Graviditet

Det er nesten uvirkelig..


Bildet tatt en uke før Molly kom til verden.
( På dette bildet ser jeg nesten litt liten ut i forhold til dem Dan tokk av meg på sykehuset)

Det er nesten uvirkelig at jeg har vært så stor, jeg viste Dan dette bildet igår og han fikk nesten sjokk, det er utrolig hvor fort man glemmer.. Jeg husker jeg var stor, men ikke så stor!
Jeg husker folk sa til meg at det så ut som jeg skulle sprekke hvert øyeblikk, at det så vondt ut og være så stor som jeg var, jeg forsto jo ikke hvorfor dem sa det, før jeg faktisk ser på bilder nå..
Jeg fikk helt sjokk når jeg så hvor stor jeg var, men heldigvis var det en grunn, Molly var jo ganske stor..

Jeg savner ikke og gå gravid, når jeg ser andre gravide damer så må jeg innrømme at jeg er så glad jeg er ferdig med og gå gravid og føde barn, tror jeg fikk dosa mi med Molly, den siste uka var så vondt og ubehagelig at jeg bestemte meg for at jeg er HELT ferdig med barn, med knekt ribbein, masse maserier, vann i kroppen og trøtt hele tiden, så er min tid som gravid over!
Nå har jeg fått 3 nydelige barn som skal følges opp, så 3 barn holder massevis for meg, tror Dan er ganske enig også, og når Mia er her så er det 4 barn :)
Mange av dere lurer på om når gutten kommer og at det må være kjedelig for Dan med så mange jenter rundt seg, men her kommer det ikke noen gutt om vi ikke kjøper oss en guttehund en gang og Dan stor koser seg med jentene sine, selvfølgelig hadde det vært morro med en gutt, men vi kan ikke bare få barn får vi vil også ha en gutt, man må tenke på hva vi orker og har økonomi til.
Nå har vi 4 fine jenter og det holder for oss, den gutten alle prater om blir vi kanskje besteforeldre til en gang i fremtiden ;) Hihi..

-MALIN

 • Skrevet: 19.sep.2011
 • Klokken: 10:27
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 9

Tusen takk for alle gratulasjoner alle sammen <3 Nå har jeg nettopp spist frokost og skal snart på e

237121-1-1308902388147.jpg
Tusen takk for alle gratulasjoner alle sammen <3 Nå har jeg nettopp spist frokost og skal snart på en samtale om amming så kommer Dan og storesøstrene og henter Molly og meg så skal vi hjem. Gleder meg veldig til og komme hjem og slappe av hjemme :-) Molly er veldig snill, spiser masse mat eller hun henger i puppen min veldig masse for og få opp melkeproduksjonen min, hun har levd veldig godt i magen og er vant med og få masse masse mat. Ha en fin dag videre alle sammen :-D 
 • Skrevet: 24.jun.2011
 • Klokken: 09:59
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 38

"Lille" Molly blei født 14.36. Veide hele 5650 og var 58 lang:) Alt bra med oss alle sammen. Fødsele

237121-1-1308760824071.jpg
"Lille" Molly blei født 14.36. Veide hele 5650 og var 58 lang:) Alt bra med oss alle sammen. Fødselen gikk veldig bra! :D 
 • Skrevet: 22.jun.2011
 • Klokken: 18:40
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 368

Ingen baby ennå, bare masse maserier!!

Ser dere begynner og bli nyskjerrig nå, men her er det ingen baby ennå.. Jeg står og skal lage middag så her er alt normalt. Jeg har MASSE maserier, det er så slitsomt og ubehagelig. Hva er disse maseriene godt for? Jeg syns det er orntlig ubehagelig, kan nesten ikke røre på meg uten at jeg får kynner..
Jeg kan ligge våken nesten hele natta, magen min er konstant hard, akkurat som jeg har en kynner som aldri går over, noen som vet hvorfor?
Siden det ikke har kommet noe baby ennå, så har jeg pratet med jordmor idag og hun ringte inn på A-hus for meg og bestillte time til overtidskontroll til fredag, så har ikke snuppa kommet til fredag så skal vi inn på A-hus halv 9 på morningen, om jeg blir satt igang da vet jeg ikke, alt avgjør hvor stor snuppa er! Får jeg beskjed om at hun veier rundt det Jenny gjorde når hun ble født (4530gr) og han eller hun mener jeg skal gå kanskje ennå 1uke til, så setter jeg meg på bakbeina, jeg vet jo at dem helst ikke vil sette igang at alt skal skje "normalt" og det vil selvfølgelig jeg også, men jeg barnet skal faktisk ut også, og jo større barnet er jo større risiko er det for at det kan oppstå komplikasjoner..


BIldet er ifra forrige onsdag, trodde jeg skulle bli mamma den dagen. Men alt stoppet opp bare :( Har hørt rykter om at nr3 er en skikkelig luring, og det vil jeg påstå også. Hehe


- Husk og stem på Jenny i lano kokurransen, trykk HER.

-MALIN

 • Skrevet: 21.jun.2011
 • Klokken: 16:48
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 42

Termin idag, når skal du komme ut lille venn?

Det er helt utrolig, idag har jeg termin, det er 19 juni. Selvom jeg tviler veldig på at hun vil ut idag så er det en stor dag, da vet jeg at det er ikke lenge til jeg får se hun uansett.
Tror hun koser seg og har det bra inni magen min, jeg tenker konstant på fødselen så det er kanskje derfor hun ikke kommer, for hun merker det på kroppen min? Hmm!
Lotte kom på termindatoen og det var veldig kjekt, med Jenny gikk jeg 9dager over og det var ikke så kjekt, men dem kommer når dem er klare..
Jeg går hvertfall rundt og ruger ennå og prøver og nyte det, selvom det begynner og bli ganske så tungt og slitsomt..


Magen min i dette sittende øyeblikk når jeg skriver her til dere.. Termin magen, 19juni <3


Her er det bare jeg som er våken ennå, Dan og Jenny sover.. Skulle så gjerne sovet jeg også, men finner virkelig ingen god stilling med denne ryggen og det brista ribbeinet mitt så jeg sto opp til slutt, tenkte og legge meg på sofaen til dem andre våkner så skal jeg ordne litt rundtstykker så vi får kost oss med en deilig frokost :)

-MALIN

 • Skrevet: 19.jun.2011
 • Klokken: 08:52
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 10

Svangerskapsuke 40.


Bildet tatt idag.. Uke 40 <3


Tenk, nå er jeg snart i mål, det er helt utrolig.. Trodde virkelig ikke denne dagen skulle komme så fort, men idag var den her og på søndag har jeg termin, det er noen spennende dager vi har i vente. Alle går og venter hele tiden, selv har jeg en følelse på at hun kommer i begynnelsen av neste uke..
Skrev jo litt om formen min i det forrige innlegget så jeg dropper og skrive om det nå igjen, ikveld skal jeg slappe av på sofaen med Dan og potetgull, høres ikke det godt ut? ;)

Om barnet:

Vekt: Ca 3600gr
Lengde: Ca 50cm

Dette ble et kjapt innlegg, men en liten oppdatering.. Jordmora på sykehuset mente lillemor veide rundt 4,5kg allerede nå, men jeg har en følelse på at hun veier rundt 4kg, så det blir spennende og se. Ut må hun jo uansett. :)

-MALIN

 • Skrevet: 17.jun.2011
 • Klokken: 19:50
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

En liten oppdatring..

Ser dere begynner og bli nyskjerrige på om jeg har født, men her er det ikke kommet no baby ennå. Vi trodde hun skulle komme igår så jeg ble lagt inn mer rier og lå der mange timer, men det skjedde ikke stort så vi ble sendt hjem, jeg ble strippa før vi dro i håp om at ting skulle begynne igjen, men kvelden igår var rolig og jeg sov,  var kjempe sliten etter en natt med lite søv..
Gikk og la oss litt tidlig igår så vi skulle få oss søvn, men jeg våkna igjen med mensensmerter i natt, ikke rier, men mensensmerter jeg klarte ikke og sovne igjen så jeg satt våken i i 4 timer før jeg sovna igjen, så nå sitter jeg her som en zoombie, er kjempe trøtt og ikke minst sliten.. Vil bare ha ut denne babyen og bli ferdig, heldigvis er Dan hjemme med meg og tar seg av unga..
Skal til jordmor etterpå så får høre hva hun har også si :)

Ville bare oppdatere dere, så på kommentarene at dere trodde gullet var født, men hun er inni magen min ennå :P

-MALIN

 • Skrevet: 16.jun.2011
 • Klokken: 10:45
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 15

Svangerskapsuke 39.

Kanskje dette er det siste innlegget, hvem vet? Selv tror jeg at jeg kommer til og gå inn i uke 41, jeg er så sikker på at jeg går over denne gangen også, det er kanskje fordi jeg gikk 9 dager over med Jenny og tror det skjer denne gangen også, men hvem vet kanskje hun vil ut noen dager før termin?

Formen min er fortsatt bra, blir fort sliten og sliter en del med vann i beina og kan sove ganske mange timer ekstra enn det jeg egentlig bruker og gjøre, men utenom det så er formen fin! Nå er jo alt klart og vi bare venter alle sammen, den som er mest utoldmodig er Jenny, hun snakker masse om babyen, babyen som faktisk ikke er her ennå, men hun ser vogna som står klar, babyseng,stellebord og lekegrind, men ingen baby som bruker disse tinga, lurer på hva hun tenker jeg, er ikke rart disse små blir litt forvirra, nå har hun hørt om denne babyen i mange mange mnd. Hehe.

Var hos jordmor på onsdag og alt var fint, nevnte for henne at jeg har fått en del vann i beina, men det var ingenting og bekymre seg for, siden jeg hadde ikke lagt på meg noe på 8dager og blodtrykket var kjempe fint, så jeg trengte ikke og bekymre meg, hun trodde mye av det skyltes også varmen..


Magen uke 39 <3


Q: Tror dere jeg kommer til og gå over tiden eller tror dere hun kommer iløpet av neste uke?

Om barnet:

Vekt: Ca 3400gr
Lengde: 49cm

Vil dere stemme på Jenny idag også? Stemme kan dere gjøre HER.
Og selvom jeg gjerne vil få Jenny på 1.plass igjen så betyr det ikke at jeg er en dårlig taper og ikke mener at han som ligger på 1plass nå fortjener og vinne, men er man med på en konkurranse så må man konkurrere litt for og komme på 1.plass.

-MALIN

 • Skrevet: 10.jun.2011
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 32

Hva har jeg med i fødebagen?

Som jeg har skrevet tidligere så er fødebagen pakket og står klar, noen av dere lurte på hva jeg har pakka med og her skal dere få en liten liste. Denne gangen så tokk med kun det jeg trenger og ikke bare masse som ikke blir brukt, slik jeg gjorde med Jenny og er det noe jeg trenger med av så er det ikke værre enn at Dan tar det med..


Jeg har med:
Ammeinnlegg
Toalettmappe


I toalettmappa mi ligger det:
Bind
Smokk til babyen
Tannbørste
Tannkren
Hudkrem
Lepomade
Strikk
Shampoo
Balsam
Kropssåpe
HårbørsteI bagen ligger det:
2 bukser
2 singleter
2 gensere
3 amme bh'er
sokker
Truser
Klær til babyen
Teppe til babyen
Lader til mobilen
Klore votter til babyen


Da er alt pakket og klart og venter på og bli tatt i bruk. Nå er det viktigste pakket og mangler jeg noe så får Dan hente det.. Det eneste som mangler oppi der er helsekort og kamera, men det tar vi med når vi skal dra..


Q: Dere som snart har termin, har dere pakket fødebagen?

-MALIN

 • Skrevet: 08.jun.2011
 • Klokken: 17:22
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 18

Jeg føler meg så fresh!

Herremin, hvor kommer vannet ifra? vannet i kroppen altså, plutselig våknet jeg med MASSE vann i beina, Dan sier dem ser ut som to tømmerstokker og jeg må si jeg er ganske enig. Hehe.
Ulempen med masse vann i beina er at jeg ikke får på meg noen sko, eller det eneste sko paret jeg får på meg er crocsa mine, crocs liksom, hvor sexy er ikke det? Det er sko jeg bruker når jeg skal ned i kjellern bare og tanken på og ha dem på meg i butikken er fjern, det er ikke mye pent og gå rundt med crocs (min mening) ikke på voksene folk hvertfall.. Så når jeg er hjemme så går jeg rundt i crocs, men når jeg skal på butikken så tvinger jeg på meg joggeskoa, det er helt sant! I morgen skal jeg til jordmor og jeg er spent på hva hun sier om vannet, var jo hos hun for 8 dager siden og da hadde jeg nesten ingenting, så man kan trygt si at kroppen forandrer seg raskt når man er gravid..

Hurra for hovene bein!!! ;-)


Har dere husket og stemme på Jenny idag? Hvis ikke, så kan du stemme HER. Vi ligger på 1.plass og det hadde vi aldri i verden gjort hvis det ikke hadde vært for dere, dere er herlige alle sammen. Tusen takk for stemmer =D 

-MALIN

 • Skrevet: 07.jun.2011
 • Klokken: 19:16
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 15

Da var absolutt den siste tingen i orden..

Vogna til lillegull har stått hos mine besteforeldre for og spare litt plass her, siden dem har stor hus så kunne den stå der frem til vi ville hente den og på fredag så MÅTTE jeg hente den, da klarte jeg ikke lenger da klødde det i fingra etter og få vasket den og pyntet den og ha den fremme så jeg kan se og beundre den hver dag frem til hun velger og komme til verden..
Dan satt også på søskenbrettet som Jenny skal bruke og det tokk ikke lang tid før hun sto på den også pekte hun oppi vogna og sa "babyen sitt navn" som fortsatt er hemmelig. Hehe.. Er viktig at Jenny venner seg til vogna og hun vet godt at det er vogna til babyen for Jenny har stor jentevogn(sportsvogn) ;)


Slik ser vogna ut på avstand, med ståbrettet :)Syns vogna ble søt og fin jeg, denne gangen så droppa jeg rosa og prøvde med på lilla og syns ikke det var et dumt valg ;)

Beklager litt dårlig kvalitet på bildene, bildet er tatt med iPhone.. Nå er Lotte og Jenny i seng så nå skal Dan og jeg nyte stilheten og slappe av litt uten barn.. Jeg vurderer nesten og legge meg meg allerede nå, vil at det skal bli en ny dag og en dag nærmere termin, men jeg prøver og holde meg litt lenger våken. Fler som kjenner seg igjen?

-MALIN

 • Skrevet: 05.jun.2011
 • Klokken: 19:44
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 23

Svangerskapsuke 38.

Nå vil jeg føde, har ikke tenkt så mye på det før nå, men nå begynner jeg og merke at jeg er klar for og føde. Nå er hun ferdig inni magen min, nå skal hun bare ligge der og "fete" seg opp til hun er klar for og møte verden. Lurer så fælt på hvordan fødselen starter og ikke minst på hvordan fødsel jeg vil få, det er vell egentlig det som svirrer mest oppi hode mitt for tiden.
Jeg har plutselig fått en del vann i beina, det kom over natta, ikke unormalt mye, men mer enn det jeg har hatt før, jordmor mente det var et sundhetstegn altså til en viss grad, jeg prøver og gå og holde meg litt i form, men det er ikke lenge jeg kan gå før jeg begynner og vagge som en pingvin og at jeg får en del nedpress, det føles ut som hun ligger laaangt nedi så langt ned at vannet kan gå når som helst, men hun ligger tydeligvis ikke så langt ned at vannet går.. Nå de siste dagene har jeg begynt og tenke på at vannet plutselig kan gå, tenk om det går når jeg står i butikken, tror jeg vil bli litt flau da.. Vannet mitt har aldri gått først på noen av fødsla mine, med Lotte tokk dem vannet mitt og med Jenny så gikk vannet rett før jeg fikk pressveer, når jeg står opp om natta så ønsker jeg at vannet skal gå, har så lyst og føde.. Men jeg kan faktisk gå 1mnd til som gravid, hvis jeg må gå 14 dager over. Men jordmor skal sende meg inn på sykehuset til en sjekk og se hvor lenge jeg evt skal få gå på overtid, siden barna mine blir så store, og håper jeg ikke får lov til og gå lenger enn 1 uke maks. Jeg har ikke veldig lyst til og bli satt igang, syns det virker litt skummelt, men jeg vil heller bli satt igang enn og gå 14 dager på overtid, liker ikke helt ordet overtid.


Har ikke tatt no magebildet idag, men tokk dette bilde for noen dager siden :)


Om barnet:

Vekt: Ca 3200gr
Lengde: Ca 48cm

Q: Hvordan startet fødselen din?

-MALIN

 • Skrevet: 03.jun.2011
 • Klokken: 22:29
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 30

Magen blir plutselig borte.


Bildet er tatt idag.. Uke 37+3 <3

Tenk om 4 uker så er jeg ikke gravid lenger, da er magen borte, hvertfall deler av den.. Jeg prøver så godt jeg kan og nyte gravid magen min, for dette blir siste gangen jeg går gravid, merker kroppen begynner og bli fornøyd nå.. Men jeg skal innrømme at det er vansklig og nyte denne magen hele tiden, den drar med seg noen plager også, som vondt bekken og vond rygg. Måtte se på litt bilder istad om hvordan jeg så ut før jeg ble gravid og jeg kan virkelig ikke se for at jeg blir sånn igjen, ser for meg at jeg skal gå med denne magen hele livet, men plutselig blir den borte.
Føler magen min er GIGA, den er litt større nå enn da jeg gikk med Lotte og Jenny, når jeg var i denne uka, måtte sammenligne littt. Hehe!
Men nå skal jeg legge med ned på sofaen og slappe av og nyte magen min, lillegull er aktiv nå, så nå skal vi prate litt sammen, om ikke så altfor lenge så kan jeg prate med hun i armene mine, gleder meg så fælt.

Forestten, igår la jeg ut et innlegg der jeg ønsket og kjøpe Tiny love uro, og jeg vil takke for responsen jeg fikk på det innlegget.. Nå har jeg kjøpt en slik uro som ligger i postkassa mi innen onsdag, kjekt med folk som selger slike ting ;)

Q: Har du noen tips og råd til hvordan jeg kan nyte magen 110% på slutten av svangerskapet?

-MALIN

 • Skrevet: 30.mai.2011
 • Klokken: 21:19
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Når man er gravid så har man det ikke så fælt....

.... Heller ikke kjæresten, har jeg lyst på noe så lager jeg det og idag ble det smoothie.. Så nå sitter Dan og jeg og koser oss med et glass smoothie vær før vi skal dra avgårde for og hente Lottemor som har vært hos pappaen sin denne helgen..


NAAAM =D


-MALIN

 • Skrevet: 29.mai.2011
 • Klokken: 13:35
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 11

Svangerskapsuke 37.
Uke 37 <3


Dette blir et kjapt innlegg, står på farten til og dra, men kom på at jeg ikke hadde lagt ut no svangerskapsinnlegg, gikk inn i uke 37 igår.
Har egentlig ikke veldig mye nytt og skrive om den siste uka, ikke mye forandringer og merker heller ingenting at det vil bli fødsel med det første, ikke at man kan kjenne det mange dager på forhånd, den pleier pg komme litt overrasket, så det er bare og være toldmodig. Kan kjenne nedpress, men det er vel mest fordi hun legger seg godt tilrette før hun velger og komme til verden..? 
Nå er fødebagen 100% ferdig, så nå står den på rommet og venter på og bli tatt i bruk, tror jeg har med meg alt det jeg trenger og mangler jeg noe så får Dan ta det med..

Om barnet:

Lengde: 46cm
Vekt: ca 2950gr (gjennomsnitt)

-MALIN

 • Skrevet: 28.mai.2011
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 4

Dagens status.

Hver morningen så logger jeg inn på babyverden og leser hva det står om barnet om idag sto det:

"Fullbårent: Blir barnet født nå regnes det ikke som for tidlig født (prematurt)"


Nå venter vi alle sammen på deg lille venn <3

Q: Hvilken uke fødte dere i?
Lotte ble født akkurat på termindatoen og Jenny ble født 41+3 så denne gangen håper jeg at jeg kan føde litt før termin ;)
Også må jeg si TUSEN TAKK til dere alle som stemte på Jenny igår, hun vant jo så hadde det ikke vært for dere så hadde hun ikke vunnet.. Igjen, TUSEN TUSEN TAKK :D
-MALIN
 • Skrevet: 26.mai.2011
 • Klokken: 08:01
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 40

Har vært på føden, her kommer en oppdatering.

Hei alle sammen :D

Da er jeg hjemme igjen etter nesten 6 timer borte, var først en tur hos legen og tokk masse prøver, prøvene så veldig fine ut, heldigvis! Men hun ville sende meg på en ultralyd for og se om alt var som det skulle inni der, så da dro vi videre til sykehuset, satt og venta lenge og heldigvis hadde de verste smertene gitt seg så jeg klarte og sitte og vente.. Vi kom inn og fikk en sjekk og på skjermen ser vi lille prinsessa våres, hun var VELDIG aktiv og det var et fint tegn syns dem, det var masse fostervann, morkaka var fin og strømingene i navlestrengen var bra, tokk også mål av snuppa og nå veier hun ca 3360gr, ingen liten snuppe dette her heller ;)

Men hvorfor jeg hadde disse smertene i natt fant ikke noen ut av, men det har heldigvis blitt bedre og jeg fikk beskjed om og slappe av og hvis jeg fikk de smertene igjen så skulle jeg komme inn og det er jo betrygende.. Nå skal jeg prøve og få meg litt søvn, har sovet kanskje 2 timer tilsammen i hele natt så jeg er ganske sliten.


Nå er det ikke lenge til vi møtes lille venn.. <3


Ville bare oppdatere dere og takk for masse tilbakemeldinger, dere er snille♥

-MALIN

 • Skrevet: 24.mai.2011
 • Klokken: 15:18
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 25

Svangerskapsuke 36.

På fredag gikk jeg inn i uke 36, beklager at jeg litt treg med og oppdatere svangerskapsinnlegget, men her kommer det hvertfall.. Nå jeg er 36+2 uker på vei, og nå er det  ikke lenge til fødsel, hun kan jo egentlig komme når som helst, det er litt rart og tenke på. Jeg tenker masse på fødselen, lurer så fælt hvordan den vil starte, hvor lang tid det vil ta, hvor stor hu er og ikke minst hvem hun ligner på.. Jeg merker at fødselen etter Jenny sitter ganske ferskt ennå, når jeg tenker på at jeg snart skal føde igjen så kan jeg merke smerten på en måte, kan kjenne at hode presser seg nedover, men det er ingen vei ut, hun jo ut.. Heheh..


Bare 28 dager igjen til termin <3

Syns dere magen har sunket? Det er mange som sier det til meg, jeg selv kan ikke se eller føle det.. derfor må jeg spørre dere, jordmor sa at hun lå godt nedi bekkenet og var så og si festa, så kanskje det stemmer at den har sunket litt? :)

Om barnet:

Vekt: ca 2600gr
Lengde: 45cm

-MALIN

 • Skrevet: 22.mai.2011
 • Klokken: 12:45
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 24

Fødsels forebredelser.

Dere som har vært eller er gravide har kanskje hørt om denne jordnøttolja? Jeg hørte om dette da jeg gikk med Jenny og jeg måtte selvfølgelig prøve den ut og jeg revna ingenting under fødselen, så kanskje det hjalp? I mitt hode så tror jeg den hjalp så derfor har jeg kjøpt den inn denne gangen også, nå har jeg gått inn i uke 36( svangerskapsinlegg kommer senere) og derfor tenkte jeg at det var på tide og kjøpte inn denne olja og begynne og smøre meg igjen, har lest at det er fint og begynne noen uker før termin.. Det er sikkert mange av dere der ute som lurer på hva jeg babler om og her kan dere lese kort om det.

"Mot revning under fødselen: Smør mellomkjøttet med jordnøttolje, hvetekimsolje, kobberkrem eller Weledas fødselforberedende olje i tre-fire uker før fødselen. Uten at det er forsket på dette er det flere jordmødre som sverger på at dette motvirker revning. Verdt å prøve."Kjøpte jordnøttolje på apotek1 for 84kr. Så løp pg kjøp!

Om dette faktisk virker, er det jo ingen som vet. Men det absolutt vert og prøve det, min største frykt/skrekk er og revne masse eller at jeg må bli klipt. Håper jeg slipper og bli noen av delene denne gangen her også, derfor prøver jeg og smøre meg litt, bedre enn og ikke prøve hvertfall ;)

Q: Bruker eller brukte du jordnøttolje under graviditen?

-MALIN

 

 • Skrevet: 21.mai.2011
 • Klokken: 20:59
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 24

Uke 23 VS uke 35.


Satt og så på magebildene som ble tatt i begynnelsen av uke 20, også kom jeg over dette ifra uke 23, jeg syns jeg ser så liten ut iforhold til til nå, kan virkelig ikke se for meg selv uten denne giga magen jeg bærer rundt på nå. Føler denne magen er meg og at den blir borte om noen uker er så rart og tenke på. Jeg er veldig spent på hvordan magen blir etter 3 svangerskap, håper det ikke blir store forandringer, et hvert svangerskap setter sine spor uansett.. Jeg er ikke en av de "heldige" som det ikke syns på at man har født barn, på den kroppen her syns det at jeg har bært frem barn, men det er vell litt sjarm det også? Det første målet mitt etter fødselen er og gå ned til det jeg veide når jeg ble gravid, så får jeg se hvordan kroppen ser ut da ;)

MammaQ: Forandret kroppen din seg etter fødsel? Evt hva forandret seg mest?

-MALIN

 • Skrevet: 15.mai.2011
 • Klokken: 18:27
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Svangerskapsuke 35.

Har jeg fortalt dere at jeg syns dette svangerskapet har gått utrolig fort? Syns bare dagene og ukene flyr avgårde, snart ligger jeg med vonde rier.. Jeg tenker mer og mer på fødselen, den kommer jo nærmere for hver dag som går.

Det er vell egentlig ikke så mye og skrive om, ikke så mye nytt som har skjedd den siste uken. Som jeg skrev igår så er jeg en del trøtt og veldig stiv i bekkenet, men utenom det så er fortsatt formen fin. Jeg merker veldig godt at det begynner og bli trangt for hu inni der, hun styrer så fælt med ribbeina mine, har også en del nedpress følelse, men det er visst normalt de siste ukene, hun er hvertfall festa, så kanskje hun vil ut snart? hehe.


Uke 35+1 <3


Om barnet:

Lengde: 42,5cm
Vekt: 2,5kg

-MALIN

 • Skrevet: 14.mai.2011
 • Klokken: 18:24
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 3

Vond rygg og trettheten tar overhånd.

Beklager lite blogging de siste dagene, men ryggen og trettheten tar helt overhånd her, takk og pris for at mamma har vært her og hjelpet meg i noen dager med Jenny. Bare plutselig over natten så sa det "pang", akkurat som kroppen min sier ifra at nå begynner den og bli fornøyd og jeg kan være ganske enig med den, nå er det 5 uker igjen til termin og det begynner og bli veldig tungt, jeg visste ikke at bekkenet kunne føles så stivt som det gjør på meg når jeg sitter lenge eller om natta, jeg må ligge med puter mellom beina så jeg ikke skal stivne helt, halter meg ned på do som en gammel dame om natta..
Men nå føder jeg snart mitt 2 barn på under 2år, så kan jo kanskje være derfor kroppen begynne og bli sliten? Det må jo ta veldig på bekkenet og ha så "tette" svangerskap? For slike plager som dette hadde jeg ikke med Lotte eller Jenny, men nå er jo ingen svangerskap like.. Trettheten kommer nok fordi jeg sover dårlig om natta, og jeg er flink til og slappe av når Jenny sover så den klarer jeg liksom og akseptere, men stivt bekken er helt jævlig, syns jeg ;)

Men nok syting, nå ligger jeg rett ut på sofaen og blogger, Dan spiller x-box, er vi ikke romantiske på en fredagskveld? Haha!!
Jenny er lagt og Lotte dro til pappaen sin idag, Mia er fortsatt hos mammaen sin. Idag var jeg på posten og hentet vippestolen til lillegull, kjøpte den av ei venninne som bor et stykke unna så hun sendte den, så nå er vippestolen oppe, nå er faktisk alt klart til lillegull kommer, rommet er ferdig, klærene er vasket og lagt i hyllene, bilsete er vaska og klar til bruk, senga er satt opp og lekegrinda, så nå er det bare og vente på hun som skal bruke alt dette. Skal prøve og få lagt ut bilde av tingene på rommet snart, er bare litt treig av meg.


Verdens fineste vippestol :D


Det er veldig mange av dere som spør om navnet til babyen og vi velger og holde det hemmelig frem til fødsel, noe hemmelig må vi få lov til og ha også, så dere får vente i spenning til hun blir født. Idag skal det egentlig komme et nytt svangerskaps innlegg, men tror det kommer i morra, syns sofaen er veldig god og ligge på nå, så skal ærlig innrømme at jeg faktisk ikke orker og reise meg opp for og ta magebilde *flau*

-MALIN

 • Skrevet: 13.mai.2011
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 13

STATUSRAPPORT uke 34.

Termin: 19.06.2011

På vei: 34+5
Igjen til termin: 39dager

Kjønn: Jente <3

Utålmodig: Begynner og bli litt utålmodig nå, vi gleder oss alle til og trefffe den nye prinsessa våres.

Navn: JEPP <3

Vektøkning: +11kg

Strekkmerker: Nope, ingen nye. Tror Lotte gjorde jobben sin der når jeg gikk gravid med hu. Den magen er her nok godt strekt. Haha

Hevelser og vann i kroppen: Litt vann i legger og føtter, men ikke veldig mye så jeg skal ikke klage.

Hodet ned: Ja!

Aktivitet:  Ja, masse aktivitet om kvelden og natta så dette kan bli spennende når hun blir født,håper ikke hun følger det mønstret.

Tungt: Ja, nå begynner det og bli tungt i ryggen. Merker det veldig hvis jeg går mye og ikke setter meg ned og tar litt pauser da kan det begynne og "verke" litt i korsryggen, så det er viktig og lytte til kroppen sin.

Kynnere: Jepp, noen, men ikke sånn veldig mange. Kjenner det et par ganger om dagen, mest når jeg spiser eller om natta når jeg står opp for og gå på do.

Hodefestet: Jepp =D

Utstyr: Alt står klart nå, rommet er ferdig.. Så nå kan hun kommer etterhvert <3

Sulten: God matlyst, men ikke noe sånn VELDIG uvanlig sulten.

Matkick: Drømmer ofte om hamburger og kebab eller en veeldig god smoothie.

Plager Har egentlig veldig lite plager, det jeg syns er mest vondt er når jeg skal opp om natta for og tisse, det er så tungt og komme seg opp og bekkenet har blitt så stivt iløpet av de timene jeg har sovet, men utenom det så er det veldig lite plager.

Humør:  OPP og NED!! Blir veldig fort hissig, gjør noen feil eller sier feil så kjener jeg det koker inni meg. Herlig ikke sant?

Sykehusbaggen:  Har så smått begynt og tenke på den, har skrivet ned en lapp så nå er det neste steget og dra ut og handle inn det jeg trenger.

Høygravid: Ja, regnes man ikke som høygravid når det er 40dager igjen til termin?

Neste kontroll 19mai.


Som jeg elsker den lille skatten min som ligger inni her <3


-MALIN

 • Skrevet: 11.mai.2011
 • Klokken: 07:48
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 14

Denne berømte fødebagen, hva skal man ta med?

Så var det denne fødebagen som alle prater om, de siste dagene har jeg begynt og tenke litt på den og tenkte og pakke den når jeg går inn i uke 35 altså til fredag, begynner sånn smått og pakke hvertfall.

Dette skal jeg ha med:

Til meg:

En litt stor og go joggedress
Tights og stor god singlet ( kan jo være varmt)
Gode truser
Sokker
Ammeinnlegg
Bind ( greit og ha med, sist fikk jeg på sykehuset)
Dusj såpe
Shampoo/balsam
Deo
Hårstrikk
Tannbørste/Tannkrem
AmmeBH'erTil babyen:

Hjemreise klær
Klore votter
Eget helseteppe ( På sykehuset er dem ikke så nøye på og gi rosa til jente eller blått til gutt, og når jeg får jeg litta prinsesse så vil jeg gjerne ha rosa, så da tar jeg meg selv)
BIlsete( Men det tar Dan med når han skal hente oss)
Sokker
Klær som hun evt skal bruke på sykehuset ( Ingen av klæra dem hadde på sykehuset passet til Jenny så denne gangen skal jeg ta med selv)

VIKTIG:

Helsekort
Kamera
Lader til kamera
Mobillader
Penger
En liten gave til de vordene storesøstrene

Dette er det jeg kommer på i farta, hvis jeg har glemt noe så skriv den gjerne til meg :)
Jeg tar ikke med egene bleier på sykehuset, det får man der. Må virkelig si jeg gleder meg til og kunne kjøpe meg litt normale klær igjen..

-MALIN

 • Skrevet: 10.mai.2011
 • Klokken: 08:12
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 26

Gravid pictures!

Noen av dere har savnet gravid bilder av hele meg, jeg pleier og ta bilder av magen selv, men idag tokk søstern noen bilder av meg, jeg føler meg ikke akkurat veldig fresh i ansiktet :p
Men jeg kan vise dere noen, siden dere spør så pent.Lotte elsker det bildet her, hu satt og så på lenge istad så sier hun" Mamma, det er så rart at du har så stor mage" <3Hahaha.. :-P Lekkert?

-MALIN

 • Skrevet: 08.mai.2011
 • Klokken: 21:36
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 21

Enda en ting er på plass.

Idag har vi vært skikkelig effektive alle sammen, nå er stellebordet til lillegull skrudd opp og står klart, så da måtte jeg selvfølgelig begynne og vaske klær, jeg klarer ikke og vente med ting nå. Uansett så er det ikke så lenge igjen til hun kommer så er det jo greit og ha det meste klart fremover nå. Så nå går den første vasken med bitte bitte små babyklær, gleder meg til og henge det opp og ikke minst brette det samme i skuffen hennes :)
Som jeg har nevt tidligere så var jeg på utgikk etter sånn sprinkelsengbeskytter til lekegrinda og siden jeg allerede har et leketeppe oppi der så ville jeg at sengekanten skulle stå litt i stil med teppe, så ble jeg tipset at det var salg på hansen og dysvik på sengekanter til 99kr, måtte jo selvfølgelig ta turen ditt og se om det var noen som falt i smak, og når jeg kom ditt var det kun 1 igjen i den fargen som passet PERFEKT til leketeppe som allerede ligger oppi lekegrinda, jeg røsket den med meg med en gang.. Jeg har nå ordnet lekegrinda sånn ca hvertfall, skulle ha opp en uro der også som det er giraffer på som jeg har etter Jenny, men den man skrur den fast med klarte jo selvfølgelig og knekke, er det ikke typsik når alt liksom er så fint og alt matcher så er det en bitte liten ting som ødeleger? arg!! Så nå er det bare ut og finne ny del, gidder ikke og kjøpe ny uro, kjøper bare den nederste delen, hvis det går ann? :P


Her ser dere lekegrinda med leketeppe og sengekanten, farger en hvite og beige.. Begynner og bli litt lei rosa, og denne fargen syns jeg er rein og fin.. Selvfølgelig var sengekanten akkurat for liten så teppe krøller seg litt opp i hver ende, men det får nå være :p Hehe.Søte giraffer.. <3Her er uroen som skal henge på lekegrinda, som også er giraffer.. Ja, jeg har blitt litt glad i giraffer :P Hehe


Nå gleder jeg med bare enda mer til lillegull skal komme, nå er alt nesten klart så nå er hun hjertelig velkommen, selvom hun kan godt holde seg der inne til uke 38, da regnes hun ikke som prematur, er ikke det i uke 38 eller er det i uke 37? Nå ble jeg plutselig usikker. Hmm
Nå skal jeg ordne meg litt så skal vi snart dra i bursdag til min mor, hun fyller 41 år så det må feires med litt gode kaker, bilesete til lillegull står der så det skal jeg ta med hjem og vaske trekket på, da er ennå mer klart ;) Ha en fin super dag alle sammen <3

-MALIN

 • Skrevet: 08.mai.2011
 • Klokken: 12:24
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 17

Libero pakken.

For noen dager siden fikk jeg hentelapp i posten på libero pakken, så idag klarte jeg ikke og vente lenger, nå måtte den hentes, jeg elsker pakker.. Denne pakken er for nyfødte også får man en til pakke når barnet er ca 6mnd, man kan bli medlem i liberoklubben på libero.no ( Det er HELT gratis)
Når jeg kom hjem måtte jeg selvfølgelig sjekk alt sammen hva som lå oppi der og jeg syns det var masse fint, eneste negative er at det bare var bleier i nr 1 der(2-4kg) ingen av mine barn har brukt denne størrelsen når dem var født, men greit og ha sånn tilfelle.


Dette fulgte med i pakken:

- Våtservietter
- Bleier
- Engangs stelleunderlag
- Leke til babyen
- Lue
- Brosjyrer til mor
- Baby olje
- Amme innlegg

Masse småting som er super kjekt og ha i stellebaggen den første tiden :D

GravidQ: Bestiller dere disse gratis pakkene?

-MALIN

 • Skrevet: 07.mai.2011
 • Klokken: 20:57
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Svangerskapsuke 34.


Jeg er faktisk så lat at jeg ikke orker og reise meg opp for og ta orntlig magebilde, derfor tokk jeg et når jeg sitter.. Jeg må tisse hver gang jeg reiser meg opp, eller jeg må ikke tisse hver gang, men det føles ut som det, derfor ble det et slikt bilde idag.

Den siste uka har ikke vært så veldig spennende, dagene flyr avgårde (som vanlig). På torsdag var jeg hos jordmor alt var kjempe fint, perfekt blodtrykk og urin, litt vann i beina ( Men det er vanlig og ha litt vann) og vekta snakker vi ikke så mye om, men jeg kan si at jeg har lagt på 11kg siden jeg ble gravid. Hjertelyden til lillegull lå på 144 og det er så sinnsykt deilig lyd og høre på, jeg kunne hørt på den MYE oftere, men da hadde sikkert ikke vært så koselig og høre den. Jordmor sa også at hun har festet seg så og si, hun lå laaangt nedi bekkenet så hun er ganske sikker på at hun har lagt seg til og kommer til og bli liggende slik frem til fødsel og det er jo betrygende, da vet jeg at hun kommer med hode først.

Merker veldig at det begynner og bli tyngere nå, jeg puster som en hval når jeg går opp i andre etasje og når jeg sover, i natt fikk jeg beskjed av Dan og ikke pese så fælt. Herlig ikke sant? Må si jeg gleder meg til og bli ferdig med og gå gravid, men jeg prøver og nyte det så godt jeg kan, dette er det siste svangerskapet mitt så alt må nytes. Nå skal barna vokse opp og følges opp på forskjellige ting så 3 (4 innimellom) holder masse for meg :)
Mange reagerer når jeg sier vi er ferdig med barn siden jeg bare er 21(22år snart), men når fikk jeg mitt første barn som 15åring så man blir fornøyd etterhvert, når jeg passerer 30år så skal jeg begynne og nyte livet med store barn, så kan jeg heller låne babyene til venneinne mine om jeg er babysyk ;) Hehe

Om barnet:

Lengde: Ca 41cm
Vekt: Ca2,4kg.

-MALIN

 • Skrevet: 06.mai.2011
 • Klokken: 21:30
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 7

Nå er det ikke mange ukene igjen..

De siste dagene har jeg tenkt mye på fødsel, det er faktisk ikke lenge til det er min tur til og føde IGJEN. Vil ikke si jeg gleder meg til smertene, men jeg gleder jo meg på en måte, til og få møte lille gull jenta våres og hele opplevelsen, håper virkelig jeg får like fin fødsel som jeg har de 2 andre gangene.
Jeg tror de fleste fødsler går veldig fint om man er positivt innstilt og ikke gruer seg altfor mye, eneste jeg gruer meg til er om vi rekker frem til sykehuset og går det like fort denne gangen som det gjorde med Jenny så MÅ Dan være hjemme når jeg får rier, hvis han er på jobb så vil han neppe rekke hjem for og hente meg også kjøre tilbake igjen til sykehuset, så jeg krysser fingra for at fødselen starter når det er helg, siden jeg håper på det så kommer det hvertfall IKKE til og skje. Men jeg tenker og ha mamma eller bestemor her rundt termindatoen på dagtid når Dan er på jobb, skjer det noe så kjører dem meg inn til sykehuset så får jeg heller møte Dan der, mitt værste mareritt er at Dan ikke skal rekke fødselen.
Jordmor mente at 2gangsfødsel og 3gangsfødsel pleier det ikke og være så stor forskjell på, så jeg håper det er sant det hun sier.


Her ligger jeg i badekaret med rier, når jeg kom inn på sykehuset så hadde jeg ca 8cm åpning så alt skjedde veldig fort. Og føde Jenny var MYE mer inntenst og vondt enn og føde Lotte, med Lotte kom jeg inn med 5cm og det gikk mer roligere for seg.

Gleder meg til jeg får lille skatten min opp til meg etter fødselen, lurer så fælt på hvem hun ligner på. Den opplevelsen og få barnet sitt opp til seg etter fødsel er helt utrolig, det er så ubeskrivelig, etter 9mnd så får man endelig hilse på hverandre <3 Gleder meg veldig til og oppleve det igjen, det er så fantastisk at jeg kunne opplevd det hver dag.


Her er mitt første møte med Jennymor, helt fersk <3
Har prøvd og sensurere bilde litt, var litt for mye pupp :P

Q: Hadde du en fin fødsel?

-MALIN

 • Skrevet: 05.mai.2011
 • Klokken: 10:32
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 38

Jenny VS Lillegull.

Nå sitter jeg og titter på litt magebilder ifra jeg var grvaid med Jenny og jeg syns magene ser ganske like ut sånn egentlig, men jeg føler at magen er litt spissere denne gangen, mulig jeg tar helt feil :P
Man skal jo egentlig ikke sammenligne andre mager og graviditeter, det kan jo gjøre en person gal og bekymret, men nå måtte jeg bare. Hehe


Uke 33 med Jenny.
På dette bildet så jeg egentlig ganske liten ut, det ser jeg nå ^^Uke 33 med lillegull.


Q: Er dere enige at magen er litt spissere denne gangen?

-MALIN

 • Skrevet: 05.mai.2011
 • Klokken: 07:52
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 17

Svangerskapsuke 33

Denne oppdateringen kommer seint, og det beklager jeg masse for.. Men her kommer den:
Idag er jeg 33+4 og nå begynner jeg og merke at det nærmer seg fødsel, blir fort trøtt og sliten og det husker jeg at jeg ble med Jenny også.
Formen er egentlig fortsatt veldig fin, bortsett fra idag, idag våknet jeg med hodepine og det er et skikkelig dårlig tegn på at dagen blir bra, håper formen blir litt bedre litt utpådagen.
Lillegull sparker eller beveger seg masse hver dag, hun er et skikkelig turbotroll om dagen, men jeg nyter det, er så deilig og kjenne på bevegelsene hennes.

Nå er det bare 6,5uker igjen til termin og det vil si at fødselen nærmer seg med stormskritt, jeg syns den har vært så fjern lenge, men denne uken her skjønte jeg at det FAKTISK skjer snart. Jeg gruer meg ikke til og føde, jeg gleder meg til hele opplevelsen selvom det gjør VELDIG vondt. Jeg kommer til og prøve og føde i vann denne gangen også, jeg gjorde det med Jenny og syns det var skikkelig deilig, jeg slappet av og var veldig rolig når jeg fikk like i badekaret.


Bildet tatt i uke 33 <3


Om barnet:

Lengde: 39cm
Vekt: 2100gr

-MALIN

 • Skrevet: 03.mai.2011
 • Klokken: 08:08
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 7

En liten oppdatering om min svangerskapsdiabetes.

Da har jeg vært i kontakt med jordmor og det var ikke så ille som jeg trodde, jeg ligger akkurat i grenseland så jeg hadde ingenting og bekymre meg for, skulle bare tenke over litt hva jeg putta i meg og det er jo ikke noe problem.. Dere aner ikke hvor glad jeg var når hun sa til meg at det var akkurat i grenseland og at hun ikke trengte og bestille time til meg på A-hus.. Så nå er jeg veeeldig glad, hun vet jo at jeg får store barn så hun ville sende meg inn til en ultralyd nærmere termin og se hvor stor lillegull er da, og det sier jeg ikke neitakk til ;)
Ville bare gi dere en liten oppdatering, mange av dere som har lurt på hvordan samtalen gikk og nå vet dere det, vil også takke dere for støttene og fine ord jeg fikk da jeg trodde jeg hadde svangerskapsdiabetes, vil ikke si jeg har det nå, når jordmor sier jeg ikke har det.. Hehe..

-MALIN

 • Skrevet: 28.apr.2011
 • Klokken: 10:28
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 6

Svangerskaps uke 32.


Bildet tatt idag uke 32.


<3
Har ikke så innmari mye og skrive om den siste uka, jeg har jo fått påvist svangerskapsdiabetes. Jeg skal innrømme det at jeg har fått VELDIG dårlig informasjon av lege og jordmor, siden min jordmor gikk tidlig ut i påskeferie, så jeg leser meg frem på nettet om hva jeg bør holde meg unna, er ganske frustrerende og få så lite informasjon, men til tirsdag skal jeg ringe til jordmor igjen og da tar hun meg nok inn på en sjekk ( forhåentligvis) kan ikke gå rundt og prøve og tenke ut selv hva jeg kan spise og ikke spise, men en liten kabal klarer jeg og finne ut av selv, minst mulig sukker ;) Jeg syns det er litt vansklig nå i påsken, men jeg skal klare det, bittelitt kan jeg unne meg..? Hihi.

Om barnet:

Vekt: 1800gr ( gjennomsnitt)
Lengde: 38cm

-MALIN

 • Skrevet: 22.apr.2011
 • Klokken: 19:52
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 10

Litt av garderoben til lillegull..


Falt helt pladask for denne posen, den kan brukes i bilstolen og i vogna.. Den er veldig tynn så vil si den passer best og bli brukt på våren,sommern og tidlig på høsten.. Denne er også ifra laredoute.


En søt dress ifra laredoute..


Røska med meg 3 bodyer i litt forskjellige str, greit og ha ;)


En tynn sommerlue er alltid kjekt og ha ;) Denne kjøpte jeg på mi mio.


Måtte bare kjøpe dette fine sommersetet på H&M.. Syns det var kjempe herlig.. Så jeg håper det blir varmt så hun får brukt det en gang iløpet av sommern ;)

 

Hun har selvfølgelig masse mer klær, men det meste er etter Jenny.. Jeg har ikke begynt og vaske klæra ennå, derfor henger det prislapper på. Litt nyfødt klær har jeg handlet, det hører jo til når man er gravid, er jo så stas og se på alle de fine babyklæra når man er gravid..
I påsken tenker vi og prøve og få opp det meste på rommet til lillegull, og når det er i boks så skal jeg selvfølgelig vise dere litt av rommet.
Når rommet er ferdig, så skal jeg vaske klæra hennes og legge det inn i skuffer, gleder meg veldig til det.. Nå føler jeg alt bare står på halv12, pappesker der, klær i poser der, en seng midt på gulvet, sengetøy som  må strykes osv osv osv.. Jeg er en person som ikke har ro i rompa før alt er perfekt ;) Hehe
Når alt er klart på rommet så skal vi hente vogna, den står hos min bestermor siden dem har stort hus, her ville den vært masse i veien, så den skal vi hente når det nærmer seg termin, trenger ikke og stappe gangen full av 2 vogner før vi virkelig .. Hehe..

-MALIN

 • Skrevet: 20.apr.2011
 • Klokken: 11:50
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 13

Da har resultete kommet..Idag når jeg gikk i posten så lå det et brev til meg ifra legen min og jeg skjønnte med en gang at det var svaret på glukosetesten jeg tokk på tirsdag.. Og jeg fikk sjokk når jeg åpnet den, jeg har svangerskapsdiabetes, noe jeg overhode jeg IKKE trodde jeg hadde! Det er hvertfall helt klart at ingen svangerskap er like, jeg har aldri vært bort dette før så jeg har MASSE spørsmål til JM.. Jeg skulle ringe hun i morgen så skulle jeg få svar på en del ting så skulle hun få meg inn på a-hus til en ultralyd, kommer nok til og bli fulgt opp bra siden jeg får så store barn, dette er det eneste jeg veit.. Aner ikke hva jeg kan spise og ikke kan spise? Leste litt på nettet istad at hvis man har svangerskapsdiabetes går man sjelden over termin, blir man da satt igang til termin? Har så masse spørsmål.. Hehe.. Men jeg trodde at hvis man hadde svangerskapsdiabetes så ville det slå ut sukker på urinprøven, men jeg har ikke hatt utslag på det før.. Er det noen dere ute som har hatt eller har svangerskapsdiabetes, så legg igjen gjerne en kommentar på hvordan du/dere syns det var, hvordan opplevde dere det? Jeg ser for meg at jeg ikke kan spise noe nesten og må leve på vann :P Herlig herlig..

Ha en fin dag alle sammen, nå skal Jenny og jeg ut.. Lotte og Mia har vært ute i hele dag og lekt, kom bare en kjapp tur for og få i seg litt mat :)

-MALIN

 • Skrevet: 18.apr.2011
 • Klokken: 14:06
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 35

Svangerskapsuke 31.

Dette går unna, syns jeg går inn i en ny uke litt for fort, nå er det bare 9 uker igjen til termin og jeg har en følelse på at de kommer til og bare fly unna, litt for fort. Jeg har ennå ikke begynt på babyrommet, det står i esker og pappesker alt sammen, men siden vi ikke har fått kjøpt stellebord( det var utsolgt på ikea) også mangler vi madrass til senga så drøyer jeg litt med og begynne på rommet, jeg ha alt klart og vil helst at rommet skal bli ferdig samme dag som jeg begynner.. Er jo ikke sånn altfor mye og gjøre, få opp stellebord, senga står oppe, men den må ordnes og klæra må vaskes og brettes i skuffene, gleder meg veldig til det er ferdig. Gikk igjennom tepper og sengetøy her om dagen og hun har sinnsykt mye tepper og sengetøy etter Jenny så det er noe vi virkelig har.

Idag skulle jeg få svar på glukosetesten jeg tokk hos legen på tirsdag, men tror dere ikke jeg klarte og glemme og ringe? Klokka gikk litt for fort, og når klokka var 15.05, så kom jeg på det og da var der forseint og ringe, dem har oppe til 15.. Er det ikke typisk? Så nå må jeg vente hele helga, men på mandag skal jeg ringe, skal skrive lapp og legge på kjøkkenet. Jeg som var så spent på denne prøven, så klarer jeg og glemme hele greia.. jajaj! Hadde den vært ille så hadde nok legen ringt meg, tror dere ikke? :)

Ellers så er formen min ennå ganske bra, er trøtt og sliten om kveldene, men det skal jeg ikke klage på.. Blir fort litt "stiv" i bekkene hvis jeg ligger lenge på en side, så jeg tror jeg sover ganske urolig om nettene, er jo oppe et par ganger og tisser om natta og da er jeg virkelig i min egen verden, jeg er så trøtt at jeg skulle ønske jeg hadde en do ved senga, det tenker jeg hver gang jeg våkner, så prøver jeg og drøye og drøye så til slutt så reiser jeg meg opp og går ned trappa og huffer meg.. Høres det ikke herlig ut? Gleder meg virkelig til jeg kan sove og ikke våkne av at jeg må tisse.. Hver gang jeg reiser meg opp og går så får jeg skikkelig tissetrang, så løper jeg på do også kommer det to dråper. Nå skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg sitter og snakker om dette her, men det er ikke bare bare og gå gravid.. Hehe.

Lillegull er fortsatt veldig aktiv, og sparker masse.. Tror hun koser seg veldig i magen min, hvert eneste spark tar jeg som et tegn på at hun har det bra inni der.


Utsikten min i uke 31.. Har ikke sjangs til og se beina mine :P

Om barnet:

Vekt: ca 1750gr
Lengde: ca 37cm

-MALIN

 • Skrevet: 15.apr.2011
 • Klokken: 20:33
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 6

Svangerskapsdiabetes?

Forige gang jeg var hos jordmor ville hun at jeg skulle ta en sånn glukosetest for og sjekke om jeg kanskje hadde svangerskapsdiabets, siden jeg får såppas store barn og at jeg hadde litt sukker i urinen så hun ville ha meg inn på sjekk.. Jeg har vært gravid 2 ganger før og ALDRI vært borti dette her, jordmor sa selv at jeg ikke hadde noen symptober på svangerskapsdiabetes, men ville bare få det utelukket.. Så da blir det spennende og se hva prøvene viser..

Så igår satt jeg på legekontoret i 2 timer, kom fastene og var sinnsykt sulten og ikke minst tøst, legen tokk først en blodprøve av meg før jeg drakk en sukkershake så skulle jeg drikke et stort melkeglass med smakte no helt sinnsykt søtt, jeg ble skikkelig kvalm av den.. Når man skal drikke en sånn ekkel tykk drikke på tom mage, så er det ganske kvalmenes. Hehe. Så måtte jeg sitte på legekontoret i 2 timer så måtte jeg ta ny blodprøve, siden jeg måtte sitte der er for og se hvordan kroppen min reagere på sukker eller noe sånt. Jeg får svar på fredag så dette blir spennende. Jeg selv tror ikke jeg har det, nå vet jeg ikke om man merker noe hvis man har det heller, men nå er hvertfall prøven tatt så da er det bare og vente på resulte.


Bildet ifra google.


Hvordan oppleves svangerskapsdiabetes?

"Svangerskapsdiabetes gir som oftest ingen symptomer. Kun få gravide opplever de vanlige symptomene på diabetes som ekstrem tørste, hyppig vannlatning og vekttap.

Svangerskapsdiabetes oppdages vanligvis ved en rutineundersøkelse av urinen, hvor man finner sukker i urinen.


Hvordan stiller legen diagnosen?

Ved hver svangerskapskontroll undersøkes urinen rutinemessig etter eggehvitestoffer(albumin), hvite blodlegemer og sukker. Dersom det påvises sukker i urinen (glukosuri), anbefales det å undersøke den gravide nærmere for å se om hun har svangerskapsdiabetes. Selv om man finner sukker i urinen, betyr det ikke nødvendigvis at man har svangerskapsdiabetes. Det kan bety at nyren slipper igjennom sukker. Videre kan en ta en glukosebelastningstest for å klargjøre om det er svangerskapsdiabetes.

Ved en glukosebelastningstest møter den gravide fastende til legen. Først tas det en blodsukkermåling og deretter drikker den gravide en viss mengde sukkervann (glukose). To timer senere tas en ny blodsukkermåling.Ved hjelp av disse to blodsukkermålingene kan en avgjøre om den gravide har svangerskapsdiabetes eller ikke. Den videre behandlingen avhenger hvor høyt blodsukkeret er (se behandling).

For gruppene nevnt nedenfor anbefales det i tillegg å utføre en glukosebelastningstest  ved 28.-30. svangerskapsuke. Det er nemlig stor risiko for at disse kvinnene utvikler svangerskapsdiabetes:

 • Kvinner som har førstegrads( foreldre, søsken, barn) slektninger med diabetes type 1 eller 2.
 • Overvektige kvinner med en body mass index (BMI)  på over 27 kg/m2.
 • Innvandrere fra Nord-Afrika  og det indiske subkontinent.
 • Kvinner som har hatt svangerskapsdiabetes tidligere.
 • Kvinner som er eldre enn 38 år."

 

Q: Har dere tatt en glukosetest før?
Q: Har dere hatt svangerskapsdiabetes?

-MALIN

 • Skrevet: 13.apr.2011
 • Klokken: 13:33
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 13

Svangerskapsuke 30.

Idag gikk jeg inn i min svangerskapsuke 30, det er helt utrolig hvor fort det har gått, jeg har leeenge ventet på og komme til uke 30 for da er det "bare" 10 uker og jeg trodde det skulle ta MYE lenger tid og komme til uke 30, men det har jo gått så utrolig fort..
Nå er det meste tinga til lillegull i boks, mangler bare stellebord, men det var utsolgt på ikea så vi venter på at det skal komme inn igjen, vi valgte det hvite stellebordet som heter "gulliver", hvis jeg ikke husker helt feil? :p
Jeg har ikke begynt på babyrommet ennå, alt står stabla i esker ennå, men nå som vi fikk bekrefta at det er ei jente som ligger inni magen min så skal jeg begynne med rommet, da kan jeg henge opp rosa gardiner og brette de små søte rosa klærene hennes i skuffen uten og tenke "tenk om det er en gutt" hihi.
Tidligere i uka så fant vi en brukt lekegrind på finn, som så helt ny ut som vi hentet, så nå står det lekegrind i stua IGJEN, tenkte og sette den opp på babyrommet iløpet av helgen så tar vi den ned litt nermere termin, men først må vi på fyllinga og kaste litt ting som jeg har stabla på babyrommet, jeg har ryddet og sortert alle romma til jentene så vi har litt ting som skal til uff og på fyllinga, så er sted må jeg samle det til Dan får ræva si i gir til og ta en tur på søpplefyllinga.. Hehe, er ikke det at han er lat, men her på landet så er det bare en dag i uka fyllinga er oppe "lenge" på, så vi må utnytte oss av den ene dagen, men det jeg egentlig skulle frem til med denne lekegrinda var jo egentlig om noen av dere vet om hvor man får kjøpt teppe til lekegrind med kanter på og til litt rimelig pris? Det heter vell kanskje lekegrindteppe?

Formen min er også veldig fin, skal ikke klage på den.. Merker jeg er sliten og dau om kvelden, men det tror jeg er helt normalt? Dagene går jo i et så jeg skal innrøemme at sofaen er veldig god og ligge på ifra halv 8, da er de største jentene i seng og da kan vi slappe av..
Jeg føler magen min vokser hele tiden, jeg lurer på hvordan jeg kommer til og se ut til slutt? Nå har jeg også begynt og få litt vann i beina og kiloene legger seg på, jeg har nå lagt på meg 10kg, men jordmor tror også litt av dette er vann, jeg har ikke vann noen andre steder enn på beina, håper det holder seg slik.. Med Lotte så hadde jeg vann i kroppen ifra stortåa til hode, jeg så ut som en oppblåst ballong med masse kviser, ikke greit med masse hormoner ;) Lillegull sparker masse og jeg syns hun er aktiv konstant hele tiden, nå kan vi kjenne at hun tydelig drar armen eller beinet sitt nedover siden på magen min, jeg kan merker hun veldig godt når jeg ligger på siden, det er vell egentlig den stillinga jeg sover behagelig i..

Magebilde denne uken:


Uke30 <3


Om barnet denne uken:

Vekt: ca 1600gr ( Lillegull veier litt mer, hun veide 1890gr på tirsdag, så hun ligger litt over gjennomsnittet)
Lengde: 36cm

-MALIN

 • Skrevet: 08.apr.2011
 • Klokken: 09:04
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 19

Oppdatering ifra 3D ultralyden.

Da er vi hjemme igjen etter en PERFEKT dag!! Som jeg har nevnt tidligere så skulle vi på 3D ultralyd idag, noe vi gledet oss veldig til.. Vi kom inn akkurat på klokkeslettet vi hadde time og ble møtt av en hyggelig mann, jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs, var redd det skulle være noe galt med lillegull, men alt så perfekt ut.
Hun var så nydelig der hun lå og sugde på hånda si, smilte gjorde hun også, det smelta mammahjertet helt. Det og dra på 3D ultralyd er virkelig en opplevelse og anbefales på det sterkeste, vi betalte 1000kr og da fikk vi en cd med 35 bilder og noen filmer, vi valgte ultralydklinikken på lysaker.
Lillegull hadde skikkelig bollekinn og vi syns hun ligna på Jenny og Mia, så jeg tror Dan har sterke gener, siden alle døttrene hans blir lik han, vi så også at lillegull har fått litt hår, han som utførte ultralyden viste oss det, helt utrolig hva man kan se med en slik skjerm, vi fikk også bekrefte 150% at det er ei litta jente inni der, jeg ba han sjekke to ganger og det var tydelig ei jente inni der, så nå kan jeg ta av pris lappa på de nye rosa klæra jeg har kjøpt..hihi
Han målte henne også for og få en ca vekt rundt fødsel og hun er ikke noe liten jente som er i magen min, vekta hennes nå er 1780gr (gjennomsnittet er 1350) i den uken jeg er i nå, så han tippa en vekt på mellom 4,5-5kg når hun ble født, dette kommer jo ann på om jeg må gå over tiden eller ikke, så jeg regner med hun blir rundt vekta til Jenny, så jeg er glad jeg ikke er noe førstegangsfødene da hadde jeg gruet meg veeldig til og føde et såppas stort barn, men siden jeg har fått to store barn før så gruer jeg meg ikke :-) Jeg må jo selvfølgelig dele noen skrytebilder med dere.


Lille perfekte prinsesse <3Rynker på nesa og lager trute munn :-) Her sånn syns jeg hun ligner veldig på Jenny når hun rynker nesa si..


Smiler litt <3

Er det rart vi er forelska i denne lille prinsessa? Nå gleder vi oss ennå mer til og møte hun, gleder meg til og få hun oppå brystet mitt så vi kan titte på hverandre. Nå skal jeg ta med meg bildene i sofaen og beundre hun litt, er såå stolt og glad <3

-MALIN

 • Skrevet: 05.apr.2011
 • Klokken: 18:32
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 25

Da er det ikke lenge igjen..

Idag er det tid for 3D ultralyd og som jeg gleder meg, dette blir så spennende.. Har ikke tid til og blogge så mye mer nå, må levere Lotte og Mia på skolen så skal jeg møte Dan i oslo.. Men jeg gleder meg til og oppdatere dere senere idag :-)


To jenter som koser seg i one piece'n sin ;)

-MALIN

 • Skrevet: 05.apr.2011
 • Klokken: 07:52
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 9

Svangerskaps uke 29.

Uke 29+1 <3

Prøvde og ta noen bilder av magen idag, igår begynte jeg på uke 29 så da var det på tide med nye bilder, prøver og være flink og ta bilder hver uke og hittil har jeg faktisk klart det :D Det var umulig og ta bilde, Jenny ville jo være med så da ble det magebilder med Jenny. Men jeg syns dem ble kjempe fine <3 Er jo morro og ha bilde av barna som koser magen, har mange bilder av Lotte og Mia som koser magen når Jenny lå inni der, er stas og se på senere.

Idag har vi vært ute og handlet inn ting vi trenger til babyen så mangler vi bare stellebord,vippestol og lekegrind, stellebordet hadde dem ikke inne så det må vi tilbake og kjøpe, men det gjør jo ikke noe, er jo ikke i morgen jeg skal føde, tenkte oss kanskje en tur over til sverige i morgen og da skal jeg se på vippestol, sparer jo litt og kjøpe i sverige.

Lillemor i magen er ganske aktiv om dagen, noen ganger så lurer jeg på om hun faktisk slapper av.? Elsker og kjenne at hun sparker og styrer der inne, da vet jeg at alt er bra! Gleder meg så sinnsykt til tirsdag, da skal vi på 3D ultralyd, det blir så spennende, lurer på hvordan hun ligger, hvem hun ligner på og hvor stor hun er, klarer nesten ikke og vente.. Hehe
Jordmor prøvde og kjenne etter hvordan hun lå når jeg var på kontroll hos hun på tirsdag, hun trodde hun kjente et hode som lå nedover, men det var  ikke noe hun ville gå ut ifra ennå, siden lillemor ennå har stor plass og snur seg om hun har lyst til det, men jeg syns det bare var morro og høre for morroskyld siden jeg har selv hatt en følelse på at hun ligger med hode ned.

Om barnet:

Vekt: 1350gr
Lengde: 35cm

-MALIN

 • Skrevet: 02.apr.2011
 • Klokken: 17:28
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 17

Nå har jeg bestillt 3D ultralyd.

Idag ringte jeg inn på ultralydklinikken på lysaker og bestillte time, fikk time neste tirsdag :D Dette blir spennende, er så spent på hvordan hun ser ut, ligner hun på noen av søstrene sine? Håper hun er litt mer interessert og vise ansiktet sitt enn det Jenny var.. Vi var på ultralydklinikken på lysaker med Jenny også, og var fornøyde så vi bestillte der denne gangen også. Også er jeg jo litt spent på om det er ei jente inni der ennå? på 3D ultralyd så får vi vite det 100% sikkert hva som skjuler seg der inne, som regel ;)


Dette er ifra 3D ultralyden med Jenny i uke 25.. Denne gangen blir det litt senere, når jeg skal ditt nå er jeg 29+4, men han sa det går kjempe fint. Han anbefalte ikke og vente til over uke 34. Jeg kan se på dette bildet at det ligner på Jenny, legg merke til bolleskinna hennes <3 Sikkert noen av dere som lurer på hvorfor jeg ikke legger ut 3D bildet av Lotte, men det er fordi jeg ikke var på 3D ultralyd med hun, det var ikke slikt tilbud den gangen. Hehe ;)

Q Var du på 3D ultralyd når du var gravid? Syns du barnet ditt lignet ut ifra bildene dere fikk?

-MALIN

 • Skrevet: 28.mar.2011
 • Klokken: 10:15
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 18

Svangerskapsuke 28.


Bildet tatt akkurat nå uke 28+2

Slenger inn et bildet av magen min i uke 28, Magen vokser og vokser og lillemor får mindre og mindre plass inni der, gleder meg veldig til og hilse på henne om noen mnd <3
Tror ikke jeg lager no svangerskapsinnlegg denne uken, er ikke noe nytt og oppdatere om, har ryddet litt i klæra til Jenny i str 56, så tror ikke hun vil mangle noe med det første, må bare kjøpe inn litt kortarmet bodyer og noen kjoler så er det vell kommoden hennes nesten klar. Utrolig hvor fort tiden går, er under 3 mnd til termin, nesten litt skummelt.. Hehe

-MALIN

 • Skrevet: 27.mar.2011
 • Klokken: 20:43
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 10

Svangerskaps uke 27.

Idag går jeg inn i min 27 uke som gravid, helt sprøtt og tenke på.. Nå føler jeg tiden står litt stille, føler den ikke går så fort som den har gjort før, men jeg burde kanskje bare nyte det? Imorgen er det 3mnd til termin, 3mnd som sikkert kommer til og fly, vi skal jo ha påske og 17-mai før hun kommer og slike dager får dagene til og gå fort.. Tenk at snart er vi en familie på 6, iiiiik! Formen er ganske så bra ennå, bank i bordet! :-) Ingenting er bedre enn og sove, for meg en søvn hellig, jeg kan sove uansett når på døgnet jeg legger meg, men som regel blir det til at jeg tar en liten dupp når jeg Jenny har duppen sin på på 2timer, det passer somregel perfekt.. Lillemor sparker masse hver dag, nå kan jeg kjenne litt mer bevegelse, kan kjenne at armer og bein drar nedover siden på magen min, litt ekkel følelse, men en utrolig opplevelse.. Er så vansklig og forklare, det må oppleves. Ellers så har jeg søkt om engangsstødnad, den hadde jeg jo krav på siden ikke jeg har jobbet meg opp så jeg får foreldrepenger, så den søkte jeg på mandag. Det er penger som kommer godt med, selvom det meste av det skal sparers og brukes når de brukes. Aner ikke hvor lang tid det tar og få disse pengene jeg, er jo nav som skal godkjenne dette så det kan jo ta sin tid.. Hehe.. Noen av dere som har fått engangsstødnad før? Hvor lang tid tokk det ifra dere søkte til dere hadde pengene på konto?

Om barnet denne uken:

Lengde: 32cm
Vekt: 1kg

Magebildet uke 27:


Føler jeg ser GIGA ut på disse bildene. Men når jeg sammenligner meg med bilder ifra jeg var gravid med Jenny så ser jeg ganske lik ut, med tanke på str på magen..

-MALIN

 • Skrevet: 18.mar.2011
 • Klokken: 13:03
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 31

Statusrapport uke 26.

- Termin: 19juni - 2011

- På vei: 26+5

- Igjen til termin: 95dager

- Kjønn: Jente

- Navn: Hemmlig ♥

- Hodet ned: Aner ikke.

- Hodet festet: Nope

- Aktivitet innenifra: Masse, det er mest om kvelden og når jeg skal legge meg.

- Babyens søvnmønster: Mest rolig på morningen og utpå dagen, men når ettermiddagen/kvelden kommer så er hun helt propell.

- Leie: Aner ikke.. Føler jeg har noen bein oppunner ribbeina, så mulig hun ligger med hode ned?

- Utålmodig: Nei, egentlig ikke.. Har en del ting som må ordnes før hun kommer til verden så tanken på at hun skal ligge der inne 3mnd til gjør meg ikke utoldmodig.. Hun kommer når hun er klar og er selvfølgelig hjertelig velkommen uansenn.

- Vektøkning: 8 kg.

- Vann i kroppen/Hevelser: Litt hevelser i beina, men ikke sånn altfor mye.

Søvn: BRA!! =D Elsker og sove.. Opp på do om natta, legger meg ned i senga og sovner som en stein med en gang.. *håper det varer slik*

- Neste kontroll: I Slutten av mars, er ikke helt sikker her jeg sitter nå.

- Barnerom: Hun skal sove på eget rom.

- Utstyr: Vogn,bilsete,seng, klær,badebalje,babygym,babyleker,ammepute,stellebag og himmel til seng. Dette er selvfølgelig masse etter Jenny. Har helt sikker mer også, men det er det jeg kommer på i farta.

Mangler av utstyr: Vi mangler litt, men skal handle det inn iløpet av de neste ukene, tar litt tid og ordne rommet hennes ferdig, derfor liker jeg og være tidlig ute. Men vi trenger: Lekegrind,vippestol,stellebord,stellematte,ståbrett til Jenny, stol til og ha i badebalja,litt sommerlær, laken til seng og vogn. Det jeg kommer på i farten.

- Strekkmerker: Har ikke fått noen nye, fikk når jeg var gravid med Lotte, men fikk ingen nye med Jenny så banker hardt i bordet at jeg ikke får noen fler denne gangen ;)

- Melk i brystene: Ja, har egentlig aldri blitt kvitt det etter Jenny slutta og amme. Så jeg har vell hatt melk i puppene sammenhengene i snart 2år :p

- Om fødselen: Tenker egentlig sånn veldig mye på den, jeg vet jo jeg må gjennomføre den og de vonde smertene må man bare igjennom.. Men jeg gleder meg til opplevelsen igjen, men min største frykt er og ikke rekke frem til sykehuset.. Dan og jeg har et ønske om denne fødselen og det er at jeg skal føde i vann denne gangen også, den opplevelsen var bare helt fantastisk, for mor og far.

- Plager: Hva er det? haha! Jeg har vært veldig heldig, har LITE plager.. Eneste jeg kan klage på nå er at bekkenet mitt krangler litt, men tar jeg det med ro og lytter til kroppen min så går det ganske fint.

- Oppegående: Ja, føler meg ganske oppegående, har nesten ikke noe valg når jeg har Jenny hjemme.. Har jo selvfølgelig dager som er værre en andre, men jeg kommer meg igjennom dem også ;)


- Sulten: Ikke noe mer enn vanlig, eller kanskje litt mer fysen på søtt på kvelden, men prøver og unngå det.

- Dilla på: Sjokolademelk! =D

- Kynnere: Litt, men ikke sånn veldig masse. Dem plager meg ikke hvertfal.

- Tungt: Begynner og bli litt tungt nå.

- Høygravid: Nei, ikke ennå. Selvom jeg føler meg det innimellom.. Hehe

- Sykehusbaggen:
Den har jeg ikke tenkt på ennå.

- Humør: Jeg er vell blid for det meste, men jeg har noen hormoner som virkelig styrer kroppen min noen ganger.. Syns synd på Dan som får mest gjennomgå, men han vet selv at det er hormoner som styrer, tror han begynner og bli vant med det nå? :P Haha!! Men idag når jeg skriver denne rapporten så er jeg i godt humør, det er blå himmel og sol.. =D


Jenny koser med magen.. <3

-MALIN

 • Skrevet: 16.mar.2011
 • Klokken: 09:12
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 18

Svangerskaps uke 26.


Uke 26 <3

Idag gikk jeg inn i svangerskapsuke 26 det vil si at det er 100 dager igjen til termin. 100 dager igjen, når det er to sifret tall igjen så føler jeg at det ikke er så altfor lenge til snuppa kommer til verden. Som jeg gleder meg til og hilse på hennes, men hun skal få lov til og ligge der inne mange uker til, hvertfall til uke 38 da blir hun ikke regnet som prematur! :-)
Jeg har skrrivd opp en liten liste med ting vi har og en ting vi ha, så jeg tenkte jeg skulle begynne og handle det vi mangler iløpet av di neste ukene, jeg vil ha alt klart til mai for den siste mnd som gravid skal jeg bare slappe av og ikke stresse med alt jeg ikke har gjort før når jeg egentlig har hatt tid. Vi må også ta en helg der alle jentene bytter rom, det er en helg jeg gruer meg veeeldig til.. Tenk på alt som må gjøres, men jeg gleder meg veldig til og se resultate jeg tror det vil bli veldig bra.? Formen er fortsatt ganske fin, får fort vondt i bekkenet når jeg går og stresser, men det er vell kanskje vanlig?

Om barnet:

Vekt: 900gr
Lengde: 31cm

-MALIN

 • Skrevet: 11.mar.2011
 • Klokken: 15:46
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 26

Svangerskaps uke 25 + navnet.Blogger mer siden, er skikkelig dårlig form. Tror jeg begynner og bli syk, vond hals, nese som renner og vondt i hode :( Er ikke så veldig mye nytt den siste uken, føler magen har stoppet litt og vokse og det gjør ingenting. hehe! Føler magen er størst på kvelden og det er helt klart da snuppa er mest aktiv.

Ser det er fler av dere som lurer veeeldig på navnet til den lille jenta i magen min, jeg hadde et favorittnavn ifra dag 1 og Dan var også ganske enig i det, men nå er det et nytt navn jeg faktisk har begynt og like, navnet er veldig spesielt og jeg trodde aldri i verden jeg skulle falle for det navnet, men jeg syns det klinger så bra sammen med di andre jentenavnene vi har.. *tenke,tenke*  vil ikke avsløre et navn vi ikke er helt 110% sikkere på også er jeg litt på den at jeg vil gjerne se hun før jeg gir hun no navn, vet jeg er sær.. Men jeg lover og fortelle dere det når vi har bestemt oss og klarer vi ikke og bestemme oss før hun kommer til verden så får dere jo alltids vite det.
Jeg tenker og bestille time til 3D ultralyd ganske snart også, med Jenny så var vi på ultralydklinikken på lysaker og var veldig fornøyde med han, grei pris og flink mann. Men jeg lurer på om det er noen som vet andre steder som dere vil anbefale, som man kan ta 3D ultralyd? Har hørt mye positivt om jessheim, at han er super flink, men syns det var en vannvittig pris der.. Hmm. Kom gjerne med forslag rundt oslo/akershus område.

Om barnet denne uken:

Vekt: 800gr
Lengde: ca 30cm

-MALIN

 • Skrevet: 04.mar.2011
 • Klokken: 12:21
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Hentesettet er klart.

Idag fikk jeg hentesettet som bestemor har hekklet til lille snuppa og det var bare nydelig, ble helt forelska!! Blir det veldig varmt så får jeg ikke brukt jakka, men kjolen og lua får jeg brukt, små nyfødte fryser fort. Gleder meg veldig til jeg kan ta det på snuppa mi <3Denne gangen så lagde bestemor det er litt stort så vi er helt sikker på at det passer, til Jenny så var det altfor lite så vi måtte bare pakke det borte.. Men denne gangen det passe, det ser hvertfall stort nok ut.. :-)

-MALIN

 • Skrevet: 03.mar.2011
 • Klokken: 21:11
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 25

Jordmortime uke 24.

Idag var det jordmortime igjen, jeg gleder meg til hver time, syns det er så koselig =D Hjertelyden var perfekt,blodtrykket mitt var perfekt og hun vokser som hun skal, det er det ingen tvil om. Hadde spor av UVI i urinen så den skulle bli sendt til dyrking. Snakket litt om bekkenet mitt som verker veldig fort når jeg går fort og stresser mye, det var helt normalt og siden jeg har to så tette svangerskap så var det ikke noe og bekymre seg for, ble det selvfølgelig værre så skulle jeg få time til fysio, skal tilbake i slutten av mnd så får vi se om det har blitt bedre.?Jeg har hittil lagt på meg 8kg, jordmor syns det var kjempe fint, men jeg syns det høres litt mye ut. Men, men ;-)Må bare legge ved bilde av symfysemålet mitt, det er tydelig at den lille snuppa i magen blir stor. Med Jenny så la jeg innenfor det grønne feltet, men denne gangen så er jeg jo over.. Jenny var stor (4530gr) så da tenker jeg at snuppa her må også bli stor..? Til dere som ikke helt vet hva dette er så er det et skjema der jordmor/lege krysser av hvor stor magen er i den uka man er på kontroll, den rød streken er gjennomsnittet og som regel ligger man innenfor det grønne feltet, men noen ligger over og under ;)

Nå har jeg Jenny sovnet så nå skal jeg legge med på sofaen og slappe av til hun våkner, og etter det er så det full rulle igjen.. På menyen idag er det fiskeboller, min favoritt. Etter middagen idag skal Lotte være med Mia og moren hennes og stå på ski.

Q: Hvordan var ditt symfysemål med tanke på barnetsvekt?

-MALIN

 • Skrevet: 01.mar.2011
 • Klokken: 12:05
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 18

Ligner dem?

Dette tenker jeg masse på, om Jenny og babyen kommer til og ligne på hverandre, dem har jo samme mamma og pappa så sjangsen er jo der, men jeg kjenner fler som har fler barn sammen og at barna ikke ligner så mye på hverandre. Jeg personlig syns Mia og Jenny ligner mye på hverandre til og bare ha felles pappa, så mulig Dan har sterke gener? ;) Hehe!! Lotte er som snytt ut av nesa på far sin så tror ikke babyen kommer til og ligne så mye på hu, Lotte er veldig lik meg i oppførsel og fakter, men utenom det syns jeg hun er veldig lik pappaen sin.. Jeg har en følelse på at babyen kommer til og ligne Jenny, så dette blir spennende!! Jeg har veldig lyst til og dra på 3D ultralyd, litt av grunnen fordi jeg er nyskjerrig på om hun ligner på Jenny, men også for opplevelsen, vi får se hva vi gjør. Vi tokk 3D med Jenny og syns det var utrolig spennende, jeg luftet det for Dan igår, men han syns det koster litt mye, men tror jeg tar den avgjørelsen selv kjenner jeg meg selv ;) Haha.


Tror dere Jenny og den nye babyen kommer til og ligne? =D

-MALIN

 • Skrevet: 28.feb.2011
 • Klokken: 08:53
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 31

Igår handlet vi vogn og bilsete til magetrollet.

Igår var vi og så på en vong jeg hadde funnet på finn.no, jeg likte bildene av den godt og ble ennå mer forelsket i den når jeg så den i virkeligheten.. Vi betalte 5000kr for vogna,sportsdelen,stelleveske,bilsete,easyfix og adapter til vogna så vi kan feste bilsete direkte på understellet. Jeg syns dette var billig med tanke på alt vi fikk med, vogna ser ny ut og er kjempe fin. Nå gleder jeg meg til og trille rundt på snuppa i den, det eneste som mangler til vogna nå er ståbrett til Jenny.. Må man ha emmaljunga ståbrett eller kan man ha andre ståbrett også? Så på et fint ståbrett i sverige igår, den hadde skikkelig hjul som tåler litt, tror ikke det egner seg med ståbrett med små kontrollstol hjul her på landet ;) Hehe!Q: Fin?

Forestten, noen som vet om man kan ha simo softlinetrekk i emmaljunga vogn? Hvis jeg kjøper til simoduo, vil den passe i emmaljunga edge duo? Har litt lyst på et rosa trekk oppi der, så vurderer og prøve det og funker det ikke så selger jeg det.. Det går jo ann og sy et selv også, dumt jeg erdårlig på og sy :P

-MALIN

 • Skrevet: 27.feb.2011
 • Klokken: 11:57
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 39

Svangerskapsuke 24.

Syns ukene bare flyr av garde, magen vokser og lillemor i magen sparker og sparker.. Jeg merker at lillemor trenger litt mer plass nå, for nå kjenner jeg hun veldig godt og Dan har heller ingen problemer med og kjenne hu. Når jeg sitter litt sammenkrøket så merker jeg beinet hennes eller armen, er egentlig ikke sikker på hvordan hun ligger, men jeg kjenner det er noe som sparker meg mye under puppen, hun er ikke så stor at det gjør vondt ennå.. Hehe. Hver gang jeg spiser så begynner og sparke, merker hun at jeg spiser? :p Teit og spørre om kanskje, men man har jo mange spørsmål når man er gravid. Den siste uken har jeg fått kjent litt på det og være gravid, jeg har ikke vært plaget med noe, men den siste uken har jeg vært plaget med halsbrann om natta og bekken som begynner og verke(føles ut som det verker hvertfall) når jeg går fort eller stresser litt, kan det være bekkenløsning? Skal til jordmor på tirsdag så skal lufte det litt for hun da.. Jeg har aldri hatt bekkenløsning før, så jeg aner ikke hva jeg skal kjenne etter.. Det med halsbrannen er skikkelig dritt, er våken 10345 ganger om natta, men i natt så lå jeg høyt med hode og spiste lovehearts og det hjalp faktisk, så tror jeg skal hamstre inn lovehearts på butikken etterpå. Lotte og jeg lå på sofaen på onsdagskvelden og da var snuppa så aktiv så jeg spurte om Lotte ville kjenne at hun sparka og det ville hun selvfølgelig og Lotte ble SÅ stolt hun lillesøster sparket hun i hånda, etter at hun kjente det så har hun blitt mer nyskjerrig på når hun er våken osv. Tror hun satt veldig stor pris på det =D Imorgen skal vi ut og se på vogn til lillemor, har funnet en fin en på finn som vi skal ta en titt på, kjøper vi den så skal jeg selvfølgelig legge ut bilder.


Bildet tatt idag.. Uke 24 <3
Ser det er fler av dere som sammenligner meg med siljemilf.blogg.no, det må dere ikke gjøre.. Vi er helt forskjellige kropper og ingen har like store mager. Alle er forskjellige og forandrer seg forskjellig :)

Om barnet:

Vekt: 650gr
Lengde: 29cm

-MALIN

 • Skrevet: 25.feb.2011
 • Klokken: 12:17
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 27

En liten utstyrsliste..

Selvom vi får to "tette" så har jeg klart og selge ganske mye fra Jenny var baby, så vi må ut og kjøpe inn masse nytt.. Men jeg er ganske sikker på at vi skal se etter vogn på finn.no! Var og tittet på emmaljunga på rudo, men prisen på ny vogn var bare helt sinnsyke, men jeg har begynt og titte på finn og det er maange fine.. Det er litt kjedelig er at di vognene jeg liker best er så langt unna og jeg tørr ikke og få vogna sendt, har hørt masse historier om vogner som blir ødelagt under frakting osv. Noen som vet hvor mye det koster og sende en vogn?

UTSTYR:

Vogn
Vippestol
Lekegrind
Seng
Stellebord
Bilstol

Dette er ting vi ha.. Babygym,dyne,sengetøy,himmel,sengekant,klær,tepper,flasker og leker har vi etter Jenny.. Jenny brukte ikke mye flasker så vi har kost dem og kasta tuten så kjøper vi nye tuter.. Men jeg er veldig usikker på hvordan stellebord vi skal ha, jeg er avhengi av stellebord med kommode under så hun kan ha klæra sine i. Til Jenny hadde vi en vanlig kommode ifra ikea med stellematte på og det funka kjempe fint, så jeg lurer på om det blir det den gangen her også..? Vet dere om noen nettsteder som selger noe av det utstyr vi trenger, så legg gjerne igjen en liten link.. =D

-MALIN

 • Skrevet: 21.feb.2011
 • Klokken: 09:34
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 25

Svangerskapsuke 23.


Magebildet tatt idag.. uke 23 <3

Det er ikke noe nytt og skrive om den siste uken så jeg bare slenger ut et magebildet som dere kan titte på ;-)

Om barnet:

Vekt: 500gr
lengde:28cm

-MALIN

 • Skrevet: 18.feb.2011
 • Klokken: 18:15
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 29

Svangerskapsuke 22.

Igår gikk jeg inn på min 22 svangerskapsuke, men rakk aldri og legge ut magebilde, håper ikke det gjør noe?
Det er egentlig ikke noe forskjell ifra uke 21 og uke 22, så kommer ikke til og skrive så mye, men legger ut nytt magebilde, for jeg vet mange av dere der ute elsker magebilder ;)


Uke 22+1 <3

Må bare få legge ved at denne graviditeten er HELT annerledes enn da jeg gikk med Jenny, når jeg gikk med Jenny så la jeg på meg kun på magen og jeg følte meg fin, jeg syns jeg liksom hadde fått en egen fin gravidglød over meg, men denne gangen føler jeg kiloene bare legger seg overalt og glød, hva er det for noe? Føler jeg ikke har noe glød og kvisene popper frem hele tiden, slitsomt!! Jeg prøver bare og fortelle meg selv at dette er hormoner, som jeg har nå siden jeg er gravid, og at det kommer noe VEEELDIG godt ut av dette.. Det er sikkert mange der ute som tror alt er bare perfekt når man er gravid, men det er perioder der ting ikke er så perfekt også, kviser,strekkmerker og ekstra kilo som legger seg på kroppen er ikke alltid like morro ;) Jeg fikk ikke noe mer strekkmerker når jeg gikk med Jenny og håper ikke jeg får det denne gange heller, jeg tror Lottemor har strekk ut magen godt nok.. hehe. Men ikke missforstå meg, jeg elsker og gå gravid og prøver og nyte hvert eneste sekund, og elsker at lille snuppa i magen sparker og vil ha oppmerksonhet ifra mammaen og pappaen sin, må bare fortelle at Dan har også kjent lillemor sparke, det er så deilig og dele slike fantastiske opplevelser sammen, det betyr så utrolig mye <3

Om barnet:

Vekt: 450gr
Lengde: 27cm

At snuppa i magen er faktisk så "lang" er utrolig, syns 27cm virker laaangt, men det er en liten mini mini baby inni der ;)

Q: Følte du deg alltid "sexy" når du gikk gravid?

-MALIN

 • Skrevet: 12.feb.2011
 • Klokken: 19:02
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Hentesett??


Syns dette settet er kjempe fint, men kanskje i lyse lilla? :)

Hentesett er jo klær som er veldig hellig for meg.. Disse klærne blir tatt godt vare på så mine barn kan få det når de skal ha barn en gang, har tenkt og ta hentesettet til Lotte og Jenny i en ramme og henge opp på rommet dems. Men denne gange lurer jeg veeldig på hva jeg skal ha på snuppa hjem ifra sykehuset, dette settet som jeg har lagt ut bildet av er super søtt, men er litt usikker tilfelle det er veldig varmt, men det ser jo veldig luftig og og godt ut.. Jeg tenker også litt på hekla kjole, kanskje det er bedre? Kom gjerne med erfaringer og forslag, siden man ikke vet om det er varmt eller "kaldt" på denne tiden så er det vansklig ;) Hehe

-MALIN

 

 • Skrevet: 07.feb.2011
 • Klokken: 09:09
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 14

Svangerskapsuke 21.

Herremin så fort ukene går, jeg klarer nesten ikke og henge med, men det er deilig på en måte da vet jeg at vi er en uke nærmere mål ;) Gleder meg til og føde selvom det er litt lenge til, men jeg har tenkt på fødselen alt og jeg gleder meg og håper det går like bra denne gangen som det har gjort de 2 andre gangene, jeg vil satse på og føde i vann denne gangen også. Jeg gjorde det med Jenny og jeg syns det var en skikkelig fin opplevelse, Dan håper veldig på at jeg kan prøve på det igjen, og det vil jeg selvfølgelig! Jeg syns vann er beroligende og smertelindrene, det har jeg alltid syntes uansett hvordan smerter jeg har.. Eneste jeg bekymrer meg litt for fødselen er og rekke frem til sykehuset, vi bor ca 40 min ifra sykehuset og fra jeg kjente første ri til jenny var ute var under 2 timer så jeg håper det ikke går så altfor mye fortere denne gangen.. Blir spennende når den tid kommer :-)


Magehuset uke 21 <3

Formen er helt på topp, eneste forandringen jeg har merket denne uken er kynnere, men det er jo helt normalt er jo bare livmora som øver seg på fødsel.. HIhi.. Utenom det er det lite nytt denne ukene, lillemor sparker masse fortiden og det er såå herlig, jeg elsker og gå i tights og er forsatt veeeldig glad i sjokolademelk ;)

Om babyen:

Lengde: 26cm
Vekt: 400gr

-MALIN

 • Skrevet: 04.feb.2011
 • Klokken: 20:45
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Svangerskaps uke 20.

Idag er jeg 20 uker, det vil si jeg er halvveis! Om kanskje 20 uker så har jeg lille jenta mi i arma mine, helt sinnsykt og tenke på at tiden går så sinnsykt fort.. Jeg skal nyyyte de siste ukene og bare kose meg, holder formen seg sånn den er nå så er det ingenting og klage på, jeg merker nesten ikke at jeg er gravid utenom magen som vokser og lillemor som sparker, men utenom det så har jeg ingen plager, bank i bordet! =D Skal ikke på kontroll hos jordmor igjen før 1mars, føles ut som en evighet til, men hvis jeg ville ha en kontroll i mellomtiden så kunne jeg bare ringe..


Gravid uke 20 <3

Jeg har ennå ikke kjøpt noe mer enn den ene bodyen, vi har jo masse klær etter Jenny, men jeg syns det er så vansklig og vite hva man kan kjøpe av klær til en baby som kommer i juni, det er kjedelig og kjøpe inn en haug med bodyer og bukser så blir det en sinnsykt varmt sommer og klæra ikke blir tatt i bruk og akkurat nå så må jeg innrømme at jeg ikke kan se for meg at det noen gang blir varmt igjen, syns denne vinteren har vært i eeevigheter! Jeg tar det litt som det kommer, er jo ikke værre enn og dra ut og shoppe litt når lillemor har kommet til verden også, jeg er jo glad i og shoppe så ;) hehe

Om babyen:

Vekt: 325gr
Lengde: 25cm

 

Fra babyverden.

"Fosteret er i begynnelsen av denne uken 18 uker gammelt. Til nå har fosteret hatt perioder med mer og mindre aktivitet, men først nå får det søvnfaser. Det veksler mellom aktive perioder og perioder med søvn, men har ikke noe bestemt søvnmønster helt ennå. Det sover gjerne mest når du er i aktivitet og våkner når du skal legge deg. Noen fostre finner fort en favoritt-sovestilling.

Det fine lanugohåret dekker nå hele hodet og øyenbryn begynner å formes. Hos jenter vil livmoren være ferdig utviklet i løpet av denne uken, og skjeden formes.

Det er brunt fett som hjelper barnet å holde varmen etter fødselen. Slikt fett dannes nå under huden på halsen, brystet og i skrittet. Et annet fettlag vil dannes over hele kroppen etter hvert.

Et kremaktig vokslag kalt vernix begynner å dekke huden. Dette inneholder blant annet døde hudceller, lanugoceller og olje fra kjertlene. Vernix beskytter fosteret mot blant annet infeksjoner. Noe vernix vil være til stede på kroppen ved fødselen, og gjør barnet glatt slik at det lettere kan passere gjennom fødselskanalen. Nyfødte har gjerne rester av vernix i hudfolder.

Morkaken er ferdig formet og vokser fra nå av bare i diameter, ikke i tykkelse."

-MALIN

 • Skrevet: 28.jan.2011
 • Klokken: 17:16
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 26

Ingen av dere har riktig!

Ser dere kommer med masse fine forslag på jentenavn, men det er faktisk ingen av dere som har tippa riktig ennå, hehe! Det er mange fine navn bla liker jeg:

Maya ( Dan liker)
Saga ( Dan liker IKKE)
Hedda( Dan liker IKKE)
Ella (Dan liker IKKE)
Milly ( Dan syns er greit, men aller helst vil han kalle hun for MOLLY!! Og jeg håper han bare tuller, for den er ikke jeg helt enig i )
Aurora (Dan syns er ok)
Moa ( Dan liker IKKE)

Dette er litt uvanelig navn fordi jeg ikke er så fan av navn som blir brukt hele tiden, jeg syns det er maaange fine navn til jenter,men det med passe litt med den jenterekka vi har, så vi syns ikke Thea,Leah og Emilie feks passer helt inn, selvom jeg syns navnet Thea er suuuper søtt navn ♥ Som dere ser så er ikke Dan og jeg helt enig i navn, så det ene navnet jeg fant likte vi begge to, så vi er ganske sikkre på navnet selvom vi må venne oss litt mer til det.. Og navnet Molly har Dan sagt leenge, bare som er koste navn, men nå syns han navnet er litt kult, men tror han bare tuller med meg siden jeg ikke er helt enig i det.. Haha


Må bare legge inn bilde av Jennymor, vi har det veldig gøy med støvsugern når vi støvsuger, her suges alt håret opp i en stoor hanekam.. Og Jenny bare ler ^^

-MALIN

 • Skrevet: 25.jan.2011
 • Klokken: 11:40
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 85

Detta går unna gitt.. Jeg har ikke ro i ræva, her skal det sorteres..

Nå som jeg vet hva som bor i magen min, så måtte jeg selvfølgelig finne frem alle klæra Jenny brukte fra hun var født, det var såå sinnsykt masse! Er ennå 4 bæreposer som jeg ikke har sett igjennom ennå, men det tar jeg litt senere siden det er klær ifra 9mnd og oppover, fant masse klær lille snuppa i magen kan bruke,kasta noe og tokk vare på noe som minner.. Er egentlig så altfor masse vi trenger og kjøpe, litt mer kortermet bodyer og kjoler som hun kan bruke på varmedager, men utenom det så tror jeg vi har det meste, de klærene i 56 ble så lite brukt så det har ikke rekki og blitt slitt ennå, så det ser jo ut som nytt. Imens jeg rydda i klæra så fant jeg Jenny og Lotte sine klær som dem brukte når dem skulle hjem ifra sykehuset, nå skal det vaskes og strykes så skal jeg ha det i ramme på rommet dems, det er utrolig stilig :-) Det er så rart med oss jenter/damer vi husker det meste når det gjelder klær til unga, jeg husker ALT Jenny hadde og jeg spurte Dan "åå, Dan, sjekk! Husker du Jenny brukte den?" Dan svarer "Eh, nei" og jeg like oppgitt, til slutt så gadd jeg ikke og spørre mer, er så rart og se at "store" Jenny har vært så lite og brukt alle de babyklæra!


Masse klær, fra str 56-68 :) Jepp, Dan ligger bak og spiller x-box.. Mannfolk!


Denne dresser brukte Lotte når vi skulle hjem ifra sykehuset, dette er str 56 og hun svømmte i den :)


Dette brukte Jenny når vi skulle hjem :D


Måtte bare legge ved denne.. Tenk at jeg brukte den når JEG skulle hjem ifra sykehuset, den er snart 22år gammel.. Hihi..

 

Og jeg ser MANGE av dere er veldig nyskjerrig på navnet til lille snuppa og jeg tror dere skal få vite hva hun skal hete før hun kommer til verden, vi er 99% sikker på navnvalget, må bare være 130% sikker før vi sier noe.. Men før vi røper navnet vil jeg gjerne vite hva dere kanskje tror vi kommer til og kalle hun, og hva dere syns passer til Lotte,Mia og Jenny, kan jo hende dere kommer med noen fine forslag som ikke vi har tenkt på ;) Noen av dere lurer sikker også på hva Lotte og Mia sa til at dem skulle få en lillesøster til, Mia ble veldig glad og sa ikke så mye og Lotte ble veldig lei seg siden det ikke ble noe gutt, men det gikk over når vi fikk pratet litt sammen.. Lotte skal jo få en lillebror i mars hos pappaen sin, så hun får lillebror og lillesøster med bare noen mnd forskjell, det er ikke hverdagskost.. Hihi

Ha en fin kveld videre alle sammen..

-MALIN

 • Skrevet: 24.jan.2011
 • Klokken: 20:49
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 56

Ultralyden, 24.01.2011

Herregud, så fort egentlig tiden gikk, plutselig satt jeg der og dem ropte meg opp og vi møtte en koselig jordmor som kjente meg igjen fra jeg var der på ultralyd med Jenny, så det var veldig koselig.. Kjempe hyggelig dame =D Etter vi hadde pratet sammen så fikk jeg beskjed om og legge meg ned og dra frem magen, og før jeg visste ordet av det var det en liten baby på skjermen over meg som sparka,vinka,sutta på fingra sine og viste seg frem, men når vi skulle få tatt noen bilder så snudde h*n seg med ryggen til så bildene ble ikke bra, men vi slapp og betale for dem siden det blei så dårlig bilder. Babyen hadde det supert inni magen min med nok fostervann og en morkake som ligger forann babyen, derfor jeg ikke kjenner så mye bevegelse ennå.. H*n hadde 10 fingre og 10 tær, storehjerne,lillehjerne og 4 hjertekammere alt var perfekt <3


Veldig dårlig bilde, men det er hvertfall 1 minne for livet.. Jeg ble helt forelska av og se på h*n :D

Og nå er det sikkert mange av dere som er spente på hva som skjuler seg i magen min, og magefølelsen hadde rett denne gangen her også, det er ei JENTE til! :D Og terminen er 19 juni, så den stemte nesten med den jeg hadde ifra før. Dan og jeg gikk ut fornøyde og blide ifra sykehuset og vi begge var veldig glade for at vi skal ha ei jente til, så nå skal jeg finne frem alle babyklæra til Jenny og sortere.. Som jeg gleder meg til og bli mamma til ei litta jente igjen, og jeg er ganske sikker på at Jenny og lille snuppa blir gode venner, navnet er klart og dere skal selvfølgelig få vite det etterhvert.

-MALIN

 • Skrevet: 24.jan.2011
 • Klokken: 16:54
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 52

JEG DØØØØR!

Jeg dør av venting og spenning, klokka går så aaaltfor sakte! :( Vi har ikke time før kl:13.00, og jeg har vært våken x-antall ganger i natt så tror jeg kommer til og være sliten i ettermiddag, men jeg klarer hvertfall ikke og slappe av nå før vi skal dra, jeg skal oppdatere dere senere idag om hvordan det gikk og evt hva som skjuler seg i magen min, om dem klarer og se det, det er jo ikke alltid like lett det.. ;) Men nå skal jeg henge opp litt klær og legge i ny maskin så håper jeg plutselig klokka er 13.00 og jeg blir ropt opp! =D

Ha en nyyyedelig dag alle sammen ♥

-MALIN

 

 • Skrevet: 24.jan.2011
 • Klokken: 08:23
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 20

Svangerskapsuke 19..

Jøss, som tiden flyr! Idag er jeg 19 uker, 1 uke igjen så er jeg halvveis.. Om 2 dager så skal vi på ultralyd, håper dagene går kjempe fort, vi har ikke time før halv 1 på dagen på mandag, så jeg vil tippe dagen kommer til og gå saaakte.. Denne siste uken har ikke vært noe annerledes enn uke 18, jeg er fortsatt hekta på sjokoaldemelk og formen er super bra fortsatt, bank i bordet! Gleder meg til vi har vært på ultralyd og kanskje vi får vite kjønnet også, da skal det shoppes litt etterhvert, selvom jeg syns det er rart og gå og se på babyklær, Jenny har jo vokst ut av babyavd så at jeg skal gå tilbake ditt og handle klær igjen er så rart, er jo ikke lenge siden jeg gjorde det til Jenny.. Er en del ting som må gjøres før babyen kommer til verden, alle jentene må bytte rom for at det skal bli praktisk nok for oss alle.. Lotte og Mia skal ha det største rommet og dele rom, det ble dem veeeldig glade for, så vi må kjøpe ny seng til dem og ordne rommet dems litt mer.. Jenny skal få Mia sitt rom og lille babyen skal få Jenny sitt, jeg vil at babyen skal sove aleine på eget rom fra dag en, det gjorde vi med Jenny og det var ikke noe problem, så da håper vi det blir like problemfritt denne gangen også ;) Jeg har en god ammestol inne på babyrommet som jeg ammer i om natten og legger babyen tilbake i egen seng når vi er ferdige med amme, dem på helsestasjonen syns dette var supert og det syns vi også, så vi krysser alt vi har for at det blir en snill baby, slik som sin storesøster.. Hihi.


Uke 19.. Vet jeg har kul boxer ;-) Haha

Lille magetrollet:

Vekt: ca 250gr
Lengde: ca 21,5cm

Også er det denne vekta da? Eneste som er litt negativt med graviditet er denne vekta, det er veldig fokus på vekt gjennom hele svangerskapet. Med Jenny var jeg veeeldig streng med meg selv og spiste minnemalt med godteri,fast food,brus og alt mulig annet dritt, ville ikke legge på meg så mye som jeg gjorde med Lotte, med Lotte la jeg på meg hvertfall 20kg, men da var jeg hekta på wienerpølser og potetgull, så det forklarer vell hele greia? Men uansett om jeg var veldig forsiktig med godteri og alt mulig annet så la jeg på meg nesten 15kg, nå føder jeg ganske store barn ( Jenny veide 4530gr) så jordmor tror det har noe med det og gjøre, så denne gange skal jeg unne meg litt når jeg ønsker det, til rimelighetens grenser selvfølgelig, sist jeg veide meg hadde jeg lagt på meg 5kg, og jordmor syns det var bra, så det blir spennende neste gang jeg skal på vekta.. Haha. Men når vi snakker om godteri så skal jeg sette meg til rett i sofaen med litt potetgull og dipp, det er jo trossalt lørdag. Men ikke missforstå meg, jeg vet man skal gå opp når man er gravid, men jeg mener innen rimelighetens grenser :)

Ha en fin kveld alle sammen =D

-MALIN

 • Skrevet: 22.jan.2011
 • Klokken: 19:49
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 18

Svangerskapsuke 18.

OM BARNET

"Fosteret er i begynnelsen av denne uken 16 uker gammelt. Ørene stikker litt ut fra hodet og øynene når sin endelige plassering i ansiktet. Selv om øyelokkene forblir lukket en stund til, kan fosteret allerede blunke.

I tarmen samles avfallsstoffer, døde celler og fordøyelsesvæsker. Dette kalles mekonium og vil bli barnets første avføring.

Fingertupper og tær utvikler sine særegne avtrykk!

Nervene begynner å dekkes av et fettlag kalt myelin. Det gjør nervecelletransporten enklere og beskytter mot ubrutte impulser.

Blodsirkulasjonen er i full gang. Navlestrengen vokser og blir tykkere når blod transporteres med betydelig kraft gjennom den for å gi næring til fosteret. Immunsystemet begynner å virke denne uken og lager antistoffer.

Nå begynner fosteret å bli stort og sterkt nok til å sparke så hardt at du kan kjenne det. Noen kjenner spark allerede, andre må belage seg på å vente en liten stund. Som regel kjenner flergangsgravide spark tidligere, fordi de vet hva de skal kjenne etter."


Uke 18 <3
( ser ut som navelen min har poppet ut, men det har den ikke.. Tror det bare er t shorta mi som er rar)

Idag er jeg 18 uker på vei, jeg lurer virkelig på hvor ukene har blitt av? Jeg er jo snart halvveis, helt utrolig hvor fort tiden går.. Formen min er veldig bra fortiden, skal ikke klage på den, har blitt helt hekta på sjokolademelk :D mmm! Jeg føler magen min vokser så fort, noen ganger så lurer jeg på om det er fler en 1 foster der inne.? Jeg kjenner ikke til veldig mye sparking, men jeg kjenner litt innimellom, lurer på om kanskje morkaka ligger litt i veien? Gleder meg veldig til ultralyden den 24 januar, da vet man litt mer hvor morkaka ligger og hvor mange foster det er evt der inne ;) Jenny vet godt at jeg har baby i magen, hun sier baby og skal hele kose og ta på magen min. Vi kjøpte jo en body for noen dager siden og den har liggi på spisestubordet, og Jenny peker på den og sier "babyy".  Nå skal jeg lage litt vaffler til Dan og unga, så ser jeg frem til ikveld for da skal jeg ligge rett ut på sofaen og se på tv..

-MALIN

 • Skrevet: 15.jan.2011
 • Klokken: 15:49
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 29

Jeg klarte ikke og holde meg, jeg sprakk..

Jeg hadde bestemt meg for og IKKE kjøpe noe til magetrollet før vi hadde vært på ultralyd, Jeg er veldig redd for at noe er galt.. Men idag klarte jeg ikke og holde meg, Lotte og jeg var innom cubus etter skolen og der gikk vi inn i baby avdelingen og det var jo så masse fint, også var det en liten krok med litt nøytrale klær og Lotte syns vi skulle kjøpe noe til babyen, og jeg ble så klart revet med. Hihi. Ente med at vi kjøpte en hvit body med et motiv av en lyse brun hund på, det passer til gutt og jente.. Men Lotte er veldig sikker i sin, hun mener det er en gutt i magen selvom jeg har prøvd og forklare hun at det er ikke jeg som bestemmer kjønnet på babyen, men hun vil få en lillebror, så jeg håper hun ikke blir veldig skuffa om det viser seg og være jente.? Jeg forklarte hun at det viktigste er at babyen er frisk, men Lotte syns det viktigste var at det var en gutt.. hehe..


En stolt Lottemor som valgte ut babyens første kjøpte body ;)

 

-MALIN

 • Skrevet: 11.jan.2011
 • Klokken: 15:08
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 23

Jente eller gutt?

Dette spørsmåle stiller jeg meg selv MANGE ganger om dagern, jeg er såå nyskjerrig, heldigvis er det bare 2 uker til ultralyd og med min uflaks så vil sikker ikke babyen vise om det er en gutt eller jente.. haha.. Det viktigste er at babyen er frisk :-) Dette hadde vært veldig morro med en gutt, men jeg er nesten 100% sikker på at det er en liten jente inni der, kan ikke se for meg at vi får no gutt i familien, kan jo hende vi blir skikkelig overraska.. Blir det ei jente så er navnet klart( Ja, dere skal få vite det senere ) og hun har masse masse klær etter Jenny, så det er jo greit.. Hehe.Er det en liten guttebass som ligger inni der får jeg sjokk tror jeg, det er veldig mange som har følelse på at vi får gutt denne gangen, skal innrømme at den følelsen har ikke jeg ;) Får vi gutt, må jeg shoppe, har jo ikke noe gutteklær i dette huset (utenom Dan sine)Men det viktigste er at babyen er frisk så er det egentlig samme hva som skjuler seg inni magehuset, men jeg skal innrømme at jeg gleder meg til og shoppe litt babytøy som er rosa eller blått.. Hvis dem ikke klarer og se det på ultralyd så skal vi bestille 3D, det er en fin opplevelse! Med Jenny klarte dem ikke og se om det var gutt eller jente, siden navlesnora lå mellom beina hennes, så jeg krysser fingra for at navlasnora ikke ligger der nå ;) Mage følelsen stemte med Jenny, da hadde jeg skikkelig jentefølelse. Med Lotte var jeg veldig usikker, siden dem sa forskjellig på 2 ultralyder, men jeg lest at magefølelsen stemmer ofte.

Q: Tror du det er jente eller gutt?
Q: Stemte magefølelsen din når du var gravid?

-MALIN

 • Skrevet: 10.jan.2011
 • Klokken: 21:46
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 44

Drømmevogna..Her er drømmevogna mi," golden check" heter den, det er en emmaljunga edge duo! :D Denne gangen vil jeg ha emmaljunga, til Jenny hadde vi simo kombi og var veldig fornøyd med den, men siden vi solgte den 2 dager før jeg fant ut at jeg var gravid så må vi ha ny vogn og denne gangen blir det emmaljunga.. Eneste som er dumt er at dem er så sinnsykt dyre hvis man skal kjøpe den ny, må nesten opp i 9000kr, Dan mener det er altfor dyrt.. Hihi.. Vet man sparer litt på og kjøpe den i sverige, så tror vi skal kjøre over til sverige etterhvert og ta en titt på priser der, hvis ikke så håper jeg at drømmevogna blir solgt på finn også, kan spare litt penger på det.. Har hørt at di fleste som har emmaljunga er VELDIG fornøyde, og håper jeg også blir det ;) Elsker det tøffe sports understellet, det gjør vogna litt tøffere.. Jeg vil gjerne høre dere erfaringer med emmaljunga, gjerne andre vogner også :D Har hørt masse postivit om city crossen også, men syns bagdelen virker så liten..? Og det er så kjedelig hvis dem vokser fort ut av bagdelen, for den er grei og ha lengst mulig.

Q: Er du fornøyd med din vogn? evt hvilke vogn har du?
Q: Positivt og negativt med emmaljunga vogner?

-MALIN

 • Skrevet: 10.jan.2011
 • Klokken: 10:16
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 55

Wow..

Tusen takk for så mange fine kommentarer, og mange av dere har noen skikkelig rørende kommentarer også, med mine hormoner så skal jeg ikke nekte for at jeg sitter med klumpt i halsen.. :D Det er mange av dere som lurer på hvordan Lotte og Mia tokk det og at jeg skal skrive hvordan dette gikk til om det var planlagt osv, det skal jeg gjøre, etterhvert ;) Det kommer, det kommer :D

Nå skal jeg følge Lottemor på skolen, idag er det uteskole så hun skal ha med seg ski, så det kan bli spennende ;D Blogges mer etterpå.. :D

-MALIN

 • Skrevet: 10.jan.2011
 • Klokken: 07:48
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 5

Her kommer det første magebildet :D


17+1 <3

-MALIN

 • Skrevet: 09.jan.2011
 • Klokken: 18:41
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 51

Her er grunnen for lite blogging!!

Mange av dere har vært veldig toldmodige og andre har ikke vært så toldmodige, men sånn er det!! Grunnen for lite blogging er fordi jeg er gravid, ja, du leste riktig jeg er gravid igjen.. Blogglysten ble veldig liten di første ukene i svangerskapet, jeg var TRØTT med stor T hele tiden, små kvalm og uggen, samtidig som jeg måtte følge Lottemor på skolen og være mamma for Jenny her hjemme på dagtid, men jeg klarte meg fint.. Men det er derfor det ble lite blogging, etterhvert som formen ble bedre og jeg ville begynne og blogge igjen, så syns jeg det var vansklig og blogge siden jeg har en liten baby i magen som påvirker vår hverdag, så satt jeg skulle sitte og "lyve" hvordan formen er osv osv, så lot jeg heller være og blogge, mer eller mindre ;)
Men nå er formen på topp igjen, sånn ca hvertfall.. Foreløpig termin er 20 juni, så jeg er 17+1 uke på vei idag, jeg har fått ultralyd 24 januar, og vi gleder oss veldig :D :D :D

Lotte og Mia gleder seg veldig til og bli storesøstre igjen, og stemmer for at dem ønsker seg en gutt ( Jeg har en jente følelse ) tanken på at lille Jenny skal bli storesøster er så fjern for meg, hun er ennå min lille baby og få to så "tette" barn virker litt skummelt, men jeg tenker positivt og da går det som regel bra. :) Jeg var hos jordmor på onsdag og alt var bra med den lille, jordmor målte 140 hjerteslag i minutte ( mamma påstår at det er gutte hjertelyd, men siden Lotte og Jenny lå rundt de slagene også, så har jeg liten tro på det), jeg har begynt og kjenne små spark og gleder meg veldig til jeg kan kjenne dem litt mer tydelig, jeg krysser alt jeg klarer og håper at ultralyden viser at det er en frisk og sprek baby i magen min, og jeg vil veldig gjerne vite kjønn om dem klarer og se det ;)

Da er dere infomert og jeg vil garantere dere at det blir mer blogging fremover :D Ha en fin dag virdere alle sammen.

-MALIN

 • Skrevet: 09.jan.2011
 • Klokken: 12:06
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 157

28.08.2009
Dette bilde ble tatt 28.08. 2009, dette var min termindato! Tenk, for 1år siden så gikk jeg rundt med denne giga magen og inni der lå verdens fineste Jenny, rart og tenke på! Jeg husker så godt jeg tokk dette bilde, og jeg var så spent hver dag om det skulle komme no baby til verden snart, men 9 lange dager på overtid ville hun komme ut og hilse på oss..
Samme dag som dette bildet ble tatt, så dro vi og kjøpe oss sinnsykt sterk mat, i håp om at fødselen kanskje skulle skje iløpet av natta..
Nå er det ikke lenge til Jenny sin 1års dag, og innbydelser en sendt ut og planlegginga er fult igang, den første bursdagen er speisell, hvertfall for mammaen og pappaen! :D

Q: Gikk du på overtid?

-MALIN
 • Skrevet: 28.aug.2010
 • Klokken: 10:26
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 21

Jeg trodde aldri jeg skulle savne det!!! :-OPå slutten var jeg så utrolig lei av og gå gravid, gikk 9 dager på overtid! Så jeg kom ALDRI til og savne denne magen, men etter jeg satt og så på bilder nå så merka jeg, jeg savner deg.. Savner og kjenne spark, den spenninnga det er og gå gravid og ikke minst at Dan kosa med magen min konstant og prata med Jenny..
Tenk at lille Jenny lå inni magen min og nå ligger hun oppi senga si og sover snart 5mnd gammel og har runda 8kg, helt sinnsykt!!

Q: Savner dere magen deres, dere som har vært gravide?

-MALIN
 • Skrevet: 30.jan.2010
 • Klokken: 13:06
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 10

"Er jeg gravid?"

Dette spørsmålet stillte jeg meg selv mange ganger lille julaften ifjor, selvom det var 1 uke til jeg skulle ha mensen så hadde jeg mistanker, humøret var skikkelig opp og ned og jeg sov HELE tiden, så noe måtte det være.
Jeg gikk jo på p-piller, men hadde hatt 3 dager med omgangssyken, så dette kunne være en graviditet, jeg skjønnte det på kroppen at dette måtte være en graviditet.
Når jeg var ferdig på jobb så kjøpte jeg meg en test, eller 2 tester. Skulle teste meg på kvelden bare for og se, men det var jo allerede 1 uke til mensen,men jeg bare måtte.

Kvelden kom og jeg gikk for og dusje, testet meg samtidig, la den opp ned i max 30 sek, så måtte jeg se på den og den var POSITIV!! =O
Så lille julaften fant jeg ut at det var en liten spire imagen min og på morningen på julaften fikk Dan vite at han skulle bli pappa igjen..

 • Skrevet: 23.des.2009
 • Klokken: 08:55
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 11

Var dette bare falske rier? =/

Her sitter jeg fortsatt, uten noen form for rier!!!! Jeg blir gaaaal! Var så sikker på at noe var igang igår kveld, men neida.
Hadde som sagt vondt fra jeg våknet igår rundt 09.00 igår morres til 19.00 tiden igår kveld, men plutselig blei alt borte..
Hva skjer med meg a? Nå er liksom alt fint nå..
Vi dro en tur i pappa sitt 50års lag, siden jeg blei så "pigg" var der i 3timer, spiste og hilste på folka. Når vi kom hjem gikk vi oss en tur,tenkte kanskje det hjelper litt for det skal jo modne livmorhalsen sa legen, så gikk vi å la oss i håp om at ting skulle begynne igjen.. Men dårlig med det :(
Men stemammaen min fortalte no om at hun hadde også hatt det sånn når hu skulle ha lillesøss, også hadde hun hatt litt opphold 1 dag eller no, så begynte det igjen..
Så da vet dere litt om åssen det går her, så dere ikke tror jeg har født ;)

Har dere gjort no spennende i helgen?
Idag kommer mamma en tur, Dan skal crosse litt så mamma ville komme å "passe" på meg, selvom det bare er 5min herifra vi bor som Dan skal kjøre cross.. :-D
Men alltids koselig med besøk av mamma♥

dsc01869
Måtte bare legge ut dette bilde av Lotte når hu sover, se hvordan hun ligger.
Jeg syns hun ligger som en hund med arma sine ;-)
(Fargen på bilde er litt rart, men er fordi hu har på blomsterlyset sitt som er rosa)
 • Skrevet: 06.sep.2009
 • Klokken: 11:08
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 38

Fødsel på gang.?

Da sitter jeg her, å måtte droppe pappa sitt 50års lag. Han skulle feire det idag, men jeg har hatt kynnere/veer siden jeg sto opp i dag, når jeg får kynnere/veer så strammer magen seg helt sinnsykt å jeg får smerter nederst i magen og rundt ryggen, gjør ikke så foreferdlig vondt eller noen er vondere enn andre, men er veldig ubehagelig så turte ikke å ta sjangsen på å dra i 50års lag.
Men Lotte er det å koser seg, skal hente hu ikveld hvis det ikke blir noe fødsel på meg ;)
Håper virkelig dette er begynnelsen på noe, hvis ikke blir jeg orntlig skuffa :-P Mamma og bestemor sa at det var begynnelsen på noe, men jeg tørr ikke å håpe noe for da blir jeg skuffa om det ikke blir mer..
Men hvis dette bare fortsetter utover kvelden å ikke blir stort værre, burde jeg ringe føden å si at jeg har hatt vondt i hele dag, med tanke på at jeg er 8 dager på overtid.. Bestemor sa jeg kanskje burde det, bare for å høre hva dem sier.
Eller burde jeg å vente til jeg har regelmessig veer å mer vondt.?
Jeg aner ikke, så håper dere har no bedre svar på det? ;)

annette
Håper jeg sitter sånn iløpet av noen timer, vil prøve å føde i vann!
(bilde tatt ifra google)

Ha en fin kveld videre alle sammen å kryss fingerene for meg at det er fødsel på gang her ;-)
 • Skrevet: 05.sep.2009
 • Klokken: 16:55
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 29

Svangerskapskontroll 24 august.

Idag har jeg vært hos legen til svagerskapskontroll, jeg håpet egentlig jeg skulle slippe den kontrollen her, men det gjorde jeg ikke gitt :(
Men uansett alt var fint med lillemor, hun vokser og koser seg inni magen til mammaen sin.
Legen syns jeg så så pigg og fin ut til å ha termin til fredag, man pleide å kunne se på mødrene når dem var orntlig "slitene" å fødeklare, å det syns hun ikke jeg så ut som så hun trodde jeg kom til å gå over termin :-O
Men ellers var alt fint med mor og barn, og jeg fikk ny time neste fredag å jeg håper virkelig jeg ikke kommer meg ditt, da håper jeg lillemor er ute i denne verden ;-)

2462
Se på dette lille nurket som gjemmer ansiktet sitt bak hånda si, rart svangerskapet snart er over å jeg har ruga på dette lille perfekte barnet i 40 uker

 • Skrevet: 24.aug.2009
 • Klokken: 16:31
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 4

Hvor blir energien min av?

Jeg føler meg sliten HELE tiden, å når jeg har mulighet til å sove så sover jeg!
Er veldig slitsomt, hvis jeg har vært ute eller oppe mer enn 3 timer så vil jeg sove igjen, dette har skjedd over helgen nesten.
Jeg og Dan tokk oss en tur til sverige idag, jeg sov til sverige nesten, å på vei hjem, kom hjem å sov i 1time da også, nå sitter jeg her å gleder meg til unga er lagt så jeg kan legge meg å :O
å sånn har ikke jeg vært før i dette svangerskapet,jeg har jo vært sliten og trøtt, men ikke sånn.
Kanskje det er noe som skjer snart, kanskje hun vil ut?:p hehe

uke 3741
Bilde av magen, tatt idag! man vet aldri når siste bilde er ;) Her er jeg 37+4

Har jo alltid hatt kynnere, men i helgen så har jeg begynt å få kynnere som er litt vondere enn vanlig, kjenner dem tar tak i ryggen, men ikke noe mer som skjer.. Kommer bare innimellom.. Men er nok bare jeg som håper på at lillemor vil komme ut snart ;)
 • Skrevet: 09.aug.2009
 • Klokken: 18:32
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 8

Permisjon

Den starter idag, er ganske rart å tenke på, det har gått så utrolig fort dette svangerskapet her.
Nå er det 1år til jeg skal på jobb igjen, jeg skal bare nyte tiden hjemme med en liten ny verdensborger som kommer forhåpentligvis innen 3 uker.
Gleder meg så veldig til hun kommer til verden så vi alle kan bli kjent med hun, storesøstrene gleder seg veldig til dem kan se lillesøstra si.
Gleder meg så utrolig til dem kommer på sykehuset for å titte på henne, får klump i halsen av bare tanken så jeg tror det kommer til å bli et tårevått besøk( grunnet mine hormoner) haha

 

baby011

Og igår gikk jeg inn i uke 37, nå merker jeg kroppen blir fort sliten å at det presser no SINNSYKT på blæra mi, er oppe hvertfall 2 ganger om natta for å tisse, da klarer jeg så vidt å åle meg ut av senga og ned trappa, blir så sinnsykt støl i bekkene når har liggi rolig lenge.

Men prøver å holde meg litt ifrom om dagen selvom jeg blir fort sliten å må sove en dupp midt på dagen, så jeg sykler med jentene i bhg hver dag til og fra, det er ikke altforlangt, men langt nok for ei som er høygravid.

Hver kveld når jeg legger meg så tenker jeg" det kan hende det skjer inatt" men det skjer ingenting :-P

Haha.

 

dsc01772
        Magen min tatt idag (37+1)

 

dsc01767
          Jentene sykler til barnhagen

 

dsc01769
Pause må vi også ha, her står vi hver dag å ser på 4 nydelige hunder i en hundegård! :)

 

 • Skrevet: 06.aug.2009
 • Klokken: 21:27
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 2

Permisjon

Den starter idag, er ganske rart å tenke på, det har gått så utrolig fort dette svangerskapet her.
Nå er det 1år til jeg skal på jobb igjen, jeg skal bare nyte tiden hjemme med en liten ny verdensborger som kommer forhåpentligvis innen 3 uker.
Gleder meg så veldig til hun kommer til verden så vi alle kan bli kjent med hun, storesøstrene gleder seg veldig til dem kan se lillesøstra si.
Gleder meg så utrolig til dem kommer på sykehuset for å titte på henne, får klump i halsen av bare tanken så jeg tror det kommer til å bli et tårevått besøk( grunnet mine hormoner) haha

 

baby011

Og igår gikk jeg inn i uke 37, nå merker jeg kroppen blir fort sliten å at det presser no SINNSYKT på blæra mi, er oppe hvertfall 2 ganger om natta for å tisse, da klarer jeg så vidt å åle meg ut av senga og ned trappa, blir så sinnsykt støl i bekkene når har liggi rolig lenge.

Men prøver å holde meg litt ifrom om dagen selvom jeg blir fort sliten å må sove en dupp midt på dagen, så jeg sykler med jentene i bhg hver dag til og fra, det er ikke altforlangt, men langt nok for ei som er høygravid.

Hver kveld når jeg legger meg så tenker jeg" det kan hende det skjer inatt" men det skjer ingenting :-P

Haha.

 

dsc01772
        Magen min tatt idag (37+1)

 

dsc01767
          Jentene sykler til barnhagen

 

dsc01769
Pause må vi også ha, her står vi hver dag å ser på 4 nydelige hunder i en hundegård! :)

 

Webcam! ;-)

Bare tokk på wecam'e på dataen når jeg satt her nå, å plutselig så jeg hvor stor magen min er når jeg sitter :-O
Hahaha!

webcam200907301459
Magen er good og rund!

Og Lotte så selvfølgelig at webcam'en var på å hun elsker å se seg selv, så hun la hode på magen å fant helt ut av seg selv at det gikk ann å lage hjerte på magen med henda sine..

webcam200907301502 • Skrevet: 30.jul.2009
 • Klokken: 15:27
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 8

36 uker gravid.

Ja, så er det en ny uke, å det går fremover dette her.
Nå er jo alt klart til lillemor kommer til verden, klærne hennes henger til tørk på klesstativet nå, ellers så er alt som det egentlig har vært, har blitt ganske trøtt i det siste,må sove hver dag midt utpå dagen gjør jeg ikke det, så blir jeg kjempe slapp,grinete og veldig veldig vondt i hode :(

uke361
Mage bilde tatt idag 36+0 :-)

Ellers så har jeg fått smaken på lomper med sjokoladepålegg, jeg har ikke spist sjokoladepålegg på mange år, å prøver derfor å styre meg unne fristelsen også, har ennå ikke kjøpt meg no sjokoladepålegg, å håper jeg klarer å holde meg unna det di siste ukene her å :-)
Jeg har ennå ikke klart å somle meg til å begynne å pakke denne bagen som jeg skal ha med på sykeshuet, vet jeg er treig! haha.. kanskje på tide å begynne.? :)
 • Skrevet: 29.jul.2009
 • Klokken: 16:04
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 2

35 uker gravid.

Idag er jeg gravid i uke 35, så det er bare igjen ca 5 uker å bare tanken på det er såå Heeerlig! :)
Gleder meg så sinnsykt til lillmor kommer ut av min magen min nå, så jeg kan ha magen for meg selv å ikke minst gå i vanlige klær igjen, jeg gleder meg så sinnsykt til å shoppe nye klær,gå ned i vekt å få bort denne store magen.
Di siste dagene så har jeg vært så "lei" å gå gravid, våkner om morran vet ikke hva jeg skal ha på meg for jeg er så lei alle klæra mine som jeg har nå bodd i snart i 9mnd.. Baah
Det er veldig koselig å gå gravid å jeg elsker det, men 9mnd er akkurat litt for lenge for meg.. haha
Men skal nyte den siste tiden nå med stoor mage og en liten skatt inni der, ingen vet når neste gang blir om det blir no neste gang i det hele tatt..?
Nå klager jeg så fælt over denne magen, men bare vent når det har gått noen mnd etter lillemor er født så savner jeg den. Tihii! (:
Ellers så har jeg ikke merket så mye forandring i kroppen, skal til legen på fredag å håper lillemor har fastet seg, for det hadde hun ikke gjort for 2 uker siden,men mye kan ha skjedd på di 2 ukene, har begynt å bli sliten og trøtt igjen nå, hadde en periode som var veldig fin, men nå er det helt på slutten så da er jeg trøtt å sliten, tilogmed Dan med hjelpe meg med å ta på sokker,sko og knyte bukser neders i beina.. Haha
Lillemor er VELDIG VELDIG aktiv om dagen,virker som hun prøver å komme ut igjennom magen min, vi syns det er veldig morsomt å se på når hun stikker rompa si nesten ut av magen min.. lille søta <3

img2307
35 uker(tatt idag)

En ting jeg lurer på, når kan man egentlig prøve å sette igang fødsel selv.?
er jo så masse forskjellig kjerringråd osv, men er det litt for tidlig å prøve på slike ting nå, eller burde jeg vente noen uker til.? (Ja, jeg er desp) haha
tar gjerne imor råd/tips for å få igang fødsel ;) • Skrevet: 22.jul.2009
 • Klokken: 14:37
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 10

HEKTA?

Jeg? Det har vi ikke hørt om.. Haha
Drikker iste til den store gullmedalje om dagen, å hamstrer inn.. Er jo sååå godt :-D
I begynnelsen av svangerskapet var jeg hekta på sjokkomelk, men nå går det i ISTE!!!

iste104353

Er/var dere hekta på no spesielt under graviditeten? (:
 • Skrevet: 22.jul.2009
 • Klokken: 10:40
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 7
Design av Rmoen.blogg.no

 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits