Brista ribbein og fødsel rundt hjørnet?

Hei alle sammen.

Først vil jeg bare beklage for at det blir lite blogging, men bloggen blir ikke prioritert veldig høyt om dagen. Formen min er ganske elendig, kroppen min er sliten og roper etter søvn, igår fikk jeg beskjed om det jeg trodde jeg hadde, nemmelig brista ribbeinet mitt ( dette er noe snuppa i magen har gjort), det er noe helt sinnsykt vondt og jeg får ikke sove om natta, jeg sitter rett opp og ned og halvsover, søvn er jo veldig viktig og med tanke på at jeg skal snart føde så er det viktig og være uthvilt, noe jeg absolutt IKKE er for tiden, jeg spiser lite og ligger helst på sofaen i en spesiell stilling så ribbeinet ikke gjør så altfor vondt.. Jeg føler meg som verdens dårligste mamma, men heldigvis er Dan hjemme og tar seg av barna og det er utrolig glad for, jeg hadde aldri i verden klart og tatt vare på unga aleine nå slik situasjonen er.
Når det gjelder fødsel så er det ikke mye nytt der, tror hun liker seg godt der inne, jeg har hørt no rykter om at nr3 kan være en skikkelig snik og det vil jeg påstå, jeg trodde jeg skulle bli mamma på onsdag, men neida, magen er fortsatt her og lillemor er aktiv, så vi får bare vente..
Er ikke lillemor født til tirsdag så skal jeg få time på sykehuset og vurderers og bli igangsatt, jeg må innrømme at jeg nå gruer meg litt til fødselen når ribbeinet mitt er så vondt, er så synd jeg skal grue meg jeg som har gledet meg hele tiden, men JM mente at det ville gå bra, og det håper jeg virkelig..

I ettermiddag så har jeg prøvd og bevege meg litt, vi tokk en tur bortpå sentret her og det gikk egentlig ganske greit, ribbeinet gjorde ikke så altfor vondt, hvis jeg gikk en spesiell stilling. Men det var veldig godt og komme hjem igjen, så nå ligger jeg rett ut på sofaen og slapper av.
Dette innlegget ble egentlig veldig sytete, men det er meg i min situasjon nå, vi prøver og gjøre det beste ut av det. Lotte og Mia er kjempe snille og hører for det meste, dem skjønner at jeg har vondt og at dem må hjelpe til meg hjemme, men det virker som dem liker det, dem får masse ros og hvem liker ikke det? ;)
Jenny hun skjønner ikke så altfor mye, men hun går rundt og driver med sitt, idag kjøpte Dan en førbursdagsgave til Jenny, hun måtte visst bare ha det :P Hehe


Jenny med ny sykel. Sykel uten pedaler, det skal visst være veldig fin for balansen :)


Imens jeg er i gang så kan også minne dere på lano konkurransen, det er noen dager siden nå. Jeg håper dere stemmer selvom jeg ikke har lagt ut noe om det på noen dager?
Selvom jeg blir slakta på diverste forum fordi jeg linker dere til og stemme på Jenny, så slutter jeg ikke. Haha.. Hvis dere vil stemme på Jenny i lano konkurransen, så kan du gjøre det HER.
Og at voksene damer sitter og prater om utseende på barn, er helt sjukt. Alle barn er søte og fine på sin måte, får virkelig ikke håpe at dem har egene barn, er jo ikke godt og vite om dem syns sine barn er søte nok for denne verden? Tenk deg og sitte og prate sånn, jeg får helt sjokk!!

Ha en fin helg videre alle sammen, og send meg gjerne masse masse fødestøv :D

-MALIN

 • Skrevet: 17.jun.2011
 • Klokken: 16:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 17

17 kommentarer

Hilde :)

17.jun.2011 kl.17:32

Du er flink, Malin! Håper babyen bestemmer seg for å komme ut snart! Fint du har jentene og Dan til å hjelpe deg :) Men det hørtes veldig vondt ut med et brista ribbein.. Kjente du da det skjedde, eller?

Silje Christin 22. Mammaen te 2 små <3

17.jun.2011 kl.17:38

Uff, så seigt.. :( Får håpe lillemor bestemme å komme ut å hilse på storesøstrene sine snart :) Masse lykke til med fødselen og god bedring. :)

Malin Hammersgård

17.jun.2011 kl.17:46

Hilde: Takk :-) Nei, jeg kjente det ikke. Men jeg våkna i 3tia på natta og da hadde jeg vondt, noe jeg ikke hadde når jeg la meg då vil tro det skjedde da jeg våknet :(

Lene- Foto & hverdag

17.jun.2011 kl.17:50

Hehe, er veldig spent på om det blir fødsel, sjekker hele tiden om det har kommet et nytt innlegg :D Lykketil<3

anonym

17.jun.2011 kl.17:53

Så fin blogg du! :D Søte jenter har du også!:D Har dere det alltid så fint og ryddig hjemme? Ser så ordentlig og koslig ut! :D

Anita Iren

17.jun.2011 kl.17:53

Latterlig å snakke stygt om barn på forum og slike ting.. viser bare hvor barnslig de er selv! Jeg stemmer selvfølgelig på Jenny :)

jeanette

17.jun.2011 kl.18:09

Uff, det er kjempevondt å briste ribbein! Må være enda verre når man er gravid og snart skal føde! Brista ribbein for et par mnder siden, og det var så vondt, og tok laaang tid før det var helt bra igjen. Og jeg jobber på småbarnsavd. i barnehage, så det var slitsomt, kunne jo ikke løfte eller noe. God bedring, og håper fødselen går bra =) Er veldig spent på navnet, hehe :)

Camilla

17.jun.2011 kl.18:24

Hei Malin...jeg prøvde å stemme nå, men det står at ip-adressen min er blokkert.. :/ hmm. Stemte forrige uke uten problemer..

ps...DRIIIT i hva folk sier på forumene. Alle som har barn vil at deres barn skal vinne, og da gjør man alt for å la det skje. Så stå på!

klem Camilla.

Hanna

17.jun.2011 kl.18:58

Det hørtes ikke noe særlig ut! Nå er hun jo rett rundt hjørne så da er det bare å prøve å se positivt på det (sikkert kjempe lett!) :) Lykke lykke til!

Stemmer på Jenny! Dette fortjener dere alle sammen, og det spiller ingen rolle hva andre mammaer mener. De oser jo bare misunnelse! :) Det er bare stakkarslig at janteloven skal overdøve alt! Man må ha lov til å skryte og fremheve sine barn! GO MALIN :)

- Julie Helland

17.jun.2011 kl.19:18

Uff, så dumt! God bedring, håper den lille kommer snart :D

Hild Frøya

17.jun.2011 kl.19:28

Jeg har lest inne på DiB og BiM bl.a og syns det er helt vilt hva noen kan få seg til å si om andres barn. Selvom jeg generelt sett er imot hele konkurransen, så slenger jeg da ikke dritt anonymt på nett om de som er med. Men slike ting er desverre ganske typisk for BiM. Husker det fra sist også. Håper lillebaby kommer ut snart og at du kommer deg kjapt igjen!

Mari

17.jun.2011 kl.19:29

Uff... det er noen slitsomme dager nå, og jeg kjenner meg såå godt igjen fra da jeg gikk på overtid for akkuratt ett år siden! Man blir så sliten av ingenting! Og av å lure, vente, håpe, kjenne etter osv. Sett på en god film i kveld og kos deg i armkroken til Dan. :) Mange gode fødetanker og lykke til fra Mari
Tenker at magegullet ditt kommer iløpet av helgen, jeg :)

Anne-Cathrine

17.jun.2011 kl.19:36

Syns du er flink som holder ut tross smertene altså! Også er du veldig heldig som har en sånn som Dan, som hjelper til når det trengs :-) Sender deg masse fødestøv!

Susannemor¤

17.jun.2011 kl.20:10

God bedring da snuppa!!;) Jeg er tredje dagen på overtid jeg nå da!!! Søren heller..er slitsomt altså!! Sure oppstøt, hjertebank og følelse av at man bare går og feiter opp babyen!!hehe... Hadde så lyst til å bli strippa av jordmor idag,men hun gjør ikke det før man er en uke på overtid(ikke min i hvert fall)!! Krysser fingrene for oss begge,på at vi har gullene våre i armene i løpet av helgen!!!Masse fødestøv til deg,og slappe av videre!!! Jeg prøver å løpe i trapper,og hoppe opp og ned,og i stad prøvde jeg brystpumpe..hehe..får se om noe hjleper!!Lykke til;)Jenny er forresten fantastisk nydelig!! Noen damer er så innmari sjalue tror nå jeg...;)

Eirin

18.jun.2011 kl.12:16

Hei, og lykke til med fødselen:-) håper det går fint, selv med bristet ribbein:-) jeg lurer på hvor dere fikk kjøpt sykkelen? De er kjempefine for balansen, og jeg har vært på leting lenge nå:-)

Malin Hammersgård

18.jun.2011 kl.19:27

Eirin: Vi kjøpte den på sport1, kostet 699 :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits