Jeg skal være litt ærlig med dere..

Selvom jeg deler MYE med dere på denne bloggen så er det MASSE dere ikke vet også, det er for at jeg skal føle at jeg har litt privatliv, jeg er en person som gjerne kunne delt alt jeg tenker og mener med dere, men for at jeg skal føle at vi har litt privatliv selv, så gjør jeg ikke det..

Men jeg skal fortelle dere en ting, den siste uken så har jeg tenkt en del på og slutte og blogge, eller kanskje ikke slutte og blogge, men ta meg en pause som jeg kun blogger når jeg føler for det og har lyst, men det er så mange av dere som gjør så jeg ikke klarer og slutte, de fleste av dere er bare helt fantastiske.. Er det noe jeg lurer på så kan jeg spørre dere og dere kommer med råd og erfaringer selv, jeg elsker og blogge, men noen kommentarer er stygge, jeg syns dem er så stygge at jeg tenker ofte på dem, jeg er et menneske jeg også med følelser og når folk skriver til meg at jeg ikke er glad i Mia, hvorfor jeg ikke kjøper diverse ting til Mia så sårer det veldig. Det er masse dere ikke vet, jeg er ikke en person som legger ut hva jeg har kjøpt til unga til en hvertid, hvem vet, kanskje jeg kjøper noe til Mia og Lotte hver dag? Ikke at jeg gjør det, men tenk før dere slenger med leppa deres!!! Det er vell disse kommentarene som gjør så jeg får lyst til og slutte og blogge, men så tenker jeg på alle dere som er så hyggelige og positive. Jeg er også veldig hormonell for tiden, det skal jeg innrømme og jeg tror også at disse hormonene gjør så jeg blir veldig lei meg når jeg lese slike stygge kommentarer, selvom jeg sletter dem så leser jeg jo dem, og dem setter seg igjen i hjertet :(

Noen av dere har hengt dere VELDIG opp i Mia, virker som mange av dere ikke tror at mammaen til Mia eksisterer, men det gjør hun, hun er fult oppegående og er en kjempe snill og hyggelig jente, og som er som mammaer flest, som elsker Mia av hele sitt hjertet. Selvom Mia er hos oss 50% så kan hun gå til mammaen sin akkurat når hun selv vil, mammaen til Mia bor kun noen få meter ifra oss. Mia har en egen liten kommode her med litt klær i som jeg kjøper inn når jeg finner noe fint, men mammaen til Mia selv har sagt at hun kan stå for klær,sko,uteklær osv, at dette er ikke noe vi MÅ kjøpe for mammaen til Mia syns det er greit og kjøpe selv, og det respekterer jeg 110%, vi har helt lik ordning til Lotte når hun skal til pappaen sin, og vi syns dette passer ganske fint for oss også. Og noen av dere reagerte på hvorfor jeg ikke skulle kjøpe joggesko til Mia og det er ikke fordi jeg vil kjøpe til hun fordi jeg mindre glad i hu, men det er fordi mammaen til Mia vil kjøpe det selv, skjønner dere det? Dere mødre som sitter og leser, skjønner dere at moren til Mia vil handle selv til sin egen datter? Alle har forskjellig smak, er ikke sikkert moren til Mia liker feks klær og sko jeg kjøper, hvem vet? Dette var bare et eksempel. Fra jeg ble sammen med Dan og til moren til Mia flytta nedover så har jeg alltid handlet inn sko,klær,jakker,dresser,sykkel og alt diverse ting Mia trengte så hun skulle slippe og ha med seg masse masse på flyet nedover til oss, men siden situasjonen nå har blitt annerledes så syns moren til Mia at det er greit og handle til Mia selv.. Da vet dere det! :-)

Men hvertfall, jeg ville være litt ærlig med dere og tar jeg en pause så kommer det ikke som et sjokk på dere hvertfall. Jeg skal innrømme at jeg passer VELDIG på hva jeg legger ut av ny innkjøpte ting til unga, for da tar det ikke lang tid før jeg få kommentarer om hvor stygg jeg er imot Mia osv osv osv, jeg er så dritt lei. Jeg er glad i Mia som et bonusbarn, og jeg tror Mia også er glad i meg som en bonusmamma, men det er det. Hun har en mamma som hun ELSKER overalt på jord, en mamma er en mamma uansett, ingen kan ta en slik plass og det har jeg heller ikke lyst til og gjøre, men jeg er der for Mia om hun vil prate, ha en klem eller bare spille et spill, så vil jeg være der.. Jeg har kjent Mia siden hun var bittebitte liten og vil hun alt godt og hun har helt klart fått en spesielt plass i hjeret mitt, og det vil hun alltid ha, hun er storesøstren til mine barn og dattern til gutten jeg elsker mest i hele verden. Dere må også tenke på at selvom jeg blogger og deler mye med dere så kjenner dere oss ikke, dere ser bare en liten del av livet vårt og hvis jeg er så "fæl" som mange av dere tror jeg er imot Mia så er jeg ganske sikker på at Dan ikke ville vært sammen med meg, barna kommer alltid i første rekke, uansett.


Lotte og Mia klare for og gå på skolen i dag morres.

Ha en fin dag alle sammen, jeg setter VELDIG stor pris på dere som legger igjen koselig og hyggelig kommentarer til meg, det varmer veldig i hjertet mitt♥

-MALIN


 • Skrevet: 25.mar.2011
 • Klokken: 09:34
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 109

109 kommentarer

SiriStokkebekk

25.mar.2011 kl.09:45

folk tenker ikke før de skriver Malin, Du veit sjøl hva du gjør å ikke gjør for dem, så ikke bry deg noenting om hva andre sier å skriver. De veit ikke noe.

Du er en god mor & stemor om jeg kan kalle deg det (:

Rita

25.mar.2011 kl.09:49

Det virker som om folk som skriver sånne kommentarer faktisk ikke har LEST hva du har skrevet!! Skjønner godt at du blir lei av stygge kommentarer og at du gang på gang må "forklare deg" for de som tydeligvis ikke klarer å lese og forstå det du skriver.

Hvis du trenger en pause fra blogginga så tar du en pause, det er ikke meninga at du skal føle at det er noe du MÅ gjøre :)

Blogg når du har lyst og overskudd til det!

Jeg elsker å lese bloggen din! =D

Nena Børresen

25.mar.2011 kl.09:50

Oii. Huff, skjønner det ass. Folk trur at du blogger om ALT som foregår i livet ditt. Det er trist. Selvfølgelig er du glad i Mia, skjønner ikke hvordan folk kan la være å se det.. Du har jo aldri sagt noe annet heller.. Herregud.

Trur det var bra du skrev dette innlegget her, så kan folk lese det, og forstå :)

June

25.mar.2011 kl.09:51

Jeg syntes du er en flott mamma :) å i mine øyne ser det ut og har bestandi sett ut som du bryr deg om alle både mia og dine egene barn like godt. Er totalt unødvendig av enkelte å sitte å rakke ned på deg og din samvittighet :) Stå på videre du er en utrolig sterk jente i mine øyne å jeg liker deg :):) blir å savne å gå innom bloggen hver dag å titte, men gleder meg til du føler at du vil blogge igjenn :D

klem fra en fast leser som aldri kommenterer, men dette traff meg midt i hjerte :):)

Siri

25.mar.2011 kl.09:53

åååh, jeg blir så provosert over tankegangen til noen ! ! Jeg sjønner ikke hvordan noen kan si noe sånt, du virker jo som en utrolig god stemor for Mia! Folk må huske på at Lotte og Jenny er DINE barn og Mia er DAN sin. Og at du kjøper litt mer til dine barn er helt forståelig. Så de som skriver stygt til deg kan gå dit pepper'n gror! Stå på og ikke bry deg om hva andre mener :) Det er du og Dan og de to andre foreldrene som vet best i den situajonen dere er i :)

Marit.

25.mar.2011 kl.09:54

Jeg setter veldig pris på bloggen din. Du skriver bra og fornuftig! Det er altfor mange mammablogger som tar litt av i forhold til utlevering av alt om barna. Der syns jeg at du opprettholder en sunn balanse!

De stygge kommentarene må du bare løfte deg over! Selv om jeg skjønner at det kan være tøft. Om du skal blogge er ene og alene din avgjørelse, syns du det er verdt det?

Jeg kommer ihvertfall til å savne bloggen din om du slutter!

Lisa Mari

25.mar.2011 kl.09:55

Jeg er en jente på 24 år som selv har 2 barn..

Jeg leser din blogg av 1 grunn: det er verdens kosligste blogg!!

Nydelige bilder,alltid noe positivt,faktumet at du er gravid igjen,livet ditt virker helt perfekt å jeg skulle ønske jeg var like flink som deg!

Du er en fantastisk mamma å du står på får at alle skal ha det bra!

Jeg fulgte med deg på Unge Mødre å har lest bloggen din siden.

Jeg setter stor pris på råd,tips å dine mange koslige historier om barna dine.

Du er en utrulig sterk jente,mamma,reservemamma,kjærest å kanskje kone en dag? :)

Malin Hammersgård

25.mar.2011 kl.10:06

Marit.: Jeg syns det er veldig koselig og blogge og jeg tror jeg kanskje er en smule avhengi :P Hehe!

Angelika Andersen

25.mar.2011 kl.10:06

Off :( Du må ikke ta slike kommentarer til deg!
Du er en fantastisk mamma, og et stort forbilde for meg <3
Jeg kontaktet DEG da jeg ble gravid, og du ga meg masse hjelp, og du påvirket faktisk valget mitt :D Så den dag i dag er jeg mor ^^
Jeg skjønner godt at du kan reagere på forskjellige ting annerledes enn oss som ikke er gravide pga hormoner. Men vær så snill, ikke slutt! Syns du er så flink til å blogge, og dere virker som den trofè familien <3

Iselin-

25.mar.2011 kl.10:10

HELT utrolig at det finnes slike mennesker som bare sitter bak en anonym kommentar og rakker ned på andre..

etter hva jeg har sett på tv av deg og lest på bloggen din, så virker du som den BESTE bonusmammaen som Mia kunne fått. og det MENER jeg :)

Elsker å lese bloggen din, og håper du fortsetter med blogginga :)

Rachel

25.mar.2011 kl.10:16

JEG syns du er kjempe flink! :) - Og for en flott familie du har!!! GOD FREDAG!

Brit

25.mar.2011 kl.10:18

Synest du er veldig flink, Malin.

Du har snart tre flotte barn, et flott bonusbarn og en kjæreste som du setter stor pris på, utifra det jeg har forstått.

Du skal være stolt av hva du klarer i så ung alder.

Malene Isabella Nilsen

25.mar.2011 kl.10:25

Din blogg er min aboslutt favorittblogg! Håper ikke du slutter å blogge helt.

Jeg har allverdens forståelse for at kommentarene sårer, og det er det helt naturlig at de gjør. Jeg skjønner ikke hva som kan få noen til å skrive nedlatende og sårende kommentarer på andre sine blogger. Jeg trur alle som leser bloggen din og gjort det en stund veit at du er en fantastisk mor, og en fantastisk bonusmamma for Mia. Vi ser godt at du er veldig glad i hun :)

En en flott helg Malin, og kos deg masse :D

Aurora Hoff

25.mar.2011 kl.10:32

Du er en flott Stemamma som kan snakke så varmt om Mia som det du gjør! Du er veldig generøs og må rett og slett ikke bry dg fletta om hva andre skulle skrive til deg her inne... Du vil alltid vite med deg selv, hva som er det riktigste!

Ha en fin dag!

Cathrine

25.mar.2011 kl.10:37

Jeg synes bloggen din er kjempefin. Er innom nesten hver dag for å se om du har lagt ut noe nytt :) Jeg synes du skriver bra og det er artig å følge med på deg og dine!!

Jeg synes det er dårlig gjort av de som legger igjen sånne kommentarer, og jeg skjønner godt at du tar deg nær av det og blir lei deg, det hadde jeg også gjort. Det hender jeg legger igjen kommentarer på artikler i avisa osv, og hvis noen er uenige med meg så mangler det ikke på dritt i kommentarene de legger igjen... Alle har forskjellige meninger om en sak, men det er ikke nødvendig å slenge dritt for å såre for det vel....?

Håper du fortsetter å blogge :) Kommer til å savne den daglige oppdateringen av bloggen din hvis du slutter. Men du må selvfølgelig gjøre det som føles riktig for deg!

Du er en kjempebra mamma og bonusmamma for alle barna i huset, det er jeg overbevist om etter å ha lest bloggen din ihvertfall :) Stå på Malin!

Sandra

25.mar.2011 kl.10:46

kjenne jeg synes d er trist at du vurdere å slutte å blogge:) synes du har en kjempe fin blogg og har følgt deg lenge. synes det virker som du er veldig rettferdig ovenfor "alle" dine barn og "bonusbarn":)

håper du fortsetter å blogge:)

25.mar.2011 kl.10:52

syns det er dumt at du vurderer å slutte/ta pause fra bloggen din.

det er så tragisk når folk skal drive å henge seg oppi noe de ikke vet noe om, men skjønner du tar deg litt nær av det. men er sikkert ikke mødre selv som skriver det, og har derfor ikke peiling.

stå på malin. du er en fantastisk mor, fra mitt inntrykk her og den gang du var med på unge mødre. liker godt personligheten din, og ser at du vil gjøre det beste for dine barn.

du er mitt forbilde, da jeg selv er ung mor :-D

håper virkelig ikke du slutter, og prøver å ikke ta deg nær av sånt, men ja du er gravid og reagerer kanskje på en helt annen måte en andre som ikke er det gjør!

:-D

- Ida

25.mar.2011 kl.10:57

Huff nå ble jeg rett og slett litt lei meg når jeg leste dette! Helt siden jeg fant bloggen din har jeg skrytt av deg til mange folk jeg kjenner. Sånn" har dere lest bloggen til Malin? Hun er en fantastisk mor, jeg skjønner ikke åssen hu får det til =o) Hun ser jeg virkelig opp til!! "

Ikke bry deg om drittkjerringer!

Tenk på alle som leser bloggen din hver dag, sikker på at de ser opp til dere!

Du gjodre hverfal at jeg fikk mere tro på meg selv da jeg gikk gravid å skulle få sønnen min. Jeg var så usikker på om jeg skulle klare det, men så leste jeg bloggen din å fikk mot.

Stå på Malin! Du virker så utlolig flink!! Jeg ser opp til deg!

Mvh Charlotte

Frøkendings

25.mar.2011 kl.11:02

Du er en fantastisk mamma, og helt forferdelig at folk kan tror at du ikke er gla i mia.

Håper du ikke slutter å blogge, elsker å lese bloggen din :)

MammaLinda

25.mar.2011 kl.11:02

Veldig bra at du blogget dette innlegget!! Det trengte mange å lese! Til og med JEG irriterer meg grønn over alt maset du får ang. Mia!!

Vet du hvor jeg tror problemet ligger for mange? Jeg tror at noen er slik at når de hører ordet "stemor" så tar de alle piggene ut, og når man har piggene ute klarer man uansett å finne feil, for man leter etter feilene! Akkurat som de tror at INGEN kan gjøre en god og rettferdig jobb som ei stemor, og ingen kan være glad i stebarnet sitt. Tror det er på tide å legge askepott historiene på hylla! Leser grusomme ting skrevet av stemødre på diverse mammaforum, men jeg har ALDRI lest noe på din blogg som jeg har reagert negativt på, tvert imot!!

Du er ett bevis på at det faktisk går an å være ei god stemor/bonusmamma! Du virker ærlig, ekte, snill, god og rettferdig på alle måter. Virker som noen sitter og forventer at du skal elske Mia like høyt som dine egne, og det er helt latterlig! Vi kvinner er som dyr, vi har noe som heter mammainnstinkt. Når vi går gravide 9 måneder, knytter vi ett bånd. Og dette båndet får man naturligvis ikke til sine stebarn, sånn er det bare. Det betyr ikke at du ikke er kjempeglad i Mia, er rettferdig mot henne eller vil henne ALT godt. Uten å kjenne deg skikkelig VET jeg at du er fantastisk ovenfor henne. Har sett deg på unge mødre, lest hele bloggen din, og ja, du skal ALDRI tvile på deg selv ang Mia!!

Jeg selv er mamma til ei jente på 6 og en gutt på 2. Jenta mi er på samvær hos sin pappa, stemor og småsøsken annenhver helg. Og jeg er fornøyd med stemors innsats ovenfor jenta mi. Nok ett eksempel på at alle stemødre ikke er onde hekser med hårete vorter på nesa! Hun er kjempeglad i jenta mi, og har som du, kjent henne fra hun var bitteliten, nyfødt faktisk. Men selvfølgelig er hun ikke like glad i henne som i sine egne, dette forventer jeg ikke heller! Hun har ikke født henne og derfor ikke knyttet mammabånd til henne. Noe jeg heller ikke ønsker. JEG er mamma! Eneste jeg krever fra stemor er at hun er glad i henne, god mot henne og rettferdig. Og det er hun.

Tror det er myye lettere å være en stefar enn en stemor når alt dette er sagt. Jenta mi har en stefar (min samboer). Han har vært her med oss halve livet hennes hver dag. Og vært med å forme henne. Selvom vi har en felles sønn, er han like glad i henne,sier han, og jeg tror han. Han er mann. Det er annerledes- fra naturens side. Eller kanskje vi bare er i en heldig situasjon. Men han knyttet bånd med henne hver dag i ett år før han fikk sin egen. Kan ligge noe der. Stemødre har jo gjerne bare barnet annenhver helg, ikke hver dag.

Håper ordene mine var noe til hjelp og trøst for deg Malin!! Du er ei skikkelig god jente og en fantastisk mamma/stemamma!! Når folk skriver dritt til deg ang din innsats ovenfor Mia, vææær så snill å IKKE ta det til deg. Du vet at det ikke er sant! Ikke ta det til hjertet, ikke legg deg om kvelden og gråt pga dette. Det er ikke verdt det. Virkelig. Hadde Mia visst om og forstått alt det negative drittet du får, hadde hun med garanti tatt deg i forsvar. Du er hennes Malin vet du:)Og hun vet at du er glad i henne!

Ikke slutt å blogg. Elsker bloggen din, den er som ei over skrev, verdens koseligste blogg. Så ekte og fin. Ikke overfladisk slik som mange andre blogger.

Ha ei super god helg!!!! c",)

Renate

25.mar.2011 kl.11:17

Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, og jeg syns du er fantastisk.

Vi hadde en dramatime sammen påvideregående skole i et år, jeg så dermed lotte noen ganger. Hun er nydelig..

Jeg har ikke barn selv, men elsker bloggen din fordet, jeg blir så inspirert av deg.

Og at folk sier at du ikke er glad i mia er bare tull, jeg har selv en "bonusmamma" vi har et veldig godt forhold, men som du selv sier har du bare ei mamma,og det er det mange som aldri kommer til å forstå..

Stå på videre, og elsker du å blogge så burde du ikke la disse menneskene stoppe deg.

Hanne

25.mar.2011 kl.11:17

off, at folk kan være så stygge...

jeg syns du har en kjempe fin blogg og jeg syns du er en veldig god mamma/bonusmamma:)

jeg leser bloggen din hver dag jeg kommer til å savne den om du slutte nå:(

Caroline

25.mar.2011 kl.11:19

Det er dette som er så trist med bloggverdenen. Personene bak kommentarene kan føle seg "anonyme" og derfor velge å bevisst gå inn for å såre andre mennesker, eller de kan skape seg en fiksjon ut av ulike innlegg Og hormonell eller ikke, du har et hjerte med medlidenhet, forståelse og kjærlighet. Det er noe av det viktigste et menneske kan ha. De som ikke viser slike tegn er skumle mennesker! Jeg er også et veldig "sårbart" menneske på mange måter. Har derfor veldig vanskeligheter med å "prelle" av meg slike kommentarer og spydigheter. Men som så mange andre sier er det viktig å overse dette. Kanskje hjelper det å tenke at, takk gud for at jeg ikke er slik selv! Det er bare dere som vet hva som er riktig i deres familie. Ingen andre. :)

Syntes dere har en fin familie utav som gjør mange koselige ting sammen :) Mer trenger ikke oss andre bloggere henge seg opp i! Som du sier selv er det viktig å skille mellom bloggverdenen og grensen til det som forblir privat. Lykke til videre og håper bloggen fortsetter med riktig hensikt :) go'klem fra Caroline og John Theodor

Stjerne

25.mar.2011 kl.11:25

Skjønner deg godt, blir veldig oppgitt over de kommentarene du får som går på det du nevner her.

Men du må ikke bry deg om de folkene på 13 år som ikke skjønner/vet bedre, de slenger bare ut av seg masse piss. Og så har vi de som er litt eldre og som man tror vil skjønne bedre, men som bare er litt mindre "smarte" enn normalen. De har en stor trang for å finne "feil" de kan påpeke, og gjerne være veldig stygg når de påpeker det. For de har rett og slett ikke noe annet å si, så hva de gjør her inne skjønner jeg ikke. Håper du klarer å overse sånne ting, for de betyr ingenting, det er bare mennesker som ikke er helt "oppegående" ;)

Ellers vil jeg si at jeg syns du er helt fantastisk, ja Dan også. Dere er begge fremdeles unge og har en stor og fin familie, og gjør en helt utmerket jobb! Kjenner dere jo ikke som du sier, men man lærer deg litt å kjenne ved å lese alt du skriver, finnes ikke noe vondt i deg og en god mor er du. :)

Ops, dette ble veldig langt og mye babling..

GOD HELG! :)

Malin Hammersgård

25.mar.2011 kl.11:31

Dere er helt fantastiske alle sammen, sitter her og leser gjennom alle kommentarene dere har skrevet og tårene bare triller, dette er helt klart gledes tårer :) Hihi..

Jeg ønsker dere en superduper dag alle sammen og kos dere masse i helgen. God klem ifra meg <3

Hildenatalie

25.mar.2011 kl.11:32

Du er en fantastisk mor :)

Marte

25.mar.2011 kl.11:40

Hei Malin!

Jeg blir så innmari provosert over alle de stygge kommentarene som florerer rundt i bloggverdenen. Det er rett og slett innmari trist at det finnes så mange mennesker som ikke klarer å la være å slenge dritt. Og jeg kan heller ikke skjønne at de ikke forstår hvor sårende det er for den som leser det.

Det er veldig forståelig at du blir såra, og jeg håper dette innlegget kan være oppklarende for de som har skrevet de stygge kommentarene. Bloggen din er en av mine absolutte favoritter og jeg håper at de hyggelige tilbakemeldingene du får kan veie opp for de negative.

God helg til deg og din lille, søte familie!

Marte ;)

Ps. Jeg er fra Bjørkelangen selv (men bor i Lillehammer nå) og synes det er artig at dere har flyttet dit.

25.mar.2011 kl.11:45

Men du har vel "Lov " til og kjøpe ting til Mia ? Jeg er selv reserve mamma og elsker og handle til min reserve datter !

Pernille

25.mar.2011 kl.11:49

Jeg syns du er flink med "dine-mine-våre" barn jeg, Malin <3 Kan virkelig ikke skjønne hvorfor andre skal henge seg opp i noe de ikke har noe med :o) Og jeg håper virkelig disse personene slutter med det, og jeg støtter deg <3 <3 <3 <3

Helena

25.mar.2011 kl.12:25

Jeg kommenterer sjelden også, men synes bloggen din er kjempekoselig! Jeg skjønner veldig godt at man som populær blogger får masse dritt. Noen folk har for mye tid mellom henda, spør du meg! Er sikker på at de sitter der og finner opp dritt kun for å lage drama, tragisk. Alle som leser bloggen din Malin, ser at du er glad i Mia, og at det er ekte. Er lett for oss som ikke blogger å si "ikke ta deg nær av det"- for vi vet jo ikke hvordan det egentlig er. Det jeg vet med sikkerhet, er at du er en suveren, omtenksom og flink mamma, og bonusmamma:) bare det å velge ordet "bonusbarn" om Mia synes jeg sier veldig mye om ditt forhold til henne. Hun er en ekstra bonus i livet ditt!

Ta deg en velfortjent pause om du har behov for det, blogging skal være noe man synes er gøy, det er ikke en plikt:)

Ha en herlig helg!

Kllem fra Helena

Malin Hammersgård

25.mar.2011 kl.12:26

Anonym: Selvfølgelig har jeg lov!!!

KristinLinnea

25.mar.2011 kl.12:28

Hei Malin :)

Jeg tror ikke jeg har kommentert på bloggen din før, men føkte for å gjøre det nå. Har lest og vært innom her hver dag siden jeg fant bloggen din, og det begynner jammen å bli en stund siden. Jeg husker hvertfall du fortalte at du var gravid med Jenny :)

Du er en kjempeflott mamma, og du er virkelig tøff som takler en hverdag med tre (snart 4) barn, samboer og en stund så jobbet du jo også - og du er bare noen få år eldre enn meg! :) Jeg er alltid innom her og kikker fordi du skriver så koselig og humoristisk om en helt vanlig hverdag uten masse dilldall og sminketips og lignende. Bare en helt vanlig blogg om en helt vanlig mamma, og de av oss som leser bloggen din fordi vi liker den vi skjønner hva slags forhold du har til Mia :)

Skjønner hvis du trenger en pause, selv om det er utrolig gøy å følge graviditeten din :)

Masse klemmer fra meg :)

T K

25.mar.2011 kl.12:32

Veldig bra skrevet, Malin!

Jeg støtter deg 110 %, og skjønner ikke hvorfor folk ikke kan få det om Mia inn i hue snart. Kan det være så j*vlig vanskelig å fatte?!

Du virker som en flott mamma for Lotte og Jenny, og som en flott bonusmamma for Mia. Jeg vet også at du blir en like flott mor for barnet som kommer om ikke så lenge.

Jeg skjønner at det kanskje ikke er så lett, men prøv og hev deg over alle de stygge kommentarene. Det er veldig lett for folk å slenge dritt når de sitter bak en pc-skjerm, og de skjønner ikke hva de kommentarene gjør med folk.

Både du, vennene dine og familien din vet at du gjør en utmerket jobb med både dine barn + Mia.

Sta på videre, Malin. Du er fantastisk!

Ha en strålende kveld, og en riktig god helg.

Stor klem fra Auli. :)

Frøken meg

25.mar.2011 kl.12:43

De vet ikke hva de snakker om!:) Synes du virker veldig god mot Mia!:) Hadde min stemor vært så snill mot meg, så hadde jeg nok hatt bedre selvtillit.. Ikke så gøy å høre at stesøstrene mine er slankere, flinkere og smartere enn meg hele tiden.. :P

Live

25.mar.2011 kl.12:44

Hei Malin! Håper ikke du slutter å blogge, da blir du enda en av bloggerne som bukker under for stygge kommentarer. Du må huske at mange av leserne dine er barn, da mener jeg ikke små søte barn, men ungdommer som ikke har blitt så veldig modene enda. De henger seg opp i det at en person kanskje spør et spørsmål om Mia, også er det i gang! Det er ikke så lett for de å sette seg inn i den situasjonen du er i. Det er ingen unskyldning for dem men det er bare slik. Jeg leser bloggen din hver dag. Forstår alt det med Mia, så vit at de aller fleste forstår dere! Det er slik i mange familier, med mine, dine og våre. Det vi må huske på er at alle har ulike historier og ulike avtaler seg imellom.. For din egen og andres skyld. Ikke slutt å blogge. men ikke svar til de som sier noe om Mia og deg på den måten. Da gidder de heller ikke skrive slik mer. LYKKE TIL VIDERE :D

Min blogg-Mitt liv

25.mar.2011 kl.12:54

Folk finner alltid noe å slenge dritt om, eller kommentere negativt for. Prøv å hev deg over dem, selvom jeg vet det er vanskelig!

Er ikke så lett å blogge alltid for det finnes ALLTID noen som finner noen "feil".. Jeg prøver å tenke veeeldig nøye på hva jeg skriver på min blogg, men det er vanskelig..

Får skikkelig vondt av å høre deg "si" det. Samme med StineMariels og VillaPaprika.. Som skal få dritt slengt etter seg uannsett hva! Herregud folk må skaffe seg en annen hobby da hvis ikke de klarer å holde dritten inni seg.. (og husk at de som kommenterer sånne ting som feks. skoene til Mia de har ikke barn selv, og hvertfall ikke stebarn!)

Ha en fin dag i solen og kos deg med alle barna dine, både hele og stebarn ;)

Teres

25.mar.2011 kl.12:57

Hei!

Jeg forstår at du kan bli lei deg, men jeg forstår ikke hvorfor man legger ut en offentlig, åpen blogg og forventer at alt skal være positivt? Sånn er ikke verden. Og hvorfor henge seg opp i hva alle andre sier når DU vet hva som er sannheten?

Jeg synes bloggen din er hyggelig lesing, men hvis det skal være sånn at bare de som beundrer deg og er totalt ukritiske skal få kommentere, så blir jo dette en veldig konstruert verden. Det er greit å ikke gi alt av seg selv på nett, og det skulle bare mangle, men hvis man forventer at alle skal følge etter deg i flokk og aldri si noe du kan bli lei deg av, da tror jeg du må stenge bloggen din og bare åpne den for de som sier det du vil høre.

Som du forstår er dette konstruktiv kritikk, og fullstendig min mening. Jeg er klar over at jeg kommer til å få 136 fy-fy-meldinger mot meg nå, men det er helt greit.

Hva du enn bestemmer deg for å gjøre, så er det helt og fullt din avgjørelse.

Og til dere som sier at man ikke får et mammabånd med barn man ikke har født: FEIL! Jeg har både født, adoptert og er bonusmamma. Alt handler om ha man bestemmer seg for og hvilken vinkling man har. Jeg ELSKER alle! Fjerner man seg som bonusmamma og anser ting som ikke-sin-oppgave, så skaper man avstand. (Nei, jeg sier ikke at du gjør det, Malin, denne var ikke til deg.)

insidejulieslife

25.mar.2011 kl.13:04

Jeg støtter deg! Du er en helt fantastisk dame, som ikke fortjener å bli slengt dritt til. Så drit i de folka som vil deg vondt. ; )

- Julie

Jeanette<3

25.mar.2011 kl.13:16

Før det første så er du min favorittblogger <3 Du er rett og slett fantastisk og herlig person som er verdens beste mamma og stemor. Du er knall bra mor!! <3 De som sier negative ting til deg er bare sjalue og skulle ønske at de var deg og at de hadde så fine barn og kjæreste:D Malin du er fantastisk! <3

Ha en strålende helg! :D

Klem Jea..<3

Line

25.mar.2011 kl.13:18

Så flott skrevet Malin. Jeg støtter deg 100% ! Du fortjener absolutt ingen drittslenging imot deg. Drittslenging kommer av misunnelse, så hev deg over det. De som slenger med leppa er ikke verdt det!

Stå på Malin, du er kjempeflink <3

Celine

25.mar.2011 kl.13:33

Veldig bra skrevet, jeg skjønner deg kjempegodt! Jeg blir ganske irritert merker jeg og vet ikke hvordan jeg skal sette ord på irritasjonen, haha.. Er 16 år gammel og har ikke akkurat så veldig peiling på barn og sånt, men måten enkelte graver seg inn i privatlivet deres og spørsmålene som noen gang blir spurt som såklart handler om at du gjør noe feil osv. med Mia blir jeg bare irritert over! Du er jo ikke den ekte mammaen til Mia, og når den ordentlige mammaen kun bor meter fra dere ville det jo også blitt feil om du skulle tatt helt over datteren hennes! Ut i fra hvordan du skriver på bloggen, virker du som en fantastisk god mor for dine egne barn og som en SUPER stemamma for Mia! Det er også DERE som vet hva som er best for dere, som du sier - deler du jo bare noe med oss! Jeg synes hvertfall at du "behandler" Mia (ut fra det du skriver, såklart) veldig fint. Jeg er sikker på at Mia har det fantastisk hos dere jeg :-)

Tonje

25.mar.2011 kl.13:51

Sitter her og leser og får tårer i øyene, det er så veldig teit når folk skriver sånn, jeg tror egentligt noen av dem er skikkelig misunnelige på deg, siden du har så nydlige barn og en nydlig bonusdatter og et barn på veg, dere er en stor familie og jeg tror det må være fantastisk. Jeg går jo bare på ungdom skolen selv men har en søster og er tante til snart to heligge gutter, det må være helt fantastisk med egne barn, gleder meg selv til jeg skal får barn om noen år :-) Ikke bry deg om de stygge kommentarene og fokuser på din gode er mitt råd til deg :-)

STÅ PÅ VIDERE MALIN, DU ER EN FANTASTISK MAMMA ETTER HVA JEG HAR ERFART AV BLOGGEN DIN HVERT FALL ! STØTTER DEG 100% <3

Anniken

25.mar.2011 kl.13:58

Hei Malin.

Skjønner veldig godt hva du mener. Sjelden jeg leser kommentarer (selv om jeg er fast leser. :)), men har fått med meg hva folk skriver. Jeg tror de fleste kommentarene har et snev av underliggende sjalusi. Bare tenkt på hva du har oppnådd i en så ung alder. Du er 21 år, har et langt og fast forhold, du er tobarnsmor og venter nr. 3, i tillegg til å være stemor og og eie et eget hus. De fleste på din alder bor fortsatt hjemme hos mor og far og mange av de har sikkert ikke styrings på sin egen økonomi engang.

Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg vil tro at du er en bedre mor enn mange på 25, 35 osv. Bare tenkt så godt du takler rollen som stemamma! :) (Ut i fra hva jeg har skjønt på bloggen hvert fall, hehe.) Sikkert mange av leserne dine som er stemammaer selv som kanskje har litt problemer med det, eller de som svever på en rosa sky og tror de hadde vært de perfekte stemammaer selv.

Det jeg mener, er at du fremstår som en utrolig god mor, stemor og kjæreste, og i den bloggverdenen vi lever i i dag så "må" enkelte rakke ned på andre for å føle seg bedre selv. Det med Mia er jo en veldig "enkel" (håper du skjønner hva jeg mener) sak å rakke ned på. Hadde du behandla Mia helt som ditt eget barn hadde folk sikkert laget texas ut av det også.

Bare tenk for en fin ordning dere har på det, du og mammaen til Mia har jo, som du sier, et godt forhold og det er jo en enorm gave i seg selv å sette pris på! :)

Personlig så bryr jeg meg pent lite om hele opplegget - det er jo ikke min sak, men når du forståelig nok tar deg såpas nær av det så syns jeg du fortjener en liten kommentar for du virker som et helt fantastisk menneske, det skal du ha og det mener jeg! :)

Vet det ikke er lett - men prøv å hev deg over det, det er DE som er svake som må rakke ned på andre på den måten. Ha en fin fredag og kos deg med familien. :)

Kine, mammaen til Emma

25.mar.2011 kl.14:19

er jo bare helt tragisk at folk ikke skjønner det med Mia! Jeg har aldri tenkt den tanken om at du har vært " fæl" mot henne. Hun har jo som du sier en mamma, og du er jo bare en bonus mamma. Jeg synes du er kjempe flink jeg Malin:D vet det ikke er lett å overse de stygge kommentarene, for det er jo de man husker. Men du må også tenke på hvem disse kommentarene kommer fra, som regel er det fra anonyme, mindreåringe " fjortiser" som ikke vet hvordan det er å ha et liv! Jeg er selv mamma, og jeg vet hvor gøy det er å handle ting til jenta mi selv! Jeg vil jo ikke at andre skal kle opp ungen min. Jeg synes det er kjempe flott at du vil dele litt av ditt liv med oss lesere:D

Bra du skriver dette, så noen kan få opp øya sine å se hvordan det virkelig er!

Emma

25.mar.2011 kl.14:43

Skjønner deg veldig godt! Ta deg en pause, men håper du kommer tilbake :) Vil jo ikke at du skal slutte :(

Trine

25.mar.2011 kl.14:45

Stå på!!:) Synes du er dyktig jeg! Snart 4 barn i huset og du ser ut til å takle det veldig bra!!:)

Anna

25.mar.2011 kl.15:09

Jeg vil ikke at du skal slutte å blogge! Synes du er en helt utrolig fin person med tre skjønne jenter og snart en til. Håper ikke du skal slutte/ta en pause fordi jeg elsker å lese bloggen din. Og jeg blir faktisk veldig glad av å lese bloggen din fordi du er den du er og jentene er så utrolig skjønne!
Stå på Malin:)!!

Anniken

25.mar.2011 kl.15:15

Synes det er synd at dem kommer med sånne kommentarer, og vis dem absoultt synes de valgene og sån du gjør hvorfor gidder dem da å lese bloggen din da..

Jeg synes ihvertfall at du gjør det rett:)

Du har utrolig søte unger:)

Håper det ikke er så lenge til å blogger igjen: ) Synes bloggen din er kjempe fin og alt du skriver også: )

Klem Anniken: )

Maren Andreassen :)

25.mar.2011 kl.15:15

Folk må skrive dritt til andre for å føle seg bedre sjøl! Det er bare helt tragisk at de gjør noe sånt. Hverdagen deres er tross alt mer enn det vi får se gjennom ett innlegg eller to her om dagen, så det er de som taper på det til slutt, Malin. Det er de som har et utrolig stort problem med seg selv. Fy faen, jeg blir så provosert!

Ha en finfin fredag med den nydelig familien din, Malin :-) You go, girl!

25.mar.2011 kl.15:36

De stygge kommentarene du får burde virkelig ikke vært der! Du virker så hyggelig og grei, både mot dine egne og Mia! Ut ifra bloggen din tror jeg de fleste ser på deg som en perfekt mamma! Stygge kommentarer kommer fra folk som er misunnelig eller rett og slett bare ikke har et liv.

Håper for all del du ikke slutter å blogge, blir jo på en måte glad i deg vettu! :-) Lykke til, stygge kommentarer kaster vi i bosset!

Stjerne

25.mar.2011 kl.15:39

Teres: Så du syns folk som "ikke beundrer" Malin skal få stille tåpelige og frekke spørsmål gjentatte ganger ala: ER DU IKKE GLAD I MIA?? HERREGUUUUD, DU KJØPER ALDRI NOE TIL MIA???

For det første så sier man ikke sånt, for det andre må man være evneveik for å i det hele tatt få seg til å stille spørsmål om hun er glad i Mia. Som du sier, man trenger ikke ha født barna for å være glad i dem.

Det blir bare for dumt. De er bare rett og slett jævlig frekke og har glemt den oppdragelsen de forhåpentligvis har fått. Greit at når man blogger får man lesere som er "kritiske", men sånne ting er bare lavmål å skrive, det har ingenting med å være kritisk å gjøre, de gjør det for de kan gjemme seg bak en skjerm og skrive hva de vil. De hadde aldri turt å spurt Malin om det face to face.

Alt for mange umodne folk på nett, som "våkner til" på diskusjonsforum/blogger, så de får slengt av seg shitprat for å føle seg bedre.

Mari

25.mar.2011 kl.15:39

I mine øyne virker du som en flott mamma for Lotte og Jenny og en flott bonus-mamma for Mia ; )

Mia

25.mar.2011 kl.16:10

Synes du virker helt fantastisk jeg! Selvfølgelig er det forskjell på mine barn og dine barn, men deg gjelder å gjøre disse forskjellene så små som mulig for barnets skyld! :) Dette synes jeg du får til, og jeg synes ikke det er rart at moren til Mia vil kjøpe ting til henne. Det er jo det mødre skal gjøre! :) Jeg har faktisk ikke kontakt med min fra pga en slik "ond" stemor, så all ære til deg som får dette til å fungere!

25.mar.2011 kl.16:13

Håpe virkeligt ikje at du slutte å blogg for eg elske bloggen din <3 du/dåkke har kjenmpe fine unger å eg glede meg kjempe masse te å se den nye så e på vei :-D stå på Malin du e kjempe flinke/snille mamma <3

Christina

25.mar.2011 kl.16:24

Må si du virker som en veldig god mamma/ stemamma. Jeg er imponert! :-)

Håper du fortsetter å blogg, men jeg synes du skal blogge når du føler for det og ikke fordi du må. Blogg skal være koslig og gøy! :-)

Signe

25.mar.2011 kl.16:44

Ikke slutt å blogge! elsker å lese bloggen din, og du virker som en super mamma og Bonus-Mamma for Mia!!:)
Syns du virker som en fantastisk mor jeg :-)

25.mar.2011 kl.16:52

Jeg skjønner deg! Du har jo snart 4 barn, og det er krevende :p Men dette klarer du bra :)

marianne

25.mar.2011 kl.16:52

Håper at du ser at 99,99% av leserne dine støtter deg fullt ut, beundrer deg og ser opp til deg - selv om vi ikke alltid kommenterer det. Håper du fortsetter og blogger og ikke minst at folk som kommer med sårende kommentarer rett og slett SLUTTER med det!

Nyt helga kjære deg :)

Malin

25.mar.2011 kl.16:54

Støtta deg fullstendig i det du seie no - e sikkert utrulig kjipt å få sånne kommentara! Håpa sjølsagt at du ikkje slutta å blogge, men at dei som skrive stygge kommentara slutta! Men om det ikkje stoppa , så forstår eg veldig:-)

Eg ser iallefall på deg som ei kjempekjekk jente, med noken utrulig fantastiske unga, og at du e like gla i dei alle - også Mia:-)

Ha ei fin helg!

marianne

25.mar.2011 kl.17:07

Skulle forresten likt å vite alderen til disse som kommer med disse merkelige kommentarene? Jeg har følelsen av at det er barn - sånn 12-13åringer som ikke er helt modne og liksom "bare lurer" -men at det kommer ut/blir skrevet på en ukoselig måte... ?!

Håper i alle fall du klarer å se bort fra disse kommentarene og fokusere på alle de koselige:) Dessverre er det nå slik alle er - at man trenger mange positive tilbakemeldinger for å veie opp mot EN negativ...

skyggebarnet

25.mar.2011 kl.17:16

Hei Malin

Jeg synnes det er fryktelig trist att du får masse stygge kommentarer, og det er og veldig forstålig du tar dem till deg, for hvem ville ikke gjort det. Man er bare ett menneske.

Helt vilt hvordan enkelte formulerer sine kommentarer til deg, synes det er gjennomgående slike rare kommentarer hos folk som faktisk gjør en bra jobb i livet sitt. masse er ren og skjær sjalusi. Skulle tro man faktisk klarte å lese om andres liv og faktisk unne seg å synes andre gjør en bra jobb.

Jeg har fulgt din blogg siden du startet den, og det tok ikke mange dagene, mange setningene å forstå att Mia har en mor som hun bor hos.

di som kommer med nedkrenkenede kommentarer leser som regel bare det ene innlegget og ikke noe mer tror jeg. og så dømmer di ut fra det lille de leser.

stå på Malin, fordi du er en bra person, en utrolig bra mor og en utrolig bra bonusmor også. Mia er heldig som har deg som bonus mamma.

tenk på att for vær stygge kommentar du får, så får du hundre ganger flere hyggelige kommentarer.

Lis

25.mar.2011 kl.17:19

Liker bloggen din veldig godt. Synd at noen skal være så idioter....Alle burde skjønne at du ikke er noe mindre glad i din bonusdatter fordi om du ikke skriver at du har kjøpt en genser til henne ol. Det er jo som du skriver at mammaen hennes vil kjøpe dette sjøl...og bloggen er jo din og ikke barna sin..håper a du ihvertfall fortsetter å skriver til lille babyen er kommet ut så vi får vite at alt hat gått bra:) Lykke til. Klem

Nina

25.mar.2011 kl.17:28

Hei Malin!

Nå har jeg lest bloggen din over lang tid og har dannet meg ett bilde på hvordan du er.

For meg virker det som du er verdens beste mamma! Jeg syns du klarer deg veldig godt som mamma og "bonus" mamma!

Jeg skjønner godt at mamman til Mia vil handle sånne ting selv til sin datter!

Syns det virker som dere har en veldig god ordning dere imellom og at akkurat det fungerer for dere!

Dere har nydelige unger som virker veloppdragen og snille!

Ingrid

25.mar.2011 kl.17:29

Malin, eg syns du er heilt super!!

Du virka som ei veldig god mamma og bonusmamma. I motsetning til mange andre bloggarar, så e du faktisk veldig jordnær. Det er lett å kjenne seg igjen, for du skriv om heilt vanlige ting som skjer en heilt vanlig dag. Eg er innom bloggen kvar dag og syns det er veldig kjekt:)

Det e veldig spennande å følge både Lotte, Mia, Jenny og veslejenta som e på vei:) Dan virka og som en kjempefin pappa og bonuspappa! Husk på dei fine kommentarane og gløm dei stygge og frekke. Folk blir utrulig tøffe framfor PCskjermen!

Stå på, vi e mange som støtta deg!!!

Randi

25.mar.2011 kl.18:21

Jeg synes bloggen din er kjempe fin! og du er en flott mamma og bonus mamma:-)

jeg tror at folk som skriver stygge kommentarer er enten misunnlige eller trenger å rakke ned på andre for å føle seg bedre selv. Tragisk nok!

Som skrevet synes jeg bloggen din er kjempe fin, stå på!:-)

Ha en kjempe fin helg! :)

Marit

25.mar.2011 kl.18:22

Du må ikke slutte å blogge!

Jeg har alltid beundret måten du er mamma og "bonusmamma" på :)

Din blogg er helt klart en av mine favorittblogger :)

Vær så snill, ikke la alle de dumme kommentarene vinne!

Jeg er sikker på at det er mange fler som elsker bloggen din enn som "ikke liker" den!

Malin Hammersgård

25.mar.2011 kl.18:35

Marit: Fredager til og kose seg skikkelig :D

Celine

25.mar.2011 kl.18:36

Skjønner veldig godt at du blir såret av slike kommentarer. Hadde bare folk tenkt seg litt om før de kommenterte bare for å kommentere!

Jeg synes du er en super mamma OG bonusmamma for alle jentene :D

Stå på videre og ikke la deg knekke av teite kommentarer.

Jeg elsker bloggen din :D

Teres

25.mar.2011 kl.18:49

Stjerne: Nei, jeg synes ikke at folk skal få lov til sånt, men jeg synes heller man skal heve seg over slikt. Er det en i ny og ne kan man bare heve seg over det, men blir det gjentatte ganger så får man heller stenge dem ute. Får de ingen oppmerksomhet forsvinner de.

Jeg er ikke for hets, men generelle teite kommentarer må man regne med, altså!

For min egen del synes jeg bloggen er hyggelig, og det er derfor jeg leser her. Men jeg ser jo også at Malin har mange andre, og mange flere, av det positive slaget.

Jeg prøver bare å nyansere. Så lenge Malin vet med seg selv hvor Mia står i terrenget, så spiller det INGEN rolle hva folk kommenterer.

Men en ting er sikkert, stemorrollen er en fæl rolle. Enten gjør man for mye, eller så gjør man for lite. Enten elsker man for høyt eller så elsker man for lite. Man kan ikke vinne. Så da må man finne ut selv hva som passer for barn, far og seg selv. Så får andre mene hva de vil.

Kristin

25.mar.2011 kl.19:40

Skjønner deg veldig godt! Mange er så altfor kritiske og skal absolutt grave i alt! Du virker som en fantastisk mamma, Malin :) Liker bloggen din kjempegodt, forresten! Du er super :)

Hege-C

25.mar.2011 kl.19:42

Vil først og fremst si at jeg støtter deg fullt og helt, Malin! :)

Folk har sine meninger, og det må dem for all del ha. Men det er lov å tenke seg om to ganger før man absolutt skal uttale seg. Fordi det kan det tenkes at ting har en annen logisk forklaring, uten at det f.eks. (i noens øyne) må bety at du ikke er glad i Mia, fordi du ikke kjøpte sko til henne! Kan det bety at moren til Mia heller vil kjøpe selv...? Værre enn som så er det vel egentlig ikke.

Til sist, om du trenger en bloggpause Malin, så unn deg for all del det! Det er du fortjent. Og prøv å tenk at folk som kommer med sårende utsagn, ikke er verdt din tid eller energi. Det er lettere sagt enn gjordt når du først har lest kommentaren, men det er verdt ett forsøk!;)

Klem

Marte

25.mar.2011 kl.20:21

Blir helt rørt av måten du skriver om følelsene dine på i dette innlegget:) DU er en oppegående,engasjert og ikke minst kjærlig mor for dine barn og Mia!!! De som skriver stygge ting til deg er rett og slett misunnelige... Janteloven lever i høyeste gard her i Norge, desverre! Håper du fortsetter å blogge, Malin, for jeg er innom hver dag i håp om at du har lagt inn no nytt :) God helg til deg og dine! Klem fra Fetsund

Annki

25.mar.2011 kl.20:49

Hei Malin.

Jeg forstår deg godt om du vil ta en bloggpause, men kommer til å savne deg litt må jeg innrømme! :p Blogger ikke selv, så vet ikke hvordan det er med kommentarer og slikt, men det er vel noe av det som er skummelt med blogging. Vet ikke hva jeg selv hadde gjort om det jeg hadde fått stygge kommentarer..

For meg som har fulgt bloggen din leenge, kan jeg ikke forstå hvor disse kommentarene kommer i fra. Blir helt målløs og oppgitt når noen kommenterer ditt og datt om hvorfor Mia ikke er hos dere, og ikke får nye sko av deg osv.. Det er jo bare helt på trynet! :(

Ble litt langt det her, MEN poenget er at JEG og sikkert MANGE andre støtter deg og forstår deg, og uansett er det DITT liv og vi vet ikke ALT. Og sånn skal det naturligvis være.

Stå på, Malin. Skulle faktisk ønske at jeg kjente deg! :)

Stor klem fra Annki :)

Ingrid - Photography

25.mar.2011 kl.20:54

tror at du er en like god bonusmamma som du er mamma:)

Catrine

25.mar.2011 kl.21:03

Jeg liker bloggen din veldig godt og håper at du ikke slutter og blogge, men forstår deg veldig godt Malin, der et ikke kjekt når du får stygge komentarer.. Folk bør tenke seg om at ting kan være andeledes enn det virker, og Mia har jo en mamma, som alltid kommer til og være mammaen til Mia, men jeg må si hun er heldig som har deg også, for du virker som en kjempe mamma til alle barna dine :)

Beudrer deg og synes barna dine er heldige som har deg til mamma :)

Håper du får en fin helg :)

Inger-H

25.mar.2011 kl.21:08

Du er en flott mor for Jenny og Lotte, og en flott stemor for Mia!

Stå på Malin, du er en SUPER mamma og stemor! Jeg synes du gjør en fantastisk jobb med alle barna!

GOD HELG ! :)

Helene R.

25.mar.2011 kl.21:16

Hei Malin! Har ikke lest alle kommentarene du har fått på dette innlegget.. Men håper du har fått mange fine =)

Har to døtre selv, med 20 mnd imellom, ingen bonusbarn, samme far på begge to.

Og jeg uten bonusbarn skjønner godt at du har blitt glad i Mia!! Det skulle da bare mangle, skjønner også godt at mamman til Mia vil handle klær selv, og den ordningen med hvem som kjøper hva og hvem betaler ditten og datten er da vel opp til mamman å pappan til Mia... Ikke de som leser bloggen din.

Du kan sjekke IP-adressene til de som skriver stygge ting til deg, og få de sperret! Det er helt sikkert de samme personene som går igjen hele tiden.

Vet at stinemariels har fått gjort dette, hun er jo også på topplista, så du kunne jo spurt henne om hvordan man gjør det om du ikke har noen andre du kan spørre da.

Til slutt: Synes du er utrolig tøff som står fram sånn som du gjør, du har virkelig bein i nesa!! Masse lykke til :))

Lise

25.mar.2011 kl.21:23

Så ille at folk lirer av seg slike ufinheter, det må gjøre fryktelig vondt! skjønner at det brenner seg litt fast i hjertet ditt. Ut i fra det du skriver om på denne bloggen, synes jeg at det virker som det representerer en veldig dyktig og reflektert mamma.

Jeg skjønner også at det kan bli mye å ha en blogg der det forventes at man stadig skal komme med nye innlegg, og dele og gi av seg selv. Om du vil slutte å blogge, eller ta en pause, synes jeg du skal gjøre det. Det er ditt liv og ditt valg:)

Jeg håper du kan være stolt av deg selv og alt det du får til:) Og attpå til i ung alder!

God helg:)

Aina

25.mar.2011 kl.21:24

jeg har lest bloggen din siden du starta å blogge, men omtrent aldri lagt igjen kommentar. Men en ting jeg vil si til deg Malin, er hvor utrolig jeg syns du er. Du bør virkelig være stolt over deg selv. Du står på hver eneste dag og du virker så utrolig snill og omtenksom. Jeg er hvertfall stolt over deg, selvom jeg ikke kjenner deg personlig. Stå på videre Malin!

Torill

25.mar.2011 kl.21:25

Håper du ikke slutter å blogge, jeg liker bloggen din og er innom hver dag, første gang jeg legger igjen en kommentar da :)

Når en blogger og har en topp-liste blogg, så må man kansje bare innse at man vil få negative kommentarer, synd at det er sånn men...

Linda / Nicolove

25.mar.2011 kl.21:39

Hei Malin.. uansett hva eller hvordan man skriver ting vil det alltid finnes noen som skal kritisere eller være ekle.. men disse menneskene må man bare skyve til side, og husk at du er en solstråle for oss som er innom bloggen din daglig! Håper du ikke slutter å blogge.. Du virker som en kjempegod mamma & bonusmamma.. Og 95% av oss som er innom her har nok kun positive ting å si! Stå på videre søta :D

Merete

25.mar.2011 kl.22:39

Du er til stor inspirasjon for veldig mange, det vet jeg!! Og tanken har aldri streifet meg, at du ikke skulle være glad i Mia.. Herlighet så teit hvis folk kommer med stygge kommentarer pga det!! Syns faktisk du virker veldig flink i rollen som både mor og bonusmor. Ikke alltid like lett med mine, dine og våre barn, men det virker som dere mestrer det helt supert!! :) Stå på videre! :)

- Kiine ( ;

25.mar.2011 kl.22:39

Jeg må si, at helt siden jeg så deg på unge mødre har jeg beundret deg. Selv om jeg bare er 15 år, og yngre enn det da du var med der. Men det å ta vare på 2 barn, snart 3 i og Mia i så ung alder er helt fantastisk! Jeg vil absolutt ALDRI i hele mitt liv si noe på at du er noe annet enn snill mot Mia og jeg forstår godt at du blir lei av sånne komentarer, men slike folk har bare så lite liv at de sitter å rakker ned på andre sine. Ikke bry deg! Du er en fantastisk mor og "bonusmamma". Jeg er sikker på at alle ungene dine, også Mia kommer til å beundre deg og se opp til deg da de blir eldre.

Jeg har venninner som ikke takler sine ste-mødre/fedre. Men det inntrykket jeg får gjennom bloggen din er det ingen som ikke kan like deg!

Ikke glem at du er fantastisk og du har folk rundt deg som elsker deg og beundrer deg uansett hva som skjer. Lykke til !

En stoooor klem fra Kine fra Stavanger :))))

Astrid Maria

25.mar.2011 kl.23:05

Er så fælt at noen alltid må kommentere stygt, sånn jeg har oppfattet deg er du en utrolig flink mamma og stemamma, og alle tre jentene er heldige som har deg, og jeg forstår godt at mamman til Mia vil kjøpe ting selv, og at du f.eks. ikke kjøper joggesko til henne. Du er bare 21 år, men virker likevel utrolig voksen og veldi flink, så stå på! Jeg digger deg og alle tre jentene er kjempeskjønne, håper dere alle har det fint! :)

Marita

25.mar.2011 kl.23:21

Jeg er sikker på at Mia ikke kunne fått en bedre "bonusmamma" en deg :)

Er selv bonusmamma, men har ingen egne barn enda.. Har fått mye dritt slengt til meg jeg også, men man må bare lære å ikke ta det til seg, selv om det er utrolig vanskelig. Stå på!!

Elise, Mamma til Tobias

25.mar.2011 kl.23:45

Kjempe kjedelig at folk legger igjen sånne kommentarer! :( vet selv at jeg får et lite stikk i meg når jeg får en kommentar om ting jeg skriver, de gjør vondt å de sårer... men jeg som du gjør sletter kommentaren men først viser jeg den til min kjære for å høre noe positivet for at jeg skal føle at det gjør opp for kommentaren så blir det glemt etter hvert med meg :)

Du er en fantastisk mamma og du er en fantastisk bonus mamma! :) Du gjør hva som er best for din familie og hva dere er enige om er det bare mellom dere :) jeg har lest bloggen din ganske lenge og jeg har aldri oppfattet at du er mindre glad i Mia på noen måte! så dem finner bare på ting mener jeg :)

Men har du lyst på en blogg pause gjør det, spesielt med tanke på at du er gravid og trenger ikke noe negativt kommentarer som kan få deg til å føle deg ile..

Du er super flink Malin! :) stå på! :)

Susanne

25.mar.2011 kl.23:52

Jeg syns du virker som en super mamma og en super bonusmamma :) Enkelte mennesker kan ikke være snill og hyggelig mot andre og må bare slenge dritt. Stå på videre, du gjør en super jobb med alle 3, snart 4, jentene :)

Annette

26.mar.2011 kl.00:05

Hvorfor kan ikke folk bare holde ting for seg selv? Hvor vanskelig er det å holde kjeft? nei, det lurer jeg veldig på... Men skjønner godt at det blir vanskelig når det kommer noen negative innimellom, for det er de som fester seg. Men JEG håper ikke du slutter å blogge, jeg elsker bloggen din og utifra det jeg har lest(selv om det ikke er hele livet ditt, som du selv sier) virker du som en FANTASTISK mor, og person! Håper det negative du får kan bli overgått av alt det positive :D Ha en helt SUPER helg, og nyt denne herlige starten på våren:)

Malin

26.mar.2011 kl.00:33

syns det er veldig synd at noen skal henge seg opp i alt, spesielt det med mia. de bør ikke skrive sånne stygge ting, for de vet jo ikke alt.. Syns du er veldig tøff jeg, og ikke minst virker du kjempeflink!!!!! stå på, og ha en kjempefin helg til dere alle:))!!

Kristine

26.mar.2011 kl.01:07

Så trist at folk må være frekke !!

Stå på Malin... du e flott og flink ! :D

Mari

26.mar.2011 kl.01:42

Folk er så misunnelige at det er helt kvalmt! De finner ingen andre ting å rakke ned på deg for og finner derfor på dette tullet!! Leser bloggen din hver dag og digger den! Du virker som en utrolig flink mamma og stemamma, det er bare latterlig av folk å si noe annet!

stå på Malin!! :))) Håper vi får fortsette å følge deg gjennom bloggen din.. Og det er bra at du ikke deler alt med oss :) klem

Marielle

26.mar.2011 kl.11:12

Stå på !

Jeg kommenterer ikke så masse, men jeg leser bloggen din hver eneste dag !

Jeg elsker bloggen din ! og du skriver så utrolig mye gøy !, så det er SÅ gøy og lese det !! :))

Håper ikke du slutter og blogge !

Kleem!

Astrid

26.mar.2011 kl.12:02

Jeg leser også bloggen din hver dag, og du er kjempefling til å blogge! :)

Jeg gleder meg til å komme innom, og syns alle barna er helt enormt skjønne!

Dette innlegget var helt nydelig, og jeg skjønner deg fullstendig. Vær så snill, ikke slutt!

Lisa Ranheim

26.mar.2011 kl.13:10

Jeg har ALDRI trodd at du ikke er glad i Mia. På unge mødre, så så jeg at det lyser kjærlighet av deg. Du er helt super! Når du begynte å tulle foran kamera å si " Ja, jeg kan koke egg, og steke pizza " så holdt jeg på å le meg ihjel! Du er faktisk den eneste av de på unge mødre som har tulla, og vært blid og fornøyd uansett! Jeg vet at Mia, Lotte og Jenny har det kjempe fint hos deg. Alle jente er glad i deg, og det merker man når man ser de sammen med deg. Du er helt fantastisk! : ) Om du vil ta de en pause skjønner jeg godt. Men håper selvfølgelig at du kommer tilbake, for uten bloggen din blir det ikke så morro å lese blogger lenger. Du er en fantastisk mamma! ps: Dan er heldig som har en så perfekt jente som deg! <3

Ida Aleksandra

26.mar.2011 kl.14:30

Syns du er helt fantastisk jeg, Malin! Og du virker som ei kjempe flink mamma. Hadde jeg vært så heldig og hatt deg som stemor når jeg var liten, tror jeg ting hadde vært annerledes for meg i dag.

Susannemor¤

26.mar.2011 kl.18:29

MALIN; MALIN;MALIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du MÅ virkelig ikke slutte å blogge!!Jeg leser bloggen din hver eneste dag og jeg har lest hvert eneste innlegg og alt du har på bloggen din også fra tidligere...Har fulgt bloggen din litt over et år og du er veldig flink til å blogge!!! Du er en av de mest fornuftige bloggerne syns nå jeg... og du er veldig flink med ungene dine;)også som bonusmamma!!! Jeg har fulgt deg nå gjennom hele svangerskapet og vi har termin neste helt på likt...og det er så koselig syns jeg og håper du fortsetter sånn at jeg kanskje kan fortsette å smarte tips fra deg!!!!hehe... Ikke slutt å blogge... Jeg blir oppgitt over folk som er kjipe i kommentarene sine mot deg ift Mia,for det er veldig ufortjent!!!!!Aldri glem det ;);)... Ha en fortsatt god lørdag og lykke til videre i graviditeten!!! <3 Susanne 28+3

Marie

26.mar.2011 kl.19:43

Du virker som en fantastisk mamma :)

Ikke rart du tar deg nær av stygge kommentarer. Det tror jeg alle ville gjort. Prøv å tenk på at det finnes mange sjalue mennesker der ute. Å det er akkurat de som gidder å bruke tiden sin på å legge igjen sårende kommentarer her.

Husk at de aller fleste mener du er helt fantastisk. Mange kunne nok tenkt seg et liv som ditt :)

Du virker som en flott person Malin :)

Malene

26.mar.2011 kl.20:34

Leit å høre at så mange skal skape dårlig stemning ved å spekulere i dette.

Et hvert oppegående menneske burde forstå at det går ann å ha et kjærlig og godt forhold til sitt "bonusbarn", uten å prøve å ta plassen som mamma. Jeg har aldri fått det intrykket av å lese bloggen din. De som mener noe annet er bare ute etter å skape kvalm.

Det er bare flott å være litt selektiv i hva man deler av privatliv offentlig. Håper du fortsatt kan finne glede i å blogge, det er så koselig å lese :)

Ha en super helg!

Meg

26.mar.2011 kl.21:19

Ville bare si at jeg har lest bloggen din lenge, og jeg har ALDRI reagert på noe av det du har skrevet i forhold til innkjøp, eller oppmerksomhet eller noe sånt iforhold til Mia. Du har ingenting å endre på i forhold til væremåte, jeg synes alt du har skrevet har virket helt normalt! Vet det er vanskelig men prøv å ignorer de få som skriver stygt til deg. De vet du tar deg nær av det, og føler seg selv bedre ved å trykke ned andre dessverre.....DU er en flott mor og akkurat like god bonusmor!!

Sunniva

26.mar.2011 kl.22:44

Jeg synes du er en flott mor jeg, og jeg skjønner veldig godt at moren til Mia vil handle inn feks klær selv til Mia.. :) Fortsett med å blogge du er kjempe flink <3

Johanne

26.mar.2011 kl.23:06

så utrolig søte barn og "bonus barn" du har!

jeg skjønner veldig godt hva du mener, jeg er et "bonus barn" selv

og pappa betyr mest for meg, og er til og med en av mine bestevenner,

men jeg ser veldig opp til min stefar også. selv om pappa er best, er stefaren min

en god en han også :o)

ha en fortsatt god helg!

Ida Elizzi

27.mar.2011 kl.06:23

Jeg syns det er veldig trist hvis du slutter, håper ikke det blir enn en pause i hvertfall. Det her er yndlingsbloggen min, elsker å følge med her, du skriver og legger ut veldig fine innlegg og fine bilder. Er alltid så koselig å lese her også virker du så positiv i skrivingen din ^^

Men du må tenke på deg selv og barna først og hvis du føler det ikke gir deg noe bra å blogge burde du ikke gjøre det heller =/

skulle ønske du forkuserte på de positive kommentarene, du gjør vel det og, men det er alltid noe duster som er så tøffe bak dataene sine og tror dem kan skrive hva dem vil.. tragisk

men men tror jeg snakker for alle her når jeg sier at du er ei kjempe fantastisk jente og en mor og vi er så glad i deg som den du er <3

Astri!

27.mar.2011 kl.14:39

At folk kommenterer så stygt! Kan ikke fatte at folk ikke har mer vet hjernen sin jeg. Du er en fantastisk bonusmamma for Mia, og jeg forstår godt at moren til Mia vil kjøpe klær, sko og det som hører til selv. Det er jo hun som har båret frem den utrolig flotte jenta.

Du er fantastisk mor og bonusmor Malin! :)

Therese

27.mar.2011 kl.19:41

Når noen antyder at du ikke er glad i Mia, så er dette mennesker som ikke har kunnskap om mennesker og spesielt ikke barn.

Alle som omgåes barn vet hvor glad en blir i de, enten det er egne, bonusbarn eller andre barn.

Det er også slik at det er noen som har det som hobby og trakassere på nett.

Personlig synes jeg det sier mer om de enn om de de trakasserer.

Og jeg synes virkelig du bare skal heve deg over det, som nevnt så er 99% av alle kommentarer positive og da er det synd om du skal la den siste prosenten ødelegge gleden din.

Ser at det ikke er lett å ikke la seg påvirke av dårlige kommentarer, men det viktigste er trossalt at DU vet hvor du står i forhold til Mia, at de som er rundt deg vet sannheten.

Ragnhild Angelica Mosseby

27.mar.2011 kl.21:37

Jeg liker bloggen din og håper at du fortsetter å blogge. Jeg husker at jeg spurte deg om du hadde et godt forhold til mamma´n til Mia, og jeg håper ikke at du tok det ille opp. Jeg er nemlig i en veldig spesiell situasjon selv når det gjelder bonusbarn og eksdamer.. Du er heldig som har en samarbeidsvillig mamma å forholde deg til!! :O) Keep up the good blogg!!

Susanne

27.mar.2011 kl.22:56

Eg har lest mange blogger, eg digger barn! det gjør dagen så mye bedre! Selv er eg bare 14 år, men eg passe på barn kvar dag hele uken (unden om sundag) og til sommeren skal eg bli tante. Gleder meg kjempe masse! :) og får så mange goe tips av deg! vettkje om du marker det selv. Men f.eks di smokkane (bestilte eg til jenta eg skal bli tankte til!) og du tar så mange flotte bilde! :) mesunner deg masse, gleder meg masse til å bli mamma selv. Men det er ennå (MANGE) elle 6 år til! har alltid ønska meg barn når eg er 20! :) Eg ser vell opp til deg(selv om du var ein tidleg mamma, men det har du tatt så bra! :) DU er enn SUPER mamma! :D skulle ønske du va mamma'en min! :D elsker bloggen din ! :D er enn fast leser som aldri kommenterer, men her må eg bare! :)) nogen årsiden var du i ungemødre, likte det litt.. åsså var du der. Og eg likte deg så godt at eg skulle sjå ungemødre kvar gong du va der! begynne nesten å grine viss eg ikke fekk låv. Og ein dag får ca 1 år siå, så såg eg at du hadde blogg! :)) og ble fast leser! Ja, du fortjener ein 1 plass på bloggen ! :D du er den beste, vil ikke at du skal slutte:(( men forstår viss du vil:( men husk denne kommentaren sett den i ditt hjerte " DU ER ENN SUPER MOR! " SKULLE ØNSKE DU VAR MIN ! og eg va litt mindre! :D lykke til! :D lykke til me den neste! :D koss deg! nydda live, har bare et liv! men viss du trur på GUD har du evigt liv! Andvare deg! det og er supert! :D eg er kristen selv og er ikke redd for å dø! Gud svare meg på ting.. live blir lettere! nå vett eg ikke ka du e! men lykke til! :D

klem meg! :D

Kine

28.mar.2011 kl.00:16

Kjære Malin! Forstår deg så utrolig godt. Selvfølgelig er det ikke no gøy å få så mye meningsløs dritt slengt mot seg på den måten når du bare gjør så godt du kan, og tar vare på dine egne barn, og ditt bonusbarn på beste måte. Du virker som en utrolig omsorgsfull jente, og du gjør kun det eneste rette. Du er ikke Mias mor, og du respekterer Mias mor sine ønsker. De som kommenterer sånne kvalme kommentarer vet ikke hva de snakker om. Det er du som vet, og det er det som teller. Dette er bare å heve seg over, det klarer du. Stå på Malin! Du er super :)

Julie

03.apr.2011 kl.04:12

Ble helt avhengi av å lese dette.. Du skriver virkelig interesant, Malin! Beundrer deg. Koselig og høre å se at noen skriver rett fra hjerte. Men det vil alltid bli noen her i verden som ser negativt på ting, og er missunnelige. Jeg har ikke sett så mye på bloggen men du virker ut som om du er ei super jente :o) Ikke alle som har så bra mål og meninger.. Trivelig å lese, og det setter tankene i gang for oss som evt kommer til å få søte små, senere i livet!

STÅ PÅ, supermamma.. Beundrer deg Malin! Du er nok en av de spesielle :) Rikgit god mor er du!

Klem fra meg^^,

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits