikk tlf halv 5 og måtte jobbe litt, først blei jeg gærn så roa det seg.. haha! Vi hadde planlagt middag og alt så ble resultate slik at jeg måtte lage middag helt aleine, trivelig :P Da har man rett på og bli litt gærn!!! Når unga er i seng så skal jeg ta meg en dusj og sette meg til i stolen med pledd og glo på tv, det er deilig det..

-MALIN

 • Skrevet: 22.09.2010
 • Klokken: 18:05
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 9

"Lotte og Mia, jeg vil også være med"Bildet sier vell alt? :-) Jentene satt og spilte istad så var det en nyskjerrig Jenny som også ville være med, hun sa "se,se,se" og pekte som bare det.. Hun elsker når Lotte og Mia leker med hu, men det er ikke alltid jentene syns det er like morro ;) hehe

-MALIN

 • Skrevet: 22.09.2010
 • Klokken: 17:57
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 8

1-års kontroll.

Ja, så var den tiden kommet at vi skulle på 1-års kontroll, idag så skulle hun få to sprøyter, for hjernehinne betennelse og kikhoste,legen skulle se på hu og vi skulle prate litt med helsesøster.. Alt gikk kjempe bra, Jenny viste seg frem at hun kunne stå,prate litt,krabbe,vinke og masse mer, dette var helt perfekt så legen og helsesøster :D Jenny fikk 1 stikk i hvert sitt lår, hun gråt, men gikk fort over, vi hadde med kosekluten som trøst.. Vekt og høyde var også perfekt, så da er hun helt perfekt :D Hihi!! Skal tilbake rett før jul for ny sprøyte. Nå ligger Jennymor og sover, litt sliten etter mye inntrykk og sprøyter, håper ikke hun reagerer på sprøytene, hun har ikke reagert tidligere så håper hun ikke gjør det nå heller.? :)


Leker og koser seg på helsestasjon, masse nye leker  :D

Nå skal jeg rydde litt i heimen og spise litt, må utnytte tiden når Jenny sover og få gjort litt her hjemme.

Q: Tar barna dine vaksinene dere får tilbud om?

-MALIN

 • Skrevet: 22.09.2010
 • Klokken: 10:54
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 9

SKRYTEBILDE!!Jenny sto HELT aleine når vi var i sverige nå, hun har stått aleine litt før, men ikke så mye som nå.. Dan og jeg ble helt i hundre og viste ikke hva vi skulle gjøre, vi sto midt på parkersingsplassen i sverige. Hehe. Måtte bare vise dere skrytebilde av snuppa.. Nå skal vi lage hjemmelagd pizza og kose oss resten av kvelden..

-MALIN

 • Skrevet: 18.09.2010
 • Klokken: 17:52
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 28

Vondt i viljen..

Jenny blir en smule sint når hun ikke får lov til og ta på camera mitt, her er det bilder som virkelig viser det, og når vi tuller litt så er vi blide igjen.. Hun kan gå og være blid så plutselig sint :p Noen som kjenner seg igjen?

Nå skal vi snart ut og gå en tur så hente jentene på skolen, Lotte skal til pappaen sin i helgen og vi skal prøve og få opp litt lister og resten av taket i andre etasje, så etter det er det fliser på gulvet, men vi har ikke fått varmekabla ennå så det er bare og vente ;-)

-MALIN

 • Skrevet: 17.09.2010
 • Klokken: 12:27
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 11

Jenny-blogging!

Her koser vi oss med frokost, pappa har vært så snill og kjøpt banos til meg og det er mitt favoritt pålegg nå fortiden, selv om mamma ikke vil gi meg det hele tiden, hun syns det er såå viktig at jeg varierer i påleggene, men det gjør egentlig ingenting for jeg liker jo ALT, nå har jeg fått en jeksel også så det er lettere og tygge skorpene.. Lotte og Mia sitter og tuller med meg når vi spiser frokost, og når dem ler så ler jeg også, men jeg skjønner ikke hva dem ler av da men :p

Nå skal jeg snart sove litt, og mamma venter på i gode onde dager.. Også har jeg funnet en linijal som er Mia sin, den er veldig morro og leke med, det burde dere prøve ;) Hehe..

Q: Liker dere banos?

-MALIN

 • Skrevet: 16.09.2010
 • Klokken: 09:23
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17

Shopping på gutteavdelingen.

Igår så var vi innom H&M en tur og der det 50kr avslag på alle jeans til barn, og jeg måtte jo ta meg en tur for og se om det var noe fint der, fant til Lotte og Mia men dårlig til Jenny, jeg sneik meg over i gutteavd og der hang det en super fin snekkerbukse, Dan syns Jenny skulle få en sånn..
Den ser jo ikke noe mer guttete enn jentente ut, så den fikk Jenny, jeg følte meg nesten rar der jeg sto i gutteavd, er så vant til og handle i jenteavd, men det er faktisk en del ting til jenter på gutteavd, tror det er værre til gutter :P
Q: Hender det dere tar dere en tur i "feil" avd og titter noen ganger?

-MALIN
 • Skrevet: 12.09.2010
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 15

Søta mi! <3


Bare et lite "hei" fra meg, beklager lite blogging idag.. Men dagen har bare flydd unna, vaskemaskin har rygi så jeg har stressa litt med klesvasken her i huset, men utenom det så har dagen vært super!
Lover og blogge mer i morgen, nå sitter jeg og se X-faktor og koser meg med sjokoladepudding, har ikke spist det siden jeg gikk gravid med Jenny, da var jeg hekta :P Hehe

-MALIN
 • Skrevet: 09.09.2010
 • Klokken: 20:23
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 10

Jeg sitter og mimrer tilbake for 1år siden..

Jeg sitter og ser på bilder fra sykehuset for akkurat 1år siden så ble disse bildene tatt og jeg blir nesten lite på gråten, jeg kan nesten ikke huske at Jenny var så liten, skulle ønske jeg husket det bedre!
På alle disse bildene så var Jennymor kun en dag gammel, jeg husker jeg luktet og luktet på hu, ingenting er bedre enn og lukte på små nyfødte babyer..
Men nå skal jeg bade den store babyen min, hun kommer alltid til og være en liten baby i mine øyne.. hihi!


Lille Jenny som elsket og bli tulla inn i tepper, og spesielt rundt ansiktet sitt.. Trygt og godt <3


Lotte sinn første møte med lillesøster.. En veldig stolt storesøster! Det øyeblikket var nydelig og se på..


Så hadde vi en superduper stolt pappa som ikke klarte og holde seg borte fra Jenny, dem koste og koste hele tiden.. Ingenting er bedre enn og se på far og datter tid sammen.. :)


Og verdens stolteste mamma, som koste og prøvde og bli bedre kjent med den lille skatten som hadde liggi i magen min i over 9 mnd <3

Q: Er du i mimre hjørnet innimellom?

-MALIN
 • Skrevet: 07.09.2010
 • Klokken: 17:25
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 10

Hurra for Jenny som er 1år idag..


En liten snuppe som ble litt rar når vi kom syngende inn på rommet hennes, men smilet kom fort :)


Og lys med muffins må man jo ha når man har bursdag..

Tenk at idag er det 1år siden lille Jenny kom til verden, selv om hun ikke er født før 16.44, akkurat nå på denne tiden for et år siden så lå jeg og sov og ante ikke at jeg ville møte den vakre babyen jeg hadde bært på i mange mnd.. Helt utrolig og tenke på.. Men idag er det Jenny sin dag, og det skal hun merke.. Nå har hun pakket opp ennå fler gaver og sitter på gulvet og leker og prater, hun virker veldig fornøyd! Jeg er så stolt av henne, litt rart og tenke på at vi har en 1åring i hus nå :P

Syns dere alle som leser bloggen min kan gratulerer henne med dagen, det fortjener hu! :D Nå skal jeg ut og sjekke romeriekes blad, spennende og se om bursdagshilsen er der, for jeg har nemmelig ikke fått noe bekreftelse på at dem har fått annonsen min.. Hmm.

-MALIN
 • Skrevet: 06.09.2010
 • Klokken: 07:48
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 136

Bursdagsfeiringen til Jenny i bilder.

Da er Jennys første bursdagsfeiring vell overstått, og mor kom seg gjennom dagen med hodepine,snørr og nesten uten stemme, men jeg overlevde :)
Jenny fikk masse fint, hun fikk 9 bodyer, jeg sa vi øsnket/og trengte bodyer for det går det veldig mye av så vi fikk MANGE bodyer og takk for det! Hun fikk også ullundertøy,ulldress fra janus, sko,strømpebukser,sokker,kjole, drømmehagen bok og bukser og en kjempe diger eske med masse duplo, og det var virkelig duploen som falt i smak, hun brøy seg ikke om gavene var så vit hun så på dem. Men nå er hvertfall gavene åpenet, men hjelp og Lotte og Mia.. Hehe
Imorgen ligger det fler gaver på lur som hun skal få på senga, gleder meg til og se ansiktsytrykke henns imorgen når vi skal synge for hu på senga :D


En pyntet og klar Jenny til og feire sin første bursdag :D


Søta mi <3


Vi prøver oss på et søskenbilde, men det er ikke så lett :P


Duplo er tingen!


Fikk fine converse sko som passer til våren igjen :)


Så fikk hun egen bløtkake :D


Og dette smakte godt! Nam..

Nå gleder vi oss til imorgen for da er hun 1år på orntlig! Selv om det kommer til og være litt rart, dette året har gått så sinnsykt fort, men det har vært er supert år :D

-MALIN
 • Skrevet: 05.09.2010
 • Klokken: 17:03
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 15

Videoblogg: Jenny danser til Makka pakka..


( Beklager litt dårlig lyd)
-MALIN
 • Skrevet: 29.08.2010
 • Klokken: 19:21
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 12

Dagens Jenny outfit. 20.08.2010


Klær fra: Joha - kjøpt på mi mio

Skinntøfler fra: Smart club

-MALIN
 • Skrevet: 20.08.2010
 • Klokken: 09:34
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 5

De første tegningene er verdigfulle.


Dette er første gangen Jenny holder i en fargeblyant for og prøve og tegne :)


Det kom noen streker, denne tegningen er limt inn i minneboka hennes med dato på, morro og ha slike ting når hun blir større :-)

De første tegningene er stas, Lotte har en stor mappe på rommet sitt med sine første tegninger + litt til, Lotte elsker og se på dem så jeg håper Jenny gjør det også ;) Hihii! Jeg samler på alt, Dan syns jeg samler på litt for mye, men for meg som mor så betyr klæra,skoa,kosekluten,dyna,smokken osv osv, VELDIG mye! :-D

Q: Tar dere vare på di første verdigfulle tingene?

-MALIN
 • Skrevet: 16.08.2010
 • Klokken: 15:35
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 14

Litt skrytebilder av gulli som snart er 1år.

Tenkt at 1år har snart ferdig, ting skjer hele tiden og alt skal dokumenteres.. Her i hjemmet vårt tar vi masse masse bilder hele tiden, og her kommer noen fra dagens lille "photoshoot"..


Lillemor titter på de nye skoa sine :-DQ: Hva syns du om bildene?

-MALIN
 • Skrevet: 16.08.2010
 • Klokken: 13:25
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 22

Drømmehagen..

Er det noen fler enn meg som har barn som ser på det? Jenny har ikke brydd seg no særlig om det, men jeg setter det på og nå de siste dagene så syns hun det er veldig stas, når hun ser makka pakka så klapper hun i hendene og blir kjempe iverig, hun danser til alle sangene dems.. Herlig og se på <3
Lotte derimot syns det er skikkelig barnslig tv, men hun syns det er koselig at Jenny ser på det så Lotte blir jo sittende og titte hun også :p hihi


Sitter godt og trygt på pappa sitt fang og ser drømmehagen, totten er godt plassert i munn ;-)


Men vi sitter ikke lenge av gangen, leke litt med storesøster det har man alltid tid til :D


Også må man titte litt igjen :-P

Q: Ser barnet ditt på drømmehagen?

- MALIN
 • Skrevet: 11.08.2010
 • Klokken: 19:35
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 7

"Krabbene Jenny.."Hvis dere ser på bilde jeg nå har lagt ut av Jenny så er det slik hun krabber for og komme seg fremover, hun krabber ikke på alle 4, som de fleste barn gjør, men hun har det ene beinet forann seg så hun kan dra seg frem på.. Mia "krabbet" også slik når hun var liten så mulig det er arvelig? :)

Q: Hvordan krabbet du når du var liten?
Q: Hvordan krabber barnet ditt?

-MALIN
 • Skrevet: 11.08.2010
 • Klokken: 13:30
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 18

Jenny og dukken.

Jenny har opptaget dukken til Lotte, og nå har hun den med seg overalt, det virker som hun tror det er en baby :p
Sitter og ser på den lenge og tar forsiktig på den :D


Jenny titter og titter på denne dukken.. "Hello, er du ern liten baby, eller kan jeg løfte deg?" :p


" Ingen svarte så jeg tar tak i nakken og løfter den opp.." :)


"Og her får du en liten nuss" :D

Q: Har barnet ditt noe den liker veldig godt?

-MALIN
 • Skrevet: 05.08.2010
 • Klokken: 10:48
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 10

Se hit!


Noen som lurte på hvordan disse skinntøflene satt på beina til Jenny, og her ser dere! :D Dem sitter perfekt, dette er yndlings tøflene, de sitter perfekt og sklir ikke av, fargen er ikke så altfor pen, men det er ikke det viktigste ;)


Dem klemmer ingen steder og hun merker ikke at hu har dem på seg en gang, dem er lette og er som sokker, Jenny bruker dem hele tiden :-D

Q: Har barnet ditt slike sokker/tøfler?

-MALIN
 • Skrevet: 02.08.2010
 • Klokken: 09:44
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 7

Rare sove stillinger..Når jeg hører det blir stille oppe, så går jeg alltid opp og titter til unga for og se at alt er bra, og Jenny ligger i de merkligste stillingene, tror hun ommøbler senga før hun tar natta. Hun har noen bamser nederst i senga, men alle de er flytta på når hun har sovna.. Hihii

Q: Sover barnet ditt i rare stillinger?

-MALIN
 • Skrevet: 30.07.2010
 • Klokken: 20:12
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 6

Jenny og Emilie..

Har jeg fortalt dere at Jenny har ei venninne, ei god vennine? Hun heter Emilie og er nesten 3 måneder yngre enn Jenny, dem har kjent hverandre siden Emilie ble født og vi håper dem kan vokse opp sammen, og bli barnedoms venner? :)
Betina som er moren til Emilie er min barnedoms venninne, så da hadde det vært morro om dem også kunne blitt barnedoms venninner.. Hihii!! 
Men det som er morro er at dem er først nå dem har begynt og opptage hverandre, dem leker så fint sammen, selv om dem krangler om leker, dem er veldig der at dem skal ha akkurat den samme leka til samme tid, men utenom det så går dem så fint overens, er herlig og se på <3 


Hihii, to gode venninner :D Emilie og Jenny! <3 


Go jenta Emilie. Moren til Emilie har også en blogg ta en titt på betina776.blogg.no


Ei litte nyskjerrig jente som titter på hva Emilie gjør :)

Q: Har dere barnedomsvenn/venninne?

-MALIN
 • Skrevet: 24.07.2010
 • Klokken: 23:03
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 4

SE SÅ STOR OG FLINK JEG HAR BLITT =D

Se jeg kan lage grimaser så det ser ut som jeg er sint :P


Se så sterk jeg er...


.... Og se hvor STOR jeg har blitt :D


Også vinker jeg hadet.. Mamma syns jeg er såå flink, også blir jeg veldig stolt når mamma klapper for meg når jeg gjøre noe morro... Jeg har også lært meg og kose så når mamma sier til meg "Kan mamma få kos" så legger jeg meg inntil hun... :-D

Q: Er jeg ikke flink?

-MALIN

 • Skrevet: 23.07.2010
 • Klokken: 10:30
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 14

Koser seg ute med pappa med crossern :-) hun syns det er sååå spennende med sykkelen til pappa, og j

237121-1-1279543026825.jpg
Koser seg ute med pappa med crossern :-) hun syns det er sååå spennende med sykkelen til pappa, og jeg tror ikke Dan har noe imot det ;) hihii!!! 
 • Skrevet: 19.07.2010
 • Klokken: 14:37
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 20

Hihii!! Jennymor er sliten idag så det ble tidlig kvelden på hu idag,når jeg skulle opp og titte til

237121-1-1279210955930.jpg
Hihii!! Jennymor er sliten idag så det ble tidlig kvelden på hu idag,når jeg skulle opp og titte til hun så lå hu i andre enden av senga si, legg merke til kosekluten, den ligger trygt og godt i arma hennes <3 
 • Skrevet: 15.07.2010
 • Klokken: 18:22
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 10

Kosetid med pappa er godt :D og idag sa Jenny mamma for første gang så nå krabber hun rundt og sier

237121-1-1278778606757.jpg
Kosetid med pappa er godt :D og idag sa Jenny mamma for første gang så nå krabber hun rundt og sier " mammama, mammama" og jeg er sååå stolt :-D hva var det første barnet ditt sa?? 
 • Skrevet: 10.07.2010
 • Klokken: 18:16
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 12

Idag er den "lille" jenta mi 10mnd :-D nå sitter hun nybadet og ser på drømmehagen.. Go jenta mi <3

237121-1-1278430881555.jpg
Idag er den "lille" jenta mi 10mnd :-D nå sitter hun nybadet og ser på drømmehagen.. Go jenta mi <3 Ha en fin kveld videre alle sammen :)
 • Skrevet: 06.07.2010
 • Klokken: 17:41
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 10

Lille Jenny sov borte for første gang i natt og det gikk strålende, hun hadde vært i kjempe godt hum

237121-1-1278251087535.jpg
Lille Jenny sov borte for første gang i natt og det gikk strålende, hun hadde vært i kjempe godt humør hele tiden og sovnet i 20 tiden, men våknet rundt 12 tiden på kvelden.. Jenny lå på rommet med besteforeldra sine så hun våknet av lyder hun ikke er vant til, Jenny er vant med og ha det veldig stille og ligge på sitt eget rom :) så hun våknet når bestemor og bestefar la seg, men utenom det gikk det supert :-D vi hentet hun rundt 12 tiden idag og hun var såå blid for og se oss, og det smelta mammahjertet helt, bare det at hun husker meg er så godt!! Så nå sitter Jenny og leker og er stor fornøyd med og være hjemme igjen. Tror Jenny hadde godt av og sove borte, det gjør henne trygg :) Noen som kan hjelpe meg hva Lottemor kan ha på seg første skoledag? Husker jeg hadde på meg litt fin kjole første skoledag, men kanskje det har forandret seg på de årene?? Hmm!! Litt må hun jo pynte seg.. ;-) kleem <3
 • Skrevet: 04.07.2010
 • Klokken: 15:44
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17

Jenny skal sove borte for første gang.

Jenny skal sove borte for første gang inatt, henne skal sove hos foreldrene til Dan. Dette tror jeg vil gå veldig bra, men jeg må si jeg gruer meg veldig. det blir nok verre for meg enn for Jenny, det blir så utrolig rart og ikke ha henne hjemme. Er liksom vant til og ha de legge rutinene og bare vite at Jenny er her i huset med oss. Men jeg må bare manne meg opp, for dette er noe alle barn og foreldre må lære seg.

Når sov barnet deres borte for første gang?
Syns dere at det var skummelt?-Malin
 • Skrevet: 03.07.2010
 • Klokken: 11:49
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 11

Jenny og sauen: Jenny sin bestevenn er denne sauekluten, helst ville hun hatt den hele tiden, men hu

237121-1-1277192848134.jpg
Jenny og sauen: Jenny sin bestevenn er denne sauekluten, helst ville hun hatt den hele tiden, men hun har en litt streng mamma som gir den til henne når det er soving eller litt lange kjøre turer og selvfølgelig hvis hun er litt pjusk :) Når henne får sauen sin så kommer totten rett i munn, er som en propp! Er barna deres veldig glad/avhengi av noe?? Ha en fin dag alle sammen, her er fortsatt sola oppe og det er varmt og godt ute :) klem klem
 • Skrevet: 22.06.2010
 • Klokken: 09:47
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 18

"PAPPA, JEG SER DEG, SER DU MEG?


"Pappa, ser du meg? Jeg ser deg!! Det er såå morro og se deg klippegresset.. Jeg gleder meg til jeg blir litt større for da kan jeg være med" :)


"Der ja, nå ser du meg pappa.. HELLO =D"

-MALIN
 • Skrevet: 13.06.2010
 • Klokken: 17:12
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 13

Jenny har di siste ukene plutselig fått 5 tenner :O

Den 5 tanna er på vei, den spratt ut idag.. =D


Her ser dere TYDELIG bevis at tenner spretter ut og noen er godt planta i munn, legge merke til all sikle hennes..
Hun sukler konstant, bodyene hennes er klissvåte nesten rett etter hun har fått på seg en ny (:

Q: Hvor mange tenner har barnet ditt?

-MALIN

 • Skrevet: 30.05.2010
 • Klokken: 16:46
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 22

MÅ MÅ MÅ MÅ MÅ MÅ SKYNDE MEG OG GÅ GÅ GÅ GÅ GÅ GÅ! ( TROR JENNY TENKER DETTE NÅR HENNE BLEI SATT BAK DENNE GÅ - VOGNA)


"Hva er dette tro? Dette var no rart som pappa kom hjem med"


"Hmm, Han driver og flytter beina mine fremover etter denne vogna, er det meningen jeg skal gå med denne?""Jeg er fortsatt ikke helt trygg på denne saken, så jeg holder meg godt fast..
Pappa ler litt av meg når jeg holder så hardt så jeg blir hvit på knokene"


" Dette var MYE MYE mer morro.. Godt og ha storesøster som leker litt med meg" =D

-MALIN
 • Skrevet: 25.05.2010
 • Klokken: 20:26
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 9

8 månderskontroll med Jenny!

Tenk at det har gått 8mnd siden lille Jenny kom tl verden, eller det er 8mnd imorgen :P
Men herre så fort denne tiden har gått, altfor fort.. Skulle så gjerne ønske jeg kunne stoppe tiden litt, bare nyte henne litt som hun er nå før hun runder året ;) Men hvertfall alt var fint på kontrollen Jenny veier nå akkurat 10kg og er 70cm, akkurat helt perfekt og følger sin egen kurve.. Hun nekta og vise seg frem at hun kunne sitte,åle seg fremover og rulle rundt, hun hyl gråt og skulle bare sitte på fanget mitt, en smule skeptisk for nye fjes! Men det er vist helt normalt det også så dem forstå det godt.. Etter det møtte jeg ei venninne og vi tokk oss en lunsj og skravlet imens Jenny sov en liten lur i vogna, syns det er så koselig og sitte på cafe og skravle;) Noen fler som syns det er koselig!?


Tenk at lille Jenny har vært så liten.. Her er hun 3 dager gammel, tiden har gått altfor fort :(

Nå har vi nettopp spist middag, blei litt sein middag idag, måtte handle inn litt mat. Men idag så tokk vi løvstek, Lotte elsker det! ;) Nå sitter Lotte og tegner på dataen sin, som hun fikk av faren til Dan igår.. Skikkelig stolt av og ha egen data for da kan hun spille på nrksuper :p Mia skal også få en, men hun får den når hun kommer ned igjen..


Lotte sitter klar til og tegne litt... Og ja, hun må vise frem tanna hun har mista når hu smiler.. hehe

Men nå får jeg gjøre noe fornuftig, er litt ratløs :p

-MALIN
 • Skrevet: 05.05.2010
 • Klokken: 18:06
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 4

EN PHOTOSHOOT I SNØVÆRET..

Når været er så jævlig som det er nå, så hodlder vi oss inne og heller tar litt bilder.. Her kan dere få en liten smakebit ;-)


Så bliiid :D

Ble veldig fornøyd  med dette bilde..


Hihhii..

Tittei! =D

Jeg ble veldig fornøyd med bildene og man trenger ikke og gå til fotografen for og få fine bilder, bare og ta seg litt tid hjemme så kan det bli mange fine bilder.. (:

Q: Hvem bilde likte du best?

-MALIN
 • Skrevet: 04.05.2010
 • Klokken: 11:18
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 21

NÅ ER KODEN SNART KNEKT :DPlutselig ikveld så begynte og og sette beina under seg for og komme seg fremover, så nå begynner hun kanskje og krabbe etterhvert? :P
Dan og jeg er såå stolte og prøvde og få henne til oss med forskjellige leker, men tror hun skjønte at vi ville se henne komme fremover så hun ga seg.. Luringen våres =D

Men nå begynner Dan og bli litt lei av at jeg sitter her og blogger, så nå får jeg legge fra meg dataen! Lotte er fortsatt hos pappaen sin og skal være der til tirsdag.. (:

-MALIN
 • Skrevet: 02.05.2010
 • Klokken: 19:17
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 6

LILLE BABYEN MIN SOM HAR BLITT SÅ STOR!


Og som gjerne vil stå hele tiden! (:

Nå har Jenny blitt såppas "stor" at jeg ikke ser på henne som baby lenger, men babyen til mamma vil hun være lenge, merker når jeg ser små babyer nå så tenker jeg "Herregud så nydelig.. vil jeg ha en til?" Hahaha.. Men nå får det holde.. ;)

MammaQ: Merker du at eggestokka vibrer litt når du ser små babyer? ;-)

-MALIN
 • Skrevet: 01.05.2010
 • Klokken: 13:56
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 15

HIHII.. JENNY OG BAMSEN SOM PLUTSELIG LAGER LYD...Hihii..

Når Jenny var dårlig pga vannkopper forige uke så fant hun ut en bedre måte og få halen på denne bamsen til og lage lyd, nemmlig bite på den :-P Og når jeg ville filme henne så slutta hun med det så jeg måtte få henne til og bite på den igjen.. Hun var så forundra når henne fikk til dette, nesten så gjeipen kom frem før hun skjønte hva hun gjorde..

-MALIN
 • Skrevet: 27.04.2010
 • Klokken: 21:31
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 5

PÅ TUR I PAPPA SINE KLÆR.

Var hos moren til Dan på søndag og da fikk vi med et sett Da brukte når han var liten, og det var jo super nydelig og passet perfekt til Jenny, så idag måtte vi prøve det og vi brøy oss ikke noe om at det var blå hjerter vi pynta bare med rosa lue og sko ;-)


Syns det var kjempe fint på henne! Også er det jo litt morro for Dan også, for jeg tviler vi på at vi får en gutt som kan bruke det her så da får Jenny prøve det ut ;) hihii

MammaQ: Er dere veldig nøye med at barnet deres må ha farger som rosa og blå for og vise frem at det er en jente eller gutt?

-MALIN
 • Skrevet: 27.04.2010
 • Klokken: 14:19
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 13

JENNY TESTER UT JOGOLINO YOUGHURT..

Noe som falt veldig i smak :D
HUSK KONKURRANSEN JEG HAR DER DERE KAN VINNE BARNEMAT TIL 400KR OG EN KAPTEN SABELTANN DVD..
KONKURRANSEN FINNE DERE HER!

-MALIN
 • Skrevet: 23.04.2010
 • Klokken: 19:18
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 12

JENNY SITT FØRSTE MØTE MED SANDKASSA!
:D

-MALIN
 • Skrevet: 22.04.2010
 • Klokken: 20:23
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 4

JEG TRENGER HJELP OG RÅD IFRA NOEN LITT ERFARENE KVINNER?

Selvfølgelig menn også, men tror ikke det er så mange menn som følger med blogger? :P

Min lille Jenny nekter middagsglass, noe som fører til nesten til en krangel når vi prøver og få i henne middagsglass..
Hun spiser middagen vi spiser og kun sammen med hun, fra hun var bitte liten baby så har hun alltid sitter sammen med oss når vi spiser middag, nå hun var liten babis så lå hun i vippestolen sin(om hun ikke sov selvfølgelig)
Nå har Jenny blitt så stor at hun spiser middag sammen med oss, noe hun elsker og hun pleier og spise det vi spiser og det er hun super fornøyd med (:
Men, problemet er at noen ganger så hadde det vært utrolig deilig om hun bare kunne spist middagsglass sånn innimellom, for det er ikke alltid vi spiser ting hun kan spise som taco, tikka masala og litt sånn mat for voksene da hadde det vært supert og bare varmet et middagsglass til hu.. Men min lille Jenny nekter, hun HATER middagsglass og griner fra hun smaker at det ikke er slik middag hun vil ha, jeg har prøvd alt jeg har latet som vi har spist det, leker bil som skal i tunnelen ( Da sitter hun bare og ser rart på meg og vrenger seg langt nedi stolen sin når skjea nærmer seg munnen hennes) Jeg har varmet middagen i kjele så det skal se ut som jeg lager den hvertfall dette jeg kommer på nå ifarta ;)
jeg har også prøvd og fryse ned middag jeg lager så varme det opp til henne, men nekter.. Hun må være veldig sær som merker at maten ikke er lagd den dagen hun får det sertvert?
Hun elsker alt annet som jeg gir henne av grøt, desserter,frukt og brødskiver, men middagsglass er ikke greit for henne.
Hvis dere har noe råd eller har litt erfaringer med dette, så skriv til meg jeg vil vite hva dere ville gjort eller har gjort med deres barn kanskje?
Dan mener jeg skal sette bort maten så må hun vente til neste måltid med mat siden hun ikke spiser maten sin, og jeg så enig i dette, men hun er jo så liten og hun jo ha mat og jeg klarer ikke og ta hun bort ifra måltide og at hun skal vente 3-5 timer til neste måltid.. Hmm! Hadde det vært Lotte så hadde det ikke vært noe problem for Lotte kan jeg prate til og hun forstår hva det innebærer, men Jenny forstår ikke hva jeg sier.. Hmm, vansklig!! HJELP HJELP!!!


Lille prikke barnet mitt er veldig skuffet når det middagsglass på menyen..

-MALIN
 • Skrevet: 22.04.2010
 • Klokken: 15:05
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 20

VI MÅ PÅ LEGEVAKTA MED JENNY :(

Som dere sikkert har fått med dere så har lille Jenny vannkopper, noe som hun plages VELDIG med :(
Noen har heldigvis begynt og tørke inn, men noen av di som har sprekt har fylt seg med en gul hinne/veske, som jeg mendf det ikke skulle være. Lotte hadde ikke noe sånt, og Mia har heller ikke sånt.
Jenny har gråtet di to siste dagene og ikke vært noe fornøyd i det hele tatt, så nå tokk jeg ringte legen og dem ville ha henne inn til en sjekk, siden disse guleprikkene er nedentil på henne :(
Håper bare er som det skal og at hun kan få noe for og bli bra snart, jeg er så sliten nå at jeg kunne gjort hva som helt for og få friske barn nå..

Oppdaterer dere senere ikveld..

-MALIN

OPPDATERT!!

Nå er vi hjemme igjen og det gikk kjempe fint hos legen, Jennymor var så flink og viste frem prikkene sine uten noen grining :) Ifølge legen så var det helt normal med slike  vannkopper, ikke at hun mente dem var veldig pene så hun skrev ut en krem til oss på resept ihåp om at det skulle hjelpe henne. Men hun sa at vi hadde vært kjempe flinke for koppene var akkurat slik dem skulle se ut, så det beroliga mammahjertet (:

Nå er resepten hentet og jeg skal smøre inn Jenny-mor og legge hun for kvelden snart, håper vi våkner imorgen og alle er MYE bedre, da blir jeg så glad på Jenny sine vegne..

-MALIN
 • Skrevet: 20.04.2010
 • Klokken: 16:02
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 11

MAMMAHJERTET GRÅTER :(

Jeg har så sinnsykt vondt i mammahjertet mitt :( Jenny er dekket av prikker overtalt, og da mener jeg overalt, hun ser ikke ut, stakkars :( Nå ligger hun og sover IGJEN, hun sover mer enn det hun egentlig pleier og gjøre, så hun blir nok sliten av dette. Alle vannkoppene er fylt med MASSE vann så jeg skjønner ikke hvorfor dem ikke bare kan sprekke og bli skorpe så det ikke klør for henne, jeg gleder meg til jeg kan stryke henne på hode uten at hun vrir seg unna for at det er ubehagelig for henne. Jeg ville gjort alt i min makt hvis jeg kunne bytta så hun slapp dette, men det er helt umulig, men det eneste positivet er at hun mest sannsynlig ikke kommer til og få dette mer i livet sitt :D


Jenta mi, helt prikkfri og i godt humør.. Tatt for en mnd tid siden (:


-MALIN
 • Skrevet: 18.04.2010
 • Klokken: 12:04
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 8

LILLE PRIKKE BARNET MITT!

Men hun er blid som ei sol :D

Verdens vakreste med masse prikker <3

Det kom ikke som et sjokk når Jenny fikk vannkopper, Lotte hadde det jo så da er det jo veldig stor sannsynlig het for at Jenny kom til og få det.. Syns det er greit henne har nå i så liten alder, så er hun ferdig med det! Hun plages ikke noe av det, hun er stor form, ikke klør og noen har allerede begynt og sprekke :D

-MALIN
 • Skrevet: 17.04.2010
 • Klokken: 07:27
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 10

KANSKJE PÅ TIDE OG SENKE LEKEGRINDA?


(=

Har nevnt dette for Dan noen ganger nå, men det er visst ikke så viktig for henne reiser jo seg ikke opp har jeg fått høre, men hva gjør henne? joda, hun reiste seg opp gitt og var sååå fornøyd :D
Så nå må Dan senke lekegrinda og senga hennes ikveld, så hun ikke detter over!
Rart hun har blitt så stor at det skal senkes, husker jeg dreiv og styra og ordna og ikke minst pynta senga hennes med himmel og alt og nå river hun ned alt, vær gang jeg kommer inn til hu så ligger hun i senga blid som ei sol og har ombøblert hele senga.. hihi

MammaQ: Når senget dere senga/lekegrinda til barna deres?

Jeg senka senga til Lotte når hun var 5mnd, hun var veldig aktiv og krabba i en alder av 6mnd så senga måtte ta's ned ganske tidlig. Men nå er jenny snart 8mnd, så tenker det er på tide nå. Bedre og være føre var! ;)


Så blid og stolt når hun fant ut hvordan hun kom litt høyre opp :D

-MALIN
 • Skrevet: 15.04.2010
 • Klokken: 11:07
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 7

JENNY HUSKER FOR FØRSTE GANG :)
Var og hentet jente i barnehagen istad og Jenny titta så fælt på Lotte som huska og da måtte jeg prøve Jenny i babyhuska som er i barnehagen, og hun var så strålende fornøyd (:
Men hun syns det var mer morro og se på Lotte som huska fort forbi henne, frem og tilbake :-P
Lotte ser ut som en påsketurist ^^

-MALIN
 • Skrevet: 14.04.2010
 • Klokken: 20:00
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 6

JENNY SINE FØRSTE "SKO".. PUMA SKO! :)


Har dere sett noe så søtt?

Jenny sine første sko! Det blir vell egentlig mer pynt enn sko for hun går jo ikke ennå, men måtte bare ha dem når jeg så dem.. Kjøpte dem på BarnasHus 199kr..
Jenny er ikke så begestra for og ha dem på seg, hun sparker dem av seg og vil heller tygge på dem, lille rampe jenta mi.. ;)

Q: Søte? (:

-MALIN
 • Skrevet: 13.04.2010
 • Klokken: 18:35
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 12

"MAMMA, JEG VIL SITTE SELV.. HELT SELV.

Herregud som tiden flyr :O Jenny runder nå om 2 dager hele 7mnd, hvor har tiden blitt av?
Nå vil hun veldig gjerne sitte selv, så vi øver litt hver dag og hun er strålende fornøyd. Vet at man ikke skal "tvinge" dem til og sitte, men hun viser trydelig interesse så da skal hun få lov.


Så glad for og få sitte alene :D


Hello, ser dere hvor flink jeg er? :p

MammaQ: Når begynte barnet ditt og sitte selv?

-MALIN
 • Skrevet: 04.04.2010
 • Klokken: 20:59
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 25

NYE SETE TIL JENNY!


Det ble: Besafe Izi combi x3

Foreldrene til Dan kjøpte dette sete til Jenny og vi er suuper fornøyd med det, selv om vi har prøvd det en gang bare, hun virker så stor når hun sitter oppi der :D

Q: Hvordan sete har dere til barna deres? :D

-MALIN

 • Skrevet: 22.03.2010
 • Klokken: 09:39
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 17
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits