Da stopper jeg spørsmålsrunden..

Da stopper jeg spørsmålsrunden, nå har den ligget ute ca 1 døgn. Så skal jeg prøve og få svart på den så fort som mulig, så det var en del spørsmål dere lurte på.

Er dere klare til i morra? Det begynner vi og bli, jeg har stryki og lagt frem alt så vi slipper og stresse med det i morra så skal vi en tur på tivoli ikveld, det pleier og være stapp fult på 17-mai, derfor er det like greit og dra dagen før. Selvfølgelig er det spådd regn på 17-mai, hvem hadde regnet med noe annet?
Men nå skal jeg ta opp Jenny, hun er våken etter en liten lur.


Lille rampetrollet mitt..


-MALIN

 • Skrevet: 16.mai.2011
 • Klokken: 13:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

5 kommentarer

Lene- Foto & hverdag

16.mai.2011 kl.15:48

Gleder meg til svar :D

Håper dere får en fin 17.mai i morgen, skal Lotte og Mia begge to være hos dere? Og skal de gå i tog med klassen sin? ;)

Hild Frøya

16.mai.2011 kl.16:39

Vi skal bare en liten tur til min pappa i morra, og siden det er meldt regn, så pynter vi oss ikke nevneverdig. Har ikke noe å ha på meg uansett. Magen begynner liksom å bli litt for stor til alt..

Elise, Mamma til Tobias

16.mai.2011 kl.21:00

kjempe søtt bilde :) er så og si klare til i morgo vi ;) må bare rydde litt ekstra her hjemme først :)

Malin Hammersgård

16.mai.2011 kl.21:13

Lenerg: Dem skal gå i tog med klassen sin :)

annafj

17.mai.2011 kl.20:32

så søt liten datter du har! :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits