Har vært på føden, her kommer en oppdatering.

Hei alle sammen :D

Da er jeg hjemme igjen etter nesten 6 timer borte, var først en tur hos legen og tokk masse prøver, prøvene så veldig fine ut, heldigvis! Men hun ville sende meg på en ultralyd for og se om alt var som det skulle inni der, så da dro vi videre til sykehuset, satt og venta lenge og heldigvis hadde de verste smertene gitt seg så jeg klarte og sitte og vente.. Vi kom inn og fikk en sjekk og på skjermen ser vi lille prinsessa våres, hun var VELDIG aktiv og det var et fint tegn syns dem, det var masse fostervann, morkaka var fin og strømingene i navlestrengen var bra, tokk også mål av snuppa og nå veier hun ca 3360gr, ingen liten snuppe dette her heller ;)

Men hvorfor jeg hadde disse smertene i natt fant ikke noen ut av, men det har heldigvis blitt bedre og jeg fikk beskjed om og slappe av og hvis jeg fikk de smertene igjen så skulle jeg komme inn og det er jo betrygende.. Nå skal jeg prøve og få meg litt søvn, har sovet kanskje 2 timer tilsammen i hele natt så jeg er ganske sliten.


Nå er det ikke lenge til vi møtes lille venn.. <3


Ville bare oppdatere dere og takk for masse tilbakemeldinger, dere er snille♥

-MALIN

 • Skrevet: 24.mai.2011
 • Klokken: 15:18
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 25

25 kommentarer

MAALIN

24.mai.2011 kl.15:19

Så bra! :)

Kamilla

24.mai.2011 kl.15:20

Det var jo bra da :)

Caroline - mamma til Benjamin

24.mai.2011 kl.15:21

Veldig godt at de følger deg opp skikkelig iallefall :)

May Liss - Mamma til Markus

24.mai.2011 kl.15:21

Bra at det var alt i orden.

Tanita

24.mai.2011 kl.15:23

så bra at alt var bra med deg og babyen :)
Så bra at alt var bra med dere begge da:D Ingenting er bedre enn det!=) Lykke til videre i graviditeten, og fødsel når den tid kommer:D:D Følger spent med på bloggen om det skjer noe.

Mari

24.mai.2011 kl.16:05

Bra at alt var i orden : ) men det er en ting jeg lurer på, heter du hammersgård eller hammergård?

Malin Hammersgård

24.mai.2011 kl.16:59

Mari: Hammersgård ;)

24.mai.2011 kl.17:40

Er ganske sikkert på at smertene du hadde er samme som jeg hadde når jeg gikk gravid. har et lite tips, prøv å kjøp link på apoteket og tygg en visst du får sånne smerter igjen. Det fikk jeg bekjed om av legen når jeg hadde smerter i mellomgulvet. Hjalp nesten med en gang :)

tinamuni

24.mai.2011 kl.18:18

bra at alt sto bra til :)

Hild Frøya

24.mai.2011 kl.18:47

Så bra at alt står bra til..

:)

24.mai.2011 kl.20:00

Fisk kan forebygge alvorlig svangerskapskvalme.

Kostholdet før graviditet ser ut til å ha betydning for tilbøyeligheten til å bli plaget av alvorlig svangerskapskvalme, viser en ny undersøkelse. Tipset er å fråtse i fisk og løk.

Tidligere studier har vist at kvinner som utviklet den alvorlige formen for svangerskapskvalme hadde et høyere inntak av fett ? spesielt mettet fett. Andre studier har vist at de med alvorlig svangerskapskvalme hadde lavere antioksidantstatus, som igjen kunne tyde på et lavt inntak av grønnsaker og frukt.

Nå viser det seg at fisk og grønnsaker fra løkfamilien kan ha en positiv virkning.

Mye sjømat

En ny undersøkelse fra Folkehelseinstituttet viser nemlig at gravide som får i seg mye sjømat og grønnsaker som løk, purre og hvitløk, samt moderat med vann før graviditeten, har mindre sjanse for å utvikle alvorlig svangerskapskvalme.

To til tre fiskemiddager per uke regnes som «høyt inntak».

Funnene er gjort i den norske mor og barn-undersøkelsen, der rundt 8000 kvinner besvarte et kostholdsskjema. Av disse måtte nesten 100 legges inn på sykehus i løpet av svangerskapet på grunn av alvorlig kvalme.

Spis fisk - unngå morgenkvalme.

Kostholdet før du blir gravid ser ut til å ha stor betydning for om du blir plaget av alvorlig kvalme.

Fisk og løk beskytter mot kvalme

Folkehelseinstituttet skriver at høyt inntak av fisk og annen sjømat ser ut til å beskytte mot alvorlig svangeskapskvalme. Ifølge instituttet regnes to-tre fiskemiddager i uka som mye.

Det samme gjelder om man spiser grønnsaker fra løkfamilien og inntak av moderate mengder med vann.

Blir kvalm av lite frukt og grønt

Bakgrunnen for undersøkelsen var at noen tidligere studier har vist at kvinner som utviklet den alvorlige formen for svangeskapskvalme hadde et høyere inntak av fett og da spesielt mettet fett.

Andre studier har vist at de med alvorlig svangerskapskvalme hadde lavere antioksidantstatus, som igjen kunne tyde på et lavt inntak av grønnsaker og frukt.

MammaLinda

24.mai.2011 kl.20:02

så bra at alt er fint med deg og lillemor i magen<3

god bedring snuppa!!

Klem :o)

Charlotte

24.mai.2011 kl.20:07

Lykke til videre, kan ikke ha vært kramper da? Husker jeg også hadde det litt slik men de var ikke så vonde på meg da....

Bra at alt er bedre nå ;)

Susannemor¤

24.mai.2011 kl.20:42

Det var godt å høre da du!! Masse lykke til videre i svangerskapet! Syns det er så spennende,for vi har termin nesten likt, og er jo da så moro å følge deg!! Har fulgt deg hele veien.. Jeg har ternin 15 juni;).. Gleder meg til å se prinsessa di!!Jeg venter på en prins jeg da!!hihi...

Lisa Ranheim

24.mai.2011 kl.20:57

Så bra! :-) Det er kjempe bra at alt var i orden. :-)

Malin

24.mai.2011 kl.21:09

så bra at det ikke var noe alvorlig. :) Gleder meg nesten litt selv til jenta kommer, blir litt sånn når man følger med på bloggen din. Hihi =)

Tine Renate

24.mai.2011 kl.21:15

Så bra alt stod bra til.

Det kan ikke være gallesteinsanfall du hadde da?

Stjerne

24.mai.2011 kl.22:23

Så kjempebra :) SKummelt med ting man ikke vet hva er når det kommer til smerter...

Line

24.mai.2011 kl.23:20

Godt å høre at alt står bra til med den lille :) Lykke til videre <3

Lise

25.mai.2011 kl.00:45

Så bra at alt var bra med både deg og den lille i magen :-) Godt at dere får så bra oppfølging :-)

Malin Hammersgård

25.mai.2011 kl.08:09

Tine Renate: Dem trodde kanskje jeg var støl i livmora for lillemor er GANSKE aktiv. Smertene er borte nå, men livmora er ikke helt god, føles ut som den er veldig støl :P rart.
Godt å høre at det ikke var noe gale! Også så bra at legene tar deg såpass på alvor ihvertfall! Det er jo veldig betryggende i seg selv :) Lykke til videre :-)

SILJE HELÉN - ung tobarnsmor :)

26.mai.2011 kl.00:44

Så bra det ikke var noe galt, men godt de sjekket det skikkelig likevel :)

Oii, høres ut som en stor jente. Jeg synes min var gigantisk, da var hun 3255 gram når hun kom akkurat på terminen... Ha ha... Men da har nok litt med at min eldste var bare 1840 gram da, så da føler jeg at minstejenta er gigantisk i forhold :P

Malin Hammersgård

26.mai.2011 kl.07:43

SILJE HELÉN: Ja, hun er en liten stor jente :P Hehe. Er egentlig rart hvor stor forskjell det kan bli på søsken når det gjelder fødselsvekten :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits