Har noen av dere no ønsker?

Om hva jeg skal blogge om?
Fortiden er jeg veldig tom og aner ikke hva jeg skal blogge om, dagene er ganske like om dagen og kameraet vårt er ødelagt så får heller ikke lagt ut bilder :( PUH!!
Hvis dere har none ønsker eller forslag om hva jeg kan blogge om så blir jeg glad, da er det lettere og sette seg ned og blogge (,")

Ellers idag har jeg gjort lite, sitter og sikler på en iphon som jeg vurderer og kjøpe. Hmm! tror det blir det altså, men ikke akkurat nå må vente til neste gang jeg får lønn for dumme meg som ikke hadde levert inn skattekortet i januar fikk trekt 50% skatt nå når jeg fikk lønn, så det blei litt lite penger. Men nå er skattekortet sendt inn. Det må være denne flasketåka;) haha
Imorgen skal Jenny til fotografen, jeg gleder meg som en unge. Hun skal ha på seg en kjole, men jeg har selvfølgelig glemt og kjøpe truse til bleie som hun skal ha under kjolen, men kjolen er litt lang så tror egentlig ikke jeg MÅ ha det under!? Det er jo selvfølgelig finest, men siden hun ikke står eller er så mye i aktivitet så blir jo ikke kjolen dratt opp på no måte. :-)

-MALIN

 • Skrevet: 15.feb.2010
 • Klokken: 17:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 22

22 kommentarer

Hanna

15.feb.2010 kl.17:42

Ta bilder med webcam imens :-)

Vilde

15.feb.2010 kl.17:46

Koselig :)

Tvillingbloggen

15.feb.2010 kl.17:55

Åh det blir nok fint, håper vi får en liten smakebit av fotografbildene :)

bare skriv det som faller deg inn, som en dagbok :-)

Alle får bloggtørke innimellom... Jeg syns det er koselig at du skriver om deg og familien din : )

kristian

15.feb.2010 kl.17:56

Jeg synes det er koselig å høre om Lotte og Mia og hva de finner på, sammen eller hver for seg :) de er så søte!

Marianne

15.feb.2010 kl.18:07

jeg syns det blir litt mye snakk om Jenny..vil også høre hvordan det går med Lotte og Mia :-)

Mari

15.feb.2010 kl.18:11

Synes alt du skriver er kjekt å lese :) Men kanskje du kunne skrevet et innlegg om babyustyr ? Hva man trenger og hva som egentlig er unødvendig å ha ? Holder på med innkjøp nå og det er ikke lett å vite om man trenger det eller ikke, vippestol, babygym, vugge osv. Litt lettere for de som allerede har den lille ute og vet hva som blir brukt eller ikke :)

Line

15.feb.2010 kl.18:16

du får bare skrive om det du føler for :) spennende å følge med på hva som skjer uansett hva det er

anbefaler HTC Hero :) stilig mobil

Karie <3

15.feb.2010 kl.18:24

Jeg syntes det er kjempe gøy å lese bloggen din. Men det er jo litt kjedelig når du ikke har bilder i innleggene dine, men jeg kjønner jo det hvis kameraet ditt er ødelakt. Men du kan jo ta bilder med webcam'en!

Jeg er enig med ''Mari''. Du kan blogge om baby utstyr. Det er gøy for oss å lese! Det er også gøy med video blogg! De trener jo ikke altid å handle om noe spesielt men det er gøy selv om :D Det er også kjempe bra hvis du blogger ofte, da får du flere lesere og det er mye gøyere å gå inn på bloggen din! :D :D

linn

15.feb.2010 kl.18:37

Hei.. Ang skattekortet, må jeg levere det til Nav? Jeg er i fødselsperm nå, og jeg har forstått det slik at om du får ytinger/støtte fra nav så trenger du ikke levere skattekortet? VÆÆ ikke si jeg har lagt det store egget, og risikerer halv lønn denne mnd. :(

Cecilieogemilian

15.feb.2010 kl.18:42

-Du kan fortelle litt om Lotte og Mia, og hva de driver med om dagen, og hvordan de har det i barnehagen ;)

- Du kan ta bilder med en mobil eller webcam

- Videoblogg (for eksempel: vise nye ting Jenny gjør, filme Lotte/Mia, eller bare fortelle om noe du har på hjertet)

- Blogge litt om Dan og hva han driver med (om han vil)

Miiiiiia

15.feb.2010 kl.18:44

- Blogg om ting du liker. :):):)

Trine Lise

15.feb.2010 kl.19:48

Hmmm, synes bloggen din er flott som den er, men litt mer om lotte og mia. Litt oppskrifter på ting dere spiser, hvilke stelleprodukter du bruker på jenny, interiør, hus og hage +++ det som faller deg inn :)

Anne :)

15.feb.2010 kl.20:11

Mitt ønske er at du blogger mer om Lotte & Mia, du kan ta bilder med webcam :) Ellers så vil jeg at du skal blogge litt mer om hvorfor du bor der du bor, å om du liker de :) Hvorfor har du tatt den avgjørelsen :) Åsso vil jeg at du skal lage videoblogg:D Da kan du bare filme unga når di leker (: De er også veldi koselig å høre stemma di, side jeg kjenner den ijenn frå UngeMødre:) + at de er kjmpe koseli å se bilder av mia & lotte å se hvordan dem har forandra seg, å hvirdan de snakke :) HER ER MANGE ØNSKER ! :D

15.feb.2010 kl.21:09

Din graviditetshistorie og fødselshistorie hvis du kan linke til da du kanskje har skrevet det !:D eller bare generelt om mia og lotte :) <3

Rikke

15.feb.2010 kl.21:10

jeg synes det bare er gøy å se hva du gjør i hverdagen jeg :-D

fast leser :D:D:D

Anette

15.feb.2010 kl.21:10

Jeg synes det hadde vært gøy å se hvordan det ser ut hjemme hos dere;)

Vi skal til fotografen om to uker;)

Blir spennende! Lykke til i morgen,gleder meg til å se resultatet;)

Elle

15.feb.2010 kl.21:17

Hei! Hadde egentlig lyst å utfordre deg til å skrive om politikk og hva du støtter og står for? Hadde vært spennende :)

Line

15.feb.2010 kl.22:46

Linn; Folk som mottar ytelser fra Nav skal ikke levere skattekort lenger, for Nav får opplysninger fra skattekontoret :) Står på skattekortet ditt og på nav.no så ikke tenk på det :)

Fin blogg

Ida

16.feb.2010 kl.08:29

Du kan skrive om Mia, Lotte og Jenny. Du kan ha annbefalinger av produkter eller blogger. Outfit, vs, konkurranser, vurdering eller bare vanlige innlegg! :-)

16.feb.2010 kl.11:02

sett på ho sånn truse med blonder på rompa. det gjorde jeg ennå jeg hadde lang kjole på men brått så kommer stumpen fram
Du hadde en utroolig fint blogg.

Livet ditt hørtes veldig spennende ut, så jeg tenker å følge med på bloggen din en stund til.

Masse flotte bilder i tillegg!

Stå på, du er flink =)

http://undheim93.blogg.no/

- Ann-Helen

Linn

16.feb.2010 kl.18:45

Jeg liker bloggen din som den er. Du kunne jo kansje blogget om huset deres med bilder av de forskjellige rommene, hage osv. Også om klær til barna, hvilken klær som er bra kvalitet og gode å ha på, blogge om de klærene som ikke er god kvalitet osv. Litt tips om klær, barneutstyr osv.

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits