Enda en ting er på plass.

Idag har vi vært skikkelig effektive alle sammen, nå er stellebordet til lillegull skrudd opp og står klart, så da måtte jeg selvfølgelig begynne og vaske klær, jeg klarer ikke og vente med ting nå. Uansett så er det ikke så lenge igjen til hun kommer så er det jo greit og ha det meste klart fremover nå. Så nå går den første vasken med bitte bitte små babyklær, gleder meg til og henge det opp og ikke minst brette det samme i skuffen hennes :)
Som jeg har nevt tidligere så var jeg på utgikk etter sånn sprinkelsengbeskytter til lekegrinda og siden jeg allerede har et leketeppe oppi der så ville jeg at sengekanten skulle stå litt i stil med teppe, så ble jeg tipset at det var salg på hansen og dysvik på sengekanter til 99kr, måtte jo selvfølgelig ta turen ditt og se om det var noen som falt i smak, og når jeg kom ditt var det kun 1 igjen i den fargen som passet PERFEKT til leketeppe som allerede ligger oppi lekegrinda, jeg røsket den med meg med en gang.. Jeg har nå ordnet lekegrinda sånn ca hvertfall, skulle ha opp en uro der også som det er giraffer på som jeg har etter Jenny, men den man skrur den fast med klarte jo selvfølgelig og knekke, er det ikke typsik når alt liksom er så fint og alt matcher så er det en bitte liten ting som ødeleger? arg!! Så nå er det bare ut og finne ny del, gidder ikke og kjøpe ny uro, kjøper bare den nederste delen, hvis det går ann? :P


Her ser dere lekegrinda med leketeppe og sengekanten, farger en hvite og beige.. Begynner og bli litt lei rosa, og denne fargen syns jeg er rein og fin.. Selvfølgelig var sengekanten akkurat for liten så teppe krøller seg litt opp i hver ende, men det får nå være :p Hehe.Søte giraffer.. <3Her er uroen som skal henge på lekegrinda, som også er giraffer.. Ja, jeg har blitt litt glad i giraffer :P Hehe


Nå gleder jeg med bare enda mer til lillegull skal komme, nå er alt nesten klart så nå er hun hjertelig velkommen, selvom hun kan godt holde seg der inne til uke 38, da regnes hun ikke som prematur, er ikke det i uke 38 eller er det i uke 37? Nå ble jeg plutselig usikker. Hmm
Nå skal jeg ordne meg litt så skal vi snart dra i bursdag til min mor, hun fyller 41 år så det må feires med litt gode kaker, bilesete til lillegull står der så det skal jeg ta med hjem og vaske trekket på, da er ennå mer klart ;) Ha en fin super dag alle sammen <3

-MALIN

 • Skrevet: 08.mai.2011
 • Klokken: 12:24
 • Kategori: Graviditet
 • Kommentarer: 17

17 kommentarer

Anja

08.mai.2011 kl.12:26

Hei

Etter uke 37 så regnes de ikke som premature. Min datter kom i uke 35, men veide 3060 så hun va ikke liten akkurat :)

Hege - Snart mamma til to

08.mai.2011 kl.12:28

Etter uke 37 er de ikke prematur lengre :) Sønnen min kom akkurat den dagen jeg var 37 uker på vei.. hehe.. men allikevel var han 3540 g og 50 cm ;p
fine ting ! Du har en utrolig fin header og barnene er så skjønne <3 :)

Nina`s univers

08.mai.2011 kl.13:10

Deilig med alt som er gjort:)

Trude,

08.mai.2011 kl.13:26

fine ting :D å så sjønne unger :)

mamma til lille Tallak Elias

08.mai.2011 kl.14:10

så fint det blei :) deilig og ha tingene klrt :)

det er 37 uker :)

Hild Frøya

08.mai.2011 kl.14:20

Kjempefin. Vi skal også ha lekegrind denne gangen. Men tror jeg kjøper den brukt fra finn. De ser jo like fine ut brukt mange av dem.

Janne m

08.mai.2011 kl.15:21

skjønner du er lei rosa etter 2 jenter fra før ;) beige er fint og det kan du jo kombinerer all slags farger til om du får lyst;)
Fra uke 37=) Min lille prins kom i begynnelsen av uke 37 og var bare 2,2kg og 45cm lang, 31cm rundt hode. Så vi ble en uke på sykehuset, pga han var så liten. Får håpe du slipper å føde alt for tidlig da, Lykke til.

Trine

08.mai.2011 kl.19:33

Hei, Malin! Jeg har et spm. Jeg venter min første i sommer og jeg er meget usikker på hva jeg trenger til babyen. Ikke av utstyr, men av klær? Har du noen tips på hva, hvor mye og i hvilke str. man trenger? :)

Malin Hammersgård

08.mai.2011 kl.20:03

Trine: Så spennende med sommerbaby :D Vet du hva? Jeg aner nesten ikke hva jeg trenger sjøl, har ikke fått sommerbaby før.. Men jeg har kjøpt inn tynne luer, litt kort armet bodyer. Det meste går i lagt arma bodyer og tynne bomullsbukser, blir det veldig varmt så får jeg heller dra ut og kjøpe litt kjoler ol.. Har forestten kjøpt 2 sommerkjoler også ;) Hihi.

Masse lykke til med fødsel :D

09.mai.2011 kl.07:27

Heisann. Er det skruen som er knekt på uroen? Har en lignende selv, med samme festesystem. Men spilledåsen har sluttet å fungere. Kan sende deg delen som mangler om du vil? Jeg blir i allefall ikke å bruke den mer :) Lenge til neste baby her....

Malin Hammersgård

09.mai.2011 kl.09:16

Anonym: Ja, det er den skru greia nederst som har knekt, hvis du vil gi den bort så tar jeg den gjerne imot :D

Linda

09.mai.2011 kl.23:37

Hvor er teppet og uroen med giraffene fra ? Supersøtt :)

Malin Hammersgård

10.mai.2011 kl.07:16

Linda: Teppet er ifra babyDan og uroen er kjøpt på barnashus :)

Helene

10.mai.2011 kl.09:41

Er det sånn sengekant som du har brukt i lekegrinda?

Jeg så for meg at sengekanten var for kort jeg..

hvilken er det du har kjøpt`? 99 var jo sinnsykt billig, må ha en kant selv til lekegrinda, men syns mange av de leketeppe med kant er sykt dyre.. oppe i 5-600..

Malin Hammersgård

10.mai.2011 kl.11:33

Helene: Ja, dette er sengekant som tilhører seng, men passer også bra i lekegrind.

Ja, det er sinnsykt dyrt med leketeppe med kant, derfor brukte jeg heller denne løsningen. Var på Hansen og dysvik og kjøpte den :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits