Det er nesten uvirkelig..


Bildet tatt en uke før Molly kom til verden.
( På dette bildet ser jeg nesten litt liten ut i forhold til dem Dan tokk av meg på sykehuset)

Det er nesten uvirkelig at jeg har vært så stor, jeg viste Dan dette bildet igår og han fikk nesten sjokk, det er utrolig hvor fort man glemmer.. Jeg husker jeg var stor, men ikke så stor!
Jeg husker folk sa til meg at det så ut som jeg skulle sprekke hvert øyeblikk, at det så vondt ut og være så stor som jeg var, jeg forsto jo ikke hvorfor dem sa det, før jeg faktisk ser på bilder nå..
Jeg fikk helt sjokk når jeg så hvor stor jeg var, men heldigvis var det en grunn, Molly var jo ganske stor..

Jeg savner ikke og gå gravid, når jeg ser andre gravide damer så må jeg innrømme at jeg er så glad jeg er ferdig med og gå gravid og føde barn, tror jeg fikk dosa mi med Molly, den siste uka var så vondt og ubehagelig at jeg bestemte meg for at jeg er HELT ferdig med barn, med knekt ribbein, masse maserier, vann i kroppen og trøtt hele tiden, så er min tid som gravid over!
Nå har jeg fått 3 nydelige barn som skal følges opp, så 3 barn holder massevis for meg, tror Dan er ganske enig også, og når Mia er her så er det 4 barn :)
Mange av dere lurer på om når gutten kommer og at det må være kjedelig for Dan med så mange jenter rundt seg, men her kommer det ikke noen gutt om vi ikke kjøper oss en guttehund en gang og Dan stor koser seg med jentene sine, selvfølgelig hadde det vært morro med en gutt, men vi kan ikke bare få barn får vi vil også ha en gutt, man må tenke på hva vi orker og har økonomi til.
Nå har vi 4 fine jenter og det holder for oss, den gutten alle prater om blir vi kanskje besteforeldre til en gang i fremtiden ;) Hihi..

-MALIN

 • Skrevet: 19.sep.2011
 • Klokken: 10:27
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 9

9 kommentarer

Sofie marie

19.sep.2011 kl.10:36

Fin blogg! :-)

STEM PÅ KRISTOFFER SOM DET NYE LEVERPOSTEI BARNET 2011! :-D

LINK: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3148288/

Julianne

19.sep.2011 kl.10:37

Skjønner at det er rart å se tilbake på sånne bilder, men det er jo morro å ha. Og jeg hadde nok vært enig med deg. 3 barn er nok, og når du har dattra til samboeren din er det jo 4 som sagt, og det holder sikkert! En gutt hadde nok vært morro, men det er jo så mye å tenke på som du skriver selv. Hva man har råd til og hva man har kapasitet til! Lykke til videre med de flotte barna :)

Irene

19.sep.2011 kl.10:40

Virkelig en stor mage :)

Sjeldent å se :) men uansett vakker :D <3
Får stadig høre det vi og; "når kommer gutten?". Når jeg svarer at det ikke kommer flere herfra, får jeg høre det at det må vi jo, for gutten har ikke kommet ennå.

Jeg savner heller ikke å gå gravid :-)

Så fin mage du hadde :-)

Rebecca<3

19.sep.2011 kl.12:20

Jeg er enig med deg. Jeg savner ikke å være gravid. Nå er jo barna ute. Og det er enda mer stas. Jeg har en av hver, men hadde ikke fortsatt lenger selv om jeg fikk to av samme kjønn. Man får hva man får:)

Monica

19.sep.2011 kl.13:56

Jeg har også et bilde som er tatt 3 dager før :)

Innimellom savner jeg faktisk den store magen ;)

kristin

19.sep.2011 kl.15:36

hvis ikke så blir det ratt 4 svigerSØNNER veitdu :) hehe.. :)

Lilly

19.sep.2011 kl.16:31

Med så flotte jenter trenger dere ikke noen gutt.

Har aldri ønsket meg gutt,trives best som

jentemamma.

Lise

20.sep.2011 kl.00:33

Du var stor ja, men veldig fin mage da :) Skjønner at du føler deg ferdig med å være gravid og å få barn.. Dere har jo 4 nydelige jenter :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits