Ut på byen igår for første gang på over 1,5år :O

Og det gikk strålende :-D
Kvelden begynte med at vi var hos Linn der drakk vi litt og koste oss, Diana holdt dildoparty og det var lærerikt og ikke minst spennende, ente jo selvfølgelig med litt shopping ;)
Jeg hadde bestmet meg for at jeg ikke skulle drikke mye så jeg tokk med meg kun 4 cider.. Haha
Men jeg har en tendens til og bli kanskje litt for full? :-P
Men jeg drakk 2 cider en tikila shouts og en drink når vi kom ut på byen, egentlig en helt perfekt mengde for meg, jeg blei ikke full,men var i godt humør og det er det viktigste.
Vi dansa og koste oss ute, det var skikkelig morro.

Selv om jeg var hjemme kvart på 2 inatt så er sykt trøtt, formen er fin, men merker på magen at det har vært litt alkohol innabors.
Skulle ønske jeg kunne bare ligge på sofaen, titte på filmer og ligge i armkroken til Dan uten noen forpliktelser om at unga skal dusjes, mates og legges.
Jeg skal innrømme det at jeg gleder meg til dem er i seng så jeg kan slappe av og legge meg tidlig idag.
Men jeg er helt klart ikke noe fest menneske og tror det kommer til og bli en stund til neste gang jeg skal ut, jeg syns det er MYE MYE MYE bedre og kose meg hjemme i helgene stå opp til normal tid uten og være trøtt. ;)

Det blei tatt masse bilder igår, men ikke med mitt kamera det er fortsatt ødelagt. Men får bildene iløpet av moregndagen så skal legge ut litt da.

Q: Er dere ofte ute?
Q: Syns dere det er best og være hjemme og slappe av i helgene eller være ute på byen med venner?

-MALIN
 • Skrevet: 14.feb.2010
 • Klokken: 17:42
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Camilla Madelen -Made in heaven.

14.feb.2010 kl.17:48

Koselig å være ute med venner:) Men er minst like koselig hjemme i sofaen :)

mammasiv

14.feb.2010 kl.20:04

Bra du kostre deg i går :)

Jeg har ikke festa enda etter jeg fikk Elita, og kan telle på en hånd de gangene jeg har gjort det etter jeg fikk Ina... Enig med deg at det er bedre å kose seg hjemme:) Men en gang iblant er det joo sunt for oss mammaer og komme oss ut litt også da:)

Gratulerer med morsdagen vennen :)

Lene

14.feb.2010 kl.21:50

Ååå jeg ble drit sint og lei meg når jeg ikke fikk blitt med "/ Typisk og bli syk akkurat da.. Men hvor var dere ute henn?

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits