Dere er enestående, tusen takk.

Jeg ble så overrasket igår når jeg gikk inn på lano.no og så alle stemme Jenny hadde fått, den hadde tippa over 1000, noe som jeg trodde kanskje ble litt vansklig. Uten dere så hadde vi aldri i verden klart og fått så mange stemmer og jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok, men jeg håper dere skjønner at vi setter VELDIG stor pris på at dere stemmer på Jenny? Tilogmed Dan syns dette er litt morro, han er egentlig sånnsom ikke bryr seg sånn veldig mye om slike konkurransen, men dette syns han var litt morro så han er innom innimellom og titter.
Jeg har fått noen stygge mailer der jeg får høre at jeg bare bruker dere til og stemme på Jenny og at Jenny ikke har det glimte i øye til og vinne lano-ungen 2011, tror enhver mor mener barnet sitt har det glimte som trengs for og vinne? Jeg tvinger virkelig ingen til og stemme, det er helt vrivillig, men vi blir veldig glad og vil takke alle som stemmer hver dag..

Jenny ligger på 1.plass landsbasis og 1.plass i fylke sitt, men for at Jenny fortsatt skal fortsette og ligge på 1.plass så trenger vi stemmer, man kan stemme hver dag:) Det er HELT frivillig og stemme, men hvis du vil gi Jenny en stemme så kan du gjøre det HER..

Ha fortsatt en fin dag alle sammen og igjen TUSEN TAKK til dere alle som gir Jenny en stemme hver dag :)

-MALIN

 • Skrevet: 09.jun.2011
 • Klokken: 08:05
 • Kategori: Konkurranse
 • Kommentarer: 47

47 kommentarer

Carina- mamma til Simen

09.jun.2011 kl.08:37

Har stemt :)

Ina

09.jun.2011 kl.08:56

Har stemt :) for et heeeerlig bilde :D
Har stemt:) selv har jeg meldt min rampunge på, bare for morro skyld;P men kommer aldri til å ta igjenn dere ^^ hehe... Jenny er bare helt nydelig og fortjener like mye som alle andre å vinne!:) ha en fin dag!:)

Caroline

09.jun.2011 kl.09:22

Du må ikke bry deg om de som sender deg slike forferdelig dumme mailer! De er nok bare litt sjalu for deres barn ikke ligger på toppen, og trenger bare noen å rakke ned på! Du har fått min stemme, Jenny er helskjønn ;o)

Amanda

09.jun.2011 kl.09:47

Her i huset er vi 3 som stemmer på deg hver dag ^^

Å de mailene må jo komme av ren sjalusi, Jenny hadde blitt en nyyydelig lano-unge =D

Å en annen ting jeg synes er så bra er at du valgte å bruke et badebilde, som faktisk har noe med lano/såpe å gjøre ^^

Lykketil, Synes Jenny og dere fortjener og vinne, hun er bare nydelig!

09.jun.2011 kl.10:10

Ha ha, nå stemte jeg ene og alene fordi jeg synes det er så idiotis å sende sånne mailer. Så der fikk de! Synes hu er skjønn jeg :)

Caroline

09.jun.2011 kl.10:23

At noen sier at hun ikke har det "glimtet i øye", så vet jeg ikke hva de ser, for hun er jo bare vakker. Og som du sier, så mener nok alle mødre at sine barn er de mest vakre i verden.

Lykke til, har stemt flere ganger :)

Alle jentene deres er vakre ;)

MammaLinda

09.jun.2011 kl.11:07

Akkurat dette er det jeg hater med denne konkurransen. Foreldre som blir stygge i seg, sjalue for at andres barn har flere stemmer enn egnes. Så må de dra den langt med stygge kommentarer. Helt talentløst!

Du kan nok helt sikkert forvente deg enda flere slemme kommentarer, det nytter ikke hvor enn søt og nydelig Jenny er, den som ligger på førsteplass blir en hakkedue uansett:/

Syns denne konkurransen har mistet all mening og sjarm de siste årene..

Men stemmer på Jenny siden du ønsker:) Og hun fortjener en stemme, og mangler absolutt ingen glimt i øyet!!

beate

09.jun.2011 kl.11:15

Lykke til:) har stemt flere ganger, og jeg synes at jenny absolutt er en verdig lano unge:) skulle gjerne sett henne vinne:) utrolig søt og hun har glimtet i øynene:)

Emilie

09.jun.2011 kl.11:30

Stemt, synes jenny var virkelig nydelig på det bilde du har sendt inn, hun er jo ellers nydelig å :-)

Ac

09.jun.2011 kl.12:32

Har stemt hver dag!! :)

Det at Jenny ikke er "den rette" til å bli lano-ungen er bare drøyt. Fatter ikke at noen kan si noe slikt om barn. at de mangler sjarm ol.. Dessuten er det et skikkelig badebilde av lillesnuppa di i motsetning til andre bilder. Det passer seg ikke med unger avbildet i vanlige klær og sånn når det er lano-konkurranse.. det sier seg selv!

Siri Linnea

09.jun.2011 kl.12:42

Skal stemme hver dag på lille Jenny <3

Mattia

09.jun.2011 kl.12:45

Hei! Ikke bry deg om hva sånne mener.. de er bare sjalu! suns det er helt fantastisk det dere får til! Er ikke alle som hadde klart å være både en super mamma, og i tillegg bonusmamma :) Kjempe flinke er dere!

Solveig

09.jun.2011 kl.12:53

ikke bry deg om mailene du får, det blir bare for dumt å skrive noe sånt! Alle velger jo selv om de vil stemme eller ikkje :) - og jeg stemmer på Jenny hver dag, synst hun fortjener å vinne! og ikke minst er hun en utrulig vakker liten jente! (:

Ha en fin dag videre!

Åsne Eileen

09.jun.2011 kl.12:57

Gratulere med første plassen :) skal stemme :)

Lene

09.jun.2011 kl.13:12

Selv om det er frivillig kommer jeg til å stemme hver dag fordi jeg er fast leser og Jenny er SYKT nydelig!

Vilde

09.jun.2011 kl.13:22

Jeg kommer til å stemme på Jenny hver dag. Hun har virkelig det som skal til for å bli Lano ungen. Forskjellen på Jenny og mange av de andre som er med, er at Jenny faktisk BADER. Det er det en Lano unge skal.

Jenny er nydelig! Håper dere vinner. Det er fortjent:)

Sofie

09.jun.2011 kl.13:46

JENNY er enestående :D

Jeanett

09.jun.2011 kl.15:32

Jenny er en skjønn liten jente, og jeg stemmer på henne fordi jeg selv har lyst :) Er innom bloggen din hver dag, og dermed stemmer jeg på henne hver dag også :) Håper dere vinner, lykke til:)

Charlotte Kristina

09.jun.2011 kl.15:40

Hei, kan du sende meg en e-post...har en link du bør se, men vil ikke legge den ut her.

charlottekristina@hotmail.com

Har med lano konkuransen å gjøre, å at noen jukser så det holder og i tillegg bruker de bilder av div. barn!

mvh

Charlotte Kristina

Nora

09.jun.2011 kl.15:48

Tro meg , Jenny har absolutt det som trengst for å bli Lanoungen! Ho er jo helt utrulig nydelig :) Ho har noe litt spesielt over seg som gjør at ho skiller seg ut, på en god måte! Ei utrulig søt jente har du :)

Marte

09.jun.2011 kl.15:50

STEM PÅ JENNY! Hun er nesten tatt igjen nå! Håper virkelig et badebilde vinner denne gangen. Lanoungen burde jo nesten ha det : )

09.jun.2011 kl.15:54

Jenny er en nydelig lanounge! Blir så provosert av bilder der ungene ikke bader engang, og av sjalu foreldre som ikke tåler at folk stemmer på hvem de vil. OG syns det var helt latterlig at en stor multihandicappa ikke-badende unge vant ifjord - det blir for dumt. hvilken nytte får han av pengene?

uansett, Jenny får min stemme hver dag!

Malin Hammersgård

09.jun.2011 kl.15:58

Charlotte Kristina: Hei.. Hvis det er det bilde av Lotte og Jenny i badebassenget så er det nå fjernet, jeg ringte inn ditt idag og fortalte at noen har missbrukt bilde og at ikke jeg har godkjent at dem har lagt det ut. Er det fler bilder der? =/

09.jun.2011 kl.16:01

idiotisk med sånne mails! Men jeg har stemt :-D Lykke til videre i konkurransen.
jeg stemte på Jenny nå :D

idadark

09.jun.2011 kl.17:39

så patetisk å skrive mailer til deg om det. jenny er jo helt utrolig skjønn:) stemmer hver dag jeg!!!!! HUN SKAL VINNE!

Ann Helen

09.jun.2011 kl.19:04

Har stemt på Jenny nå, kommer til å fortsette med stemmingen :)

gina

09.jun.2011 kl.19:04

nydelige Jenny skal til topps! :D <3

stemmer, stemmer og stemmer

trine

09.jun.2011 kl.19:54

Har stemt igjenn, som de andre dagene :) Og hun har faktisk vippa

over 2000 stemmer :)<3 Håper ho vinner !! Hvis du skriver det hver dag på bloggen så husker vi det nok alle sammen !

anniken

09.jun.2011 kl.19:59

jenny fortjener da like mye som noen å vinne!

men jeg er litt enig med det som også har blitt sagt før her- konkurransen er ikke den samme lenger... det har liksom blitt litt mer rotteres mellom foreldre og for og imot "saker". som at gutten som vant i fjor vant fordi det var en haug av engasjerte grupper på face etc. det er helt greit å statuere et eksempel om at absolutt alle barn kan vinne, men man ser jo at vi "vanlige borgere" uten populære mammablogger og engasjerende saker, vi har jo ikke sjangs i havet til å måle oss med det;) litt dumt- for det er jo sinnsyke forsskjeller i stemmer...

men tenk hva det sier om deg da Malin- hvor mange folk som støtter deg og som virkelig elsker bloggen din og det du deler med oss:) det synes jeg du skal være stolt av- og jenny fortjener det da like mye som noen;)

Maja Næss

09.jun.2011 kl.20:31

Stemmer hver dag! Jenny er kjempesøt, og fortjener virkelig å vinne!:-)

SILJE HELÉN - ung tobarnsmor :)

09.jun.2011 kl.20:56

Tuller du?? Så utrolig patetisk! Det viser bare hvor forferdelig stygge og sjalue enkelte foreldre faktisk kan bli. Dumt at man ikke kan være mer voksen enn det, iallfall når det gjelder en konkurranse som har med BARNA å gjøre!

Jenny er kjempevakker, og ABSOLUTT en verdig vinner - som mange andre :) Jeg stemmer iallfall :)

Karina

09.jun.2011 kl.20:59

Har stemt :-) Nydelig bilde av Jenny? Vil du stemme på gutten min også? http://www.lano.no/bidrag/nikolai-vestfold - klemmer

Web-Linn.no

09.jun.2011 kl.21:03

Det er nok sant at hadde det ikke vært for bloggen din hadde du sikkert ikke kommet så langt, Men at barnet ditt ikke har blimtet i øye er helt feil . for søt er ho og ingen tvil om at ho har fortjent plassen så langt. synd denne eiving jukser da. og lano gjør ikke noe med et. har fulgt med i hele dag og han hadde 300 stemmer kl 09:30 i dag og bare stiger enda. lano vet de jukser like vel får han være på første. har snakket med lano om det.

Malin Hammersgård

09.jun.2011 kl.21:03

Karina:Takk :D Har også stemt på gutten din! :D

anniken

09.jun.2011 kl.21:32

Web-linn.no:

hvordan kan de jukse a? ble litt nysgjerrig- og stussa litt da jeg så det var sååååå forskjell på denne gutten fra i går til i dag....

Charlotte

09.jun.2011 kl.22:20

Det ble laget en tråd på et utenlandsk forum..der ble alle oppfordra til å stemme på han fordi di ønsket å at en "stygg" skulle vinne..det ble sagt masse stygt om blandt annet jenny der. Den siden er heldigvis borte nå! Dette var mailen jeg fikk tilbake etter å ha opplyst de om siden.

"Hei

Tusen takk for at du gjør oss oppmerksom på dette. Vi følger opp så godt vi kan det som rører seg rundt Lanounge-konkurransen på nettet. Det er trist med negative kommentarer rettet mot deltakerne, og vi gjør det vi kan for å begrense det. Heldigvis er det det positive engasjementet som dominerer. "

Er uten tvil Jenny som fortener å vinne ettersom hun har fått alle stemmene på riktig måte!

Sier ikke at han ikke fortjener det, men det ble stemt på han med feil grunnlag.

Web-Linn.no

09.jun.2011 kl.22:22

sletter historikk og stemmer om igjen.

Forviken

09.jun.2011 kl.23:07

Jeg stemmer på Jenny hver dag, jenta har absolutt glimt i øyet jo :)

10.jun.2011 kl.13:43

Malin, vet du hva?! Jeg HATER egentlig lano-konkurransen, for folk spammer og foreldre blir helt "gale" for å vinne, jukser og maser. Men vet du hva, jeg stemmer på Jenny hver dag, og ser hvordan det ligger an hele tiden - fordi jeg syns hun fortjener å vinne, fordi jeg ønsker det for dere alle sammen og jeg håper virkelig hun vinner.

Berit

10.jun.2011 kl.23:03

Heihei! :)

Synes helt klart at jenta deres har glimt i øyet, jeg stemmer hver dag og håper på at hun vinner hele greia! Har tilogmed postet et innlegg på blogg om at folk skal stemme på Jenny! Så lykke til, og håper dere drar inn seieren, for dere fortjener det virkelig! :)

Lene

13.jun.2011 kl.20:32

Huff, jeg synes hele denne lano konkurransen er blitt tullete. Likte bedre før da de hadde en jury som bestemte hvem som vant. Det er jo faktisk ganske umulig for "vanlige" mennesker å vinne noe som helst, når det finnes så mange bloggere som bruker bloggen som kanal og får sinnsykt mange stemmer på den måten. samme med hun som vant barnehage gratis i ett år. Ingen andre hadde jo en sjanse engang..

Sier absolutt ikke at Jenny ikke er verdig vinner, for hun er helskjønn!! Utrolig stygt å rakke ned på barn på den måten som enkelte gjør, det skjønner jeg ikke at går an.

Men det er veldig mange andre barn som ikke får samme oppmerksomheten som Jenny gjør i denne konkurransen,som er like skjønne som henne og som har minst like bra bilder. Synes faktisk det er litt urettferdig jeg.. Har ingen av barna påmeldt i år selv, så skriver ikke dette fordi jeg er sjalu, og jeg håper du tar det som konstruktiv kritikk, mener ikke noe stygt..

13.jun.2011 kl.23:17

Jenny er kjempe skjønn og har absolutt like rett til å vinne som alle andre fordi hun er så nydelig, men syns det er litt urettferdig at du skal bruke bloggen til å få henne til å vinne. La andre som ikke er så kjente, få sjansen til å bli sett!! Du har jo mange lesere og de vil jo selvfølgelig gjøre dette for deg. Gjør som Silje Helen, ikke lag noe "stem på ungen min..." kliss. Heller fortell at Jenny er med og at du blir glad for stemmer. Du trenger ikke skrive om det i hvert innlegg liksom... Men det er jo ditt valg! Jenny er jo superherlig, så forundrer meg ikke om hun vinner. Men ser du poenget? Jeg har stemt, fordi hun er så nydelig og fortjener å vinne :)

Malin Hammersgård

14.jun.2011 kl.08:19

Anonym: Jeg forstår veldig godt hva du mener, men det står ingenting i regelverket til lano at det ikke er lov og bruke bloggen sin for og få folk til og stemme..

Jeg har vell spurt dere 1 gang før om dere kan stemme på Jenny, så jeg sitter ikke her med noe dårlig samvittighet når jeg spør dere vil stemme på Jenny og det er helt frivillig og stemme på hu, selvom jeg skriver det ofte i bloggen min så trenger ikke du og stemme på hu :) Husker i fjor da var det en del som hadde barna sine med (som blogger) på lano, lurer på om dem fikk like mye refs og drittslening som jeg får ( mener ikke at du slenger dritt til meg, for du skrev det på en ålreit måte)

Blir bare litt satt ut hvor mye dritt og sjalusi det kan komme ut av munn til folk pga en konkurranse, er man med i konkurranse må man prøve og vinne..

Nå må den beste vinne til slutt, dette er bare en konkurranse ;)

Tine

14.jun.2011 kl.15:04

Jeg synes Jenny fortjener å vinne, hun er helt nydelig! SKal stemme hver dag fremmover :)

Jeanett Alice

17.jun.2011 kl.14:59

Har stemt hele 10 ganger :D

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits