Helgen våres og store ting som har skjedd.

Hvertfall for meg som er mor så har det skjedd noe stort denne helgen, lille Molly har nå begynt og holde flaska si selv, ja det er tidlig, men hun skal holde den selv og hun har nå begynt og ta orntlig etter leker og jeg er stolt! =D
Plutselig ble det litt mer morro for hun og leke med babygymmen, lille lille jenta mi som begynner og bli så stor..


En liten frøken som vil holde flaska si selv og tar godt tak i leke sine :-)

Ellers i helgen så har vi kost oss, Lotte er hos pappaen sin og Mia er hos mammaen sin..
På fredag når vi hadde levert Lotte så dro vi en tur på jessheim sentret og tittet, Jenny trengte noen nye gensere, Dan var så snill og kjøpte vinterjakke til meg så jeg vil si at fredagen var veldig fin, så nå gleder jeg meg faktisk til kalde vinterdager, nå er alle vinterjakkene i hus så nå kan kulden komme ( selvom jeg vil veldig gjerne vente en stund til), Dan og Jenny gikk litt rundt aleine litt og når jeg møtte dem igjen så hadde Jenny fått sparkesykkel, hun var veldig stolt og gledet seg masse til og prøve den når vi kom hjem, hun har vell egentlig ikke gjort så mye i helgen enn og sparke rundt på den.
Når vi kom hjem lagde vi en enkel pizza og så på idol, Jenny fikk lov til og være oppe litt lenge siden vi var på jessheim en stund også var det jo faktisk helg, vi koste oss med pizza,brus,potetgull og idol..


En fornøyd Jenny med pizza og en SUPER fornøyd Jenny med sparkesykkelen sin..

Denne kvelden så fant Molly ut at det beste med sjiraffen Sophie, det var og suge på nesa, den skal inn i munn!

Igår så var Jenny og Molly hos foreldrene til Dan, imens Dan og jeg var på kino og så på Kong curlig, en utrolig bra film, den anbefaler jeg virkelig, jeg kan garantere at du liker den..
Etter filmen gikk vi og spiste en kebab, det var så rart og sitte der uten unger, men utrolig godt.
Når klokken var rundt 20.30 så var det vell på tide og komme seg tilbake til jentene, Jenny elsker og være der, men vi var litt spent på Molly siden hun aldri har vært der aleine før, så vi var veldig spente når vi kom tilbake..
Det hadde gått sånn ca greit, hun hadde gråtet mye, men sov når vi kom..
Tror kanskje hun hadde savnet mammaen sin, men vi får prøve igjen om så ikke altfor lenge, dem må jo bli kjent med hverandre uten at mammaen eller pappaen hennes er der.. Men Jenny hadde stor kost seg!

Nå skal vi lage en god frokost, så får vi komme oss ut og gå en tur. Merker dette er søndag, jeg er skikkelig slapp! He he

-MALIN

 • Skrevet: 02.okt.2011
 • Klokken: 09:33
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

10 kommentarer

Ida Elizzi

02.okt.2011 kl.09:54

åååå Hørtes ut som en utrolig koselig helg, akkurat sånn helger skal være, slappe av å kose seg, og bruke litt penger ;) Du hadde skrivi et lang og fint innlegg, søte bilder ^^

Ida Elizzi

02.okt.2011 kl.09:57

åååå det hørtes ut som en utrolig koselig helg, akkurat sånn den skal være, bare slappe av og kose seg. Bruke litt penger også ;) Du hadde skrevet et langt og fint innlegg, søte bilder ^^

Lisa - Min hverdag og mye mer..

02.okt.2011 kl.10:29

hørtes ut som en fin helg :D kos dere masse videre.

MAALIN

02.okt.2011 kl.11:01

søte barn <3

Dan

02.okt.2011 kl.11:32

Ikkno er som en real potet på en lørdagskveld!:-D

Malin Hammersgård

02.okt.2011 kl.11:33

Dan: Hva mener du? Det står ikke noe potet der Dan? :P

Dan

02.okt.2011 kl.12:00

Malin: nå må du ikke bytte detbut da, virka som den kvelden med pizza og potet;)

Malin Hammersgård

02.okt.2011 kl.12:01

Dan: Hahahah. morsom du er!

Solfrid

02.okt.2011 kl.22:54

Hei :) Høres ut som en super helg! kan du foresten legge ut bilde av den nye vinterjakka di? Leter selv etter vinterjakke:P men finner liksom aldri den perfekte!

Malin Hammersgård

03.okt.2011 kl.17:31

Solfrid: Jepp, skal få Dan til og ta bilde av meg :P

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits