Nå er det lenge siden..

Ja, nå er det lenge siden jeg har satt meg ned på dataen for og blogge, det er så lett og mobilblogge.
Men nå som Molly sover og Jenny leker så må jeg utnytte muligheten.

Idag er Molly 7 uker, jeg syns tiden bare går fortere og fortere, hun er ei veldig nyskjerrig jente og har ikke mye tid til og sove på dagen, utenom når vi kjører bil. Heldigvis sover hun hele natten og det er vel egentlig det viktigste, nattesøvn er viktig for alle!
Hun har blitt kjempe sterk i nakken sin og holder det oppe lenge av gangen, hun kan bli veldig hissig hvis hun ikke kommer fremover, hun prøver så godt hun kan og dra knæra opp under seg, men det ender bare med at hun blir hissig.
Hun elsker og bli bært rundt på og bli synget for, hun liker og ligge for seg selv og ikke inntil, noen ganger så er det greit og ligge oppå brystet om kvelden, men det alle beste er og ligge aleine i senga si.
Dan og jeg har sterk følelse på at hun kommer til og bli ei veldig sta og bestemt jente, kan se tendener til det allerede.. Hihii!


Se, så sterk hun har blitt! :D


Nå er det ikke lenge til hverdagen begynner igjen, unga på skolen og vi blir vekt av vekkeklokka.
Skal innrømme det at jeg gleder meg til og komme igang med orntlig rutiner igjen, men gruer meg til at vi opp seinest 07.00, i sommer har jeg blitt skikkelig bortskjemt med unger som sover til rundt 09.00 hver dag.
Idag så lå vi alle sammen til nesten 09.30 før vi sto opp, da spiste vi god frokost og nå leker Jenny med dukka si og Mia spiller på dataen, Lotte er hos pappen sin og kommer hjem i morra.
Men nå må jeg brette litt klær før Molly våkner og vil ha litt mat igjen, alt må gjøres når man har mulighet.

Tenkte også og minne dere på lano konkurransen, nå er det ikke lenge til dem skal kåre fylkesvinner, den blir kåret 22.august og kåring av lano ungen blir kåret 5.september, så vi vil gjerne ha fler stemmer.
Hvis du vil stemme så kan du gjøre det HER.


Verdens fineste Jenny, bildet ble tatt i danmark på ferie.


Jeg ønsker dere alle en super dag, her regner det rett ned og er 12grader, er dette begynnelsen på høsten? Isåfall så gleder jeg meg ikke veldig merker jeg..

-MALIN

 • Skrevet: 10.aug.2011
 • Klokken: 11:03
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 10

10 kommentarer

Kamilla

10.aug.2011 kl.11:08

Søte bildeer :)

Anonym

10.aug.2011 kl.11:26

Sool å 15-20 gr oppi Nordkapp :)

Lisa - Min hverdag og mye mer..

10.aug.2011 kl.11:29

fiine bilder :)

June

10.aug.2011 kl.16:32

Så stor Jenny har blitt! :) Molly er skjønn!

Linnea

10.aug.2011 kl.18:41

Hvor har du kjöpt den skjönne buksedressen Jenny har på seg..? Tenker hver gang jeg ser et innlegg hvor hun har på seg den at jeg må spörre hvor den er kjöpt..! :)

guro

10.aug.2011 kl.19:31

Ser dæ på tvn fortia :-D duuuu e dødsøt! også har du sinnsykt nydelige unga <3

Silje og baby Robin

10.aug.2011 kl.19:49

Molly våkser så fort, det gjør Jenny også :) Synes du har så fine navn på alle 3 jentene :)

Malin Hammersgård

11.aug.2011 kl.10:24

Linnea: På name it :)

Caroline

12.aug.2011 kl.16:42

Ser på de episodene av ungemødre når du var med, du virker som ei kjempe god mor. Ungene dine å Mia er kjempe heldige som har deg rundt ! å ikke minst Dan. :-D

Silje

15.aug.2011 kl.12:02

Må bare si at du har nydelige unger =D

satt å så på deg på reprise av unge mødre tidligere i dag. Du virker som ei skikkelig herlig jente :) Det er jo 5 år siden du var med der tror jeg,, men du er sikkert ikke noe mindre herlig nå, å supermamma til 3(4) jenter er jo sikkert ingen spøk det heller :)

kjenner deg ikke, mener stolt av deg og det du har fått til :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits