JEG HAR BEGYNT PÅ PROFET KOST!!!

(Protein og Fett), vektreduksjon med god mat og uten sult!

Dette hefte fikk jeg av legen min, der står det fine forslag på fokost,lunch og middager...
Dette er en kur der man spiser veldig lite karbohydrater, og koser seg med fet mat som egg og bacon til frokost, veit det høres helt sykt ut, men jeg har godt igang med dette her, jeg skal ned 5kg!
Jeg har kutta ut, poteter,ris,brød og makaroni sånne generelleting som det er kryr av masse karbohydrater i, på denne kuren jeg går på skal man ha maks 60gram karbohydrater om dagen, og i et kneip brød er det 53g(hvertfall det vi pleier og ha).
Jeg syns det går veldig fint hittil, men merker jeg manglet noe idag når jeg lagde meg to speilegg med agurk, men ikke helt mett som man hadde blitt med brød vedsina, så jeg håper dette virker.. hehe
Så til middag idag, skal jeg ha kottelett og salat, høres skikkelig spennende ut.
Men jeg har en sååå snill kjæreste som ville være med meg på denne slankingen, for han vil ned noen kg og det hjelper meg jo veldig veldig masse for da slipper jeg og se på han kose seg med skikkelig middag(Vi lager vanlig middag til jentene, hvis vi skal ha kjøttkaker en dag så lager jeg poteter til dem feks)

Men det som kommer til og bli værst for meg er og ikke spise godteri på lørdager, da pleier jeg og kose meg med melkesjokolade, men det står i hefte jeg fikk at hvis det var no snaks man kunne spise så var det baconsvor, det er det bare 0,1gr krabohydrat.

Jeg skal ikke spise:
- Brød eller kornprodukter,pasta,pizza, havregryn osv.
- Sukker,kaker,snop,kjeks, sjokolade osv
- Poteter
-Ris
-Øl og søte drikker

Jeg kan spise:
- Fisk
-Kjøtt,bacon og kylling
-Helmelk,rømme,kremfløte og fete oster
-Fet majones og smør

Grønnsaker:
- Det som vokser over jorden som feks:
-Tomater,agurk,avokado,purre,blomkål,rosenkål,brokkolo og kål

Frukt:
Maks 1 glass appelsinjuice om dagen og eller moderate mengder frukt (For frukt innholder mye fruktsukker)

Drikkevarer:
-Vann
-Te
-Kaffe
-Helmelk
-Vann uten sukker
-Tørre viner

Nå skrev jeg bare opp fort hva jeg kan spise og ikke kan spise, så dette blir spennende!
Jeg syns det er rart jeg går ned av og spise egg og bacon til frokost, så jeg tror før jeg får se det selv, skal veie meg 1dag i uka, jeg skal selvfølgelig oppdatere dere! :-)
Jeg går selvfølgelig tur to ganger om dagen, så jeg beveger meg også en del!Og noen skrev til meg at dere hadde fått henvisning til kirurg i retur, og det kan godt hende det skjer med mange og det kan hende det skjer med meg også, hvem vet?
Men jeg har hvertfall kommet meg til legen og hun skal sende henvisnig så får vi bare håpe på det beste, jeg håper jo selvfølgelig at det går i orden. Men gjør det ikke det så gjør det ikke det, da får jeg punge ut av egen lomme ;-)

Q: Har dere prøvd og gå ned noen kg før?

-MALIN
 • Skrevet: 29.jan.2010
 • Klokken: 11:21
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 10

10 kommentarer

monicas blogg ;O)

29.jan.2010 kl.11:57

Jeg har prøvd denne type diett!Funka ikke for meg.Gikk ned 3 kg den første uken,da det var vann...thats it!

Ketogen kost,er ikke tingen for meg!

Siv Annette

29.jan.2010 kl.12:45

Jeg går på det samme nå, lavkarbo diett:) Har gått ned 7,5kg på 2,5 uke, så det funker fjell;) Lykke til:) Det er tøfft, men det er verdt det:) Et lite tips; Pisk krem av kremfløte, knus frosne bringebær i blender, og bland sammen i en skål, og du har nesten iskrem :)

Mina

29.jan.2010 kl.12:58

Jeg driver nå=) Har gått ned 4 kilo på en og en halv uke, bare av å begynne å trene litt ekstra en turene jeg ahr gått, pluss at jeg har meldt meg inn i en klubb på nettet, Grete roede, der skriver jeg inn alt jeg spiser i løpet av en dag osv... Hvor mange kalorier jeg kan spise osv osv. helt gratis =D

Kjempe fornøyd =D

Marthe, 17 år og mamma

29.jan.2010 kl.13:04

Jeg vet flere i familien min gikk ned flere kilo på den måten:) men du må ha en "ny diett" etter noen uker da, hvis ikke går du bare opp igjen;)

Lykke til:)

Lise

29.jan.2010 kl.13:18

Da må du ta en titt på http://spisdegslank.no!!!

Jeg prøvde meg på den lavkarbodietten..meeeen, det funka ikke, for jeg er så altfor altfor altfor glad i sjokolade!!! hehe... fire dager klarte jeg :p men da har den ikke noe særlig forseg :p Lykke til da :)

Netta Marie

29.jan.2010 kl.15:34

Så artig at man skal gå ned med fett og proteiner :) Gleder meg litt til å se om den fungrer ;) lykke til!

Annki

29.jan.2010 kl.15:50

Så spennende! Jeg har tenkt tanken, men kommer aldri i gang.. Kanskje jeg skal prøve det ut, hvis det virker for deg! Håper på å få høre hvordan det går!

Kanskje du kunne satt opp et eller flere forslag på frokost, lunsj og middag? :)

LADY MILFEN - THE SPAMQUEEN

29.jan.2010 kl.16:03

Milfen elsker SPAM! Så hit med spammet ditt! ALT mottaes med takk, hihi<3 Klemm mILFEN!:=)

Karinacake.

29.jan.2010 kl.17:02

Jeg har prøvd med ny diett før, men funka ikke. Men skal nok endre på dietten min etter jeg har fått bebis. Btw, leste du hadde hatt vannfødsel, åssen var det? vurderer det selv, hadde vært morro å hørt litt mer om det fra en ungmor som har opplevd det :-)

eva

25.apr.2010 kl.22:51

Hei, jeg er også på Profet kost, men kanskje ikke akkurat slik du tenker,he he, jeg må bare fortelle deg dette. En som heter William Marrion Branham, en profet sendt i vår tid. Hvis du går inn på branham.org ,så finner du etterhvert ut hva jeg mener. trykk på Multimedia, så deretter message audio, så kan du høre han taler. trykk på et årstall der så, kan du velge en av talene å høre på. feks, My life Story først. Da får du høre når han forteller om livet sitt. Dette er min Profet kost jeg hører hver dag. Lykke til

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits