Hvorfor fikk jeg brysløft?

Er det så enkelt som og gå til legen og klage litt på selvtillit og flæshe puppa?
Dette fikk jeg spørsmål om, og det er desverre så lett.

Jeg gikk til legen fordi jeg har store og tunge og hengete pupper jeg bruker str E i BH og bh stråpene skjærer nedi skuldra mina, ikke så veldig godt og gå med!
Det hemmer utrolig mye i hverdagen, det gjor vondt og løpe, jeg må bruke str ENORM i BH for at puppa skal holde seg inne bh'en, ryggen er vondt og ikke minst skuldra.
Jeg gjør dette kunn for min egen del, for og få bedre selvtillit og ikke minst for at ikke ryggen min skal være ødelagt når jeg er 50år fordi jeg har gått med tunge pupper uten og gjøre noe med det.
Når man har store pupper,tunge pupper eller små pupper så kan man få slike ting dekt, så man betaler bare en liten egenandel, jeg var så heldig og får denne operasjonen dekt fordi puppene mine er for tunge for ryggen min så den blir ødelagt.

Og hvorfor måtte jeg gå ned 5kg?

Jo, fordi legen sa at det vil bli finest resultat om man går ned, det er alltid er risiko og operere "overvektige" fordi hvis man går ned etter operasjonen så kan puppene bli stygge og henge igjen, så det er viktig at man er fornøyd med vekten sin og legen følger BMI, og hun mente min BMI var fin om jeg gikk ned 5kg og det er jeg helt enig i jeg vil også selv ned 5kg.
Så det er jo egentlig ganske greit.

Tusen takk for all støttene alle sammen, dere er super søte hele gjengen :*

-MALIN
 • Skrevet: 27.jan.2010
 • Klokken: 19:52
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 15

15 kommentarer

Mailén

27.jan.2010 kl.20:03

Men 5 kg er jo ikke all verden da, så dette klarer du fint :)

Håper du får masse god støtte fra Dan også!

Vet du sånn ca når du kan regne med å bli operert da?

Malin Hammersgård

27.jan.2010 kl.20:05

Dan støtter meg fult ut :) Nei, 5kg er ikke så mye og jeg er glad jeg ikke trenger og ta av meg for da kunne det kanskje blitt litt slit?

Aner ikke når jeg bli operert kan være venteliste :)
Så bra du får det meste dekket!! Stå på, dette kommer til å gå bra skal du se :) *god klem*

27.jan.2010 kl.20:16

stå på : ) leser bloggen din daglig :)

jeg er 18 år sammen med en som er en del år eldre en meg og har veldig lyst på baby, vi bor har sammen vært sammen i 2 år og jeg er lærling, har jobbet i barnehage og stortrives rundt barn, tror du dette er for tidlig ?

syns du skal gjennomføre opperasjonen hvis du føler det sånn, skjønner hvordan du har det : ) syns du er en av de flinkeste unge mødrene jeg har sett og jeg kjenner mange unge mødre , men dem takler det ikke så bra som deg , du minner veldig mye om meg sjøl, syns det er en morsom og lærerik blogg : )

A

27.jan.2010 kl.20:34

Hei.. så flott du får det dekket! Lurte på hvordan operasjonen gjøres? jeg bruker selv E og er mye plaget med ryggen. Har en unge og ønsker å gjøre det samme..men gruer meg veldig for operasjon osv.

Anita Iren

27.jan.2010 kl.20:39

tenkte jeg kunne minne deg på at jeg har konkurranse på bloggen min der du kan vinne et personlig babyteppe til en verdi av 998 kr. Har ikke så mange lesere, så det er stor sjanse for å vinne :-) Håper du deltar! På forhånd, Lykke til :)

Malin Hammersgård

27.jan.2010 kl.20:51

A: Hvordan operasjonen gjøres er jeg ikke helt sikker på, har ikke satt emg så mye inn i det ennå. Jeg gruer meg veldig til jeg skal opereres og tiden etterpå når det gjør vondt og puppa er både gule og blå. Men jeg må gjøre det for helsa mi sin skyld! :)

ane

27.jan.2010 kl.21:37

hei! du har en utrolig fin blogg og blogger om masse som intr meg! jeg er en fast leser og digger deg!

jeg har tenkt på noe av det samme som deg. jeg la inn silikon for ett par år siden fordi jeg nesten ikke hadde pupper. og det var fryktelig dyrt. nå etter å ha ammet i åtte ni måneder er jeg ikke fornøyd med de mere. så har tenkt i dine tanker, men er litt kjipt og betale så mye igjen så kanskje jeg skal dra til legen min jeg og og høre hva hun har og si om det. tror du det er lurt? hvis jeg kan få det støttet?

stå på videre med blogging og alt, du er ei kjempe jente malin! =)

27.jan.2010 kl.21:38

Jeg har også blitt henvist til pl. kirurg, men det har seg slik at det ikke er fastlegen som bestemmer om man får operasjonen dekt av staten. Det skal rimelig mye til få en slik operasjon dekt, har selv prøvd og jeg bruker G-cup.

Men lykke til! Krysser fingrene for deg ;)

Christine

27.jan.2010 kl.22:32

Heisann!

Er det ikke "bare" hos fastlegen du har vært? Tenkte bare jeg skulle påpeke at det er ikke fastlegen som avgjør om du får dekt operasjon eller ikke. Det er det kirurgen som gjør, litt greit at du vet det slik at du ikke blir skuffet dersom du ikke får det dekt likevel. I tillegg må du nok belage deg på en god del venting før operasjon dersom du får det. Syns faktisk at fastlegen din kunne sende henvisningen nå jeg, det ville jeg presset litt på. Det gjør ventetiden din kortere i tillegg til at du får avgjort det raskere. Bare et tips.

Lykke til:) Håper du får dekt operasjon!!

Kristin

27.jan.2010 kl.22:58

Hei Malin! Jeg hadde en brystreduksjon i 2007. jeg hadde alt for store og tunge pupper i forlhold til kroppen min, d var dagkirugi,inn og ut samme dag,veldig grei operasjoin, je tok av nesten 2kg i alt, gikk fra en fcup,til en stor bcup, og er super fornøyd, eneste dumme var att je gjorde d før je fikk emilie, så je hadde ikke nok melk til henne,ammet henne i 3mnd ca..men stå på:)

Lisbeth

27.jan.2010 kl.23:11

hvis jeg får mailadressen din kan jeg fortelle mer:)

så slipper hele greia ligge på bloggen min, eller din, hehe ;)

Malene

28.jan.2010 kl.00:00

Så fint at du får det dekket:) Ønsker deg masse lykke til med operasjon og vektreduksjon. (Den siste delen kom litt overraskende, det ser virkelig ikke ut som du trenger å ta av 5kg!!)

Aurora - Alexandra

28.jan.2010 kl.11:42

Jeg syntes det er kjempe bra at du vil gjennomføre dette når det er ett så stort hinder for deg! Det er ikke bra å ha det slik, ettersom at man får varige lidelser i etterkant. Har selv en venninde som har måttet gjøre dette. To ganger måtte hun redusere mengden ettersom at hun hadde H i str. Håper du blir fornøyd med resultatet og at det vil hjelpe deg masse! Fin blogg og nydelige barn! Stå på , du er flink! Er ikke alle som får til så mye som det du (Og Kjæresten) gjør!!!

Klem fra Aurora og Alexandra (Datteren min)

Ida

28.jan.2010 kl.17:36

Fin header! :-) Lignet veldig på www.martheogsebastian.blogg.no sin :-)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits