Lotte har blitt helt hekta på videblogging.

Lotte vil filme hele tiden og legge ut på bloggen, hun vil filme alt hun gjør så dere kan se, så hun dette er veldig veldig morsomt =D
Men er jo begrensa hvor mye vi skal filme også. Hehe
Nå skal jeg kle på Jenny også skal vi følge Lotte bort på biblitoket og møte resten av barna fra barnehagen, dem skal på biblioteket idag, Lotte vet ikke hva dem skal gjøre der så hu er litt spent.
Men nå må jeg amme Jenny litt før vi skal gå så skal vi ut å handle nissedrakt til storesøster Lotte for dem skal ha nissefest på torsdag :)
MIA ER IKKE HOS OSS NÅ, HUN DRO PÅ SØNDAG OG KOMMER TILBAKE TIL OSS I SLUTTEN AV JANUAR, SÅ VET DERE DET! SÅ KANSKJE DET IKKE BLIR SÅ MYE OM OG MEN NÅR JEG IKKE BLOGGER NOE OM HU ELLER HAR VIDEOBLOGGER AV HUN NÅ DEN NESTE MND, DET ER FORDI HUN ER HOS MAMMAEN SIN OG IKKE FOR AT JEG ER MER GLAD I LOTTE OG JENNY!Ha en fin dag alle sammen mine søte :*
 • Skrevet: 15.des.2009
 • Klokken: 09:02
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 7

7 kommentarer

sandrailut

15.des.2009 kl.11:20

hun er jo så go da <3

Maria

15.des.2009 kl.12:19

Jeg syns ikke det virker som om du favoriserer Lotte og Jenny, hadde du latt som om Mia var din og Dan sin hadde det blitt galt også... Ikka ta deg nær av det, du virker som ei kjempegod mamma:):):)

Emilie

15.des.2009 kl.13:56

Enig med Maria! Ikke bry deg om hva folk sier, du vet selv at du ikke favoriserer barna! Kos dere i snøen :):) Dere er søte!

Frk Johnsen

15.des.2009 kl.19:15

Syns heller ikke at du favoriserer. Ikke bry deg om hva de sier for du vet jo hva som er sant :)

Jeg vil å ha snø. Her har alt regnet bort og det er IS ute! Kos dere med snøen :)

Marita

15.des.2009 kl.21:07

Herlig! :)

Ikkje bry deg om folk som sei at du favoriserer, dei har tydeligvis ikkje lest bloggen din :)

Marita

15.des.2009 kl.21:07

Herlig! :)

Ikkje bry deg om folk som seier at du favoriserer, dei har tydeligvis ikkje lest bloggen din :)

Malin

17.des.2009 kl.20:27

Åååå, de nissene er så nydelige, der du ikke ser øya..

syns du er en god mor jeg:)!

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits