Jeg følte meg som verdens dårligste mamma..

Å, herre!! Dere kan jo tenke dere hvordan morningen her kan være, idag var det litt stress med 3 unger i hus, så jeg fikk kledd på di to største og hivd dem ut, så var det Jenny sin tur.. Lotte og Mia hadde begynt og sykle litt sakte før meg, jeg tar dem igjen, så setter jeg Jenny i sete på sykkelen, spenner hun fast og drar!! Jeg møter jentene litt lenger oppi bakken og vi sykler og prater, så ser jeg på Jenny og syns det er noe som mangler, jo, jeg hadde glemt og ta på hu hjelm!! =O '
Jeg fikk panikk, og jeg kunne heller ikke snu for da hadde vi ikke rekt skolen, ååå! :( Jeg følte meg som verdens verdste mamma, jeg sykla i muse,muse stille fart og det gikk heldigvis bra, vi kom frem på skolen 5 min før timen startet og Jenny i go behold selv om hjelmen lå igjen i trappa hjemme..


Bare et bilde, fordi jeg kjeder meg!!

Nå ligger Jenny og sover, turen hos legen gikk greit! Legen syns det var rart at Jenny fortsatt hadde disse "puppa" siden hun nå er 1år om 1,5 uker, så hun ringte barnelegen på A-hus for og høre og han mente at hvis ikke de kule ble borte innen jul så ville han ha inn Jenny til en sjekk sånn forsikretskyld, men Jenny er i god form og var ikke noe og bekymre seg over, det lettet mammahjerte :-D

Q: Stresser dere om morningen?
Q: Har dere hatt en episode, der dere har følt dere litt "dårlig"?

-MALIN
 • Skrevet: 25.aug.2010
 • Klokken: 10:21
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 6

6 kommentarer

25.aug.2010 kl.10:28

jeg glemte å spenne fast ida i bilen en gang:S da ølte jeg meg sikkelig fæl:( men vi fikk heldigvis stoppa før vi var kommet så langt da så d gikk bra:)

LINN STEINSLAND

25.aug.2010 kl.10:59

Ja, fy søren.. Jeg har hatt to slike situsjoner. Den første gangen for ca 1 år siden skulle vi på tur. Da vi kom ut på motorveien sier han eldste: mamma, du har glemt å spenne meg fast. Heldigvis var vi rett ved et bussopp og jeg fikk spent han fast. Vi hadde ikke kjørt mer enn i to min, men allikevel.. Huff!

Så skjedde det også noe her om dagen. Jeg hadde hentet barna i barnehagen etter en handletur. Barnehagen er bare 100 meter unna. Jeg satt barna i bilen og jeg hadde helt "glemt" at jeg ikke hadde basen i bilen. Jeg er så vant til å bare klikke stolen på basen. Når jeg kikket i speilet var stolen på vei til å tippe. Så jeg og har hatt noen fæle situasjoner som jeg føler meg som verdens værste mamma. Så nå dobbeltsjekker jeg alltid :)
Har mange episoder der jeg har følt meg dårlig. Jeg har så utrolig angst for insekter. Jeg blir kvalm, svimmel og får helt panikk hvis jeg er i samme rom som et insekt. Å det har vært flere ganger jeg har begynt å hyle og gråte, og dermed skremt Daniel:( Har så dårlig samvittighet.

mammasiv

25.aug.2010 kl.11:37

Åja da tror alle mammaer har noen sånne hendelser selvom sikkert ikke alle sier det høyt! Har glemt 2 ganger å spenne Ina fast, men hun sa ifra ganske kraftig selv før vi kom igang å kjøre. Og en gang hadde ikke Elita sovet hele dagen (bare baby) og sovnet selvfølgelig i bilsetet sitt rett før vi skulle inn i bhg og hente I. Jeg lot henne være i bilen, kunne se bilen hele tiden. Selvom det bare var noen min, så hylte jo selvfølgeig ungen som sov så godt når vi kom. Og da følte jeg meg som, verdens værste mamma!

Stjerne

25.aug.2010 kl.16:52

Tror nok ikke du er alene om å føle deg som en "dårlig mor" ang dette.. Det skjer alle, en eller annen gang. Det gikk jo bra :) Det positive er jo at dette aldri vil skje igjen, for du blir nok ekstra oppmerksom på å ikke glemme den igjen :)

Malin Hammersgård

25.aug.2010 kl.16:58

Stjerne: Hihi, jaa! :D Vi har vært ute og syklet nå og hjelmen satt godt på hode hennes.. ;-)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits