Nye gode mellommåltider for "feinschmeckere" fra ett år.

Etterspørselen etter ferdige mellommåltider for små barn øker kraftig. De siste årene har salget gått opp med 59 prosent i Norge. Nå følger Nestlé opp sin suksess med mellommåltider og lanserer to nye varianter i den populære Jogolino-serien, en variant med blåbær og en med bringebær for barn fra 12 måneder. Beriket med kalsium, zink og magnesium er Jogolino et praktisk mellommåltid som vil bli de små feinschmeckernes favoritt.

Nestlés forbrukerundersøkelser viser at et godt ferdiglaget mellommåltid skal være enkelt å ta med seg i vesken eller barnevognen, den skal ha et næringsrikt innhold og smake godt. Jogolino Bringebær og Jogolino Blåbær fyller alle disse kriteriene. Med en kombinasjon av frukt og yoghurt, passer de nye Jogolino variantene for barn fra 12 måneder og oppover.

Jogolino er beriket med kalsium, zink og magnesium. Hvert beger inneholder ca. 30 % av det anbefalte daglige inntaket av disse tre mineralene som bidrar til å bygge opp et sterkt skjelett. Den er lett søtet, og inneholder ingen kunstige tilsetninger eller konserveringsmiddel. I stedet er den varmebehandlet for å holde seg frisk lenger. De nye velsmakende variantene med blåbær og bringebær er et utmerket mellommåltid for små barn som vokser og som har behov for mye energi.
Mellommåltidsprodukter ? et voksende marked

Markedet for ferdige mellommåltider som Jogolino, som er sunne, enkle å ta med seg, ikke trenger kjøling og som barna liker, har hatt en sterk fremgang de siste to årene. Siden 2009 har salget av ferdige mellommåltider vokst med 59 prosent i Norge.

-         Vi ser en stor økning av salget på mellommåltider.  Noe av årsaken til dette er at foreldrene ønsker å være trygge på at barna får i seg den næringen de trenger og de ønsker praktiske pakninger. Akkurat dette er det Jogolino tilbyr, sier Kari Helverschou, kategorisjef for Nestlé Barnemat.

Kan oppbevares i romtemperatur

Fordi Jogolino kan oppbevares uåpnet i romtemperatur er den perfekt å ha med seg i vesken eller barnevognen.  Uåpnet holder den seg i ni måneder i romtemperatur og en åpnet pakning holder i cirka to døgn hvis den oppbevares i kjøleskap.

Jogolino fra tolv måneder finnes i butikkenes barnematshyller fra september 2011. Cirkapris for pakningen på 4 x 100 gram er kr 34,-

Jenny tester mellommåltidet:


En spent Jenny som ville ha..


*mmmm*


" Dette var godt mamma, kan jeg få mer"?


En fornøyd Jenny som gjerne ha mer :-)

Dette var noe som virkelig falt i smak hos Jenny så dette er noe vi kommer til og kjøpe fremover når det blir og kjøpe i butikkene, i denne youghurten kan man også ta andre ting i som feks, banan og havregryn.
For ca 1år siden så skulle Jenny teste ut jogolino youghurt, det innlegget kan du se HER!
Jeg kan nesten garantere for at dette kommer til og falle i smak hos ditt barn også :D

-MALIN

 • Skrevet: 29.aug.2011
 • Klokken: 09:57
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 9

9 kommentarer

Borghild :)

29.aug.2011 kl.17:33

Så kjekt :) Datteren min elsker jogolino, så da er det kjekt med nye smaker!

Genialt at de ikke trenger stå i kjøleskapet! Men var det sukker i disse?

Malin Hammersgård

29.aug.2011 kl.19:25

Borghild: Det er jeg ikke helt på sikker på,men kan finne det ut ;)

Silje

29.aug.2011 kl.19:52

synes det var dyrt med over 30kr jeg :( kommer nok IKKE til å kjøpe de på grunn av prisen.

Fastleser

29.aug.2011 kl.22:23

Huff! Hvor mye konservering er det i noe som kan holde seg så lenge.. Oæææ!

30.aug.2011 kl.15:18

Må bare spørre, for jeg trenger råd.. Hvilke pc har du, og er du fornøyd med den?

Lillian

30.aug.2011 kl.15:33

All mat som selges i norge er godkjent i forhold til innhold av e-stoffer og konserveringsmiddel. Jeg stor nok det fins mye annet som er farligere for barnet enn Jogolino.

Vi sender Jogolino med skolebarna våre også, siden di må oppbavare skolematen sin i sekken hel dagen. Da kan vi spare yoghurten til neste dag, om den ikke ble oppspist.

June

30.aug.2011 kl.16:33

Hei Malin :)

Jeg bare lurer på hvordan du får den skriften på bildene dine, vil ha det på mine også før jeg legger de ut!

Malin Hammersgård

30.aug.2011 kl.17:23

Anonym: Har en hp og er den fornøyd med den =)

Malin Hammersgård

30.aug.2011 kl.17:23

June:Jeg bruker photoscape )

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits