Tenk at jeg skjulte det så lenge!!

Idag gikk jeg inn i min 23uke som gravid, tiden flyr. Men jeg satt og tenke på når jeg gikk gravid med Lottemor, og det var i uke 23 mamma og bestemor fikk vite at jeg var gravid, tenk at jeg klarte og skjule det så lenge? Det er helt sykt, nå hadde jeg ikke hatt sjangs til og skjule det, har jo den magen som viser tydelig at jeg gravid, men jeg var ikke veldig stor med Lotte før familien fikk vite det, var liksom en knapp jeg trykte på som stoppet så magen ikke skulle vokse, men når alle visste det så fikk jeg GIGA mage, men tror det var noe med kroppen min? Vet det er mange av dere som vil se gravidbilde fra jeg gikk med Lottemor, men jeg har kun noen få som er limt inn i boka til Lotte, så bildene vil bli kjempe dårlig.
Når jeg tenker tilbake nå, så aner jeg ikke hvordan jeg klarte og holde det skjult så lenge, men jeg hadde innstilt hele kroppen min på det, at dette skulle ingen vite.. Jeg hadde syke tanker om at babyen kom til bare forsvunne av seg selv, syns det er leit og skrive nå som Lotte er født og er så vellskapt og pen, at jeg faktisk har tenkt sånn.. Hun er den beste jenta i verden så jeg får så vondt når jeg tenker tilbake på at jeg ville ta abort, men hvem 14åring ville ikke tatt abort i en slik situasjon, jeg følte jeg ikke hadde noe og stille opp med, hadde ikke penger, gikk på skole og var en skikkelig fjortis.. Blir trist og tenke på dette nesten, det var en tøff periode med masse bekymringer før familien fikk vite at jeg var gravid, men alt forandrer seg, heldigvise!! Jeg fikk masse hjelp av familien min, fikk penger av NAV, hadde supre venner som var der for meg, hadde en kjempe snill rektor som gjorde alt for at jeg skulle fullføre ungdomsskolen selvom jeg hadde lille Lottemor.. Tenk hvor maange år siden dette er, det føles ut som det nesten var i 2 verdenskrig, men det er faktisk ikke mer enn 7år siden. Vet egentlig ikke hvor jeg ville med dette innlegget, ville bare skrive ned litt, ble litt tankefull når jeg tenkte på hvor lenge jeg faktisk skjulte graviditeten min for familien, jeg kommer aldri til og glemme den dagen mamma spurte meg om jeg var gravid og jeg MÅTTE svare "ja" det er den beste og verste dagen i mitt liv, verste fordi det var så skummelt, var så redd, men absolutt den beste for da roet alt seg og jeg kunne fokusere på den lille som lå i magen min og prøve og kose meg.. Som jeg elsker deg Lotte, du er den beste i verden, mamma skal alltid være her for deg uansett..


Verdens beste og fineste Lotte kun noen timer gammel.. Tenk at denne lille velskapte Lottemor har liggi inni magen min, jeg var virkelig verdens stolteste når jeg hadde født hun.. At jeg klarte og føde? Jeg var SÅÅ stolt!! :D


Her er Lotte ca 1mnd, hun elsket og badet ifra dag 1 og elsker det fremdeles :)


Litt morsomme luer måtte vi ha på, det er viktig og tulle litt ;) Her syns jeg Jenny ligner på Lotte når Jenny var baby. Enig? :)


Mamma elsker deg av hele sitt hjertet Lotte
♥ En dag får du vite hva jeg tenkte når jeg ble gravid med deg, men jeg tror du vil forstå meg og ikke bli sur siden jeg tenkte masse rart.. Du er en jente med et godt hjertet og forstår veldig mye, og er er ganske sikker på at du gir meg en klem og sier "jeg skjønner deg godt mamma, du var jo så ung.. Men du var tøff som gjenomførte det"

Jeg skal innrømme at jeg sitter her med tårer i øyne nå, det er litt sårt og tenke tilbake på, det er så vansklig og sitte og tenke tilbake fra da jeg var gravid med Lotte og tenke på hva jeg tenkte den gange, nå som hun er født og ting har gått så utrolig bra. Men Lotte har så smått begynt og skjønne at jeg fikk hun tidlig, hun har hørt det på skolen, men hun har ikke spurt mer rundt det, eneste hun har spurt er "hvor gammel var du når jeg ble født" så svarer jeg "15" Lotte sier" Oi, da var du ung", men mer en det har hun ikke sagt noe om. Men en dag vet jeg hun lurer på hvorfor hun var så ung og jeg skal være ærlig med hun ifra dag 1, det har hun rett til, jeg vil få et godt forhold til Lotte. Jeg vil at hun skal få så godt forhold til meg at hun tørr og komme til meg og si om hun er gravid, jeg vil virkelig ikke at hun skal skjule slike ting for meg. Jeg skal ALLTID være der for hun, uansett ♥ Nå kan det nesten virke som jeg ønsker at hun skal bli gravid tidlig, men det ønsker jeg virkelig ikke, men er hun så "uheldig" at det skjer, så vil jeg at hun skal fortelle meg det og ikke gå for seg selv og være redd slik jeg var.

 

-MALIN

 • Skrevet: 18.feb.2011
 • Klokken: 15:39
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 25

25 kommentarer

juliehaugen

18.feb.2011 kl.15:48

fint skrevet ! <3

Fru Mæla - mer enn bare ord -

18.feb.2011 kl.16:02

Fikk helt frysninger nå jeg Malin :)

At du sjulte det så lenge ER faktisk ganske sykt!!

Du er flink, og jeg kjenner faktisk jeg er litt stolt av deg... Du er en god mor!!

18.feb.2011 kl.16:48

Så nydelig skrevet Malin! Jeg fikk frysninger av å lese, og se de nydelige bildene av Lotte! Det er helt naturlig at en jente på 14 år får usikre følelser som du gjorde, så ikke ha dårlig samvittighet for det! :) Jeg kjenner deg ikke (annet enn gjennom bloggen og unge mødre), men du virker som en fantastisk mor, og stemor! :)

God helg!

Klem Julie

18.feb.2011 kl.17:23

Fint skrevet!

Mia og Lotte er ganske like på headeren :) Så skjønne unger dere har!

Vilde

18.feb.2011 kl.17:47

Så utrolig nydelig og perfekt baby hun var. Der er hun veldig lik Jenny syntes jeg.

Du er en kjempe god mamma, Malin!

Kristin

18.feb.2011 kl.17:55

Du er så flink til å skrive. Fikk tårer i øynene og gåsehud av å lese.

Stå på videre :) Du er en herlig person og ikke minst en veldig flink mamma slik vi ser det her på bloggen :) Spennende og følge dere videre med familiforøkelse og utviklingen og hverdagen til jentene og ikke minst din også Malin.

Husk å tenke litt på deg selv noen ganger også :) Beundrer deg fra bakken og opp til himmelen :) Du er et godt forbilde for de som er "uheldige" i ung alder. En klarer det meste bare en bestemmer seg for det.

God helg til dere :)

Anna

18.feb.2011 kl.17:57

Et supert innlegg! Skjønner godt hvor høyt du elsker Lotte, hun er jo en helt fantastisk person!

Anniken

18.feb.2011 kl.17:58

Åå, så vakkert innlegg! Fikk helt tårer i øynene, hehe. Vi har en felles bekjent, Maria, og jeg husker hun sa at hu hadde ei venninne som var gravid og snart skulle få barn, og da var du jo bare 14, jeg syns det var helt sykt å tenke på, fikk det ikke til å stemme. :p Vi rei sammen på samme rideskole på Enger og syns det var så rart å tenkte på da Maria sa du skulle bli mamma, hehe. :D

Lisa Ranheim

18.feb.2011 kl.18:13

Du er utrolig sterk Malin! : ) Skjønner godt at du tenke som du gjorde! De aller fleste unge jenter som blir gravide tenker nok på abort. Mange som ikke tør å si at de gjorde det, men du er ei kjempe sterk jente Malin! Lotte er så heldig som har deg! <3

Aasne

18.feb.2011 kl.18:38

Du er en god mor Malin!

Jeg er like gammel som deg, å jeg vet heller ikke hvordan jeg skulle fortalt mamma at jeg var gravid!

Å en annen ting som er litt sykt å tenke på er at broren min er like gammel som deg, men bor forsatt hjemme, har ikkje kjæreste å alt handler om fest å fanteri :P Mens du har sanrt tre barn + en bonus datter!

Stå på!

Anita iren

18.feb.2011 kl.20:34

Utrolig fint skrevve! Sett her med tåra i øyan sjøl her no :) Du e ein kjæmpeflink Mamma, og jentan din e nydelig :-)

Hermine

18.feb.2011 kl.21:21

Når du var 14 år, hvordan viste du at du var gravid ? : )

Fin blogg :D

Annki

18.feb.2011 kl.21:58

Det var fint skrevet. Ble litt rørt! Du er tøff! Lotte vil nok være stolt av deg når hun blir eldre! :)

Monica

18.feb.2011 kl.22:35

Dette var et sterkt innlegg! Huff, så utrolig vanskelig det må ha vært for deg! Kjenner jeg blir litt trist av å lese det.

Du er så flott og sterk, og barna dine er kjempeheldige som har deg som mamma. Det kom jo heldigvis noe veldig godt ut av den leie situasjonen:) Du er en inspirasjon, Malin!

Ida :)

18.feb.2011 kl.23:08

Sterkt å lese dette innlegget. Setter virkelig en tankevekker i gang. Du er virkelig sterk altså. Du skal være stolt av at du har gjennomført noe så stort og ansvarsfult, og kommet SÅ fantastisk fint ut av det.

Missunner deg veldig Malin. Synes du er en helt fantastisk mamma! Håper jeg blir minst like flink som deg når det blir min tur.

Lykke til med resten av svangerskapet, og det nye familiemedlemmet! Du er helt fantastisk.

..

19.feb.2011 kl.11:43

For et flott innlegg :) Du virker som en kjempe sterk person. Tenk og bli gravid i en alder av 14, det kunne ikke være lett.. Lotte kommer nok til og ta det kjempe fint :) Du virker som en kjempe god mor :) Lykke til med den nye graviditeten :)

Merete

19.feb.2011 kl.14:27

Så fint skrivd, du er kjempe sterk! :) Og Lotte kommer nok til å forstå når hun blir eldre, det er jeg sikker på! :) Du er en kjempe god mor, og heldig som har så mange fine mennesker rundt deg :)

Hege-C

19.feb.2011 kl.17:28

Var spesielt å lese! Kjente litt på de vonde følelsene du må ha hatt, selv om jeg ikke har vært i akkurat den situasjonen. Men følte likevel så med deg, har jo vært gravid selv, og det å evt hatt det slik, må ha vært ubeskrivelig. Flott av deg å dele dette på bloggen. Og heldigvis, så "endte" jo det hele godt til slutt! Lotte er blitt ei stor og nydelig jente, og dere har fått en flott familie <3

Susanne

19.feb.2011 kl.22:48

Off fikk helt tårer i øynene nå jeg. Utrolig fint skrevet og jeg er sikker på at enhver person ville tenkt akkurat det samme som deg om de ble gravid som 14 åring. Jeg er 18år og vil ikke ha barn med det første akkurat :) Du er en superflink mamma og det har jeg syns helt siden jeg så deg på unge mødre. Du har en flott familie og jeg syns du burde være stolt av alt du har oppnådd, Malin! :)

Sandra

20.feb.2011 kl.10:54

Utrolig fint skrevet, Malin! Det er så flott å høre at du fortsatt tør å innrømme at du har hatt disse tankene.. Jeg tror det er mange som ville valgt og glemme det hele. Selvfølgelig vil Lotte forstå at det var tidlig, og at det var mange ting å tenke igjennom før du bestemte deg for å beholde henne. Det er jo bare 7 år til hun er fjortiss selv, og mest sannsynlig vil det ikke være barn hun tenker på i første bane da! :)

Utrolig nydelig det bildet av Lotte i håndklet! :)

Ha en fin vinterferie!

God Klem fra Sandra

Alice

20.feb.2011 kl.21:35

Så utrolig bra skrevet. Fikk tårer i øynene selv.. Selvfølgelig er det ikke rart du tenkte slik du gjorde når du var 15 år. Da er man utrolig ung, og man ser ikke akkurat for seg at man kommer til å bli mor innen noen måneder. Men du er utrolig sterk som klarte det så bra, og det er så godt å se hvor bra du har fått det til! Det viser virkelig at det er mulig å klare det til tross for at man er så ung :-) Som flere her har skrevet over er du en utrolig mor og det har du vært siden jeg så deg på tv! Dere er en flott familie :-)

Kathrine og Alva J.

20.feb.2011 kl.22:20

fint skrevet! Kom faktisk noen tårer her! :)

Masse lykke til med den lille i magen og de nydelige jentene dine!

Kristin

21.feb.2011 kl.06:49

Fytti, fikk frysninger av å lese det, sykt fint skrevet!

Du virker som en kjempe god mor, og du har en kjempe fin familie! :)

Kine

21.feb.2011 kl.23:25

Rørande og kjempefint innlegg. Fantastisk at det til slutt gjekk som det gjekk, og at noko så vakkert kom ut av heile situasjonen. Du er superflink :)

Lill

25.feb.2011 kl.00:17

Veldig sterkt og fint skrevet! Er godt å se når bloggere deler tanker og følelser synes jeg :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits