Feber kun på kveldstid? =/

Da sitter jeg her, Jenny sitter i sakkosekken sin og spiser mariekjeks, det er det eneste hun vil ha nå som hu er dårlig =/ Men det viktigste er at hun får i seg noe, ellers er formen hennes helt grei!! Men det jeg syns er så rart er at febern hennes stiger til nesten 40 grader på kvelden, tokk tempen på hu nå og hu hadde 37,8, det er jo høyre enn det hun pleier og ha.. Hun var slik igår morgens også, da var hu i fin form.. Vi var ute på sentret en tur og hun spise egentlig bra, men når vi kom hjem så steig tempen i nesten 40 =/ Lurer på hvordan det blir i kveld, da er det faktisk 3 kvelden med feber.. Det kan jo ikke være sundt? Hmmm! Men som Dan sier så er hun i form, hun krabber rundt og er blid og spiser litt, spiser masse frukt og drikker masse vann :D :D

Hvis hun får feber ikveld også, så tror jeg at jeg ringer legevakta og hører.. Bedre og ringe en gang for mye en 1 gang for lite.. Men nå må jeg tilbake til Jenny og kose litt, hun er ikke veldig kosete av seg, det har hun ikke ro i rompa til, men litt koseing når formen ikke er på topp har hu litt tid til linnimellom ;)

-MALIN

 • Skrevet: 25.nov.2010
 • Klokken: 08:18
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 16

16 kommentarer

Guro

25.nov.2010 kl.11:06

Små barn tåler jo feber myye bedre enn oss voksne :)

Silje

25.nov.2010 kl.12:18

Helt vanlig at feberen er høyest på ettermiddag/kveld! Det har jeg masse erfaring med etter to små, så det skal du ikke bekymre deg for. Og når du sier hun både drikker mye og er i fin form ellers, så kan du bare ta det helt med ro:-)

Linda

25.nov.2010 kl.12:42

Det er veldig vanlig at febern stiger i løpet av dagen og spesielt mot kvelden. Vet ikke helt hvorfor det er sånn, men kan tenke meg at det har noe å gjøre med at man blir mer sliten da. Etter en hel natts søvn er man jo uthvilt liksom :)

25.nov.2010 kl.14:41

Har du øretermomenter? men ut i fra alt jeg har hørt tidligere, så er dette helt normalt (heldigvis) :)

Aini

25.nov.2010 kl.15:02

Så lenge allmenntilstanden er bra og hun spiser og drikker så er det bra;) men om det er 3 dagen nå ville jeg nok ringt legen og bestilt time, de seier man skal kontake lege om barn har feber i mer enn 3 dager. Og det er ganske normalt at feberen stiger mer om ettermiddagen/kvelden.

Lena

25.nov.2010 kl.16:30

Det er helt vanlig at den stiger litt, og så lenge Jenny er i godt humør og god form så er det vell ikke noe i veien vil jeg tro .. jenta mi har det slikt innimellom, men lar det bare være hvis allmentilstanden hennes er fin :) Hvordan måler du tempen på henne da?

Malin Hammersgård

25.nov.2010 kl.19:19

Lena: Ja, husker fra Lotte var liten også, at tempen gikk veldig opp og ned :) Tempen måler jeg i stumpen ;)

Malin Hammersgård

25.nov.2010 kl.19:20

Anonym: Nei, jeg bruker ikke det.. Jeg syns det er best og bruke temp som man kan ta i rompa, da får man den riktig tempraturen :)

Lene

25.nov.2010 kl.19:29

God bedring til Jenny1!

...

25.nov.2010 kl.19:49

Kan godt være 4.barnesykdom. Det er feber i tre dager, men fin form. Så den 4.dagen kommer prikkene:) Ikke klør de eller noe så det er en "grei" sykdom..

Yvonne

25.nov.2010 kl.20:17

Sønnen min hadde også feber i flere dager, ringte legevakt hele helgen og maset om detta og kom til legen og var ingenting.. det vi kom frem til var at det var en av di barnesykdommmene med feber i 3-4dager også kommer det et rødt "utslett" når feberen er borte. Bare han fikk i seg veske og hadde bløte bleier er det ikke så mye annet og få gjort.

Kan jo kanskje være noe sånt, men hadde ringt lege uansett jeg:))

God bedring og lykke til:)

25.nov.2010 kl.20:38

Det er veldig normalt. Har selv 3 unger som bruker å være syke veldig ofte egentlig. De bruker også å ha mer feber på kvelden enn på dagen :) da jeg fikk min første unge var jeg bare 17 år. Da Isabella som hun heter var rundt 1 år fikk hun feber for første gang. Jeg var jo selfølgelig redd for noe var galt med hun når hun fikk masse feber på kvelden spesielt. Jeg ringte til legen og damen det sa at det var helt normalt med litt mere feber når det ble kveld. Det er fordi når man er mindre bruker man så ny energi på dagen at når kvelden kommer blir barna slitne. Så du har ingen grunn til å bekymre deg for Jenny ;) hun blir vel frisk om noen dager ;)

25.nov.2010 kl.21:43

Reagerer ikke Jenny veldig på det da, siden hun er så stor? Mine barn nektet plent! Håper det går bedre uansett :)

Malin Hammersgård

26.nov.2010 kl.07:03

Anonym: Reagerer på hva? :)

Malin Hammersgård

26.nov.2010 kl.07:06

Yvonne: Vi var hos legen igår, og det var ingenting :D Så da er det bare og vente og se om det kommer noe prikker, idag er hun feber fri og har sovet i hele natt :D

Mira

26.nov.2010 kl.17:00

Hei! :)

Det er helt normalt å ha feber på kveldstid. Kroppstemperaturen/feberen begynner å stige fra rundt kl. 16-17 på ettermiddagen, og når "toppen" rundt klokken 20.00

Anbefaler å måle temperaturen med øretermometer, da dette er den absolutt mest nøyaktige målingen.

Hilsen sykepleierstudent :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits