Mandag 19.09.2011

Idag våknet vi til REGN, det plaska rett ned så vi ble ikke sånn veldig våkene av og se ut, idag har vi ikke gjort noe fornuftig, bare vært inne, Lotte har kost seg på skolen!
Jenny var skikkelig sliten etter gårsdagen så hun sov 3 timer på dagen idag, tror hun trengte den søvnen, når vi sto opp lå hun på sofaen og så på tv, hun pleier og leke og være i godt humør, men ikke idag.
Hun ville i seng ca 11.00 og sov til 13.30, etter det har hun vært i strålende humør, så det hjalp nok med søvn.

Molly har vært i strålende fornøyd idag, gulpa litt vell mye så hun har vell hatt på seg 4 forskjellige bodyer, så godt vi har masse klær, Dan er og kløyver ved, istad gikk vi alle sammen opp i 2 etasje, Lotte og Jenny lekte med duplo på rommet til Jenny, og Molly og jeg sorterte klær som Jenny brukte når hun var liten, kan si vi har en del klær som Molly arver, det ser jo ikke brukt ut..
Nå sitter vi alle sammen i sofaen og ser på barnetv, Molly sover akkurat nå, men våkner nok om ikke så altfor lenge, da skal hun få mat og få bade litt, så er det natta for hun kl:20.00.

Men nå skal jeg lage matpakke og finne frem klær til Lotte i morgen, så slipper jeg og stresse med det i morgen tidlig, orker ikke og stresse om morran, da er hele dagen ødelagt for meg..
Egentlig så har jeg mest lyst til og dra og shoppe klær til meg selv, jeg er så fryktelig dårlig på og handle til meg selv, jeg elsker og handle til unga mine og for og være ærlig så har dem vell egentlig litt for mye klær, så jeg har bestemt meg for at nå skal jeg handle klær til meg selv, det fortjener jeg :)


Trutemunn :)


Smiley <3

Q: Er dere flinke til og handle klær til dere selv?

-MALIN

 • Skrevet: 19.sep.2011
 • Klokken: 18:09
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

9 kommentarer

Camilla

19.sep.2011 kl.19:34

Så fine bilder :) Nei, er igrunn ikke det.. er mye morsommere å kjøpe til brødrene mine :)

Monika,

19.sep.2011 kl.19:39

Jeg handler aldriklær til meg selv jeg heller, hver gang jeg skal ut å handle klær til meg selv, kommer jeg alltid hjem med klær til dattra mi Nora i stedet ;) Det skjer hver gang ;p

mummy4ever

19.sep.2011 kl.19:39

Jeg eier ikke klær. Kan ikke fordra å kjøpe klær til meg selv! Er jo mye koseligere å handle til ungene ;)

Kine, mammaen til Emma

19.sep.2011 kl.20:35

Jeg handler sjeldent klær til meg selv nå. er jo mye mere morsomt å handle til de små :D

Rebecca<3

19.sep.2011 kl.22:01

Jeg kjøper sjeldent noe til meg selv. Det blir enten til barna eller kjæresten :P Jeg kjøper kun til meg selv når det er ABSOLUTT nødvendig.. haha =)

Lise

20.sep.2011 kl.00:29

Så herlige bilder :) Jeg har ikke barn, men handler ikke mye klær til meg selv alikevel.. Har rett og slett ikke råd..

Elisabeth

20.sep.2011 kl.08:04

Haha, barna her og har altfor, altfor mye tøy - rett og slett:P men er jo så mye mer gøy å kjøpe til dem enn til meg selv. :P

Elise

20.sep.2011 kl.14:15

Hehe, skjønner hva du mener :P flink til å kjøpe klær til ungen min istaden for meg selv :P fortjene det gjør du!! :) Kos deg på shopping ;)

Helene

26.sep.2011 kl.23:03

Ja, jeg kjøper det hvist jeg syntes det er fint om hvist jeg har plass i skapet XD

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits