Facebook..

Heisann alle sammen!!

Facebook,facebook og facebook, har du det? Som sikkert mange av dere vet, så har jeg facebook..
Når jeg logger meg inn på facebook så har jeg veldig ofte venneforespørsler av mange jeg ikke kjenner, og det syns er veldig veldig koselig, men det er ikke meningen og avslå dere, men jeg kan ikke blir venn med en haug med folk jeg ikke kjenner, derfor godtar jeg dere ikke, dette beklager jeg! Facebook er noe jeg har for at jeg kan ha kontakt med venner og familie :-)
Jeg syns det er veldig koselig og se at det er så mange som vil bli venn med meg og ikke minst meldingene dere sender til meg på innboks, og det kan dere bare fortsette dere, jeg svarer dere alle :-D

Ville bare infomere dere om dette, så dere kanskje forstår litt mer hvorfor dere blir avslått, det er ikke fordi jeg er møkkakjerring ;) Hihiii!!

Ha en fin dag alle sammen, jeg setter veldig stor pris på dere alle sammen, uten dere så hadde denne bloggen vært veldig kjedelig..

-MALIN


 • Skrevet: 27.jul.2010
 • Klokken: 12:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7

7 kommentarer

¤ British

27.jul.2010 kl.12:54

Skjønner deg veldig godt, eg godtar heller ikkje folk eg ikkje kjenner :P

Hanne

27.jul.2010 kl.14:42

Jeg forstår deg veldig godt :-)

ida

27.jul.2010 kl.14:44

http://megalol.blogg.no/1276723903_og_russetiden_begynne.html

her syns jeg du å din søss va like, men det er øyet som ser

hun tok seg godt ut i buksene dine hihih

Malin Hammersgård

27.jul.2010 kl.15:25

ida: Hihi, ja! Vi ligner litt.. Vi begge ligner på pappaen våres, så er nok noen likheter ^^

fettskalvekk.blogg.no

27.jul.2010 kl.22:32

Hei :)

Har sett mange bloggere som har opprettet en gruppe eller no?? på fb. Da kan folk bli tilhengere istedet for venner. Er ikke helt inne på det. Tror ikke de får tilgang til fb-sida di...hmm men kunne jo vært en ide.

Netta Marie

28.jul.2010 kl.03:50

Kan levende forestille meg at du får mange venneforespørsler ja :) Skjønner at du ikke kan godta alle! Driver selv med en liten rengjøring av vennelista. Vil jeg virkeig at en tidligere skolakamerat av min lillebror skal følge med på min newsfeed? he he :)

Malin Hammersgård

28.jul.2010 kl.14:50

fettskalvekk.blogg.no: Takk for ideen, nå er det gjort! :)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits