Unge mødre.

Vintrer 2007 ble jeg kontaktet av et firma som het Limelight,dem hadde lest på hjemmesiden min(den tiden hadde jeg hjemmeside) at jeg var ung mor og blei mamma i veldig ung alder.
Dem kontaktet meg å fortalte at dem hadde tenkt å lage en serie som skulle hete "unge mødre", jeg syns dette virket veldig spennende å sa jeg var innterisert i å bli med så vi startet filmingen allerede noen uker etter, men i den mellomtiden så hadde jeg blitt kjæreste med Dan og min livssituasjon hadde forandret seg fra da dem blei "kjent" med meg..
Men jeg fortalte dem situasjonen min å dem syns det var ennå mer spennende når Dan var ung pappa! :-)

Så vi begynte å filme, å jeg syns det var veldig morro i begynnelsen, dem var med overalt å vi levde med dem så og si, men etterhvert så begynte det å bli slitsomt, dem blei med oss nesten på do å ville være med på alle aktiviteter vi skulle.
Jeg var veldig glad når dem var ferdig med å filme oss, da skulle dem redigere alt sammen.
Vi fikk det på DVD før det blei sendt på TV, å dem hadde regdigert det rart, det så ut som vi festet hele tiden nesten, også hadde dem lagt over ting å spolt ting frem og tilbake, det så jo ut som la unga midt på dagen og ga dem mat etter dem hadde pusset tenner osv.
Så jeg var ikke akkurat fornøyd med det dem hadde gjort der, så var det ting dem ikke hadde redigert noe, å det var morsomt å se for da følte jeg at det var oss.
Hele konsepte har vært spennende å det er jo veldig populært, mange som ser på det og mange som vil være med på det, jeg selv elsker å se på det =o)

Vi har fått tilbud om å være med igjen, men vi takket nei.. Min periode i unge mødre er over, syns jeg gjorde mitt der å star for alt jeg har sagt og gjort! :D
Dem ville være medpå fødselen til Jenny og følge oss i graviditeten, men det ville jeg ikke dele med hele verden, for det er min og Dan sin ting som vi skal ha i minnene våres å ikke hele norge skal se.
Så dere fåt fortsette å følge bloggen min, blogge kommer jeg til å gjøre LENGE!!

Nå har dere fått vite litt om meg fra unge mødre og dere alle sammen må ha en fin dag videre..

ungemodre
 • Skrevet: 11.11.2009
 • Klokken: 13:32
 • Kategori: Baby/Barn
 • Kommentarer: 33

33 kommentarer

Jeg har fulgt unge mødre fra begynnelsen av og syntes det var kjempe gøy å se på deg og Lotte. Jeg ble så imonert over hvor ung du var da du fikk henne og hvor voksen du virket. Det så ut som om dere hadde det kjempe fint sammen, med leilighet og det hele. Også fant jeg bloggen din for noen mnd siden, da ble jeg glad da :D Er kjempe gøy å se at du og Dan holdt sammen, fått en liten jente til også det at jeg får se hvor stor Lotte og Mie er blitt. Herlige jenter dere har :)
Jeg så første sesong, men jeg har ikke FEM, så jeg har måttet se det andre på podcast. Jeg må si at jeg syns du er den mest "normale" av de unge mødrene, iallfall de jeg har sett. Du tenkte mer voksent, la fremtidsplaner og oppførte deg rett og slett som en mamma, og ikke som... Ja hva skal jeg si, sminkedukke, der fettsuging og silikonpupper er det viktigeste. Kanskje satt litt på spissen, men dog. Du ble kanskje fremstilt for å lage god TV, men du kom ut av det innmari bra.

Rika8906

11.11.2009 kl.13:48

Jeg følger med på unge mødre jeg også, og skulle egentlig være med der.. men jeg trakk meg igjen..Noe jeg er veldig glad for, etter å ha sett hvordan unge mødre har blitt fremtilt på tv.. Jeg ser på reprisene av serien nå, og jeg holder på å dø av latter, over hvor dumme disse jentene er... De som blir sendt på fem nå, virker faktisk litt mer modne=)

mamma1991

11.11.2009 kl.14:01

Jeg ser unge mødre, og synes de framstiller oss HELT feil. Det er som du sier, virker som det bare er fest og fyll hver dag, og det er virkelig noen DUMME jenter der som ikke klarer noe selv. :-s

mamma1991

11.11.2009 kl.14:03

Det er jo ikke rart at mange ser ned på tenåringsmammaer etter slike serier. Men på en annen måte er det jo mye morsommere å se på noen som er virkelig dumme, det får deg til å tenke litt sånn " ja, vi har det i allefall ikke slik som de ". Kanskje litt frekt, men det er dette som selger ;-p

BTW, så deg og Lotte, og syntes ikke det var noe ille. Synes du var en av de få som faktisk virket litt voksen. Skjønner jo jeg også at de mixer og trixer , men uansett :-)

Sandra - ung mor :)

11.11.2009 kl.14:07

Malin du sku ha våre med :) Da var så kjekt å sjå på deg , du virka som ei kjempe kosli jenta :) Men forstår deg viss du ikkje vil , mangen så har klagt for at dei legge masse rart ut ! Men stå på vidare :)

Veslemøy

11.11.2009 kl.15:01

Såå morsomt og finne deg her! har sett på alle unge mødre seriene,og jeg synest det er kjempe morsomt! Du var så kjempe flink! domt ikke du ville være med igjen da. Morsomt at du har fått en baby til foresten=) Jeg har sett deg med lugg mye,så såg jeg på bilde av deg,dan og jenny der du ikke hadde det. Du er utrolig pen!=) du var veldig forandra fra tv til bilder.Skikkelig voksen.

Ingvild

11.11.2009 kl.17:50

Så morsomt at du har blogg, Malin :) Du var grunnen til at jeg forsatte å se på unge mødre. Du virka så mye mer voksen enn resten av jentene. Du var kjempe flink med Lotte og Mia. Er ikke mange så unge som hadde takla situasjonen så bra du som gjorde/gjør. Gratulerer med Jenny! :) Og lykke til videre :)

Netta Marie

11.11.2009 kl.17:58

Synes du er en av de som virket mest jordnære og normale i den serien :) Så tror nok ikke du har vært den som har vært mest uheldig med klippingen ;)

guitar_girl

11.11.2009 kl.21:22

Jeg synes du framsto som den mest normale i hele serien. Det lyser lang vei du bryr deg om ungene

jeg fulgte med på den og bare ventet og ventet på att det skulle komme mer med deg.

Malin

11.11.2009 kl.22:07

Skjønner veldig godt at du ble lei. Er litt deilig å ha privatliv også. Jeg likte å se på deg på unge mødre. Du var liksom den som jeg ble mest opptatt av da, om du skjønner. Likte å se på din familie. :) Syns du virker som en kjempeflink mamma. Glad for at jeg fant bloggen din, du skriver bra og det er alltid morsomt å se på bilder av de små. De er så søte. =) Stå på videre.

Annki

11.11.2009 kl.23:02

De var spennende å lese! Det er kjempe fint at du vil skrive litt om det vi vil lese! :)

Det er dumt alt det med at dem klipper og limer å spoler.. For som du sa selv så ble dere fremstilt mest riktig når det ikke var redigert.. Det er litt interesant!

Jeg har virkelig blitt helt hekta på serien!

Det virker så koselig å en familie sånn som du, misunner deg virkelig!

Håper du også har hatt en fin-fin dag! :)

Linn

11.11.2009 kl.23:28

Synes du virker som en helt normal og oppegående mamma jeg, Malin ;) Skjønner hva du mener med klippinga, og tror de fleste som ser serien legger merke til at det er litt muffins! Glad jeg valgte å takke nei til å være med da jeg ble spurt..

Men det er vel sikkert veldig morsomt å se tilbake til den tida de filma nå da?:) Blir gøy for Lotte å se på når hun blir eldre også tenker jeg!
Jeg synes du er utrolig flink, og du virket utrolig fornuftig når du var med i unge mødre! :-) Nå blir jeg nesten kvalm av å se på det, fordi de fremstår de som er med som idioter. Bare se på det som går nå... Tragisk.

Malene

12.11.2009 kl.10:42

Jeg synes det var kjempe spennende å følge med på dere i unge mødre. Du fremstod som en moden og flott jente, som virket my eldre enn du faktisk er, på en positiv måte.

De jentene som er med på unge mødre nå håper jeg virkelig ikke er like umodne og "barnslige" som de virker på tv. Får vondt av dem rett og slett.

Stå på Malin, du virker som en utrolig god mor!!!:)

Kristin

12.11.2009 kl.12:38

Har en morsom mulighet for mammabloggere på bloggen min. Ta en titt da vel:)

Stine Merethe

12.11.2009 kl.16:54

skal følge med på bloggen, skjønne at du ikke gadd en sesong til. :- ))

Julie

12.11.2009 kl.23:34

Så koselig blogg du har! Jeg fulgte med på unge mødre så synes det var gøy å lese bloggen din.

Har lest litt på bloggen din nå og jeg synes det var gøy å lese at du hadde termin 28. august, som er pappan min sin bursdag også fødte du 6. september som er søsteren min sin bursdag. (litt uinteressant kanskje, men jeg synes bare det var litt gøy)

siriskavland

13.11.2009 kl.00:44

Husker deg fra Unge mødre når det gikk på tv :) Jeg syns du er kjempe flink, 20 år og 2 barns mor! Har selv ei datter på 1 år:)

Christine

13.11.2009 kl.23:03

Har du kontakt med de andre fra unge mødre?

14.11.2009 kl.23:13

Jeg husker deg godt! Så på unge mødre den sesongen. Var benket til soffan med nyfødt baby, så det var jo SÅ koslig :-) Husker jeg ble veldig imponert over deg, virket veldig reflektert og voksen for alderen, og SÅ flink med barna.
Følger med på unge mødre og er enig med deg. Det virker som unge mødre ikke gjør noe annet enn å feste. Tror nok mange vil at det skal se ut som vi fremstår som dårlige foreldre. Jeg fant sesongen du var med i for en stund siden, og jeg digga å se på dere :-D Virker som du er en kjempe god mamma, og det er slike de skulle ha visst på tv :-)
Jeg følger med på ungre mødre, og syns det beste var å se når dere var på. Du virker så mye mer voksen enn de andre jentene. og det var kjempe morro å se hvor flink du er med Lotte :)

Kjempe søte barn du har. Glad jeg fant bloggen din, er en fast leser :D stå på videre

Hilde : )

23.11.2009 kl.20:15

Jeg ser på unge mødre men jeg så myye mere på det før , jeg syns det var mye gøyere og se før jeg syns det er domt at du takket nei for jeg savner og se deg og lotte .

digger bloggen din : )

Carromoor fra nettby :)

30.12.2009 kl.03:17

hei:) jeg er med på unge mødre som kommer etter nyttår jeg:) gleder meg masse til det kommer:p jeg føler at dem fremstiller meg riktig egentlig. jeg er ei jente som ikke liker og feste, liker ikke røyk osv da;) så det.

men måtte bare kommentere her jeg :) nydelige unger du har :)

og en kjempe fin blogg:)

Har ei datter på litt over 3 mnd, og jeg bare koser meg :)

marianne

15.03.2010 kl.09:24

Jeg er skikkelig imponert! Jeg synes ikke du ble dårlig framstilt i det hele tatt, jeg satt tvert imot igjen med et inntrykk av: "Herlighet, så moden og flink hun er!" Du virker veldig trygg i morsrollen, og en kjempegod mor! Når det er sagt er det forståelig at du ikke ønsker å bli fulgt med kameraer hele tiden, men det var kjekt å følge deg så lenge du ønsket å være med. Lykke til videre, så fantastisk at du og Dan har fått en liten datter sammen - nyt tiden framover!:)

Julie Wilhelmine

20.04.2010 kl.12:38

Så fint at du skriver om dette! Har selv blitt kontaktet av limelight nå og de ønsker å ha meg med i den nye sessongen. Er enda usikker.. Men siden vi bor så langt unna sier de at de ikke kommer til å følge oss så "alt for mye" osv. så jeg tror kanskje det går greit.

12.10.2010 kl.13:47

fin blogg.

Ser på unge mødre av og til.

Veldig kjekt:D

Pia

22.02.2011 kl.21:13

Kansje litt dumt spørsmål, men fikk du penger for å bli med? :P

Har alltid lurt på om de unge mødrene blir betalt. Hehe

Malin Hammersgård

23.02.2011 kl.07:38

Pia: Nei, fikk ingenting :)

Christina Kuipers

22.06.2011 kl.20:28

hei=)

ser du er ung mor og vil gjerne tipse deg om ungmor.no, et eget nettsted for unge mødre!

er selv ung mor, og ønsker dette skal være et sted mange unge mødre får glede av! For at det skal skje trenger vi masse medlemmer! Spre gjerne ordet=)

Hadde vært koselig om du tittet innom og deltok!

Mvh Christina

Kristina

18.08.2011 kl.22:31

Hei Malin!

Nå er det fryktelig lenge siden du skrev dette, men jeg har akkurat funnet bloggen din ved en tilfeldighet.

Ville bare si at du var det beste jeg så på unge mødre og gledet meg alltid til nye "klipp" med deg og Lotte. Fikk ikke annet enn et supert inntrykk av deg og din familie, syns dere var helt utrolige! Og ikke minst at du var super mor til Lotte! Sitter ikke igjen med inntrykk som du beskriver selv i innlegget, men det er nok mye man ikke tenker over når man bare er seer og ikke kjenner "sannheten". Savner deg faktisk skikkelig i den serien, men har veldig forståelse av at du syns 1 sesong var nok :)

Jeg er selv 24, ingen ung mamma, men syns serien er fin å se på.

Kristina :o)

kine

04.01.2012 kl.15:19

Må bare si at du virker utrolig voksen etter det jeg så på unge mødre. De gammle sesongene blir jo vist på 5 hver dag kl 12 og har ikke sett den sesongen da du var med. Må si jeg ble veldig positivt overrasket over hvor voksen og moden du var for alderen din. Mange av de andre virker jo helt skutt i hodet og fester vilt.

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits