Fødsels forebredelser.

Dere som har vært eller er gravide har kanskje hørt om denne jordnøttolja? Jeg hørte om dette da jeg gikk med Jenny og jeg måtte selvfølgelig prøve den ut og jeg revna ingenting under fødselen, så kanskje det hjalp? I mitt hode så tror jeg den hjalp så derfor har jeg kjøpt den inn denne gangen også, nå har jeg gått inn i uke 36( svangerskapsinlegg kommer senere) og derfor tenkte jeg at det var på tide og kjøpte inn denne olja og begynne og smøre meg igjen, har lest at det er fint og begynne noen uker før termin.. Det er sikkert mange av dere der ute som lurer på hva jeg babler om og her kan dere lese kort om det.

"Mot revning under fødselen: Smør mellomkjøttet med jordnøttolje, hvetekimsolje, kobberkrem eller Weledas fødselforberedende olje i tre-fire uker før fødselen. Uten at det er forsket på dette er det flere jordmødre som sverger på at dette motvirker revning. Verdt å prøve."Kjøpte jordnøttolje på apotek1 for 84kr. Så løp pg kjøp!

Om dette faktisk virker, er det jo ingen som vet. Men det absolutt vert og prøve det, min største frykt/skrekk er og revne masse eller at jeg må bli klipt. Håper jeg slipper og bli noen av delene denne gangen her også, derfor prøver jeg og smøre meg litt, bedre enn og ikke prøve hvertfall ;)

Q: Bruker eller brukte du jordnøttolje under graviditen?

-MALIN

 

 • Skrevet: 21.mai.2011
 • Klokken: 20:59
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 24

24 kommentarer

Hege - Snart mamma til to

21.mai.2011 kl.21:04

Takk :D Det skal jeg huske til jeg begynner å nærme meg ;-D

Lille Frk.Ida

21.mai.2011 kl.21:05

Det har jeg ikke hørt om før.. Men så har jeg ikke vært gravid enda heller da=P Men godt tips! Tviler på at jeg husker dette når jeg en dag blir gravid, men kan jo hende=)
Jeg brukte ingen ting å revnet ikke. Men som du sier - man vet aldri. Kanskje det funker på dem som ville ha revnet om dem ikke hadde brukt den :)

Kristine og Kristine <3

21.mai.2011 kl.21:16

nei, har ikke vært gravid før :D

l

21.mai.2011 kl.21:19

Jeg prøvde å gjøre det innimellom, men glemte det fort så gjorde det aldri. Måtte uansett klippe MASSE, så var tydeligvis ikke stort nok der nede for et hode på 38cm i HO :-P

Frk Johnsen

21.mai.2011 kl.21:23

Takk for tipset :) Tror jeg skal kjike etter en sånn når jeg skal handle inn siste rest til sykhusbagen :)

Ronja 18 år - Mamma'n til Mie

21.mai.2011 kl.21:23

Tusen takk for tipset:) Er førstegangsgravid så hadde ikke fått med meg dette jeg:) Det må jeg helt klart prøve når det nærmer seg:)

Monika

21.mai.2011 kl.21:37

Ahh, den var smart..!! skulle bare visst det litt før, jeg revnet mye under fødsel for 6 mnd siden. slet lenge etterpå ...!!

Smør så mye du kan ;)

Ida

21.mai.2011 kl.22:21

Hvor kjøper du det?:) 3 uker til termin her, begynner å få litt nerver :p
skal se om jeg får husket det når jeg nermer meg:) er jo hele 3 mnder til termin for oss da;)

ReklameParodier

22.mai.2011 kl.01:26

Kom innom vår blogg! Vi parodierer reklamer som er vist på norsk TV! Vi har lagt ut én video foreløpig, og det kommer ny video hver uke! :)

Du kan også komme med forslag til hvilke reklamer vi kan parodiere :)

ch

22.mai.2011 kl.02:23

takk for tipse, er straks 38 uker på vei, så skal prøve det her ja. var den olja dyr ? :)

Marthe

22.mai.2011 kl.09:04

Jeg kjøpte oljen og begynte å smøre/massere/tøye, men syntes det var så ubehagelig så droppa det etter 3 ganger. Revnet ikke i det hele tatt og hadde veldig kort fødsel (3 timer fra første rie) så jeg trengte tydligvis ingen tøying med olje :o)

Malin Hammersgård

22.mai.2011 kl.09:28

ch: 84kr, så vil ikke si det er dyrt ;)

Malin Hammersgård

22.mai.2011 kl.09:29

Ida: Apotek1, men regner med alle apotek har det :)

Mamma til en liten prins

22.mai.2011 kl.12:27

jeg tror ikke det hjelper for jeg måtte klippes og jeg revna litt å jeg smørte meg med denne lenge før fødslen, men kansje dte funker på noen :)

Malin

22.mai.2011 kl.13:24

Hei Malin, det er ikke noe å være redd for det med å klippe og revne, jeg gjorde begge deler da førstefødte valgte å komme på en time, og det er ikke noe du merker når du ligger der i smerter...Og alt ser bra ut nedentil så de får det til å bli som før...=)

Malin Hammersgård

22.mai.2011 kl.13:51

Malin: Godt og høre.. Jeg har ikke revnet eller blitt klipt før så jeg håper jeg slipper det den gangen her også, men man vet aldri.. Man merker kanskje ingenting når man ligger der med rier. Men det er godt og lese at det blir helt normalt der nede ;) Hehe

VaniljeMamma

22.mai.2011 kl.14:34

Jeg brukte ikke denne oljen, men kan godt tenke meg å prøve det neste gang!;) Å bli klippet er ikke noe å grue seg for altså. De setter lokalbedøvelse før de gjør det, så du merker ingenting. Jeg ble klippet og hadde ikke peiling på at jeg hadde blitt det før jeg fikk det fortalt i ettertid:)

22.mai.2011 kl.19:02

Jg brukte weleda fødselforberedelseolje, revna ingenting!! Superfornøyd, og gutten min veide 4 kg, så han var ikke liten heller. Skal garantert bruke dn neste gang oxo! Har du ikke revna etter to fødsler gjør du sikkert ikke d denne gangen heller:))

Malin Hammersgård

22.mai.2011 kl.19:24

Anonym:Såbra du funka på deg.. Jenny veiden 4530gr og jeg revna ingenting så håper jeg slipper det denne gangen også ;)

Lillian

22.mai.2011 kl.23:22

Smurte meg inn med jordnøttolje under første graviditet, men revnet likevel. Måtte sy 3-4 sting så var jo i grunn ikke mye. Undre andre og tredje graviditet orket jeg ikke å smøre og jeg revnet ingenting, fikk en rift en gang til tross for at begge snuppene kom som raketter! ;) Tror ikke denne oljen har så mye å si for om man revner eller ikke, kommer vel mer an på omstendighetene/tilfeldighetene.

Masse lykke til med nærstående fødsel!

Trine

23.mai.2011 kl.07:50

jeg brukte weleda fødselforberedelseolje revna veeeldig mye.. men merka det ikke i det hele tatt.. jeg viste ikke jeg hadde revna føre dem sa de måtte sy meg.. det er helt normalt der nede nå. Så ingenting å være redd for malin. Jeg tror heller ikke du vil gjøre det denne gangen om du ikke har gjordt det på noen av de andre. du har jo også fått nokså storebarn så nei, jeg tror du kan slappe helt av der :)

Uansett ønsker jeg deg lykke til ;)

Malin Hammersgård

23.mai.2011 kl.11:00

Trine: Det var hyggelig og lese, skjønner ikke hvorfor jeg er redd for og revne for de fleste blir jo helt normale dere nede, men det høres bare så brutalt ut. Hehe!

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits