En stk sliten og trøtt Malin, men her er det ingen kjære mor..

Idag har jeg virkelig stått opp med feil bein, humøret mitt er skikkelig dårlig og jeg er trøtt.. Sov et par timer tidligere på dagen, men det hjalp ikke veldig mye på humøret, men selvom jeg er trøtt og dårlig humør så kan man ikke bare legge seg igjen, her er det to andre jenter som trenger min oppmerksomhet, så det er bare og prøve og holde seg i skinnet.
For og få tiden til og gå så har vi handlet litt også dro vi opp en en barnehage like i nærheten så Lotte og Jenny fikk leke litt, noe Jenny likte VELDIG godt, så når jentene lekte satt Dan og jeg og bare så på dem, tror ikke dem hadde merket om vi hadde gått en gang, dem stor koste seg.
Nå sitter Lotte,Dan og Jenny og ser på film og koser seg, jeg har litt aleinetid forann dataen, men tenkte og slenge meg på sofaen sammen med dem jeg også, Lotte blir hentet av bestefar(min pappa) om en timestid og skal sove der til i morgen.
Når Jenny har lagt seg ikveld skal Dan og jeg lage en litt god middag og bare kose oss vi to, det fortjener alle kjærestepar innimellom, litt aleinetid med god mat er viktig og ikke minst godt.


Jenny koser seg på huska :)*plaske,plaske*Lottisen husker :)Og Jenny fant sin favorittplass, som bussjåfør. Hadde hun hatt mulighet tror jeg faktisk hun kunne sitti der i hele dag ;)


Forestten, har dere husket og stemme på Jenny idag? Selvom vi ligger på 1.plass så trenger vi fortsatt stemmer, alle stemmer er dyrbare! Hvis du vil stemme på Jenny så kan du gjøre det HER.

-MALIN

 • Skrevet: 11.jun.2011
 • Klokken: 16:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

9 kommentarer

Lene

11.jun.2011 kl.16:43

Så søte jenter du har, har stemt på Jenny i dag ja :)

thea

11.jun.2011 kl.17:14

For et nydelig hår Lotte har :) Har dere latt det vokse lenge eller?

Malin Hammersgård

11.jun.2011 kl.17:22

thea: Hun klipte seg ganske kort når hun var 4år og etter det så har vi spart siden da, hun er hos frisøren og klipper seg innimellom, men det er bare tuppa :)

Ingrid

11.jun.2011 kl.17:29

stemmer hveeer dag:-)

Astrid

11.jun.2011 kl.18:53

Har dere klipt Jenny? Så fin hun var på håret :)

Malin Hammersgård

11.jun.2011 kl.18:57

Astrid: Nei, hun har bare fletter i håret bak :)

Emilie

12.jun.2011 kl.12:59

Søtinger :)
Så søte de er, Malin :-)

Mammaen til Jenny Aimée<3

12.jun.2011 kl.22:31

Nydelige jenter:D Trodde først det ene bildet av Jenny var ett gammelt bilde av Mia:) Jeg synes i hvert fall de er kjempe like;)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits