Videoblogg

Helgens festligheter.

Da var det søndag, denne helgen har gått så utrolig fort, men det har vært en utrolig fin helg med herlige mennesker.
Alle unga hadde vært så snille borte og Molly hadde vært blid hele tiden, sovnet 07.30 og sov til 06.30 idag tidlig, det var ikke noe problem og ha hun, heldigvis.. Det er godt og høre for en mamma!

Igår hadde vi fest her, det er første festen min på 2år, vi koste oss kjempe masse alle sammen, vi sang, dansa, spiste pizza, prata, drakk go drikke og alle var i godt humør, kan det egentlig bli bedre da?
senere på kvelden dro vi ut, og etter det dro vi tilbake hit og hadde litt nash før det ble natta på oss, vi holdt det vell gående til nesten 04.00 idag tidlig.


Her er, Christoffer ( nei, vi er ikke i familie) , Dan, Hilde og Betina..
Hilde har også en blogg, som du kan titte innom hvis dere har lyst..? hilde88.wordpress.com

formen idag har vært overraskende god ( bare for og nevne det, tror det er første gangen Dan har kjent på det og være orntlig fyllesyk.. Ha ha ), spiste deilig frokost og noen timer etter det var vi bedt på middag hos min bestemor og bestefar og etter den middagen var vi i bursdag til søstern min Marte, så vi har ikke slappet av så mye idag..


Betina og meg i god form..

Nå skal kvelden slappes av på sofaen, jentene er i seng og i morgen er det tidlig opp, skal være på helsestasjon kl 9 i morgen tidlig, Molly skal ta sprøyte! :(

Ha en super kveld videre alle sammen!

-MALIN

 • Skrevet: 09.10.2011
 • Klokken: 20:08
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 13

Grått og kjedelig vær.

Når været er dårlig så finner vi på ting inne, og idag tokk vi litt bilder og kosa oss, Jenny syns det er veldig morro og bli tatt bilder av, hvertfall når hun får se seg selv etterpå! :-)
Heldigvis så skinner sola litt nå, blir en tur ut etterpå, når Jenny har våkna ifra luren sin..

Her kommer det litt bilder:


Sophie er fortsatt best og tygge på!


<3


" Ta bilde av meg da, Mamma"


=D
Elsker det bildet her..

Nå gleder jeg meg utrolig til i morgen, da kommer Lotte hjem, hun har vært hos pappaen sin i hele høstferien, så blir godt og se henne igjen..
Da skal vi kose oss med og se på dyreparken som går på TV2 hver fredag kl:19.30, yndlings programmet hennes <3

-MALIN

 • Skrevet: 06.10.2011
 • Klokken: 12:33
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 20

Oppskriften på pølse med spaghetti.

Fikk denne oppskriften av ei bekjent, så jeg tenkte og dele den med dere,,

Bruk Gilde grillpølser og vanlig spagetti.. (koke tid 10-12 min)
Sett på en kjele vann, kok vannet
Skjær pølsene i 4/ 5 biter, tre 3-6 spagetti "pinner" igjennom
Legg de oppi det kokene vannet, og la det koke etter anvisning på spagetti pakka..

Om alt "henger seg opp" så ta litt smør eller mat olje oppi :D

Da har dere en oppskrift og gå etter, håper det smaker ;)

-MALIN

 • Skrevet: 05.10.2011
 • Klokken: 21:40
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 12

Man har det ikke mer morro enn man lager selv..

Jenny syns det er veldig morro og ta bilder med cam og Molly syns det er veldig spennende og se seg selv, så da måtte vi ta noen bilder da ;-)

Nå kom Dan hjem ifra jobb, så nå skal vi lage noe middag.. Idag er det laks og pasta som står på menyen, skal prøve ut en oppskrift som sto på gofisk.no, så håper det faller i smak!
Dan og jeg har blitt enige om at vi skal bli litt flinkere til og ha fiskemiddager, så da er det genialt og gå inn på gofisk og titte litt, vi er så heldig at vi har 3 jenter som liker fisk, og det burde vi være takknemlig for, er ikke alle barn som liker fisk, så nå blir det mer fiskemiddager fremover, gjør ikke meg noe, jeg syns fisk er veldig godt! :-)

Q: Er dere flinke til og ha fiskemiddager?

-MALIN

 

 • Skrevet: 04.10.2011
 • Klokken: 15:15
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Lørdagsgodt!:-D

Vi koste oss med dette på fredagskvelden!:-D En rå potet!!

Nam nam<3

 • Skrevet: 02.10.2011
 • Klokken: 11:55
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Helgen våres og store ting som har skjedd.

Hvertfall for meg som er mor så har det skjedd noe stort denne helgen, lille Molly har nå begynt og holde flaska si selv, ja det er tidlig, men hun skal holde den selv og hun har nå begynt og ta orntlig etter leker og jeg er stolt! =D
Plutselig ble det litt mer morro for hun og leke med babygymmen, lille lille jenta mi som begynner og bli så stor..


En liten frøken som vil holde flaska si selv og tar godt tak i leke sine :-)

Ellers i helgen så har vi kost oss, Lotte er hos pappaen sin og Mia er hos mammaen sin..
På fredag når vi hadde levert Lotte så dro vi en tur på jessheim sentret og tittet, Jenny trengte noen nye gensere, Dan var så snill og kjøpte vinterjakke til meg så jeg vil si at fredagen var veldig fin, så nå gleder jeg meg faktisk til kalde vinterdager, nå er alle vinterjakkene i hus så nå kan kulden komme ( selvom jeg vil veldig gjerne vente en stund til), Dan og Jenny gikk litt rundt aleine litt og når jeg møtte dem igjen så hadde Jenny fått sparkesykkel, hun var veldig stolt og gledet seg masse til og prøve den når vi kom hjem, hun har vell egentlig ikke gjort så mye i helgen enn og sparke rundt på den.
Når vi kom hjem lagde vi en enkel pizza og så på idol, Jenny fikk lov til og være oppe litt lenge siden vi var på jessheim en stund også var det jo faktisk helg, vi koste oss med pizza,brus,potetgull og idol..


En fornøyd Jenny med pizza og en SUPER fornøyd Jenny med sparkesykkelen sin..

Denne kvelden så fant Molly ut at det beste med sjiraffen Sophie, det var og suge på nesa, den skal inn i munn!

Igår så var Jenny og Molly hos foreldrene til Dan, imens Dan og jeg var på kino og så på Kong curlig, en utrolig bra film, den anbefaler jeg virkelig, jeg kan garantere at du liker den..
Etter filmen gikk vi og spiste en kebab, det var så rart og sitte der uten unger, men utrolig godt.
Når klokken var rundt 20.30 så var det vell på tide og komme seg tilbake til jentene, Jenny elsker og være der, men vi var litt spent på Molly siden hun aldri har vært der aleine før, så vi var veldig spente når vi kom tilbake..
Det hadde gått sånn ca greit, hun hadde gråtet mye, men sov når vi kom..
Tror kanskje hun hadde savnet mammaen sin, men vi får prøve igjen om så ikke altfor lenge, dem må jo bli kjent med hverandre uten at mammaen eller pappaen hennes er der.. Men Jenny hadde stor kost seg!

Nå skal vi lage en god frokost, så får vi komme oss ut og gå en tur. Merker dette er søndag, jeg er skikkelig slapp! He he

-MALIN

 • Skrevet: 02.10.2011
 • Klokken: 09:33
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Tirsdagen våres, ikke veldig spennende!

Go kveld!

Da sitter jeg godt plantet i sofaen og slapper av, det er helt stille i huset, noe som er utrolig deilig! :D
Idag har jeg hatt besøk av ei venninne og dattern hennes på 8,5mnd, jeg fikk låne edge bagen hennes som jeg kunne ha på city cross understellet vårt, citybagen ble litt i det trangeste laget med pose oppi, og Molly er jo litt for liten til og begynne med sportsdelen ennå, så takk til deg Siv!


Slik ser vogna vår ut nå :-)

Ellers idag så har vi kkke gjort sånn veldig mye, Jenny har vært ute mesteparten av dagen og hjulpet Dan med og ta grus på gårsplassen. Molly, Lotte og jeg gikk en tur og handlet cherox til Lotte, tror det ikke er så lenge før man kan begynne med det nå, jeg syns det er kaldt om morran..

Nå sitter jeg bare og trykker på nettet og da ble det plutselig litt mer klær på unge og faktisk to gensere til meg selv, det er ikke ofte, ingenting er mer spennende med pakke i posten, selvom jeg vet hva pakkene innholder.
Men nå skal jeg rydde her litt og ordne matpakke til Lottis så skal jeg legge meg etterhvert, en ny dag med nye muligheter i morgen, kanskje jeg skal prøve og få med meg Dan på babykino iløpet av uka? :P He he

-MALIN

 • Skrevet: 27.09.2011
 • Klokken: 21:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

Rutinene våres.

Med 4 barn i hus så skal jeg innrømme at dagene her kan være hektigste, men jeg liker det, slik er det og være småbarnsmor og det er bare for en periode, jeg prøver og nyte det nå selvom det kan være slitsomt til tider, for jeg vet at jentene blir større og tiden aldri kommer tilbake.. :)

Dagene våres starter 07.00 da står jeg opp med Lotte og spiser frokost med henne, Jenny og Molly pleier som regel og sove da, vekker dem litt senere.
Rundt halv 8 tiden vekker jeg Molly og Jenny, kler på dem og gir Molly en flaske, hun pleier og sovne i vogna igjen når vi følger Lotte til skolen, Jenny pleier og spise når vi kommer hjem igjen, hun må ha litt tid på seg på morran før hun spiser, får hun mat når hun står opp spiser hun to biter og sier "mett" derfor pleier vi og vente litt med den.

Når vi kommer tilbake så får Jenny frokost, og Molly pleier og våkene når vogna stopper så da ligger hun og ser på babygymmen sin eller sitter i vippestolen sin når jeg sitter sammen med Jenny når hun spiser, når Jenny har spist så pleier hun og få se litt på tv imens jeg ordner meg, Molly vil som regel ha et måltid til rundt halv10-10 tiden.
Når klokka er ca 10.00 så pleier vi og gå ut, noen ganger på butikken og handler, på sentret, eller møter venninner av meg med barn, leker ute, hoppe på tramolina, dette er noe av det vi gjør, alt avhenger jo av været selvfølgelig og litt hva selv Jenny ønsker.
Hvis det er veldig kaldt eller dårlig vær er vi som regel inne, da koser vi oss med tv,tegning, modeleire, lage kaker eller leker på rommet hennes, dette avhenger også selvfølgelig av hva Jenny vil.
Når klokka er ca 11.30 er det tid for en liten dupp for Jennymor, da sover hun til ca 13.30, de to timene hun sover er det Molly og mammatid, da koser vi oss på sofaen bare oss to, og innimellom så sovner vi en liten dupp vi også..

Når Jenny står opp så er det skifting av bleier og en lite måltid igjen, det er som regel en brødskrive eller youghurt, Dan og Lotte pleier også og komme hjem rundt denne tiden, vi pleier og spise middag en gang mellom 15-17.00, middagene våres består av, kjøpttkaker,kylling,spagetti,fiskegrateng,fiskeboller,pølser,laks, pannkaker og masse mer.
Når middagen er spist, rydder vi alle av bordet, viktig og lære barna og bli flinke til og delta med slike ting og ikke ta alt som en selvfølge om at vi voksene gjør alt, fra middagen er spist til det er leggetid så gjør vi så forskjellige ting, noen ganger ute, går tur, kjører Lotte og Mia på diverse aktiviteter osv.

Kvelden i dette huset er kl:19.00 da er det seng for Jenny, 19.30 er det senga for Molly og 20.00 for Lotte, så nå klokka er 20.00 er som regel alle unga i seng, det skal vi ikke klage på.
Da er det kjærestetid for Dan og meg, den tiden er hellig. He he


Minste snuppa som er klar for natta :-)

Jeg pleier og legge frem klær til jentene kvelden før og smøre matpakker, det sparer mye tid om morningene for oss, med en liten baby i hus syns jeg ikke ting har blitt veldig annerledes, men ting må planlegges litt mer.
Nå virker det som Molly alltid har vært her hos oss.
Selvfølgelig så pleier jeg og koke flasker, henge opp klær, sette på maskin,støvsuge og gjøre diverse husarbeid når det er tid og mulighet for det, men akkurat når det på døgnet er forskjellige ifra hverdag..
Det og ha så mange barn i hus syns jeg går veldig bra, jeg var jo litt spent på hvordan hverdagen ville bli med to pleiebarn også, men det går jo veldig bra :D

Håper dere ble litt bedre kjent med hvordan rutinene våres er og at faktisk ikke er så slitsomt med mange barn i hus, det trenger bare litt mer planlegging på diverse ting :)

-MALIN

 • Skrevet: 26.09.2011
 • Klokken: 19:46
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Søndag 25.09.2011

Idag har vi vært ute og gått tur, vi gikk opp til barnehagen så unga fikk lekt litt, Jenny koste seg nok mest av alle sammen.

Nå er nettopp unga lagt og Dan og jeg skal slappe av resten av kvelden forann tv'en, eller jeg skal slappe av forann tv'en, Dan kommer nok til og drive med iPade'en sin resten av kvelden tror jeg :-P


En iverig Jenny som ville til barnehagen for og leke :D


Jenny sine favoritt ting er og skli og huske og ekstra stas er det når Lotte ville være med.


Molly måtte jo også huske litt ;)


Mia og Lotte hadde konkurranse om hvem som hoppet lengst.

Ha en fin kveld videre alle sammen :-D

-MALIN

 • Skrevet: 25.09.2011
 • Klokken: 19:50
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7

Mandag 19.09.2011

Idag våknet vi til REGN, det plaska rett ned så vi ble ikke sånn veldig våkene av og se ut, idag har vi ikke gjort noe fornuftig, bare vært inne, Lotte har kost seg på skolen!
Jenny var skikkelig sliten etter gårsdagen så hun sov 3 timer på dagen idag, tror hun trengte den søvnen, når vi sto opp lå hun på sofaen og så på tv, hun pleier og leke og være i godt humør, men ikke idag.
Hun ville i seng ca 11.00 og sov til 13.30, etter det har hun vært i strålende humør, så det hjalp nok med søvn.

Molly har vært i strålende fornøyd idag, gulpa litt vell mye så hun har vell hatt på seg 4 forskjellige bodyer, så godt vi har masse klær, Dan er og kløyver ved, istad gikk vi alle sammen opp i 2 etasje, Lotte og Jenny lekte med duplo på rommet til Jenny, og Molly og jeg sorterte klær som Jenny brukte når hun var liten, kan si vi har en del klær som Molly arver, det ser jo ikke brukt ut..
Nå sitter vi alle sammen i sofaen og ser på barnetv, Molly sover akkurat nå, men våkner nok om ikke så altfor lenge, da skal hun få mat og få bade litt, så er det natta for hun kl:20.00.

Men nå skal jeg lage matpakke og finne frem klær til Lotte i morgen, så slipper jeg og stresse med det i morgen tidlig, orker ikke og stresse om morran, da er hele dagen ødelagt for meg..
Egentlig så har jeg mest lyst til og dra og shoppe klær til meg selv, jeg er så fryktelig dårlig på og handle til meg selv, jeg elsker og handle til unga mine og for og være ærlig så har dem vell egentlig litt for mye klær, så jeg har bestemt meg for at nå skal jeg handle klær til meg selv, det fortjener jeg :)


Trutemunn :)


Smiley <3

Q: Er dere flinke til og handle klær til dere selv?

-MALIN

 • Skrevet: 19.09.2011
 • Klokken: 18:09
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

bilderas ifra danmark.

Fikk bildene som Hilde og Christoffer tokk når vi var i danmark og det var noen fine jeg må dele med dere! :D


Christoffer og Hilde og er klar for danmarkstur med maaange timer kjøring!


Gutta krutt :P


En spent Lottis..


Møkkavær!!!


En litt sliten Malin, lite søvn og altor mange timer i bil :P


Jennymor =)


Molly bader i vasken.


Søstrene sisters husker..


Peneste Lotte <3


En veldig glad Jenny..


"Ta bilde av meg daaaa"


Lotte ville veeeeeldig gjerne bade, resultate var en kliss blaut bukse..


"Naaam, mmmm"


<3


Lotte og Jenny i legoland.


En sliten Jenny som måtte låne vogna til lillesøster.


En nyklipt og fornøyd Lotte.


Solbriller er tingen!


Mat må man også ha :)


Molly og meg, på vei til løveparken.


YO!!!

Det er så mange fler bilder, jeg skulle gjerne viste dere alle sammen, men da ville jeg nok sitti her i helge kveld, men her er hvertfall noen fler =D

-MALIN

 • Skrevet: 12.09.2011
 • Klokken: 17:38
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Onsdag 07.09.2011

Igår ble det ikke mye blogging, da hadde Jenny bursdag så jeg ville ikke sitte på dataen på dagen hennes, det er ikke akkurat veldig morro for hu!

Men nå er middagen spist og alle slapper av, Dan skal dra og kjøre litt cross, så vi jentene skal kose oss hjemme.. Må si jeg gleder meg til ikveld da er det tv tid, med cæsar,idol, unge mødre og dokument 2, en herlig onsdagskveld og jeg skal ligge rett ut på sofaen..


Molly som måtte prøve brilla til Jenny :P Hehe


Molly syns det er veldig morro når storesøster Lotte snakker babyspråk og tuller med hu!


Jenny var ikke helt enig med og bli tatt bilde av, lille jenta har virkelig egene meninger ;)

Nå skal jeg leke med litt med de søte små før det er dusjing og ordning til kvelden, klokka går utrolig fort!

-MALIN

 • Skrevet: 07.09.2011
 • Klokken: 16:45
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Plutselig ble formen dårlig!

Iløpet av dagen så har halsen blitt sår og nesa renner, er det ikke typisk at jeg skal bli dårlig nå som Jenny skal ha bursdag til helgen? Det var jeg ifjor også på 1årsdagen hennes og nå skjer det i år IGJEN! :(
Men jeg håper formen holder seg stabil til i morgen, da har jeg en avtale med aftenposten, greit og være litt i form da, så får jeg heller ligge rett ut resten av helgen og se på at kakene baker seg selv, haha..


Bildet ble tatt idag tidlig og da var formen på topp, rart hvor fort den kan endre seg :O

Nå tror jeg at jeg skal ta med meg den tette nesa mi og legge med under den deilige varme dyna så krysser jeg fingra for at formen er fin i morgen, har ikke tid til og bli syk.

God natt søtiser :)

-MALIN

 • Skrevet: 01.09.2011
 • Klokken: 21:43
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Gjeeesp!

Go morgen!

Nå er vi våkene alle mann, eller Molly sover ennå, men sitter bare og venter på at hun snart skal våkne.
Lotte er nå på skolen og Jenny sitter her og ser på barnetv, hu har blitt skikkelig forkjøla iløpet av natta og litt blank i øya er hun også, så man skal ikke se bort ifra at det er no sykdom på gang.
Idag tidlig når klokka ringte hadde jeg virkelig lyst til og bare snu meg og sove videre, jeg var så trøtt, jeg skal egentlig ikke klage, her er alle unge i seng til kl:20.00 og da kan jeg jo egentlig legge meg selv, men da pleier jeg og sitte opp 2-3 timer bare og for og få litt tid aleine og sammen med Dan.
Vi har fått til en fin rytmne på Molly nå, når klokka er 20.00 så legger jeg hu i senga si og hun sovner på bare noen minutter og da sover hun til ca 06.00 får litt mat og sove til mellom 08.00-09.00, ganske så deilig! :D


Når jeg begynte og skrive dette så våknet Molly, så nå er alle sammen våkene..


Ei nyskjerrig liten frøken!

Nå skal vi ut og gå en tur og kose oss litt ute, ser ut som solen vil titte frem snart også..

Vi vil veldig gjerne ha fler stemmer i lano konkurransen, send " lano 2" til 2210..

Ha en fin dag alle sammen =D

-MALIN

 • Skrevet: 31.08.2011
 • Klokken: 09:09
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 15

Søndag..

Søndager er skikkelig kjedelig og da blir jeg ekstra slapp, men når klokka hadde passert 14.30 så var det på tide og finne på noe med unga, så vi tokk på oss jakker og gikk en tur på nesten to timer, det har blåst no helt sinnsykt idag, men det gjorde ingenting når vi hadde gode jakker på oss..
Vi ble så overrasket over Jenny, hun gikk hele tiden og sto kun på ståbrettet sitt i noen få minutter, hun skulle gå hu også, hi hi!

Når vi kom hjem så lagde vi oss pøler og spiste kaker til dessert, nå sitter vi og se på kaptein sabeltann på tv alle sammen og Molly tar seg en liten lur etter et deilig bad..


Søstrene sisters <3


En stk Jenny som har tatt på seg både lue OG hette, hu syns det blåste fælt :P


Et tydelig bevis på at det har blåst fælt :) Begge datt i det vinden tokk tak.. he he


En sovende Molly som koser seg på tur..


Og alle de søte jentene til Dan ;)

Q: Hva har dere gjort idag?

-MALIN

 • Skrevet: 28.08.2011
 • Klokken: 18:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

Puh.. Endelig kan jeg legge meg på sofaen!

Da ligger jeg rett ut på sofaen, det er fortjent syns jeg!
Nå er sjokoladekaka lagd,muffins og gele, nå står det bare og venter på så det kan bli spist opp i morgen, dagen idag har vært ganske slitsomt, Molly har ikke vært helt fornøyd og krevd masse oppmerksomhet, sovet lite, noe som ente med at hun skrek og skrek, gikk og la hun i senga si i 20.00 tiden og hun sovnet med en gang, tror den lille kroppen var sliten.

Når unga var i seng så hadde jeg lyst og legge meg selv, men her måtte det lages kaker, Lotte skal ha barnebursdag i morgen..
Dan er og bytter motorsykkel så det var ikke mye hjelp og få, men det er utrolig hva man klarer når man innstiller seg på at man SKAL klare det :)
Nå gleder jeg meg til i morgen så Lotte kan feire med alle de fine jentene i klassen, hun gleder seg veldig og det skjønner jeg godt, husker så godt ifra jeg var liten, ingenting var mer stas og ha alle jentene i klassen på besøk.
Nå skal jeg ikke bruke hele kvelden på og blogge, men jeg må jo oppdatere litt.. He he!
Nå skal jeg ligge på sofane og vente på at min kjære kommer hjem.


Lotte og Mia er klare for senga i sine one piece pysj! :D

Har du stemt på Jenny idag? Hvis du vil så kan du gjøre det ved og skrive " Lano 2" til 2210

God helg alle sammen..

-MALIN

 

 • Skrevet: 26.08.2011
 • Klokken: 21:42
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 18

Mandag 15.08.2011

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, Jenny sover, Lotte ble med bestefar hjem istad og Molly får sitt siste måltid av Dan før hun skal sove for kvelden.
Når Lotte sto opp idag tidlig og det var tidlig også fordi hun viste hu skulle få pakke når hun våkna, så hun kom og la seg i senga sammen med meg og Molly så åpnet hun gaver, etter det spiste vi god frokost alle sammen, ikke Dan siden han var på jobb og etter det så skulle vi ut og gå litt, det var litt opphold så vi utnytta muligheten, det tokk ikke veldig lang tid før det begynte og regne no helt sinnsykt, jeg ble klissblaut, Molly lå godt nedi dyna si, Jenny hadde regnklær og Lotte satt på med ei venninne vi møtte hjem, men så utrolig godt det er og komme hjem og ta på seg tørre klær når man har vært kald sånn..

Til middag idag så sto det pannekaker på menyen etter Lotte sitt ønske og det fikk hun selvfølgelig, kjøpte også inn sjokoladepudding til dessert, men før vi fikk spiste den så ville hun sove hos bestefar i natt, så Jenny,Dan og jeg spiste dessert aleine.


Lotte og Molly var klar for bursdag igår :)


Bollemor <3


Lottemor blåste ut lysa og hun hadde 2 kjærester.. Bildet ble tatt igår!En blaut Jenny.


Og slik er resultate av pannekake spisingen til Jenny =)

Nå skal jeg rydde litt her og hoppe i dusjen før det er natta imorgen så håper jeg på fint vær, vil ut og gå i sola eller hvertfall opphold.

Nå er det heller ikke lenge til lano konkurransen avsluttes, det er den 22 august. Så vi vil veldig gjerne ha fler stemmer, du har ikke lyst og stemme på Jenny, vi blir veldig glad for alle stemmer..
Hvis du vil stemme så kan du gjøre det ved og trykke HER så trykker du på "<3"

-MALIN

 • Skrevet: 15.08.2011
 • Klokken: 21:16
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 34

Nå er det lenge siden..

Ja, nå er det lenge siden jeg har satt meg ned på dataen for og blogge, det er så lett og mobilblogge.
Men nå som Molly sover og Jenny leker så må jeg utnytte muligheten.

Idag er Molly 7 uker, jeg syns tiden bare går fortere og fortere, hun er ei veldig nyskjerrig jente og har ikke mye tid til og sove på dagen, utenom når vi kjører bil. Heldigvis sover hun hele natten og det er vel egentlig det viktigste, nattesøvn er viktig for alle!
Hun har blitt kjempe sterk i nakken sin og holder det oppe lenge av gangen, hun kan bli veldig hissig hvis hun ikke kommer fremover, hun prøver så godt hun kan og dra knæra opp under seg, men det ender bare med at hun blir hissig.
Hun elsker og bli bært rundt på og bli synget for, hun liker og ligge for seg selv og ikke inntil, noen ganger så er det greit og ligge oppå brystet om kvelden, men det alle beste er og ligge aleine i senga si.
Dan og jeg har sterk følelse på at hun kommer til og bli ei veldig sta og bestemt jente, kan se tendener til det allerede.. Hihii!


Se, så sterk hun har blitt! :D


Nå er det ikke lenge til hverdagen begynner igjen, unga på skolen og vi blir vekt av vekkeklokka.
Skal innrømme det at jeg gleder meg til og komme igang med orntlig rutiner igjen, men gruer meg til at vi opp seinest 07.00, i sommer har jeg blitt skikkelig bortskjemt med unger som sover til rundt 09.00 hver dag.
Idag så lå vi alle sammen til nesten 09.30 før vi sto opp, da spiste vi god frokost og nå leker Jenny med dukka si og Mia spiller på dataen, Lotte er hos pappen sin og kommer hjem i morra.
Men nå må jeg brette litt klær før Molly våkner og vil ha litt mat igjen, alt må gjøres når man har mulighet.

Tenkte også og minne dere på lano konkurransen, nå er det ikke lenge til dem skal kåre fylkesvinner, den blir kåret 22.august og kåring av lano ungen blir kåret 5.september, så vi vil gjerne ha fler stemmer.
Hvis du vil stemme så kan du gjøre det HER.


Verdens fineste Jenny, bildet ble tatt i danmark på ferie.


Jeg ønsker dere alle en super dag, her regner det rett ned og er 12grader, er dette begynnelsen på høsten? Isåfall så gleder jeg meg ikke veldig merker jeg..

-MALIN

 • Skrevet: 10.08.2011
 • Klokken: 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Her kommer et bilderas ifra ferien våres.

I natt kom vi hjem ifra ferie, vi har vært i danmark 1 uke med et vennepar av oss..
Vi har storkost oss i danmark store og små, vi var i legoland og i løveparken og det var virkelig en opplevelse, tror vi voksene syns det var like morro som barna, det er ikke hverdag det kommer sjirafer nesten inn bilvinduet ditt.
Huset  vi leide var utrolig fint, det ble bygd i 2011 så huset var ganske nyt,t jeg ble også overrasket over hvor bra det gikk ann og dra på ferie med en liten baby på 1mnd, vi kjørte begge veiene og det gikk overraskenede bra.

Jeg la inn alle bildene på pc'en nå og det er UTROLIG mange bilder og velge i, men jeg tokk ut noen som jeg legger ut her på bloggen :-)


Her er huset vi bodde i :-) Fint?


En sliten Christoffer som sovnet før klokka hadde slått 20.30 den første kvelden..
Det er ikke bare, bare og kjøre hele natta.Den første frokosten, mat i magen må man ha når man skal til legoland.En spent Lotte på vei til legoland.Hilde og Lotte <3Dan kjøpte seg en GIGA is! :D


Hilde og Christoffer øver seg litt.. HihiiA mor koser seg i legoland.
Hahahaa..:)Godt og kunne låne vogna til Molly når man er sliten.Fine Lottemor <3


I løveparken.


Fine løven som lå og så på oss!Disse små søte geitekillingene var Jenny sin favoritt.


<3Vi jentene tokk oss en tur med toget, det var stor stas! :D

Også var vi og så på sandskulputerer, kjempe fasinerende. Alt er lagd av sand!Lotte prøvde seg på tramplinehopping på en litt annerledes måte enn det hun er vant med ;)Lottemor skifter bleie.Jenny koser seg på stranda.Og det samme gjør Lotte.. Det blåste en del, så det ble ikke mye bading. Men vi koste oss med og finne steiner og skjell også dreiv gutta med drager eller alle hadde hver sin drage utenom Hilde, Molly og meg ;)Hihii.. Lille Mollymor prøver og fokusere.

Ser jeg har klart og plukke ut litt forskjellige bilder ifra hele uka, skulle så gjerne vist dere alle sammen, men da hadde jeg nok sittet her resten av dagen. Noen av dere lurte på hvor i danmark vi var og vi var et sted som het søndervig, et utrolig fint sted..
Det er bowling,badeland,resturanter,butikker, is kiosker, minigolf og masse masse mer og gjøre der, vi trivdes veldig godt der og vil gjerne tilbake igjen :-)

Også vil jeg minne dere om lano konkurransen, jeg har vært skikkelig slapp på og linke dere, men den siste uken har det blitt veldig lite blogging.
Så hvis du vil stemme på Jenny så kan du gjøre det HER, det er ikke lenge til konkurransen er over så vi vil gjerne har litt fler stemmer ;)

-MALIN

 • Skrevet: 31.07.2011
 • Klokken: 15:02
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 29

Hjemme!

Nå er vi hjemme igjen etter en herlig uke i danmark, nå skal det pakkes ut og det må vaskes masse klær.
Jeg har MASSE fine bilder og vise dere, blogger senere idag :-)

Bildet ble tatt første dagen i danmark.
Dan og Jenny står oppå en bunker, det var masse av det langs strandra, skikkelig fasinerdene..

-MALIN

 • Skrevet: 31.07.2011
 • Klokken: 11:51
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 5

Ny hårsveis..

Lotte og Molly koser litt før det er natta.. Legg merke til hvor kort hår Lotte har ;)

Håret til Lotte bak, hun ville klippe seg idag og ble veldig fornøyd, jeg syns hun ble kjempe fin selv! :D
Det er morro med litt forandring, Jenny klipte seg også idag, kan legge ut bilde av hu i morra :)

-MALIN

 • Skrevet: 25.07.2011
 • Klokken: 21:46
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Vi storkoser oss på ferie!

Nå er vi på ferie i Danmark, kom hit i går og huset er kjempefint :) Lotte og Jenny synes også det er stas her. I dag har vi kost oss i Legoland. Legger ut noen bilder, og blogger mer når jeg får tid.


Her står vi foran inngangen til LegolandLotte og Jenny måler seg for å vite hvilke karuseller de kan ta


Molly sover og koser seg i vogna


Lotte koser seg med is


Lotte synes det er fint å være med Christoffer på tur, for da får hu sitte på skuldrene


Dan og Jenny tok seg en tur med legosafaribiler


Litt pappakos <3

-MALIN  

 • Skrevet: 24.07.2011
 • Klokken: 22:32
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 27

Slapper av.

Nå er Jenny i seng og Lotte sover hos oldemor og oldefar.. Molly og jeg ligger rett ut på sofaen og slapper av <3

Q: Hva gjør dere?

-MALIN

 • Skrevet: 20.07.2011
 • Klokken: 20:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 18

Bingo, bingo!!

Vi har printa ut en haug med ark og koser oss med bingo bingo på tv, kanskje vi vinner no spennende? ;)

Q: Spiller dere?

-MALIN

 • Skrevet: 19.07.2011
 • Klokken: 20:18
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 11

Go morgen..

Her kommer en liten hilsen ifra oss, vi ligger fortsatt i senga og koser oss.
Nå skal vi snart stå opp og spise frokost, det er SÅ deilig med ferie. Da kan vi sove til vi våkner og bare ta det med ro! :-D

Verdens beste jenter, dem betyr ALT <3
-MALIN

 • Skrevet: 19.07.2011
 • Klokken: 09:05
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

Regnvær!

Været er ikke noe og skryte av, her regner det rett ned og det ser ut som det skal gjøre det resten av uka også, så vi holder oss inne idag.
Molly ligger og sover og Jenny og Lotte har sitti litt og spilt på dataen og nå tegner dem, om ikke så altfor lenge så skal Jenny sove litt..

Idag føler jeg meg skikkelig uthvilt, Molly har vært flink til og sove og ville ha mat bare 1 gang i natt så jeg håper det fortsetter sånn. Lurer på hva vi skal finne på noe idag, sitter og lurer på om jeg skal bestille litt klær ifra H&M, det er nesten farlig når man kjeder seg man legger ting i handlekurven og vips så var man blitt litt fattigere.


Lille Mollysnupp følger nøye med på oss hele tiden..Mellomsnupp og storesnupp koser seg med og spille :P


Q:  Hva gjør dere i regnværet?

-MALIN

 • Skrevet: 18.07.2011
 • Klokken: 10:40
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 25

søvn hva er det for noe?

I dette huset er INGEN netter like lenger, før så hadde vi en fredlig og godnatts søvn, men nå så har vi en liten Molly som noen ganger sover kjempe fint om natta og andre ganger er oppe anhver time.
I natt så har hun vært oppe ca hver 2time og jeg går nesten på veggen, det ente med at jeg tokk henne med inn til oss i 05.00 tiden, men før klokka var seks så hadde hun gulpa ned store deler av senga våres, så jeg sto opp med hu og bada hu, nå ligger hun i lekegrinda og sover.
Dan og Jenny ligger og sover så siden det fortsatt er stille i huset så skal jeg utnytte tiden og legge meg på sofaen og halvsove til dem står opp eller at Molly våkner, man merker at man trenger litt mer søvn når man kun har fått 4 timer sammenhengende søvn. Akkurat nå kan jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke sov mer før Molly kom til verden..
Så til alle dere gravide der ute, sov så mye dere kan og har mulighet, når det kommer en liten baby i hus så er det ikke sikkert det blir mye søvn.


En liten fornøyd Molly som får badet før klokka er 06.00 en lørdagsmorgen.. Det er ikke hverdagskost :P


Vil også minne dere om lano konkurransen Jenny er med, vi vil veldig gjerne ha fler stemmer! Og hvis DU vil stemme på Jenny så kan du trykke HER. Trykk på linken også på "<3" og husk, man kan stemme HVER dag.

Ha en fin dag alle sammen, nå skal jeg legge meg på sofaen så håper jeg Molly, Dan og Jenny sover en bitteliten stund til..

-MALIN

 • Skrevet: 16.07.2011
 • Klokken: 07:05
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 25

En smule sliten.

Nå ligger jeg rett ut på sofaen, ble plutselig så sliten, har vært på tur med Molly og Jenny idag var også en tur innom sentret og møtte ei venninne og dattera hennes.
Nå ligger Molly og sover i lekegrinda si, jeg hører hun snorker og koser seg. Jenny og jeg ligger på sofaen og ser på barnetv, Lotte er hos Mia og koser seg i varmen. Tror det blir tidlig kvelden idag, når Jenny og Lotte har lagt seg så skal jeg ta med Molly i senga og sove :-)

Solbrilla må selvfølgelig på :-)

En trøtt liten Molly <3
-MALIN

 • Skrevet: 14.07.2011
 • Klokken: 16:49
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Nye familiebilder.

Nå har vi fått nye fine familiebilder, så nå er det et nytt bilde som må opp på veggen.. Bildene er tatt i forbindelse med et intervju og photoshoot vi hadde på mandag med foreldre og barn, bladet kommer ut i september, men siden bildene ble så fine så jeg bare vise dere to stykker :)

Q: Hva syns dere om bildene?

Nå har jeg så smått begynt og tenke på nytt design, jeg må bare finne noen som vil lage til meg, vet dere om noen eller vil anbefale noen som er flinke så legge gjerne igjen en link :)

- Vil du stemme på Jenny i lano konkurransen? Da kan du stemme HER.

-MALIN

 • Skrevet: 13.07.2011
 • Klokken: 20:33
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 52

Det første familiebildet.Dette er det første familiebildet der alle er samlet, bildet er tatt iforbindelse med repotasjen som er i romerikesblad i dag.. Ser det er fler av dere som ikke har mulighet til og lese denne avisen, jeg gikk inn på rb.no for og se om jeg kunne lese intervjuet på nett, men jeg kunne ikke finne det, jeg skal titte litt jevnlig innom for og se om det blir lagt ut og kommer det på nett så skal jeg selvfølgelig legge ut en link :)

Nå skal jeg snart vekke Jenny og Molly så skal vi tusle bort på helsestasjon, Molly skal veie seg idag, må følge med om hun legger nok på seg vettu ;) Hehe. Senere idag har vi også en avtale, som jeg skal fortelle dere om den litt senere, denne avtalen gleder Mia og Lotte seg til også, så da tror jeg det vil gå bra..

Nå er det lenge siden jeg har mast om denne lano konkurransen, derfor maser jeg litt nå.. Hvis du vil stemme på Jenny i lano konkurransen så kan du stemme HER. Tusen takk til alle som vil gi en stemme til Jenny også kan man stemme hver dag!

-MALIN

 • Skrevet: 11.07.2011
 • Klokken: 11:28
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 35

Søndag 10 juli - 2011

Nå er vi ute på tur hele gjengen, været er knall og livet er ganske så perfekt ;-) hihii
-MALIN

 • Skrevet: 10.07.2011
 • Klokken: 16:53
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Lite blogging, hvor blir dagene av?

Kommer bare innom for og si at dere ikke er glemt i min travele hverdag, men dagene bare flyr ifra meg.
Nå får Molly litt mat så skal jeg også legge meg, imorgen eller det blir faktisk etterpå så har vi en avtale, men den skal jeg fortelle dere om senere! ;)
Sov godt alle sammen..

-MALIN

 • Skrevet: 10.07.2011
 • Klokken: 00:35
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 5

Idag er vi ute på tur hele gjengen.

Nå er jeg ute og går med alle jentene, hittil har det gått veldig bra ;)

Slik ser utsikten min ut. Hittil så syns Jenny det er ganske morro og stå på ståbrettet som vi har på vogna, jeg krysser fingra for også at det fortsetter ;)

Hele unge flokken <3

-MALIN

 • Skrevet: 05.07.2011
 • Klokken: 12:16
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 25

Vi kommer bare en kjapp tur innom..Molly jeg stikker bare innom for vi vil minne dere på og stemme på Jenny i lano konkurransen, jeg får masse kommentarer og mailer på at jeg må minne dere på og stemme, så da gjør jeg det.. Hvis du vil stemme på Jenny så kan du gjøre det HER, og husk, dere kan stemme HVER dag! :D

Nå skal jeg kose videre med lille babyen min også krysser jeg fingra for at vi får litt mer enn 4timer søvn i natt, begynner og kjenne at øya mine begynner og bli en smule sliten nå.. Også er det noen som lurer på når fødselshistorien kommer og den kommer snart, jeg tenkte og begynne og skrive den idag, men jeg har virkelig ikke hatt tid, men med en gang jeg har litt tid skal jeg sette meg ned og skrive litt, så den kommer iløpet av di første dagene, bare ha litt toldmodighet! ;)

-MALIN

 • Skrevet: 04.07.2011
 • Klokken: 20:47
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Hektiske dager.

Det er virkelig ikke til og legge skjul på at dagene er hos oss har blitt ganske så hektiske med en liten baby, jeg kan si det at nyfødte babyer ikke BARE sover, Molly er masse våken på dagetid og vil helst bare henge i puppen og kose seg, på kvelden ifra rundt sånn 18.00 tiden kan hun sove hele tiden og ikke våkne når vi skifter på hu en gang, skulle bare ønske hun kunne fordelt det litt utover dagen istede for og spare alt til kvelden, men disse små forandrer seg hele tiden, så må man får bare følge rytmen hennes.
Hun sover i lekegrinda i si nå, bank i bordet! Dan tokk med seg Jenny og dro for og se på litt cross, Lotte er ute og leker, så det er ganske så stille her nå, veldig rart, men også VELDIG godt.
Senere idag kommer Mia og da er hele familien samlet for første gang hjemme, det blir spennende, skal prøve og få tatt noen fine søskenbilder av alle jentene sammen :-)

Nå har jeg dratt støvsugeren opp i andre etasje i håp om at jeg rekker og støvsuge alle rom før Molly våkner, jeg så virkelig at det trengtes nå. Så nå tør jeg ikke og sitte her lenger for nå hører jeg lille Molly grynte, så da er hun nok klar for litt pupp igjen snart ;) Her er det bare og slenge seg rundt og gjøre alt man kan når man har mulighet, selvom sofaen også er veldig god.


Prinsessene mine <3


Også vil jeg takke for alle tips jeg fikk på innlegget jeg la ut om "sjal" og jeg tror jeg går for Mei Tai, jeg har prøvd det før og var veldig fornøyd med det også er ikke prisen sånn altfor mye. Forestten, vet dere hvor man får kjøpt Mei Tai, eller kan det bare bestilles på nett? Ja, jeg er skikkelig grønn på dette område!

Også må jeg mase igjen da, på denne lano konkurransen.. Vet det er mange av dere som begynner og bli lei, og det skal dere få lov til også.. Men selvom Thea ligger på 1.plass så vil vi veldig gjerne ha stemmer, så hvis du vil stemme på Jennymor så kan du gjøre det HER.

-MALIN

 • Skrevet: 03.07.2011
 • Klokken: 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

Endelig fredag!

Idag er det fredag, endelig! :D Elsker fredager, da har Dan 2dager fri, det er så deilig.
Nå sover Molly og Jenny ligger på sofaen og slapper av, vi sov litt lenge idag så Jenny får ikke sove duppen sin idag for da er hun litt umulig og legge ikveld.
Idag er det skikkelig drittvær, så vi har holdt oss inne, når Dan kommer hjem etterpå skal vi hente Lotte som er hos pappaen sin, gleder meg til og se hun igjen nå!


Molly sover en liten dupp :)Og Jenny slapper av på sofaen :D


Skulle inn og stemme på Jenny i lano konkurransen istad og da så jeg Thea hadde gått forbi oss, vi trenger fler stemmer og blir veldig glad hvis du vil stemme på Jenny, husk at man kan stemme HVER dag, trykk på HER for og stemme, tar deg 2 sekunder ;) 

God helg alle sammen :D Ta vare på hverandre alle sammen, livet er herlig.. <3

-MALIN

 • Skrevet: 01.07.2011
 • Klokken: 13:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 28

Litt skrytebilder ifra dagen.

Shit, så varmt det har vært idag, jeg har nesten kokt bort, fler som har det veldig varmt om dagen? Jenny og jeg har gått to turer idag, ikke så veldig lange turer siden Jenny går selv, så koste vi oss med jordbær og potetgull i hagen.. Når Dan kom hjem spiste vi middag så dro vi og bada, eller Dan og Jenny bada, Molly og jeg holdt oss på land.. På fredag kommer Lotte hjem ifra pappaen sin, da har hun vært borte en hel uke, må si jeg gleder meg til og få hjem go jenta mi. Mia er på ferie hos mammaen sin nå, til dere som lurer på det ;)

Q: Har dere hatt en fin dag? :)

-MALIN

 • Skrevet: 29.06.2011
 • Klokken: 20:43
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 26

En liten oppdatering ifra oss..

Hei alle sammen!

Her kommer en kjapp oppdatering ifra oss, nå har vi vært hjemme i 1døgn og jeg må si det var super godt og komme hjem... Molly er kjempe snill og gråter kun når det er mat hun vil ha, utenom det så sover hun for det meste, den første natten hjemme gikk også supert, merker at det er en liten stund siden jeg var våken med Jenny på natta, men man kommer vell fort inn i våkennetter igjen? :)

Ser det er mange av dere som lurer på fødselshistore og den kommer, men jeg vet ikke akkurat når, nå vil jeg kose meg med Dan og unga og sitte minst mulig på pc'en, men den kommer.. Jeg kan jo si såppas mye at fødselen gikk veldig bra, hun var ute på 3timer, jeg kom inn med 5cm og etter 2 timer så sjekket dem igjen åpningen og det var fortsatt 5cm, så dem tokk vannet mitt og etter det så skjedde alt kjempe fort, jeg fødte uten bedøvelse og er veldig stolt av meg selv, hvertfall når jeg fikk vite at hun var så stor, hadde jeg visst at hun var så stor så hadde jeg ikke turt og føde hun, men dem sa på sykehuset at jeg hadde fått KS om dem hadde visst at hun var så stor, men nå spiller det ingen rolle, jeg fødte hun og jeg kom ifra det hele med ingen rifter, helt utrolig! Jordmora mi hadde aldri tatt imot et så stort barn før og at jeg ikke fikk en rift syns hun var helt utrolig, hun sa at det og gå gravid og føde barn kan jeg ;) Hehe
Formen min er veldig bra, magen er selvfølgelig øm og kroppen er sliten, men utenom det så er formen veldig fin og det er jeg også veldig glad for,

Storesøstrene tar det veldig bra, Lotte og Mia er såppas stor at dem skjønner hva som skjer.. Jenny vet at Molly bor her og det er helt greit, og hun syns det er veldig morro at hun får melk av puppen, når vi først er inne på amming så ammer jeg Molly og det går veldig bra, hun er ei stor jente og trenger masse mat og i natt våknet jeg med veldig sprengte pupper så nå er det orntlig i gang og det er deilig!
Vi kose oss alle sammen og nyter den nye tilværelsen med en liten baby i hus, jeg prøver og nyte hvert sekund, babytiden går så altfor fort..
Her kommer et lite bilderas:


Første møte <3Store jenta våres :)En stolt pappa <3Stolte storesøstre <3Molly 2 dager gammel.Verdens fineste lille lanke <3


Klar for hjemreise :DGodt man har plass til flere om gangen på fange.


Her var det litt bilder, har så masse så bare plukket ut noen.. Nå begynner Molly og grynte så hun vil nok ha pupp, vi blogges mer siden.. Og dere, husk og stem på Jenny i lano konkurransen, vi trenger stemmer.. Stemme kan dere gjøre HER.

-MALIN

 • Skrevet: 25.06.2011
 • Klokken: 19:34
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 49

Her er man oppe før fulga står opp..Er dere våkene? Jeg har vært våken siden 02.30, da fikk jeg ikke sove lenger, da gjorde ribbeinet så vondt at jeg måtte opp, la meg på sofaen og halvsov der litt. Nå er Lottemor på skolen og Jenny er kled på ordnet for dagen, nå skal jeg lage havregrøt til hu, det er den beste frokosten hun kan få til frokost. Lurer på hva vi skal gjøre idag, jeg orker ikke akkurat og gjøre veldig mye, bekkenet og ryggen samarbeider ikke helt med kroppen for tiden, men en liten tur ut må vi, så Jenny får brukt litt energi. Idag prøver Dan seg på jobben igjen, han var hjemme med meg forrige uke, men idag så ble vi enige om at han får jobbe, man trenger jo penger også. Så det er ikke altfor lenge til jeg får besøk av min bestemor. Jeg syns det er greit og ha noen sånn tilfelle fødselen starter, siden det er et lite stykke til sykehuset.. 


Man har det ikke mer morro enn det man lager selv ;)


Jeg må jo også mase om denne lano konkurransen jeg da, dere er sikker lei det nå? Men nå må dere fortsette og stemme folkens, Thea begynner og ta skikkelig innpå.. Hvis du vil stemme på Jenny i lano konkurransen så kan du gjøre det HER (bare trykk på linken så kommer du rett inn)

Men nå skal jeg lage frokost til Jenny, brette klær også må vi skrive opp middag for uka så kan vi gå ut og leke litt.. Vi handler hver mandag og da handler vi inn for hele uka, er så godt for da slipper vi og dra flere turer i butikken, blir så dyrt og dra anhver dag :P hehe

-MALIN

 • Skrevet: 20.06.2011
 • Klokken: 09:11
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 28

Brista ribbein og fødsel rundt hjørnet?

Hei alle sammen.

Først vil jeg bare beklage for at det blir lite blogging, men bloggen blir ikke prioritert veldig høyt om dagen. Formen min er ganske elendig, kroppen min er sliten og roper etter søvn, igår fikk jeg beskjed om det jeg trodde jeg hadde, nemmelig brista ribbeinet mitt ( dette er noe snuppa i magen har gjort), det er noe helt sinnsykt vondt og jeg får ikke sove om natta, jeg sitter rett opp og ned og halvsover, søvn er jo veldig viktig og med tanke på at jeg skal snart føde så er det viktig og være uthvilt, noe jeg absolutt IKKE er for tiden, jeg spiser lite og ligger helst på sofaen i en spesiell stilling så ribbeinet ikke gjør så altfor vondt.. Jeg føler meg som verdens dårligste mamma, men heldigvis er Dan hjemme og tar seg av barna og det er utrolig glad for, jeg hadde aldri i verden klart og tatt vare på unga aleine nå slik situasjonen er.
Når det gjelder fødsel så er det ikke mye nytt der, tror hun liker seg godt der inne, jeg har hørt no rykter om at nr3 kan være en skikkelig snik og det vil jeg påstå, jeg trodde jeg skulle bli mamma på onsdag, men neida, magen er fortsatt her og lillemor er aktiv, så vi får bare vente..
Er ikke lillemor født til tirsdag så skal jeg få time på sykehuset og vurderers og bli igangsatt, jeg må innrømme at jeg nå gruer meg litt til fødselen når ribbeinet mitt er så vondt, er så synd jeg skal grue meg jeg som har gledet meg hele tiden, men JM mente at det ville gå bra, og det håper jeg virkelig..

I ettermiddag så har jeg prøvd og bevege meg litt, vi tokk en tur bortpå sentret her og det gikk egentlig ganske greit, ribbeinet gjorde ikke så altfor vondt, hvis jeg gikk en spesiell stilling. Men det var veldig godt og komme hjem igjen, så nå ligger jeg rett ut på sofaen og slapper av.
Dette innlegget ble egentlig veldig sytete, men det er meg i min situasjon nå, vi prøver og gjøre det beste ut av det. Lotte og Mia er kjempe snille og hører for det meste, dem skjønner at jeg har vondt og at dem må hjelpe til meg hjemme, men det virker som dem liker det, dem får masse ros og hvem liker ikke det? ;)
Jenny hun skjønner ikke så altfor mye, men hun går rundt og driver med sitt, idag kjøpte Dan en førbursdagsgave til Jenny, hun måtte visst bare ha det :P Hehe


Jenny med ny sykel. Sykel uten pedaler, det skal visst være veldig fin for balansen :)


Imens jeg er i gang så kan også minne dere på lano konkurransen, det er noen dager siden nå. Jeg håper dere stemmer selvom jeg ikke har lagt ut noe om det på noen dager?
Selvom jeg blir slakta på diverste forum fordi jeg linker dere til og stemme på Jenny, så slutter jeg ikke. Haha.. Hvis dere vil stemme på Jenny i lano konkurransen, så kan du gjøre det HER.
Og at voksene damer sitter og prater om utseende på barn, er helt sjukt. Alle barn er søte og fine på sin måte, får virkelig ikke håpe at dem har egene barn, er jo ikke godt og vite om dem syns sine barn er søte nok for denne verden? Tenk deg og sitte og prate sånn, jeg får helt sjokk!!

Ha en fin helg videre alle sammen, og send meg gjerne masse masse fødestøv :D

-MALIN

 • Skrevet: 17.06.2011
 • Klokken: 16:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

Jeg er her ennå..

Jadda, jeg går fortsatt og bærer på magen, som jeg skrev igår så hadde jeg hatt litt murringer igår kveld og det har jeg også hatt i natt, men det ga seg når jeg sto opp med jentene, tror kanskje det er no modingsgreier? Rart hvor utoldmodig man blir på slutten av svangerkapet, det minste lille tegn tar man som om det kanskje er noe som skjer..
Sånn egentlig så skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg går og venter på at fødselen skal starte jeg vet hvor vondt det er og gleder meg ikke veldig til di smertene. Hehe.


Bildet tatt idag. Uke 39+4 <3


Jeg har en følelse på at riene begynner på natta, Dan tror det begynner på dagen så det blir spennende og se hvem av som får rett.. Nå skal Jenny og jeg legge oss litt, en liten dupp er bra for liten og stor ;)

Jeg vil si takk til dere alle som stemmer på Jenny i lano konkurransen, hun ligger fortsatt på 1.plass, men det kan endre seg fort. Så vi blir veldig glad for at dere fortsetter og stemme, jeg må legge til at det er HELT frivillig og stemme, jeg tvinger ingen!! Hvis du vil stemme på Jenny så kan du gjøre det HER:

-MALIN

 • Skrevet: 14.06.2011
 • Klokken: 10:34
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 39

Sol og grilling..

Idag har vi vært hos pappa, lillesøster Marte og Linda der grilla vi masse god mat og nøyt sola, selvom det er fint vær så blåser det en del, men vi koste oss masse.. Lotte og Jenny kosete seg veldig hvertfall.
Dette blir en kjapt innlegg, skal slappe av litt før jeg skal legge meg, her har vi 3 jenter som fortsatt er våkene, eller dem er i seng, men sover ikke, jeg håper dem sovner snart for dems del, hvis ikke så kan dem bli trøtte i morra på skolen.


Lotte og Jenny leker med hunde leka til Lost (hunden til Marte)


Ikveld har jeg faktisk hatt litt små murringer nederst i ryggen, så kanskje det skjer noe snart? Håper hun vil ut snart, begynner og bli en smul tungt også har jeg ikke noen sko som passer, det er nesten det værste :P Haha

-MALIN

 • Skrevet: 13.06.2011
 • Klokken: 21:02
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 13

Søndag 12.06.2011


Skal ikke nekte for at det er lett og gå med denne magen :P Men vi prøver! Hehe

Aner ikke hva jeg skal blogge om.. Dagen idag har ikke vært sånn fryktlig spennende, vi har vært ute mesteparten av dagen og kost oss i sola. Jenny og jeg sov en liten blund midt på dagen imens Dan klipte gresset, ingenting er bedre en lukta av nyklipt gress, det lukter så godt! :D

Midt på dagen så kjedet vi oss litt, så vi tokk en kjøretur og titta litt, bare for og få tiden til og gå. Etter middagen så gikk vi bort på bensinstasjonen og kjøpte oss is, Jeny sykla på sykelen sin eller hun satt på og vi dytta hu.
Nå er Jenny i seng og i morgen kommer Lotte og Mia hjem igjen. Vi skal nyte kvelden aleine i fred og ro, man vet jo aldri om det er siste kvelden vi har aleine før lillegull velger og komme til verden.

Jeg maser idag også jeg, har dere stemt på Jenny idag? Hvis du vil stemme på henne så kan du trykke HER også trykker du på "<3" så er stemmen din registrert.. Vil takke alle som stemmer og har stemt på Jenny, uten dere så hadde vi aldri hatt så mange stemmer :)

-MALIN

 • Skrevet: 12.06.2011
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 20

En stk sliten og trøtt Malin, men her er det ingen kjære mor..

Idag har jeg virkelig stått opp med feil bein, humøret mitt er skikkelig dårlig og jeg er trøtt.. Sov et par timer tidligere på dagen, men det hjalp ikke veldig mye på humøret, men selvom jeg er trøtt og dårlig humør så kan man ikke bare legge seg igjen, her er det to andre jenter som trenger min oppmerksomhet, så det er bare og prøve og holde seg i skinnet.
For og få tiden til og gå så har vi handlet litt også dro vi opp en en barnehage like i nærheten så Lotte og Jenny fikk leke litt, noe Jenny likte VELDIG godt, så når jentene lekte satt Dan og jeg og bare så på dem, tror ikke dem hadde merket om vi hadde gått en gang, dem stor koste seg.
Nå sitter Lotte,Dan og Jenny og ser på film og koser seg, jeg har litt aleinetid forann dataen, men tenkte og slenge meg på sofaen sammen med dem jeg også, Lotte blir hentet av bestefar(min pappa) om en timestid og skal sove der til i morgen.
Når Jenny har lagt seg ikveld skal Dan og jeg lage en litt god middag og bare kose oss vi to, det fortjener alle kjærestepar innimellom, litt aleinetid med god mat er viktig og ikke minst godt.


Jenny koser seg på huska :)*plaske,plaske*Lottisen husker :)Og Jenny fant sin favorittplass, som bussjåfør. Hadde hun hatt mulighet tror jeg faktisk hun kunne sitti der i hele dag ;)


Forestten, har dere husket og stemme på Jenny idag? Selvom vi ligger på 1.plass så trenger vi fortsatt stemmer, alle stemmer er dyrbare! Hvis du vil stemme på Jenny så kan du gjøre det HER.

-MALIN

 • Skrevet: 11.06.2011
 • Klokken: 16:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Lørdagskos.

-MALIN

 • Skrevet: 11.06.2011
 • Klokken: 08:26
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

En liten kveldstur.

I ettermiddag så møtte jeg ei venninne og dattern hennes, vi gikk en tur på cafe og og satt og skravlet litt, greit og prøve og finne på noe så tiden går litt, føler den står veldig stille for tiden selvom den egentlig går fort også. Lotte sover over hos Mia inatt så det blir litt mindre og henge fingrene i når vi bare har et barn hjemme ;)
Når Jenny og jeg skulle gå hjem igjen så var det litt opphold så vi gikk oss en tur, det er jo kjempe klamt og varmt ute så det er nesten grusomt for ei høygravid og gå ute nå, men egentlig tanken med hele turen var jo at kanskje det ville sette igang noe, men jeg sitter her ennå uten noen rier..


Jenny koser seg på tur.. Hvis jeg spør hun om hu kan smile til meg, får jeg dette ansiktet.. Også SKAL hun se på bilde etterpå og da sier hun "Nenny" som betyr Jenny.. Utrolig hvor mye dem skjønner, elsker alderen hun er i nå, skjer så mye hele tiden :)


Ser vi har fått utrolig mange stemmer idag, tusen tusen takk for alle som stemmer.. I dag tidlig fant jeg også ut at det er noen som har lagt ut bilde av Lotte og Jenny på lano UTEN min tillatelse, bildet ble fjernet med en gang, jeg blir veldig sint og frusteret når jeg ser folk legger ut bilde av mine barn uten min tilatelse og utaler seg om at dem er tante og fått lov av meg og legge ut bilde, helt feil. Bildet er fjernet ifra lano nå og anmeldt..
Så hvis dere ser fler av slike tilfeller der noen har lagt ut bilde av mine barn eller Mia, så setter jeg veldig stor pris på om dere sender meg en mail eller legger igjen en kommentar i kommentarfeltet :)
Om du vil stemme på Jenny på lano, så kan du gjøre det HER.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin kveld, jeg koser meg inne i regnet.
Og i morgen skal vi hente brillene til Lotte, en smule spent Lotte ( og mamma), vil tro det blir godt for henne og bruke briller når hun skal lese og se tv :)

-MALIN

 • Skrevet: 09.06.2011
 • Klokken: 21:38
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 27

For noen kjedelige dager..

Jadda, jeg er her ennå og har null tegn til at det er no fødsel med det første. Jeg syns dagene går så sakte, jeg går bare og venter på rier og når jeg først venter på noe så blir jeg utoldmodig, fler som kjenner seg igjen? Nå er Jenny nydusja, Lotte er på skolen og nå skal jeg lage havregrøt til Jenny, aner ikke hva vi skal finne på idag, ser ut som været kommmer til og være ustabilt idag også. Igår tordna og regna det noe helt sinnsykt, heldigvis er ikke Jenny redd for tordnen, hun gikk rundt og sa"båker" som betyr "bråker", Lotte er litt mer skeptisk for tordne, men det tror jeg har litt med at hun har hørt litt skrekkhistorier på skolen osv..
Igår regna det så mye her at vi fikk kjelleren full av vann, det var et rør som ikke funka som det skulle så det kom MASSE vann på vaskerommet, vaskemaskinen min svømte i vann, heldigvis så overlevde den. Så kvelden våres igår besto av og vaske,skylle og støvsuge bort vannet, ja, man kan faktisk støvsuge bort vann, hvis man har støvsuger som er lagd for det. Heldigvis har vi ikke mye kjellern som var verdifult.


En fornøyd Jenny som dusjer :)<3


Nå får jeg lage havregrøt til Jenny, hun står vedsina meg og drar i gensern min og sier "gøt" så da får jeg ta hintet om at hun begynner og bli sulten..
Også må jeg takke alle samme som har stemt på Jenny som lano-ungen2011, hun leder enn så lenge og det håper jeg vi kan fortsette med?
Så kom igjen og stem idag også folkens, man kan stemme hver dag, derfor må jeg minne dere på det, vi vil ikke gå glipp av noen stemmer, hihi.. Det er ikke vansklig og stemme, dere bare går inn på den linken HER. og når bilde kommer opp så trykker du på "♥". Ikke vansklig i det hele tatt :)

-MALIN

 • Skrevet: 07.06.2011
 • Klokken: 08:34
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 27

Sommervær!

Nå er endelig sommerværet her, jeg ligger rett ut og prøver og få litt farge, Lotte og Mia ksoer seg med en is og Jenny har nettopp blitt lagt for en liten blund.. Dette blir bare et kjapt blogginnlegg. Etterpå skal Lotte til optiker og sjekke synet sitt, hun har klaga litt over at hun ser dårlig så da får vi se hva optikeren mener.


Viktig med vann i varmen, er fylles det opp jevlig :DMia og Jenny koser seg på trampolina =)Jenny skal hvertfall IKKE snu seg når jeg tar bilder.. Snakker vi sta? :P


Q: Har dere sommervær?

-MALIN • Skrevet: 03.06.2011
 • Klokken: 11:30
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 15

Endelig kom mnd vi har ventet på..

Idag gikk vi inn i juni, det betyr snart fødsel og en liten baby i hus! Idag gikk det virkelig opp for meg at nå er det IKKE lenge igjen til lillegull kommer til verden. Så idag fikk jeg plutselig masse energi så Jenny og jeg vasket alle vinduer, bretta klær, hang opp klær, la i en maskin, vasket badet, støvsugde hele huset, hang ut alle dyner til lufting og vannet alle blomster før kl hadde slått 12.00, hvor kom energien ifra lurer jeg på? Når Jenny sov blunden sin så ryddet jeg klesskapet mitt for klær og kastet en hel haug som vi gir til uff.
Så idag føler jeg at vi virkelig har fått gjort masse, så nå er alt reint og klart så nå kan bare fødselen starte. Hehe! Middagen idag besto av grilling, været har vært knall så vi spiste ute i sola, selvfølgelig begynte det og blåse når vi skulle spise, det er så typisk.
Lotte og Mia tokk frem rulleskøytene idag, noe som var veldig stas. Dem har mast om og stå på rulleskøyter leenge og når dem først tokk dem frem så sto dem i maks 10 minutter.


Lotte og Mia gjør seg klare for og stå på rulleskøyter ;)Nå har voksen tenna til Lottemor kommet, hun er så stolt.. =D


Nå skal Jenny i seng, Lotte og Mia skal få lov til og være litt lenger oppe idag dem har jo fått lang helg, så da er det litt stas og få være litt lenger oppe. Jeg skal legge meg rett ut på sofaen og lade opp til fødsel, syns det kan skje snart, begynner og bli litt utoldmodig :p

-MALIN

 • Skrevet: 01.06.2011
 • Klokken: 18:58
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Til dere alle sammen..


Vi ønsker dere alle sammen en SUPERDUPER dag! =D

-MALIN

 • Skrevet: 27.05.2011
 • Klokken: 09:33
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Onsdag 25.05.2011

Da har kvelden kommet og jeg har liggi allerede på sofaen en timestid og sett på tv så nå var det tid for litt blogging..
Dagen idag har ikke vært sånn veldig spennende, har vært på middag til min bestemor og bestefar og spist hjemmelagd pizza og utenom det har vi ikke gjort stort, vært ute med Jenny og lekt med modeleiere. Jeg er fortsatt ikke helt i form, føler meg helt mørbanka i kroppen, det gjør vondt og puste og ligge, nesten så jeg lurer på om kanskje har brekt ribbein eller noe? Men heldigvis er mamma hos oss og hjelper til, det er veldig godt og jentene syns det er veldig stas med bestemor som er på besøk..
Nå skal jeg ordne meg noe og spise så skal jeg legge meg etterhvert, nå må jeg bare prøve og sove når jeg har mulighet, er ikke mange ukene igjen til det blir nattevåk igjen, vi krysser fingrene for at hun føler storesøster Jenny sine fotspor der, Jenny sov hele natten ifra hun var 5 uker og før det var hun oppe 1 eller kanskje 2 ganger og ville ha litt pupp. Men ingen søsken blir like, men akkurat det her håper vi dem blir like på ;) Hehe! Søvn er så viktig, jeg er en person som må hvertfall ha nesten 10timer søvn, får jeg ikke det så blir jeg skikkelig folkevond. Nå ble det mye prating om søvn, var oppe og så til skattene mine istad og dem sov så godt, må dele bilde med dere, stolt mor vettu ;)


"Lille" Lottemor sover så godt <3Jenny og sauen er langt inni drømmeland <3 ( Sauen er kosekluten som MÅ være med når hun skal sove)


Ha en fin kveld videre alle sammen, så vil jeg minne dere på og stemme på Jenny HER!
Vinneren blir kåret i kveld, hadde vært morro og vunnet.. Hvem hadde ikke syns det? :P Haha

-MALIN

 • Skrevet: 25.05.2011
 • Klokken: 21:15
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 12

En total meningstløs dag.

Eneste jeg har gjort idag som jeg føler selv er bra er og høre og hjelpe Lotte i lekser og lage middagen, utenom det så har dagen bare vært helt meningsløs..
Har egentlig ikke gjort noen ting idag, var ute med Jenny en times tid før hun skulle sove duppen sin i 11tiden og når hun la seg så slang jeg meg i seng jeg også og sov helt til hun våkna, da var det ikke altfor lenge til Lotte var ferdig på skolen, dro en kjapp tur på butikken før hun kom hjem.. Til middag idag hadde vi poteter,fiskekaker,brunsaus og brokkolistuing, det falt i smak hos alle, etter middagn har vi bare liggi på sofaen alle mann og sett på barnetv, skikkelig trivelig, men innimellom må det være lov?
Føler dagene går litt saktre nå, jeg har så lyst og sette Jenny i vogna, sette på musikk på iPhonen og gå en laaang tur, men hadde jeg prøvd det nå så får jeg bare så veldig vonde og kraftige kynnere at det ikke hadde vært håp, det hadde hvertfall blitt en kort tur. Må virkelig si jeg gleder meg til og kunne gå igjen, gå litt fort uten at det verker i kroppen og at jeg får kynnere som strammer ifra helvete (sorry språket).
Imorgen skal Jenny og jeg på lunsj med ei venninne og sønnen hennes, det gleder vi oss veldig til, blir koselig og komme seg ut og prate litt, er jo ikke lenge siden hun fødte så vi har mye og prate om.. Før kunne vi være sammen hver dag, men i det siste har det blitt veldig lite, vi begge har travel dager, derfor setter vi ekstra stor pris på når vi får tid til og møtes.. Når jeg leser gjennom dette inlegget så er egentlig dette ganske meningstløst innlegg dette også, men da har dere hvertfall fått en liten oppdatering om dagen idag.. Nå skal Lotte snart i seng og jeg skal se på cæsar og kose meg med en is, ja, slike usunheter drar vi frem når barna er i seng ;) hehe


Jenny syns det er veldig morro når Lotte blåste boble, slik lå dem på kjøkkengulvet når vi lagde middag idag.Måtte jo prøve og stikke hull på den, men istede så dro Jenny ut hele tyggisen ;) Og Lotte hadde latterkrampe LEEENGE!


-MALIN

 • Skrevet: 23.05.2011
 • Klokken: 19:19
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3

Bedre sent enn aldri, 17-mai bilder.

Nå har jeg fått tilsendt noen bilder av moren til Dan, så jeg tenkte jeg skulle dele 3 stk med dere, er så mange folk på alle de andre så det blir så mange og "hviske" borte, men da får dere hvertfall en smakebit og det er vell bedre enn ingenting? :-P


Lottemor koser seg i toget :)Mia bærer fanen, en stolt jente :DJenny måtte jo selvfølgelig huske litt :D=)


-MALIN

 • Skrevet: 19.05.2011
 • Klokken: 20:19
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Mobilbilder.

Siden minnekortet mitt har tatt kvelden så får jeg tatt lite med bilder, men jeg skulle legge inn noen bilder ifra iPhonen så var det jo noen bilder jeg ville dele med dere, vet jo at de fleste liker bilder. Hehe. Så jeg tror ikke dere sier neitakk til det?;)


Dette bildet ble tatt ifjor høst, rett før jeg ble gravid.Jenny som koser seg med bestefar(min pappa) og Lost.. Besøk bloggen til lillesøstern min Marte, det er hunden hennes :)Jennymor koser seg med tom&jerry kjeks og saft :DLottemor på tivoli på mandag.. Dette var mest morro syns hu :p


Q: Tar dere masse bilder med mobilen?

Imorgen skal jeg klippe meg og gud som jeg gleder meg kan nesten ikke huske sist jeg var hos frisøren, er vell nærmere 1år eller noe, så nå gleder jeg meg veldig til og få klipt håret litt før fødselen etter jeg har vært hos frisøren tenkte jeg og shoppe inn litt til fødebagen, den skal pakkes nå iløpet av de nærmeste dagene så imorgen skal jeg handle inn joggedress, gode truser, bind, såpe og litt diverse.

-MALIN

 • Skrevet: 18.05.2011
 • Klokken: 17:38
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

En veldig fin 17-mai og et minnekort som tokk kvelden!

HURRA!! Har dere hatt en fin feiring? Det har vi, har stor kost oss masse og sett på jentene gå i tog for første gang med klassen sin, dem syns det var skikkelig stas.. Jeg tokk masse bilder av unga som jeg hadde tenkt og vise dere, så setter jeg inn minnekortet så har hele kortet tatt kvelden, jeg ble så lei meg.. Er jo så mange fine bilder og ikke minst minner, men heldigvis var moren til Dan der, hun tokk masse bilder og hun skal sende noen til meg, men vil liksom ha MINE bilder også, så iløpet av uka blir det en tur og kjøpe nytt minnekort og ta med det gammele krotet mitt til en fotoknudsen og høre om dem kan finne igjen bildene mine, har hørt noen rykter om at hvis man er heldig så kan dem finne dem igjen, er bare og krysse fingra. Så jeg har desverre ingen bilder og legge ut ifra dagen våres idag :(
Når vi var ferdig på skolen dro vi til min onkel og grilla masse deilig go mat og jeg må si vi hadde veldig flaks med været idag, regnet bare litt i 10 tiden på morningen, men etter det så lysna det opp og vi har hatt sol nesten i hele dag,
Nå er unga i drømmeland og jeg skal legge meg snart, er helt skutt jeg. Denne store magen begynner og bli veeeldig tung og bære på..
Dette er verdens kjedeligste innlegg, men jeg bare måtte fortelle dere om dagen vår og hvorfor det ikke kommer noen 17-mai bilder her ifra med det første, men jeg skal LOVE og vise dere bilder når jeg får ifra moren til Dan!

Og forestten, gratulerer med dagen til dere alle sammen <3 

-MALIN

 • Skrevet: 17.05.2011
 • Klokken: 21:23
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7

SLITEN!!!


Er trøtt og sliten gravid Malin.

Nå er jeg så sinnsykt sliten at jeg ligger rett ut på sofaen og her skal jeg ligge resten av kvelden og se på tv, kommer sterkere tilbake i morgen :-)
Ha en fin kveld videre alle sammen.

-MALIN

 • Skrevet: 12.05.2011
 • Klokken: 20:23
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7

Go morron..

Go morgen!

Er dere våkene? Her har vi vært våkene siden 07.00, da startet vi dagen. Idag får jeg besøk av søstern og mamma, vi skal kose oss og ta oss en tur på sentret og titte litt, er ikke ofte vi gjør det hele "gjengen" sammen så slike dager som dette her setter vi stor pris på.
Dette blir bare et raskt innlegg, må ordne litt småtteri før vi skal dra. Skal prøve og blogge mer senere idag..

Ha en fin fin dag alle sammen :)


Jenny og bestemor på trampolina, koser seg i fin været :) Bildet er tatt i forige uke.

-MALIN

 • Skrevet: 12.05.2011
 • Klokken: 09:15
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 7

Her har vi store mager hele gjengen..

I ettermiddag så spilte vi litt fotball i hagen, men det var to jenter som syns det var mer morsomt og ha fotballen under kjolen. Lotte holdt på og le seg ihjel og hu sa "Mamma, så stor er du" haha.
Jenny gikk rundt og sa "magga,magga" og slo seg på magen sin, disse små er herlige altså!

Nå har vi gått inn for kvelden, Jenny og jeg har vært ute siden 09.30 idag og har vært inne 1,5timer midt på dagen så Jenny fikk litt fri ifra solen og fikk sove en lite dupp. Så nå sitter Dan og Jenny og ser på fantorangen, Lotte er ute og leker med noen ifra klassen. Nå skal jeg ta meg en dusj, føler meg svett og ekkel etter en hel dag ute i solen.


Ifølge Lotte så lignet dette veeeldig på meg :-)Og her er lille luringen som slo seg på magen og sa "magga" :) Hihii..


-MALIN

 • Skrevet: 10.05.2011
 • Klokken: 17:57
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

For en fantastisk dag!

Har dere hatt like fint vær som oss? Her har vært NYDELIG, Jenny og Lotte har gått i sommerklær og kost seg med is i sola. Vi har vært ute nesten i hele dag, når været er så fint som det var idag måtte vi jo selvfølgelig grille, kjempe god grillmat. Etter middagen slappet vi av litt inne, viktig og få litt pause ifra sola. Så vi var inne 30 min så gikk vi alle sammen bort på cubus, Jenny trenger litt tynnere klær, men det var ikke akkurat mye utvalg der, så jeg får ta meg en tur på H&M iløpet av uka og se om det er noe fint der. Etter vi hadde tittet litt på cubus, kjøpte vi oss en is og gikk opp på fotballbanen, Mia spilte kamp idag og det måtte jo selvfølgelig se på :)
Nå er Lotte og Jenny lagt, Lotte sovna med en gang og Jenny ligger oppe og prater med seg selv, rart hun ikke sovner, hun som har lekt i sola i hele dag, men da har jeg en følelse på at hun sover lenge i morra..


Lille smiley =DTo jenter som gleda seg til grillmat idag. Idag grilla vi: Maiskolber, små hamburgere og pølser. Falt i smak hos store og små!


-MALIN

 • Skrevet: 09.05.2011
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 18

Da var årets ferie bestilt.

Og ferien i år går til miami, vi skal være der i 4 uker.. Hahaha, neida.. Ferien i år går til danmark, vi skal ditt ned siste uka i juli og være der 1 uke med et vennepar av oss, huset vi har leid er nybygd ifra 2011 så det er skikkelig fint, tror dette blir bra! Stedet vi skal være på heter søndervig, Dan har vært der mange ganger før og det skulle visst være veldig fint der så da stoler vi på han.. Så når vi er der så skal vi hvertfall besøke løveparken og djurssommarland, det er jo såå fint for unga.. Vi var i djurssommarland med Lotte og Mia når dem var 3år og det var virkelig et populært sted, så regner med det er like populært i år for store og små.?
Lillegull er jo knappe 1 mnd når vi skal ditt, så jeg er veldig spent på hvordan det vil gå, håper hun blir en rolig og snill baby, blir hun som storesøstern sin Jenny så er det ikke noe problem og ha hun med seg, men ingen barn blir like så det kan bli spennende, er bare og krysse fingra ;)

Igår var vi hos venneparet vi skal dra med til danmark, vi spiste god grillmat og planlagte turen, tror dette blir en fin sommerfereie.
Beklager at det har vært lite blogging denne helgen, men vi har vært på farten nesten hele tiden, så bloggen har blitt satt litt i andre rekket, men jeg lover og komme med en ukes oppdatering, gikk jo inn i svangerskapsuke 33 på fredag, så jeg henger litt etter, men det kommer ;)


Jenny og Mia koser seg i sofaen <3


Q: Skal dere på ferie i år? Evt hvor?

-MALIN

 • Skrevet: 01.05.2011
 • Klokken: 11:20
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 34

Fredagskos.

Da var det fredag igjen og nå slapper vi av alle mann, idag kom Mia til oss og Lotte dro til pappaen sin idag. Nå skal vi lage noe mat, jeg vet ikke helt ennå hva vi skal lage, men vi finner vell noe.?
Og ikveld er det norske talenter vi kan kose oss med på tv'en, så jeg tror dette blir en bra fredagskveld.


Dan ser på tv med barna sine :)


Skal prøve og komme med ny ukes oppdatering senere, kommer den ikke iløpet av kvelden så kommer den i morgen. Ha en fin kveld alle sammen :)

-MALIN

 • Skrevet: 29.04.2011
 • Klokken: 19:21
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

Lite med tid og energi.

Dagene bare flyr av gårde og igår kom min mamma og skal være her noen dager, i morgen skal vi besøke Sandra i spydeberg, så når Lotte er ferdig på skolen så drar vi og henter hun og drar rett ned ditt med en gang.
Idag har vi farta litt rundt, kjøpt inn resten av det unga trenger til 17-mai så nå er det klart, spist god middag som besto av pølse og lompe, og nå har vi nettopp kommet inn etter og ha vært ute noen timer, liggi på trampolina alle sammen og kost oss, det er veldig morro når bestemor er her syns jentene..


Jenny og bestemor koser seg på trampolina <3


Og Lottemor tester ut den nye leka si :D

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jentene skal legge seg så skal jeg slappe av resten av kvelden og se på hotel cæsar og Khloe and Kourtney take miami :)

-MALIN
 • Skrevet: 27.04.2011
 • Klokken: 18:35
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Morgenstund har gull i munn..

Morningen idag var bare helt super deilig, vi sto opp til vekkeklokka, kledde på oss så satt vi oss på kjøkkenet og spiste frokost alle sammen, ikke Dan da, han dro tidlig på jobb idag.. Vi satt ved frokostbordet helt til Lotte måtte på skolen, Lotte og Jenny lekte litt med hopsi deisi og senga hennes imens jeg ryddet av maten..

Nå er Lottemor på skolen og Jenny ser litt på barnetv før dagen starter for fult her, er godt og slappe av litt om morran.. Jeg har jo selvfølgelig lagt igjen lommeboka mi i bilen til Dan, så det er blir dårlig med handling idag, tenkte og tusle bort på butikken og handle inn litt brød og melk, men da får jeg vente til Dan kommer hjem ;) Men nå ser jeg klokka har passert 08.30, da skal jeg ringe jordmord igjen og høre om hva hun sier ang svangerskapsdiabetesen min, blir godt og endelig få pratet med noen :)

-MALIN

 • Skrevet: 26.04.2011
 • Klokken: 08:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Bilder ifra påskeaften.

Et lite bilderas ifra vår påskeaften..
Vi koste oss hjemme ute i solen, Lotte koste seg på tusenfryd med Mia og hennes familie så fikk vi koselig besøk på ettermiddagen så lagde vi god pizza, en kjapp oppsumering av vår påskeaften :p


Vi var ute store deler av dagen igår, været var strålende og Jenny koste seg med fotballen sin :)<3Man kan ikke være like heldige med alle bilder ^^
Så var det tid for påskeegg, Jenny tømte egget sitt nesten på 1time :)Så kom Lottemor hjem og hun fikk jo selvfølgelig med seg Christoffer på trampolina, noe Lotte syns var VELDIG morro.. Hu lo og lo og lo oooog lo i et sett :DHahah.. Lotte syns Christoffer skulle få fly litt :PQ: Hva gjorde dere igår?

-MALIN

 • Skrevet: 24.04.2011
 • Klokken: 10:29
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 20

Skjærtorsdag.

Hva gjør man på en slik dag, det er så rolig ute.. Vi har vært ute i dag og lekt, lekt litt med modeleire og nå sover Jenny, jeg har liggi på sofaen og halvsovet en liten stund og sett på Dan snekkere, han setter inn dør i stua så vi ikke har det åpent rett til gangen.

Lotte og Mia har vært ute store deler av dagen dem også, dem leker med no dukker og går med dem på rygge, lurer på hva dem tenker der dem går rundt med disse dukkene på ryggen. Jeg syns det er godt med slike rolige dager, men jeg blir litt rastløs inni meg, er jo ingenting som er åpent av butikker, ikke at jeg skal i butikken.. hehe! Vi hadde planer om og ta oss en tur til sverige idag, men droppet det siden det er skjærtorsdag, hvem er ikke i sverige da? Ser for at dem bare er stress om vi hadde dratt idag, så vi tar det en annen dag i påsken, i morgen skal vi i middag til min bestemor, ingenting er bedre en og bli bedt på middag, maten smaker jo så godt da ;) Hehe.


Jenny var klar 09.30 idag tidlig.. Da skulle hu ut og plukke stein i bøtta si :)*Plukke, plukke, masse fine steiner*

Ha en fin dag:-)

-MALIN

 • Skrevet: 21.04.2011
 • Klokken: 12:54
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

20.apr.2011

Da ligger jeg rett ut og slapper av på sofaen, alle tre jentene sovnet ganske fort ikveld.. Det tar på og være ute store deler av dagen i solen, merker det tar på meg også.
Nå er ferien i gang, så i morgen skal vi kose oss med go frokost alle sammen, er så koselig når alle spiser frokost sammen, er ikke så lett og få til det i en travel hverdag, derfor gjør vi det alltid hver helg og ferier når vi alle er hjemme.

Idag har jeg kjøpt inn ny sokker til jentene, alle sokkene var for små etter vintern og nå som vi har slutta med strømpebukse så må det kjøpes inn sokker, Jenny var fast bestemt på at sokkene hennes var til babyen og slo seg vrang når jeg fortalte at det var Jenny sine sokker og at babyen har fått egene sokker som er bitte bitte små, da var det greit til slutt.. I ettermiddag hadde Lotte og Mia besøk av ei ifra klassen så jeg ordnet pølser til dem som dem kunne ha med seg i hytta som dem hadde lagd, Mia syns det var veldig ekkelt og spise der siden det var maur der, men sånn er det når man lager hytte.. Lille Jenny vil veldig gjerne være med disse store jentene hele tiden, ikke at det er like morro for Lotte og Mia, er ikke alltid like greit med så eldre søsken ;)


To blide jenter <3Også må vi tulle litt :POg lille Jennymor som tar et kveldsbad :D


Nå kom jeg på at jeg har en klesvask som må henges opp før jeg skal legge meg, så nå får jeg gå ned i kjellern og hente den, Ha en fin kveld videre alle sammen og GOD PÅSKE

 -MALIN

 • Skrevet: 20.04.2011
 • Klokken: 21:01
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Søstrene kardashien..


Nå skal jeg legge meg ned på sofaen og se på cæsar og rett etter det skal jeg se på søstrene kardashian, jeg elsker disse 3 jentene, dem er så herlige alle sammen..
Dette er typsik serie for meg, Dan er ikke like glad i og se på dette.. Hehe


Q: Ser du på søstrene kardashien? Hva syns du om det?

-MALIN

 • Skrevet: 19.04.2011
 • Klokken: 19:34
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Som mor så datter!

Istad så var vi ute og vasket bilen og da ville jo selvfølgelig Jenny vaske syklen sin også, hun minna meg så mye om makka pakka som vasker og pog'en sin :) Lille go jenta mi!Vaske,vaske og vaske! :D


Og når sykelen var rein og bilen var rein så gikk vi en tur bort på bensinstasjonen og kjøpte oss en is, nå er Jenny våken igjen etter en powernap så nå skal vi dra og hente Lottemor hos pappaen sin.

-MALIN

 • Skrevet: 17.04.2011
 • Klokken: 14:27
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Så var det søndag igjen..

Snart er denne helgen over, men det gjør egentlig ingenting for i dette huset har allte, utenom Dan tatt påskeferie, men til onsdag så tar Dan ferie også, blir så deilig og få noen dager hjemme alle sammen! Blir nok til at vi tar oss en sverigetur, må få dagene til og gå, men det er jo spådd så fint vær at vi kommer hvertfall til og være masse ute.

Nå skal vi ut og vaske bilen innvending, tenkte det var på tide nå. Også er det godt og ha en rein bil til påske.
Men hvor er solen? Jeg kan se den gjennom skyene, men det er for mange skyer som dekker den til, håper den kommer frem snart..

Jeg har litt bloggsperre for tiden, aner ikke hva jeg skal blogge om.. Så om dere har noen forslag så skriv dem opp, så skal jeg se igjennom hva jeg kan blogge om som dere vil. Jeg skal også innrømme at bloggen er ganske langt bak for tiden, er masse og ordne og styre med om dagen.. Er ikke lett og blogge når Jenny er våken og når hun sover så vil jeg slappe av, så da blir det lite blogging, men jeg prøver og få til et innlegg om dagen..


Et innlegg uten bilde, er kjedelig så jeg fant et av Lotte og Mia ifra vi var hos fotografen :)


Nå skal vi kle på oss og gå ut, så skal vi hente Lotte hos pappaen sin senere idag.. Mia er i dåp idag og kommer til oss ikveld :D

-MALIN

 • Skrevet: 17.04.2011
 • Klokken: 09:51
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

God helg mine blogglesere..Vi ønsker dere alle sammen god helg også kan jeg vell si god påske også? Vet det er flere som får påskeferie idag, her får jentene ferie, mens Dan får på onsdag.. I påsken skal vi være hjemme og kose oss, er jo spådd knall vær hele påskeuka, så vi skal ikke klage :)

Q: Hva skal dere i påsken?

-MALIN

 • Skrevet: 15.04.2011
 • Klokken: 09:04
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

14.04.2011

Beklager for at jeg er dårlig til og blogge om dagen, men været er knall så vi er  ikke så mye inne og dagene bare flyr avgårde ifra meg..
Nå sitter jeg her og trykker og Jenny ser på barnetv, er nok ikke lenge før det er kvelden for lille Jennymor, hu er skikkelig sliten idag også er hun veldig rød i øyret sitt kommer også litt gult innimellom, så jeg har en liten misstanke om at hun har fått øyekatar? Får se hvordan det er i morgen og evt ta kontakt med legen for behandling :)

Idag har jeg vært hos jordmor, valgte en time som var litt utpå dagen så Dan fikk være med, det er jo alltid koselig og ha med kjæresten sin på slike kontroller.. Mamma skulle passe Lotte og Jenny, men Lotte ville være til jordmor idag, så hun ble også med.. Hun syns det var veldig morro og høre på hjerteslaga til lillesøster, så nå gleder hun seg veldig til og fortelle det på skolen i morgen :) Alt var fint hos jordmor, lillegull vokser som hun skal og følger sin egen kurve, så det var egentlig ikke sånn kjempe spennende kontroll idag, hun ligger med hode ned så håper hun blir liggende slik i 9 uker til.. Imorgen får jeg svar på prøvene jeg tokk på tirsdag, skal selvfølgelig oppdatere dere om hvordan det gikk..


Jenny ville være med på bildet idag.. Lille linselusa mi <3

Nå skal jeg ordne litt kvelds til Jenny og Lotte snart så er det snart kvelden i dette huset, imorgen er det siste skoledag for Lotte så er det påskeferie, noe vi alle gleder oss.. Blir godt og kunne sove uten og bli vekt vekkeklokka.

-MALIN

 • Skrevet: 14.04.2011
 • Klokken: 18:14
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 5

For et NYDELIG vær!

Her er det blå himmel og full sol, og det er spådd orntlig varmt idag.. Igår var det overskyet, men helt sinnsykt varmt.
Nå er Lottemor på skolen, idag måtte hun vekkes og det pleier og skje sjelden, hun pleier og våkne 20 min før vekkeklokka, men idag var hun helt ferdig, men etter litt tv kos og frokost så kvikna hun til, senere idag kommer min mor på besøk noe Lottemor gleder seg veeeldig til..
Nå er nydusja og klar for en ny dag, frokosten gikk ned på høykant og nå sitter hun godt plantet i stolen sin forann tv'en, jeg tenke og ordne meg så skal vi tusle på bort på sentret her borte og se om dem har trehjulssykkel til hun, fikk en katalog at det var tilbud til 399.. Når Jenny ser Lotte sykle så blir hun helt i hundre, så nå syns vi det var på tide at Jenny også fikk sin egen sykel.. Hihi.

Vi har fått et nytt møbel i stua, jeg var innom eurpris på lørdag og kom over en strandstol av no slag som passet perfekt til Jenny og den kostet bare 99kr, så jeg tokk den med meg.. Tenkte den var fin og ha når vi skal på stranda og når vi skal se på Dan kjøre cross, så jeg viste Jenny stolen og hun prøvde den og den falt virkelig i smak.. MEN skulle stolen bort ifra stua? Nei, den skal stå der og hun elsker og sitte i den, og siden hun ikke har en egen stol så var det greit ;)


Jenny og stolen.. Kjøpt på europris, kostet 99kr.


Her er stolen, en elefantstol^^ Hehe.. Dem hadde fler motiver der også.

Ha en super dag alle sammen! :D

-MALIN


 • Skrevet: 11.04.2011
 • Klokken: 09:10
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

Det klør i fingra...

Det klør i fingra mine etter og få pyntet til påske, jeg syns det er så koselig med gule lys, gule kyllinger og fine påske blomster.. Vi har jo så masse fine påskepynt som Lotte og Mia har laget i barnehagen som skal opp, er så personlig med slike ting som barna har laget også gleder jeg meg veldig til påsken i år fordi Jenny har blitt såppas stor at hun skjønner litt av det, så til uka skal vi pynte til påske, er jo palmesøndag til søndag så da tenker jeg og pynte på torsdag eller fredag..
Men, jeg klarte ikke og holde meg så jeg har allerede kjøpt inn noen gule blomster og kjøpt inn litt gule lys, bare for og få litt følelse på at det snart er påske, det første Lotte sa når hun kom inn var "Her var det fint mamma, det er litt sånn påske, selvom det ikke er påske ennå" :-)
Etter jeg fikk barn så syns jeg det er veldig koselig og pynte og ordne til høytider, barna setter jo så stor pris på det og jeg vil at dem skal vokse opp med gode tradisjoner som dem kan ta med seg videre når dem selv får barn en gang..


Litt gule lys :)


Og en søt påske blomst ;)

Vi har egentlig ingen planer i påsken, skal slappe av hjemme med fri.. Blir nok til at vi tar oss en tur i skogen, besøker litt familie og kanskje ta med unga på bondegård, hvertfall noe som vi alle sammen kan gjøre sammen, det syns jeg er koselig når det er påske. Sånn egentlig skulle jeg ønske vi hadde en fin hytte på fjellet som vi kunne dratt til, men her er det dårlig med hytte, men kanskje en gang vi kan kjøpe oss hytte..? Hihii. Man kan jo ikke få alt i pose og sekk hele tiden..

Q: Syns dere det er koselig og pynte til påske?

-MALIN

 • Skrevet: 10.04.2011
 • Klokken: 13:45
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 13

Skikkelig lat søndag.

Idag er jeg skikkelig lat, våknet idag tidlig kl:07.00 med et hode som banket og stup trøtt Malin, heldigvis sto Dan opp med unga så jeg sov 2 timer til og da ble jeg vekt til varme rundtstykker.. Etter litt mat og drikke så ble formen litt bedre så jeg støvsugde, tokk litt støv og la i en maskin.. Nå har Dan dratt for og bytte til sommerdekk på bilen og vaske crossern, Jenny ligger rett ut på sofaen og koser med sauen sin og ser på drømmehagen og Lotte er hos Mia en tur og leker med hu, Jenny skal legge seg i 11 tiden og da skal jeg legge meg rett ut på sofaen og duppe litt. Rart jeg er så sliten og trøtt når jeg har sovet så mange timer? Men det er vell kroppen som vil at jeg skal slappe av litt.. Dagen igår gikk i et, vi stabla ved så dro vi en tur til sverige, været er nydelig så når Jenny våkner etterpå skal jeg prøve og dra meg ut en tur ut sammen med unga..


Bildet av magen tatt i dette sekund ( 30+2) , magen ser GIGA ut når jeg sitter :P Haha..


Q: Pleier du og ha late dager innimellom?

-MALIN

 • Skrevet: 10.04.2011
 • Klokken: 10:45
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Dagens middag..Idag blir det pannekaker her, det er helt klart ungas favoritt! =D Men for og mette alle munner så må vi lage maaange pannekaker, utrolig hvor mye unga kan spise når dem får noe dem VIRKELIG liker.. Nå får jeg steike de siste så skal vi spise og kose oss :-)

Q: Hva skal dere spise idag?

-MALIN

 • Skrevet: 06.04.2011
 • Klokken: 15:51
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

En stille og rolig søndag..

Da var denne helgen snart over, helgene bare flyr av gårde, men jeg prøver og nyte den 110% er så koselig og ha unga hjemme og Dan selvfølgelig ;) Igår var vi på Top Gear og det var ganske morro, jeg har egentlig ikke så veldig sansen for det når Dan har sett på dette på tv, men det var veldig morro og se live, virkelig til og anbefale.. Etter Top Gear så møtte vi et vennepar og spiste på mr.hong, etter masse leting etter ledig sted og spise så ente vi opp der, så ikke ut som det var plass der heller, men det var jaggu en plasss så vi spiste en GOD middag der, var godt og komme seg ut og være Malin og tenke litt på meg selv, Dan syns hvertfall det er godt og bare vare Dan, så vi har blitt enige om at vi skal bli flinkere til og finne på ting sammen uten barna, det er jo veldig viktig for forholdet også..

Idag sov vi så lenge vi ville, hadde jo ingen barn hjemme, men det ente med at vi sto opp kl 09.00, men da var vi uthvilte, spiste frokost så litt på tv så dro vi og henta Jenny, Lotte ble kjørt hjem senere på ettermiddagen. Jenny hadde stor kost seg hos bestemor og bestefar, hadde ikke regnet med noe annet heller, er så godt og ha barn som liker og være litt borte innimellom, og besteforeldre er jo alltid koselig..
Når vi hadde henta Jenny så dro vi en tur på sørumfritidsgård, så Jenny fikk løpt ifra seg litt og sett på dyra, det var veldig koselig, bortsett ifra at det var en sur vind, men nå skal jeg klage, elsker at det har blitt mildere :D :D


Bildet sier mer en 1000ord <3

Nå har vi nettopp kost oss med loff og reker, det falt ikke veldig i smak hos Jenny og Lotte så dem spiste loff og servelat, men vi voksene koste oss med reker.. Men nå skal jeg ordne sekken til Lotte så den er klar for en ny uke..

-MALIN

 • Skrevet: 27.03.2011
 • Klokken: 19:33
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

Top Gear!

Nå skal vi spise frokost, så skal jeg pakke til Lotte og Jenny så skal vi kjøre dem til sine besteforeldre så drar Dan og jeg til oslo og titter litt og etter det skal vi på top gear, Dan gleder seg veldig.. Jeg gleder meg ikke sånn veldig mye som han, men det blir morro selvom.. Hihi!! :-P
Etter top gear skal vi møte et vennepar og spise GOD mat, så jeg har trua på at dette blir en koselig dag, været er jo perfekt også.. Jeej..Q: Noen som har vært på top gear eller skal ditt?

-MALIN

 • Skrevet: 26.03.2011
 • Klokken: 08:53
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 20

Ha en fin fredagskveld.Nå skal vi kose oss med pizza og slappe av resten av kvelden, har to sultene jenter her som er veldig klar for pizza.. Jeg skal prøve og oppdatere dere med svangerskapsinnlegg senere ikveld eller i morgen ;-)

-MALIN

 • Skrevet: 25.03.2011
 • Klokken: 18:14
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

24.03.2011

Idag har vi hatt besøk av ei veninne og dattern hennes, tenkte kanskje dette ville hjelpe på humøret til Jenny, men det funka ikke.. Hun syns det var morro med besøk, men når formen ikke er helt på topp så er det ingenting som hjelper. Nå sitter Jenny og jeg i sofaen og ser på barnetv (blogger jo selvfølgelig også, hihi) Lotte og Mia er ute og leker med nabojenta, håper Jenny er frisk til lørdag, da skal vi på top gear så skal vi ut og spise med et vennepar etter vi er har vært i spektrum, krysser alt jeg har for at formen hennes er fin igjen..

Imorgen er det helg igjen, og jeg liker det!! Elsker fredager, fredagskveldene vell og merke, det er en kveld i uka som er skikkelig koselig, det er alltid noe på tv, go mat og fri dagen etterpå for Dan da kan vi bare kose oss. Men nå får jeg gjøre noe mer fornuftig imens Jenny er rolig, har en klesvask som må henges opp også.


En blid og fornøyd Emilie.


Og her er min missfornøyde Jenny.

-MALIN

 • Skrevet: 24.03.2011
 • Klokken: 17:07
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 8

Trøtt og feber syk liten jente..

Go morgen alle sammen! :D

Har dere sovet godt i natt? Igår la vi oss tidlig, vi var sliten etter lørdagen.. Noen av dere lurte på hvordan det gikk på lørdag og det gikk strålende, vi koste oss veldig, jeg var faktsik våken til 04.00, helt utrolig, men sant! Tiden gikk og det var super koselig, så da tenkte jeg ikke så mye over at jeg var trøtt.. Men jeg merket det igår at jeg ikke hadde fått like mye søvn, så jeg la meg tidlig, men selvom jeg la meg tidlig så hjalp ikke det, lille Jennymor har fått feber igjen så hun har ikke sovet så veldig bra i natt, så nå sitter jeg her og skal oppdatere dere litt så skal jeg legge meg litt.. Jenny sovnet nettopp og håper hun sover av seg febern, er så fælt når disse unga er syke :(
Lotte og Mia i er super form, idag var det uteskole så dem har med seg smørbrød og kakao, så dem gledet seg veeeldig til skolen idag, været er jo så mildt så slike utedager er jo supert nå fremover, dem pleier og ha slike utedager hver 14dag, jeg syns det er supert for da blir det ikke bare "sitte ved pulten hele tiden" :-)


En liten sliten jente som ville bare kose igår kveld <3

-MALIN

 • Skrevet: 21.03.2011
 • Klokken: 08:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Lite blogging.Idag blir det nok ikke mer blogging, skal bort ikveld og vi skal snart dra og levere unga til foreldra til Dan.. Så vi blogges mer i morgen, skal til et vennepar som skulle ha en liten fest ikveld så jeg blir med Dan ditt så får vi se hvor lenge jeg holder ut, nå for tiden er jeg faktsik så kjedelig at jeg vil legge meg halv 10 om kvelden. Kos dere masse idag alle sammen :-D

-MALIN

 • Skrevet: 19.03.2011
 • Klokken: 12:40
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 13

Jeg drømmer meg bort...

... I sommerklær, jeg vil ha sommer NÅ! Jeg ser ikke på veldig mye sommerklær til meg i år siden jeg skal føde i juni så det blir til at jeg sitter og sikler på klær til jentene.. Er jo så mye fint på hm.com, jeg har så lyst til og bestille masse, men jeg må vente litt nærmere sommern, er så kjedelig og bestille masse klær så blir det hengt rett inn i skapet i maaaange uker før det blir tatt i bruk..Denne kjolen syns jeg bare var sinnsykt nydelig <3Denne var også sinnsykt søt. Minner meg litt om sånn kjole Sunniva i kaptein sabeltann bruker ^^Søte sommersko, som er gode og ha på varme dager..

Jeg vil så gjerne at sommern skal komme i morgen, det er helt klart vår i luften, men jeg vil at det skal bli varmere og snøen skal bort.. Er så lei alt som heter is og snø.. SOMMER KOM TIL MEG!!!

Q: Fler som er klar for sommern?

-MALIN

 • Skrevet: 17.03.2011
 • Klokken: 19:06
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Har dere laget dette før?Pølse i form? Idag prøver vi noe nytt som vi leste på matprat istad, legger pølse i form og setter den i ovnen på 200grader i 10-15min. Hvis du vil prøve det ut så trenger du:

Pølser
Løk
Mais( egentlig det du selv syns er godt)
Pølsebrød
Ketchup
Ost

La den stå i ovnen i ca 10 minutter 200grader.

Nå er pølsene klare og den skal nytes, tror dette faller i smak.. Vi har nemmelig aldri laget dette før ;) Hihi

-MALIN

 • Skrevet: 14.03.2011
 • Klokken: 16:13
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 27

God natt.3 jenter som er snart klare for senga. Jenny legger seg etter barnetv og di to største legger seg etter newton, i morgen er det skolen så da er det viktig og være uthvilte :D
Idag har vi stått på i hele dag, nå har Lotte og Mia fått rom sammen og det begynner og bli bra, mangler litt småtteri, men det skal vi få handlet inn på ikea snart.. Så neste prosjekt nå er så Jenny får gammle rommet til Mia, men først må vi en tur på søpplefyllinga, gammle rommet til Mia er lagring av all dritt som skal kastes.. Gleder meg til vi blir ferdig med dette her, selvom jeg er ganske sikker på at det ikke skjer den først kommende uka, hehe.. Når vi først er igang med og bytte rom så sorterer vi og kaster ting som er ødelagt og det samme gjør vi med klær, tar vare på noe til jenny og noe hiver vi i uff.. Lotte,Mia og Jenny sier god natt! <3

-MALIN

 • Skrevet: 13.03.2011
 • Klokken: 18:25
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

Idag blir det en god lunsj.

Om ikke så altfor lenge skal Jenny og jeg møte ei venninne og dattern hennes, vi skal titte litt på sentret så skal vi kose oss med god lunsj, idag blir det stekt ris til lunsj.. Det er nesten standar når vi skal spise lunsj sammen, er ikke ofte vi gjør det, men di gangen vi gjør det så er det stekt ris som står på menyen. Men før vi skal spise lunsj, skal vi en tur på bibliotekt og titte litt.. Tror dette blir en fin dag :-) Imorgen skal Lotte ha VM på skolen med ski og bål, så da skal hun selvfølgelig få med seg pølser, kakao og en liten tur sjokolade, det var lov denne gangen siden det er ikke hver dag det er VM, så jeg må på butikken og handle litt småtteri så hun får med seg dette, hun gleder seg VELDIG :D


Her går det unna ;)

Lottemor følger med på supernytt som går kveld på nrksuper 18.50, her om dagen så var det om foreldre som blogger og legger ut bilde av barna sine på nett uten og spørre barna først, og dette fikk jeg selvfølgelig høre av Lotte.. Hun lurte på hvorfor jeg hadde gjort det og her etter så skal jeg spørre hun før jeg legger ut bilde.. Så da vet dere det, hvis det blir litt lite om Lotte fremover så er det kun fordi Lotte bestemmer selv om jeg skal blogge om hun og om jeg får lov til og legge ut bilder av hu.. Hun er veeeldig sta så nå tror jeg hun skal straffe meg litt :p Hihi..

-MALIN

 • Skrevet: 10.03.2011
 • Klokken: 09:36
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Vi ønsker dere alle en SUPER dag!Nå er Lottemor på skolen, resten av dagen skal vi bare kose oss inne.. Snør det hos dere? Her snør det no sinnsykt, blei skikkelig skuffa når jeg så ut av vinduet idag tidlig. Jeg som syns det har vært så deilig med sol og mildt vær. Dan er hjemme idag også, formen hans er bedre, men han er fortsatt sliten etter en del møtes med doen igår. Hehe! Så idag skal vi kose oss inne alle sammen, Jenny skal få bade nå, det er det beste hun veit =D Så blogges vi litt mer siden.

-MALIN

 • Skrevet: 09.03.2011
 • Klokken: 08:21
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 11

For en dag!!

Idag har Dan vært hjemme ifra jobb, han har blitt smitta av Jenny så han ligger rett ut med omgangssyken, jeg har ennå ikke fått noe tegn på at jeg kommer til og få det så jeg krysser fortsatt fingra for at jeg har godt imunnforsvar. Jeg må innrømme at jeg syns det er slitsomt når han er hjemme, jeg er overhode ikke vant til og ha han hjemme, så når han først er hjemme så blir jeg dårlig humør, jeg høres kanskje litt rar ut nå. Men jeg får mark når han ligger på sofaen med teppe og støver ned hele stua når jeg nettopp har tatt støvet og støvsugd. Haha. Så til slutt så sendte jeg han opp på rommet, det må jo være mye bedre og ligge der aleine og slappe av så ikke Jenny,Lotte og jeg går rundt han hele tiden..? Nå håper jeg vi snart er kvitt sykdommen i dette huset, så håper jeg ikke Lotte eller jeg får denne stygge sykdommen ;)


Lotte og Jenny sine nye yndlingsleker, det er egentlig Lotte sine, men Jenny vil VEELDIG gjerne leke med dem hun også ;)Q: Fler enn meg som syns det er litt slitsomt og ha syke mannfolk hjemme?

-MALIN

 • Skrevet: 08.03.2011
 • Klokken: 14:43
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

Bollesøndag :D

Til tross for dårlig form og en syk Jenny som spydde 4 ganger igår kveld så lagde jeg bolledeig halv 10 idag tidlig. Nå er det ferdig og allerede spist, bare noen da. Er det ikke sånna at man må smake på det man selv lager? Tenkte vi skulle spise boller med krem når Lotte kommer hjem senere idag. Jenny ville ikke ha no boller, men det kan jeg skjønne. Den lille magen hennes er tom, så det eneste hun vil ha er saft og kjeks og det får hun :-)


Store fine boller som er klare for ovnen i ca 8-10 minutter.


Ferdig i ovnen, er litt mørke på toppen siden jeg penslet dem med piska egg.


Og klare til og spises.. NAAM! =D

Og hvis dere lurer på oppskriften på bollene så må jeg innrømme at jeg bruker 1-2-3 pose som man får kjøpt i butikken, så flink er jeg ^^ Hehe.. Men boller er boller. Ha en fin fastelavenssøndag alle sammen :D

Q: Har dere laget boller idag?

-MALIN

 • Skrevet: 06.03.2011
 • Klokken: 14:25
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 23

Dette hjalp virkelig :D

Nå har Jenny og jeg sovet i 2,5timer og det skal jeg si hjalp, jeg føler meg som et nytt menneske, virkelig :D Nå skal vi spise litt så skal vi ut og gå en liten tur, nå sitter Jenny og tegner til musikk imens jeg blogger et kjapt innlegg..Om ikke altfor mange timene så er Dan hjemme ifra jobb, da skal jeg slappe av resten av ettermiddagem/kvelden. Lotte skal sove hos Mia inatt så moren til Mia skulle ta dem med seg på svømming, lurer på hva vi skal ha til middag idag.. Idag er jeg litt sånn "vil ha maten ferdig servert" har skikkelig lyst på kinamat :P Vi får se hva det blir til. Hva skal du ha til middag idag?

-MALIN

 • Skrevet: 02.03.2011
 • Klokken: 14:14
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Jeg føler meg som en zombie..

Herregud så trøtt jeg er, føles ut som jeg har vært på fylla i maaange dager uten noe form for sovn, jeg er helt skutt idag. Jeg la meg halv 10 igår kveld så sånn egentlig så burde jeg ikke være trøtt, men jeg er helt skutt, det er lenge siden jeg har følt meg så sliten. Har egentlig ikke no grunn for og være sliten, men innimellom så må man vell bare høre på kroppen som sier ifra at den vil ha litt hvile.. Jeg som hadde lyst og gjøre litt her hjemme idag og ta med Jenny ut og gå tur, er jo så mildt og deilig ute, men istede så ligger Jenny og jeg på sofaen og ser på drømmehagen og koser oss.. Har hengt opp en maskin og lagt i en maskin og fyrt opp i ovnen, så nå venter jeg bare på at Jenny skal ha duppen sin så skal jeg sove litt også, ser at gangen og badet virkelig trenger og bli vasket, men det får stå til energien er tilbake :) Men nå skal jeg ta en bæsjebleie her, så skal Jenny få tegne litt så er det en liten dupp som står på timeplanen, håper den duppen er leeeenge.. haha!!

-MALIN

 • Skrevet: 02.03.2011
 • Klokken: 09:55
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

....

Nå er Jenny i seng og jeg skal slappe av resten av kvelden i sofaen med Dan og en stor asjett med is ♥
Blogger i morgen =D

-MALIN

 

 • Skrevet: 22.02.2011
 • Klokken: 18:51
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 16

Vi skal ut og gå en tur i solen :D


Jeg ser ut som en tomat i ansiktet, litt sånn rød prikkete, er noe med lyset!

Skulle egentlig posta dette innlegget før vi gikk, men det gikk ikke så poster det nå. Jeg tokk på meg solbriller når jeg skulle ut og da skulle absolutt Jenny ha på seg briller også, lille tøffa mi :D Nå Ligger Jenny ute og sover litt, hun nekta og sove når jeg la hun istad så hun sovnet på tur, nå skal jeg slappe av litt så skal jeg vekke Jenny.. Tenkte snart og begynne med noe mat så Dan får litt mat i magen sin når han kommer hjem ;)

-MALIN

 • Skrevet: 21.02.2011
 • Klokken: 14:55
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

Vi ønsker dere en fin dag..

Nå sitter Jenny og jeg og "spiser" og "lager" mat med den nye handlekurven til Jenny oppi der ligger det asjetter,mat,bestikk og kopper ( selvfølgelig av plast) Men dette var veldig stas for henne.. Dan har dratt på jobb så idag skal Jenny og jeg kose oss inne, er så sinnsykt kaldt ute.. Ha en fin dag alle sammen <3

-MALIN

 • Skrevet: 21.02.2011
 • Klokken: 08:29
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

Her er vårt nye familie"medlem".

Er den ikke nydelig? En skikkelig familiebil med 7 seter og ennå så er det plass til vogn.. Nå som vi skal få en liten til måtte vi bytte ut den andre bilen vår, den var det bare 5 seter også begynte den og bli veeeldig skranglete så "ny" bil nå er deilig :D Vi er super fornøyde med den, Dan føler seg som en skikkelig mann når han kjører denne.. Hehe.. Han har noen ting han skal gjøre med den for og få den litt tøffere, han skulle visst få på litt tøffere felger og nytt annlegg, er ikke det sånn typsik guttegreie å ha bra lyd i bilen? Nå skal vi ut og prøve kjøre den litt snart, vi henta den igår så nå må vi ta oss en skikkelig søndagstur.. ;) Har nettopp satt inn besafe setet til Jenny og skal innrømme at jeg er glad jeg ikke setter inn det ofte, så mye styr og så tung sete, men nå er det hvertfall på plass og der skal det sitte til hun veier 18kg.. ;-)

-MALIN

 • Skrevet: 20.02.2011
 • Klokken: 11:19
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 34

Ønsker dere alle en super helg..Q: Har dere noen planer for helgen? Noen av dere får kanskje vinterferie også?

Mia er hos mammaen sin og skal være der i vinterferien, Lotte skal til pappaen sin og være der til onsdag.. I helgen skal vi slappe av og kose oss =D

-MALIN

 • Skrevet: 18.02.2011
 • Klokken: 10:48
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Er så drittlei vintern at jeg spyr.

Noen fler som er dritt lei kulde og snø? Er så drittlei at jeg spyr snart, vil ha bare bakker, varme og deilig sol som varmer.. Gleder meg så fælt til unga kan gå med joggesko ute og tynne fine vårjakker, er så lei store tykke dresser!! Selvom jeg er lei vintern så tror jeg ikke Jenny er det, hun stor koste seg ut idag med nabo pusen, hver gang vi går til postkassa så kommer den og hilser på oss og Jenny løper etter den..
Nå er vi inne og jeg kjeder meg, Dan jobber og Lotte er med Mia hjem til moren hennes, tenker og begynne med middag snart, må bare somle meg til det. Hehe


Ei litta jente som ikke er lei snøen ^^


<3


Løpe etter pusekatten!! =D

Q:Gleder du deg våren?

-MALIN

 • Skrevet: 14.02.2011
 • Klokken: 15:20
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 21

En kjapp tur innom..

Beklager lite blogging i det siste, men jeg har virkelig ikke hatt tid. Lotte er ikke iform så hun er hjemme og Dan jobber på spreng for og få inn ovnen i hus, skal ikke akkurat påstå og si at det er veldig varmt her inne hos oss nå, heldigvis har vi panelovner ;) Men nå skal jeg få badet Jenny, så skal Dan kjøre Mia på skolen så skal jeg pleie min "lille" syke datter, og håper at hun blir frisk til helgen, hun er jo bedt i bursdag på lørdag og søndag.. Blogger mer senere, ville bare oppdatere dere =D


En stk syk Lottemor..

 

-MALIN

 • Skrevet: 10.02.2011
 • Klokken: 07:49
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 14

Søndagsmorgen!

Da var denne helgen snart over, syns helgene går altfor fort! Fler som syns det? Nå sitter jeg her og blogger og etter det skal jeg se på jormødrene på nettv, vi har ingen barn hjemme nå. Lotte er hos pappaen sin, Mia og Jenny er hos foreldra til Dan, er så stille og rolig her, men utrolig godt. Vi sov til 09.30 idag sto opp og spiste deilig frokost, måtte jo selvfølgelig ringe og høre hvordan det gikk med de to som er hos bestemor og bestefar, og det gikk strålende dem hadde sovet begge to til 10.00, helt utrolig, tenk om dem hadde sovet like lenge hjemme. Hehe.
Dan er i gang med og fuge gulvet, jeg har satt på oppvaskmaskin og skal ned i kjellern og sette på en klesvask før jeg ser på jordmødrene. Jeg får så mark av og se på stua nå, det er så mye dritt der.. Fliser,flislim, fugemasse og bare en haug med måletokker og verktøy, men det blir bra til slutt..

Igår kveld var vi ute med et vennepar og spiste på peppes, var utrolig koselig, bare det og kunne spise uten og bli forstyrret av barn er luksus når man har barn, så når man er ute aleine få ganger i året så setter man utrolig stor pris på det =D Nei, nå får jeg gjøre litt her så skal jeg se på jordmødrene.. Ha en fin dag alle sammen, her skinner solen og været er nydelig..


Må bare legge inn et koselig bilde fra jeg gikk gravid med Jenny.. Her var jeg 41+5 <3

-MALIN

 • Skrevet: 06.02.2011
 • Klokken: 11:12
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 21

Her skjer det ting =D

Nå har vi fått den ny ovnen så da er det bare og få ut den gammle, men før den nye blir satt inn så skal det legges fliser på muren bak ovnen og på gulvet, gleder meg til alt er ferdig for nå er hele stua nedstøva og ekkel. Bah! Ser så rotete og møkkete ut, men det er ikke mye vits og vaske når Dan må gå inn og ut for og skjære fliser, drar jo bare med seg all møkka inn..


Her er den gammle ovnen ^^


Her er Dan igang med og fjerne den, Jenny skal være med på alt.. Og når Dan ikke driver med ovnen så går Jenny rundt og peker på alle verktøytinga til Dan og sier "pappa,pappaa,pappa siiin" Lillemor som passer på ;)

-MALIN

 • Skrevet: 04.02.2011
 • Klokken: 17:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

Mini - mini lørdag.

Dan og Jenny har vært i sverige idag og dem kom hjem med masse godteri, som vi skulle spise til helgen, men vi latet som det var lørdag idag, så vi satt på knerten gifter og koste oss med litt svenskegodt.. Det er lov innimellom, vi er veldig strenge på at det er godteri kun på lørdager, men siden Lotte skal til pappaen sin i helgen og Jenny og Mia skal sove hos bestemor og bestefar så tokk vi en liten lørdag idag.. Alle sammen koste seg med litt godteri og fin film, nå er Jenny i seng så skal Lotte og Mia ordne seg til kvelden og pusse tenna sine GODT ;-)


Som vi koser oss til knerten på en tirsdagskveld ;)


To jenter som ikke hadde noe imot at vi hadde mini - mini lørdag ;)

-MALIN

 • Skrevet: 01.02.2011
 • Klokken: 18:30
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 28
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits