Sunn smoothie for barn.

Sunn smoothie også for barn

" Mellommåltid av smoothies laget av ren frukt er en ny trend blant helsebevisste småbarnsforeldre. Nå finnes gode, næringsrike og mettende smoothies også for barn. Nestlé Barnemats nye Frutti Smoothie til barn fra ett år inneholder kun moset frukt uten tilsetninger og dekker dagsbehovet for frukt. Selges i praktiske pakninger med sugerør. Dette gjør den enkel å servere ? over alt.

Nordiske kostholdsundersøkelser viser at nesten alle ett-åringer får i seg det anbefalte dagsbehovet for frukt og bær. Samtidig viser forbrukerundersøkelser at fruktinntaket går ned når barna blir eldre, utvikler egenvilje og ikke lenger bruker all sin tid med foreldrene.

Det er mange gode grunner til å opprettholde fruktinntaket hos barn. Frukt gir mye næring i forhold til energiinnholdet og er en viktig kilde til vitamin C. Frukt inneholder også kostfiberet pektin som bedrer tarmfunksjonen.

- En enkel måte å fortsette fruktinntaket selv etter ett-års alderen er å servere fruktsmoothies. Vitamin C spiller en viktig rolle for opptaket av jern, og vår nye barnesmoothie er en god vitamininjeksjon. Den er like sunn å gi til barna som vanlig frukt, men mye lettere å servere, sier kategorisjef Kari Helverschou i Nestlé Barnemat.
Sunnhet i flytende form for barnefamilier på farten

Ifølge Nestlés forbrukerundersøkelser ønsker småbarnsforeldre å servere barna sine sunne mellommåltider, på en enkel måte også når familien er opptatt med aktiviteter.

- Fruktsmoothies som mellommåltid er en voksende trend blant alle helsebevisste i Norden, og nå lanserer Nestlé en to egne fruktsmoothier til barn. Nestlé Frutti Smoothie er perfekt for utflukter og kommer i smarte pakninger med sugerør, forteller Kari Helverschou.

Nestlé Frutti Smoothie finnes i de to smakene Fersken/Banan samt Mango/Ananas/Banan og selges i tetrapakninger på 200 ml som lett får plass i jakkelommen. Frutti Smoothie Fersken/Banan inneholder en liten fersken, en tredjedels banan og eple. Nestlé Frutti Smoothie består av 100 prosent frukt, er uten tilsetningsstoffer, og behøver ikke oppbevaring i kjøleskap. Nestlé Frutti Smoothie selges i Meny, Ultra samt store Kiwi butikker. Pris kr. 13,00."

Vi fikk tilsendt to smoorhier til Jenny som hun kunne prøve ut, og hun elsket dem. Ville veldig gjerne ha mer når det var tomt, samtidig som det er et mellommåltid og sunt,syns jeg dette passet yppelig til Jenny som ikke spiser så mye om dagene, da vet jeg hun har fått i seg veske og frukt som samtidig som metter litt i den lille magen hennes.

Prøv den ut, jeg vil garantere at barnet ditt kommer til og elske den! :-)

-MALIN

 • Skrevet: 06.mar.2011
 • Klokken: 10:46
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 7

7 kommentarer

Tusen takk for tipset ^^

Silje Zindellas

06.mar.2011 kl.12:04

smoothies er godt da, ikke rart ungen elsket det :)

Hilde

06.mar.2011 kl.13:53

skulle nesten ønske jeg hadde en liten en igjen å, når jeg ser hvor mye di har av barnemat å slikt til di små nå .

Malene

07.mar.2011 kl.00:19

Så spennende med flere typer smoothie til barn:-) Her går det 1-2 "ellas kitchen" eller småfolk smoothies om dagen.. :P

ABCDee

07.mar.2011 kl.15:21

stilig :)

marianne

07.mar.2011 kl.18:00

tjener du penger på slike reklamer?

Malin Hammersgård

08.mar.2011 kl.07:26

marianne: Nei, men jeg får gratis produkter som vi får prøver :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits