Svar på spørsmålene med videoblogg.

-MALIN

 • Skrevet: 13.okt.2010
 • Klokken: 21:28
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 22

22 kommentarer

Madina

13.okt.2010 kl.21:42

fotokonkurranse som i "en konkurranse hvor du velger et tema og folk skal ta bilde etter temaet, og lager et innlegg på bloggen sin og linker til det i et innlegg på din blogg" :-) ha en fin kveld :) !

caroline

13.okt.2010 kl.22:07

selvfølgelig er du glad i mia!!! blir frustrert av å høre slike ting som om du er glad i henne. Du virker ikke som den onde stemoren i askepott! Men som en kjærligstemor, som prøver å behandle barna likt selv om det er mine dine og våre! ; )

ML

13.okt.2010 kl.22:25

må lese spørsmålene ordentlig da :-P

silje

13.okt.2010 kl.22:29

hehe, lo litt i den siste delen :p UnøøøøøøDvenDIG :p

Sofie :)

13.okt.2010 kl.23:17

Sammen :)

mammaLinda

13.okt.2010 kl.23:52

Du er så flink å svare for deg, herregud!!:) Du virker så trygg på deg selv som person, det må være deilig. Om du føler at du er det da;)

Og de spørsmålene ang Mia....Forstår du blir SINT, hadde jeg også blitt. Selvfølgelig er du glad i henne, ikke bare for hun er Dan sin, men du har jo kjent henne i flere år nå, ville jo vært noe veldig galt en plass om du ikke var glad i henne da! Men du....Kan sikkert trøste deg med at de som kommer med disse ekstremspørsmålene ang. Mia, er sikkert under 15 år alle sammen;) Tenker ikke når de spør vettu:) Hehe.

Du er super Malin, digger bloggen din!!! Og forresten, Jenny har DINE øyne. Fins ingen tvil. Store, klare og nydelige:)

mammaLinda

13.okt.2010 kl.23:55

"Skam deg!....Jeg blir litt SuR!" :-) *skjønn du er*

Ida Elizzi

14.okt.2010 kl.00:05

Takk for kjempe bra spørsmålsrunde :D

mange rare spørsmål ass, skal ikke si mine ikke vare rare, men takk for at du svarte på de :D

Vi er faktisk litt like og akkurat like høye.. hihi <3

Susanne

14.okt.2010 kl.00:19

Aww, du er så søt :D syns du svarer veldig bra på spørsmålsrunder :) Må bare få sagt at du virker som en utrolig hyggelig og søt jente, er ikke rart Lotte og Jenny er så søte :)

Vic

14.okt.2010 kl.12:11

Herregud du virker som en fantastisk person! Jentene dine er så heldige som har deg, det skal du vite :)

Cathrine

14.okt.2010 kl.13:15

Flott med spørsmålsrunde, men liker bedre at svarene kommer skriftlig da jeg ikke har lyd (eller kan ha på lyd :o) ) når jeg leser dem :)

Kjempefin blogg, jeg er fast leser!!

Karoline

14.okt.2010 kl.14:15

Takk :) Malin, du ligner faktisk på hun Katie i "Paranormal activity". Litt artig :)

Jeanett Alice

14.okt.2010 kl.14:32

linnea; herreguuud for noen spørsmål du kom med :o ! teit!

FINE svar på videobloggen :D håper du kan gjøre dette flere ganger , malin !:D

Lise

14.okt.2010 kl.17:50

Kjempe bra at du svarer på videoblogg, koselig å høre stemmen din :D Syns du er kjempe flink til å svare for deg!! :D Lest bloggen din fast i ca 1år og liker den kjempe godt!! :) Du virker som en fantastisk person og mamma! En nydelig familie er dere ;) Skjønner heller ikke at noen kan lure på om du er glad i Mia... Selvfølgelig er du det.. Syns du gjør en kjempe jobb både som mamma og stemamma, prøver så godt du kan å behandle jentene likt osv ;) Stå på :)

Malin

14.okt.2010 kl.19:33

virker som en ordentlig jente du:) lo litt da du surra litt på slutten, da du sa du flytta igår elrno .. haha:)
Jeg må si du er super flink, og ble neste skuffa selv da den jenta spurte de dumme spørsmålene om Mia.. Btw, jeg synes det er superkult at du har en kategori på siden her som heter 31. januar, det er nemlig bursdagen min :D

Hege-C

15.okt.2010 kl.13:14

Synes det var en kjempebra videoblogg, men må innrømme at jeg trakk litt på smilebåndene på slutten av den siste videoen, hehe!

Kanskje hun som spurte om du var glad i Mia, ikke er blandt de "eldste" leserne dine? Barn kan jo komme med litt rare spørsmål inne i mellom, på tross av at vi tenker svaret er en selvfølge? Bare tenker på vesla mi, hun kan jo komme med de merkeligste spørsmålene noen ganger, og jeg tenker at det burde du jo vite! eller?

Men skal aldri si aldri. Kan være tenåringer/voksne som bare spør uten å i det hele tatt tenke seg om, og da er det jo i så fall helt utrolig kan man kan spørre om sånt.

Uansett, super videoblogging. Er artig å få bli mer "kjent" med deg og dine. Jeg og familien skal forresten kjøre via Bjørkelangen til Magnor i morgen, og minnes fra ett eller annet bilde at dere bor rett ved veien? så da kjører vi kanskje forbi. Kanskje vi ser dere, hadde jo vært moro! hihi :D

Håper dere får en fin helg!! :-)

<3Sophie

15.okt.2010 kl.16:32

kjempe bra svart, men herregud for noen spørmål hun linda spurte!

Malin Hammersgård

15.okt.2010 kl.17:43

Hege: Videoblogg er alltid morro :D Hehe!! Det stemmer, vi bor rett ved veien så du skal ikke se bort ifra at du ser oss ;) Dere får tute.. Hihi

Ann

15.okt.2010 kl.23:05

Jeg skal ikke refse deg men du sier att du håper vi skjønner att Mia ikke skulle fått like mye penger som dine to døtre om du hadde vunnet 8 mill. det skjønner jeg faktisk ikke grunnen til???hvorfor tenker du sånn?

mammaLinda

16.okt.2010 kl.00:19

sophie<3 : eeeeey, det var ikke linda, det var Linneeeeeea;)

Malin Hammersgård

16.okt.2010 kl.11:55

Ann: Fordi Mia ikke er mitt biologisk barn!! Tviler sterkt på at Dan hadde satt inn penger til Lotte.. Det er viktig og skille mellom sine egene barn og stebarn. Mia har en mor, jeg er ikke moren til Mia..

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits