Unge mødre sesong 1.

Det er fler av dere som lurer på hvor man kan se unge mødre sesong 1, der jeg var med..
Jeg kom over denne linker HER, man må betale et lite beløp for og se det, men da har dere hvertfall mulighet til og se det, dere som ønsker det.

-MALIN

 • Skrevet: 14.sep.2011
 • Klokken: 13:16
 • Kategori: Media
 • Kommentarer: 8

8 kommentarer

DIY fashion

14.sep.2011 kl.13:26

Dette må jeg se :-D

Kine Halvorsen

14.sep.2011 kl.14:50

Lurer på hvor mange ganger jeg har sett den sesongen hvor du er med i :D og jeg blir aldri lei, kan vel nesten alt utenatt :) hehe Skulle ønske du kunne vært med igjen, men skjønner veldig godt at du ikke vil det! Uansett, du er den i unge mødre jeg har likt best, og gitt best inntrykk :D

Hege Christine Sørensen

14.sep.2011 kl.17:28

Hei

Har du vært inne å sett på bloggen min ennå? Jeg lanserer idag siste nytt fra mykemule. Det er noen utrolig kule peacearmbånd! Det er verd å ta en titt :-)

Ellers driver jeg fremdeles litt reklame for min egen blogg! Jeg er helsesøster og skriver en blogg til ungdom og unge mødre og andre interesserte. Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes. Om du vil kan du legge meg til som venn, eller følg meg på bloglovin.com!!

Jeg svarer gjerne på spørsmål om du lurer på noe, eller tar opp temaer om flere lurer på det samme.Jeg vil at flest mulig skal få glede av tilbudet mitt!!

Hilsen Hege

lelise

14.sep.2011 kl.18:42

Ser det stadig om igjen på Tv Norge nett tv :-)
Så den i reprise for en liten stund siden jeg :) Går hver formiddag på fem :)

Karina

15.sep.2011 kl.02:45

Kan du vise bilde av Lotte, Jenny og lille Molly's rom?:) Kjempe bra blogg du har å nydelig familie! Du er en så god mamma!

Malin Hammersgård

15.sep.2011 kl.17:27

Hege Christine Sørensen: Skal ta en titt :)

Malin Hammersgård

15.sep.2011 kl.17:28

Karina: Skulle gjerne gjort det, men jeg vil ikke legge ut bilder av huset, pgs større innbrudsfare da :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits