TRØTT I TRYNET!!Hihi, Lotte titter frem bak =)

Lagde dette innlegget halv8 idag tidlig,men fikk ikke lagt det ut før nå =D
 • Skrevet: 14.des.2009
 • Klokken: 09:55
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 19

19 kommentarer

Cicilie

14.des.2009 kl.10:01

Hei :) Morro å følge med på bloggen din. Har følgt med masse på bloggen din og på Unge mødre :)

Det er så koselig :) Du har Veldig søte barn det må Jeg bare si:)

Heijdii

14.des.2009 kl.10:49

Godt å se at ikke alle er like opplagt så tidlig, hehe!

Jeg må bare komentere det med Mia jeg, jeg er selv stedatter og har stemor som har en sønn fra tidligere forhold.. å jeg opplevde selv at han fikk litt mer oppmerksomhet enn meg, men det er jo naturlig..

er jo det samme andre veien også ofte, jeg fikk mer oppmerksomhet av min far enn hva han gjorde, for jeg er hans "kjøtt og blod"

så ja, det er ikke lett å ha mitt, ditt og vårt barn.. blir naturlig litt forkjeller, du har født Lotte og oppdratt Lotte fra dag 1..

å jeg synes du er kjempe flink som faktisk tar deg av Mia når hun er der, tror ikke Mia kunne hatt det bedre.. hun er veldig heldig!! :)

Ble litt mye dette, men er så lett for andre å dømme deg ut fra så lite.. håper du får en kjempe fin dag i dag :)

14.des.2009 kl.11:08

Jeg må også få kommentere det med Mia og Lotte. Jeg syntes overhode ikke det virker som du favoriserer Lotte fremfor Mia. Jeg vil heller si jeg er imponert over hvor bra du takler rollen som mor og stemor. Begge jentene virker så positive og fornøyde og ser ut til å ha det kjempebra!

Fulgte med deg på unge mødre og du var en av favorittene mine. Du virker (positivt ment) mye eldre enn alderen din og vær stolt av hva du presterer og hva du har opplevd :)

Klem
Du er skikkelig pen! :) Og du virker veldig voksen, du svarte så sakelig på ett spm du ikke er helt enig i, og som kanskje sårte deg litt. Flinka :)

Celine

14.des.2009 kl.13:50

Ikke hør på de som mener at du favoriserer Lotte fremfor Mia. Det synes ihvertfall ikke jeg at du gjør!!! det er alltid noen som må kommentere bare for å vikre ekle, og fordi de kan være anonyme. Så ikke hør på det!!!

Lykke til med julegave shopping i dag!

Karoline

14.des.2009 kl.14:18

Kjempe artig å følge med på bloggen din :) Du må lage flere sånne videoklipp :D

Helene

14.des.2009 kl.14:53

Hei, titter ofte innom bloggen din, kjempekoselig. Flott at du viser deg frem sånn som du er, syns du virker som en kjempegod mor for jentene!

Stine

14.des.2009 kl.14:53

Smart av deg å ikke dele ut huset deres, det hadde ikke jeg heller gjort. Man vet jo aldri hvem som titter innom bloggen.. :)

Syns heller ikke du skal høre på folk som sier du favoriserer Lotte, de er nok bare ute etter å lage kvalme.

Fant du noe på juleshopping da? :)

Annki

14.des.2009 kl.15:23

Så koselig med videoblogging! Flink du er blitt! :)

Ikke bry deg om sånne teite kommentarer! Tenk på det positive!

Skjønner at det er kjipt, men de som sier det er bare misunnelige på deg!

Du virker som en snill, god og herlig mamma for alle tre! :)

Jeanett

14.des.2009 kl.17:04

Heihei.. Korselig vidoblogg og heeelt sykt fin blogg du har! ;D er innom HVER dag for å se hva som er nytt osv.. Ville bare si at , hvor har folk fått det fra at du Farvoritiserer Lotte oven for lotte? . er enig med deg , om at vist det hadde vært tillfelle så ville dan sagt ifra til deg!.

Uansett du virker som en GOD mor for alle tre selvom Mia ikke er din '' onklige datter''. Men er sikkert på at hun betyr LIKE mye som Lotte og Jenny :D!

HA EN FIN DAG :)

Hege-C.

14.des.2009 kl.17:25

Det er nok svært få som ser helt perfekte ut når dem våkner om morningen, så det ingenting å bekymre seg for;)

Synes det er moro at du har begynt å videoblogge, får liksom ett litt bedre inntrykk av deg (positivt altså!).

Om folk dømmer deg for å favorisere barna ut i fra en blogg, så synes jeg det minner om liten dømmekraft. En blogg viser kun noen minutter av livet deres i løpet av en dag, om det blir så mye. Hadde det vært tilfelle at du favoriserer, så hadde nok garantert Dan sagt i fra, det er jeg rimelig sikker på;) At f.eks. Lotte fikk mobilen din under videoen, tror jeg var helt tilfeldig.

Ha en fortsatt god dag:)

14.des.2009 kl.18:10

Hvis det er folk som ikke kjenner deg som har kommentert dette om favorisering, så er det jo ikke mye hold i det. De ser kun en liten del av livet ditt og vet lite om deg som mamma og person! Så ikke bry deg så mye om det:)

Karo

14.des.2009 kl.18:17

Hei hei!

Har lest bloggen din en liten stund nå, samtidig som je har sett deg på unge mødre. Vil bare sende ein liten kommentar til det som en eller annen som om favorisering. DET ER BARE TULL!

Du fremstår som en nydelig mor som elsker og er fantastisk med alle de tre barna som bor under deres tak. Ikke ta slike ting til deg...dette har i hvert fall ikke jeg sett NOEN tegn på i det hele tatt!

Malin

14.des.2009 kl.19:19

sånn som jeg har fått med meg, så syns ikke jeg du favoriserer Lotte. Syns du klarer deg kjempefint! Nå ser ikke jeg så veldig mye til det utenom på bloggen her da. Stolt av at du er mamma til 2 søte jenter og pluss at du har en stedatter. Det er nok sikkert ikke så lett for deg det for du er jo ikke gamle jenta. Du bør være kjempestolt av deg selv! =)

Mathilde

14.des.2009 kl.20:26

Det hadde vært kjempemoro med en videoblogg som Mia og Lotte hadde laget sammen :)<3

Silje

14.des.2009 kl.21:47

Hvor gammel er Dan?

Anniken

15.des.2009 kl.00:16

Jeg vil bare si til dere som skriver slike innlegg til Malin ang at Mia blir ignonert osv. Det er tull! Hva kan man dømme utifra en blogg? Malin er min bestevennine så jeg VET hva jeg snakker om! Dette er ikke for å beskytte Malin eller fordi hun er min venn, men jeg vil bare legge fakta på bordet. Når Mia er nedover hos Malin og Dan blir hun behandlet akkuratt på lik linje som med Lotte. Mia koser seg fryktelig masse når hun er her og hun blir ikke ignorert på noe som helst måte. Man kan helt klart se tydelig at Malin er kjempe glad i Mia og gjør alt for at henne skal ha det bra når hun er nedover. De som kjenner henne vet godt at Mia og Malin har en kjempe god kontakt og at hun blir behandlet på lik linje med Lotte. Så jeg synes dere burde passe på hva dere skriver, ihvertfall når dere bare har en blogg å dømme utifra:)

Også vil jeg si til Malin og Dan at jeg synes dere er kjempe flinke med de tre nydelige jentene deres! All ære til dere! =) Stå på!

P.S. Virker som det er mange hyggelige jenter som følger med på bloggen din! :D

Marita

15.des.2009 kl.02:42

Ja, hiver meg på bølgen og kommenterer det ang. Mia. Ble litt irritert når du sa at folk hadde sagt det. For det første bor Lotte hos deg mye mer enn Mia gjør, og det er klart at du blogger litt mer om Lotte da, og det er nok det folk dømmer utifra. Og dessuten hadde du favorisert henne litt hadde det ikke vært rart egentlig, du har hatt henne fra dag EN, og det er ditt eget kjøtt og blod. Jeg sier ikke at det hadde vært greit om du hadde ignorert Mia, men om du hadde favorisert Lotte litt, hadde det ikke vært noe gale. Mia har jo sin egen mamma, på lik linje som du er mamman til Lotte.

Men jeg syns det virker som at når Mia først er hos dere, så behandler du de likt. Og at folk dømmer utifra det du skriver på bloggen er jo helt teit.

Stå på Malin. Jeg har fulgt deg hele veien. Leste på hjemmesiden din, så deg på unge mødre, og leser bloggen din. Du er kjempe flink :) Og du skal ikke ta til deg det folk skriver, det er bae tøys og tull!

Trudelutt =)

15.des.2009 kl.11:29

Uansett om det favoriseres eller ikke, hvem er dere til å kunne avgjøre det? Hva gir dere rett til i det hele tatt å kommentere det? Og på hvilket grunnlag? Utfra en filmsnutt på ti sekunder? Sekunder, utav dager måneder og år.. Hva vet dere egentlig?? Nei, voks opp folkens.. Malin gjør en flott jobb! =)

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits