Jenny sitt første møte med saksa..

Go kveld!

Beklager lite blogging, men man kommer alltid sterkere tilbake.. Jeg prøver og hvertfall få blogget et innlegg hver dag, idag har Jenny og jeg sovet masse, vi er slitene og Jenny er forsatt litt pjusk, men begynner og komme seg nå :) Ikveld har Lotte og Mia vært på svømming, noe som gikk veldig bra.. Dem stor koste seg, noen lurer sikkert på om Mia er her hos oss nå, men hun er fortsatt hos mammaen sin, kommer til oss på fredag! Nå har jeg nettopp bakt to brød, eller jeg har prøvd, men dem ser så sinnsykt kompakte ut, jeg får dem liksom ikke til og bli høye, men det viktigste er at de smaker godt, er det ikke? :P Men over til overskriften, Jenny har klipt luggen sin idag, den har blitt så lang at den har blitt hengende i øya, så idag til kveldsstellet tokk jeg saksa og klipte den bittelitt, litt vemodig var det, men godt for øye til Jenny.. Jenny satt helt rolig og pusta tungt tror hun lurte på hva jeg dreiv med saksa i hode henne for :P
Litt kortere pannlugg :D

Imorgen skal jeg jobbe igjen og etter jobb så får vi besøk av et vennepar, det blir utrolig koselig!! Er lenge siden vi har sett dem, så bi gleder oss veldig :D Men nå må jeg ta ut de flate brøa mine, det kunne tolkes feil :P Men brøa i ovnen.. Hahaha!

-MALIN

 • Skrevet: 20.okt.2010
 • Klokken: 20:54
 • Kategori: Jenny
 • Kommentarer: 6

6 kommentarer

Åsne Eileen

20.okt.2010 kl.21:04

hehe, såg litt skeptisk ut på det første bilde :)

blei jo bra då :) ha en fin kveld :)

Lene

20.okt.2010 kl.21:09

haha! det første bildet der var passe herlig da! :D søta.

jeanette

20.okt.2010 kl.22:15

Er det mulig å være så søt? Utrolig nydelige barn du har :D (hallooo, som om du ikke veit det liksom ;)) Syns du har kommet veldig langt i livet, også har jo livet såvidt startet =) Jeg har som plan å få barn innen jeg er 25 (er 22) men jeg har litt (veldig) angst for å være gravid og spesielt føde etter alle skrekkhistoriene venna mine forteller meg, hehe.

LineogBjarte

20.okt.2010 kl.22:45

Jeg har fulgt med bloggen din et års tid nå, og fy søren så søt Jenny er! Ja, jentene allesammen ;D

MammaLinda

21.okt.2010 kl.00:02

Skvatt litt av overskriften, trodde hun hadde funnet en saks og kuttet seg, æææ:/

Skjedde nesten her en dag, storesøster klipper og glemmer å legge saksa på plass!

Men *godt* det ikke var tilfelle her!!:) Fin hun ble/og er!!

Hun var -veldig- lik Lotte på det nederste bilde!! Nesa, kinna, munnen, ja, veldig lik:-) Så de har noe masse fra deg begge to;-) Nydelige jenter!!

"ta ut de flate brøda" hahahaha:-)

Lene- Foto & hverdag

21.okt.2010 kl.12:21

Så søt hun ble :D

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits