Nå er savnet så altfor stort..

Imorgen kommer Lottemor hjem etter 1 uke hos pappaen sin, og jeg savner henne så sinnsykt! Jeg tenker på henne absolutt HELE tiden. Jeg fikk en melding igår om at hun var litt syk, litt feber og slapp og da ville jeg bare hente henne og ha henne her hjemme hos meg, jeg vet hun har det bra hos pappaen sin også, men jeg er så redd det skjer noe når hun er syk og da vil jeg være den første som er der for henne, jeg er ekstrem, ja jeg vet det ;-) Men sånn er det og være mamma, du vil ikke at noe skjer med barnet ditt og hvis det skjer noe så vil man være ti stede og holde barnet i hånden..

Igår bretta jeg klærne hennes, og skulle legge dem inn i skapet hennes og da måtte jeg lukte på klæra, det luker Lottemor, det sitter i klæra, det var så trygt og godt og lukte, da fikk jeg en go følelse inni meg.. Gleder meg til jeg kan holde rundt henne imorgen og klemme de gode kinnene hennes, da skal vi kose oss <3 
Blir nesten litt trist når jeg skriver dette, blir til at jeg sitter og tenker på hu, og da vil jeg ha henne hjem , nesten så jeg har lyst og sende en mld og be Dan ta henne med hjem når han skal hjem fra jobb.. Hahaa! Men jeg får vell beherske meg? ;)


Verdens beste,herligste,peneste jente... Ja, det er Lottemor det! <3

Q: Har du noen gang savnet noen så du holder på og gå på veggen?

Jeg går og teller timer og minutter til Lotte kommer hjem, jeg syns det er skikkelig vondt og savne noen selv om det er VELDIG sunt.. :-)

-MALIN

 • Skrevet: 28.jul.2010
 • Klokken: 14:02
 • Kategori: Lotte
 • Kommentarer: 15

15 kommentarer

cathrine

28.jul.2010 kl.14:04

så koselig:) lotte er heldig som har en mamma som setter så stor pris på henne:)

siljeholmens

28.jul.2010 kl.14:46

åå så søt:D

;)

28.jul.2010 kl.16:11

Nååw. Blir helt rørt! Lotte er veldig heldig som har en mor som helst vil være med henne hele tiden <3. Mange mødre (unge som gamle) driver hele tiden og klager på hvor lite "fri" de har fra unga, så det er absolutt herlig å få bekreftet at det er noen som føler det slik. Lotte kkommer til å vokse opp trygg og sterk etter å ha opplevd sånn kjærlighet fra deg!

Ida

28.jul.2010 kl.16:17

så søtt :)

Kristina

28.jul.2010 kl.17:46

Som du sier så er det sunt å være litt borte fra hverandre, det er jo ofte da man virkelig merker hvor glad man er i noen. Værre med de mødrene som aldri sier de er glade i barna eller klemmer de fordi de er redde eller ikke gidder å vise følelser. Det er veldig sårt å oppleve..

Trine

28.jul.2010 kl.18:08

Forstår godt at du savner henne:) Som du sier, å savne noen er bare sunt, men det er grusomt. Har vært vekke fra typen i 6 uker nå, og det jeg forstår nå hvor mye jeg setter pris på han! Har gjort det før og, men liksom, det går mer opp for en når en savner personen.

tinamuni

28.jul.2010 kl.19:17

så herlig av deg, lotte er heldig som har en mor som bryr seg så mye <3 <3

28.jul.2010 kl.21:21

jenny da? er ikke hun også den herligste jentadi? Dem er veldig heldige som har

deg som mor :) Tror nok du betyr ufattelig mye for dem <3

- Kiine ( ;

28.jul.2010 kl.23:11

Utrolig kjønt ( :

Ja, min aller beste venninne og jeg er uadskillelige, men hun er halvt amerikansk og reiser til Usa sånn ca hver sommer i 3-4 uker og på slutten da eg jeg helt gal ! :p

Cathrine

29.jul.2010 kl.08:54

Anonym: Ho skreiv verdens beste, finaste LOTTE.. å ette d eg har fått me meg so heite ikje Jenny, Lotte ;) So der e nok en verdens beste, finaste Jenny og skal du se ;)

sorry men hata berre når folk virkelig går inn for å pirke, for at vedkommande skal virke "forsjellsbahandler" som i ditta tillfelle...

Kristina

29.jul.2010 kl.17:17

Misliker bedrevitere som heletiden er ute etter å 'ta noen' og evt bruke det senere. Sånne folk trenger virkelig å gå inn i segselv og at noen sier ifra..men ofte hjelper ikke det engang, fordi de har grodd fast i et mønster !
Jeg har det sånn når jeg er borte fra Prinsen min på 1,5 år. Jeg skal føde nr i september og kjenner jeg små gruer til å være vekke fra han da også :(

Kunne du skrevet om opplevelsen din når du fikk Jenny. Og hvordan du gjorde med Lotte?

Malin Hammersgård

30.jul.2010 kl.15:11

Trine Lise: Hvordan da mener? Må ha det litt mer innn med teskje jeg :p hehe

Karoline

30.jul.2010 kl.19:37

Virker go du :) Eg er ikkje mamma sjølv, men kan tenke meg til følelsen. Gledar meg til å kjenne litt på den :) Lykke til vidare!
Hva dere gjorde for å unngå søsken sjalusi, om lotte fikk storesøster gave, om jenny fikk gave fra lotte, hva var lotte med på av stell og liknende :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits