Svangerskapsuke 37.
Uke 37 <3


Dette blir et kjapt innlegg, står på farten til og dra, men kom på at jeg ikke hadde lagt ut no svangerskapsinnlegg, gikk inn i uke 37 igår.
Har egentlig ikke veldig mye nytt og skrive om den siste uka, ikke mye forandringer og merker heller ingenting at det vil bli fødsel med det første, ikke at man kan kjenne det mange dager på forhånd, den pleier pg komme litt overrasket, så det er bare og være toldmodig. Kan kjenne nedpress, men det er vel mest fordi hun legger seg godt tilrette før hun velger og komme til verden..? 
Nå er fødebagen 100% ferdig, så nå står den på rommet og venter på og bli tatt i bruk, tror jeg har med meg alt det jeg trenger og mangler jeg noe så får Dan ta det med..

Om barnet:

Lengde: 46cm
Vekt: ca 2950gr (gjennomsnitt)

-MALIN

 • Skrevet: 28.mai.2011
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Lisa - Min hverdag og mye mer..

28.mai.2011 kl.12:45

lykke til videre :D

Susannemor¤

28.mai.2011 kl.14:15

Hei hei malin;) Jeg gikk inn i uke 37 på onsdag..spennende tid alstå!! Lurte på om du kunne legge ut listen over hva du har med i fødebagen èn gang til?? Jeg har ikke pakka ferdig,og trenger noen tips;) Ha en strålende dag videre!! Masse lykke til forresten ;)

Malin Hammersgård

28.mai.2011 kl.16:26

Susannemor¤: Det kan jeg gjøre =D

Betina :)

28.mai.2011 kl.20:36

Må si du ser godt ut Malin, gleder meg til Lille mor kommer til verden !! Flott gravid mage.

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits