Vond rygg og trettheten tar overhånd.

Beklager lite blogging de siste dagene, men ryggen og trettheten tar helt overhånd her, takk og pris for at mamma har vært her og hjelpet meg i noen dager med Jenny. Bare plutselig over natten så sa det "pang", akkurat som kroppen min sier ifra at nå begynner den og bli fornøyd og jeg kan være ganske enig med den, nå er det 5 uker igjen til termin og det begynner og bli veldig tungt, jeg visste ikke at bekkenet kunne føles så stivt som det gjør på meg når jeg sitter lenge eller om natta, jeg må ligge med puter mellom beina så jeg ikke skal stivne helt, halter meg ned på do som en gammel dame om natta..
Men nå føder jeg snart mitt 2 barn på under 2år, så kan jo kanskje være derfor kroppen begynne og bli sliten? Det må jo ta veldig på bekkenet og ha så "tette" svangerskap? For slike plager som dette hadde jeg ikke med Lotte eller Jenny, men nå er jo ingen svangerskap like.. Trettheten kommer nok fordi jeg sover dårlig om natta, og jeg er flink til og slappe av når Jenny sover så den klarer jeg liksom og akseptere, men stivt bekken er helt jævlig, syns jeg ;)

Men nok syting, nå ligger jeg rett ut på sofaen og blogger, Dan spiller x-box, er vi ikke romantiske på en fredagskveld? Haha!!
Jenny er lagt og Lotte dro til pappaen sin idag, Mia er fortsatt hos mammaen sin. Idag var jeg på posten og hentet vippestolen til lillegull, kjøpte den av ei venninne som bor et stykke unna så hun sendte den, så nå er vippestolen oppe, nå er faktisk alt klart til lillegull kommer, rommet er ferdig, klærene er vasket og lagt i hyllene, bilsete er vaska og klar til bruk, senga er satt opp og lekegrinda, så nå er det bare og vente på hun som skal bruke alt dette. Skal prøve og få lagt ut bilde av tingene på rommet snart, er bare litt treig av meg.


Verdens fineste vippestol :D


Det er veldig mange av dere som spør om navnet til babyen og vi velger og holde det hemmelig frem til fødsel, noe hemmelig må vi få lov til og ha også, så dere får vente i spenning til hun blir født. Idag skal det egentlig komme et nytt svangerskaps innlegg, men tror det kommer i morra, syns sofaen er veldig god og ligge på nå, så skal ærlig innrømme at jeg faktisk ikke orker og reise meg opp for og ta magebilde *flau*

-MALIN

 • Skrevet: 13.mai.2011
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 13

13 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

13.mai.2011 kl.21:09

Høres ut som meg.Vond rygg og trøtt hele tiden.

Stiv som fy når jeg stabler meg ned trappa på do om natta.

Ikke lenge igjen for deg heller nå:)

Nina

13.mai.2011 kl.22:06

Slapp av å kose deg du:) Er lov å være sliten og trøtt når du er 5 uker unna å føde:) Lykke til fremover

Tante Katrine

13.mai.2011 kl.22:20

Hei=) Uff, det begynner og høre slitsomt ut for deg! Du fortjener sofaen nå!

Jeg tenkte jeg bare skulle si ifra, søkte på bilder på google, svart hvit bilder.Og da kom det opp noen bilder av dine barn og mia, bare ett eller to bilder.Men tenkte jeg måtte si ifra i tilfelle du ikke syntes det er greit :)

Klem katrine

Dina

13.mai.2011 kl.22:40

Slik vippestol har veslegullet hatt her å, vi er kjempefornøyd!! :D Helt knall stol! Desverre ble han så fort stor at han nådde kanten med beina, så den har han slitt hull på :p Men blir nok brukt til nr to uansett :)

benedicte

13.mai.2011 kl.23:35

Elsker bloggen din Malin!

Blir så glad når jeg leser bloggen din, du er deg selv! Virker hvertfall sånn 100 %. :)

Og ungene dine har det så bra, med dere som foreldre, tar så godt vare på dem!

Unga er jo kjempe søte! :-)

Lise

14.mai.2011 kl.00:27

Skjønner godt at du ikke orker å blogge så mye nå! Må ta vare på deg selv og slappe av også :) Ikke lenge igjen nå, blir spennende :) Ønsker dere en super helg og kose dere masse :)

Malin Hammersgård

14.mai.2011 kl.08:33

Tante Katrine: Fint at du sier ifra, men det kommer nok opp i forbindelse med bloggen, så det kan jeg nesten ikke gjøre noe med ;)

Stine og lilleprinsen

14.mai.2011 kl.09:52

Slik vippestol har jeg sett på til minsten også. Den ser ut som et møbel å er fin/stilig :D

ANONYM

14.mai.2011 kl.10:15

Hei Malin ! : )

Er det ikke ditt tredje barn ?? , Det står jo oppe at det er ditt 2 barn på 2 år.

Men er det ikke du som har født både Lotte og Jenny ?? , så venter du nr. 3 ? :)

Og siden jeg skriver her nå , så lurer jeg på en ting til! , Er ikke Dan pappan til Jenny også ?

For jeg leste på innlegget ditt at Lotte og Jenny er hos pappan sin.

Men for ikke og glemme dette !

Jeg elsker bloggen din , og leser den hver eneste dag !

Koooose deg resten av svangerskapet og når det lille gullet kommer ut! : )

ANONYM

14.mai.2011 kl.10:19

Hei Malin ! : )

Lurte bare på 2 ting jeg ; p

Er det ikke du som har født både Lotte og Jenny ? , siden det står at det er ditt 2 barn på 2 år.

Og er det ikke Dan som er pappaen til Jenny ? , for du skrev jo at Lotte og Jenny er hos pappaen sin.

Jeg elsker bloggen din og jeg leser den hver eneste dag !

Du får kose deg resten av svangerskapet , og koooose deg myyye når det lille gullet kommer! :)

Malin Hammersgård

14.mai.2011 kl.14:16

ANONYM: Jo, jeg har født Lotte og Jenny. Dan er pappaen til Jenny, så da er det nok jeg som har skrivd det litt på en fel måte. Hehe.

Malin Hammersgård

14.mai.2011 kl.14:18

ANONYM: Siden jeg skriver at det er mitt andre barn på under 2år, det er jo fordi det er det jo.. Lotte fødte jeg for nesten 7år siden og hvis du leser en gang til så står det at Jenny er lagt og Lotte er hos pappaen sin ;)

Solveig - Gravid og ME-syk

14.mai.2011 kl.15:36

Kjenner til den vonde ryggen og trettheten, skal bli godt å få komme tilbake til "normalen" :-) Begynner å glede meg veldig til fødsel nå!

Lykke til med resten av svangerskapet, og fødsel! :-) (Gleder meg til å se bilde av barnerommet!)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits