søvn hva er det for noe?

I dette huset er INGEN netter like lenger, før så hadde vi en fredlig og godnatts søvn, men nå så har vi en liten Molly som noen ganger sover kjempe fint om natta og andre ganger er oppe anhver time.
I natt så har hun vært oppe ca hver 2time og jeg går nesten på veggen, det ente med at jeg tokk henne med inn til oss i 05.00 tiden, men før klokka var seks så hadde hun gulpa ned store deler av senga våres, så jeg sto opp med hu og bada hu, nå ligger hun i lekegrinda og sover.
Dan og Jenny ligger og sover så siden det fortsatt er stille i huset så skal jeg utnytte tiden og legge meg på sofaen og halvsove til dem står opp eller at Molly våkner, man merker at man trenger litt mer søvn når man kun har fått 4 timer sammenhengende søvn. Akkurat nå kan jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke sov mer før Molly kom til verden..
Så til alle dere gravide der ute, sov så mye dere kan og har mulighet, når det kommer en liten baby i hus så er det ikke sikkert det blir mye søvn.


En liten fornøyd Molly som får badet før klokka er 06.00 en lørdagsmorgen.. Det er ikke hverdagskost :P


Vil også minne dere om lano konkurransen Jenny er med, vi vil veldig gjerne ha fler stemmer! Og hvis DU vil stemme på Jenny så kan du trykke HER. Trykk på linken også på "<3" og husk, man kan stemme HVER dag.

Ha en fin dag alle sammen, nå skal jeg legge meg på sofaen så håper jeg Molly, Dan og Jenny sover en bitteliten stund til..

-MALIN

 • Skrevet: 16.jul.2011
 • Klokken: 07:05
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 25

25 kommentarer

mybabygirl

16.jul.2011 kl.08:45

sånn er det og ha baby det og du som har to jenter fra før vet vel det;)Så ikke klag men nyt babytiden du har noe det er veldig mange som mister grunnet kolikk og lignende.Sov når minsten sover så tar du igjen den søvnen du ikke får om natten..

Lisa - Min hverdag og mye mer..

16.jul.2011 kl.09:10

såå fin header du har fått deg :D

Connie

16.jul.2011 kl.09:46

Kjenner til det der :) Eneste trøsten er at en dag går det over. Lillemann har nettopp begynt å sove hele natten, og jeg føler meg som ett helt nytt menneske.

Hvis dere har det varmt, kan det være varmen som gjør at Molly er mye våken på natta. Det var i allefall Fredrik, med en gang det ble litt kjøligere ute sov han hele natten.

Og det blir jo bedre når hun bilr stor nok til å få grøt og slikt, slik at hun er mett lengre :)

Du får gi ungene til Dan en time eller to så du får deg en blund på øyet :)

16.jul.2011 kl.10:10

Fint design du har fått. Men, skriften er veldig liten.

Anna

16.jul.2011 kl.10:12

Hei Malin! Jeg prøvde nettopp å stemme på Jenny, men fikk beskjed om at min stemme ikke blir godkjent og at min IP-adresse ble blokkert. Jeg bor ikke i Norge, så kanskje det er derfor? Ville bare si i fra i tilfelle du får spørsmål om juks, det var det virkelig ikke!

Silje Christin 22. Mammaen te 2 små <3

16.jul.2011 kl.10:17

Uff, seigt med lite søvn :( Men tykje du e flink eg :)

Forresten, kjempeflott header :D

Stemt på Jenny :)

Tara

16.jul.2011 kl.10:54

Sover ikke Molly på samme rom som dere?

T

16.jul.2011 kl.10:57

åå så fint nytt design du har fått!!!! :) nydelige barn har dere.. alle fire barna :D

Caroline

16.jul.2011 kl.11:04

Sover Molly på eget rom?

Lille prinsen er har sånn ca våknet annenhver time siden han ble født. Og han er nå 6,5mnd.....

Hatt netter av og til hvor han sover veldig godt. DE priser jeg høyt! Hehe..

Han sluttet å ta smokk når han var rundt 2-3 mnd.. Så det er en kamp å få han til å sovne av seg selv.

Herlig badebilde av Molly da :)

Stjerne

16.jul.2011 kl.13:58

Stemmene til Thea har stoppet opp litt, så nå har vi sjansen til å få deg på topp :)

Håper du får duppet av litt utover dagen...
Ntåå, for et nydelig bilde på Molly :D

Ha en fin dag videre <3

16.jul.2011 kl.17:44

Du ville nok fått mer søvn om hun hadde sovet inne på deres soverom. Skjønner at det er slitsomt å måtte gå inn på et annet rom hver gang. Da kan hun ligge mellom dere i sengen, og du kan sove mens du ammer :) Dessuten er det mindre risiko for krybbedød om babyen sover inne på samme rom som foreldrene.

Malin Hammersgård

16.jul.2011 kl.19:49

Caroline: Ja, Molly sover på eget rom. Rommet er rett ved oss, så det er ikke langt og gå. Men når hun våkner mange gangern om natta så lar jeg hu ligge sammen med oss i senga, men det hjelper ikke. Hun våkner like ofte selvom, men dette er bare for en periode, vi får trøste oss med det ;)

Malin Hammersgård

16.jul.2011 kl.19:50

Tara: Nei =)

Malin Hammersgård

16.jul.2011 kl.19:51

mybabygirl: Jeg klager ikke, men hvem liker våkennetter? Jeg vet absolutt at det er våkennetter når man har babyer, jeg trøster meg med at dette er bare for en periode.

Martine

16.jul.2011 kl.19:52

Jeg virkelig elsker denne bloggen !

Jeg er fast leser !

Å designet er SUPER fint !

Elsker bloggen !

Lykke til videre !

Anja

16.jul.2011 kl.21:26

Hei Malin! :)

For det første, så vil jeg bare gratulere deg med en flott jente, og et flott gjennomført svangerskap, og ikke minst fødsel!

Da jeg selv har hatt liteban har jeg ikke hatt tid til å prioritere blogglesing. Sitter da å leser meg opp på bloggen din(vil jo se hva som har skjedd de siste mnd), befinner meg nå i mars 2011, og satser på å snart kunne "henge med i tida" :)

Jeg vil bare si det, at du virker som ei herlig jente, som Dan og ungene er heldige som har. Dere virker som en skikkelig flott og herlig familie! Det er så koselig å kunne å følge dere, og deres hverdag! :) Og for noen herlige jenter dere har!! :D

Gleder meg til å følge Molly's utvikling(og selvfølgelig de andre tre's) :)

Ha en flott sommer! Og kos dere! :)

Helen

16.jul.2011 kl.23:12

Stemmer på Jenny hver dag;), Men ett spørsmål:p Lurte bare på om du viste hvorfor Thea plutselig ikke har fått stememr på over to dager...?

MammaLinda

17.jul.2011 kl.00:14

Oi, her var det masse nytt siden sist!!:) Vært på ferie;)

Masse nydelige bilder av dere og kanooonfin header!

God sommer til dere alle 6!:-)

Horn Interiør

17.jul.2011 kl.02:30

Søt hun er :) Liker også det nye designet veldig godt!

Malin Hammersgård

17.jul.2011 kl.13:01

Helen: Jeg aner ikke..

Marielle - mamma til Lucas Kr

17.jul.2011 kl.18:10

nå kjenner jeg at jeg har vært heldig :) Lucas Kr har sovet sammenhengende 21 - 08 fra han var 5 dager til 2 mnd, da begynte han å sove fra 18.00 - 08.. og det gjør han fortsatt. 1 år gammel nå. hehe :P

Malin Hammersgård

17.jul.2011 kl.19:43

Marielle: Alle barn er forskjellige.. Jenny sov hele natten fra hun var noen uker, kan jo hende Molly gjør det etterhvert også ;)

19.jul.2011 kl.21:49

Hvorfor la en nyfødt sove alene på et rom? Hun våkner nok fordi hun savner mammaen sin..

19.jul.2011 kl.23:31

man kan bare stemme på ungen din en gang, det er ikke lov å stemme to ganger på samme unge. De vil sjekke ip-adressende på dem so ha stemt åssa trekker de bort poeng visst noen har stemt flere ganger.

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits