Onsdag, jeg elsker onsdager..

Vet dere hvorfor jeg elsker onsdager? det er tvkvelden min, det er så deilig og bare ligge rett ut på sofaen og se på tv hele kvelden og gjerne kose seg med noe godt, men det prøver vi og hoppe over, prøver og være flinke og kun spise på lørdager, fler som kjenner seg igjen?

Idag har vi egentlig ikke gjort stort, hatt besøk av mamma en tur.
Idag hadde vi stektepoteter og kylling til middag, og Molly er jo veldig pratesyk om dagen og skal helst sitte på fanget mitt hele dagen og prate, men det funker jo ikke, må jo kose og ta meg av Jenny også, også må jeg jo gjøre husarbeid også.
Så idag når jeg skulle lage middag tokk jeg med meg teppet inn på kjøkkenet og la hun der, det var helt greit, hu ligger og ser etter meg når jeg går frem og tilbake.
Etterhvert så kom Lotte og Jenny og la seg på gulvet også, så lå vi alle sammen midt på kjøkkengulvet og prata..


Fine jentene mine <3


<3

Nå skal Dan ta med seg Jenny på butikken, så skal jeg ordne Molly for kvelden. Lotte har besøk av ei i klassen, så det er livat det her idag. he he

-MALIN

 • Skrevet: 12.okt.2011
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 7

7 kommentarer

Pernille

12.okt.2011 kl.18:14

Kos deg masse i kveld, Malin <3

Forresten har jeg også hatt stekte poteter til middag ;-)

Line

12.okt.2011 kl.23:24

Så vakre bilder!

Hvilke tvprogram ser du på onsdager? :) Jeg følger med på Tangerudbakken borettslag. Det er så utrolig kjekt! Studerer selv vernepleie, så er veldig interessert livskvalitet for psykisk utviklingshemmede :)

Silje

12.okt.2011 kl.23:24

Fine jentene :) Håper du hadde en fin tv onsdag, det hadde vi :) Må bare få sagt at du er et forbilde for mange,også litt for meg :) Takk for at du Blogger på måten du gjør, alltid et fint innlegg :)jeg tar opp mange tips fra deg, har selv en travel hverdag med en sønn på snart 15 måneder.Håper på og få flere barn en dag.Det er intresangt og se hvordan en ung 3 barns mor blogger og hav du driver med.

Klem Silje 24 :)

Lise

13.okt.2011 kl.00:22

Så nydelige bilder av 3 nydelige jenter!! :)

Malin Hammersgård

13.okt.2011 kl.07:57

Silje: Jeg hadde en veldig fin tvkveld, altofr seint opp igår så nå er jeg så trøtt :P Haha..

Takk, det er veldig koselig og lese, kan ikke helt skjønne hvorfor jeg er et forbilde, tar jo bare vare på mine 3barn, som er en selvfølgelge når man setter barn til verden.. Men veldig koselig og lese, en fin start på dagen :D

Malin Hammersgård

13.okt.2011 kl.07:57

Line: Ser på cæsar, tangerudbakken, unge mødre og ylvis :)

Tina

13.okt.2011 kl.11:57

Fine bilder:)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits