Den første overnattingen..

Ja, det prater jeg om Molly.. Når skal den første overnattingen skje? Med Jenny så drøyde vi det lenge, til rundt 10måneder, men jeg bestemmte meg for når jeg gikk gravid med Molly at jeg skulle la hun få prøve og sove over litt tidligere enn det Jenny gjorde..
Så på søndag så kastet jeg meg uti det og ringte min bestemor og hørte om hun hadde lyst til og ha Molly ifra lørdag til søndag og det ville dem selvfølgelig, Molly har vært hos dem noen ganger før også, men det er bare 2-3timer på dagtid, men jeg tror det vil gå bra..
Så i morgen har vi sendt alle unga bort, så skal vi faktisk ha fest her, det er så leeenge siden jeg har festa, tokk en liten fest når Jenny var 6mnd, så det begynner og bli en stund siden nå, så jeg skal faktisk innrømme at jeg gleder meg litt til og være her hjemme med gode venner og bare slappe av..
Men samtidig så tenker jeg mye på Molly som skal sove borte, men jeg tror det hjelper mye om jeg kommer over den "skummle" kneika, og når jeg får vite at alt mest sannsynlig har gått greit så er det ikke så skummelt neste gang hun evt skal sove borte:
Molly er jo en veldig snill jente, hun er som regel blid og hun sover jo hele natten så jeg tror dette vil gå bra, sål skal jeg prøve og slappe av og kose meg på lørdag, det fortjener jeg =D


Man skal tidlig krøkes, her tegner Molly på padden :P

Q: Hvor gammelt var barnet ditt da det sov borte for første gang?

-MALIN

 • Skrevet: 07.okt.2011
 • Klokken: 12:45
 • Kategori: Molly
 • Kommentarer: 32

32 kommentarer

Hilde :)

07.okt.2011 kl.12:47

Vi skal kooose oss ;)
Vi mammaer fortjener og ta oss en fest iblandt, så jeg skal også på fest i morgen for første gang på 1år :-) og jeg gleder meg også masse, selvom det sikkert blir hardt og være uten datteren min lenger enn vanlig :-p .. Kos deg masse :-)

Martine, og lillegutt

07.okt.2011 kl.12:55

Så gøy!

Godt for Molly og Bestemor (hennes eller din bestemor?) å få litt kvalitetstid en dag/natt! :-) Det er jo bare en natt, og ikke en uke, så det går nok kjempefint!

Skal de andre jentene også være hos Bestemor?

Så moro med fest, kos deg, og ha det moro! :-) (hvis dere skal ut, anbefales Tyst, på Aurskog.. det er LiveBand der på lørdag og da er det alltid masse folk og veldig god steming der!)

Malin Hammersgård

07.okt.2011 kl.12:59

Martine, og lillegutt: Ja, det er min bestemor, så det blir Molly sin oldemor :)

Mia er hos mammaen sin, Lotte skal til min pappa og Jenny skal til foreldrene til Dan :)

Vi skal ut på tyst, så det skulle være liveband der, må jo ta en tur og sjekke ut livet på aurskog :D

Malin Hammersgård

07.okt.2011 kl.12:59

Susanne: Ja, vi fortjener det.. Kos deg masse og dattern til kommer til og kose seg så masse, sånn jeg prøver og tenke.. Hihi :)

Gravid2012

07.okt.2011 kl.13:18

Første overnattingen for gutten vår var vel han 1 mnd ca, men jeg har ikke ammet så var lettere da, men det gikk kjempefint...tror det er bare vi voksne som er for bekymret..hehe ;P

Linda Detterberg

07.okt.2011 kl.13:37

Kos dere masse :) Det fortjenter dere :) Victoria sov borte første gang når hun var 2 mnd gammel, og det var veldig vondt, men gikk så bra. Innimellom har man ikke andre valg enn å ha litt barnevakt, spesielt ikke i vår situasjon på den tiden..

Hild Frøya

07.okt.2011 kl.13:47

Ingrid var vel en 4 mnd tror jeg. Det fungerte utmerket. Ned Cornelis så drøyer vi det nok litt lenger. Mulig jeg blir med på julebordet i år, men da blir det alkoholfritt. For jeg ammer jo...

julie

07.okt.2011 kl.15:11

men hvor skal jenny og lotte være?

Kine, mammaen til Emma

07.okt.2011 kl.15:35

Emma sov hos min mamma og pappa når hun var 8 uker. det gikk kjempe fint :D Du fortjener virkelig å koble av litt å ha det gøy med venner :D Kos deg masse!

Anette

07.okt.2011 kl.16:19

Det er godt med litt kjærestetid sammen. Vår sønn er 15mnd, men fortsatt ikke sosvet borte. Han går i barnehage ellers, men har ikke hatt behov for overnatting ennå.. vi går på fest hver for oss vi :P litt tid med venninger er godt også :)

kos dere!

Julia

07.okt.2011 kl.16:27

Jeg hadde aldri i livet sendt avgårde datteren min på overnatting så tidlig, men vi er forskjellige ;-) Du har sikkert mer behov for fri når du har så mange barn. Jeg har bare ett, men første gang hun sov borte uten meg var hun 14 mnd. Kunne aldri sendt henne bort før det :)

Stjerne

07.okt.2011 kl.16:39

Blir bra. Dere trenger en frihelg med litt festligheter :) Kos dere masse!

Anniken

07.okt.2011 kl.16:42

Er bestemoren din mange år egentlig? =)

Kine

07.okt.2011 kl.19:14

Min sønn er straks 11mnd.. å han har ikke sovet borte fra meg enda... Å det er nok fortsatt lenge til det kommer til å skje! Vi har også bare hatt barnevakt 2ganger, ene gangen var nå jeg MÅTTE til tannlegen. Da hadde mamma han i 1t også hadde vi svigermor her når det var foreldremøte i bhg sånn at begge kunne gå. Det er IKKE fordi jeg ikke stoler på andre eller ikke klarer å "gi" han fra meg.. men vi har ikke hatt behov for det enda...! :o)

silje

07.okt.2011 kl.19:21

Kos dere med fest :) Husk det er ingen fest uten skinn vest. hehe.

Tenker Molly skal kose masse hos oldeforeldrene sine!

Jeg eller vi har jo ikke hatt sønnen vår borte på overnatting, det har enda ikke vært et tema for meg.

Gruer meg uansett til 1 gangen.Han blir jo 15 måneder, hehe.

Line

07.okt.2011 kl.19:22

Du fortjener en god fest nå ja :-) Jeg venter min første nå i oktober, og håper jeg klarer å la hun sove borte tidlig. Jeg hadde min nevø på overnatting første gang når han var 3 mnd, og det gikk kjempe fint :-) Alle har godt av en pause av og til :-)

Thea Louise

07.okt.2011 kl.19:34

Dere har 4 barn, det er en stor forskjell fra oss som har ett barn. Så jeg skjønner godt du vil unne dere en kveld med dere to og venner av dere :) Jeg har da bare en datter og hun sov borte første gang når hun var 15 måneder, før det hadde hun barnevakt hjemme hos oss.

Silje

07.okt.2011 kl.19:42

Vår sønn er 8 mnd og har enda ikke sovet over. Ammer enda, og han har alltid vært urolig om natten. Har lite tro på at d går bra at han sover borte når han våkner så ofte!

mamman til ei prinsesse<3

07.okt.2011 kl.19:56

min datter er 17 mnd snart:) å hu har ikke sovet bort enda hu heller:) men skal det snart.. men vi gjør også som deg julia.. vi fester hver for oss:) syns egentlig det er litt greit d:).. men malin fortjener virkelig å ha en sånn kveld:D nyt den:D

Malin Hammersgård

07.okt.2011 kl.20:14

Anniken: Nei, bestemor er 57 år :)

Malin Hammersgård

07.okt.2011 kl.20:15

julie: LOtte skal være hos pappaen min og Jenny skal være hos foreldra til Dan :)

mamman til ei prinsesse<3

07.okt.2011 kl.21:02

du har en ung bestemor;O :)

Malin Hammersgård

07.okt.2011 kl.21:24

mamman til ei prinsesse: Ja, hu er ikke så gammel ;) he he

Hege-C

08.okt.2011 kl.17:15

Så deilig for dere! Det fortjener dere nok begge to :D Husker selv første gang Amalie (6) sov borte (hos mormoren sin), da var hun 4 mnd. Det gikk mye bedre for henne, enn det gikk for meg. Jeg var så vandt til å ha henne rundt meg hele tida, så det å plutselig ikke ha henne der, var skikkelig uvant. Kjenner fortsatt litt på det i dag, hvis det er noen hun ikke har sovet hos før, så går mamma-hjertet løpsk med å tenke på vesle jenta si. Men det har som oftest gått veldig greit:) Håper dere koser dere alle sammen i kveld nå da, både du og Dan, og Molly hos oldemor :) Ønsker dere hvertfall en kjempefin lørdag <3

meg.

08.okt.2011 kl.21:59

Jeg og min første bor ikke sammen lenger, vi flyttet fra hverandre to uker før den lille kom til verden. Så han overnattet i en dag da han var en og en halv uke.

Lene Marie

08.okt.2011 kl.23:08

Fin blogg :) hvilken type program hette det tegne greiene på padden.?:)

Malin Hammersgård

09.okt.2011 kl.19:48

Lene Marie: Er ikke helt sikker, kan sjekke det ut etterpå.. Nå orker jeg ikke og resise meg opp :P Ha ha

Lene Marie

09.okt.2011 kl.20:14

Oki :) takk, så artig ut ..

Petra

09.okt.2011 kl.23:47

Lisa var borte sammen med kusinen sin Thea og overnattet da hun var to år og elve månder, det endte med at jeg måtte komme og hente henne klokken fire om natten.

Jeg vet ikke om den andre kan telles som overnatting, for Lise andremann fikk kreft da hun var ett år, hun måtte opperere og den operasjonen var på natten.

Lasse tredjemannen var på overnatting for første gang når han var syv månter det var hos mammaen og pappaen min, og det gikk veldig bra!
Tja, jeg er en av de som ikke liker slikt, men ser ikke ned på andre av den grunn. Gutten min blir 3 i Januar og har aldri sovet borte, og jeg har bare sovet vekke fra han når jeg fikk Lillemor :)

Rebecca<3

14.okt.2011 kl.02:35

Eldstemann, Nellie, sov borte for første gang da hun var 7 mnd. Da savnet hun mammaen sin så mye at hun ikke ville spise da hun våknet. Da jeg kom kom også matlysten tilbake. Nå er hun tre år og overnatter av og til hos sin mormor. Kanskje med 3-4 mnd mellomrom. Vi har veldig sjeldent barnevakt.

Minstemann, Isaac, er snart 9 mnd og har enda ikke sovet borte. Føler meg ikke helt klar enda. Men får vel hive oss uti det etterhvert :P

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits