Hva skal jeg gjøre med denne pannluggen?
Nå er håret satt på og jeg er snart klar for kvelden, jeg elsker og være tidlig ute! Nå mangler bare klæra, men det kaster jeg på meg rett før jeg skal dra senere idag :-) Men jeg står og ser meg i speilet og ser denne pannluggen, som bare henger der, den er for kort til og tas bak øra og litt for lang til og bare henge der.. Jeg har lyst på en litt fin tykk flette, men jeg suger på og lage slike fletter :-( Og det så bare teit ut med spenne, så det blir vell til at jeg har denne panneluggen hengende ned resten av kvelden kjenner jeg meg rett..

Q: Har dere no forslag?

-MALIN
 • Skrevet: 20.aug.2010
 • Klokken: 13:43
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 9

9 kommentarer

sett luggen baover med lus å la en røff frisyre

Babylykke <3

20.aug.2010 kl.14:22

Gre håret bakover, tupper litt på toppen av hodet for å få litt volum og ta på et hårbånd/bøyle :)

:)

20.aug.2010 kl.14:49

Ta å snurr panneluggen istedenfor å flette. Samme prinsipp, start ved skillen, og ta med litt og litt hår mens du snurrer:) så fester du den med lus:) vil du ha mer volum i den tar du bare fingrene og rufser litt i snurrene:)

marianne

20.aug.2010 kl.16:24

jeg synes du var kjempefin med luggen hengende slik :)

Brynhild

20.aug.2010 kl.17:13

hei!

http://www.youtube.com/watch?v=TohvpvZakwo , hvis du vill prøve deg på flette i luggen. Veldig bra forklart.

Kos deg i kveld :)

Ida

20.aug.2010 kl.18:37

Synes du var fin på panneluggen. Hvis du vil ha den bort kan du dele panneluggen i to. Så tvinner du den, og fester me en sjingelnål :) Det har jeg gjort, men jeg har litt lenger pannelugg enn deg.

kinehalvorsen90

20.aug.2010 kl.18:55

surr panneluggen, isteden for å flette:) pleier jeg å gjøre, å ser nesten ut som om jeg har flettet det:)

Lise

20.aug.2010 kl.21:31

Nydelig blogg<3

Kristin

20.aug.2010 kl.23:24

det ligger masse klipp på youtube som viser deg hvordan man fletter. du kan jo også sjekke ut salongen.blogg.no! der er det masse tips :) lykke til!

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits